10 Δεκεμβρίου, 2008

ΜΙΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

"Ελάτε τσογλάνια να λογαριαστούμε", είπαν οι αστυνομικοί που είχαν βγει από το περιπολικό, βρίζοντας χυδαία και προκλητικά την ομάδα των 15 περίπου νεαρών, σύμφωνα με την μαρτυριά νεολαίου που ήταν μεταξύ τους. Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ. "Μην πλησιάζετε μας την έχουν στημένη. Θέλουν επεισόδιο", είπε κάποιος από τα παιδιά. Τρεις από αυτούς αποφάσισαν να προχωρήσουν, μεταξύ τους και ο Γρηγορόπουλος.

ΔΙΑΦΩΝΩ ΡΙΖΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ.
ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΧΥΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΛΕΞΗ". Δεν ισχυρίζομαι ότι σε μια τέτοια περίπτωση δεν είναι κατανοητό να υπάρξει από την πλευρά ενός καταταλαιπωρημένου λαού εκδήλωση πόνου και συμπάθειας. ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ. ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ.

Το βίντεο της δολοφονίας δείχνει και οι μάρτυρες πιστοποιούν, ότι πριν τους πυροβολισμούς έπεσε κροτίδα λάμψης ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. Η σφαίρα βρήκε το θύμα στην αριστερή πλευρά του θώρακα, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. Ο δολοφόνος είχε άριστη στρατιωτική εκπαίδευση. Αυτό θα το τεκμηριώσω λίαν προσεχώς.

Όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για φόνο από πρόθεση, δηλαδή ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ. Δεν πυροβόλησε μόνος του, αλλά και άλλοι.
Πρόκειται για εκτέλεση; Αυτό είναι το κύριο ερώτημα που όφειλε να εξιχνιάσει η ιατροδικαστική και η εισαγγελική έρευνα. Εκτέλεση σημαίνει εκτέλεση εντολής. Δηλαδή ύπαρξη ηθικών αυτουργών. Αυτό πιστοποιείται από τα οργανωμένα επεισόδια που ακολούθησαν. Από τους 108 που συνελήφθησαν εχθές οι 58 είναι αλλοδαποί. Είναι γνωστό ότι οι μυστικές υπηρεσίες έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε θέρετρο της μαφίας. Κατανοώ την οργή της νεολαίας. Και εγώ μαζί τους. Κάποιοι όμως έμποροι της κοινωνικής μανιπουλάτσιας εκμεταλλεύονται αυτή την οργή για να οικοδομήσουν το χάος.

Τουναντίον οι έρευνες που γίνονται πάνε να συσκοτίσουν την υπόθεση:
Ενώ η φορά του βλήματος είναι από πάνω προς τα κάτω, κάποιοι μιλάνε για εξοστρακισμό της σφαίρας. Η φορά του βλήματος αντιφάσκει κατάφωρα στη θεωρία του εξοστρακισμού.
Το βλήμα σφηνώθηκε στον εκατοστό σπόνδυλο και παραμορφώθηκε, ως βλήμα μικρού διαμετρήματος. Τα μαγειρεία του σκότους προφασίζονται, ότι αυτό παραμορφώθηκε από τον εξοστρακισμό.
Η αστυνομία πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα τα αποτελέσματα της εργαστηριακής εξέτασης του βλήματος. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΟΙΡΑΙΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ

Στη συνέχεια παραθέτω δυο από τα βίντεο με μαρτυρίες:





5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να μιλήσουμε και λιγο πρακτικά;

Επειτα απο την απανθρωπη, φτηνή, ξεδιαντροπη και προκλητική δηλωσή του, "Αν έπρεπε να χαθει ή οχι αυτο το παιδί, θα το αποφασίσει η δικαιοσύνη", ο Κούγιας πρέπει ΝΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ Μμε και ειδικά από τα Κανάλια!

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ "ΠΑΡΑΘΥΡΟ"!

ΠΟΤΕ ΠΙΑ!

Τι θα λέγατε να πιέσουν οι μπλόγκερς αλλα κι ο καθένας μας τα κανάλια ώστε να το κανουν αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρον θα ήταν να παρακολουθούσε κανείς την οικονομική κατάσταση του αστυνομικού (και της άμεσης οικογένειάς του), ας πούμε για ένα εξάμηνο πριν κι ένα εξάμηνο μετά τον φόνο.

Ανώνυμος είπε...

Μποτίλια, στο email που παραθέτεις στο προφίλ σου, έχεις ένα νέο από εμένα. Κοίταξέ το λίγο plz.

Ανώνυμος είπε...

@2mnka
Επισκέφτηκα τη σελίδα σου και τη βρίσκω έξοχη.

@Ανώνυμος
Δυστυχώς είχα ξεχάσει να ανανεώσω την ηλεκτρονική διεύθυνση στο προφίλ. Σου ζητάω συγγνώμη και σε παρακαλώ, εάν διαβάσεις το σχόλιο, να στείλης ξανά το μέιλ στη διεύθηνση: botiliastopelagos@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Δες κι εδώ κάτι ενδιαφέροντα πράματα:

http://tomavroprovato.blogspot.com/2008/12/blog-post_7384.html

http://nrdisaster.blogspot.com/2008/12/blog-post_14.html