07 Ιουνίου, 2013

Κακόφεμεν - IV

(προηγούμενο)

ων ανωτέρω ειπωθέντων, είναι σχετικά εύκολο να καταλάβετε το γιατί δεν κρατάνε πλακάτ. Επειδή κάθε -χμ- "μήκους σημαντικό" πράγμα, όπως το παλούκι, συμβολίζει τον φαλλό. Πράγμα το οποίο αυτές δεν θέλουν με τίποτε!!!
Γιά τον ίδιο λόγο, δεν θα τις δεις ποτέ να τιμούν έθιμα όπως το γαϊτανάκι, ή "μαγιόξυλο".


Πήγαινε στη μεγάλη φωτογραφία της Γουΐκι, αναγνώστη μου, να δεις πώς χορεύουν γύρω-γύρω απ' το μαγιόξυλο ξυπόλητες οι σημερινές (άτυπες) ιέρειες της Γαίας! Κι αν μπορούσαν, θα χόρευαν κι ολόγυμνες. Εδώ (είναι αναγκασμένες να) τηρούν τη συμβατική ηθική, κι απλά φορούν λευκούς χιτώνες. Μερικές έχουν καί στεφάνι στα μαλλιά.

Κι αν πεις να πάνε οι Φέμενες στο μπουρανί στον Τύρναβο, ή σ' εκείνο το χωριό της Ιαπωνίας με το αντίστοιχο έθιμο, τότε είναι που δεν τους σώζουν (απ' την οργή των συγχρόνων μαύρων μαγισσών της Εκάτης) τους έρμους τους χωριάτες ούτε δέκα μεραρχίες τεθωρακισμένων! LOL!!!

Πάει, λοιπόν, καί το πρώτο υποερώτημα του δευτέρου ερωτήματος.



Μας μένει το πρώτο ερώτημα, του γιατί οι Φέμενες δεν βγάζουν κι όσα φοράνε απ' τη μέση καί κάτω.

Σ' αυτό, ήδη σας μισοαπάντησα με την κυρία απ' τη φωτογραφία του Μόντε Βεριτά, η οποία φοράει φούστα.

- Το καταλάβαμε, ρέ Εργοδότη! Μα, κάθε μέρα έχουν περίοδο οι Φέμενες;
- Όχι απαραίτητα, αλλά η διαρκής κάλυψη του αιδοίου με ενδύματα είναι άκρως συμβολική.

...Το αίμα της περιόδου είναι γνωστότατο πανάρχαιο μαγικό φίλτρο. Χρησιμοποιείται πχ ως "δεσμευτικό" ενός άντρα στον έρωτα, αν σερβιριστεί (κρυφά, εννοείται - να μην πέσει καί ξύλο) μέσα στο φαγητό ή το ποτό του. Πέρα γιά πέρα βλακώδης αντίληψη, αλλά βασίζεται στο ότι το αίμα καί τα ούρα περιέχουν καί τις ορμόνες του φύλου. Άρα, ο λεγάμενος θα συνηθίσει στην ορμονική μυρωδιά της γκόμενας, καί θα "δεθεί" μαζί της! (Λες κι είναι αδέσποτος σκύλος στην εποχή του, δηλαδή! :-) Με την ίδια λογική, γιατί να μη φάει καί τα σκ.τά της γκόμενας; LOL!!!)

Αλλά το αίμα είναι καί ...αίμα! Παναπεί, έχει ΑΜΕΣΗ σχέση με τελετουργικά αίματος - ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ "μαύρα". Σατανολατρείες, αιματηρές ανθρωποθυσίες, μαύρη μαγεία, κατάρες, ξόρκια, καί ό,τι άλλο μαύρο καί σιχαμερό έχει άμεση σχέση με τη ροή αίματος. Εδώ, μάλιστα, μιλάμε γιά ροή χωρίς να υπάρξει πληγή - καί η οποία "κουβαλιέται" καί μακριά απ' τον "βωμό" των μαύρων θεοτήτων.

Άσε που η έμμηνος ρύση σχετίζεται άμεσα με την πανσέληνο (αν καί όχι σ' όλες τις γυναίκες), άρα τα έμμηνα -ως έννοια- έχουν κολλήσει σα στρείδι επάνω στην έννοια της Σελήνης.

