09 Δεκεμβρίου, 2008

ΠΟΙΟΣ ΟΠΛΙΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥ;



Αφού κάποιοι μάγκες με εμποδίζουνε να συμμετέχω σε κάποια φόρα συζήτησης, συνεχίζω εδώ. Εδώ στο φινάλε οι επισκέπτες ξέρουν τι τους περιμένει και δεν βγαίνουνε τα χαφιεδόπουλα να γράφουν, ότι συμμετέχω στη συζήτηση, μόνο και μόνο για να χαλάσω τα μπλογκ άλλων.
Ευχαριστώ στους φίλους, που με τιμούν με την είσοδο τους και εάν χρειαστεί είμαι σε θέση να κρατήσω αυτή τη σελίδα περισσότερο από ζωντανή.


Στα χθεσινά τρία βίντεο, που παρουσίασε η ιστοσελίδα του Σκάι, με μάρτυρες της εκτέλεσης του νεολαίου, ειπώθηκαν τα εξής.

1. ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ (άνδρας σχετικά νέος): "Πυροβόλησε σκόπιμα το θύμα. Είδα το μπιστόλι να είναι συνέχεια του τεντωμένου χεριού του".

2. ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ (μεσήλικας άνδρας): "Πυροβόλησε τρεις φορές. Την πρώτη αστόχησε. Ήταν φανερό ότι ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ".

3. ΤΡΙΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ (νεαρή κοπέλα): "Γιατί δεν
του έκαναν Αλκοτέστ; ΗΤΑΝ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ. ΗΤΑΝ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ".

Οι τρεις μαρτυρίες που προηγούνται, καταδεικνύουν τις υποθέσεις μου και τους ισχυρισμούς μου σε προηγούμενη ανάρτηση: Ο εκτελεστής έδρασε εν ψυχρώ και υπό επήρεια συγκεκριμένων ουσιών. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΦΙΟΝΙ".

Για την κόλαση που έλαβε χώρα την περασμένη νύχτα σε πολλές μεγάλες πόλεις της χώρας, πέρα από την όποια οργή μπορεί να έχουμε ενάντια στην κυβέρνηση, είναι οφθαλμοφανές ότι ΥΠΗΡΞΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ. Αυτό έκανε χρήση και της οργής των πιτσιρικάδων. Προφανώς στο πανδαιμόνιο των χημικών που έπεσαν, ήταν ανακατεμένα και αφιόνια, που ενισχύουν την επιθετικότητα των μαζών. Ποιος τα έριξε εξάλλου όλ΄αυτά, στο ποσοστό που όλοι διαπιστώνουν, ότι η αστυνομία κρατήθηκε στο περιθώριο; Την περασμένη νύχτα οι εχθροί της Ελλάδας πανηγύριζαν διεθνώς. Να αναφερθώ στο BBC, που ηρωοποιούσε τους κουκουλοφόρους και τους παρομοίαζε με Σουλιώτες του 21; Ή στα γερμανικά μίντια, που έκαναν για κάποιες ώρες πρώτο θέμα την κατάληψη των άγνωστων και πολιτικά ανύπαρκτων στο Βερολίνο πιτσιρικάδων στην πρεσβεία του Βερολίνου, ενώ δεν αναφέρονται ποτέ άλλοτε σε Ελληνικά θέματα;


Και γιατί είναι υπερβολική η υπόθεση, ρε φερέφωνα του θανατά, ότι μέσα στο πολυεθνικό μάλι βράσι που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα, με συγκατάβαση των ξενόδουλων κυβερνήσεων, έχουν διοχετεύσει και ξένους πράκτορες; Που κοιμώσαστε ρε κοθώνια και μας αποκαλείτε "προκατειλημμένους συνωμοσιολόγους", για τη διαπίστωση πραγμάτων, που είναι αυτονόητα, κοπτόμενοι από πάνω, ότι πονάτε την χώρα και την εναλλακτική ενημέρωση;


Στην αρχή της ανάρτησης παραθέτω το ωροσκόπιο του εκτελεστού, που γεννήθηκε στις 12.12.1971. Καλώ τους επαγγελματίες αστρολόγους και τον οιοδήποτε έχει ασχοληθεί με αστρολογία, να διαψεύσει τις διαπιστώσεις μου, αν διαθέτει το σθένος. Έχω προβλέψει την πτώση της κυβέρνησης μέσα στο Δεκέμβριο σε άλλα φόρα, εδώ και μήνες. Κάποιος διαχειριστής είχε την ευαισθησία να αναρτήσει το σχόλιο μου σε ποστ, παρά και ενάντια στις ειρωνείες των "πολύξερων". Τον ευγνωμονώ.


Παρακαλώ να μην ληφθούν υπόψη οι οίκοι που σημειώνονται πάνω στο ωροσκόπιο, διότι δεν γνωρίζω την ακριβή ώρα.
Κατά τα άλλα το ωροσκόπιο μιλάει μια πολύ ξεκάθαρη γλώσσα. Αποκαλύπτει τον δολοφόνο ως λακέ, με πουλημένη ψυχή σε υπόγειους εχθρούς της κοινωνίας, πωρωμένο, αλλά και με ισχυρή καταστροφική αποτελεσματικότητα, που εκδηλώνεται με ξαφνικό τρόπο. Άνθρωπο, που οι πράξεις του θα προκαλέσουν μεγάλη ζημιά στον ίδιο και την κοινωνία. Μια διάνοια οξυμένη, όσο αφορά την καταστροφή, αλλά που δεν μπορεί να τη βάλει να αποδώσει παραγωγικά.

Γνωρίζουμε μόνο ένα συμβάν από τη ζωή του. Δεν γνωρίζουμε τι προηγήθηκε. Μπορούμε να προβλέψουμε τι έπεται. Αυτό το πρόσωπο είναι προφανές, ότι έχει χρησιμοποιηθεί ξανά στο παρελθόν σε ενέργειες ανομίας από τα κανιβαλικά κυκλώματα του παρακράτους. Αυτοί δεν εμπιστεύεσαι στον κάθε τυχαίο την αφορμή για το ξεχαρβάλωμα μιας χώρας. Πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί και στο μέλλον.
Τι κοστίζει να αφήσεις στο κελί το απανθρακωμένο πτώμα ενός αθώου, ενώ ο "κύριος" θα κυκλοφορεί με "νέα" ταυτότητα μεταξύ των υποψήφιων θυμάτων; Ή πιστεύετε ότι το παρακράτος είναι κάτι που δεν υπήρξε, δεν υπάρχει, και δεν θα υπάρξει;

Οι βασικές αστρολογικές σταθερές του Ωροσκοπίου είναι τρεις:

1. Σύνοδος Ηλίου, Ερμού, Δία σε χοντρό τετράγωνο με τον Άρη.
(Άτομο που οι ενέργειες του δεν θα ελέγχονται από λογική και θα αποβούν καταστροφικές).

2. Σύνοδος Σελήνης, Ουρανού, Λίλιθ σε τετράγωνο με την Αφροδίτη.
(Άτομο που θα πουλήσει την ψυχή του σε καλυμμένους εχθρούς της κοινωνίας. Θα παρεμβαίνει ξαφνικά).

3. Αντίθεση Κρόνου και Ουρανού σε τρίγωνο (και εξάγωνο) με τον Πλούτωνα.
(Άτομο τελείως πωρωμένο, και με αποτελεσματικότητα σε καταστροφική ενέργεια).


Θα παρουσιάσω και την συναστρία της στιγμής του φόνου. Προς στιγμήν αυτά, για να μην κουράσω περισσότερο, όσους δεν έχουν ασχοληθεί με την αστρολογία.

ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ.

Κρίμα για την οικογένεια του εκτελεστού και για τα παιδάκια του. Σε ηλικία 6, 4 και 2 ετών, θα αναγκαστούν σαν αθώες υπάρξεις, να υποστούν ένα τεράστιο κοινωνικό ονειδισμό. Το πρώτο που σκότωσε ο δράστης ήταν η ψυχή των παιδιών του.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΥΠΕΧΟΥΝ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΑΟΥΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΥΡΠΟΛΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.


1 σχόλιο:

molemou είπε...

kale ta les poios ta akouh kai poios ta kanei praksi .tin kalispera mou kairo eixa na peraso