19 Φεβρουαρίου, 2014

Η φύση του Μάτριξ - I

αίρετε!

Δεν ξέρω ποιός με προορίζει γιά Ολυμπιονίκη, αλλά τους τελευταίους μήνες κάνω εντατικές ...προπονήσεις, τις οποίες δυστυχώς δεν μπορώ ν' αποφύγω. Δεν εννοώ ότι θα φάω τη δόξα του μαντράχαλου Ουσαίϊν Μπόλτ, αλλά φαίνεται πως κάποιοι σκέπτονται να διοργανώσουν Ολυμπιάδα παντρεμένων (με παιδιά), με αγωνίσματα όπως: ποιός θα ψωνίσει γρηγορώτερα στο μάρκετ, ποιός θα έχει τα περισσότερα λεφτά στο τέλος του μήνα, κτλ. (Ο Άλ Μπάντυ, που όλη μέρα τεμπελιάζει, μου φαίνεται πολύ τυχερός άνθρωπος.)
Να μην τα πολυλογώ, δεν έχω κόψει επαφή με τα ιντερνέτια. Καί τις αναρτήσεις του οικοδεσπότη διαβάζω, καί καμιά εικοσαριά ιστολόγια ημερησίως. Όμως, παρ' ότι διαβάζω γρήγορα, παρ' ότι γράφω επίσης γρήγορα (αν καί με τη "μέθοδο Άντλερ"), δεν προλαβαίνω πολλά-πολλά. (Ούτε κάν απαντήσεις σε σχόλια...) Το σημερινό είναι εξαίρεση.

[Παρένθεση, γιά να καταλάβετε το -παμπάλαιο- αστείο: "Άντλερ" είναι ο αετός στα Γερμανικά, αλλά παλιά ήταν καί μία μάρκα γερμανικών γραφομηχανών. Έτσι, όποιος δεν ήξερε πλήρες "τυφλό σύστημα" με τα δέκα δάχτυλα, αλλά πληκτρολογούσε με ένα δάχτυλο από κάθε χέρι, όπως τσιμπάει ο αετός με το ράμφος, τον κοροϊδεύανε πως έμαθε τη "μέθοδο Άντλερ".]


Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις σχετικές με τη φύση του Μάτριξ. Ξεκαθαρίζω από τώρα, πως το υλικό αυτό είναι καθαρά πρωτόλειο. Επομένως, δεν μπορώ (ούτε θέλω) να σας πάρω στο λαιμό μου, ότι τα πράγματα είναι σώνει καί καλά έτσι κι όχι αλλοιώς. Αλλά θέλω να σκεφθείτε καί μόνοι-ες σας. Ώστε οι επί μέρους σωστές αντιλήψεις να πέσουν στην κοινή χύτρα των γνώσεών μας. (Αλλοιώς, αν είναι ο καθένας γιά την πάρτη του, τί καθόμαστε κι ασχολούμαστε με ιστολόγια όπως το παρόν; )

Πώς θα ξέρουμε ότι σκεφτήκαμε κάτι σωστό; Μά, καθαρά από την πράξη. Αν όσα σκεφτήκαμε συμφωνούν με την πράξη, ή/καί έχουν πρακτικές εφαρμογές (καί δη μετρήσιμες), τότε είμαστε στον σωστό δρόμο. Μακριά από μας οι φιλοσοφικές άρες-μάρες κουκουνάρες διαφόρων δήθεν "μυστών", που μας κλείνουν πονηρά το μάτι ότι ντεμέκ έχουν γνώσεις με πιστοποιητικό ...Θεού - κι έχουν γεμίσει εδώ καί δεκαετίες βιβλία καί Διαδίκτυο μ' αερολογίες.

Λοιπόν, ούτε λίγο, ούτε πολύ, νομίζω πως ανακάλυψα μερικά σίγουρα δεδομένα γιά τη φύση του φευγαλέου αυτού εφιάλτη της ανθρωπότητας. Όπως είναι κάτι σκηνές με τον υπερήρωα Αόρατο Άνθρωπο, που μπαίνει στο δωμάτιο του κακού, ο κακός τον παίρνει χαμπάρι, του λέει: "- Ξέρω πως κάπου εδώ είσαι!", του φυσάει τον καπνό του πούρου απάνω του, σχηματίζεται μιά καπνοπουρική ομίχλη με το περίγραμμα του Αόρατου Ανθρώπου...


