07 Νοεμβρίου, 2013

520 + 1, Παιδικό Παραμύθι - ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ





Ο φίλος μου είχε φθάσει στο σημείο τής αποτιμήσεως τού μηνύματος τού συγγραφέως ως προς την τρέχουσα φάση:

- Ας πάρουμε όσα προβάλλει ο Όργουελλ στο 1984 με την σειρά. 
Το βιλίο χωρίζεται σε τρία μέρη, που περιλαμβάνουν συνολικά 22 κεφάλαια. Πρόκειται για ένα πολυσυζητημένο μυθιστόρημα, κορυφαίο σε πωλήσεις από τότε που εκδόθηκε. Ο επίκαιρος χαρακτήρας αυτής τής προβολής στο μέλλον  γινόταν μόνιμα εντονότερος με την πάραδο τού χρόνου. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις βιβλίων, τα οποία άντεξαν στον χρόνο ως κλασσικά έργα, αναδεικνύοντας ένα διαχρονικό μήνυμα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως ο συγγραφέας έριξε στα χέρια μας κάτι που έμοιαζε με αβγό, το οποίο θα επώαζε ο χρόνος μέσα στην φωλιά τής συνείδησής μας. Το βιβλίο περιγράφει μεν καταστάσεις ενός φαντασιακού χωροχρόνου, μοιάζει όμως να περιέχει κρυμμένη μέσα στον μικρόκοσμό του ως πέμπτη διάσταση την επερχόμενη πραγματική εξέλιξη. Οι προφήτες κατέγραψαν με βεβαιότητα κάποια οράματά τους με τρόπο συμβολικό. Ο οραματισμός τού Όργουελ όμως ξεπερνάει την προφητεία, επιχειρώντας τελείως συγκεκριμένες αναφορές. Αναφορές, οι οποίες δεν έχουν στατικό χαρακτήρα, αλλά αφού ξεκινήσουν να διαγράφονται ρεαλιστικά μέσα στην ροή των γεγονότων που βιώνουμε, αναπτύσσονται δυναμικά μέρα με την ημέρα προς το έσχατο όριο τού τελεταίου κεφαλαίου τού βιβλίου. Ενώ γίνονται έκτοτε ακατάσχετες αναφορές σε αυτό, δεν τού αποδόθηκε η συστηματική ενασχόληση που αρμόζει. Ίσως η δυναμική σχέση του με την πραγματικότητα να μάς ωθεί στην αντιμετώπισή του ως ένα φανταστικό λογοτέχνημα στην βάση μιας ψυχολογικής καταπλάκωσης τού οργανικού του ρόλου στην σύνθεση τού γίγνεσθαι. Ίσως προσπαθούμε να πακάμψουμε ότι οι πρωταγωνιστές τού βιβλίου σε πραγματικό χρόνο είμαστε εμείς. 
Ο συγγραφέας, περιγράφοντας μελλοντικές καταστάσεις μέσα από το προσωπικό πρίσμα τής κρίσης και τής διαίσθησης, προσπάθησε να εισχωρήσει εκ των προτέρων δυναμικά μέσα στην επερχόμενη διαμόρφωση όσων περιγράφει. Πρόκειται για ένα βιβλίο, το οποίο επιχειρεί να δυειδύσει μέσα στον εαυτό του, ενεργώντας μια ζώσα πνοή δυναμικής αμοιβαίας εξαρτήσεως με αυτά που περιγράφει. Ένα βιβλίο, που γράφτηκε έτσι ώστε να επαναπροσδιορίζει ανά πάσα στιγμή όσα αναφέρει με ανάστροφο παρέμβαση. Στην ουσία πρόκειται για ένα άψογα συγκροτημένο ιό που σκάλωσε σκόπιμα μέσα στο πρόγραμμα κοινωνικής μηχανικής των τεχνικών τής εξουσίας. Το βιβλίο αυτό εκπονήθηκε με τρόπο που να γράφεται εκατομμύρια μορφές. Την πρώτη φορά γράφτηκε με την γραφομηχανή τού συγγραφέα. Τα εκατομμύρια γραφής που ακολούθησαν και ακολουθούν ενεργούνται από τις συνειδησιακές ίνες αυτών που το διαβάζουν. Ο μεγάλος αδελφός έλαβε για πρώτη φορά έδρα μέσα από τα τάστα μιάς γραφομηχανής. Έκτοτε αυτή πριονίζεται από τις συνάψεις τής ευαισθητοποίησης των αναγνωστών, όσο αυτή ωριμάζει με την επώασή του. Το μήνυμα αναβλύζει από την πηγή τού πρώτου κεφαλαίου, κινούμενο στα είκοσι ενδιάμεσα προς τον χείμαρρο τού τελευταίου. Η προσεκτική ανάγνωση όμως τού βιβλίου δεν επιτρέπει άλλα περιθώρια: Συγγραφέας σε πραγματικό χρόνο τού τελευταίου κεφαλαίου είναι αυτός που κρατάει το βιβλίο στα χέρια του. Πρόκειται για ένα ανοικτό πόνημα. Όπως είναι ανοικτό κάθε δυναμικό πόνημα, το οποίο αγκυρώνει με οργανικό τρόπο το μήνυμά του στο μέλλον. Όπως ο "Φαίδρος" και ο "Θεαίτητος", όπως το "Περί τού Νοητού Κάλλους" τού Πλωτίνου, όπως το "Περί Διαφόρων Αποριών" τού Αγίου Μαξίμου, όπως το "Άξιον Εστί" τού Οδυσσέα Ελύτη. Όλα αυτά μοιάζουν με αυγά που κυοφορούν το αναπάντεχο. Όποιος όμως ερευνήσει με συνέπεια την επιφάνειά τους μπορεί να διαγνώσει οριζόντιες και κάθετες εκρηκτικές εγκοπές, που απειλούν την συνειδησιακή αμηχανία. Και η περόνη στον άνω πόλο σηματοδοτεί το αναστάσιμο τσούγκρισμα, όταν, αφού αυτή τραβηχτεί, διαχυθεί η συνείδηση στο πέλαγος των πεδίων πληροφορίας.

Ο Όργουελ πριν συγγράψει αυτό το έργο, είχε βιώσει σε πρώτο πλάνο τις κλασσικές για την εποχή του μορφές τού ολοκληρωτισμού. Συμμετέχοντας στον Ισπανικό εμφύλιο ήλθε σε άμεση επαφή με τον φρανκισμό, καθώς και με την πρακτική των σταλινικών στα πλαίσια τού Δημοκρατικού Μετώπου. Τα Άουσβιτς και Γκούλακ είχαν καταστεί ήδη γνωστά, αλλά προικισμένος με απαράμιλλη διορατικότητα είχε αυτός διαγνώσει, ότι οι πυροβολισμοί στον κρόταφο τού μελλοντικά επερχόμενου ολοκληρωτισμού δεν θα δινόντουσαν από περίστροφα, αλλά από οθόνες. Και διέγνωσε ορθά: Το μολύβι μπορεί να διαπερνά και να καταστρέφει κορμιά. Η ακτινοβολία όμως σε συνδυασμό με τον μαζικά αναπαραγόμενο ήχο μπορούν να φθείρουν με πιο επικίνδυνο τρόπο τίς συνειδήσεις. Οι σφαίρες προκαλούν τρόμο, με αποτέλεσμα το υποψήφιο θύμα να προσπαθεί να διαφύγει για να σωθεί. Το εκπεμπόμενο σήμα όμως των μηχανών οπτικοακουστικής διάδωσης τής προπαγάνδας είναι σε θέση να εξασκεί έλξη και να επιφέρει μοιραίο εθισμό. Χιλιάδες χρόνια πριν τον Όργουελ προειδοποίησε ο Ὀμηρος για την γουρουνοποίηση τού ανθρώπου, που επιφέρει η στρατηγική τής Κίρκης. Ο Όργουελλ διέγνωσε προφητικά το επερχόμενο μιντιακό της πέπλο.
Η εκάστοτε τεχνολογία σφραγίζει την εποχή που αυτή λειτουργεί. Ο παπούς μου ήταν από τούς πρώτους πού είχαν καταφέρει να προμηθευθούν προς το τέλος τής γερμανικής κατοχής ραδιόφωνο. Τότε μαζεύονταν οι γείτονες γύρω από το μαγκάλι στο μικρό κουζινάκι τα βράδια, για να ακούσουν τα νέα, γνωρίζοντας ότι η γενναιοδωρία τού μακαρίτη προέβλεπε και αλάδωτη χαρουπόσουπα, για να μην βαράνε τούμπανο τα στομάχια. Στις αρχές της δεκαετίας τού '50, μετά τον εμφύλιο πόλεμο, ο κόσμος μπουχτισμένος από την βία και την απόγνωση των πολέμων, ήθελε να ξεδώσει. Τότε οι γιορτές κάτω από τούς ήχους των πικ-απ, που είχαν αρχίσει να διαδίδονται, έκαναν θραύση. Οι δίσκοι μουσικής από την Λατινική Αμερική και την Ιταλία, που έφερναν κάποιοι ναυτικοί στην Ελλάδα, λειτουργούσαν σαν μαγνήτης, με πρωτόγνωρους ρυθμούς, που αξιοποιούσαν χορευτικά οι νεώτεροι. Κατά την δεκαετία τού εξήντα ξεκίνησε στις μεγάλες πόλεις η πρώτη ευχερέστερη προμήθεια καταναλωτικών προϊόντων. Οι εξέλιξη έμοιαζε να απομακρύνεται με βεβαιότητα από τον εφιάλτη των πολέμων που είχαν προηγηθεί, που φάνταζαν πλέον ως κακό όνειρο. Τα πράγματα έμοιαζαν να αποκτούν ταχύτητα. Τότε τα ραδιοφωνάκια τρανζίστορ με προσιτή τιμή μετέφεραν τούς ρυθμούς τού ροκ εντ ρολ στην νεολαία και την φωνή τού Καζαντζίδη στις λαϊκές συνοικίες. Στις αρχές τής δεκαετίας τού '70 πρόβαλλε δειλά το καταναλωτικό μοντέλο με την ταυτόχρονη πρώτη εισβολή τής ασπρόμαυρης τηλεόρασης. Στις δεκαετίες που ακολούθησαν, η αγιοποίηση τού αναπτυσσόμενου καταναλωτισμού και ο καλπάζων μιντιαλισμός οδήγησαν στην γνωστή αποκτήνωση. 

Ο Όργουελλ στο πρώτο κεφάλαιο τού 1984 πρόβλεψε με εκπληκτική διορατικότητα το πού στόχευαν οι επερχόμενες απανταχού παρούσες οθόνες. Ο προπαγανδιστικός οχετός που αυτές θα εκτόξευαν στις συνειδήσεις των μετατρεπόμενων σε τηλεθεατές ανθρώπους, θα διαμόρφωνε νέες πραγματικότητες, τις οποίες κωδικοποίησε με κάποιες πολύ βασικές έννοιες αυτός στο πρώτο κεφάλαιο τού βιβλίου. Ο τρόπος που πέρναγε η προπαγάνδα των επικυριάρχων πριν τον Β' παγκόσμιο πόλεμο στηριζόταν κυρίως στα έντυπα, ως ιμάντες τρέχουσας μεταβίβασης κατασκευασμένης ψευδοπληροφορίας. Αυτά ήσαν κυρίως οι εφημερίδες και λιγότερο τα βιβλία. Βεβαίως η πρωτογενής επιβολή τής νομιμοποίησης τού συστήματος συντελούντο μέσω των θεσμών, οι οποίοι ήσαν η εκπαίδευση, η εκκλησία και ο στρατός. Οι θεσμοί έχουν όμως ένα πρωτογενή και βασικό χαρακτήρα στην διαδικασία τής δόμησης τής συνειδησιακής έδρασης. Το συνειδησιακό πελέκημα όμως απαιτεί την διαρκή παρασκευή τού κοινωνικού σώματος με επίκαιρη μπουγάδα, που συντελείται μέσω των εντύπων. Αυτά απευθύνοντο τότε στούς υποτιθέμενους "μορφωμένους", που έπαιζαν ένα καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση τής λαϊκής συνειδήσεως. Ο Όργουελλ είχε δηλώσει κατά την συγγραφή τού 1984, ότι αυτό που τον έκανε να ανησυχεί περισσότερο από όλα, όσο αφορά τις επερχόμενες μελλοντικές εξελίξεις, ήταν η στάση και η πρακτική των διανοούμενων στην συγκεκριμένη φάση. Είναι προφανές, ότι είχε διαπιστώσει μια μεταστροφή στον τρόπο σκέψης και δράσης αυτών, που εκ των πραγμάτων καλούντο να διεκπεραιώσουν τον ρόλο τής καθημερινής διαμόρφωσης τής μέσης συνείδησης.
Γνώριζε πολύ καλά τον συγκεκριμένο χώρο. Η περιφορά του στο Παρίσι και το Λονδίνο, καθώς και τα δείγματα πολιτιστικής γραφής, που έφθαναν τόσο από τον υπερπόντιο επερχόμενο γίγαντα στην διαμόρφωση τής παγκόσμιας κουλτούρας μέσω τού τότε αναδυόμενου Χόλλυγουντ, αλλά και η αναπτυσσόμενη ιδεολογική μονόχνωτη μούχλα τού σταλινισμού ήσαν αφετηρίες, που στήριζαν τον σκεπτικισμό του όσο αφορά ένα ζοφερό μέλλον.
Τα βασικά στοιχεία, που πρόβλεψε, ότι επάνω τους θα στηριζόταν μέρα με την ημέρα η οικοδόμηση τού μελλοντικού ολοκληρωτισμού, η οποία θα ενεργοποιούσε πριν απ' όλα στον διαβρωτικό ρόλο που θα ανελάμβανε η αλλοτριωμένη διανόηση στην διεκπεραίωση των αντικοινωνικών και απάνθρωπων στόχων ενός παγκόσμιου μάστερ πλαν στο πρώτο κεφάλαιο είναι:

- Η πλήρης επικράτηση τής κυριαρχίας των μαζικών μέσων στην καθημερινη ζωή. Η προπαγανδιστική επιβολή νέων απάνθρωπων προτύπων, κενών ουσιαστικού περιεχομένου.
- Η αστυνόμευση τής σκέψης (thought police)
- Η ανοιχτή διαστροφή των κρατικών θεσμών σε αναφανδόν αντιλαϊκή κατεύθυνση, επιδεικνύοντας μια ψευδεπίγραφη στήριξη τής κοινωνίας (Ministry of Love).
- Καταστροφή τής γλώσσας (new speak)
- Η άκρα διάσπαση τής κοινωνίας σε αντιμαχόμενα στρατόπεδα και η καλλιέργεια μισαλλοδοξίας στο εσωτερικό της έως τα όρια μεταφυσικής πίστης ("two minite hate" ritual).
- Καταστροφή τού έρωτα (antisex League)
- Απαγόρευση τής σκέψης και γενική πλήρης αποβλάκωση
- Διάσπαση τής κοινωνίας σε άνω γραφειοκράτες, διεκπαιρεωτές τού κομματοσκυλισμού και κάτω πλέμπα. 

Στο δεύτερο κεφάλαιο τα θέματα που καταγράφονται είναι:

- Συστηματική διαστροφή τής νεολαίας, με μετατροπή των νέων σε αποφασμένους καταδότες - χαφιέδες σε βάρος των συναδέλφων τους. Με την μόνιμη έκθεση σε θεάματα άκρας βίας και με την ανάπτυξη τής επιθετικότητας, τού μίσους και τού χουλιγκανισμού. (The Spies and the Youth League)
- Καταστροφή τής παιδείας
- Καταστροφή τής ιστορικής γνώσης
  

115 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπίτι δουλειά
δουλειά σπίτι
δεν μας μένει ώρα
να κοιταχτούμε στα μάτια...







Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Όταν φθάσει η ώρα να κατανοήσεις το πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο τής καρμικής πρέσας, θα κοιταζόμαστε μέσα από το μακαρόνι.

apurimac είπε...

χαχαχ άρε μποτίλια σε πάω!!καλή συνέχεια!!

Τόλης είπε...

Μαρή λυσσάρες...
Ούτε το σφύριγμα έναρξης δε φύσηξε καλέ ο άνθρωπος πια και μου αρχίσατε τα τάκλιν με τη δεκατριάποντη γόβα δώθενε και κείθενε...
Κοιτάχτε μόνο το μακαρόνι μην και προκύψει κακαρόνι, γι αυτό να ζητάτε νταρμική και όχι καρμική πρέσα.
Άντε πάω για βρούβες τώρα κι έχω και περμανάντε οσωνούπω που με θέλει και μπουκλάτο ταγκόριμ.



PANDAROS είπε...

Καλησπερα

Αγαπητε μποτιλια,τα οσα γραφει ο Οργουελ δεν ηταν αποτελεσμα οραματισμου αλλα πληροφοριες εκ των εσω γιατι ο Οργουελ ηταν μελος μιας μυστικης μαρξιστικης κοινωνιας της
Fabian Socialist Society

Ο Οργουελ μυηθηκε σε αυτην οταν σπουδαζεμε υποτροφια στο πανεπιστημιο του Εton College,

ας πουμε μερικα λογια για την Fabian Socialist Society
ας δουμε πρωτα τα αρχικα μελη της
μπειτε στην wiki και δειτε τι μπουμπουκια ειναι ενα μειγμα σατανιστων Annie Besant, μαρξιστων
οπως ο ΣΩ , μασωνων και αποκρυφιστων οπως ο HG Wells

ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗς

George Bernard Shaw
Graham Γουάλας , ένας κλασσικός μελετητής
Sidney James Webb , ένας δημόσιος υπάλληλος της εταιρειας των ανατολικων ινδιων και αργοτερα προεεδρος τους αγγλικου εργατικου κομματος

Edward Pease
Havelock Ellis
Frank Podmore
Annie Besant!!! , μέλος της Θεοσοφικής Εταιρείας
John Galsworthy
RH Tawney
GDH Cole
Harold Laski
Ισραήλ Cohen , Εβραίος συγγραφέας
Ισραήλ Zangwill (1864-1926), ένα εβραϊος θεατρικός συγγραφέας και μυθιστοριογράφος,

αργοτερα εγινε εξεχων μελος ο HG Wells και φιλος τους οργουελ που θα πουμε πολλα γιαυτον γιατι ηταν κολλητος του Οργουελ και Aldous Huxley που τον εφερε ο Οργουελ στην μυστικη αυτη κοινωνια γιατι ηταν δασκαλος του στα γαλλικα

με λιγα λογια τωρα, ποιο ειναι το δογμα της

Το δόγμα της Εταιρείας, που γράφτηκε το 1887, είχε ως εξής:
«Η ( Fabian Society) αποσκοπεί, επομένως, στην αναδιοργάνωση της κοινωνίας με τη χειραφέτηση της γης και βιομηχανικού κεφαλαίου από την ατομική ιδιοκτησία και την τάξη ... Η Εταιρεία λειτουργεί για την εξαφάνιση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας στη γη ..."