Καί, τί μας νοιάζουν εμάς όλ' αυτά;

Εμάς, άμεσα, δεν μας νοιάζουν. Ωστόσο, μπορεί να ενδιαφέρουν τις Αστυνομίες διαφόρων χωρών... Επειδή, πιό πριν, μπορεί να ενδιαφέρουν οικογένειες, των οποίων τα παιδιά έχουν εξαφανιστεί. Καί των οποίων παιδιών η κατάληξη είναι γνωστή: φόνος τους με τελετουργικό περιτύλιγμα θυσίας σε μαύρες οντότητες, καί μετά διαμελισμός καί πώληση (στη ..."μαύρη" αγορά) των ζωτικών οργάνων του παιδιού.
Έτσι, μιά καλή ιδέα είναι ν' αρχίσουν οι Αστυνομίες να ψάχνουν εξαφανίσεις παιδιών αμέσως πριν τα δημόσια "χάππενινγκς" των Φεμενών, καί να ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΝ τα δύο γεγονότα. Άσχετο σε ποιά χώρα έγιναν τα μεν καί τα δε. Δεν είναι δύσκολο να πάρουν οι Φέμενες το αεροπλάνο, καί να βρεθούν πέντε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά απ' τον τόπο του φόνου. Είναι πληρωμένο το εισιτήριο, απ' τις οργανώσεις του γνωστού "φιλανθρώπου".

Γιατί, τώρα, θα έσφαζαν παιδάκια οι Φέμενες;

Εκτός των όσων είπαμε παραπάνω, αυτό γίνεται (από χρόνους πανάρχαιους) καί γιά να βοηθήσουν οι "μαύρες" οντότητες να "πιάσει" η εκάστοτε κατάρα, που εκτοξεύουν αυτές οι παλιόσκυλες.

Θα σας έλεγα να κάνετε καί καμιά δική σας ψιλοέρευνα, του αν οι Φέμενες διαδηλώνουν όταν έχει πανσέληνο. Ή, αντίστροφα, σε ποιές φάσεις της Σελήνης το κάνουν αυτό. Ωστόσο, δεν έχει νόημα, διότι είναι ζήτημα να περνάει μέρα, που να μην απασχολούν τα ΜΜΕ.

Επί του θέματος, μία τελευταία καί σημαντική παρατήρηση:

Το βρακί τους δεν το βγάζουν ειδικά οι γυναίκες, που προέρχονται από μισογυνικούς πολιτισμούς.

Γιά παράδειγμα, οι παραδοσιακοί Κινέζοι αναγκάζουν τη γυναίκα να φοράει ένα μεταξωτό βρακοζώνι, το οποίο είναι τρύπιο μπροστά στο αιδοίο. (Οι μερακλήδες μπορεί ν' αγοράζουν γιά τις Κινέζες τους βρακοζώνια με δύο τρύπες, μία μπρος - μία πίσω, αλλά δεν το έχω εξακριβώσει αυτό! Οι εγκυκλοπαιδικές μου γνώσεις περί παραδοσιακού κινέζικου σέχ φτάνουν μονάχα μέχρι τη μία τρύπα! LOL!!!) Κι έτσι κάνουν έρωτα αυτοί, καί μετά το σέξ τη γυναίκα τη διώχνουν απ' το κρεββάτι.
Οι δε (υπερ)ορθόδοξοι εβραίοι, ακόμα χειρότερα: γιά να κάνουν έρωτα, κρεμάνε κάθετα μιά λινάτσα στη μέση του κρεββατιού, ανάμεσα στον εαυτό τους καί τη γυναίκα. Στη λινάτσα ανοίγουν μία τρύπα, καί μέσα στην τρύπα βάζουν το περιτετμημένο πουλί τους. Από την άλλη μεριά πλησιάζει η γυναίκα τους, καί κάνουν έρωτα.

...Τ' είν' αυτές οι Φέμενες, είπαμε; Ουκρανέζες; Μάλλον δεν άκουσα καλά!



Πιθανολογώ πως, εδώ καί πολλές παραγράφους του κειμένου, θα έχει σχηματιστεί μέσα σας το ερώτημα, του γιατί ο χριστιανισμός δεν δέχεται γυναίκες ιέρειες. Ή, εάν θα τις δεχθεί ποτέ.

Σ' αυτό ακριβώς το σημείο, μπορώ να σας απαντήσω καί στα δύο.

Ο χριστιανισμός δεν δέχθηκε εξ αρχής γυναίκες ιέρειες, διότι ακριβώς δεν ήθελε να βιώσει καταστάσεις, όπως η πρόσφατη "κατάληψη" της Νότρ Ντάμ απ' τις Φέμενες. Μ' άλλα λόγια, δεν ήθελε ν' ανακατευτεί στα πόδια του το σεληνιακό ιερατείο των μαύρων μαγισσών.
Κι επειδή υπήρχε ιστορικό προηγούμενο κινδύνου, να δοκιμάσουν να τραβήξουν οι ιέρειες της Σελήνης προς το μέρος τους τις ιέρειες της Γαίας. (Αυτό ακριβώς φοβόντουσαν οι Κρήτες ιερείς του Απόλλωνα καί του Φαέθωνα ότι θα συμβεί στις Πυθίες των Δελφών απ' το μαύρο ιερατείο του Μίνωα, κι έσπευσαν να προλάβουν.)

Επομένως (κι εν όψει όλης της "εποχής των Ιχθύων"), γιά να προλάβει λίαν δυσάρεστες καταστάσεις "μαύρης" λατρείας, ο χριστιανισμός απαγόρευσε την ιερωσύνη γυναικών γενικά.