...κι αμέσως μετά ο κακός τον αρχίζει στα πιστολίδια. (Διότι Αόρατος μεν, αλλά με σάρκα καί οστά δέ. Άρα, κι αυτός ψοφάει. :-) Λογικόν!...)

Το κακό είναι ότι, όπως ο σεναριογράφος δεν τον πεθαίνει τον ήρωά του έτσι εύκολα, έτσι καί το Μάτριξ δεν πεθαίνει εύκολα. (Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει, κτλ κτλ κτλ.) Το βλέπουμε μεν, αλλά, εκεί που πάμε να το κοπανήσουμε, μας την κοπανάει αυτό -χολλυγουντιανώς πως- την τελευταία στιγμή. Τά 'πανε αυτά οι αρχαίοι ημών, πολύ προ του Χόλλυγουντ, με τον μύθο (; ) του Πρωτέα.


Αφορμή γιά το αρθρο ετούτο έδωσαν οι ...Κατακλυσμοί!

Σας έχω πεί ότι εργάζομαι παράλληλα επάνω σε διάφορες έρευνες. Ως αποτέλεσμα των οποίων, ως καρπό των κόπων μου, έχω δεί να τακτοποιούνται χρονικώς πολλά από τα περιγραφόμενα στη Μυθολογία. (Κι ας λένε διάφοροι ποδιτσοκίνητοι συγγραφίσκοι ό,τι θέλουν - ότι δήθεν δεν μπορούμε να χρονολογήσουμε τέτοια γεγονότα. Ψεκάσματα με το όπιο του μυστηρίου δεν πιάνουν σ' εμένα.)
Ταυτόχρονα, έχω διαπιστώσει επαναλαμβανόμενους χρονικούς κύκλους, τόσο βραχυχρόνιους καί μεσοχρόνιους, όσο καί μακροχρόνιους. Όπως έχω διαπιστώσει καί την αναμφισβήτητη (επαναλαμβανόμενη πέραν πάσης τυχαιότητος) ύπαρξη διαφόρων αριθμητικών παραγόντων (πχ πολλαπλασιασμός επί 1,000), αν καί δεν έχω βρεί ακόμη την εξήγησή τους.
Τα ανέλυσα, όμως, κι αυτά δημοσίως στο παρελθόν: υπάρχουν αιτιολογήσεις πρώτου, δευτέρου, ...νιοστού επιπέδου - κι όλη η ελαφρώς τραγική πορεία της επιστήμης συνίσταται στο να φτάσει η κυρα-επιστήμη στο έσχατο επίπεδο εξηγήσεων, το θεμελιώδες, το νόν πλούς ούλτρα. Γιά παράδειγμα, η απάντηση στο γιατί ασθενούμε, είναι επειδή υπάρχουν τα μικρόβια. (Αιτιολόγηση πρώτου επιπέδου.) Η απάντηση στο γιατί υπάρχουν μικρόβια, είναι ένα μασημένο: "- Έεεε... επειδή υπάρχουν στη φύση! Όπως υπάρχουν τα ζώα καί οι άνθρωποι."
Αυτή είναι η αιτιολόγηση δευτέρου επιπέδου - αλλά καταλαβαίνουμε πως εδώ αρχίζουν τα ζόρια: Η ερώτηση τρίτου επιπέδου: "- Γιατί τα μικρόβια μας ενοχλούν; Δεν μπορούσαν απλά να υπάρχουν, χωρίς να μας αρρωσταίνουν εμάς;", δεν έχει καμμία απάντηση σήμερα, όσο καί να ψάξετε στην Ιατρική, ή τη Βιολογία. Οι μεν γιατροί περιορίζονται στο να τα εξοντώσουν με φάρμακα, οι δε βιολόγοι απλά ελπίζουν πως κάποια μέρα θα βρουν την απάντηση, σκαλίζοντας το dna.