Ο ΜΠΕΡΝΑΝΤ ΣΩ σε καθε συναντηση διαβαζε μαρξ και τα λοιπα..
επισης ηταν πισω απο το εργατικο κομμα αγγλιας και οπως ειδαμε εξεχων μελος της ηταν ηταν και ο προεδρος του εργατικου κομματος της Αγγλιας!!!

Παμε τωρα πισω απο τηην κουρτινα

''«ένα είδος ειλικρινής Secret Society ... άτυπη και ανοικτή για ΤΕΚΤΟΝΕΣ,"Πρεπει να αποτελείται από την μορφωμένπυς ανθρωπους , των οποίων οι κοινοί στόχοι τους θα οδηγήσους στη δημιουργία ενός νέου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ! κράτους , σώζοντας έτσι το ανθρώπινο γένος από την καταστροφή.
Herbert George Wells (1866-1946)


επισης ο κολητος του Οργουελ ηταν και ο συν-ιδριτης μαζι μς τον Francis Galton της ευγονικης εταιριας του λονδινου ειπε λοιπον : «Πιστεύω ότι τώρα και πάντα η συνειδητή επιλογή των καλύτερων για την αναπαραγωγή ειναι δυνατο

Επισης στο βιβλιο του [1940] '' Τα Δικαιώματα του Ανθρώπου'': πιστευε πως μαζι με τα ανθρωπινα δικαωματα πρέπε να προσφαιρονται όλους τους ανθρώπους, σαν αγαθο " η απαγόρευση ακρωτηριασμού!!, αποστείρωση!!, τα βασανιστήρια και κάθε σωματική τιμωρία ».

δειξε μου τους φιλου σου να σου πω ποιος εισαι!!!χαχαχχα
εσεις που νομιζεται να πατησε ο οργουελ οταν εγραφε το 1984?

ενα αποτα βασικοτερα ομως ζητηματα που απασχολουσε και απασχολει αυτην την μυστικη κοινωνια ειναι η προπαγανδα
για να δουμε τι λενε

'' "Αν υπάρχει ένα πράγμα που πραγματικά απολαμβάνομε, , ειναι η τελειοποίηση του ρόλου που παιζει η« προπαγάνδα »στον έλεγχο για τις καρδιές και τα μυαλά του προλεταριάτου ... "Για να παίξουμε με αυτά τα εκατομμύρια των μυαλων, για να τους παρακολουθήσουμε σιγά-σιγά πως απαντανε απαντήσετε σε αυτο τοαόρατο ερέθισμα, να καθοδηγήσουμε τις προσδοκίες τους εν αγνοία τους - όλα αυτά είναι ένα μεγάλο και ατελείωτο παιχνίδι σκακι που παιζουμε με εξαιρετικό ενθουσιασμό. "
Sidney Webb, πρώην ηγέτης της Fabian Society

τελικα τι ηταν το 1984? Ηταν μια λογοτεχνικη εξωτερικευση αυτων που ελεγαν μυστικα ο οργουελ και η παρεα του?
μηπως ηταν ενα μηνυμα?
και αν ναι με ποιους αποδεκτες?

ΥΓ

ξεχασα να σας πω πως το Ητον εχει βγαλει 19 πρωθυπουργους της Αγγλιας μεταξυ αυτων καμερον και μπλερ ]τι συμτωση και ο οργουελ λεγονταν μπλερ!!]
και ελεγχει πληρως-οπως και τοτε το εργατικο κομμα αγγλιας
πολλοι λενε πως ελεγχουν και τους δημοκτρατικους των ΗΠΑ





PANDAROS είπε...

εμβλημα του εργατικου κομματος αγγλιας
ενα κοκκινο ροδο!!
ροδοσταυροι?

και της Fabian Socialist Society

ενας μαυρος λυκος που φοραει ενα τομαρι ..δεν καταλαβαινω τι ειναι

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/4c/Old_Logo_Labour_Party.svg

λυκανθρωποι? δεν ξερω τι να υποθεσω




Ατάργα τις είπε...

Καλησπέρα σας

μετα απο καιρο καθοτι οι υποχρεώσεις μου με τρέχουν γενικότερα...

Με ενδιαφέρον θέμα για το 1984 καθότι το θεωρώ βιβλίο σταθμο για οσους το διάβασαν, και εν μέρη προφητικό. Οπως και τη φάρμα των ζώων.

Βρήκα παρα πολύ χρήσιμα οσα μετέφερε ο Πανδαρος, καθώς δεν τα γνώριζα.

Ηδη μέχρι τα μέσα του 20ου αιώνα τα περισσότερα είχαν πραγματοποιηθεί, για να μη πω ολα όσα έγραψε.
Αλλα απο την αλλη πολλα απ΄αυτα δεν βασίζονται ή δεν εχουν ήδη γραφτεί στα Πρωτόκολλα ;;;

Καλο βράδυ

Μερακλής είπε...

Που σαι μωρή αρρώστια και σε ψάχνω.
Ακόμη μωρή αυτος ο Μπάμπης σε τραβολογαει;
Δεν ζω χωρίς τα δωδεκάποντα σου μωρή,τα χω καψουρευτει

Τόλης είπε...

Α να χαθείς μωρή εκφυλη τζάτζω.
Μαρή λυσσάρα, ο Μπάμπης μου είναι απόφοιτος της σχολής των φαμπιάνων,του London School of Economics δεν είναι υδραυλικός όπως εσύ.
Μαρή μούτζα,το αγόρι μου θα γίνει πιο διασημός απο τον Οργουελλ
Τζους μαρη καλιάρντω αποκατέ

Μπομπ είπε...

Όπα! Μάγκες η Ατάργκα! Ρε φύγε απ' τη μέση ρε με κόβεις τη θέα!

Εχμ... γκουχ γκουχ...
Γεια σας Ατάργκα!
<3 <3 <3
...
Πώς είστε, μας λείψατε :DDDDD
Να κεράσουμε κατιτίς , εεε κανά κουραμπιεδάκι , κανά λουκουμάκι , έχομεν και μπισκοτάκι σε συνδυασμόν με λουκουμάκι , τί θέτε πείτε το και έφτασε ...
Τς τς τς ... Υποχρεώσεις ... Ρίχτε το λίγο έξω μωρέ ... Μια ζωήν την έχομεν ... Σεις νέα και όμορφη κοπέλα , αμαρτία είναι να μπαφιάζετε ...
Ναι ναι ναι πάντως δίκαιον έχετε δια άλλην μίαν φοράν, τα πάντα όλα ελέχθησαν εις τα Πρωτόκωλαν ... Δια τα Δευτερόκωλαν δε γιγνώσκομεν ακόμην αλλά ας όψεται ο Κρόνος ήτοι Χρόνος ...
:DDDDDDDDDDDDDDD


<3


EΛ ΛΙΝ είπε...

Πανδαρε και Αταργα, εδω κολαει το σταλινικο υπερκρατος της ΕΕ με τους μη εκλεγμένους μόνιμους προέδρους βαν ρομπαι και μπαροσο...http://www.youtube.com/watch?v=KXDrfMidjRI&feature=share

υγ
Ας τους δωσουμε αυτο που τους ποναει πατριδα-λαος-εθνικισμος μονο Χρυση αυγη

Ανώνυμος είπε...


Για « Το Κατσικικόν Μανιφέστον » το πήγαινα αλλά τελικώς με εμπνεύσατε και θα αλλάξω τίτλον:

« Τα Πρωτόκωλα των Σοφών της Κατσίκι Ων »

ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ Α'

ΠΕΡΙΛΗΨΙΣ : Το κατσικοδίκαιον εν τη ισχύι. Η ελευθερία είναι κατσικομένη έννοια. Η φιλοκερατελευθερία. Ο τραγοχρυσός. Η κατσικοπίστις. Η Αυτοκατσικονομία. Η Κεφαλαιοβελαζοκρατία. Ο κατσικσωτερικός εχθρός. Ο
προβατόχλος. Η κατσικαναρχία. Η κατσικοπολιτική και η κατσικηθική. Το δίκαιον του κατσικότερου. Η κατσικαϊκή
ματσωνική εξουσία είναι αήττητος. Ο κατσικοσκοπός αγιάζει τα μέσα. Ο προβατόχλος είναι τυφλός. Το
πολιτικόν κατσικαλφάβητον. Αι βελαζοδιαφωνίαι των κομμάτων. Η μορφή της Κατσικοκυβερνήσεως, η οδηγούσα
καλλίτερον εις τον σκοπόν, είναι η Αιγαρχία. Τα τραγισχυρά ποτά. Ο κλατσικισμός. Η κατσικολασία. Η
αρχή και οι κανόνες της κατσικαϊκής και ματσωνικής Κυβερνήσεως. Ο αιγοτρόμος. Μπαφομετλευθερία,
Μπεϊσότης, Κατσικαδελφότης. Η αρχή της κορμπαδυναστικής Κυβερνήσεως. Τα προνόμια της αριστοαιγοκρατίας
των καταστραφέντων Κατσικιανών. Η νέα αριστοαιγοκρατία. Ψυχολογικός αιξυπολογισμός. Η
αφηρημένη έννοια της Αιξελευθερίας. Το μεταθέτον των κατσικοπροσώπων του προβατολαού.


Έρρωσο, με σήμα το κέρατο.

Ανώνυμος είπε...


φιλαρακι είσαι πολυ μπροστα λεμε

τι εποχες υδροχοου και ξυστα ουμπαλας

εχεις φτασει εποχη αιγοκερου και ζεις τα μελλοντα


ΚΑΤΣΙΚΙ ΖΕΙς ΕΣΥ ΜΑς ΟΔΗΓΕΙς !!!1111






Ανώνυμος είπε...

Να και το βλαμμένο λούμπεν τρολλεταριάτο…

που διαβάζει τουλάτο, βλέπει alex jones λιάκο και πάλμο , και ψηφίζει κασδρ

Καλά μποτίλια λέμε είσαι μεγάλη φίρμα…

Τι να πεις τώρα σε αυτά τα παιδιά.
Ρε μεγάλε ... απέναντι στο στάλιν δε βάζεις χίτλερ. Ρασπούτιν βάζεις. Όπως απέναντι σου είναι Darth V. Εμ, ανιστόρητοι:
http://www.youtube.com/watch?v=W4mLMYf1hTM
http://www.youtube.com/watch?v=ZT2z0nrsQ8o

PS* Μανιφεστάρα !!!1111

Ανώνυμος είπε...

εγκό διαβάζει άπαντα παπαντρέου
τόρα αλέξη πολύ σέξυ
τσίπρα καλό
γιωργάκη τελείωσε μας
ανταρσία καλό
εξάρχια καλο

σύριζα padu

σαλάχ χαλίς
αφγάνι

Ανώνυμος είπε...

Άρα μέχρι τώρα έχουμε το μποτίλια να διαβάζει 1984, την ατάργα τα πρωτόκωλα, τον μπάμπη φαμπιανέζικα, το μπομπ το φλιτζάνι, τον ΕΛΛΙΝ τουλάτο, τον ανώνυμο το κατσικίσιο μανιφέστο και το αφχάνι να διαβάζει ότι θέλει

PS* Ο μερακλής δεν ξέρει καν διάβασμα

PANDAROS είπε...

καλησπερα

λεω να συνεχισω για τον Οργουελλ και τους φαβιανς,σημερα θα βαλω μεσα και τον Τσιπρα, γιατι ακουσα εχτες πως ειχε παει στο τεξας και εδωσε διαλεξη στο Brookings Institution [θα σας πω αργοτερα τι ειναι αυτο],αλλα θα παω πρωτα στο 1984

η ερωτηση ειναι γιατι ονομαστηκε 1984;Πολοι λενε οτι γραφτηκε το 1948 και ο Οργουελλ απλως αλλαξε τα δυο τελευταια ψηφια.
πολλοι το εχαψαν ,αλλα ο πραγματικος λογος ειναι ατι ολα αυτα τα φρικαλεα που γραφτηκαν, ειναι η αποψη του Οργουελλ για το πως θα ειναι ο κοσμος μας στα εκατο χρονια απο την ιδρυση της Fabian Socialist Society!!!
Η μυστικη αυτη κοινωνια ιδρυθηκε στις 4 Απριλιου του 1884 και δεν ειναι τυχαιο ωστε το βιβλιο του 1984 αρχιζει με την ημερομηνια 4 Απριλιου!!!

θελησε να βλαψει ο Οργουελλ αυτην την μυστικη κοινοτητα και να προειδοποιησει τον κοσμο με αυτα που εγραψε?
-Μαλλον οχι, γιατι οι δυο εκδοτες-δεν θυμαμαι τωρα τα ονοματα τους- του βιβλιου του ηταν φιλοι του αλλα ηταν και fabians, οπως αυτος.
Αλλωστε μεχρι και σημερα-οπως παραδεχτηκε η γυναικα του Sοnia Οrwell- τα δικαιωματα των βιβλιων του εως το 2025 τα εχει η Fabian Socialist Society!!!
[Θα εχει ενδιαφερων να μαθουμε πως κωδικοποιειται το ψευδωνυμο or-well, γιατι αυτα τα καθηκια τιποτα δεν κανουν στην τυχη]

Τωρα με το που αναλβε δραση αυτη η μυστικη σοσιαλιστικη κοινοτητα το πρωτο πραγμα ηταν να χωθει στην εκπαιδευση για να την διαστρεβλωσει αλλα και να βαλει πρακτορες της σε ολες τις κυβερνησεις του κοσμου

ετσι ιδρυθηκε απο αυτους Το London School of Economics, σήμερα ένα από τα πιο εξέχοντα πανεπιστήμια στον κόσμο, η φαβιανη Derby Henry αφησε ενα κληροδότημα των £ 20,000 που άφησε για την Εταιρεία για "προπαγάνδα και για άλλους σκοπούς"!!! και χρησιμοποιήθηκε από τους Ουέμπ[ ιδρυτες των fabians], τον Γκράχαμ Γουάλας και τον GB Shaw για για να ιδρυσουν ένα ερευνητικό ίδρυμα για την παροχή θετικής απόδειξης του κολλεκτιβιστικού ιδανικου.
[ειδαμε ολοι στο βιβλιο 1984 ποιο ειναι το κολεκτιβιστικο ιδανικο]

Σε λιγα χρονια οι αποφοιτοι του -πρακτορες -κατεκλησαν το εργατικο κομμα Αγγλιας και μπηκαν σε ολα τα σοσιαλιστικα κινηματα της Ευρωπης
Ειδικα στην αγγλια το 1945 το πραμμα ειχε φτασει στο απροχωρητο,229 μελη του κοινοβουλιου ηταν Φαβιανοι!!
ετσι η Zena Parker αναφωνησε " η βουλη Μοιάζει σαν ένα τεράστιο Fabian School"

γλωσσα και οργουελ

ο οργουελλ ηταν υποστηρικτης μιας τεχνιτης γλωσσας σαν και αυτης του 1984,της''Esperanto''
[η οποια προτάθηκε από τη Γαλλική Ακαδημία των Επιστημών το 1921 και αναγνωρίστηκε το 1954 από την UNESCO (και κατοπιν , το 1985 η UNESCO συνέστησε στα κράτη μέλη της). Το 2007 Εσπεράντο ήταν η 32η γλώσσα που μπηκε στην «Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες: εκμάθηση, διδασκαλία, αξιολόγηση
σημερα η Google Translate πρόσθεσε την εσπεράντο ως 64η γλώσσα της]

και ο Αλεξης που κολλαει?
-χαχαχχα ελα ντε ?

ειπαμε οτι οι fabians χωσανε ολους τους κωλοπρακτορες σε ολες τις χωρες της γης ,εσεις τι λετε να αφηνανε την Αμερικη στην απεξω?

μπουκαρανε μεσα στις ΗΠΑ μεσω του Brookings Institution[το πως ιδρυθηκε και απο ποιους μπειτε στο internet και ψαξτε το
Κραταμε οτι ειναι η σφιγκοφωλια των fabians.

Εκει πηγε λοιπον ο Αλεξης και εδωσε τα διαπιστευτηρια του και πηρε και της εντολες του ,αλλωστε την προταση μομφης κατα της κατοχικης κυβερνησης Σαμαρα την εκανε απο το τεξας

ξαναγυριζουμε στο Brookings Institution και την συνδεση του με το πανισχυρο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) του οποιου σχεδον ολα τα μελη του προερχονται απο το Brookings ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΤΕΥΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ THINK TUNK ΕΙΝΑΙ Η AGENTA 21

ειναι ακριβως ο κοσμος του Οργουελλ οπως περιγραφεται στο 1984


συνεχεια













PANDAROS είπε...

