21 Ιανουαρίου, 2008

Ο ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ

Εμείς δε δίνουμε ΔΒΔ - μόνο παίρνουμε ΔΒΔ
Θέμος


Ο Θέμος βέβαια δε μου χρωστάει τίποτε το παιδί, πέρα από ότι είναι θλιβερό και αντιαισθητικό γρανάζι μιας ρυπαρής εξουσίας, που κλέβει όχι μόνο τα λεφτά μας, αλλά για μένα το κυριότερο: Τη χαρά της ζωής, άν μπορεί να υπάρξη τέτοιο πράγμα, σήμερα με την εξαθλίωση και το πόνο που ταλανίζουν την ανθρωπότητα.
Δεν θα ασχολιόμουνα καθόλου με το βίο και την πολιτεία του, αυτή τη γλειώδη τηλεπαρύπανση, που με αναισθησία, αθυροστομία και κάτι ετοιμοθάνατα νάυλον γκομενάκια, επιχειρεί να υποβιβάση την ανύπαρκτη λίμπιντο στο ναδίρ όσων βαυκαλίζονται να μισιχασμουριούνται μετά το μερκάματο μπροστα στο τελευταίο είδος διασκέδασης που τους επιτρέπει οικονομικά η ένταξη στην ΟΝΕ, προσπαθώντας να αποδείξη ότι η κοπριά είναι in.
Αλλά η εξουσία; Οι καθώς πρέπει γραββατωμένοι κύριοι της εκπροσώπισης, που από τη μια τη βρίσκουνε μαζί του στα Βυζαντινά του Χίλτον, βάζοντας και τους φύλακες να τραβάνε φωτογραφίες με τα κινητά, ενώ από την άλλη βάζουνε δήθεν τη δήθεν ΣΔΟΕ να τους ελέγχη, πού κολλάνε;

Ο Θέμος ισχυρίζεται ότι το άμεσο πρωθυπουργικό περιβάλλον είναι πληροφοριοδότες του. Δε μας είπε πότε τους προσέλλαβε και πόσα τους πληρώνει. Ισχυρίζεται δηλαδή, ότι μια ολόκληρη κυβέρνηση δουλεύει γι΄αυτόν.
Μήπως όμως τα πράγματα συμβαίνουν αντίστροφα; Μήπως οι δημοσιογράφοι είναι οι μπακαλόγατοι των υπερκείμενων συμφερόντων; Που για να κάνουν τη βρωμιά πληρώνονται αδρά; Και εάν ναι, τότε ποιά η σχέση της κυβέρνησης με τα 5.200.000 Ευρώ; Γιατί στο κάτω-κάτω τέτια ποσά , σε σύγκριση με τα αντίστοιχα που παίζονται στην πολιτική, δεκάρες. Τα 5 εκκατομμύρια είναι ποσά από αυτά που κρατάνε κάποιες φυλάδες και τους πληρωμένους κοντηλοφόρους τους στο παιχνίδι της ελεγχόμενης διοχέτευσης ειδήσεων, που αποτελεί τη βάση της παραπληροφόρησης. Και αυτή την ελεγχόμενη διοχέτευση ειδήσεων επιβεβαιώνει ο Θέμος, με τον ισχυρισμό ότι ο κ. Ανδριανός συγκαταλέγεται στους πληροφοριοδότες του.
Και ποιά είναι η ηθική μιας κυβέρνησης που θεωρεί τους πολίτες τόσο αφελείς; Πότε είχε το σθένος και την αξιοπρέπεια ο κ. Ανριανός να τον διαψεύση;

Στην περίπτωση του Θέμου, αυτό που ενοχλεί, είναι κυρίως όλοι οι άλλοι, όσοι ενέχονται. Οι άμεμπτοι, η κοινωνία των Αγγέλων κατά Χρήστο Ζαχόπουλο. Τα λαδώματα και τα στημένα παιχνίδια. Η μετατροπή του πολίτη σε αποχαυνωμένο από τα μέντια ον.
Αναμφίβολα παραδίνοντας το ΔΒΔ στη φωνή του κυρίου του, συνέβαλλε και ο Αναστασιάδης στην απόπειρα αυτοκτωνίας. Δεν μπορεί όμως, άσχετα εάν η πράξη είναι αξιόποινη, να διώκεται αυτή τη στιγμή αυτός και να βγαίνει λάδι το πρωθυπουργικό περιβάλλον. Εξάλλου ο Χρήστος Ζαχόπουλος στην τελευταία επιστολή του μιλάει ξεκάθαρα για τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη απόγνωσης, κατοναμάζοντας δύο πράγματα:
1. Την κοινωνία των αγγέλλων ως "ασύδοτα φαινόμενα νεοφασισμού".
2. Συγκεκριμένους εκβιαστές, που του έδωσαν μάλιστα και αριθμό λογαριασμού και του ζήτησαν αρχαιολογικές διευκολύνσεις.
Και στις δύο αυτές περιπτώσεις, ο Θέμος Αναστασιάδης, δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να φέρη τη βασική ευθήνη, που βαρύνει άλλους.

