11 Ιουνίου, 2013

Κακόφεμεν - VI

(προηγούμενο)

αί φτάνουμε στα δύσκολα. Στα πολύ δύσκολα!

Ωραία, ο "φιλάνθρωπος" μάζεψε κάποιες αλήτισσες (Χαζάρες καί άλλες), τις έβαλε στο μισθολόγιο, καί τους έδωσε εντολή να καταστρέφουν σταυρούς, να επιτίθενται σ' εκκλησίες, κτλ κτλ, αφού πρώτα παίξουν το ηλίθιο θεατρικό τους δρώμενο με τα λευκά χαρτόνια καί τις ρώγες τους σε κοινή θέα. Γιατί, όμως;

Εδώ σε θέλω, αναγνώστη μου! Να βρούμε παρέα το γιατί. Λες ο χαζαροεβραίος Σόρος να συμπαθεί τους καλλιτέχνες του δρόμου; Ή να τον έπιασαν τα χουβαρνταλίκια έτσι ξαφνικά, κι είπε να δώσει ένα χαρτζηλίκι σε μερικές άνεργες;

Ας πάμε με τη μέθοδο του Σέρλοκ Χόλμς: αναλυτικά, διά του αποκλεισμού. Αποκλείουμε το ένα, αποκλείουμε το άλλο, αποκλείουμε το παράλλο... Ό,τι μείνει στο τέλος, θα είναι αυτό που ζητάμε.Προφανές δεδομένο 1:

Οι Φέμενες φέρονται ως νεοφεμινίστριες, διότι οι παλαιές φεμινίστριες δεν τραβάνε πιά.

Αυτές (δηλ. οι παλαιές φεμινίστριες) δεν τραβούσανε, ούτε τότε που πρωτοεμφανίστηκαν - εκτός από κάτι εποχές (πχ 1910), που ζητούσαν ψήφο καί ίσα νομικά δικαιώματα.
Εφ' όσον, όμως, τα ίσα νομικά δικαιώματα ανδρών καί γυναικών θεσπίστηκαν σε συνταγματικό καί νομικό επίπεδο μεταπολεμικά στην πλειονότητα των χωρών (καί εφαρμόστηκαν στην πράξη), τότε οι φεμινίστριες έπαψαν να έχουν λόγο ύπαρξης. Επομένως, γιά να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους τις μεταγενέστερες δεκαετίες (πχ 1970), τό 'ριξαν στην παλαβή. Στον σουρρεαλισμό! Με συνθήματα, όπως: "- Δεν θέλουμε καταπίεση απ' τους άντρες!", ή πράξεις όπως το ομαδικό κάψιμο των σουτιέν, κτλ.
Όμως, όλ' αυτά ήσαν εξ αρχής γελοία, κι όλος ο κόσμος γελούσε μαζί τους. Ακόμη περισσότερο, που οι διασημότερες φεμινίστριες (που έκαναν καί τις "δημόσιες σχέσεις" του κινήματος παγκοσμίως) ήταν κάτι κακάσχημες καί γραίες. Χώρια η σχιζοφρένεια: Δεν ασχολούμαστε με τους άντρες, που τους βρίζουμε είκοσι φορές τη μέρα, αλλά ...ασχολούμαστε συνεχώς μ' αυτούς! Διότι απορούμε, που δεν ασχολούνται αυτοί μ' εμάς! LOL!!!

Τη χαριστική βολή στο "κίνημα" την έριξαν οι λοιπές γυναίκες, που δεν τσίμπησαν καθόλου. Γιατί; Διότι η γυναίκα ξέρει άριστα πως τις τελευταίες χιλιετίες ο κόσμος είναι ανδροκρατούμενος, καί δεν χωράνε γυναικείοι τσαμπουκάδες - ή πολλές πολλές "ανεξαρτησίες" κι "αυτονομίες". Έτσι, η κάθε στοιχειωδώς έξυπνη καί πονηρή γυναίκα κοιτάζει να επωφεληθεί, κατά κανόνα προσκολλώμενη σε κάποιον ισχυρό άνδρα. Κι αν -από μόνη της- φτιάξει αποκλειστικά δική της καρριέρα καί βγάλει πολλά δικά της χρήματα, κοιτάζει να μην έρθει σε αντιπαράθεση με τους ισχυρούς άντρες.
Ούτε υπάρχει γυναίκα με σώας τας φρένας, που θα παρατήσει τα χρήματα, τα κοσμήματα, τα καλά ρούχα, τα καλλυντικά, την καλοπέραση, γιά να ζήσει μόνη της καί ντυμένη με τσουβάλια σ' έναν  κόσμο χωρίς άντρες - σε μία κοινωνία Αμαζόνων. Άρα, το "ιδανικό" των παλαιοφεμινιστριών εξ αρχής ήταν εκτός τόπου καί χρόνου, καί δεν ενδιέφερε καμμία σοβαρή γυναίκα. Κοντολογίς, ήταν γιά τα σκουπίδια.

Θά 'λεγε, λοιπόν, κάποιος προχειρογράφος, ότι οι νεοφεμινίστριες Φέμενες έρχονται να καλύψουν το κενό. (Ειδικά αν σκεφτούμε πως πολλές πρωτοπόρες παλαιοφεμινίστριες ήσαν κι αυτές του ιδίου φυράματος. Πχ η κακάσχημη Έμμα Γκόλντμαν, καί λοιπές παρόμοιες.) Πολλώι δε μάλλον, που ετούτες εδώ δεν είναι ασεξουαλικές γριές. Είναι ομορφούλες, δείχνουν καί βυζιά, άρα τυγχάνουν μεγαλύτερης αποδοχής.

Όμως, απαντώ ότι το "προφανές 1" απορρίπτεται εντελώς. Δεν είναι αυτή η εξήγηση της παρουσίας των Φεμενών! Γιατί; Διότι...

...Προσπαθήστε να σκεφτήτε πχ μία Ευρώπη, όπου η συντριπτική πλειονότητα των γυναικών θα φέρεται σαν τις Φέμενες! Πάλι το ίδιο βιολί: "όχι άντρες"... αλλά καί το άρρητο, πλην όμως σαφώς υπονοούμενο: "όχι παιδιά". (Κατά το: "το σώμα μου μου ανήκει", των παλαιοφεμινιστριών.) Πάλι το ίδιο βιολί, αλλά νομοτελειακώς πάλι η ίδια κατάληξη: στα σκουπίδια της Ιστορίας! Κατ' ευθείαν.

Διότι, απλά ένας κόσμος χωρίς άντρες καί παιδιά ΔΕΝ γίνεται.

Μπερδεγουέη, τα ρούχα ψυχολογικώς παίζουν τον ρόλο της ασπίδας. Ειδικά στις γυναίκες. Κι έτσι, η επιμονή των Φεμενών γιά ντύσιμο απ' τη μέση καί κάτω, δείχνει ότι θέτουν "ασπίδα" μπροστά στο αιδοίο τους, στο οποίο δεν θα μπεί τίποτε - καί δεν θα εξέλθει καί τίποτε απ' αυτό.


Προφανές δεδομένο 2:

Οι Φέμενες είναι όντως ο εχθρός μίας καταπιεστικής θρησκείας, του χριστιανισμού. (Καταπιεστικού ειδικά στην καθολική του εκδοχή.)

Εδώ, πάλι, ο τυχών προχειρογράφος θα μας έλεγε γιά την απουσία γυναικών ιερειών, ή πως η έννοια του Θεού δείχνει σαφώς άντρα Θεό, κτλ. Άρα, οι Φέμενες κατά κάποιο τρόπο καλύπτουν το κενό κι επαναφέρουν τις ισορροπίες.