Μικρή παρέκβαση: Κατ' επανάληψη έχω υποβάλει ακριβώς το ίδιο ερώτημα σε διάφορες θεούσες: γιατί ο χριστιανισμός δεν δέχεται γυναίκες ως ιέρειες, καί πώς τους φαίνεται αυτή η απαγόρευση, που αφορά το φύλο τους.
Η απάντηση πάντα είναι ένα αμήχανο: "- Έεε... Οι γυναίκες είμαστε βρώμικες, διότι έχουμε περίοδο!"
Όταν, όμως, συνεχίζω, ρωτώντας γιάτί οι αρχαίες Ελληνίδες γινόντουσαν ιέρειες, εφ' όσον είχαν κι αυτές περίοδο, οι απαντήσεις κυμαίνονται από πλήρη σιωπή, μέχρι κάτι ψελλίσματα περί "πεπλανημένης" αρχαίας θρησκείας.
Όπως καταλαβαίνετε, αυτά είναι καθαρές ανοησίες. Οι γυναίκες δεν είναι "βρώμικες", διότι ο Ίδιος ο Θεός έφτιαξε δύο φύλα ισότιμα. Αλλού βρίσκεται η βρωμιά, σ' αυτά που εξηγήσαμε παραπάνω. Μόνο που κανείς δεν θυμάται πλέον την εξήγηση - εξ ού καί η "μισή" (κι εντελώς αβάσιμη) "εξήγηση" περί "βρωμιάς" των εμμήνων, την οποία περισσότερο έχει κρατήσει η Λαογραφία, παρά το επίσημο δόγμα. (Δεν θεωρώ την Εκκλησία, νοούμενη ως σύνολο, τόσο ανόητη, ώστε να υποστηρίζει επισήμως τέτοιες -εβραιογενείς- ηλιθιότητες.)

Κάποτε, όμως, η γυναίκα θ' αποκατασταθεί πάλι στο αξίωμα της ιέρειας καί της αρχιέρειας. Δεν μπορεί να μείνει γιά πάντα έτσι αυτή η ιστορία! Πότε θα γίνει αυτό, τώρα;

Όταν τελειώσει η Ογδόη Οικουμενική Σύνοδος
 καί γραφούν τα πρακτικά της, κι αφού έχει προηγηθεί η ένωση Ορθόδοξης καί Καθολικής Εκκλησίας σε μία ενιαία Εκκλησία του Χριστού. (Αλλοιώς, δεν γίνεται Οικουμενική Σύνοδος, αλλά μονάχα τοπική.) Μόνο που αυτό δεν θα γίνει σύντομα. Θα χρειαστούν καμιά σαρανταριά χρόνια ακόμη!

19 σχόλια:

Ατάργα τις είπε...

Καλησπέρα

μάλλον έχουν γίνει αρκετά λάθη στις συνδέσεις, αγαπητέ εργοδότα.

Απο τους θεους που αναφέρεις ως ηλιακούς πχ.- Δίας, Απόλλωνας, Άρης, Ερμής, Ήφαιστος, Ποσειδώνας, Πλούτωνας, Διόνυσος - λυπάμαι αλλα μονο ηλιακοί δεν ειναι ισως ο Απόλλων και ο Ηφαιστος μονο.

Ο Ποσειδών ειναι η έκφραση του Διός ακομα και του Διονύσου στο υγρό στοιχείο, Ο Πλούτων ταυτίζεται με τον Δία Υποχθόνιο και τον Διονυσο, ο Διονυσος απο μονος του ειναι παιδί της Σεμέλης - αλλη μορφής της Σελήνης, αυτής που επιμελείτε του Σέλατος...
Ο Αρης ως ανάποδη γραφή της Ηρας/Ρέας κλπ

Οι τελετές του Διονύσου νυχτερινές και πολλές ωμοφαγικές και με διαμελισμό ακόμα και νεβρίδων ή χοίρων και άλλων μικρών ζώων...Με τρελαμένες Βάκχες επάνω στα βουνά και στα όρη...

Άλλοτε έχουμε ηλιακούς θεούς – γιούς και φεγγαροθεές μητέρες. Άλλοτε το ίδιο ιερό το μοιράζονται και ηλιακοί και φεγγαροθεοί γιοί Θεών-Πατέρων όπως ο Απόλλων και Διόνυσος στους Δελφούς. Ήλιος και Σελήνη λατρεύονται μαζί ...

Οι Θηλυκές Φεγγαροθεές δίνουν την θέση τους σε Αρσενικούς Διαδόχους Φεγγαροθεούς που θα πρέπει όμως να αναγεννηθούν μέσω ενός αρσενικού Ηλιακού Θεού για να επανέλθουν στον κόσμο ως άξιοι διάδοχοι του Πατέρα πιά Θεού που έχει πάρει την θέση της Μητέρας Θεάς.