Το αδίκημα όμως για το οποίο βαρύνεται άμεσα ο Θέμος, αλλά και όλο το περιβάλλον του, και εδώ εννοώ τους πάτρωνές του, διότι από τη στιγμή που έφτασε το θέμα στη δικαιωσύνη, όλα αυτά γίνονται μόνο με προσυνενόηση, είναι η δημοσίευση των ερωτικού περιεχομένου φωτογραφιών, από το ΔΒΔ. Ειδικά στην περίπτωση που ο ένας από τους εικονιζόμενους βρίσκεται μετά από απόπειρα αυτοκτωνίας, σε σταθμό εντατικής παρακολούθησης και η άλλη με σπασμένα νεύρα, παρανόμως προφυλακισμένη, για να της κρατήσουν το στόμα κλειστό, η δημοσιοποίηση αυτών των προσωπικών δεδομένων αποτελεί πράξη ιδαζόντως ειδεχθή και απάνθρωπη, που αποδεικνύει ότι τόσο ο Αναστασιάδης όσο και οι συνεργάτες, ή εντολοδότες του είναι πρόσωπα χαμερπή και τιποτένια. Το πόσο ψηλά βρίσκονται, έγινε νομίζω ήδη ορατό. Οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιεί στην επιστολή του ο Χρήστος Ζαχόπουλος σε βάρος τους νομίζω ότι είναι επιεικείς.
Επίσης εάν υπήρχε έστω και ένας εισαγγελέας σ΄αυτή τη χώρα με συνέπεια, θα έπρεπε με ασφαλιστικά μέτρα να είχε κλείση προσωρινά και μέχρι την εκδίκαση αυτής της υπόθεσης την εν λόγω εφημερίδα. Διότι σήμερα είναι το θύμα ένας Γενικός Γραμματέας Υπουργείου, αύριο είμαι εγώ και μεθαύριο ο Πάπας.

Περιτό να πούμε ότι η όλη ιστορία είναι ενδεικτική για τον "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ".

Να πάμε τώρα και στο άλλο ταλέντο του "πρώτου αναθέματος", την άλλη μεγάλη ξεσκεπάστρα, τον Μάκη Τριαντασιφιλίδη. Ας δεχτούμε ότι αυτά που ισχυρίστηκε στην εκπομπή του έλαβαν πράγματι χώρα. Ότι δηλαδή ο Θέμος ήταν αυτός, που εν αγνοία του Μάκη, παρέδωσε το ΔΒΔ στον Ανδριανό, για να απαλλαγή από τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου που αφορούσαν το περιεχόμενο της μαύρης σακκούλας. Δεν κατάλαβε τότε, ότι έτσι κατέδιδε το φιλαράκι του για μια βαριά αξιόπινη πράξη; Ότι δηλαδή γινότανε ο ίδιος ρουφιάνος, αποκαλώντας τον Αναστασιάδη ρουφιάνο; Και γιατί δεν πήγε στον εισαγγελέα πρωτίστως να τα καταδόση, ως ώφειλε, αλλά έκανε εκπομπή, επιρρεασμού της κοινής γνώμης; Μήπως ήθελε να προλάβη τον εισαγγελέα, αντί να τον διευκολίνη στο έργο του; Για να μην πληροφορηθή η κοινή γνώμη αυτά που ο έκρυβε ο Ανδριανός, ταμπουρωμένος πίσω από το δημοσιογραφικό απόρρητο, από τον ίδιο τον εισαγγελέα, ως αρμόζει, με το αντίστοιχο κόστος για την κυβέρνηση; Με ποιά δεοντολογία μετατρέπονται οι τηλεοπτικές εκπομπές σε μεντιαλιστικές αίθουσες υποτιθέμενης εκδίκασης, εκφοράς και αντεκφοράς επιχειρημάτων που προσδίδουν βαρύτατη ενοχή; Και όταν ένα απλό ΔΒΔ αποτελεί αξιόποινη πράξη, που μπορεί να οδηγήση σε αυτοκτωνία, από πότε τηλεοπτικές εκπομπές με τηλεθέαση εκκατομμυρίων, που μπορεί να οδηγήσουνε σε άλλες αξιόποινες πράξεις, όπως η και το λιντσάρισμα, εφόσον αναφέρωνται σε βαρύτατες ενοχές άλλων, χωρίς συμμετοχή των κατηγορουμένων, αποτελούν καλύτερη ηθική πράξη απότι η παράδοση του ΔΒΔ; Αλλά α; μην ξεγελιόμαστε. Το ζητούμενο δεν μπορεί παρά να είναι η συνειδητή και κατάφωρη παράκαμψη της δικαιωσύνης με τη δημιουργία δεδομένων στην κοινή γνώμη.
Και τα εφτά εκκατομμύρια που τσέπωσε ο Μάκης, όπως τον καταγγέλουν οι άλλοι, γιατί τα πήρε; Πως καταλήγουν στις βρώμικες ιδιωτικές τσέπες δάνεια, που εκδίδονται για τη λειτουργεία επιχειρήσεων; Πως εκδίδονται δάνεια 18.000.000 από την Τράπεζα Πειραιώς χωρίς ασφάλειες; Ποιός στηρίζει τέτοιου είδους πρακτικές, διασπαθίζοντας τα χρήματα του λαού, για να του κάνη πλήση εγκεφάλου;

Μεντικρατία. Ιδού ο οχετός της σύγχρονης οικοδόμησης του ολοκληρωτισμού.

Και εμείς αγαπητοί φόλοι ας φάμε ενημέρωση, ας φάμε διασκέδαση. Αφού εθιιζόμαστε αυτό που τρώμε, να είναι πιο ακάθαρτο από αυτό που βγάζουμε. ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.
Πρόκειται και για καλή προπόνηση και για την κατανάλωση των μεταλλαγμένων κρεάτων, που θα αποφασίση η ΕΟΚ να θέση σε κίνηση τον επόμενο Μάιο, χωρίς υποχρέωση αναφοράς, ότι πρόκειται για μεταλλαγμένα στη συσκευασία. Μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνουνε θόρυβο οι πασάδες για τις χωματερές στην Ελλάδα.... Αφού έχουμε τα στομάχια μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: