15 Δεκεμβρίου, 2008

ΕΧΙΔΝΑΙ ΜΝΗΣΤΕΥΟΥΣΑΙ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΕΠΙ ΣΤΑΧΤΗΣ


Αντί να βγουν να καταδικάσουν τα έκτροπα η μέγερα Μπακογιάννη, ο δυσλεκτικός ΓΑΠ και το κινητό σουβλατζήδικο Βενιζέλος (Μπεν Εζλόν, αν και αυτό δεν είναι το πραγματικό του όνομα, δες Χαλκίδα) τρίβουν τα χέρια τους με στόχο την υφαρπαγή της καρέκλας απάνω στις στάχτες της χώρας. Αντί να καταδικάσουν τα έκτροπα, βγαίνουν να πουλήσουν μαγκιά από πάνω, λέγοντας ότι περίμεναν τα "γεγονότα", δικαιολογόντας τους βανδαλιστές. Η Μπακογιάννη έδωσε δυσφημιστική για την Ελλάδα συνέντευξη στο Spiegel, ο ΓΑΠ δήλωσε ότι είπε στο βουτυρόπαιδο ΚΚ. "αν συνεχίσεις έτσι θα σε πάρουνε με τις πέτρες". Τα ίδια και ο χοντρός. Ούτε λέξη για τα αίσχη. Κρίμα τους καφέδες που του ρίξανε.

Και ας μην ξεχνάνε κάποια γουρουνόσκυλα, ότι από τους 8 αντιεξουσιαστές που δολοφονήθηκαν την τελευταία δεκαετία τους 6 δολοφόνησαν κυβερνήσεις του Πασόκ. Μόνο που τότε την στρατηγική της φτώχειας,
που έχουν επιβάλει η ΗΠΑ και η ΕΕ. βρισκόταν σε εξέλιξη και δεν είχε δώσει πλήρως τους "καρπούς" της. Ούτε υπήρχε ακόμη σχέδιο ανοιχτής αποσταθεροποίησης, γιατί πρώτα έπρεπε να οικοδομηθεί σε επαρκή βαθμό η σαπίλα.
Και βγαίνουνε σήμερα τα γαϊδούρια και μιλάνε υπέρ των "εξεγερμένων".

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όποιος μιλά για έκτροπα και αίσχη, ας διαβάσει το κείμενο που δημοσιεύεται στο συντονιστικό των μαθητών:


ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!


Ντροπή Έλληνες! Πώς είναι δυνατόν να απαντήσουμε ως κοινωνία στην εξέγερση των παιδιών μας, ότι προτιμάμε να τους σπάσουμε το κεφάλι απ’ το να μας σπάσουν τις βιτρίνες; Τόσο πολύ έχουμε δεθεί με το αυτοκίνητό μας, που το προτιμάμε από το παιδί μας; Πώς ανεχόμαστε την αναίσχυντη αλητεία και την ξεδιαντροπιά σύσσωμου του πολιτικού κόσμου, που μας ξανασπρώχνει με κάθε τρόπο πίσω στην καταναλωτική αφασία και ιδιωτεία; Πώς δεν εξεγειρόμαστε, όταν αυτοί που τους ψηφίσαμε δεν διστάζουν να επικαλεστούν τα ίδια τα Άγια και Πανάγια Χριστούγεννα, για να μας ξαναμαντρώσουν στέλνοντάς μας για ψώνια και για δάνεια, όπως ακριβώς ο «συνήγορος» εξυβρίζει το Θεό σαν αυτουργό του φόνου, για να επιτελέσει στη δήθεν δημοκρατία μας το έργο της «δικαιοσύνης»;

Έλληνες ντροπή! Η σημαία μας γράφει πάνω της με αίμα ηρώων (αίμα ίδιο με του τραγικού Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου): Ελευθερία ή Θάνατος!

Έλληνες ντροπή! Μη χάψετε το τελευταίο παραμύθι του εκπνέοντος ψευτορωμαίϊκου κράτους, του θανάσιμα πλέον απ’ τα παιδιά μας λαβωμένου συστήματος. Μη διατηρήσετε αυτό το πτώμα σάπιο. Θάψτε το! Αλλιώς θα στοιχειώσει! Και όταν στοιχειώσει κι η οργή, τα πράγματα αγριεύουν. Γιατι και τα παιδιά μας θα μας φωνάξουν αργότερα, αν τώρα δεν τα στηρίξουμε μένοντας πεισματικά στον καναπέ μας, σαν τον Κολοκοτρώνη, που πριν κάψει την Πελοπόννησο (τι βανδαλισμός!) φώναξε: Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους! Γιατί ο προσκυνημένος πλήρωσε το όπλο και το μισθό του φονιά αστυνομικού.

Έλληνες πατριώτες, θάψτε άφοβα το πτώμα ενός τραγικά αποτυχημένου συστήματος, το οποίο τα παιδιά μας καταβαραθρώνουν με θάρρος:
Θέλει αρετή και Τόλμη η Ελευθερία!
Έχουν και αρετή και τόλμη τα δεκαπεντάχρονα παιδιά μας που μας υπερασπίζονται και πρωτοπορούν, δείχνοντας το δρόμο σ’ όλη την Ευρώπη. Ας τα βοηθήσουμε να ξεγεννήσουν την Ελευθερία μας, να μας λυτρώσουν από τη χυδαιότητα και την ψευτία στην οποία συνηθίσαμε να ζούμε τα τελευταία χρόνια. Ας βρούμε την αρετή και την τόλμη να παραδεχτούμε τη συλλογική ευθύνη. Και μόνο ενός είδους συλλογική ευθύνη δεν είναι φασιστική: Αυτή που αναλαμβάνει καθένας για τον εαυτό του! Αναλάβετε την ευθύνη! Κατεβήτε στο δρόμο!

Τέλος, προς τους πνευματικούς ανθρώπους, που καμώνονται τάχα πως δεν αναγνωρίζουν στην ομόθυμη κραυγή των νέων καμμιά εξέγερση, κανένα αίτημα για γνήσια Ελευθερία, προς όλους αυτούς, οι οποίοι τολμούν να ψελλίσουν ότι το μέλλον δε χτίζεται με βία, μια μόνο απάντηση ίσως καταλάβουν, την πιο ιερή:

Σε γνωρίζω από την κόψη
Του σπαθιού την τρομερή,
Σε γνωρίζω από την όψη,
Που με βία μετράει την γη.

Απ’ τα κόκκαλα βγαλμένη
Των Ελλήνων τα ιερά,
Και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!


Εναπομείναντες Ελεύθεροι Πολιορκημένοι

Ανώνυμος είπε...

@Anonymous

Σε ευχαριστώ που μας τιμάς και μας λιγάκι με copy/paste του σχολίου σου στο Antinews.
Καλός και ο Εθνικός Ύμνος, αλλά μην τον πάμε και στα μπουζούκια. Άν σκεφτόσουνα εθνικά θα είχες και διαφορετική εκφορά. Βάλε καλύτερα κανένα τραγουδάκι της μαντόνας από το Ιndymedia των Μολοχιστών.
Πολιορκημένοι είμαστε οι πατριώτες, φίλε. Οι κουκουλοφόροι σπάνε με τις ευλογίες της διεθνούς χρηματιστικής ελιτ.
Στα παιδιά μας, όταν ήταν μικρά, δεν δίναμε τα τερατάκια του Σόρος να παίζουν, ούτε τα παρκάραμε μπροστά στην τηλεόραση, να βλέπουν ταινίες βίας, για να κυνηγάμε γκόμενες. Τα μεγαλώσαμε με ισορροπημένο ψυχικό κόσμο. Και έχουν και πραγματικά ιδανικά. Γιατί μας έβλεπαν να ματώνουμε σε ουσιαστική αμφισβήτηση του κατεστημένου. Τα δικά μας παιδιά αγαπούν τους γονείς τους, γιατί γνωρίζουν ότι αυτοί έχουν ήθος, που άμα λάχει είναι επαναστατικό και όχι μπούρδες.

Ανώνυμος είπε...

Μπεν Εζλόν και Χαλκίδα....
Που κολλάει? Βοήθεια!

Ανώνυμος είπε...

Good Blog, I think I want to find me, I will tell my other friends, on all