Οι δικές μου αιτιολογήσεις, ατυχώς, περιορίζονται στο ...μηδενικό επίπεδο: απλώς παρατηρώ καί καταγράφω τα φαινόμενα, ξεχωρίζοντάς τα από τον "θόρυβο" της τυχαιότητας. Μην περιμένετε κάτι καλύτερο, όμως, διότι δεν μπορώ να το προσφέρω προσώρας. Να λέτε κι ευχαριστώ: σκεφθείτε πως σε παρόμοιες περιπτώσεις άλλοι δεν μπορούν κάν να διακρίνουν το τί γίνεται! (Παρ' όλ' αυτά, έχουν κι άποψη!)

Οι Κατακλυσμοί, λοιπόν...

Η Μυθολογία μας θυμάται τρείς: τον του Δευκαλίωνα, τον του Φορωνέα, τον του Ωγύγου. (Αν καί λέγεται ότι ο κατακλυσμός του Ωγύγου συνέπεσε με τα χρόνια της βασιλείας του Φορωνέα.) Δεν θυμάμαι, όμως, να τους τοποθετεί με χρονική σειρά, ούτε να λέει πόσο απείχαν ο ένας από τον άλλον. Ρίχνοντας μιά ματιά στο λήμμα "Φορωνεύς", ας πούμε, συμπεραίνει κανείς ότι ο μυθικός αυτός βασιλιάς του Άργους έζησε όχι πολύ πριν από πχ τον Αιγέα. Θεωρείται παλαιότατος των ανθρώπων, αλλά άντε καί νά 'τανε καμιά δεκαριά (βαρειά δεκαπέντε) γενιές παλαιότερος των ηρώων της Τροίας - αν πάρουμε στην κυριολεξία τις γενεαλογίες των αρχαίων ποιητών.
Επειδή, όμως, η Μυθολογία μας σκόπιμα μπερδεύει τα γεγονότα, ώστε να ΜΗΝ βρεθούν (από τα λαμόγια) τα "κλειδιά" εκείνα, που θα ξαναοδηγήσουν τον πολιτισμό στα ύψη, άρα καί στην απότομη πτώση στο μηδέν, όπως έγινε πολλές φορές στο παρελθόν, επιτρέψτε μου να ψιλοδιαφωνώ με την μυθολογική κυριολεξία. Αντ' αυτής, έχω κάτι καλύτερο να σας προτείνω.


Ανάμεσα σ' όλες τις τρέλλες που κουβαλούσαν οι ναζιστές (οι αυθεντικοί), υπήρχε καί η μούρλα της "ευγενούς" καταγωγής των Γερμαναράδων. Ένθα "ευγενούς" ισοδυναμεί με Ατλαντίδα - ή, κάπως πιό αόριστα, με την "κοιτίδα της Αρίας φυλής". Φαίνεται πως άλλες τέτοιες "κοιτίδες" (πχ Ελλάδα) τους έπεφταν λίγες στο "ευγενειόμετρο". (Γι' αυτό καί της Ελλάδας της έδωσαν καί κατάλαβε. Καί οι τότε, καί οι σημερινοί, καί οι απ' ανάμεσα, καί οι πιό πριν.)
Αυτό από μόνο του δεν πειράζει κανέναν. Μπορώ να πω ότι είναι μάλλον συνηθισμένο φαινόμενο, αν θυμηθούμε όλες τις επίσημες παραμυθολογίες περί καταγωγής των βασιλέων στα ευρωπαϊκά κράτη - που ψάχνουν προγόνους από τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, μέχρι τον ...Χριστό (ναί!) καί την υποθετική ...κυρία Χριστού, τη Μαγδαληνή. (Θ' ασχοληθούμε καί μ' αυτά, αλλά όχι στο παρόν. Αν βιάζεστε να μάθετε, σας λέω από τώρα ότι πρόκειται γιά θρίχες κατσαρές. Με αποδείξεις ότι πρόκειται περί θριχών.)

Εν ολίγοις: δε βαρυέσαι, Δελλαπατρίδηδες πάντα υπήρχαν.

Ωστόσο, οι ναζιστές ήσαν Δελλαπατρίδηδες με κρατική εξουσία!... Κι όλος ο κόσμος βίωσε τις συνέπειες του να δίνεις όπλα σε μαλακισμένα πιθήκια. (Ακόμη καί χάριν παιδιάς - βλέπε αλλεπάλληλες εκλογές καί ψηφοφορίες των ετών 1930-1933 στο Ράϊχσταγκ.) Εν πάσει περιπτώσει, πριν αρχίσουν τα μπάμ-μπούμ, οι ναζιστές έψαχναν μετά μανίας άτομα, να τους οδηγήσουν στην Ατλαντίδα!

(Το κείμενο αυτό δεν τελείωσε ακόμη,. Θα εμπλουτίζεται, μέχρι να σβήσω αυτή την φράση.)

43 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Vas vas vas


https://www.youtube.com/watch?v=F-28MKBifv0

...γειά σου...Σούυυυλα....

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=rK7sJcwH8Y8

Ανώνυμος είπε...

Το κείμενο αυτό δεν τελείωσε ακόμη,. Θα εμπλουτίζεται, μέχρι να μαζευτούν......

http://www.youtube.com/watch?v=IZkjtzZOMXY

Ανώνυμος είπε...

Γρίφος – γ’

Πότε θα τελειώσει αυτό το κείμενο;


Ανώνυμος είπε...

Όταν θα λύσεις τον γρίφο + ω'.

Ανώνυμος είπε...

Μπορούμε να συνεχίσουμε το κείμενο εμείς, ή θα θεωρηθούμε αγενείς;

ΕργΔημΕργ είπε...

Όποιος θέλει μπορεί να προσθέσει ότι θέλει. Για αυτό είμαστε δω

ΕργΔημΕργ είπε...

Ναι κοίτα μόνο να τα γράψετε και εσείς όπως τα γράφω εγώ, που μπορώ να διακρίνω τα φαινόμενα από τους θορύβους της τυχαιότητας, όχι τρίχες περμανάντ. Που θέλετε να έχετε και άποψη... Και να λέτε και ευχαριστώ που εδώ δεν υπάρχει έγκριση στα σχόλια...! :-) Γενικότερα δηλαδή να λέτε ευχαριστώ, γιατί εγώ σαν Τζίζουζ που είμαι (Εεεεε... Εργοδότα, ένα ένα μας τα λές...! :-)), έχω απώτερο σκοπό να σας μυήσω όλους. Θα τα μάθετε όλα έν καιρώι.

ΕργΔημΕργ είπε...

Δε πείθεις για αντίνοος δημοσίων λαμασθού

ΕργΔημΕργ είπε...

Ούτε και εσύ πείθεις για Τζίζουζ

ΕργΔημΕργ είπε...

Δε προσπάθησα,
είμαι ένα απλό στρατιωτάκι

ΕργΔημΕργ είπε...

Βέβαια, τώρα που το ξανασκέφτομαι, ίσως θα ήταν καλύτερα τελικά αν έψαχνα να βρω γκόμενες στο Διαδίκτυο, από το να το παίζω Αρχάγγελος Μιχαήλ :-) Όχι ότι δεν ψάχνω αλλά λέμε τώρα...! Σα δε ντρέπομαι παντρεμένος και μεσήλικας άνθρωπος αλλά τί να κάνεις, πόσο ακόμη θα περνάει η μπογιά μου νομίζετε;!; Ε; Στο τέλος τέλος, ούτε καν οι ξανθομαλλούσες θείες σε φάση εμμηνόπαυσης, που με ακολουθούν, δε θα με θέλουν :-(

ΕργΔημΕργ είπε...

Δε πειράζει θα χεις εμένα τον ψεκασμένο

ΕργΔημΕργ είπε...

Και συ θα έχεις εμένα τον φωταγωγημένο

Τόλης είπε...

Καλέ τι λέγει τούτο, μονάχο του μιλάει; Αχούυυ, παρατζάτζεψες χρυσό μου εσύ, παρατζάτζεψες. Καλέ, σφαλιαρίστε τον ένας να ισιώσει, εγώ δε μπορώ, μόλις έβαψα νύχι.

ΕργΔημΕργ είπε...

Πιο πολύ από όλους όμως θέλω την Τόλενα

Τόλης είπε...

Α! Σάτιρε, ου να μου χαθείς! Δε μου αρέσεις καθόλου. Είσαι ξινός και αχώνευτος. Να μείνεις με τον ψεκασμένο.

Ανώνυμος είπε...

Δρυος πεσουσης πασα άρκτος ξυλευεται

Ανώνυμος είπε...

Τὶ δέ τις; τὶ δ’ οὔ τις; σκιᾶς ὄναρ ἂρκτος

Τόλης είπε...

Άτουυυυυ! Καλέ τι έγινε, αρχίσαμε τις παροιμίες τώρα??? Η γριά δεν είχε διάβολο και αγόρασε γουρούνι??? Ααααααχαχαχα! Και όπως μ' έλεγε και η βάβω μου μικρό, ορκίστηκε το γουρούνι να μη φοράει κουδούνι!!!!!!11

Ανώνυμος είπε...

δραπέτης ονείρατος διαμαρτυρόμενου ουρανού μάγου φωτιάς, ευλαβοφανούς συνήθειας παραβάτης η ομορφιά του κόσμου

Μπομπ είπε...

Καλά εντάξει. Ο ένας λέει ότι του πέσανε αρκούδες. Καπάκι λέει ο άλλος σκιές είν' οι αρκούδες. Πετάγεται κι η Λούλα να μας πει για τα γουρούνια. Νάσου κι η Πυθία στο τέλος με τον χρησμό. Μανίτσα... Τη δάφνη στη φάκη είπαμε τη βάνουνε, άντε το πολύ πολύ και στο φασόλι. Όχι πες μανίτσα, πες πες, όχι να μας πεις λέμε. Στην έχει πέσει αρκούδα;; Ε;; Εεε;;

http://www.youtube.com/watch?v=nNqiqhBm6ZQ

Ανώνυμος είπε...

Ήντζαν λέει ατον η ψωλή μ’ αγγούρ’ έν’, παίρ’ τ’ άλας και τρέχ’

Ανώνυμος είπε...

αφόδευε υψηλά και αγνάντευε

Ανώνυμος είπε...

την Κερεκήν, την Κερεκήν θ’ αντρίζ’ η Κοτσκοβόρα

Ανώνυμος είπε...

βρε ανωνυμοι δεν αφήνετε τις ανοησιες να πατε καρναβαλι εκει μεσα ολο και καποιον θα αναγνωρισετε σαν τον εαυτο σας...

ΕργΔημΕργ είπε...

Δεν κατάλαβα τελευταίον ανώνυμον. Να μην εξασκήσω δηλαδή την παροιμιακήν;; Αφού οι έρευνές μου αφορούν και αυτό το κομμάτι. Κοίτα εσύ να πας καρναβάλι και άσε τι θα κάνουμε εμείς.

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε φιλε εχεις δικιο ως τελευταίος ανωνυμος ξεχασα να συστηθω
ανωνυμος καρναβαλος εδω
και μολις επεστρεψα απο ριο
αλλα μεταξυ κατεργαρεων καρναβαλιστων
υπάρχω κι οσο υπάρχω δεν μιμουμαι και δεν πλαστογραφω αλλων ταυτοτητες
κοιταχτε τωρα να κανετε σωστα και οσο πιο την δουλεια σας γιατι το αφεντικο θα σας κανει νταντα ντα ντα

ΕργΔημΕργ είπε...

Καταρχήν, κανείς δε σε ρώτησε για να συστηθείς. Ποσώς μας ενδιαφέρει αν υπάρχεις ή όχι και το τί κάνεις. Άι ξανατράβα στο Ρίο τώρα να δεις τίποτα "κουνιστόν" να ισιώσεις. Ή και στην Πάτρα άμα σε βολεύει πιο πολύ.

Ανώνυμος είπε...

συναδερφε εχε χαρη που δεν εχω ορεξη να το συνεχισω
μην ειστε και τοσο σιγουροι πως δεν σας ενδιαφερω. αφου υπαρχω σε λεω
παω να δω τους "κουνιστους"
θες να σε φερω εναν τυλιγμενο σε σοκολατοχαρτο;

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε όσο εσύ δεν μιμήσαι παραδομένες συμπεριφορές και δε συμμετέχεις στο σάπισμα του ονειρου άλλα τόσο κάποιος από όλους αυτούς τους ψευτο εργοδότες προσπαθούν να πλαστογραφήσουν. Σιγά τις σπουδαίες επιρροες στην εξέλιξη δλδ αμφότεροι.

Αλλά τί θα γίνει με αυτό το υπερθράκι anyway? Δεν τέλειωσε με τα σουπερμάρκετ ο οριτζινάλε εργοδότας να ντυθεί ζούπερμαν τυπολάτρης προποτζής?

Τόλης είπε...

Αχχχ καλέ, εγώ εγώ, εγώ θέλω έναν αποτέτοιονα τυλιγμένο σε σοκολατόχαρτο, που με πιάσανε και οι απογεματικές υπογλυκαιμίες μου! Κοίτα μόνο φρέσκο να είναι ε, της ημέρας, όχι τίποτις του περασμένου αιώνος! Και μην αργήσεις! Και αν γίνεται φέρε καλέ και μια γκαζόουζ για μετά, για την χώνεψις!

Μπομπ είπε...

Τι θα γίνει ρε μάγκεζ με την πάρτη σας τελικά? Ε? Ολοι οι οτιναναιτζήδες εδώ μέσα μαζευτήκατε? Καθε φορά που θα μπω τρεις λαλούν και δυο χορεύουν ναούμ. Υπάρχω λέει ο άλλος. Σοβαρά? Φίλε και γω υπάρχω, λες ε? Την εξίσωση της απόδειξης όμως που θα βρουμ με λες? Ε? Υπάρχω λέει. Κι όσο υπάρχεις θα υπάρχω.. Δεμπιστεύω τίποτα λέμε. Φέρτε αποδείξεις ρε! Βγάλτε τους μαυροπίνακες και στήστε τα συν και τα πλην. Δώσε και τα επί άντε πάρε και τα δια. Τα ίσον που τα μπρούμε είν' ντο τέμα. Κοιτάχτε μόνο μην καταλήξουμε σε τίποτα τολενίστικα αποτελέσματα και ψαχνόμαστε ε!

Ανώνυμος είπε...

αχαχαχα ... τασπασε

Ανώνυμος είπε...

αχαχαχα... και τα ριξε

Ανώνυμος είπε...

αχαχαχα... σε ποιανου τη μαπα άραγε?

Τόλης είπε...

Ε μα σε ποιανού χρυσό μου; Σαυτουνού που ο αποτέτοιος τα θέλει πιο πολύ. Δεν τον εβλέπς; Αμάν κάμει για ομελέτα σέηκντ αλά τουρλουμπούκ κιοκσού. Ονόματα δε λέμε! Με την όρεξη θα μείνει βεβαίως αλλά ούτε αυτό το λέμε... Άντε ση γιου, πάω για χαλβά μελάτο.

PANDAROS είπε...

Καλησπερα

μεχρι που να τελειωσει ο εργολαβος το κειμενο,δεν θα ηταν ασεβεια να θεσω μερικα συμπερασματα απο την κριση στην ουκρανια

ολοι πανω κατω ειδαμε τι επαιξε μεταξυ φασιστων ουκρανων-δυσης και βλαδιμηρου

πρωτο συμπερασμα οι φασιστες του δεξιου τομεα-που μεταξυ μας δεν διαφερει σε τιποτα απο τους δικους μας χρυσαυγιτες-που κατελαβαν την εξουσια ειναι πιονια του Ομπαμια και της μερκελ...
ολο κλο-κλο και αυγο τιποτα...

Λεγανε... θελουμε καθαρη Ουκρανια χωρις ρωσους,χωρις ορθοδοξια κλπ,απαγορευσαν την ελληνικη και την ρωσικη γλωσσα,και επετρεψανε μονο την καθολικη θρησκεια και την τουρκομογγολικη ταρταρικη γλωσσα...

τα ατομα δεν ειναι πουθενα ,λογαριασανε χωρις τον ξενοδοχο που στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι ο γιγαντας ο βλαδιμηρος

που πατε ρε νουμερ? τωρα μεινετε με την μιση ουκρανια και πειτε και ευχαριστω που σας αφησε και τοση ο βλαδιμηρος...

αυτα να τα βεπουμε εμεις αδελφια που περιμενουμε να βρουμε λυση στα προβληματα μας απο την χρυση αυγη ,που θελουνε καθαρη ελλαδα,ενω δεν εχουμε στρατα να την υπερασπισουμε...
που περιμενουμε σωτηρια απο τους ελ!!! τους εψιλον και ολο το κακο συναπαντημα την στιγμη που εχουμε 40 χρονων φρεγατες και αεροπλανα 30 χρονων!!!

μερικοι περιμενουν, τους ιερεις του δωδεκαθεου να ριξουν μετεωρητες στην αμερικη!!!!

τι να παω εγω, γελαει ο κοσμος με αυτα που ακουμε...οποιος εχει οπλα και στρατα της προκοπης ειναι υπολογισημος αντιπαλος, οποιος ειναι πουθενας, περιμενει τον δια και τον κρονο να τον σωσει

οριστε ,ο βλαδιμηρος εκοψε την ουκρανια σε 24 ωρες ετσι για πλακα,
να δουμε τωρα τι θα πουνε στον λαο τα φασισταρια της νεας κυβερνησης.

///Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδαςLe Figaro : «Είναι καθ' όλα ενυπόστατη η εικασία ότι η "ρωσική ειρήνη" δεν θα τελειώσει στην Κριμαία, αλλά θα καταλάβει και το 1/3 της Ουκρανίας. Μέχρι τότε οι Δυτικοί, μάλλον, θα παραμείνουν με δεμένα τα χέρια κι αυτό ο Πούτιν το γνωρίζει, όπως και οι Ουκρανοί, που προετοιμάζονται για έναν πόλεμο στην Κριμαία».

nikos είπε...

http://register.consilium.europa.eu/doc/srv?l=EN&t=PDF&gc=true&sc=false&f=ST%2010900%202005%20INIT

Μπομπ είπε...

Δλδ ρε μάγκεζ για πείτε μας τώρα για να καταλάβουμε τι γίνεται. Έρχεται ο άλλος να μας πει λέει για τη φύση του μάτριξ. Για ποιο μάτριξ ρε ψηλέ θα μας πεις ακριβώς δλδ; Γι'αυτό το καθημερινό της επιβίωσης ασούμ; Θες να μας αναλύσεις το σύστημα δλδ; Για ποιο μάτριξ που ειναι και πρωτόλειο το υλικό σου; Εντάξει, κάνεις λες έρευνες χρόνια τώρα, σεβαστό ρε ψηλέ, οκ. Και τι κατάλαβες δλδ που είδες να επαληθεύονται όσα λες; Τι άλλαξε σε σενα; Επιβεβαιώθηκες ως νοήμον ον ασούμ; Κι αμα δλδ προφητεύσεις και τον επόμενο κατακλυσμό, τι θα γίνει δλδ; Θα κρυφτείς σε καμιά γούβα και έτσι ασούμ θα βγεις από το μάτριξ; Όχι να μας πεις.

Ψηλέ, τα πράματα είναι απλά. Το μάτριξ είναι το σύστημα ναούμ. Όλοι μέσα είμαστε. Θες να βγεις; Τράβα σε κανά καλύβι σε καμιά βουνοκορφή, να μην πλερώνεις φως νερό τελέφωνο, κόψε και τα ιντερνέτια, ναι ναι κι αυτά μάτριξ είναι, και κάτς εκεί απάν να δεις τι γίνεται με το δικός το μάτριξ που είναι μες τη γκλάβα σου ασούμ. Αλλέως τι ψάχνεις να βρεις; Ενα καλύτερο συστημα δλδ; Ματριξ θαν κι αυτό. Να ψηφίσουμε λέει. Τι να ψηφίσουμε ρε ψηλέ; Το φάντασμα της δημοκρατίας που δεν εφαρμόσθηκε και ποτέ;Τι είν οι κάλπες;Φαντάσματα είναι ρε και μεις τρέχουμε νομίζοντας ότι ασκείται η ελευθερία μας. Θα τρελαθούμ τελείως; Απλά ειν τα πράματα ψηλέ.Ζεις, πεθαίνεις και σε 20-30 χρόνια δε σε θυμάται και κανείς ασούμ.Τι ψάχνεις; Το φίλτρο της αθανασίας;Δεν παίζει.Μάτριξ ειν κι αυτό να απασχολούμαστε.Να συμφωνήσουμε λέει ποιο ειν το μάτριξ. Ε ποιο είναι λες;Το δικός ή το δικόμ;Ή της τόλενας;Τρέχα γύρευε.

Μπομπ είπε...