Μερικά επίθετα της Σελήνης και της Εκάτης ακόμα και της Αρτέμιδας κοινά πολλές φορές ή με τους ίδιους συμβολισμούς καθώς όλες αποτελούν εκφράσεις της ίδια Φεγγαροθεάς και συμβολίζουν την ίδια τη ΜΗΝΗΝ/Σελήνη, όπως ας πουμε και η Αλκ-ΜΗΝΗ (μητέρα του ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ) ή ΙΣ-ΜΗΝΗ αδερφή της Αντιγόνης κλπ

Ο Μένελαος θα μπορούσε να ειναι ο Λαός του ΜΕΝΕΣ του πρώτου Αιγύπτιου φαραώ που ένωσε τα βασίλεια της Αιγύπτου... Στα ελληνικά κειμενα αναφέρετε κι ως Μηνης, Μηναίος αλλα και Μιν-ωας, Μυκ-ηναίος (;) Μήνη η θεότητα της Σελήνης

Α και για να μην το ξεχάσω. Τα στήθη συμβολιζουν την πρώτη ουσία/τροφή το γάλα και θεωρούνται σύμβολα αφθονίας.

Σε κάποια κειμενα αναφέρονται ως ΜΗΛΑ και οι μαστοί.

Το στεφάνι αλλα και ο καθρέφτης που ανέφερες ειναι σύμβολα της σελήνης και πάλι...

ΟΙ ιερείς δε πολλές φορές των σεληνικακών θεοτήτων ειναι ευνουχοι και λατρεύουν τη θεά με αποκοπή των γεννητικών οργάνων τους...

Αρα απολυτα δικαιολογημένη η φωτογραφία που κρατά η φεμεν το δρεπάνι και τον σάκο με τα "@@"

Το βλέπω σαν μια επιστροφή στη λατρεία της μεγάλης μητέρας Θεάς και ξεκινάμε και μετράμε αν θελεις ονοματα όπως Ρέα/Κυβέλη/Ηρα κλπ κλπ

Θα το συνδίαζα και με την αραβική άνοιξη καθότι στο Ισλάμ λατρεύουν κατα κόρον ακομα την ΣΕΛΗΝΗ. Ακόμα και στην Κάαμπα η λατρεία της συνδέετε με τον μαύρο ιερό λίθο της Κυβέλης που χάθηκε μυστηριωδώς απο το ναό του Αγ. Πέτρου...

Δες σε όλες τις διαδηλώσεις τι σύμβολο ανεβαίνει συνέχεια η ημι-Σεληνος...

Ετσι κάποια πρώτα σχόλια.

ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΛΧΑΣ είπε...

"ΚΑΛΧΑΣ"

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΥΡΑΝΟΥ - ΔΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΥ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00001 ] [ 2009.11.07 12:00 ]

Η ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΠΑΛΗ ΜΕΤΑΞΥ ΗΛΙΑΚΩΝ ΥΠΕΡΟΥΡΑΝΙΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΑΜΑΖΟΝΙΚΩΝ ΛΑΤΡΕΙΩΝ ΟΠΟΥ ΟΙ ΘΗΛΥΚΕΣ ΙΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Ή ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΕΚΑΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ ΩΣ ΜΑΣΤΙΓΕΣ ΙΕΡΕΙΕΣ ΑΙΜΟΧΑΡΕΙΣ ΜΑΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΚΧΙΔΕΣ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΚΧΟΥ ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΑΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

"ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΘΕΟΙ ΟΙ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΑΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΜΟΝΩΘΗ ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΡΗΜΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ - Ο ΛΑΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΡΕΘΙΣΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΘΕΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΥΦΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ - ΟΙ ΛΑΤΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΓΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΘΕΟΤΗΤΑ - ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΕΣ ΟΙ ΙΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Ή ΤΗΣ ΕΚΑΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΕΙΧΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΚΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΙΧΑΝ ΟΝΟΜΑΣΘΗ ΒΑΚΧΙΔΕΣ ΣΑ ΝΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΙ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ - ΗΤΑΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΜΑΣΤΙΓΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΕΣ ΑΙΜΟΧΑΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΓΡΙΕΣ ΚΟΙΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΕΡΕΣ - ΓΥΜΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΛΑΓΝΟΙ ΧΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ... ΕΠΕΙΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΒΑΚΧΙΔΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΞΕΝΟ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΑΝΟΥΝ - ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΡΚΙΣΘΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΗ ΣΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΝΑ ΧΑΘΗ - ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΦΙΔΙΑ ΤΥΛΙΓΜΕΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΓΟΝΑΤΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΛΗ ΕΚΑΤΗ - ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΔΙΑ Ή ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΗ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΑΝ ΑΜΕΣΩΣ - ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΨΗΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΝΟΙΩΘΑΝ ΟΤΙ ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΤΗ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΔΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΒΩΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΚΡΥΠΤΗΣ ΤΗΣ"

Ο ΕΔΟΥΑΡΔΟΣ ΣΥΡΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΥΣΤΕΣ" ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΙΣΤΟΡΕΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΩΣ ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ "ΟΡΦΕΑΣ" ΤΟΝ ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ ΘΗΛΕΙΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΙΕΡΕΙΩΝ - ΜΑΙΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΑΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ

http://kalxas.pa-sy-a.gr/2009/11/07/12-00/pa-sy-a_kalxas_2009-11-07_12-00.htm#plohghsh_05

PANDAROS είπε...

καλημερα

μια παρακληση στον εργοδοτη
να φυλαει καβα της αναρτησεις του για να μπορουμε να σχολιασουμε αυτα τα τοσα σημαντικα [και αγνωστα για εμας πραγματα που γραφει]
εισαι καταιγιστικος φιλε, γραφεις στο καπακι και δεν προλαβαινουμε να να μελετησουμε αυτα που μας δινεις

προς μαντη καλχα..

αδελφε γιατι ολοι εσεις γραφετε με κεφαλαια?ενταξει σας ακουμε ,δεν χρειαζεται να μας ξεκουφανεις..

ξεκαθαρισε μας ποιοι θεωρεις εσυ ηλιακους θεους με ονοματα και διευθυνσεις.. ειναι αυτος ,αυτος και αυτος αν θες στειλε και καμια πηγη . Πετας ενα αρσενικοι θεοι και μετα παμε για αλλα....

οπως επισης γραφεις οτι οι αρσενικοι θεοι απομονωθηκαν στα βουνα ετσι στα ξερα! Γιατι αγαπητε φιλε δεν τους αρεσαν οι πολεις?εγιναν καλογεροι? , ερημιτες? σε τι μας χρειαζονται οι θεοι? και γιατι να πανε στα βουνα? και γιατι να μην τσακιστουν απο εδω να ησυχασουν αυτοι και εμεις,τι δουλεια εχουν αυτοι με εμας?
ομοιος τον ομοιο και η κοπρια στα λαχανα που ελεγε και η γιαγια μου

τελος απαντω στην τοποθετηση του εργολαβου για την καταληψη της Νότρ Ντάμ

αν ηθελε να παει καποιος να προκαλεσει που θα πηγαινε αγαπητε φιλε στην εβραικη πρεσβεια η στην συναγωγη ?εκει θα τον καθαριζανε στο φτερο πριν το σκεφτει καν θα ηταν στα θυμαρακια ξερεις πολυ καλα πως τις φυλανε

αλλωστε οι εβραιοι ειναι μια μειοψηφια ενω οι χριστιανοι ειναι η πλειοψηφια,και οι γκομενες ηθελαν να ξεσηκωσουν τον κοσμο και ηθελαν φυσικα την δημοσιοτητα

μαλλον προς τον σουυρρεαλισμο τις κοβω τις γκομενες η τελος παντων τα αφεντικα τους- απο διαισθηση το λεω και φυσικα και απο αυτο..



"Ακόμα και ο διάσημος εκείνος Ηρόστρατος της αρχαιότητας που έβαλε φωτιά στο ναό της Αρτέμιδος στην Έφεσσο μόνο και μόνο για να ξεσηκώσει τους συμπολίτες του ήταν ασφαλώς ένας ντανταϊστής"

Χανς Ρίχτερ μελος του κινηματος νταντα





Ανώνυμος είπε...


ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!111
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ
ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ Κ ΚΑΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΙΑΜΕ ΚΙΡΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ,,,,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΗ Κ Η ΑΝΑΓΝΩΙΣΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΘΝ Κ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΡΟΜΠΕΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΗ Η ΠΑΡΕΑ ,Κ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΑΤΕ ΕΠΙΣΗς ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΙΑ ΠΟΥ ΓΡΦΕΤΕ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΞΕΡΩΓΩ ΑΣΟΥΜ .


(alla pio poly apo ola me aresei o PANDAROS poy koptetai na mathei dh8en o kahmenos)

ΤΟ ΠΑς ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑΡΕ ΑΝ Κ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙς ΒΑΛΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ,,,ΘΑ ΜΕ ΠΕΙς ΤΟΣΟΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΜΠΑΖΩ .



ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!111




mnk είπε...

Tα βλέμματα σαρκοβόρου αρπακτικού σε εφόρμηση και η επίδεικτικά σεληνιασμένη συμπεριφορά, καταδεικνύουν το που προσκυνάνε.

Πολύ καλή η παρατήρηση για το βρακί, τα παπούτσια και το μαύρο χρώμα.

