15 Δεκεμβρίου, 2008

ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ;



Στα αίσχη που εξακολουθούν να μένονται, οι "διαχειρηστές" της κρίσης βρέθηκαν σε πλήρη αδυναμία. Από τη μια το σχέδιο των Μολοχιστών ήταν εξ ορισμού σατανικό, από την άλλη έπαιξαν χωρίς αντίπαλο. Εάν η αστυνομία έδειχνε σκληρή στάση, υπήρχε κίνδυνος να τρέξει και άλλο αίμα. Οπότε η βία θα κορυφονόταν ακόμη περισσότερο. Εάν έμενε σχετικά παθητική, τότε οι καταστροφείς θα αποθρασύνοντο. Με τη μεσοβέζικη στάση που ακολουθήθηκε, "πέτυχαν" και τα δύο. Και άγρια καταστολή έγινε σε πλείστες περιπτώσεις και τους προβοκάτορες δεν μπόρεσαν να σταματήσουν από το όργιο της ανεξέλεγκτης καταστροφής.
Το χειρότερο υπηρεσιακό μειωνέκτημα είναι, ότι η αστυνομία υπόθαλπτε μια ζωή τους κουκουλοφόρους προβοκάτορες στις γραμμές της. Ποιοί από τους κανίβαλους ήταν μπάτσοι, ποιοί διπλοί πράκτορες και ποιοί κατεφθείαν ενεργούμενοι των Μολοχιστών; Άντε να βρούνε άκρη. Διότι "ότι σπείρεις θα θερίσεις". Αυτό πρέπει να γνωρίζουν οι δήθεν αξιοπρεπείς κύριοι με τις γραβάτες, που το παίζουν πολιτικοί.

Χαρακτηριστικά δυο από τους κουκουλοφόρους έχασαν στις συγκρούσεις τα κινητά τους τηλέφωνα, όπως γράφει η εφημερίδα Βήμα της Κυριακής. Από εξακρίβωση που έγινε και τα δύο ανήκαν σε παιδιά ανώτατων δικαστικών. Ενώ τα πτωχά λαϊκά στρώματα ψωμολυσάνε, ο Αλογοσκούφης έδωσε 100.000.000 Ευρώ μόνο για τις μισθολογικές τους ΑΥΞΗΣΕΙΣ. Αρκετό το παραδάκι, για να κάνουν μερικοί το παιδί τους χαφιέ. Αυτό σημαίνει γονική στοργή.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

See you in these things, I think, I started feeling good!
Personalized Signature:贵州信息港休闲游戏中心,我爱掼蛋网,重庆游戏中心,金游世界视频棋牌游戏中心,南通棋牌游戏中心,贵港热线休闲游戏中心,淮安棋牌游戏中心

Ανώνυμος είπε...

See you in these things, I think, I started feeling good!
Sports Net