08 Δεκεμβρίου, 2008

ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΝΕΟΛΑΙΟΥ


Η πλέον ειδεχθής πρακτική του συστήματος είναι η προβοκάτσια. Το πλέον ειδεχθές είδος προβοκάτσιας είναι η τρομοκρατία. Αυτή έχει καθοριστεί ως η κύρια μέθοδος αναπαραγωγής του συστήματος στην τρέχουσα φάση, που οι καθηγητάδες της υπερεξουσίας τύπου Huttington και Fukuyama έδωσαν τις επωνυμία "Σύγκρουση των πολιτισμών" και "Δημιουργία κρατών" (Statebuilding). Και οι κουτσή Μαρία γνωρίζει πλέον ότι την τρομοκρατία οργανώνουν, υποθάλπτουν, συντηρούν και διογκώνουν οι ΗΠΑ και η Intellingence. Στη φάση του ύστερου καπιταλισμού όλο το σύστημα στηρίζεται στις πολεμικές δαπάνες. Αυτές δεν μπορούν να γίνονται χωρίς στημένους πολέμους. Έτσι η Δύση φροντίζει να δαιμονοποιεί τα πρώην παιδιά της, όπως τον Σαντάμ, τους Ταλιμπάν και τον Μιλόσεβιτς και στη συνέχεια να τα εξοντώνει. Βεβαίως δεν είναι μόνο τα ζεστά τάληρα, που καταλήγουν στα ταμεία των τραπεζών της παγκόσμιας χρηματιστικής ελίτ. Παράλληλα προωθούνται και εκείνα τα "στρατηγικά" συμφέροντα, που τα διεστραμμένα μυαλά των Μπρεζίνσκυ,Κίσιγκερ και Σια βαυκαλίζονται να προγραμματίζουν. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται εδώ και χρόνια στην ενίσχυση του Ισλαμικού Φονταμενταλισμού. Ήδη από την εποχή του 40 οι αγγλικές μυστικές υπηρεσίες ίδρυσαν την Ισλαμική Αδελφότητα στην Αίγυπτο, ως μακροπρόθεσμο ανάχωμα στον Αραβικό Εθνικισμό. Τα πρόσφατα γεγονότα στη Ινδία, στάθηκαν μια αιματοβαμμένη πράξη του σύγχρονου δράματος, που δείχνουν την πόρωση των κυκλωμάτων της εξουσίας, που ηγούνται του σύγχρονου "πολιτισμένου" κόσμου των βρικολάκων. Σε όλους τους εωσφορικούς ναούς του συστήματος, έχουν αναρτηθεί "ιερές" εικόνες με τον τίτλο "Η Αγία Προβοκάτσια".

Στο χθεσινό ποστ έκανα μνεία στην εν ψυχρώ δολοφονία του ανήλικου νεολαίου στα Εξάρχεια. Ο τρόπος που αυτή έγινε, ήδη από την πρώτη στιγμή, δημιούργησε περιθώρια για σκέψεις κατά πόσο αυτή έγινε σκόπιμα και προγραμματισμένα, στα πλαίσια ενός συγκροτημένου σχεδίου αποσταθεροποίησης. Έκανα λόγο και για πιθανή Ηθική Αυτουργία, σε μια τέτοια περίπτωση.
Κατ΄αρχήν παραθέτω την μαρτυρία ενός από τους αυτόπτες μάρτυρες:

Η μαρτυρία του αυτόπτη μάρτυρα κ. Παπαδημητρίου στο MEGA:

“Έρχεται ένα περιπολικό στην Τζαβέλα-Ναυαρίνου. Σταματάει το περιπολικό και κοιτάει προς τα κάτω. Σαν να έψαχναν κάτι. Διαπληκτίζονται λεκτικά με μια ομάδα μέσα από το περιπολικό με μια παρέα ανθρώπων. Δεν ήταν κουκουλοφόροι. Υπάρχουν καφετέριες εκεί και ήταν τα παιδιά. Κατεβαίνουν από το περιπολικό οι αστυνομικοί μετά από 50μ και λίγα λεπτά μετά τον λεκτικό διαπληκτισμό.

Δεν έγινε επίθεση και δεν υπάρχει σωματική επαφή. Ούτε στο περιπολικό έγινε κάποια επίθεση. Μόνο μια ομάδα ανθρώπων άρχισε να φωνάζει. Πετάχτηκαν πλαστικά δύο μπουκάλια νερό και ήταν στην θέση τους οι αστυνομικοί. Ξαναμπαίνουν στο περιπολικό και φεύγουν προς Χαριλάου Τρικούπη και γυρίζουν πεζοί με γρήγορο βήμα και φθάνουν πάλι στο ίδιο σημείο.
Στην οδό Τζαβέλα και Μεσολογγίου ήταν η ομάδα που είχαν διαπληκτιστεί. Δεν κινήθηκαν προς το μέρος τους. Υπήρχε απόσταση πάνω από 20 μέτρα. Δεν έφθασαν σώμα με σώμα. Μόνο λεκτικοί διαξιφισμοί σε απόσταση 40μ. Μετά από φωνές και βρισιές, ΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. Είδα την προέκταση του χεριού του. Δεν ήταν στον αέρα.”


Όπως σαφώς προκύπτει από τη μαρτυρία:

- Η δολοφονία έγινε από πολύ μεγάλη απόσταση (40 μ.)