Συμπληρώνω:
-Συστραμμένη, νευρωτική, στριτζωμένη γλώσσα σώματος. -Αποδιοργανωμένη, αποδομημένη, ασυνάρτητη, "εξαρθρωμένη" στάση σώματος.
-Αχαμνός σωματότυπος "κλαράκι". Ούτε μύες, ούτε λίπος.

Μόνο τα μπουκλάκια στα μάγουλα τους λείπουν.

Αυτές εδώ τις είδες ή σου διέφυγαν;
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4DpzFoTvxC8

Ανώνυμος είπε...

τρύπες

http://tvxs.gr/news/sci-tech/%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%8D%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B1

Ατάργα τις είπε...

Ο Διονυσος θεωρειτε θεός της βλάστησης γενικότερα και της ευ-καρπίας. Ειναι ο Εκ-βλαστών αυτος που εχει βλαστήσει και βοηθά στην αναγέννηση της φύσης. Θεός της ζωής και της δημιουργίας και της ανανέωσης της σε συνδιασμό με το υγρό στοιχείο.

Οι βάκχες και οι Μαινάδες ειναι και οι ιέρειες αλλα και οι πολεμίστριες του στρατού του. Εχουν φτάσει μέχρι τις ινδίες μαζί του...

Ο θύρσος ειναι το οπλο τους, με κώνο/κουκουνάρι στην κορυφή, που καλύπτει την λόγχη, είδος κλάδου, και στεφανωμένος με φυλλα αμπέλου ή κισσού.
Θύρσος και το στέμμα των γάμων. Συμβολικά σύμβολο του ιερού γάμου με τον Θεό της βλάστησης. Αλλα και όπλο επίθεσης για τους εχθρούς του θεού...

και δεν υπάρχουν ιερατεία ξεχωριστά ηλιακών θεών και σεληνιασμένων γυναικών στην αρχαιότητα... Διαστρεβλωμένα κειμενα των νεοτέρων θεολόγων που θελουν να εξωβελήσουν τη γυναίκα-ιέρεια απο την θρησκεία.

Καλα είναι να διαβάζουμε κανένα αρχαίο κείμενο να δούμε τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γράφουν...

Καλη σας μέρα



mnk είπε...

@Ατάργα
Αν έχεις την καλωσύνη, ευκαιρίας δοθείσης, γράψε δυο γραμμές εδώ και για τον φουκαρά τον Πάνα, να ξεστραβωθούμε κι εμείς που έχουμε γκανιάξει με το μασωνικό μοντέλο ταύτησής του με τον σατανά. Πολύ θα ωφελούσε, νομίζω.

Στα Ελευσίνια, είχαν ιερείς ή ιέρειες;

@Εργοδότη,
Εντύπωση μου κάνει που είσαι υπέρ της ένωσης των "εκκλησιών". Όλος ο κόσμος ξέρει(ή όχι;) πως αυτό είναι η πρωταρχική επιδίωξη στην ατζέντα για την επιβολή μιας παγκόσμιας θρησκείας, μαζί με την παγκόσμια κυβέρνηση. Ένας λαός, μια θρησκεία, ένα Ράιχ! Πως και συμφωνείς μαζί τους;

PANDAROS είπε...

καλησπερα

προς ξερολα ανωνυμο

αγαπητε φιλε σου φαινεται περιεργο ενας ανθρωπος να ψαχνει για να μαθει?
μολις εχθες διαβασα αυτο με τη ελενη που αναρτησε ο εργοδοτης και αρχισα να ψαχνω..
με αυτα τα θεματα μολις πριν απο πριν απο κανα εξαμηνο ασχοληθηκα οταν ποσταρα για πρωτη φορα εδω!
εσυ τα εμαθες απο κουνια αυτα?αν ξερεις κατι βεβαια
ολο κρινεις και παπαρολογεις και μια καταθεση σκεψης και προβληματισμου δεν κανεις!
Λες συνεχεια αυτο λεει εκεινος ,αυτο λεει αυτος και συ ο πουθενας δεν καταθετεις αποψη πουθενα γιατι συμπεριφερεσαι σαν πουθενας

ναι φιλε αυτος εισαι ενα τιποτα που συνεχεια κρινεις αλλους ενω εσυ εισαι συνεχεια στην απεξω,
ενω εισαι συνεχεια ον γι να βλεπεις τι γραφουμε και να γραψεις την παπαρια σου

πες ρε,λετε συνεχεια παπαριες γιατι κατα την γνωμη μου συμβαινει αυτο!!

αλλα ,ολο κλοκλο εισαι και απο αυγο τιποτα,στερφα η κοτα

στο θεμα μας τωρα,,
η ενωση των εκκλησιων δεν μπορει να γινει ποτε ,αν γινει θα ειναι εκ του πονηρου και συμφωνω με τον φιλο που ειπε μινκ που ειπε για μια παγκοσμια θρησκεια

οι διαφορες ειναι καθαρα θελογικες ,χαοτικες θα ελεγα ,αυτο φαινεται με μια πρωτη ματια στην αρχιτεκτωνικη των δυο εκκλησιων
θολοι η μια-δηλαδη εμεις - περιπτεροι ναοι που σκιζουν σαν ξυραφι τον ουρανο ,
δυστυχως δεν εχω χρονο να σας τα ποσταρω αυατ γαιτι πρεπει να παω στην κλινικη να δω την μανα μου -ειναι η μερα μου σημερα

τα λεμε αυριο φιλοι μου

ΑΝΤΙ ΑΜΑΖΟΝ είπε...