συνεχεια

για να δουμε τι λεει η agenta 21 και ποσο σχεση εχει με το 1984

Α]παγκόσμια δικτατορία

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Ανάν: κάθε κράτος ξεχωριστά θα πρέπει να κάνει νόμους, σύμφωνα με τους οποίους οι πολίτες τους δεν θα ενεργούν σαν πολίτες αυτών των κρατών αλλά σαν παγκόσμιοι πολίτες, οι οποίοι παγκόσμιοι πολίτες θα υπακούν στα Ηνωμένα Έθνη

Β]Παγκοσμια θρησκεια

Σύμφωνα με τις αποφάσεις (31/5/1976): προοδευτική εκμηδένιση των τοπικών εκκλησιών και θρησκειών, προκειμένου να καθιερωθεί σταδιακά μία παγκόσμια θρησκεία

[το τι θα ειναι αυτη η θρησκεια δεν ειναι δυσκολο να το καταλαβεις αρκει να φερουμε στο νου μας την Annie Besant ιδρυτικο μελος των fabians ]

γ] Κάθε είδους ιδιοκτησία (κρατική, εθνική, ιδιωτική, κτιρίων, κατοικιών, γης, πάσης φύσεως ζώων, αγρών) θα περιέλθει στην διαχείριση του ΟΗΕ ο οποίος, σύμφωνα με την UNCCD (United NationConvention to Combat Desertification), θα έχει «πλήρη και απόλυτο» έλεγχο του 70%,, τουλάχιστον, της γης, στο μεγαλύτερο μέρος της οποίας δεν θα συμβαίνουν ανθρώπινες δραστηριότητες, προκειμένου η Φύση να μπορέσει να αναπτυχθεί όπως της αρμοζει.

[ας ξαναθυμηθουμε το δογμα των fabians ..Το δόγμα της Εταιρείας, που γράφτηκε το 1887, είχε ως εξής:
«Η ( Fabian Society) αποσκοπεί, επομένως, στην αναδιοργάνωση της κοινωνίας με τη χειραφέτηση της γης και βιομηχανικού κεφαλαίου από την ατομική ιδιοκτησία και την τάξη ... Η Εταιρεία λειτουργεί για την εξαφάνιση τηςΑΤΟΜΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ της γης ]

δ] μειωση του πληθυσμου

''Θα επιτρέπεται η τριμελής οικογένεια (πολιτική του ενός παιδιού), ενώ για κάθε παραπανίσιο παιδί, από τα επιτρεπόμενα, θα πληρώνεται φόρος.

και επισης
''«Η σημερινή πτώση των ρυθμών αύξησης του πληθυσμού θα πρέπει να προωθείται περαιτέρω με εθνικές και διεθνείς πολιτικές […]» ΙΙΙ, 30. (Agenda 21, κείμενο Ηνωμένων Εθνών S/19-2 στις 19/9/1997)

[ αυτα τα κοπιαρα απο το the secretreal truth.]

το ερωτημα ειναι γιατι ο οργουελ εβγαλε τα μυστικα σχεδια των φαμπιανς στην φορα?

η μονη απαντηση που μπορω να δωσω -εκτος του οτι ο μπλερ ηταν ενα πιονι τους -ειναι οτι η ανακοινωση αυτη δημιουργει ,σχεδον μαγικα την νεα πραγματικοτητα που θελουν να μας δωσουν τα λαμογια.

η σχεδον βημα- βημα πραγματοποιηση της καθε παραγραφου του σχεδιου τους δημιουργει ενα τετελεσμενο [πιστευω ειναι το ακριβως αντιθετο του δογματος του σοκ ] με το σιγα- σιγα που το πανε, ολοι καταπινουμε τα παντα και εχουμε ολοι την πεποιθηση οτι ολα θα γινουν οπως προβλεψε ο μεγαλος ΄΄οραματιστης''
αλλωστε το λγοτυπο των φαμπιανς ειναι η θυμωμενη χελωνα,που παει με το πασο της , δειτε εδω

http://www.equalparenting-bc.ca/images-2/button_fabian-turtle-w440.jpg

διαβαστε ομως τι λεει απο κατω

when i strike,i strike hard


Λαυρέντης είπε...

Πάντζαρε συγχαρητρύπια.
Από ότι βλέπω ζεσταίνεσαι αρκετά, για να μας πεις όταν πιάσει ο μποτίλιας την αποκάλυψη και το άλλο με τους Εσσαίους

PANDAROS είπε...


Λαυρεντη '

χαχχαχαχααχχ .''

ζεσταινομαι ναι ναι -χαχα - σαν καλος τσουτσες που ει',αμι

Μερακλής είπε...

Μωρή μούχλα Ανώνυμε, τρελό κατσίκι,ντύσου πρόχειρα και βάλε το κραγιόν σου κι επιτέλους πάψε ν' αυτοτιμωρείσαι
που δεν μπόρεσες να είσαι αυτό που ήθελες.

Ξανάγινε ο Τόλης και κούνα το ποπό σου,αφού το ξέρεις η πρώτη σου αγάπη δεν ξεχνιέται

Τόλης είπε...


Τι έγινε μερακλαντάν μανάρι μου ?
Σου ξυπνήσαμε τίποτις κρύφιες χόμο φάντασιζ ?
Ψηλό αγκόρι με ρεντ χαιρ περμανάντε, βαμμένο χειλάκι, λαμέ φουστανάκι, να κουνάει τον λοκώ χωρίς βρακάκι και να παγαίνει πέρα δώθε το λιλάκι ?

Και πάρτο σωστά χρυσό μου επιτέλους αυτήν τη φορά το μήνυμα: Όχι απλά μπορέσαμε να είμαστε αυτό που θέλαμε, αλλά μπορέσαμε να είμαστε όλοι και όλα αυτά που θέλαμε και θέλουμε και θα θέλουμε και χωρίς να το κρύβουμε κιόλας.

ΕΣΥΥΥΥΥ ????
Μπορείς ????
Ή εμμένεις ακόμη σταθερό στο να κρύβεις τις δικές σου αυτοτιμωρίες ?



Ατάργα τις είπε...

Μπομπ ευχαριστώ για το καλοσώρισμα.
Ευχαριστώ και τον Πάνδαρο για τα επιπλέον στοιχεία.

Και απο την αλλη πως μπορείς να ενώσεις όλα τα κομμάτια του πάζλ όπως μια παγκοσμια θρησκεία, μια παγκόσμια κυβέρνηση με πολλά κέντρα εξουσίας
Θρησκευτικό στην Ρώμη ;
Οικονομικό στις Ηπα ;
Πολιτικό στην αγγλία ;
Νομοθετικό στις Βρυξέλλες

Πολιτικοί και κυβερνήσεις πιόνια στα χέρια τους, άλλοι κάνουν κουμάντο...
Στόχος εξαφάνιση εθνικών κρατών
εξαφάνιση εθνικών γλωσσών
εξαφάνιση και ξαναγράψιμο ιστορίας
εξαφάνιση και ξαναγράψιμο κουλτούρας/ανθρωπινου πολιτισμού
Γενεοκτονίες μέσω φαρμάκων, εμβολίων
Αρρώστιες μέσω ψεκασμών, νερού, μεταλλαγμένων τροφών κλπ
καταστροφή εδάφους κλπ

Μείωση πληθυσμού- εκτρώσεις κλπ

http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B1%CF%85%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%AE-tv-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-30-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1

Εμφάνιση εργατών, μαχητών-ρομπότ με ψυχή (;)

http://www.apocalypsejohn.com/2013/10/poios-thelei-na-zhsei-aiwnia-sto-swma-enos-rompot.html

το τέλος του ανθρώπου όπως τον ξέρουμε;

Και στο μέλλον τι ;

ακατοίκητος πλανήτης χωρίς ανθρώπους;

PANDAROS είπε...

Καλησπερα

"Το Κόμμα επιδιώκειτην εξουσία εξ ολοκλήρου για τους δικούς του λόγους. Δεν μας ενδιαφέρειια το καλό των άλλων,μας ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο η εξουσία. οχι για τον πλούτο ή την πολυτέλεια ή την μεγάλη διάρκεια ζωής η την ευτυχία. Μόνο η εξουσία μας ενδιαφερει που ειναι καθαρή ΕΝΕΡΓΕΙΑ ....


Εάν θέλετε μια εικόνα του μέλλοντος, φαντάσου μια μπότα να παταει σε ένα ανθρώπινο πρόσωπο - για πάντα "
- Τζορτζ Όργουελ 1984

Μετα απο αυτα τα πολυ αισιοδοξα μηνυματα για το μελλον μας απο τον Οργουελ, παμε στο αλλο θεμα

ΛΕΝΙΝ και Fabian Socialist Society

βλεπετε το ενα φερνει το αλλο και ετσι με μια απλη ερευνα που εκανα εβγαλα λαβρακι
Ναι ,o κουμουνισμος στην ρωσια ηταν δικο τους δημιουργημα. Ο Λενιν ηταν ενας απο αυτους

Ο George Bernard Shaw της Fabian Society λεει για τον λενι Λένιν, « Ο Λενιν ειναι ο μεγαλύτερς Fabian από όλους μνας".Χρησιμοποιησε ολη την μεθοδολογία Fabian: χρησιμοποίησε "μεθόδους της μυστικότητας, της ίντριγκας,της ανατροπής και της εξαπατησης... που εμεις διδασκουμε΄΄

ηδη απο το 1907, η Fabians φιλοξένησε τον Λένιν καιτους Μπολσεβίκους οπαδούς τουτην επαναστατική διάσκεψη που εγινε στο Λονδίνο και φυσικα ηταν οι χορηγοι τους. Ο δισεκατομμυριουχος αμερικανος Fabian Joseph Fels εδωσε ενα μεγαλο ποσο με την μορφη δανειου στον τροτσκυ και στον λενιν. Αργότερα εδειξαν την ευγνωμοσύνη τους με την αποπληρωμή του δανείου επίσημα μέσω της σοβιετικής κυβέρνησης το 1921!!!

στα κατοπινα χρονια ο Σω και οι γουεμπ πηαγινοερχερχονται στην κομμουνιστικη ρωσια και μαλιστα δινουν διαλεξεις[οπως ο Σω] στα μελη των φαμπιανς εκθειαζοντας τη, η γραφουν βιβλια με διθυραμβικους τιτλους σαν το διτομο εργο των ουεμπ[ιδρυτων των Fabians ]
''ο σοβιετικος κομμουνισμος-ένας νέο πολιτισμός που πουλησε εκατονταδες χιλιαδες αντιτυπα!!

Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΟΥΕΛΛ

Οταν επικρατησε ο Σταλιν εγιναν πραγματικοτητα ολα οσα πιστευαν οι

δηλαδη η ρωσια εγινε...

"Ένα πραγματικά αποτελεσματικό ολοκληρωτικό κράτοςπου η παντοδύναμη εκτελεστική εξουσία και η στρατιά των διευθυντικών στελεχων ελέγχουν ένα λαό ΣΚΛΑΒΩΝ που δεν δεν ξεσηκωνονται εναντιων του επειδή αγαπούν την υποδούλωσή τους.
- Aldous Huxley Brave New World πρόλογο 1946 έκδοση

οπως ειπε και μποτιλιας ο Οργουελλ εμαθε επο πρωτο χερι της φρικαλεοτητες του Σταλιν και ουσιαστικα αυτοαπομακρυνθηκε απο τους Fabians οπως και φιλος toυ ο Γουελς.Γιατι η ηγεσια των Fabians ενεκρινε πληρως τις πραξεις του Σταλιν.
η αποψη μου ειναι[ξεροντας τι καθηκια ειναι] πως δεν τους επιασε κριση συνειδησης, αλλα πιστευω πως διαφωνησαν στον τροπο της επιτευξης του σοσιαλισμου στην ρωσια. Hταν θα ελεγα ταυτισμενοι με τον τροπο σκεψης του Τροτσκυ, γιαυτο μετα τον θανατο του την εκαναν απο τους Fabians.Δεν τους σηκωνε αλλο το κλιμα εκει

Αλλωστε και ο τροπος θανατου τους και ειδικα του Γουελς αποτελει ερωτηματικα...


Y.Γ Μετα απο αλα αυτα επαψα να αναρωτιεμαι γιατι ο Αλεξης Τσιπρας μας τα ειχε σπασει και προεκλογικα αλλα και τωρα για τις οικονομικες θεωριες του Keynes και γενικοτερα για τον κεινσιανισμο
Τωρα ολοι μπορειτε να καταλαβετε που ανηκε ο Keynes
μα φυσικα στους Fabians













Ανώνυμος είπε...




1111 = ΡΩΣΙΑ = ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ = Η ΝΟΗΣΙΣ ΕΣΤΙΝ = ΣΕΙΡΙΟΣ Α ΕΣΤΙ


σύμφωνα μέ τά Ππυθαγόρεια Μαθηματικά



Ανώνυμος είπε...





επίσης καί :




1111 = ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕθΑΜΕΝΟ = ΑΣΧΕΤΕ = ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ = Η ΓΥΜΝΟΣΤΗθΗ θΕΑ = ΑΓΝΑΝΤΕΨΑ = ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ = ΑΚΡΟΠΟΡΟΥΣ = ΑΠΛΩΣ = Ο ΚΑΛΟΣ ΛΥΚΟΣ = Ο ΠΡΟΒΑΤΗΣΙΟΣ = Ο ΤΗΛΕΠΑθΗΤΙΚΟΣ = ΥΠΝΟΒΑΤΗΣ = ΔΥΟ ΜΗΔΕΝ ΕΝΑ ΔΥΟ = Η ΠΛΗΡΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΙΣ = ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ



σύμφωηνα μέ τά Πτυθαγόρεια Μαθηματικά




Ανώνυμος είπε...

Επισυνάπτω στο προπροηγούμενο μήνυμα μου (το προηγούμενο είναι προφανώς κάποιου τρολλο-ικανού τρολλοκράτορα):



ΘΕΟΣΟΦΙΑ = ΕΨΙΛΟΝ = ΕΥΠΛΟΚΑΜΙΔΕΣ = ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝ = Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ = Ο ΣΑΜΑΗΛ ΕΣΤΙ =ΚΑΚΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ = θΗΛΥΚΟ ΓΕΝΟΣ

Κατά συνέπεια τα ιερατικά μαθηματικά δεν αφήνουν κανένα περιθώρια παρεξήγας



Ανώνυμος είπε...

Τα ιερατικά μαθηματικά δεν αφήνουν κανένα περιθώρια παρεξήγας, λέγω καί κλείνω μέ τούτον :


ΤΡΟΛΛΟΚΡΑΤΩΡ = ΩΔΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟ = ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ θΕΟΥ = ΑΤΕΡΑΜΝΟΝ ΥΔΩΡ = ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ = ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΣΕΙΡΙΟΥ = Η ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΧΡΟΝΟΥ = ΤΟ ΤΑΧΥΟΝΙΟΝ




Ανώνυμος είπε...




και τέλος:



ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΚΛΩΝΟ = ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΤΙΣ ΔΑΝΤΕΛΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΝΤΕΛΕΣ =ΣΕΙΡΙΟΣ

Τόλης είπε...

1111=Ο ΜΕΡΑΚΛΗΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ=ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΝΕΡΑ=ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ

1111=Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΣΤΗΣ=ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ=ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΩΣ Η ΘΕΟΣΟΦΙΑ=ΘΗΛΥΚΟ ΓΕΝΟΣ=ΡΩΣΙΑ=Η ΝΟΗΣΙΣ ΕΣΤΙΝ

1111=Ο ΜΕΡΑΚΛΗΣ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΑ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ=ΣΤΗΝ ΜΑΣΧΑΛΗ=ΜΗΝ ΠΩ ΓΙ` ΑΛΛΟΥΥ=ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΠΟΥΚΑΛΗΣ=ΜΕ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ

Κατά συνέπεια τα ιερατικά μαθηματικά δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρεξήγας






Μπομπ είπε...

ΝΑΤΟ!
ΜΠΗΚΕ!
ΓΚΟΛ!
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!


Καλά ρε μάγκες, απ' τον λούλη με τη γόβα τη βρήκατε;;;; ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑ



Ανώνυμος είπε...




Το δεκάρι κοιτάει πρώτα να βγάλει πασούλες...


Μόνο αν δε τραβάει η ομάδα αρχίζει τα ψαλιδάκια


Αυτά θα' πρεπε να τα ξέρεις. Τί να λέμε τώρα. Μάθε λίγη μπαλίτσα







Μπομπ είπε...


Καλά εντάξ... Στο δεκάρι είναι αυτός ακόμη.......

Μεγάλε το ματσάκι έχει ξεφύγει σε δεκατριάρα τακουνιά και γκαζώνει για δεκαεφτάρα μποτιά με σπηρούνι.......

Βάλε κυάλια λέμε να βλέπεις καθαρά.




Ανώνυμος είπε...

Εγώ μανδάμ καμιά πασούλα εκ κερκίδας πετάω να μπερδέψω τα πράγματα μπας και γίνει φάση.

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ μανδάμ χάζι κάνω


Πετάω μπανάνες και περιμένω να γλυστρίσει η τόλενα που είναι τόσο λούσι ...

που δε της αρέσουν ούτε τα αγόρια

Μπομπ είπε...

Για μισό ρε μάγκες γιατί σα να ανέβηκε η αχρωματοψία μου τελευταία και δε βλέπω και στραγάλια που παρήγγειλα. Για να ξηγούμαστε: στην κερκί είμαστε τρεις και ενίοτε και το λουρί της μάνας. Εσείς πόσοι είστε ακριβώς και σε ποια συντεταγμένη της κερκί αυτοπασάρεστε???? Οχι τίποτις άλλο αλλά ρωτάγω για να πάρω τη στροφή που πρέπει και να σας χαιρετίσω κατά πώς πρέπει το τυπικό των κερκιδιακών.


Μερακλής είπε...

Μωρή τελειωμένη λούγκρα του Μπαχτσέ , εσύ δε μου είχες πει πως είμαι διάφανη.
Κι εύκολά με ξεχνούν.
Γιατί τότε προσπάθησες να χρησιμοποιήσεις τη ζωή μου
για ν’ αποδείξεις στον εαυτό σου ποια είσαί;

εσύ μωρή λουμπίνα που για να ρίξεις στάχτη στα μάτια των αλλων δεν με έβριζες εδώ στο site τουτου μπαρμπα-Μπουκάλη;

Εσύ δεν μου έλεγες, Η ευτυχία μου είμαι εγω, όχι εσύ.
όχι μόνο γιάτι εσύ μπορεί να είσαι περαστικός,
αλλά κι επειδή εσύ θέλεις να είμαι αυτο που δεν είμαι.
Δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένη όταν αλλάζω
μόνο και μόνο για να ικανοποιήσω τον εγωισμό σου!
Ούτε μπορώ να νιώσω ήρεμη όταν με κριτικάρεις που δεν σκέφτομαι σαν
εσένα.
Ή που δε βλέπω όπως εσύ.

τοτε γιατί λες σε ολους ότι τρελαίνεσαι για τριχωτό μου στήθος ?

Τράβα μωρη στο σπιτικό μας να πλύνεις κάνα πιάτο,μην βγάλω την λουρίδα και γίνει χαμός!

Μερακλής είπε...

Μωρή τελειωμένη λούγκρα του Μπαχτσέ , εσύ δε μου είχες πει πως είμαι διάφανη.
Κι εύκολά με ξεχνούν.
Γιατί τότε προσπάθησες να χρησιμοποιήσεις τη ζωή μου
για ν’ αποδείξεις στον εαυτό σου ποια είσαί;

εσύ μωρή λουμπίνα που για να ρίξεις στάχτη στα μάτια των αλλων δεν με έβριζες εδώ στο site τουτου μπαρμπα-Μπουκάλη;

Εσύ δεν μου έλεγες, Η ευτυχία μου είμαι εγω, όχι εσύ.
όχι μόνο γιάτι εσύ μπορεί να είσαι περαστικός,
αλλά κι επειδή εσύ θέλεις να είμαι αυτο που δεν είμαι.
Δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένη όταν αλλάζω
μόνο και μόνο για να ικανοποιήσω τον εγωισμό σου!
Ούτε μπορώ να νιώσω ήρεμη όταν με κριτικάρεις που δεν σκέφτομαι σαν
εσένα.
Ή που δε βλέπω όπως εσύ.

τοτε γιατί λες σε ολους ότι τρελαίνεσαι για τριχωτό μου στήθος ?

Τράβα μωρη στο σπιτικό μας να πλύνεις κάνα πιάτο,μην βγάλω την λουρίδα και γίνει χαμός!

Μερακλής είπε...

Στο εστειλα δυο φορες για να καταλάβεις Πόσο σε θέλω,τρίτη δεν θα έχει
Αντε μωρη μ'εκανες ρόμπα σε τόσο κόσμο.

Τόλης είπε...

Καλέ τί λέγει τούτος;;;
Σε μένανε τα λέγει;;;;
Και τα βλέπω και διπλά!
Να σου πω χρυσό μου, μάνα δεν έχεις εσύ να σε μαζέψει;;;; Και μην πίνεις καλέ τόσο πολύ ξύδι σε χαλάει βρε καλό μου και πλησιάζει και πανσέληνος και δε σε βλέπω και πολύ καλά.




Ανώνυμος είπε...

προς γ και σ

ΜΑΟ = 111
ΑΓΓΛΙΑ + ΓΑΛΛΙΑ = 123
ΓΕΡΜΑΝΙΑ + ΓΑΛΛΙΑ + ΑΓΓΛΙΑ = 333
ΒΙΣΜΑΡΚ = 373
ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝ = 594
ΜΠΕΝΙΤΟ Μ = 595 = ΓΙΟΖΕΦ
ΣΤΑΛΕΙΝ = 596
ΤΡΟΤΣΚΙ = 1000
ΜΟΥΣΣΟΛΙΝΙ = 1080 = ΜΟΛΟΤΟΦ
ΦΥΡΟΜ = 1110 = ΓΕΡΜΑΝΟΣ + ΓΑΛΛΟΣ + ΑΓΓΛΟΣ
ΣΑΞΩΝ = 1111
ΓΕΡΜΑΝΟΣ + ΑΓΓΛΟΣ + ΓΑΛΛΟΣ + ΕΛΛΗΝ = 1233
ΓΕΡΜΑΝΙΑ + ΓΑΛΛΙΑ + ΑΓΓΛΙΑ + ΤΟΥΡΚΙΑ = 1234
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ = 1260
ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΑΪΧ = 1595
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΩΡΑ = 2222 = 1111 Χ 2

Ανώνυμος είπε...

προς γ και σ

ΜΑΟ = 111
ΑΓΓΛΙΑ + ΓΑΛΛΙΑ = 123
ΓΕΡΜΑΝΙΑ + ΓΑΛΛΙΑ + ΑΓΓΛΙΑ = 333
ΒΙΣΜΑΡΚ = 373
ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝ = 594
ΜΠΕΝΙΤΟ Μ = 595 = ΓΙΟΖΕΦ
ΣΤΑΛΕΙΝ = 596
ΤΡΟΤΣΚΙ = 1000
ΜΟΥΣΣΟΛΙΝΙ = 1080 = ΜΟΛΟΤΟΦ
ΦΥΡΟΜ = 1110 = ΓΕΡΜΑΝΟΣ + ΓΑΛΛΟΣ + ΑΓΓΛΟΣ
ΣΑΞΩΝ = 1111
ΓΕΡΜΑΝΟΣ + ΑΓΓΛΟΣ + ΓΑΛΛΟΣ + ΕΛΛΗΝ = 1233
ΓΕΡΜΑΝΙΑ + ΓΑΛΛΙΑ + ΑΓΓΛΙΑ + ΤΟΥΡΚΙΑ = 1234
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ = 1260
ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΑΪΧ = 1595
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΩΡΑ = 2222 = 1111 Χ 2



Μποτίλια στο πέλαγος είπε...

- Φιλοι μου, Θα ήταν σκόπιμο να εξετάσουμε αυτές τις οπτικές σε μαγαλύτερο βάθος.
Η θεωρία, ότι Ο Μερακλής και ο Τόλης θα ενωθούν κάποτε - και μάλλον σχετικά σύντομα, περαιτέρω διερεύνηση.

- Η πρόσληψη τών μηνυμάτων, που προσπάθησε να διαμηνύσει στούς αναγνώστες του blog μου, ο Μερακλής, γίνεται αποσπασματικά.
Ενω η πλήρης παρακολούθηση των προσωπικών δεδομένων του από τον Τόλη και η κατάργηση τής λεγόμενης ιδιωτικής σφαίρας, ακόμη και στην περίπτωση του Μερακλή, είναι πια για κάθε εχέφρονα προφανής

η επί δεκαετιών αμοιβαία συμπάθεια τους,τους οδήγησε εντός πλαισίων ευχαρίστου εκπλήξεως εις αμοιβαίον εγκάρδιον ασπασμόν. Εις τοιαύτας περιπτώσεις καθίσταται κατανοητόν, ότι η συνέβρεσίς των ουδόλως δύναται να είναι ολιγόλεπτος

Παρόλα αυτά,θα ήθελα να παρατηρήσω το εξής, η επί δεκαετιών αμοιβαία συμπάθεια των, οδήγησε εντός πλαισίων εις αμοιβαίον εγκάρδιον ασπασμόν. Εις τοιαύτας περιπτώσεις καθίσταται κατανοητόν, ότι η συνέβρεσίς των ουδόλως δύναται να είναι ολιγόλεπτος, και μαλιστα εντός της φιλόξενης σελίδος μας,προς έκπληξιν όλων!

Εκτοτε,ήμουν αναγκασμένος να δίνω εξηγήσεις στους αγανακτισμένους χρήστες αυτης της σελίδας. Όσο αφορρά αυτήν καθ' εαυτή την υφή τής πραγματικότητος μεταξυ Μερακλή και Τόλη, δεν υπάρχει σχάση μεταξύ υποκειμένου και αντικειμένου, μεταξύ παρατηρητού και πραγματικότητος


Γι' αυτό και θα σας παρακαλούσα να σταματήσετε εδώ τις αισχρές συζητήσεις σας, διότι το μόνον κέρδος το οποίον ενόμιζα ότι απεκόμιζα από τάς διηγήσεις σας, ήτο η χαλαρωτική επίδρασις, ήτις εξασκείτο από τας ηρέμους αφηγήσεις σας...Αλλά φεῦ










Τόλης είπε...

Δε φταίω εγώ κυρ-μποτίλια!
Αυτός ο μερακλαντάν τα ξεκίνησε όλα!
Εγώ ούτε και που τον ξέρω.
Αυτός νομίζει ότι με ξέρει και με ντουμπλάρει και λέει ότι τον θέλω κιόλας! Εγώ έχω τον Μπάμπη μου και δεν ξέρω κανέναν μαρακλαντάν! Άμα πια! Με σύγχισε! Φεύγω. Γεια σας.



Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΠΟΤΙΛΙΑ,ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ
ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΜΑΛΓΑΜΑ ΤΟΥ "1984" ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΔΟΣΗ "ΘΑΥΜΑΣΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ Η ΤΣΙΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥΠΑ ΧΑΛΑΣΕ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΕΥΣΙΣ ΤΩΝ Ε=2013 ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΟΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ θΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ=Η ΕΚΔΙΚΗΣΙΣ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ

PANDAROS είπε...

καλησπερα,

ΣΤΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΕΓΟΥΛΛ ΚΑΙ ΤΟΥς FABIANS

μου εκανε εντυπωση η απουσια των ιλλουμινατων απο τους fabians,
κανενα μελος τους δεν σχετιζεται με αυτους. ειναι κυριολεκτικα αορατοι-δεν υπαρχουν πουθενα-σε σημειο μαλιστα να αναρωτιεμαι μηπως ολη αυτη η παραφιλολογια για αυτους να ειναι φαρσα,η μαλλον μαλλον οι ιλουμινατοι να ειναι μια στημενη κατασταση ψστε να κατευθηνεται ο κοσμος προς αυτους και οι fabians να δρουν ανενοχλητοι!!!

εγω προσωπικα δεν ειχα ακουσει ποτε για τους fabians,αλλα σχεδον τα παντα για τους ιλουμινατους
ολα οσα πιστευουν οι ιλλουμινατοι για τον κοσμο ,πρεσβεβουν και οι fabians,με ην διαφορα οτι για τους ιλλουμινατους τα ξερουμε ολα ενω για τους fabians τιποτα!!!

μας ειχαν πρηξει οτι ο κομμουνισμος ηταν εργο των ιλλουμινατων αλλα στην πραγματικοτητα οπως αποδειχτηκε ηταν εργο των fabians

τα ιδια και με τον ΟΗΕ[ηταν λεει δημιουργημα ιλλουμιατων, ετσι δεν ,μας εμαθαν?] ομως απο την κοινωνια των Εθνων μεχρι την σημερινη μορφη του ειναι εργο δικο τους απο τον πρωτο γραμματεα του μεχρι τον σημερινο ειναι ολοι τους fabians[μπορω να σας δωσω οσα ονοματα θελετε αλλα καλυτερα βα το ψαξετε και εσεις]

η ευγονικη, η παγκοσμια κυβερνηση, η κοινωνια του Oργουελλ οπως την περιγραφει στα εργα του, ο κοσμος του χαξλευ και του Γουελς ειναι ολα θεσεις των fabians

που ειναι αυτοι οι ιλλουμινατοι?πως εγω δεν τους βλεπω και οι αλλοι οχι μονο τους βλεπουν αλλα κανουν αναλυσεις επι των αναλυσεων?

υποτιθεται οτι οι ιλλουμινατοι κινουνται στον προοδευτικο χωρο, και γενικοτερα στον σοσιαλιστικο δηλαδη καταργηση της βασιλειας,απελευθερωση του ανθρωπου απο την θρησκεια προωθηση
Αθεισμου κ.τ,λ
ειναι αυτα που λενε οι fabians ναι η οχι?και οχι μονο λενε αλλα και τα πραττουν με ονοματα και διευθυνσεις,και ο κοσμος ασχολειται με τους ιλλουμινατους
ενω αυτοι αν και φανεροι κινουνται αθορυβα για εμεις ασχολουμαστε με φαντασματα

ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΡΑΓΕ;

Παρολο που ειναι δηλωμενοι αθεοι,οι περισσοτεροι ειχαν σχεση με την θεοσοφια [βλεπε μπενζαντ η οπαια ηταν και ιδρυτικο μελος της ιδρυτικης ομαδας των fabians]
αλλα και την λατρεια της γαιας που ο ΟΗΕ [μαγαζι τους ειναι και αυτος] προβαλλει

Εντωπωση προκαλει και η σχεση των Fabians με το σατανιστικο ταγμα της χρυσης αυγης μεσω ΣΩ και ΓΟΥΕΛΣ!!

επισης δεν δειχνει τιποταμ η προχειρη ερευνα μου, για ΚΡΟΝΙΑ λατρεια και κρονια αισθητικη [που τοσο μας εχει πει γιαυτην ο φιλος μου μποτιλιας]

την κρονια λατρεια και μαλλον θα πρεπει να την αναζητησουμε αλλου,ελπιζω να μην ειναι και αυτη σαν τους ιλλουμινατους δηλαδη αορατη

PANDAROS είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ κρονια λατρεια αλλα αποσο ξερω μονο στους εβραιους και στους μουσουλμανους [΄βλεπε κυβος της μεκας,η κυβος τα καπελακια των ορθοδοξων εβραιων]

απλα δεν υπαρχει κρονια λατρεια σε ολες τις σοσιαλιστικες κοινωνιες του κοσμου που οπως ειπαμε ελεγχονται απο τους fabians


ισως πρεπει να αναζητηθει στο χωρο της λεγομενης Δεξιας

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Το σχόλιο που προηγείται με την επωνυμία μου είναι τού κ. Τόλη ή Μερακλή.


@ PANDAROS

Τα περί Φαμπιανών και σχέσεων τού Οργουελλ με αυτούς που έθεσες, αξιολογώ ως σημαντικές παρατηρήσεις. Ίσως έχει γίνει ενδιαμέσως κατανοητό, ότι προσπαθώ να αξιοποιώ εντοπισμούς των σχολίων. Επειδή το θέμα αυτό είναι γενικότερου ενδιαφέροντος, κρίνω σκόπιμο, ότι αξίζει να αναδειχθεί στα πλαία τής συνεχίσεως τής αναρτήσεως. Αυτό ισχύει σε συνδυασμό με τα "Πρωτόκολλα".
Η παρούσα ανάρτηση δεν αποπειράται μια αγιογραφία τού Όργουελλ. Κύριο θέμα, όπως έθιξα στην αρχή της, είναι το καρπούζι -που σε κάποια φάση θα φθάσουν οι αναφορές σε αυτό - τουτέστιν αυτό υπέχει θρησκειολογικής υφής. Η ενασχόληση με τα αποκρυφιστικά τάγματα δεν είναι απλό εγχείρημα, εφόσον κάποιος προσβλέπει να κινείται τασυτοχρόνως σε πλαίσια σοβαρότητος. Η αποκατάσταση όμως στοιχειώδους τάξεως σχετικά με αυτήν την θεματολογία αποτελεί μια από τις κεντρικές στοχεύσεις αυτής τής σελίδας. Άρα με ιδιαίτερη ευχαρίστηση θα ανταποκριθώ στην πρόσκλησή σου, επισυνάπτοντας σε παλαιότερες αναφορές.

Ατάργα τις είπε...

Καλησπερα

πολύ καλή για μια ακομα φορά η ανάλυση περι του Οργουελλ. Ομως εμένα άλλα μου είχε κολήσει παλαιότερα οταν διάβασα το έργο του ο "γρήγορος" θανατος του μετά την δημοσιευση 1984 μέσα σ΄εναν ή δύο χρονια νομίζω, απο την έκδοση του.
Μαζί του θα έπρεπε να δουμε και τα έργα που άφησαν πίσω τους οι Wells και άλλοι της γενιάς του όπως και ο Crichton ...

Κι εκει πάλι ένας θανατος, σταματά τον Crichton Michael μετά το "Θήραμα" "το κράτος του φόβου" το "Μετά" - σας θυμίζω οτι ειναι ο συγγραφέας της Σφαίρας, του Τζουράσικ παρκ, των αιχμάλωτων του χρονου κλπ

http://www.bell.gr/writerdetails/6/Crichton%20Michael

αρα για κάποιους γράφονται τα βιβλία με οδηγίες για το μέλλον (;) για να βρεθούν τρόποι αντι-δρασης (;)
Κι αν ναι ειναι σχέδιο που εφαρμόζεται απο Κρονια -μυστικά-Ιερατεία, υποτεθίστο... ποια ειναι τα άλλα ιερατεία που υπερασπίζονται τον κοσμο/πλανήτη/μάζα όπως θελετε πείτε το ...

Και όμως για να καταρρεύσουν όλα αυτά αρκεί μια στιγμή αφύπνισης. Το "κόκκινο χάπι" που έλεγε ο Μορφέας στόν Νέο στην ταινία Μatrix. Αν υπάρξει έστω μια φευγαλέα στιγμή αφύπνισης όλο το οικοδόμημα καταστρέφεται και πέφτει όπως μια κουρτίνα, και το κυριότερο η κουρτίνα αυτή δεν μπορεί να αναρτηθεί ξανά.
Η αφύπνιση έρχεται νομοτελειακά(;)
Για όποιον θέλει περισσότερη αφύπνιση ας διαβάσει το "σπήλαιο του Πλάτωνα" και ελπίζουμε οτι θα ξημερώσει ένας καινούριος κόσμος.

Καλο βράδυ

Ατάργα τις είπε...

Ξέρω οτι οι θάνατοι που αναφέρω παραπάνω τρομάζουν - ασχετο-
Αλλα μετα το κοκκινο χάπι του Νιο ας πουμε, το αμέσως επόμενο που μου ήρθε στο μυαλό είναι και το σύμβολο των Φαμπιάν, που ανέφερε ο Πάνδαρος το ρόδο...

και μάλιστα μου ηρθε και μια έμ-πνευση για ένα ρόρο που διάβασα - το ρόδον του ήλιου - σ΄ενα μπλοκ ενός μυστηριου τύπου.
γραφει λοιπόν ο blogger

Ρόδος= το νησί του Ηλιου
Ρόδον= το ιερό λουλούδι του ήλιου- ο βασιλιάς των ανθέων
η ρόδος ως νησί του Θεού Ηλιου= ΟΙΚΟΣ ΘΕΟΥ
το ιερό ρόδο του ήλιου
το ρόδον ως υλικη μορφή άνθους αποκαλύπτει με το κάλλος, την ωραιότητα και την λαμπρότητα του, το πνεύμα του ήλιου- λόγου- σοφίας και με το υπέροχο άρωμα του αποκαλύπτει την ελκτική και μυροβολούσα πνευματική φύση της αγάπης καί της αλήθειας, ότι δηλαδή είναι η ίδια η μορφή- εικόνα και φύση του ήλιου. ο ήλιος είναι ο βασιλιάς του φωτός και του ουρανού το ίδιο και το ρόδο στην φύση, ο ήλιος είναι ο ιερός κύκλος πύρινος και φωτεινός και το ρόδο είναι το άγιο και ιερό άνθος των ανθέων ικανό να συμβολίσει- αναπαραστήσει την ίδια την αλήθεια τον χριστό και μάλιστα τον εσταυρωμένο ιησού χριστό την εσταυρωμένη (χάριν του κόσμου και του ανθρώπου) ιερή αλήθεια . είναι το ρόδο επι του σταυρού ο εκλεκτός σωτήρας της ανθρωπότητος, ο εσταυρωμένος ήλιος- μεσσίας, το εσταυρωμένο ηλιακό ρόδο .
η ρόδος αναγνωρίζεται ακόμη μέχρι και σήμερα τόσο απο την έλαφο της αρτέμιδος που κοσμεί την είσοδο του λιμανιού της όσο και απο το αρχαίο άγαλμα- τον κολοσσό της ρόδου, τον Τιτάνα-Κολοσσό που ήταν αναπαράσταση του ίδιου του ήλιου ως ανθρώπου που κρατάει την Δάδα του φωτός και αποτελεί τόσο ως θεός ήλιος αλλά και ώς κολοσσός Δαδούχος άνθρωπος, το φώς του κόσμου ακριβώς όπως ήταν και ο χριστός ως θεάνθρωπος- ανθρωπόθεος απεσταλμένος του θεού πατρός . ο ήλιος και ο απόλλωνας ταυτιζόντουσαν ως πνεύματα και οι δύο με τον πατέρα Δία (ΔΙΑΣ- ΗΛΙΟΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ-άρτεμις). ο κολοσσός της ρόδου (33 μ ύψος) αποτελούσε για τους αρχαίους έλληνες ένα απο τα 7 θαύματα της ανθρώπινης τέχνης και σοφίας που στην θέα- μορφή του αναγνώριζαν τον γίγαντα θεάνθρωπο υιό του ήλιου να πατεί και κυριαρχεί της γης και της θάλασσας, των δύο κόσμων, καθώς αναμένει την ανατολή του πατέρα του φωτός ήλιου, για να τον καλωσορίσει και χαιρετίσει και δεχθεί τις αγαθοποιές του επήρρειες και την επιδοκιμασία και ευλογία του για το επιτελούμενο έργο της σωτηρίας των ανθρώπων . η θεά άρτεμις που σύμβολο και έμβλημα της ήταν ή έλαφος ήταν η δίδυμη αδελφή του απόλλωνα που και οι δύο ήταν τέκνα του αθάνατου δία και της θνητής λητούς και που με την γέννηση τους στην νήσο δήλο ΔΗΛΩΘΗΚΕ η δυαδική- διπολική φύση του θεού στον κόσμο, ως αγάπη-απόλλων-φως και σοφία-άρτεμις-πύρ . η άρτεμις ήταν θεά της φύσης και της σελήνης δηλαδή της ουράνιας του θεού σοφίας που ρυθμίζει και καθορίζει και κατευθύνει τα ουράνια ψυχικά ρευτά προς την γη και την φύση (υδροχόος) . Η ΡΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΝΗΣΟΣ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ δηλαδή των πολιτων (= οπλιτών) και φρουρών της ιερής πόλεως του θεού-Ηλιου και του ιερού του άνθους-του ρόδου (το οποίον τιμάται απο τους ιππότες στις 29/8 ημερα του αποκεφαλισμού του προδρόμου του χριστού ιωάννη) .

Ανώνυμος είπε...



"ροδο που ανθει πολυ καιρο ,χανει τη μυρουδια του"



χαϊνηδες

PANDAROS είπε...

καλησπερα,

Αταργα ,το ροδο ειναι το συμβολο του εργατικου κομματος αγγλιας[που ελεγχεται πληρως απο τους φαμπιανς απο την ιδρυση του]
οποτε εισαι μεσα στην παρατηρηση σου,και αυτο δικο τους συμβολο ειναι...

οπως και να εχει το θεμα αυτο που εγραψε ο μυστηριος μπλοκερ
,οπως αναφερεις,εγω θα το ελεγα μανιφεστο του ροδοσταυρισμου

με βρισκει συμφωνο ο σχολιασμος του ανωνυμου και θα περιμενω απο τον αλλο ανωνυμο τον αριθμοσοφιστη να μας δωσει την εξηγηση του
τι να λενε τα νουμερα αλλωστε;Εγω δεν σκαμπαζω απο αυτα

το γεγονος οτι αναφερει τους ιπποτες της ροδου στο τελος με φοβιζει!

οι ιπποτες της ροδου αν δεν κανω λαθος ειναι οι ιωαννιτες. Ετσ δεν ειναι δηλαδη ειναι οι Ιπποτες της μαλτας!

τωρα τι κουμασια ειναι αυτοι ειναι γνωστο σε ολους ,η τουλαχιστον σε ολους.

παρολα τα ωραια που λεει ο μυστηριος μπλοκερ για το ροδο και την σχεση του με ηλιο και Αππολωνα και αρτεμη και ειδικα γιατον αποκεφαλισμο του Ιωαννη -Ωαννες, ισως και νεμβρωδ [εσυ δεν εγραψες αυτην την ωραια σειρα αρθων γιαυτον?]εμενα με προβληματιζουν μην πω οτι με φοβιζουν

ξερω οτι ο ξινος ανωνυμος θα με πει ασχετο,χαχαχχαχ αλλα εγω αρνουμαι να ειμαι στην ιδια πλευρα με τους Ιπποτες του Αγιου Ιωαννη οσο ωραια και αν τα λενε[και πραγματικα ειναι εντυπωσιακα οσα λενε]
και οσους Αγιους να βαζουν μεσα για να ,μπερδεψουν το κοσμο

οποτε αγαπητη αταργα κλεινοντας... κοπιαρω αυτο που εγραψε ο ανωνυμος[ελπιζω να ειναι ο γνωστος χαβαλες και οχι ο ξινος]

"ροδο που ανθει πολυ καιρο ,χανει τη μυρουδια του"





nikos είπε...

ο άτακτος επιμένει
Για το λεκανοπέδιο Κοζάνης-Πτολεμαϊδας-Φλώρινας παρακαλούμε όπως μας κοινοποιήσετε οιασδήποτε σχετικές Μελέτες που έχουν εκπονηθεί και παραλειφθεί, προκειμένου να διερευνήσουμε σε ποιο σχεδιασμό βασίζονται, οι πραγματοποιούμενες επεκτάσεις των δραστηριοτήτων της ΔΕΗ και να αναζητήσουμε απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα:

Ποια είναι τα τεχνικά απολήψιμα κοιτάσματα λιγνίτη στην Περιοχή Κοζάνης-Πτολεμαϊδας-Φλώρινας; Να μας δοθούν τα ανάλογα στοιχεία.
Ποια είναι τα οικονομικά απολήψιμα κοιτάσματα στην περιοχή; Να μας δοθούν τα ανάλογα στοιχεία.
Υπάρχει επικαιροποιημενο και από ποια και έγκριτη  μελετητική μεταλλευτική εταιρία, μελέτη του κοιτάσματος στην ευρύτερη περιοχή Δυτ.Μακεδονιας και ιδιαίτερα στο λεκανοπέδιο Κοζάνης-Πτολεμαϊδας; Να μας δοθεί η ανάλογη μελέτη.
Βάση ποιου masterplan πραγματοποιείται η εκμετάλλευση των λιγνιτικών κοιτασμάτων του ΛΚΜΔ, όταν παρατηρείται, με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία, μείωση του εξορισσομενου λιγνίτη τα τελευταία χρόνια; Να μας δοθεί το επικαιροποιημένο masterplan.
Στις επισυναπτόμενες μελέτες εκμετάλλευσης έχει ληφθεί υπόψη στο σχεδιασμό σας η ύπαρξη τηλεθερμάνσεων της περιοχής και οι προβλεπόμενες επεκτάσεις; Να μας δοθούν οι ανάλογες μελέτες που ελήφθησαν υπόψη.
Ποια είναι η σχεδιαζόμενη παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας από τους λιγνιτικούς Α.Η.Σ. της περιοχής Κοζάνης-Πτολεμαϊδας-Φλώρινας και πως επηρεάζεται ο προγραμματισμός και η εξέλιξη των λιγνιτικών εκμεταλλεύσεων που είναι σε λειτουργία; Να δοθεί η ανάλογη μελέτη.

Ατάργα τις είπε...

Καλημέρα

νομιζω οτι έχεις δίκιο ολες αυτές οι προεκτάσεις για αγίους κλπ και ειδικά για τον Βαπτιστή που ξέρουμε το τέλος του, μας φοβίζει ολους μας.
Ποσο μάλλον όταν Ιωάννης/α στα αρχαία κειμενα ερμηνευεται ως περιστερά. Αρα μιλάμε στην βάπτιση στον Ιορδάνη για εμφάνιση 2 περιστερών, Ιωάννη και ως αγίου Πνεύματος εν είδη περιστεράς...Οπως και στην περίπτωση της Νινόης/Νινευής και του προφήτη Ιωννα-Ιω(ά)ννη-Οάννη κλπ.
Ομως μήπως ολα αυτά δεν ειναι παρα προσπάθειες όπως του Οργουελ και των Φαβιάν να διαστρεβλώσουν την "πρώτη" γνώση και τις αρχικές πηγές και τα σύμβολα-αρχέτυπα;

Απο την αλλη ολοι για τις μοναδικές στιγμές της ζωής μας ζούμε. Οχι για τις στιγμές που ανασαίνουμε αλλα για τις στιγμές που μας κοβουν την ανάσα και θέλουμε να τις κρατήσουμε στην μνήμη μας και στην καρδιά μας με χρυσά γράμματα ...

Απο την άλλη το κόκκινο ρόδο ειναι και σύμβολο του έρωτα ή του παθους, εξαρτάται απο το χρώμα που έχει βέβαια. Και το ρόδον το αμάραντο, ροδοσταυρικό κατάλοιπο ;;;

Καλη συνέχεια

Τόλης είπε...

Εγώ πάντως στον μερακλη μου,θα του στείλω ενα κόκκινο τριαντάφυλλο.
Δεν ξέρω αν είναι ροδοσταυρικό κατάλοιπο, αλλά είναι très magnifique
Ελπίζω αυτός ο αγριάνθρωπος να το
καταλάβει.


PANDAROS είπε...

καλησπερα

μου επεσε στα χερια ενα βιντεακι του Αλντους χαξλευ,ο οποιος κανει μια συγκριση του βιβλιου του''τολμηρος νεος κοσμος'' με αυτο του μεντορα του Οργουελλ,το ''1984''.
ειπαμε οτι ο Οργουελλ ηταν καθηγητης του στα γαλλικα και πως αυτος τον προτεινε στην Fabian Socialist Society

Ο Χαξλευ με τα λογια του, καταριπτει τους ευσεβεις ποθους, δηλαδη τους χαρακτηρισμους που πολλοι κανουν γιαυτον και λενε περι μεγαλου ''οραματιστη΄΄κ.τ.λ


ο ιδιος λοιπον μας μεταφερει στην σκληρή πραγματικότητα...
μας λεει πως ολα οσα εγραψε στο βιβλιο βασιστηκαν,οχι στην φαντασια αλλα σε οτι πραγματικα σχεδιαζει η ΄΄ελιτ''

[ βεβαια δεν μας λεει ποια ειναι η ελιτ της οποιας ηταν και μελος της]

αλλα καλυτερα να δειτε το βιντεακι που ειναι μολις 2.48
και μεταφρασμενο στα ελληνικα

http://www.youtube.com/watch?v=Q82PVCi-bAk#t=20

το τι καθικι ειναι και αυτος ειναι γνωστο σε ολους,
δειτε ποιο ειναι το σοι του και θα καταλαβετε..

ελπιζω σε καποια αναρτηση του αγαπητου φιλου μποτιλια να αναφερθει σε αυτον για να γραψουμε τι κουμασι ειναι και αυτος

Ατάργα τις είπε...

Καλημέρα

είμαι 3 μέρες χωρίς ρεύμα, κάηκαν τα πάντα ακόμα και ο Πίνακας με όλες τις ασφάλειες.Ατυχίες τι να πω.

Τες πα, πολύ καλο το βιντεάκι και όντως επίκαιρο. Ηδη το "εφορικό" δεν εφαρμόζεται στην Αμερική και οχι μόνο ; και οι φαρμακευτικες εταιρειες που μετατρέπουν τους πάντες σε κινητές φαρμακαποθήκες. Μαστουρωμένους γέρους που δεν ξέρουν τι παίρνουν και γιατι το παίρνουν. Σακούλες με φάρμακα παντός είδους, ασε δε τα αντικαταθλιπτικά. Αν μιλήσεις με φαρμακοποιούς βλέπεις και τα νούμερα που πλέον ξεφεύγουν ...

Ολοι απο ένα σημείο και μετά - στην Αμερική - δεν χαπακώνονται με γερές δόσεις Prozak ειδικά τα ατίθασα και υπερκινητικά παιδιά και όχι μονο αυτα. Δεν ειναι η ομαδικές δολοφονίες - νομίζω το εχουμε ξανασυζητήσει, αν θυμάμαι καλά ο Εργοδότης το ειχε αναφέρει- παρενέργεια ολων αυτών των φαρμάκων ;;

Αρα και ο θαυμαστός νέος κόσμος του Χαξλευ είναι ήδη εδώ ...

Καλο μεσημέρι


ΠΑΝΤΖΑΡΟΣ είπε...



Μαζί με τον κομήτη ΙΣΟΝ, έρχονται και ούφο, που πάνε πίσω από το φεγγάρι, με αποστολή τους να μας σώσουν από πτώση μικροκομητών, που σέρνει μαζί του ο ΙΣΟΝ και μάζεψε από το πέρασμα του από το asteroid belt, τα οποία θα τα βρούμε μπροστά μας, όταν περάσουμε από το ίχνος του ISON, μάλλον Γενάρη '14 ..... Το Goverment Shutdown σε Αμέρικα, έγινε για να μην πάρουμε είδηση μέσω NASA, το παρκάρισμα των UFO's στην αθέατη πλευρά της Σελήνης

.... Η αναφερόμενη FEMA REGION 3 (Μητροπολιτική περιοχή Washington D.C. και πέριξ) και οι προετοιμασίες της Αμερικάνικης Κυβέρνησης για επερχόμενη καταστροφή και κοινωνικές αναταραχές, FEMA CAMPS, UNDERGROUND BANKERS, κλπ, έχουν στόχο να σώσουν κομμάτια της Ανθρωπότητας για επιβίωση στο μέλλον ...

(*) Παρατηρώντας, τον κομήτη που χτύπησε το Τσελιαμπίνσκ στη Ρωσσία φέτος, μπορεί καθαρά σχετικά να δεί "κάτι" να το χτυπάει από πίσω, και μετά διαλύθηκε .... Επίσης γεγονός είναι η αύξηση του αριθμού εμφάνισης αστεροειδών που χτυπούν τον πλανήτη μας το τελευταίο διάστημα ....

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=fM-JtyzCc2U

PANDAROS είπε...

καλησπερα

κοιταχτε αυτο το βιντεακι

http://www.youtube.com/watch?gl=GR&hl=el&v=L53gjP-TtGE

ειναι μολις 1΄.48΄΄
και δειχνει περιεργα πραγματα...

κιονες ιωνικου ρυθμου,χαιμαλια που φοραει ενας σκυλαραπας, με τον Ωρο,σκλαβες με κερατα και οργια . Στο τελος εχουμε θυσια του αραπακλα βασιλια,ετσι μου μοιαζει.

πρεπει να εχει και πολλα αλλα αλλα δεν τα καταλαβαινω γιαυτο θα ηθελα και τις δικιες σας γνωμες

γαμωτο αν για ενα βιντεακι επιστρατευονται ολα αυτα φαντασου τι γινεται σε πιο μεγαλα projects...

ξεχασα να πω τι ο τιτλος του βιντεο λεγεται power

PANDAROS είπε...

ναι τον καθαρισανε τον βασιλια μας

το λεει φορα παρτιδα το εξωφυλλο του δισκου του -τωρα το ειδα-

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/81/Kanye_West_-_Power.png

πανω σε ενα καταλευκο παραλληλογραμο μαρμαρο!!!

Ανώνυμος είπε...

Δε τον καθαρίσανε ρε Πάνδαρε.


Το σχιζοειδές υποκείμενο...συναινεί στη θυσία του εγωτικού εαυτού.


Αυτή είναι και η "δύναμη"


Kομμάτι από τα lyrics :
(Oh hey Oh hey Oh hey
Hey Hey)

Now this'll be a beautiful death
[Dwele:]
I'm jumping out the window
I'm Letting everything go
I'm Letting everything go
[x3]

You got the power to let power go flow



Επίσης δες την εισαγωγή εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=cpYeAHfbGdg

PANDAROS είπε...

φιλε μου,στο βιντεακι ηταν δυο φουσκωτοι και κρατουσαν μια χατζαρα να...με το συμπαθειο ετοιμοι να τον καθαρισουν!Και εκει σταματαει
επισης στο στον δισκο δειχνει την τρυπημενη κεφαλα του πανω στο μαρμαρο που σημαινει οτι τον καθαρισαν

εγω θα το ελεγα η θυσια του βασιλια.

ομως η αποψη σου στεκει,δεν το ειχα σκεφτει ετσι.

το εντυπωσιακο ειναι πως σε ενα τοσο μικρο βιντεακι ενσωματωσαν τοσα πολλα συμβολα ενα ολοκληρο τελετουργικο ,ουσιαστικα μια μυστικη γλωσσα που την χρησιμοποιουν μονο αυτοι ,γιατι δεν πιστευω να τα καταλαβαινουν αυτα οι οπαδοι του αραπλακλα.

δεν το καταλαβαινω αυτο φιλε,γιατι τα βγαζουν στην φορα, αφου τα λενε και τα κανουν μεταξυ τους, στις στοες και στις σπηλιες η οπου διαολο συναντιουνται αυτα τα καθικια.

ενταξει μπορει να θελουν να παγιωσουν μια κατασταση στο κουκουναρι των οπαδων αυτου του κανιβαλου-πιστευω αυτο θα ελεγε ο μποτιλιας-

αλλα και παλι ολοκληρη μασωνικη τελετουργια φορα παρτιδα,βαζω και το οργιο και τις κερατουδες μεσα δεν το καταλαβαινω

αναλογικα παντως αν κανουν τεοια πραγματα σε ενα απλο βιντεακι [πολλα τα φραγκα που εσκασαν και ο σκηνοθετης ειναι βαρβατος σαν να εβλεπε συνεχομενους πινακες ζωγραφικης] ,για να αποκτησει δυναμη ο τραγουδιστης φαντασου τι τρομερα πραμματα θα κανουν πριν βγαλουν μια αποφαση για πολεμο π,χ η σε μια βαρυσημαντη ομιλια του ομπαμια που μπορει να κρινει το μελλον του κοσμου


Ατάργα τις είπε...

Καλησπ΄ρα
Είδα το βιντεάκι δεν καταλαβαίνω κάποιους στίχους, τες πα, θα μιλήσω όμως για τις εικόνες...

Ο νέγρος βασιλιάς - αυτόν θεωρούμε κεχρισμένο, καθότι φέρει φωτοστέφανο με ένα σπαθί πάνω από το κεφάλι του, ήδη με το που ξεκινά το βιντεάκι εμφανίζεται ένα χέρι να φέρει στιλέτο (;) και μετά εμφανίζονται οι δύο τύποι με τις χαντζάρες. Η δαμοκλειος σπάθη ήδη βρισκεται πάνω από το κεφάλι του !!! Δηλαδή 2 +2 σπαθιά απειλές ή 1 + 3 σπαθιά ;;

Από παραδίπλα πάλι στο επάνω μέρος της εικονος 3 υδρο-χοοι (;) με νερό που ρέει ανάποδα… το νερό ουτως ή άλλως θεωρείτε ερωτικό στοιχείο.

Φαντασίωση θα την έλεγα εγώ και οχι τελετουργια κι ας ειναι καλά τα εφέ, φαντάζομαι οτι τα πάντα- όλα γίνονται μέσα απο προγράμματα γραφικών.

Για το σχιζοειδές υποκείμενο... που συναινεί στη θυσία του εγωτικού εαυτού. !!!

τώρα τι να πω. Συνδιάζοντάς με την εικόνα ως φαντασίωση θα έλεγα ότι άλλα θέλουμε κι άλλα κάνουμε(;) Άλλη η ζωή και άλλο το όνειρο, εκεί που πραγματικά ειμαστε ελεύθεροι μακριά από κανόνες…

Όταν αγαπάς κάποιον, σίγουρα προσπαθείς να σταθείς δίπλα του και τον βοηθήσεις με όποιον τρόπο μπορείς. Υπάρχουν σχέσεις ζωής, δεσμοί έρωτα, πνευματικοί, καρμικοί κλπ κι εκει ΜΟΝΟ Η ΑΓΑΠΗ ίσως είναι το μυστικό, για να λύσουμε τα πάντα ακόμα και τον κύκλο του γόρδιου -καρμικού - δεσμού, με υπομονή και επιμονή.

Οπότε σίγουρα δεν χρειάζεται να σκοτώσουμε κανέναν βασιλιά – παρα μονο ισως συμβολικά. Για να μπορέσει και επανέλθει ως νέος βασιλιάς/πρίγκηπας, αθώος ως παιδί που θα κερδίσει την βασιλεία και την ευτυχία των ουρανών …και θα βρεί το κλειδί του παραδείσου, την ηρεμία και την πληρότητα της ψυχής του, καθως το ζητούμενο – απ΄τα λίγα που κατάλαβα και στο τραγούδι δεν είναι η ερωτική επαφή, αλλα η επιστροφή στο σπίτι-παράδεισο !!! ή κάνω λάθος ;;

Καλο βράδυ

xristiana sophia είπε...

Γεια σας.
Σας περιμένω όλους εδώ http://selfsynthesis.blogspot.gr/p/actionhttpswww.html για ένα donation βαρβάτο, γιατί εγώ είμαι μια μεγάλη δασκάλα και όποιος νομίζει ότι δωρεάν θα λάβει δεν είναι παρά ένα limited ego-minded person. Έχω πολλά να προσφέρω, θα το δείτε από πρώτο χέρι.
Σας περιμένω επίσης και ιδίως στο φορουμ, αν είστε άτομα που θέλετε να κάνετε την υπέρβαση αυτού του τρισκατάρρατου εγώ σας, του υπευθυνου για όλα τα κακά της μοίρας σας, άθλιοι!!!!
Αντε τα λέμε και ύπνο ελαφρύ τώρα.


Ανώνυμος είπε...

Σκασαν μύτη και οι αυτοαποκαλούμενοι δάσκαλοι...

Θα ξεράσω πρωινιάτικα...


Ρε βουνίσιε με το μπιρμπιλωρό μάτι... αυτή δεν έδωσε καταφύγιο στον "μικρό ψευδοπρίγκηπα" ?

Μπιρμπιλομάτης Βουνίσιος είπε...

Δεν είμαι εδώ λέμε.
Εχω φύγει και γω και όλο μου το σόι.
Γι αυτο να μη με ξαναρωτήσεις τίποτα.
Αλλά επειδή ήμουνα κάποτε και επειδή παρελθον/παρον/μέλλον είναι λένε ένα και επειδή δε μπορώ να μην απαντάω όταν με ρωτάνε, σου απαντώ για τελευταία φορά από τα παρελθόντα στον χρόνο του παρόντα.
Ναι αυτή είναι που δίνει καταφύγιο σε μικρές ψευδοπριγκηποαρκούδες.
Τύφλα να χει ο Αρκτούρος.
Κάτσε όμως πρώτα να με δώσει η γκιόσα εμένα το κοράκι φορουμοκαταφύγιο και θα σε πω τι ωραία που θα τα περάσουμε εκεί μέσα.

Αντε γεια και μη με ξαναρωτήσεις τίποτα λέμε.

Ανώνυμος είπε...

Ε που να σας πάρει ...πάλι στραβά σας ξύπνησαν τα πουλάκια ...

Η ντόλη μάνα μου πίστευα θα καταλάβει σε ποιον αναφέρομαι (άσε που αυτή όλο φεύγει κι όλο κάπου δω γύρω βόσκάει). Εσύ η ντόλη είσαι μάνα μου μαντζουράνα μου ή ο άλλος ο βουνίσιος ο λεμονάτος λεξαριθμοκοπρολόγος?

Άσε που τώρα... τεσπα κιόλας ... γάμησε το ... το βρήκα ήδη.

Goitsemedime είπε...

μεις ντε σφαξουμε βασιλια ομπαμια


μεις https://www.youtube.com/watch?v=CiSeSxEwVso κάνουμε μπαχαλο γκοσμο λευκων ζυμφωνα με μπροτογκολλα ομπαμιαν

ΦΩΤΕΙΝΗ είπε...

καλημέρα Μποτίλια μου!έλειψα πολύ καιρό και μου ειχε λείψει ο λόγος σου..οι νεες σου αναρτήσεις, που διαβασα με προσοχή,πολυ ενδιαφέρουσες-όπως πάντα-γιαυτο και προκάλεσες κι εντονες συζητήσεις ανάμεσα στους συνδαιτυμόνες σου!ενδιαφέρουσες και οι πληροφορίες που κατέθεσαν οι Πανδαρος και Αταργα και τους ευχαριστούμε!για τα θέματα που ετέθησαν,πιστευω πώς θα εχουμε σύντομα την άποψή σου,οποτε αναμένω να δω την συνέχεια..να εισαι καλά!

Goitsemedime είπε...

εγκώ που έντωσα στο γκοσμο τοσα στοιχεια για τον βασιλια ομπαμιαν
εγκώ ντεν εχω ουτε ενα μπραμπισιμον;


ετσιζυμφωνα με μπροτογκολλα ντελειωσε απτος
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2013/12/paul-walker-illuminati.html

Τόλης είπε...

Δεν μας παρατας μωρη ανέραστη που παριστανεις την σπουδαια,και θες και μπράβο απο πάνω, λες και τι καταφερες μωρη; Ολοι αν κοπιάρουμε κάτι για τον Ομπάιμα γινόμαστε ξερόλες και ζητάμε φιλάκια;

εγώ μαρη με τον μερακλαντάν που μου κολλάει,και με διάλεξε απο όλες σας,τι πρεπει να ζητήσω;

Μπιρμπιλομάτης Βουνίσιος είπε...

Να ζητήσεις μια συνεδρία με την μεγάλη δασκάλα xristiana sophia, και κοστίζει όσο και μια συνεδρία μασάζ!

μικρός ψευδοπρίγκηπα είπε...

υπόψην,αυτη μασάζ λέει το γλυφοδάκτυλο

οπότε πρόσεξε στην straight συνεδρία μη σε φέρει κανα σκυλομπαμιαράπακλα

Τόλης είπε...

Εγώ ξέρω ότι φωνάζαμε ένα φίλο μας μπάμια γιατί την είχε λεπτή και μακριά ... τη μπούκλα

Νικος Χαρονυκτακης Καλλεργης είπε...

Φιλε μου Μποτιλια μας ελειψες
Περιμενω την επομενη αναρτηση σας
Τα σχολια του Πανδαρου και του Αρταγα,επισης ειναι απαιχτα

Με βοηθατε απιστευτα ολοι σας .
Μποτιλια φιλε μου,να ξερεις, οτι επαιξες καθοριστικο ρολο,σε πραξεις μου ,που επιρρεασαν πολυ σοβαρες καταστασεις,και συνεχιζεις να το κανεις.
Οι Ραιχικοι ενωμενοι κανουν ζημια μεγαλλη

Εχετε ολοι σας την βαθυτατη εκτιμηση μου και την ευγνωμοσυνη μου

Παιδια η δουλεια εδω μεσα ειναι παρα παρα παρα πολυ σοβαρη

Σας εκτιμω ΒΑΘΥΤΑΤΑ

ο ΕΠΗΡΡΕΑΣΜΟς ολων ΜΑΣ παει πολυ μακρια,μα παρα πολυ μακρια ,αλλα και ψηλα

Νικος Χαρονυκτακης Καλλεργης

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ ΦΩΤΕΙΝΗ

Καλή μου φίλη,
εβρισκόμενος καθημερινώς, το τελευταίο διάστημα με σιωπηρό τρόπο, στο διαδίκτυο παρατήρησα την προσωρινή απουσία σου. Επειδή εικάζω τίς αιτίες που την προκαλούν, σού εύχομαι κουράγιο και δύναμη. Οπωσδήποτε υπάρχουν σημαντικές υποθέσεις, που απαιτούν το σύνολο τής προσοχής και των προσπαθειών μας. Σε σκέπτομαι μόνιμα και βρίσκομαι στο πλευρό σου.


@ ΜΑΜ Πατριωτικό Μέτωπο Ηρακλείου

Αγαπητέ φίλε Νίκο,
σε ευχαριστώ για την εκτίμηση και την ενθάρρυνση που εκφράζεις.
Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι όλοι οι φίλοι που συμμετέχουμε εδώ με τον ένα ή άλλο τρόπο (αλλά και άλλοι σε πλείστους άλλους διαδικτυακούς χώρους) προσπαθούμε να προωθήσουμε μια ειλικρινή αναζήτηση. Προσωπικά, ενώ εδώ και αρκετό καιρό έχω ολοκληρώσει την συγκέντρωση και την επεξεργασία των στοιχείων που θεωρώ αναγκαία, ώστε να μπορέσω να φέρω εις πέρας τον τρέχοντα κύκλο προβληματικής που έθεσα, προτίμησα εδώ και κάποιο διάστημα να σιωπήσω. Αυτό ωφείλεται στην επιλογή μιας ενδοσκόπησης και στη μελέτη αναφορικά με την θεματολογία τού επομένου κύκλου, ο οποίος αφορά το ζήτημα τής πληροφορίας. Αυτή η προβληματική απορρόφησε την προσοχή μου ως δύνη, με αποτέλεσμα να αφιερωθώ εντατικά στην μελέτη των μαθηματικών, τής θεωρητικής φυσικής και τής βιολογίας. Με γνώμωνα την επεξεργασία ενός οργάνου για παρεμβάσεις στο επίκαιρο γίγνεσθαι. Επειδή δεν ακολουθώ κάποιο συγκεκριμένο προγραμματισμό στις αναρτήσεις, αλλά αφήνω τις εσωτερικές στροφορμές και την έμπνευση να μού δείχνουν τον δρόμο, αυτήν την στιγμή δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ακόμη, με ποιο τρόπο θα προχωρήσω. Οπωσδήποτε όμως, στο άμεσο διάστημα θα κλείσω το παρόν θέμα με δυο ακόμη αναρτήσεις. Πιστεύω, ότι στην συγκεκριμένη φάση μάλλον κάτι κυοφορώ. Προς αυτήν την κατεύθυνση αλλάζω κατ' αρχήν το λογότυπο τής σελίδας.


@ Προς όλες τις φίλες και τούς φίλους

Σάς ευχαριστώ όλους για την δημιουργική σας συμμετοχή στα σχόλια στην φάση που σιωπώ. Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τον Πάνδαρο και την Ατάργα για τα μεστά θέματα που με συνέχεια καταθέτουν.

μικρός ψευδοπρίγκηπας είπε...

Μόλις γύρισα από συνεδρία με την μεγάλη δασκάλα xristiana sophia,εκεί να δεις σοβαρότητα ΠΑΜΙΤΗ Χαρο-νυκτακη Καλλεργη

PANDAROS είπε...

καλησπερα

ΟΡΓΟΥΕΛΛ και ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ!!!

Απο την χθεσινη του ομιλια...

«Το ΚΚΕ δεν εγκατέλειψε ποτέ το στρατηγικό του στόχο, το σοσιαλισμό, δεν αποκήρυξε ποτέ την ταξική πάλη, τη σοσιαλιστική επανάσταση, την ανάγκη ανατροπής της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ μιας μειοψηφίας, δηλαδή της αστικής τάξης, των εκμεταλλευτών και την αντικατάστασή της με τη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ της πλειοψηφίας, που είναι το προλεταριάτο, η εργατική τάξη, οι εκμεταλλευόμενοι»

«Ο 21ος αιώνας θα είναι αιώνας νέων επαναστάσεων, νέων εξεγέρσεων, της ανίκητης πορείας του σοσιαλισμού- κομμουνισμού. Οι μέρες που λαχταράμε όλοι θα ΄ρθούν.

Ο πάγος που ράγισε με την Κομμούνα του Παρισιού για 72 μέρες, ο πάγος που έσπασε με την Οκτωβριανή επανάσταση το 1917 για 72 χρόνια και που την ακολούθησαν κι άλλες δεκάδες επαναστάσεις και εξεγέρσεις σε όλο τον κόσμο, αυτός ο πάγος που έσπασε και ο δρόμος που επιτέλους χαράχτηκε, εμείς οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες , οι κνίτες και οι κνίτισσες, οι προλετάριοι της χώρας μας, όλων των χωρών του κόσμου, καλούμαστε να τον κατακτήσουμε και να τον περπατήσουμε στον 21ο αιώνα μέχρι τέλους, οριστικά και αμετάκλητα αυτήν τη φορά.

εχω την αισθηση πως αυτα που μας λεει ο γ,γ του κκε δεν ειναι και τιποτα διαφορετικα απο αυτα που μας ελεγε ο Οργουελλ στο 1984,απλα ειναι πιο συμπυκνωμενα αλλα με τον ορο δικατορια-και μαλιστα σταλινικη , με ολα τα παρατραγουδα της-καλυπτει ακριβεστατα τα οσα μας λεει αναλυτικα ο Οργουελλ στο βιβλιο του.

εχω την εντυπωση οτι καλλουμαστε ολοι να επιλεξουμε σε πια απο δυο δυο δικτατοριες θελουμε να ζησουμε...
Στην δικτατορια του καπιταλισμου η στην δικτατορια του σοσσιαλισμου?

δυστυχως τον τριτο δρομο,αν υπαρχει τριτος,τον εχουν κρυψει ολοι απο τα ματια μας...

ΥΓ
μου εκανε εντυπωση το δυο φορες το 72 που αναφερε στην ομιλια του

Ανώνυμος είπε...

Εμ έτσι είναι...

