14 Δεκεμβρίου, 2008

ΑΥΤΟΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΑΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΣΜΟΥ



...Εδώ σωπαίνουν τα πουλιά
σωπαίνουν και τα αγρίμια
σωπαίνει κι ο πικρός Ρωμιός
μαζί με τους νεκρούς του.
Μονάχος κι αβοήθητος
της Λευτεριάς ταμένος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ, "Ρωμιοσύνη"


Η Ελλάδα ζει αυτές τις μέρες ένα πρωτόγνωρο όργιο οργανωμένα επιβεβλημένης βίας μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του Γρηγορόπουλου, από εντολοδότη του παρακράτους.
Μια χώρα ιστορικά καταραλαιπωρημένη από τους ξένους "προστάτες", το εγχώριο χαφιεδαριό, την μικροαστική μαγκιά των ξιπασμένων μεσοστρωμάτων, την ωραιοπάθεια, τον άκρατο καταναλωτισμό, τη κομματική σαπίλα, τον αντικοινωνικό προσανατολισμό της επίσημης εκκλησίας, το "πέρα βρέχει" των ιθαγενών.
Με εκστρατεία αιώνων από τους βαρβάρους κάθε είδους επιχειρήθηκε να αλλωθεί και να αλλοτριωθεί κάθε τι το Ελληνικό. Αυτό το στοιχειο, που μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για τη σωτηρία, όχι μόνο αυτού του τόπου, αλλά και της απανταχού οικουμένης, έχει συρρικνωθεί σε ένα ελάχιστο, που πασχίζει σήμερα να δώσει ένα υπερ πάντων αγώνα διασώσεως οσίων και ιερών.
Η παρακαταθήκη των προγώνων μας, βγαλμένη μέσα από τη ιερά τους κόκαλα, γραμμένη με αίμα από τη σμίλη του Πνεύματος στο χρυσό βιβλίο της ιστορίας, κοιτάζει ακόμη μια φορά με δάκρυα στα μάτια τα παιδιά της Ελλάδος, άδουσα τους παιάνες των μαχών. Πολιορκημένοι από στεριά και θάλασσα, περικυκλωμένοι από ένα χυλό μαζανθρώπων μέσα στον οχετό βαρβαρότητας των Μολοχιστών, που ακονίζουν τα τελετουργικά τους εγχειρίδια για την ανθρωποσθυσία του ανθρώπινου τύπου, που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε, για να τον διαδεχθεί ο πιθικάνθρωπος της "νέας" τάξης, ή πάγιας ζούγκλας.

Χιλιάδες προβοκάτορες έχουν ξεχυθεί στους δρόμους, με μια πρωτοφανή κανιβαλιστική μανία καταστροφής των πάντων, παρασύροντας σε αυτό το όργιο τμήμα της απαίδευτης και εγκαταλημμένης στη τύχη της από θεούς και δαίμονες, νεολαίας. Εκμεταλλευόμενοι την αντικοινωνική αναλγησία μιας κυβέρνησης βουτυρόπαιδων, που γεννημένοι στα μεταξωτά σεντόνια της ξονοδουλείας και της υποτέλειας οι ίδιοι, δεν διστάζουν να δουν το λαό ως πειραματόζωο, για να ρουφήξουν το βδεληρό αφιόνι της εξουσίας.
Έχοντας μετατρέψει τη χώρα σε σεληνιακό τοπίο μαζί με τους κουκουλοφόρους, διότι έχουν και αυτοί την ίδια ευθύνη με το παρακράτος στο ακέραιο, ως δήθεν κράτος, από τη στιγμή που δεν τα μαζεύουν να φύγουν ζητώντας συγγνώμη, έχουν το θράσος να κομπάζουν μπροστά στις κάμερες των μαζικών μέσων. Κολημένοι στο όπιο μιας καρέκλας πλήρους ανικανότητας, ποτισμένη με σύνδρομα του δήθεν καταλληλότερου μεταξύ ανθρωπαρίων, του πιο ίσιου από όσους δεν έχουν κομματική ταυτότητα ή πελατειακή σχέση για αναρίχηση.
Μόνο ο Υφυπουργός κ. Π. Χηνοφώτης είχε το θάρρος και την ευαισθησία να ζητήσει συγγνώμη από τους γονείς του Γρηγορόπουλου. Κλεισμένος επί μερόνυχτα στο γραφείο του αγκομαχεί να διαχειρηστεί την κρίση, ως πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ως στρατιώτης αυτής της χώρας. Διότι μόνο σε μερικούς στρατιωτικούς, δίπλα στους ελάχιστους έντιμους δικαστικούς που απέμειναν, μέσα στο χάος των καλοπληρωμένων παλιάτσων, που δηλώνουν δημόσια πρόσωπα, υπάρχει μια τελευταία ετοιμότητα. Ίσως λόγω επαγγελματικής ιδιότητας, διότι κάποιοι από αυτούς έχουν ζυμωθεί με την ιδέα του θανάτου εν ώρα καθήκοντος.

