15 Δεκεμβρίου, 2008

ΜΟΛΟΧΙΣΜΟΣ: ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Παραθέτω στη συνέχεια δυο βίντεο σχετικά με τα τελετουργικά της λατρείας του Μολόχ από τη διεθνιστική χρηματιστική - εξουσιατική ελίτ στα πλαίσια της λέσχης Bohemian Grove στην Καλιφόρνια.
Το Μολόχ (εκ του σιμιτικού Μελέκ, τουτέστιν βασιλεύς) υπήρξε ιστορικά είδωλο στη Βαβυλώνα μπροστά στο οποίο υπήρχε δοχείο με πυρά. Κάθε μητέρα ήταν υποχρεωμένη να προσφέρει το πρώτο της παιδί για να γίνει ανθρωποθυσία στο Μολόχ. Το ιερατείο τότε την άφηνε να αναθρέψει τα υπόλοιπα.
Οι ήρωες της αρχαιότητος Ηρακλής, Θησεύς, Γιλγαμές κα. εξόντωσαν αυτά τα τέρατα, οργανώνοντας επαναστάσεις ενάντια στα ιερατεία του Μολόχ και την Μολοχιστική οργάνωση της κοινωνίας.
Το Μολόχ δεν εξαφανίστηκε. Τραυματισμένο από το Ελληνικό Πνεύμα πέρασε στην παρανομία, διεκδικώντας τη ρεβάνς μέσα στην ιστορία, με την τελική μάχη για επιστροφή σε μια ανεπτυγμένης τεχνολογίας βαρβαρότητα, που δίνει στις μέρες μας.
Ο Ηρακλής όταν έκοβε ένα κεφάλι στη λερναία ύδρα, αυτή έβγαζε δύο. Πέρναγε δηλαδή στην παρανομία, οργανωτικά χωρισμένη σε μικρότερα τμήματα. Μέχρι που ήρθε ο Ιόλαος και καυτηρίαζε με δαυλό τον καμμένο λαιμό. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος καυτηριασμός από την πνευματική ετοιμότητα αυτοθυσίας του Ελληνισμού.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι Μολοχισταί επέλεξαν ως είδωλο τη γλαύκα, για να μαγαρίσουν το ιερό σύμβολο της Θεάς της Σοφίας Αθηνάς.
Κατά τη διάρκεια των τελετουργιών που βιντεοσκοπήθηκαν, καίγονται είδωλα παιδιών μπροστά στο Μολόχ, με συμμετοχή των γνωστών μεγαλοφασιστών της διεθνούς ελίτ.
Τι εκπροσωπεί το Μολόχ και ποιά η πορεία του στην ιστορία σκοπεύω να παραθέσω προσεχώς με θρησκειολογική-πολιτική ανάλυση. Επιγραμματικά αναφέρω ότι πρόκειται για την αρχή της ΔΥΑΡΧΙΑΣ που ανταποκρίνεται στην ολοκληρωτική υποταγή του ανθρώπου στα ζωώδη ένστικτα.
Σε αυτή αντιπαρατίθεται Η ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ, το μεγάλο γέννημα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, που συμβολίζει την ΥΠΕΡΒΑΣΗ με την αρχή της ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΟΣ.



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα σου αφήσω το σχόλιο εδώ παρόλο που δεν είναι σχετικό. Προσωπικά δεν περίμενα ότι θα επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις σου για τον ΚΚ και για τις δυσχέρειές του μέσα στο Δεκέμβρη. Μπορείς να βγάλεις ένα αστροδιάγραμμα για την εξέλιξη της χώρας? Προσωπικά τη βλέπω μαύρη εκτός αν προκύψει κανένας περίεργος από του πουθενά και ηλεκτρίσει τις μάζες.

Ανώνυμος είπε...

@anonymous
Αγαπητά φίλε:
Η αστρολογία είναι φρόνιμο να μην τυχαίνει αποκομένης εφαρμογής, αλλά να γίνεται χρήση σε συνδυασμό με όσους άλλους γνωσιολογικούς τομείς κατέχει, ή έχει πρόσβαση, αυτός που επιχειρεί την ανάλυση.
Στην περίπτωση του ΚΚ. οι εξελίξεις διαφαινόντουσαν ήδη πολιτικά. Η αστρολογία παρείχε την πολύ συγκεκριμάνη χρονική περίοδο.
Στην περίπτωση της Ελλάδας, δεν έχουμε να κάνουμε με πρόσωπο, αλλά με χώρα. Οπωσδήποτε και οι χώρες έχουν ωροσκόπιο. Ενώ όμως στην περίπτωση των φυσικών προσώπων αυτό είναι απόλυτα συγκεκριμένο, στην περίπτωση των χωρών συχνά υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές, που διέπονται ίσως από τη διαδικασία ίδρυσης. Δυστυχώς, λόγω περιορισμένων αστρολογικών γνώσεων, δεν γνωρίζω το ωροσκόπιο της Ελλάδας, που αναμφίβολα θα αναφέρεται σε κάποια αστρολογικά περιοδικά ή ιστοσελίδες. Θα κοιτάξω μήπως βρώ κάποιο στοιχείο.
Όμως, όσο αφορά την πατρίδα μας οι εξελίξεις νομίζω ότι είναι και πολιτικά προβλέψιμες. Την άποψη μου πάνω σε πολυ ορατούς κινδύνους έχω εκφράσει εδώ και σε άλλα φόρα.
Το σημαντικότερο όλων στην αστρολογία είναι το υποκείμενο, που με τον τρόπο που θα μετουσιώσει τις κοσμικές παραλλήλους, θα καθορίσει την έκβαση του μέλλοντος (πάντοτε μέσα στα όρια της συγκεκριμένης χρονικής πρόκλησης, ή στην περίπτωση του θαύματος, ανατρέποντας τις σταθερές των στιγμών). Το υποκείμενο όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση είμαστε όλοι εμείς. Το φρόνιμο θα ήταν να εστιαστούμε κύρια σε αυτή τη δυνατότητα. Φυσικά θα προσπαθήσουμε να λάβουμε όλα τα προσβάσιμα δεδομένα υπ΄όψει στην εκτίμηση της πορείας. Έτσι θα σε παρακαλέσω για κάποια πίστωση χρόνου, μέχρι να βρεθούν οι απαραίτητες αστρολογικές συντεταγμένες του θέματος.

Ανώνυμος είπε...

Πολιτικά είναι προβλέψιμη η καταστροφή στην οποία οδηγούμαστε. Το ερώτημα είναι μήπως υπάρχει ελπίδα να την αποφύγουμε.

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμος
Η ερώτηση σου είναι πολύ σημαντική. Θα την ανεβάσω σε ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

It seems a little more than I need to check the information, because I was thinking: Why does not my GLOG these things!

Ανώνυμος είπε...

Read your article, if I just would say: very good, it is somewhat insufficient, but I am

still tempted to say: really good!
Personalized http://www.jsfishnet.com