"FEMEN INTERNATIONAL SUPPORT TEAM" - ΟΙ ΜΙΣΑΝΔΡΕΣ ΝΕΟΑΜΑΖΟΝΕΣ ΜΑΙΝΑΔΕΣ FEMEN ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ - ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ Νο 2

http://anti-amazon.blogspot.gr/2013/06/femen-international-support-team-femen-2.html

Ανώνυμος είπε...


Νομίζεις πραγματικά ότι υπάρχει κάποια γυναίκα εδώ μέσα που θα παίξει το κιτς παιχνιδάκι, που τόσο άτεχνα και μπανάλ προσπαθείς να στήσεις;;;;;


ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


Να τα προσέχετε πολύ ορισμένοι αυτά τα συστηματακια του "Bob" γιατί σας βλέπω να μην τα χειρίζεστε και τόσο επιδέξια και να γεμίζετε τις κεφάλες σας με ένα καρο σκουπιδαριό, που ανάθεμα κι αν μπορείτε να ελέγξετε ή να πετάξετε. Μάλλον το σκουπιδαριό σας ελέγχει.


Πάντα φιλικά...




Ατάργα τις είπε...

Καλημέρα

@ mnk

τα Ελευσίνια δημιουργήθηκαν προς τιμήν της Δήμητρος και της Κόρης, και δημιουργήθηκαν ως λατρεία και εορτή απο γυναίκες. Ολοι μπορούσαν να λαμβάνουν μέρος σ' αυτα ακόμα και παιδιά. Αρκεί να ήταν έλληνες πολίτες - λογω γλώσσας φαντάζομαι και μην εχουν κάνει φόνο.
Ειναι τα μυστήρια που σχετίζονται με την Γεωργία και την Καλλιέργεια της Γής. Η κόρη και σε κάποιες περιπτώσεις ο γιός που χάνεται και επανέρχεται στη ζωή μετά απο 3 μήνες δεν ειναι παρα ό ιδιος ο σπόρος που "πεθαίνει" στο χώμα και αναγεννάται με την νέα του μορφή.

Περισσότερα στον Ομηρικό ύμνο περι Δήμητρας

http://www.scribd.com/doc/48645292/%CE%8E%CE%BC%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7-%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B1

Περί Πανός τώρα κάποια στιγμή που θα έχω χρονο για να ψάξω περισσότερα πράγματα θα γράψω περισσότερα...

Καλη μας μέρα


mnk είπε...

Καλά σου μέρα Ατάργα,
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Ξαναρωτώ, λειτουργούσαν ιερείς, ιέρειες ή κι απ' τα δυο, στα Ελευσίνια; Το ερώτημα δεν είναι προβοκατόρικο. Δεν ξέρω κι ερωτώ για να μάθω, ελπίζοντας πως εσύ θα ξέρεις κάτι παραπάνω.

mnk είπε...

Μια που το ανέφερες, περί σπόρων o λόγος:

Ἦσαν δὲ τινες Ἕλληνες ἐκ τῶν ἀναβαινόντων ἵνα προσκυνήσωσιν ἐν τῇ ἑορτῇ. 21 οὗτοι οὖν προσῆλθον Φιλίππῳ τῷ ἀπὸ Βηθσαϊδὰ τῆς Γαλιλαίας, καὶ ἠρώτων αὐτὸν λέγοντες· Κύριε, θέλομεν τὸν Ἰησοῦν ἰδεῖν. 22 ἔρχεται Φίλιππος καὶ λέγει τῷ Ἀνδρέᾳ, καὶ πάλιν Ἀνδρέας καὶ Φίλιππος καὶ λέγουσι τῷ Ἰησοῦ· 23 ὁ δὲ Ἰησοῦς ἀπεκρίνατο αὐτοῖς λέγων· Ἐλήλυθεν ἡ ὥρα ἵνα δοξασθῇ ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου. 24 ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἐὰν μὴ ὁ κόκκος τοῦ σίτου πεσὼν εἰς τὴν γῆν ἀποθάνῃ, αὐτὸς μόνος μένει· ἐὰν δὲ ἀποθάνῃ, πολὺν καρπὸν φέρει. 25 ὁ φιλῶν τὴν ψυχὴν αὐτοῦ ἀπολέσει αὐτήν, καὶ ὁ μισῶν τὴν ψυχὴν αὐτοῦ ἐν τῷ κόσμῳ τούτῳ, εἰς ζωὴν αἰώνιον φυλάξει αὐτήν.
(Κατά Ιωάννην ι'20-25)

Δηλαδή, μόλις ήρθαν οι Έλληνες, άρχισε να μιλάει για "σπόρια που πεθαίνουν". Παράξενες συμπτώσεις.