Και να σε πω και τ'άλλο; Μεις οι Έλληνες ασούμ,μανούλες είμεθα όλοι στην προφητεία και στην πρόβλεψη, δε λέω. Πάντα ένα βήμα μπροστά στη σκέψη,στην ανάλυση, πάντα ένα βημα μπροστά από την εξουσία. Όλοι ξέρουμε γιατί έγινε ό,τι έγινε και τι σχεδιάζει η κάθε εξουσία για εμάς. Και; Τι αλλάζει; Όχι βλεπς εσύ τίποτα να αλλάζει;Σαν τη τσιγγάνα τουρκογύφτισσα που διαβάζει το μέλλον ναούμ. Και;Είμαστε έξυπνοι λέει στην πρόβλεψη και στην ανάλυση. και;Αλλάζει το μάτριξ επειδής το προβλέπουμε;Μικυ μάου συνεχίζουμε και είμαστε όλοι μέσα σαυτο. ΟΛΟΙ. Ψηλέ, 7 δις άνθρωπες ασουμ απάν εις τον πλάνητα. Το διανοείσαι; 7 δισ! Η δικιάμ η γκλάβα δεν το χωράει το νούμερο.Η δικιάς το χωράει;7 δις μάτριξ επί 7 μέσα σε μάτριξ.Τι λέμε τώρα!Πάω για ψάρεμα.

Μπομπ είπε...

Αμ το άλλο,έλα λέει να κάνουμε ομαδικό διαλογισμό για τη σωτηρία της Ουκρανίας!Πού ποιος η κρίσιμη μάζα είμαστε λέει που θα σώσει τον κόσμο,καμ του γκρις για να τη βρεις.Μύστες θεουργοί δάσκαλοι παντού να τρελαίιιινεσαι ψηλέ να τρελαίιινεσαι σε λέω.Ποια κρίσιμη μάζα ρε ντουγάνια,στη μάμα ίντια μόνο υπάρχουνε σε λέω άζβεστες φωτιές μέσα σε ναούς που καιν συνέχεια για 2 και 3 χιλιάδες χρόνια ναούμ,ψέλνουν τον κρίσνα ακατάπαυστα μέρα νύχτα το διανοείσαι;χιλιάαααδες χρόνια ψηλέ, χιλιάααδες,δουλεύουνε για όλο τον ντουνια,αλλάζει τίποτις; και έρχεται η θεια να σε πει για την κρίσιμη μάζα εδώ.Ποια είσαι μαρή κότα συ;Εχω λέει εμπειρίες να μοιραστώ,ξέρω τιναι ο θεός,μεσα κι όξω ειναι,τον ειδα,τιναι η αγαπη ξευρω,αναμασούν μυρηκάααζουνε σε λέω,μυήσεις λέει θεουργίες να σωθούμε να θεωθούμε,καμια εμπειρια πριν ναναμασήσεις όσα μας λες μαρή είχες;όχι γιατί εγώ είχα και ταδα ανάποδα σε λέω και τι με λες εσυ,μα σε ρωτάω μαρή,ρωτήσεις κάμεις παιδικές ταρακουνιέται λίγο η γκλάβα τους και είσαι το βαμπίρ ναούμ ο διαβολέεεας που φέρει την καταστροφή,όχι λέει με το μυαλό τα σκέφτεσαι και τα ρωτάς συ δεν ξευρς,γιατί μαρή θειά συ με τον κώλος μας τα λες με το μυαλός το κλούβιο που τα διάβασε κάπου δε μας τα λες;κλώνοι τρελοί παντού ψηλέ,παντούυυ σε λέω να τραβάς το μαλλιάς,συ λέει είσαι ο τρελός εμείς ξέρουμε,να τρελαίιιιινεσαι ψηλέ να τρελαίιινεσαι ναμη μπορείς να συνεννοηθείς σε λέω να μη μπορείςςςςςςς να μη μπορείς

Ανώνυμος είπε...

Κουμ Μπουμ Τσά

κουμ κουατ

ο υιός του Κουμ Μπουμ Τσά

εκεί είναι το κλειδί της αποδιαυγάσης του κούρνελου και του σούργελου

Κουμ Μπουμ Τσά

;41 1` 2523 34 112716

ο ευρών στην ωπή της ευρείας όπως ο πατήρ

(για πολύ δυνατούς γριφίστες και γραφίστες)

Ζήτω ο Δεξιός Τομεύς