Μέσα στη απέλπιδα προσπάθεια τους να μας πείσουν ότι είμαστε ντεμέκ μεταξύ σφύρας και άκμωνος ...

ενεργοποιούν τώρα και τους πάλαι ποτέ υπέρτατους και νυν σιχαμένους τρολλετάριους ...

...ώστε να δημιουργήσουν πολώσεις και εντάσεις που θα θολώσουν τα νερά των φιλότιμων και αφελών.

Ταραγμένο ψευδοδίλλημα της πλάκας
Οι άνθρωποι είναι απλά για γέλια

Με τέτοια κόλπα θα παραμείνουν για πάντα πουθενάδες, κλέφτες και πειρατές...

nikos είπε...

Nestorio 2011(Greece) - Jam Session

http://www.youtube.com/watch?v=VBQtgJTxf2I

nikos είπε...

είναι και η δυο παιδική μου φίλοι

nikos είπε...

εμείς εδώ στο Ελλαδα δεν είμαστε Αυστραλία http://www.youtube.com/watch?v=3bu0DvcGAHs

Ανώνυμος είπε...

Από ότι φαίνεται το’ στριψε κι ο παναγής ο υδροχόας σαν τον μπομπ το 65 που το γύρισε ξάφνου στην ηλεκτρική. Ο ντύλαν βέβαια ήξερε τι έκανε

Ανώνυμος είπε...

κοσταντινοντίν λέει καί θορ νοσφεράτου.α πα πα ,γιού λάικα' ζίς στόγυ?θορ πάει οθρ..φερατου, για νος δέν ξέρει ego ipse cum oculis mei vidi ένα μπρρρ άσχημο πράγμα,γιά τήν ακρίβεια πολύ πάντως χωρίς τό μέλι μελι κι η βια βια δυσκολα.Το δαχτυλιδ'πούλσον και φά'.Παρολ'αυτά μήπως...έχει δίκηο?ραντεβού μήτηρ βού γαρ.δε νομιζω.
αμάραντος καταντικρύ σον φέγγον κι αυτή μέ τό μαντήλ'καρφία οι γυναικες δέν ακούνε,ποτέ.ραντεβού παρόλαυτά,πάντα πάντα πάντα.δέν υπάρχει πρέπει μόνο πρέπει υπάρχει.
τέλοσπάντων,ακόμα καί μέ ξενύχτη σπάρο.πού νά ξέρω λέει ή δε λέει???Ωραίο τό ακρωτήρι μέ τό φάρο,kindaskinny,what,εκεί καθόσαντε,τί μού αφήνεις τού είπε ?Οταν τόπε ήξερε ή γλώττα λανθάνουσα ο άρης στομπόλεμο πήγαινε ο άνθρωπος,αυτή τό χαβά της.τ ι μ ο υ δ ι ν ε ι ς
λ έ μ ε,στο διάολο κι μάνα σου κι ο κύρης σου κι ο άες σ' και τό χρυσοκωδωνάτον τό κρεάριον.ετ πρετέρεα κένσεο,ντύλαν κορλεόνε καί τροία εστί,ενώι κένσεο κορλεόνε σκέτο.η μεγαλυτερη ταινια των εποχών,ίσως,είναι δότης ο κιχώτης.
κοινώς με νοσφεράτου και τέτοια τερατοντιν θηριοντίν δεν παίζω.προτιμό το ψιλοκιτσ ραντεβουδάκι τών έητιζ.εξάλλου,δεν ήταν όλες έτσι.
καλές γιορτές.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης.

Σε όλους επίσης.

Ρε συ αν είναι να είναι ας είναι.

Δεν είναι αυτά που έγραψε. Άλλωστε τα καλύτερα ψέματα είναι οι αδιόρατες πινελιές. Είναι στο ψυχογράφημα από πίσω που ακούω μία τσιριδοφωνή. Εμένα δε ξέρω πάντα μου δημιουργούσε την αίσθηση ότι δεν ορθοτομεί το λόγο της αληθείας του *. Δεν έβλεπα καθαρό πρόσωπο και αυτό τον απαξίωνε. Και τώρα σαν να μελετά αυτό που οι κιθαρόβιοι λέγανε «going electric». Δε λέω πως είναι κακό. Αρκεί να μη συνοδεύεται από βαρύτερο συμβόλαιο. Κι αν είχε στη τελική πρόσωπο και δεν ήταν μία περσόνα δε θα το βλέπαμε; Anyway αν είναι να είναι ας είναι. Δλδ συγγνώμη κιόλας αλλά αν αποδειχτούν κάποια τρόλλ της νέας τάξης του έτσι του αλλιώς και το αλλιώτικου ότι παίζουν συνειδητά ρολάκια για να ξεπεραστούν φοβίες ή χυλόπιτες … ε τότε από μένα θα πάρουν χειροκρότημα (κλαπ, κλαπ). Και να σου πω κάτι. Σε ψυχολογικό επίπεδο τα κομμάτια εκείνα που δεν έχουν έρθει στην επιφάνεια του συνειδητού είναι εκείνα που πιέζουν τη πραγματικότητα για να γίνουν ορατά. Το ότι οι γυναίκες δεν ακούν είναι ψέμα. Το χωρίς βία δεν έχει μέλι και τούμπαλιν είναι αλήθεια.

Καλές γιορτούλες και πάλι

* υπάρχει διαθέσιμη κριτική από ορθόδοξο πατέρα για όποιον θέλει … που τον ψιλοξεντύνει.

Ανώνυμος είπε...

Τετράδια συνεργείου: http://sanejoker.info/2013/12/persona-grata.html

nikos είπε...

επιδει οι "δικοι μας" ειναι αχρηστοι τωρα ...«Διεθνείς μισθοφόροι θα φυλάνε τις Σκουριές»

nikos είπε...

χρόνια Πολλά αδελφε

nikos είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=moej2V1a5SU

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά ανέφερε το 72 καθότι ιερός αριθμός των απανταχού φυτών-κνιτών...που δεν γνωρίζουν.

οι ινστρούχτορες τους όμως προφανώς γνωρίζουν.

Το τελικό στάδιο της παγκοσμιοποιήσης σαφώς και θα είναι ο παγκόσμιος κομμουνισμός. Για αυτόν δουλεύουν όλοι μέρα και νύχτα οι επαναστάτες.

Φυσικά πας μη συμμορφούμενος θα αφανίζεται παραυτα.

Οπως παλιά...

Ανώνυμος είπε...

Σας αρέσει η δε σας αρέσει δεν έχουμε ανάγκη από δικτάτορες, βασιλείς ή δημοκρατικά εκλεγμένους ηγέτες. Όπου μας αρέσει είμαστε οι της αστανικής χειρός (και λοιπες δημοκρατικές δυναμεις) και όπου δε μας αρέσει τρώμε κάποιον καντάφι, σαντάμ μιλόσεβιτς και πάει λέγοντας. Ταχετε δει όλα αυτά. Τα ξέρετε απλά δε θέλετε να τα παραδεχτείτε. Ο καλός ο λαουτζίκος, ο τηλεθεατής λόγου χάριν ο δυτικός, ο μακντόναλτς και ο κοκακόλας καταναλωτής, δεν έχει να φοβηθεί τίποτε απολύτως. Ένα παραπάνω που δεν έχει και ηγέτη της προκοπής. Μας ανήκουν όλοι. Μας ανήκετε κι εσείς. Κάντε ντουμπέκα και παρακολουθήστε το έργο. Άσε που δε μπορείτε να πάρετε καν χαμπάρι τι παίζει γιατί είστε ζώα. Το χρήμα μας ανήκει. Το πόπολο μας ανήκει. Η εκκλησίες μας ανήκουν , για να αφήνουν κι ένα παράθυρο ελπίδας και να σας τραβάμε από τη μύτη. Ελέγχουμε το σύστημα εν γένει. Εμείς είμαστε η πρόοδος. Είστε απλά τα μυρμηγκομικρόβια. Δεν έχετε ιδέα τη είναι η ιστορία.

Κι αν ακόμη, λέμε αν, μιλήσει κάνα τυχαίος σα τα γατάκια σας εδώ τριγύρω θα σας βγάλουμε είτε αντισημίτες, ρατσιστές και παράφρονες είτε αιρετικούς, μασώνους και πλανεμένους μουτζαχεντίν. Και θα σας βάλουμε να φαγωθείτε μεταξύ σας γιατί έτσι σας αρέσει κατα βάθος. Γιατί αν ακόμη κι ένας σας μιλά και λέει κάτι, τα χουμε κάνει τόσο μπάχαλο που δέκα θα πέσουν να τον φάνε. Και στη τελική έτσι σας αρέσει, να μη μπορείτε να διακρίνετε το ευδιάκριτο και να ψάχνετε ψήλους στα άχυρα. Μικρά γατάκια που διαβάζετε αυτά τα λογάκια είστε ακόμη ένα ποσοστό εντός της κατανομής μας. Αυτό το πράγμα που κάνουμε δε λέγεται κομμουνισμός πλέον . Έχει αλλάξει. Αυτό είναι αγαπημένη σας democracy. Και θα συνεχίσει να έχει τέτοια όμορφα προσχήματα όσο βάζουμε κάποιους από σας πχ να φοβούνται εμφανείς κεντρικές εξουσίες και φασιστοειδείς σταλινισμούς για να σπάμε πλάκα. Γατάκια.

Αλλά είπαμε δεν έχετε να φοβηθείτε τπτ γιατί κάνουμε πραγματικά τον κόσμο καλύτερο. Ζώα. Είστε απλά γατάκια που δεν μπορούν να συλλάβουν το σχεδιασμό μας από πίσω. Κάντε νιάου τώρα και φάτε κανα μελομακάρονο. Κι αν νομίζετε ότι είστε καλύτεροι ή ξέρετε κάτι ή μπορείτε να πείτε κάτι ή έχετε αρκετή δύναμη να αλλάξετε κάτι, κατουρήστε και λίγο. Όσο για το ποιοι είναι αναλώσιμοι και ποιοι όχι, όλοι είστε αναλώσιμοι αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο μαλακιστήριοειδή ζώα και γατάκια.

PANDAROS είπε...

καλημερα

ξεχασες να αναφερεις πως ο ''λαουτζικος'' ειναι δημιουργημα αυτων των ισχυρων ανθρωπων που περιγραφεις!

Τι θελω να πω αγαπητε φιλε... κανεις μα κανεις ανθρωπος δεν γεννηθηκε μακντοναλας η τηλεθεατης,ολα αυτα ειναι επικτηκτα

ακομη και εσυ αγσπητε φιλε, μεχρι να μας γραψεις ολα αυτα τα ωραια, εχεις καταναλωσει τονους σαβουρας μαζι με την παρεα σου και εχεις σπαταλησει εκατονταδες ωρες να βλεπεις την τρεμη και καθε Τρεμη...

Ο ''λαουτζίκος''οπως χαρακηριστικα γραφεις, απλα δεν ειχε ουτε εχει ποτε καθοδηγηση η εστω τελος παντων ερεθισματ; να αναπτυξει κριση για να αμφισβητησει τους ισχυρους που περιγραφει

το θεμα μας δεν ειναι απλα η καταγραφη των γεγονοντων και το μπινελικι στον λαο αλλα οι προτασεις, για να αναρωτηθει εστω και ενας συνανθρωπος μας και να πει ''ρε συ, μηπως δεν ειναι ετσι και ειναι αλλιως?
το να λες στον αλλον συνεχεια οτι εισαι μαλακας,εισαι νουμερο, εισαι ενα τιποτα και τα σχετικα το μονο που θα καταφερεις ειναι να γινει αυτα που του λες

Αυτα δεν μας λενε οι ισχυροι της γης?Ξαφνικα ο στουρναρας π,χ βγαζει εναν νομο και μας παιρνει τα σωβρακα ,[οχι οτι δεν μας τα εχει παρει αχχαχααχ]και επειδη ειναι νομος που τον εβγαλε ενας καραγκιοζης ολοι πρεπει να τον υπακουσουμε !!!!

τα καναλια θα πιπιλισουν το μυαλο του κοσμου για την αναγκαιοτητα του νομου ...και λεγε, λεγε λοιπον, ο κοσμος θα το φαει και θα υπακουσει την μαλακια του στουρναρα,
ενω το σωστο θα ηταν να πει ο ΄λαος '' ποιος εισαι εσυ ρε καραγκιοζη που μας βαζεις το χερι στην τσεπη και περιμενεις να υπακουσουμε τον κωλονομο σου?

οποτε το θεμα για μενα ειναι να αγκαλιασουμε τον φιλο μας, τον γειτωνα μας και να του δωσουμε οσο μπορουμε βεβαια μια νεα οπτικη,τουλαχιστον στην αρχη, αυτη της αμφισβητησης και μετα ολα γινονται

Ανώνυμος είπε...

Νονονονο Πάνδαρε, εγώ τη τρέμη τη σιχαίνομαι κυτταρικώς …

Κοίτα δεν μ’αρέσει να φαίνεται ότι γίνομαι πιεστικός για να περάσει η άποψη μου. Ίσα ίσα και τη δικιά σου και του οποιουδήποτε τη θεωρώ εξίσου valid.Δε κατηγορεί το κοσμάκη η πιο πάνω νεοχυλοπιτική ή νεοχιλιαστική παρωδία. Απλά θεωρεί τα μεγέθη. Είδες κι εσύ μιλάς για συγκεκριμένη κλίμακα κίνησης. Το φίλο, το γείτονα και πάει λέγοντας … με μάμπο τζάμπο, τσατάρισμα μπας και τους σπρώξουμε στην αμφισβήτηση και στο πετροπόλεμο. Εμ, εδώ είναι το θέμα. Δε σ’αρέσει η μάζα όπως εμφαίνεται γιατί πιθανότατα θα καταλαβαίνεις ότι είναι ο καλύτερος σύμμαχος της εξουσίας, αλλά από την άλλη άνευ μάζας δεν μπορεί ο κόσμος να νοήσει τη μεταστροφή. Και άνευ κάποιου είδους βίας πιθανότατα. Δλδ τί κι αν μπει σε τρυπάκι συνήχησης ο λαουτζίκος; Nομίζεις ότι έχει να κερδίσει κάτι; Κοίτα λίγο γύρω στο κόσμο… Κάνει ο άλλος πορεία και μπαχαλοκατάσταση στο Πουέρτο Ρίκο ή στην Ελλάδα ή στη Καμπότζη. Ούτε καν ξέρει ποιοι τον κυβερνάνε. Είναι παντελώς άκυρη και ανώφελη σπατάλη. Κι αν ακόμη επιτρέψει το σύστημα να υπάρξει κάποια μεταστροφή πολύ φοβάμαι ότι θα είναι πάλι καμιά σικέ Γαλλική ή πολύ εύκολα ελεγχομένη στη πορεία της καταστασούλα. Για μένα η μεταστροφή δε ξεκινά εκεί έξω. Η μόνη μεταστροφή που μπορεί να προλάβει την ανάδραση της κοινωνικής μηχανικής αυτωνών ,των επικυρίαρχων που λέγει και ο φίλος μποτίλιας, είναι αυτή που ξεκινά από τα εντός. Μόνο αυτή πιστεύω μπορεί να γεννήσει γνώση που δε μπορούν να προβλέψουν ή να ελέγξουν τα αποτελέσματα της. Και μετά πάλι δε ξέρω, πραγματικά δε ξέρω, πόσο ξεκάθαροι πρέπει να είναι οι στόχοι, η στρατηγική και το χεράκι της Αθηνούλας … ή κι αν ακόμη … τα πράγματα πάρουν κάπως το δρόμο τους απλά με τη προστασία της Παναγιάς… και πίστη στη φώτιση από τον Φίλο μου.

Ανώνυμος είπε...

Και μιας και έχουμε γιορτές γαρ … δίνω μερικά καλά και μερικές παγκόσμιες πρώτες από Α.Γ στους "επαγγελματίες" λεξαριθμοαποτέτοιους…

373 = ΛΟΓΟΣ = ΑΤΑΞΙΑ = ΡΗΜΑ ΑΡΓΟΝ

2368 = ΚΥΡΙΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΒΑΤΟΥ = Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ = ΜΩΥΣΗΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ = ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ = ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΝ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ = ΘΥΡΑΙ ΑΡΓΥΡΑΙ, ΗΛΟΙ, ΦΙΑΛΑΙ ΚΑΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ = ΑΝΤΙ ΖΩΝΤΩΝ = ΟΥΚ ΕΓΕΝΝΗΘΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ = ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΝ ΕΒΡΑΙΣΤΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

595 = Ο ΚΑΤΑΒΑΣ = Η ΕΝΔΟΜΗΣΙΣ = ΤΟ ΠΑΙΔΙΟΝ

1671 = Ο ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣ = Ο ΚΡΙΝΩΝ ΤΟΝ ΛΑΟΝ = Ο ΕΚΑΤΟΝ ΕΤΩΝ = ΠΕΝΤΗΚΟΝΤΑΔΥΟ ΕΤΗ = ΠΑΡΟΙΚΟΣ ΙΕΡΕΩΣ = ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ = ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΘΕΟΥ= ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΗ = ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ ΑΝΑΣΤΗΝΑΙ = Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΥ

666 = Ο ΣΠΕΙΡΑΣ

777 = Ο ΕΚΣΠΑΣΑΣ = ΕΤΕΡΟΝ ΘΗΡΙΟΝ = ΚΑΙ ΕΙΔΟΝ ΑΣΤΕΡΑ = ΚΑΙ ΑΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΕΣΤΗ

888 = Ο ΕΞΑΝΑΣΤΑΣ = ΕΚΒΑΛΛΩ = ΕΚΠΟΡΕΥΣΗ = ΙΕ ΕΓΩ ΕΙΜΙ

Ps* Το ήμισυ του οίκου είναι και το 1080

Ανώνυμος είπε...

