12 Απριλίου, 2008

ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει γνωστό ότι η κυβέρνηση προτίθεται να μεθοδεύση μέτρα ενάντια στα μπλογκς, ενοχλημένη από την πολυφωνία που αυτά επέφεραν στην σφαίρα της επικοινωνίας και την προσοχή και την συμπάθεια που τα αντιμετωπίζουν όσοι σουλατσάρουν στο διαδίκτυο.
Είμαστε σε θέση να δώσουμε στη δημοσιότητα πρώτοι μαγνητοσκοπημένο υλικό, που έχει χαρακτηριστεί προς ώρας άκρως απόρρητο, από δοκιμαστική ανάπτυξη επιχειρηματολογίας ενάντια στα Μπλογκς από τον καθηγητή κ. Καθιστό κατά παραγγελία της κυβερνήσεως και ειδικότερα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, με το οποίο προτίθεται να κλιμακώση η κυβέρνηση την επίθεση της από τα κρατικά μαζικά μέσα το επόμενο διάστημα.
Ο καθηγητής επικοινωνιολογίας κ. Καθιστός είναι ανώτατος επιστημονικός συνεργάτης της NASA και αντιπρύτανης του πανεπιστημίου SANOS στο ONTARIO/KANADA.
Για να πείση η κυβέρνηση τον καθηγητή κ. Καθιστό να τεθή επικεφαλής αυτής της επικοινωνιακής εκστρατείας του υπεσχέθη υπουργοποίηση στον επόμενο ανασχηματισμό. Για να καθησυχάσουμε τον κ. Χατζηγάκη,τον ενημερώνουμε ότι δεν κινδυνεύει η θέση του,αποκαλύπτοντας ότι ο καθηγητής κ. Καθιστός έχει επιλεγεί από τον Ομπάμα ως μελλοντικός σύμβουλος εθνικής ασφαλείας με κέντρο δράσης την καταπολέμηση της βερμπαλιστικής τρομοκρατίας.
Επειδή ο καθηγητής κ. Καθιστός εξασκεί μια πρωτοφανή ερωτική έλξη, το κίνημα της γυναικείας χειραφέτησης στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει ήδη καμπάνια για την επικράτηση του ισλαμικού δικαίου στη χώρα, ούτως ώστε να μπορέσουν να μπουν όσο το δυνατότερο περισσότεροι σύζυγοι στο χαρέμι του.
Ειλικρινά δεν έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα πειστικότερη επιχειρηματολογία από αυτή του καθηγητού κ. Καθιστού ενάντια στα Μπλογκς. Μετά από αυτό αποφασίσαμε την άμεση αυτοκατάργηση της σελίδας.
Λυπόμαστε ειλικρινά, αλλά οι επισκέπτες μας στο μέλλον, ειδικά αυτοί που βρίσκονται ακόμη σε νηπιακή ηλικία, θα πρέπει να περιορίσουν την τέρψη τους, ακούγοντας μόνο παραμύθια από τον κ. Χατζηγάκη.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και αν τα μπλογκς αφήνονταν τελείως ελεύθερα,αυτό θα ήτανε μία ακόμα μέθοδος για να σας κάνουν, κακόμοιροι έλληνες,να ασχολείστε με λόγια...λόγια...λόγια...ώστε αυτοί να σας κλέβουν...να σας κλέβουν...να σας κλέβουν...


ΒΟΔΙΩΝ ΚΟΠΑΔΙ


Λαέ «ελληνικέ»,βοδιών κοπάδι
που πας καθώς τυφλοί πάνε στον Άδη
λαέ «ελληνικέ» βουρκοθρεμμένε
λαέ στην ίδια σου τη χώρα ξένε!

Κοπάδι δουλικά υποταγμένο
που μες στη φτώχεια σ' έχουν βουτηγμένο
πότε τα δυο σου μάτια θα σηκώσεις
να δεις, να καταλάβεις και να νιώσεις;

Σα σε κεντρίζουνε με τη βουκέντρα
δακρύζουν λούλουδα, πουλιά και δέντρα.
Όμως ηδονικά συ μουγκανίζεις
και τον αυχένα πιότερο λυγίζεις.

Τις γραβάτες τους βλέπεις; αν τις σφίξεις
με τη δύναμη που 'χεις θα τους πνίξεις.
Τις ζωστήρες τους βλέπεις; αν θελήσεις
δυο κομμάτια μπορείς να τους χωρίσεις.

Μ' αντίς δάχτυλα οπλές έχεις στο πόδι-
δεν είσ' άνθρωπος έλληνα, είσαι βόδι
κι αν την έγκυα κοιλιά σου τήνε σκίσουν
σαν και σένα βοδάκια θ' αντικρύσουν.

George Holiastos