Ατάργα τις είπε...

Καταλαβαίνω mnk

Υπάρχουν πολλές γιορτές που σχετίζονται με τα Ελευσίνια μυστήρια.
Τα θαλύσια, τα Αλώα, τα Θεσμοφόρια, τα μικρά Ελευσίνια και τα μεγάλα Ελευσίνια.
και κρατούν και αρκετές μέρες.

ναι υπάρχουν αναφορές οτι εκτός του Ιερέα και του Δαδούχου και τους Μύστες υπάρχουν και γυναίκες ιέρειες. Το πιο σημαντικό μέρος των τελετών η μεταφορά των ιερών κιστών γινεται απο γυναικες, καθώς και αναμειξη των υλικών της μυστικής κίστης γίνεται απο γύναίκες
Το νερό που ήταν απαραίτητο για την ιεροτελεστία της ανάμειξης το έχυναν από το κατάλληλο σκεύος, την υδρία, που θύμιζε σημερινή κανάτα. Τα υπόλοιπα συστατικά του ποτού ήταν κρυμμένα μέσα σε καλάθια που ονομάζονταν μυστικές κίστες Όπως βλέπουμε από τις Καρυάτιδες στην εσωτερική πύλη, αυτά τα μετέφεραν με αυτοπεποίθηση στο κεφάλι τους δύο ιέρειες μέσα στον ιερό, απαγορευμένο περίβολο προς το Τελεστήριο, για την ιεροτελεστία της ανάμειξης. Πάνω σε κάθε κίστη υπάρχει το στολισμένο δοχείο του κυκεώνα, σαν ένδειξη ότι περιέχει τα συστατικά του ποτού, που αποσαφηνίζονται περισσότερο από τα βλαστάρια κριθαριού που είναι τυλιγμένα γύρω από τις χειρολαβές και από τα ανθύλλια του βλήχωνα (βοτανική ονομασία Mentha pulegium, φλισκούνι. ή ψυλλόχορτο), που μοιάζουν με θυσάνους. και δεν μπορούμε να παραλείψουμε τους ιερούς χορούς, έπειτα απο εκτεταμένη και λεπτομερή διδασκαλία κλπ -

http://ellinikiglossa-lexarithmoi.blogspot.gr/2012_08_01_archive.html

Σαν να λέμε σήμερα οτι η μείξη της μετάληψης αλλα και η έξοδος και η μεταφορά του ιερού δισκοπότηρου γίνεται απο γυναίκα/ες ιέρεια/ες, ας πουμε !!!

Καλή συνέχεια

mnk είπε...

Ευχαριστώ, Ατάργα.

ΕργΔημΕργ είπε...

Χαιρετώ την mnk!

Δεν ανέφερα ότι με την ένωση των δύο Εκκλησιών ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα εκλείψουν οριστικώς κι όλα εκείνα τα αηδή περί "πρωτείων".

Όχι, δεν την εννοώ την ένωση αυτή όπως την εννοούν οι ποδίτσες καί οι νεοεποχίτες.

Κι αν θέλεις, ο χωρισμός ήταν εκ Θεού, γιά να μην φτάσουν σε λάθος χέρια κάποιες ...γνώσεις... Έτσι, αν κάποιο λαμόγιο σήμερα θέλει να βρει κάποιους συνδυασμούς, πρέπει να έχει μέγιστη πρόσβαση στα άδυτα *καί* της Ορθόδοξης, *καί* της Καθολικής Εκκλησίας. Πράγμα αδύνατον.

(Υγ: Όταν θα γίνει η ένωση, θ' αποκοπούν οριστικά από τον χριστιανικό κορμό οι προτεστάντες.)

mnk είπε...

Αντιχαιρετώ, ω Εργοδότα!

Ανώνυμος είπε...

Για την πληροφόρησή σου, ο Χριστιανισμός δε δέχεται ιέρειες, γιατί ο ιερέας είναι εικόνα Χριστού και ως εκ τούτου πρέπει να συμφωνεί με το φύλο του.Αν ο Χριστός είχε έρθει στη γη ως γυναίκα σύμφωνα με την ορθόδοξη παράδοση, τότε το χριστιανικό ιερατείο θα αποτελείτο αποκλειστικά από γυναίκες.

Τις υπόλοιπες μπαρούφες που πετάς, από τις οποίες αποτελείται το 99,9999% του κειμένου σου, απαξιώ να τις σχολιάσω.

Αν η εξαπόλυσή τους οφείλεται πάντως σε κατανάλωση ναρκωτικών, μπορώ να πω ότι τα συγκεκριμένα που παίρνεις έκαναν πολύ καλή δουλειά!