Μέσα στο άκρατο ροκάνισμα της χώρας και του μέλλοντος της εμφανίζονται οι δήθεν προοδευτικοί μάγκες, για να επικροτήσουν τα επισόδεια. Όσο καίγινται οι βάσεις επιβίωσης άλλων φουκαράδων πουλάνε δήθεν μαγκιά. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε η λαγνεία τους στην περίπτωση που καιγόταν το δικό τους αυτοκινητάκι.
"Επί τέλους, κάτι κινείται", είναι το ψευδεπίγραφο επιχείρημα. Βλέποντας ένα άνθρωπο με παράλυτο χέρι, χαίρονται όταν αυτό κινηθεί λίγο, για να κόψει το άλλο το χέρι, με το οπίο ο κουλός μπορεί να κρατιέται στη ζωή.

Το σχέδιο να πέσει η κυβέρνηση του Καραμανλή, για να ακολούθήσουν οι ακόμη πιο αδίστακτοι, δεν μπορούν να το διακρίνουν. Το σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας δεν μπορούν να το δουν; Ορίονται ότι είμαστε συνωμοσιολόγοι όσοι καταγγέλουμε:

- Την ιστοσελίδα του ναρκοέμπορα Σόρος "Indymedia", που πρωτοστάστησε στην προπαγάνδιση και καθοδήγηση των επισοδείων. Την εφημερίδα New York Times, που παραθέτοντας αυτή την ιστοσελίδα, έχυνε δηλητήριο προς κάθε τι Ελληνικό, μαζί με τις υπόλοιπες εφημερίδες, που βρίσκονται στα χέρια των μανιπουλατόρων της ανθρωπότητας διεθνώς.

- Τα δεκάδες χιλάδες SMS που ριχνόντουσαν στα κινητά τηλέφωνα ανύποπτων νεολαίων από το βράδυ της εκτέλεσης να κατεβούν στα έκτροπα.

- Το γεγονός ότι τις καταλήψεις στις πρεσβείες ανά την Ευρώπη τις έκαναν πρόσωπα, που ήρθαν αεροπορικώς από έξω. Ποιός πλήρωσε τα ακριβά εισητήρια, τις διανυκτερεύσεις, τα οδηπορικά; Τα νιάνιαρα με τις κουκούλες, που τα βρήκαν τα λεφτά;

- Τον μεγάλο αριθμό εισηγμένων μαφιόζων αλλοδαπών, που πρωτοστάτησαν στους εμπρησμούς και τα πλιάτσικα.

- Την απειλή ανθρώπων με λοστούς, όταν αυτοί επιχείρησαν να σβήσουν τις πυρκαγιές από τα ακινητά τους, όπως στην περίπτωση σουβλατζή σε κτίριο, που βρισκόταν στη Στοά Μέντη.

Το κράτος βρίσκεται υπό ειδική ίδια οικονομική επιτήρηση. Αδυνατεί να ανταποκριθεί ακόμη και σε εκείνο το γελοίο από πλευράς ύψους ταμείου φτώχειας, που είχε υποσχεθεί. Οι καταστροφές ανέρχονται στα καταστήματα των εμπορικών δρόμων της Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πατρών, Λάρισας, Τρικάλων και λοιπών επαρχιών σε 100.000.000 Ευρώ. Ο Τζίρος των εορτών, που για τα μικρομάγαζα αποτελεί το 40% του ετήσιου τζίρου, έχει ματαιωθεί. Αντίστοιχες είναι και οι δημόσιες απώλειες από το διαφυγόντα φόρο προστιθέμενης αξίας. Η επιτήρηση των ξένων έρχεται. Η λιτότητα, σε φάσεις που ο κόσμος έχει φτάσει σε οικονομική απόγνωση, θα αυξηθεί κάθετα. Τρίβουν τα χέρια τους οι αρχιτέκτονες του χάους. Ακόμη περισσότερη απόγνωση, ακόμη περισσότερη οργή, ακόμη περισσότερο χάος.

Είναι τόσο ανεγκέφαλοι, που αυτό το χαρακτηρίζουν "επανάσταση". Δεν μπορούν να δουν πώς δημιουργήθηκε ο εμφύλιος στη Γιουγκοσλαβία και ο διαμελισμός που ακολούθησε. Πότε έγινε επανάσταση από τον αγόμενο και φερόμενο όχλο;
Την Ελλάδα καταστρέφουν αυτή τη στιγμή οι ξένοι, το εγχώριο χαφιεδαριό, κρατικό και παρακρατικό, καθώς και η ξιπασμένη μικροαστίλα. Αυτό που ονόμασε ο Τζιμάκος Πανούσης "μαγκιά, κλανιά κι απόστημα". Τα από αιώνες τσιμούρια στην πλάτη του Ελληνισμού.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα τους βγει η πασιέντζα.
Υπάρχουν και μπαλαντέρ στην τράπουλα.
Απλώς ο Ελληνας θα υποφέρει κομματάκι παραπάνω.
Μπορεί και να του κάνει καλό, να τον προσγειώσει και να τον ξυπνήσει.

Ανώνυμος είπε...

@2mnka
Το ελπίζουμε. Αλλά έχουμε μεγάλες ευθύνες προς αυτή την κατεύθυνση και πρέπει να δράσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Σωστό αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Very rich and interesting articles, good BLOG!

Ανώνυμος είπε...

A friend told me this place I have been looking for, I come, it turned out, I have not disappointed, good Blog
fishing net