Long ago in old China, somewhere near the end of the Warring States period, there reigned a certain King Wen in the State of Zhao who was widely known across the land for his deep and devoted love of the sword. Proud and rugged glory-seekers from far and wide would flock to his halls to try their skills in one of his many infamous tournaments. They sought both the worthy challenge that could be found there and the high reward that could be won. Endlessly they fought, ruthlessly vying for supremacy over each other. Day and night the King watched as they danced and dueled, never tiring of the display. For years and years this went on, and every month hundreds of skilled warriors were either killed or maimed. His kingdom was in a steady state of decline because of it, but he seemed to take no notice. Crime was rampant along the roads. The outlying villages and guard-posts were weak and the officers were not in communication with each other. Rumors of intrigue and rebellion freely circulated amongst the population and other states were actively plotting ways to infiltrate the once great, yet now slightly distracted kingdom.
The King’s son and heir apparent, Prince Gui, was fully aware of the dilemma and was deeply troubled by the dismal situation. Though try as he might, he could not get his father to consider anything other than who would be fighting in the next duel. He was desperate and offered 1000 bags of gold to anyone who might be able to bring the King back to his senses and the political tasks at hand. Though the prize was immense, nobody stepped up, deeply afraid of questioning or confronting the royal sword. Finally, after several weeks of nothing happening, one of the Prince’s advisers approached him and said, “Your highness, I have heard that there is a certain wandering sage named Master Zhuang who is currently dwelling in the forest nearby. Folks speak quite highly of him. Perhaps he may have some insights for us.”
The Prince replied, “Yes, good. Go and find this Master Zhuang, present him with the 1000 bags of gold and bid him to come here immediately.”
When the adviser found Master Zhuang he presented him with the money. Master Zhuang refused it flatly, but agreed to come with the messenger nonetheless to hold counsel with the Prince. When they arrived, Master Zhuang asked the Prince, “What am I to do with this money? For what purpose would you plague me with this burden of wealth?”
The Prince replied, “I have heard of your curious ways and understand that you may have no need for this reward, but I simply thought that perhaps you could use it to improve upon your dwellings a bit, or disperse it amongst your disciples. But since you have refused it what more is there to say?”
Master Zhuang said, “It is just that the gravity of the task you set before me is so much greater than any monetary amount, no matter how large, could ever compensate. Your messenger has told me that you would wish me to cure your father of his swordlust and coerce him into giving up

Ανώνυμος είπε...

his greatest joy. If I fail and am unable to dissuade him from this dangerous game, then is not all lost for me anyway? 1000 bags of gold could not save me from the executioner. This King of yours is not famous for his mercy. On the other hand, suppose I am effective in inspiring him to the kingly path and peace and prosperity is again restored throughout the kingdom. Would I not then have an ally in the King himself and the favor of the entire land, being free to come and go at my every whim? Is that not a value much greater than 1000 bags of gold anyway?”
The Prince answered, “Very well then, you have proven your worth as a wordsmith, and perhaps you may even be clever enough to convince the King of his errors. But what is your worth as a warrior? Don’t you realize that my father will only listen to those who wield a sword. They usually have bristled whiskers and tousled hair, glaring eyes and rough speech, muscled features and close-fit clothing. These loose robes and soft features of yours do not appear to make you a worthy candidate for the job.”
Master Zhuang replied bluntly, “I can handle a sword just fine. Show me the way to the King’s chamber if you wish to see.”
As they entered the hall and approached the King, Master Zhuang did not quicken his steps or stop to bow his head. The King was waiting for them with his blade drawn, “What is it that you wish to say to me, now that you’ve gotten an introduction from my son?”
Master Zhuang spoke plainly, “I hear that Your Majesty delights in the sword, and it is about the sword that I have come to see you.”
“Oh? Are you saying that you have some skill you'd like to test?”
“If there were an opponent every 10 paces, I could walk unhindered with my sword for a thousand miles.”
The King was delighted, “Ah, then you’re a match for anyone in the world?”
“A master swordsman of the highest degree looks loose and easy to attack. He appears late in response, but is always first to find the heart. I’d like to show you how it’s done.”
“Good. Go to your quarters and await my command. I will prepare my best man.” Master Zhuang left the hall and for 7 days the King held a tournament to find the best of the best. By the time he was done, over 60 warriors were either killed or maimed. He took the top 5 men and called for Master Zhuang to be brought into the hall. “Today we will see your skill. I have collected my strongest warriors to challenge you.”
Master Zhuang bowed deeply, “I have been looking forward to this for several days.”
“Would you prefer to use a short sword or a long sword?” The King held up two highly crafted swords, made by his own master swordsmiths.

Ανώνυμος είπε...

Master Zhuang did not appear impressed. “As far as I’m concerned either would be fine. Whatever you prefer. But I have brought three very special swords of my own that you may be interested in. Would you allow me to show them to you before we begin?”
The King was a fan of all things sword. “Well yes, of course, I am eager to see what you’ve brought. Where are they?”
Master Zhuang opened his hands, “Why, they are right here. I call them Child of Sky, Lord of Earth, and Servant of Man. Which would you like to see first?”
The King squinted his eyes. “What the hell are you talking about? What Child of Sky?”
Master Zhuang stepped back. “Ah, my favorite. This sword is called the Child of Sky. It has the peak of the mountain as its point and the crest of the ridge as its edge. It has the surface of the lake as its blade and the fielded valley as its handle. The east and west are its hilt. The north and south are its shaft. It is sheathed in the four corners of the beyond and is hung on the belt of the horizon. It was wrought through the turning of the five phases, has been honed by the fluctuations of yin and yang, and is tempered by the virtues of mercy and courage. Wielded by spring and summer, it finds its mark in the fall and winter. Thrust it forward and there’s nothing ahead. Lift it up and there’s nothing above. Chop it down and there’s nothing below. Whirl it around and there’s nothing beyond. Up above it splits the floating clouds, down below it cleaves the ocean floor, and in between it decides the lay of the land. Using it just once will cause all the lords of the land to submit and give up their rouses. I call this sword the Child of the Sky.”

Ανώνυμος είπε...

The King gave an agitated laugh and was silent. A light tremor quietly spread throughout the room. He set down his sword, looked even more intently at the Master, and said, “Alright then. Show me this one you call the Lord of Earth?”
Master Zhuang smiled deeply. “Ah yes, the Lord of Earth. Right here Your Majesty. It has a thrust of quick and brave soldiers as its point and a stand of clear and honest soldiers as its edge. It has wise and loyal as its hilt, valiant and heroic warriors as its handguard, and worthy and able warriors as its shaft. Thrust it forward and no one can stand before it. Lift it up and no one can stand above it. Chop it down and no one can stand below it. Whirl it around and no one can stand beyond it. Up above it follows the course of the sun, moon, and stars, down below it follows the cycle of the four seasons, and in between it unifies the will of mankind and brings complete harmony to the four regions of the square. Using it just once is like a clap of thunder ringing throughout the land. None will refuse to submit and obey. I call it the Lord of the Earth.”
The King was now gazing off absently into the distance. “And the last one then, the Servant of Man?”
Master Zhuang stood straight. “Well you know this one already. You’ve just now offered me a long one or a short one. I call it the Servant of Man. Mine is no better than yours, really. It has bristled whiskers and tousled hair for its point, glaring eyes and rough speech for its edge, muscled features and close-fit clothing for its hilt, and a readiness to fight for pleasure and gain as its shaft. Up above it will crack a skull or slit a throat. Down below it will burst a gut or cleave a limb. It is lost in a single moment, but there’s always another to take its place. It is of little use in matters of the state or acts of spirit. Would you like me to wield it now for your pleasure? Of course, the swords Child of Sky and Lord of Earth are yours to choose from as well if you’d like. But if you prefer, as you say, to have me wield the Servant of Man instead, then I am ready now to employ it for you at your command.”
At this the King said nothing and quietly stepped back. He withdrew to the rear of the hall and began pacing back and forth. Nobody dared to move. After several minutes, Master Zhuang quietly approached him, “Your Majesty, please sit down and ease your heart. Regarding matters of the sword, there is no more that can be said.” The King abruptly excused himself and retired to his chamber. Master Zhuang spent the rest of the night in deep discussion with Prince Gui and quietly slipped out at dawn before anyone could notice. He was never to be seen or heard of in those parts again.
Meanwhile, the King remained in retreat for three months and did not speak to a single person. Little by little the capital emptied of all its glory-seekers as they were either killed fighting with each other or they took off to find bounty somewhere else. The King accepted only water and herbs from his attendants and appeared oblivious to the revolution that was occurring all around him. When he finally emerged from his retreat he appeared ravaged and worn, yet his eyes were bright and his face at ease. He embraced his son and turned south to walk outside. What happened in his room all those nights he never spoke of, but gradually peace and culture was restored to the land. Never again was there another swordfight in that hall, as no competing warrior dared to approach for as long as his reign endured.

nikos είπε...

Τα αποκαλυπτήρια του Δένδια


http://tokoutsavaki.blogspot.gr/2014/01/blog-post_491.html

nikos είπε...

απο το ...πλούσιο αρχείο μου http://lithanthrakas.wordpress.com/2009/04/05/sdme/

nikos είπε...


ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΣΗΜΙΤΗ Ο ΑΤΑΚΤΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Η ΔΕΝ ΕΙΧΕ ; ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ

http://tokoutsavaki.blogspot.gr/2014/01/blog-post_2510.html

PANDAROS είπε...

αγαπητε φιλε νικο,

ειμαι περιεργος να μαθω απο που πηγαζει αυτη η εμμονη σου, σχετικα με τα ορυχεια και γενικα με τα γεωλογικα φαινομενα
δε λεω ειναι γοητευτικη αυτη η ενασχοληση,αλλα μιας και ο μποτιλιας εχει κηρυξει απεργια στο blog του, καλο θα ειναι να ανοιξουμε μια κουβεντουλα πανω στο θεμα αυτο...
-αλλωστε οσο ζεις μαθαινεις και εγω σε αυτα τα θεματα ειμαι πανασχετος-

υγ

δεν περιμεναμε τον ' ατακτο' για να συμπερανουμε οτι ο σημιτης ειναι αρχιλαμογιο...

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΥΧΕΙΟΝ=1305=ΟΦΙΟΝΕΥΣ=ΥΠΕΡΝΟΥΣ=
ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ=ΙΔΟΥ ΤΟ θΑΥΜΑ=ΖΕΥΣ ΕΣΤΙΝ ΑΙθΗΡ=ΕΓΕΡθΗΤΕ ΚΑ ΜΗ ΦΟΒΕΙΣθΕ=ΤΟ ΝΕΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ=ΕΥΡΩ


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ=2817=
Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ=Η ΗΜΕΡΑ ΕΠΙθΕΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ=ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ=ΣΠΗΛΑΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΦΗΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

χωρίς νά περιφρονώ τά όσα τραγικά εξετέθησαν,αλλά καί δίχως καμμία διάθεσι νά υπερασπιστώ τήν εικόνα τού ανδρός,δέον όπως καταθέσω καί μίαν κατάτι πιό αισιοδοξη πτυχή τού θέματος
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ=2817=
Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΡΡΑΒΩΝ =Η ΗΜΕΡΑ ΕΠΙθΕΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΛΑΣ ΣΤΗ ΛΙΛΑΝ=ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΑΤΟΝ=ΜΠΑΜΠΗΣ ΦΛΟΥ ΤΟΥΑ ΜΠΟ*Υ*Ζ

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή ρέ φίλε ο μουφού.'αλλαξε ξανθοσυνήθειες επί κούσού?

Ανώνυμος είπε...

ολα τότε λέμε καί άν δεμπιστευού,πιά' μιά χου'τσιχρότσινού

Ανώνυμος είπε...



ΜΠΟΤΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑ


ΔΕΥΡΟ ΕΞΟ ΑΠΤΗ ΣΠΗΛΙΑΑΑ









Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/MYn0lTeFNV4

http://youtu.be/mdsTCiEPm2M

http://youtu.be/QZlm5_II2uU


?

Ανώνυμος είπε...

Κάμερον Μακόλεϊ: Το 6χρονο αγόρι που επέστρεψε από μία άλλη ζωή
18/01/14 - 10:25

Το παγκόσμιο ενδιαφέρον έχουν προκαλέσουν οι ικανότητες ενός 6χρονου παιδιού από τη Σκωτία, το οποίο οραματίζεται γεγονότα και καταστάσεις που ανήκουν σε άλλη εποχή.

Ο λόγος για τον Κάμερον Μακόλεϊ, ο οποίος το 2003 σε ηλικία μόλις 3 ετών άρχισε να μιλάει για μία οικογένεια, έναν τόπο και ένα άσπρο σπίτι που ποτέ δεν είχε δει. Μάλιστα, το μικρό παιδί περιέγραφε στους γονείς του μία άλλη μητέρα με μακριά και καστανά μαλλιά, τα αδέλφια του, ένα λευκό σπίτι μπροστά στη θάλασσα, ένα μαύρο αυτοκίνητο, και έναν πατέρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

«Ο καιρός περνούσε και ο Κάμερον μάς περιέγραφε συνεχώς περιστατικά με λεπτομέρειες με την άλλη οικογένεια και υποστήριζε ότι είχε γεννηθεί στο νησί Μπάρα της Κορνουάλης» είχε δηλώσει στο παρελθόν η 42χρονη μητέρα του μικρού αγοριού.

«Άρχισε να παραπονιέται πως εμείς έχουμε ένα μπάνιο, ενώ το άλλο σπίτι είχε τρία, ενώ μας έλεγε συνεχώς ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε τον θάνατο, γιατί ξαναγυρίζουμε κάποια στιγμή» ανέφερε η μητέρα του!

Η επιμονή του μικρού για να δει την πρώτη του οικογένεια και τα κλάματα του, ανάγκασε τη μητέρα του να βρει και να ενημερώσει τον διευθυντή της Κλινικής Παιδικής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια με ειδικότητα στις μετενσαρκώσεις να τους συνοδεύσει μαζί με μία κάμερα στο νησί Μπάρα.

Με το ταξίδι τους στο νησί Μπάρα, πράγματι βρήκαν το άσπρο σπίτι με τα τρία μπάνια ακριβώς έτσι όπως το περιέγραφε ο Κάμερον. Το σπίτι είχε εγκαταλειφθεί και μετά από έρευνα στο ληξιαρχείο βρήκαν πως η οικογένεια που περιέγραφε ο μικρός είχε ζήσει στο άσπρο σπίτι πριν πολλά χρόνια.

Ο 6χρονος είδε τις φωτογραφίες της οικογένειας και αναγνώρισε τα πάντα μέχρι το μαύρο αυτοκίνητο και αυτό για το οποίο μιλούσε συνέχεια, το σκυλί με τις βούλες.

Η μητέρα του είπε πως «ο Κάμερον έλαμπε από χαρά» και μετά όταν πια γύρισαν στο σπίτι τους, ο μικρός ησύχασε κι έγινε πια πολύ ήρεμος».

Μπομπ είπε...

Λοιπόν έλα μάγκεζ, μόλις γύρισα από Τάιλαντ ναούμ, στα μπερεκέτια με είχανε κει με τα μασάζια και τα έτσι και τ' αλλιώς κι είπα να περάσω να διω καμιά προπόνηση μετά σουτζούκ λουκούμ συνοδευτικόν αλά Κομοτινέικο λέμε. Και τι σουτζούκ λουκούμ να λέμε, για κόλλυβο το βλέπω με τόση ψοφιμίλα να αιωρείται απάν εις τα τεραίνια. Έλα μάστορα, πιάστο κόλλυβο και να χει και μπόλικο ρόδι μέσα ε, ανάβω γω τώρα τζάκι λέμε, στηθείτε οι υπόλοιποι οι ψόφουλες σαν τα καλά παιζάκια τριγύρω από τη θαλπωρή, μπας και ξυπνήσει η μποτιλογιαγιά κι αρχίσει κανά παραμύθι ναούμ.

Γιαγιά Μποτίλια είπε...

Αααχχχχ Κώτσομ' Κώτσομ',πού 'σύ μπρέ τζάνουμ' σύ λέγω και δέν εβλέπω σύ?Ίέλα,γκελ μπουρντά μπρη Κώτσομ' ίνα μέ βουηθείς,που μέ έει πκιαστεί ή το νεφρίμ' μάναμ,ιέλα ίνα σηκουθώ,πιάκε καί τσί κουβερλί τού πτί καρώ μπρε,άι νιε κείνου μπρέ κείνου,άντα τώρα να που εμαζώχτουν ούλα τά ορφανά τού στίλβωνα,ά σούς μπρε τώρα,άντ'αρκίσω τού παραμύθ'.


Ανώνυμος είπε...

Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΠΟΤΙΛΙΑΣ = 777

Γιαγιά Μποτίλια είπε...

Άι Κώτσομ' σύ είσαι μπρε καί δεν ημπουρώ να ση τηράου,άι τζαναμπέτ'μ έι μα στόπα μπρε τζάνουμ',τού στίλβωνα ίντα σηκλέτια,κείθεν ένθατα θεού φανός μπίτ καί πανός,άντα λέγω σοί ντουντούν' αφ' τρία τζάνουμ' τροία λέγω σοί επτάργια,ωσανά απάν ες τά κρεάργια.

γουώτσ μυ.

Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΠΟΤΙΛΙΑΣ=Η ΕΚΤΗ ΑΙΣθΗΣΗ=ΑΓΑΠΗΣ θΕΟΥ=ΑΝΙΣΤΟΡΗθΗΚΑ=ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ=ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΑΛΛΑΓΗ=ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΕΣ=ΜΑΓΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ=ΝΑΤΑΝΕ ΤΟ=ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ=ΠΑΡθΕΝΑ ΚΟΛΑΣΙΣ=ΠΕΡΙΕΚΡΥΒΕΝ=ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙΝΟΝ=ΑΠΕΚΤΕΙΝΑΤΕ=ΡΑΒΔΟΥΣ=ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ=Ο ΙΕΡΟθΕΤΗΣ=θΕΟΤΕΡΠΗΣ