- Ο δολοφόνος ουδόλως απειλήθηκε.

Άρα πρόκειται για δολοφονία εν ψυχρώ. Ή ορθότερα για εκτέλεση εν ψυχρώ.

Ο δράστης ήταν σε ώριμη ηλικία - 37 χρονών - οικογενειάρχης και πατέρας τριών παιδιών. Ήταν άριστος γνώστης της περιοχής και του κόσμου που συχνάζει εκεί, κάνοντας "υπηρεσία" στην περιοχή πάνω από επτά χρόνια. Δύο εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν είναι:

- ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΣΚΟΠΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥ; ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΩΣ ΤΕΚΝΑ ΕΝΟΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥ;

- ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΒΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ; ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΒΡΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ; ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΠΕΥΣΕ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ;

- ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Η ΤΟΣΟ ΑΨΟΓΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ;

Και εγώ είμαι επαναστάτης άμα λάχει. Και μάλιστα επαγγελματίας, άσχετα εάν χρηματοδοτώ ο ίδιος, με τον ιδρώτα του προσώπου μου, αυτό το ιερό καθήκον. Δεν υποκύπτω όμως στη λαγνεία να γιουχαίζω, να φωνασκώ, να σπάω ασυλλόγιστα ότι βρω μπροστά μου, να εκδίδω διακηρύξεις ως γκρουπούσκουλο του θανατά, απομονωμένο εδώ και δεκαετίες από το λαό και τη ζωντανή επαναστατική πρακτική, η ως συντηρητικός συριζάς, καρεκλάκι του κατεστημένου και της μπαχαλοποίησης, πριν κάτσω να σκεφτώ και να συλλογιστώ πέντε απλά πράγματα για να βγάλω συμπεράσματα.

Βιάστηκαν να βγούν οι "Ζούγγλες" και τα κάθε λογής καθικομάγαζα της δήθεν εναλλακτικής ενημέρωσης, για να ρίξουν τάχα τα πυρά τους στο δράστη, δημιουργώντας ηθελημένο συσκοτισμό, αναφορικά με τα παρασκήνια. Μιλούν ακόμη μια φορά για ανώμαλες ψυχές, που πάσχουν από το σύνδρομο του σερίφη, περιορίζοντας την ευθύνη στα ψυχικά κενά του δράστη. Και τους ακολούθησαν τα στημένα μπλόγκια-φερέφωνα στη διαδικασία ξηλώματος του Καραμανλή. Χωρίς να πουν κουβέντα για τις μαριονέτες που ακολουθούν, και που έχουν κλιθεί να καθαγιάσουν τις μεγάλες αναμενόμενες εθνικές συμφορές και τα ξεπουλήματα, στην φάση του προγραμματισμένου χοντρού ξεχαρβαλώματος των Βαλκανίων, που προγραμματισμένα ακολουθεί.

Για όποιον δεν είναι αφελής, είναι προφανές, ότι στον εκτελεστή δόθηκαν διαβεβαιώσεις, από άλλα πανίσχυρα κυκλώματα, για ουσιαστική ατιμωρησία, για να πατήσει την σκανδάλη. Ή αυτός ήταν θύμα χοντρού εκβιασμού, ή η τελευταία περίπτωση, που ακούγεται παράξενη, αλλά αποτελεί μια πάγια μέθοδο των μυστικών υπηρεσιών και του παρακράτους, αυτός ήταν υπνωτισμένος, όπως συμβαίνει στην περίπτωση των "εν ύπνω" πρακτόρων. Ας μην ξεχνάμε, ότι στο χώρο που δρούσε, και που είναι ένας από τους σημαντικότερους χώρους διακίνησης της πρέζας, δεν μπορεί παρά αυτός να ήταν μπλεγμένος τοποτηρητής παροχής προστασίας στους εμπόρους ναρκωτικών, με άνωθεν εντολή. Κάντε μια βόλτα στα Εξάρχεια και την Τοσίτσα, να δείτε πως πλασάρεται η πρέζα και ποιοι περιφρουρούν τους ανενόχλητους εμπόρους.

Ποτέ δεν έκφρασα την άποψη ότι ο Καραμανλής αμφισβήτησε στο ελάχιστο τα συμφέροντα του συστήματος. Απλά αποφασίστηκε οι πτώση του για να ακολουθήσουν οι πολιτικοί κανίβαλοι, ή το μεγάλο χάος (Διότι είτε το θέλετε, είτε όχι υπάρχει και πιο μεγάλο χάος από το Καραμανλικό).

Την πτώση του Καραμανλή μέσα στο Δεκέμβριο προείπα στηριζόμενος σε αστρολογικά δεδομένα στα σχόλια του Antinews.gr , εδώ και μήνες. Φυσικά δεν ήταν μόνο η αστρολογία που μίλαγε, γιατί κάτι λίγα σκαμπάζω και από πολιτική. Ο Κρόνος όμως δείχνει την ακριβή στιγμή. Όχι mόνο της πτώσης του Κώστα, αλλά και των διεθνών τεράτων που μεθοδεύουν την πτώση του, κάπως αργότερα. Γι αυτό τρέμουν την επέλαση των ΦΩΤΕΙΝΩΝ.

Ως μάγος και αστρολόγος της ηλεκτρονικής σας περιφέρειας σας εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Βγείτε στον αγώνα γιατί μπορούμε να νικήσουμε.

Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: