17 Δεκεμβρίου, 2008

ΟΙ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΧΙΜΛΕΡ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Scull and bones. Η στοά των γόνων της Ελίτ που φοίτησαν και φοιτούν στο "πανεπιστήμιο" Yale.
"Με όποιο δάσκαλο θα κάτσης, τέτοια γράμματα θα μάθεις". Οι πράκτορές τους βρίσκονται παντού και επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα πολύ περισσότερα απ΄ότι η "εκπαιδευτική" πολιτική και τα "εκπαιδευτικά" προγράμματα, που προάγουν τον μηδενισμό στην "εξεγερμένη" νεολαία.



Και η χεβυμεταλλάδικη εκδοχή της στοάς. Δείτε με τι παιχνίδια τεράτων παίζουν τα παιδάκια σας, που εσείς τους κουβαλάτε στο σπίτι. (Και μην ξεχάσετε το δώρο Χριστουγένων. Ο μικρός βρικόλακας είναι το πλέον ψυχοφελές). Και τι ταινίες βίας βλέπουν παρκαρισμένα μπροστά στην τηλεόραση, επειδή εσείς απαξιώνετε να ασχοληθείτε με σοβαρότητα μαζί τους, για να κυνηγάτε γκόμενες, ή να βαυκαλιζόσαστε. Και μετά απορείτε, που στην εφηβηκή ηλικία πετάνε πέτρες και θέλουν και την ενέσα.
Προσέχτε τα σύμβολα που υποβάλει το βίντεο: Κάμερες παρακολούθησης, πολίτες που έχουν μετατραπεί σε πιόνια και το σατανά να συντονίζει την εξέγερση. Οι Μολοχιστές δρουν συντονισμένα εδώ και αιώνες. Εμείς ψηφίζουμε ΓΑΠ, για να λυθεί το πρόβλημα.



Ας μην ξεχνάμε όμως και αυτούς που δημιουργούν το κλίμα μέσα στο οποίο οι κουκουλοφόροι βρίσκουν έδαφος, για να χύσουν το δηλητήριο τους. Κράτος και παρακράτος αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Η υπερεξουσία πατρoνάρει και τα δύο εν κρυπτώ. Θύμα τους θα είναι πάντα μια αναίσθητη κοινωνία. Οικοδομούν το φασισμό και μετά θεατρολογούν με τη βίαιη δήθεν αμφισβήτηση του, με στόχο την επιβολή χάους. Έτσι προγραμματίζουν να επιβάλουν ακόμη μεγαλύτερο φασισμό, ολοκληρωτικό. Το καθεστώς του μεγάλου αδελφού και το τεχνολογικό Μολόχ.




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Although from different places, but this perception is consistent, which is relatively rare point!

Ανώνυμος είπε...

Good article, good things, good feelings, good BLOG!
Saftey Net