Λάθος κι αυτό, διότι αφ' ενός δεν κάνουν καμμία αναφορά στις αρχαίες Θεές (όπως καί να το κάνουμε, κάτι τέτοια υποκείμενα σαν τις Φεμενο-Χαζάρες, η αρχαία Ελλάδα ΤΑ ΕΝΟΧΛΕΙ - καί, αν αρχίσουν τις αναφορές σ' αρχαίες εποχές, θ' αναγκαστούν να περάσουν απο εκεί), και αφ' ετέρου δεν κάνουν καμμία αναφορά στις καμμένες "μάγισσες" του ύστερου Μεσαίωνα καί της Αναγέννησης. (Πράγμα που θα ήταν απόλυτα φυσικό - αν υποθέσουμε πως αγωνίζονται γιά την αποκατάσταση των ιστορικών αδικιών εις βάρος της γυναίκας, καί δη της ιέρειας της Γαίας.)

Υπάρχουν, βέβαια, καί τα όσα γράψαμε εδώ, γιά όποιον ενδιαφέρεται.


Προφανές δεδομένο 3:

Οι Φέμενες επιτίθενται στον χριστιανισμό, ως ιουδαίες που είναι. Είναι ανεκτική η εποχή μας, καί βρήκαν ευκαιρία.

Επίσης λάθος. Δεν βγαίνει τίποτε με τις συνεχείς επιθέσεις τους, διότι αφ' ενός πάντα καταλήγουν κατηγορούμενες στα δικαστήρια, καί αφ' ετέρου κάποια μέρα θα φάνε άγριο ξύλο από τίποτε φανατικούς χριστιανούς... Όταν η Αστυνομία, βαρυεστημένη απ' την επανάληψη της μαλακίας των Φεμενών, καί ειδοποιημένη μέσωι κινητών τηλεφώνων, θ' αργήσει να επέμβει.

Το μόνο που καταφέρνουν, είναι να εξαγριώνουν ακόμη καί τους "χλιαρούς" χριστιανούς.


Προφανές δεδομένο 4:

Είδες Εργοδότη; Μόνος σου το είπες. Ο στόχος είναι να εξαγριωθούν ακόμη καί οι "χλιαροί" χριστιανοί, οι κατ' όνομα, ώστε να πολωθούν τα δύο στρατόπεδα (χριστιανών καί μωαμεθανών) του μελλοντικού ιερού (ή φυλετικού, ή πολιτισμικού, ή ό,τι γουστάρετε...) παγκοσμίου πολέμου.

Καί, σε μυστικό επίπεδο, ν' αναβιώσουν οι Σταυροφορίες. (Γιά τους ίδιους λόγους, όπως καί τότε: επαναχτίσιμο του "ναού του Σολομώντα", παγκόσμια βασιλεία των περιτετμημένων, καί λοιπές θρίχες.)

Λάθος, καί λάθος.

Πρώτον άλφα, ο εξαγριωμένος χριστιανός δεν είναι βλάκας. Με τις Φέμενες θα τα βάλει, όχι με τους μωαμεθανούς. Διότι, μέχρι στιγμής, οι μωαμεθανοί δεν έχουν επιτεθεί σ' εκκλησίες μέσα στην Ευρώπη. Τουλάχιστον, όχι σε (συμβολικώς) σημαντικές, όπως η Νότρ Ντάμ. Πρώτον βήτα, τον ρόλο του εξαγριώματος της χριστιανικής Ευρώπης (εν όψει νέων "Σταυροφοριών") τον έχουν αναλάβει οι ίδιοι οι μωαμεθανοί λαθρομετανάστες ανά την Ευρώπη... καί δεν χρειάζονται συμπαράσταση από γυναίκες, που οι ίδιοι τις θεωρούν ανήθικες.

Καί δεύτερον, οι σημερινές συνθήκες δεν είναι καθόλου ίδιες με τις συνθήκες του 1095 μΧ. Σήμερα οι περισσότεροι ευρωπαϊκοί στρατοί είτε είναι λίαν περιορισμένοι, είτε δεν υπάρχουν, είτε δεν έχουν ιδανικά (πχ στρατός της ...Ελβετίας!!! - γιά ποιό πράγμα θα δώσει μάχη; καί εναντίον ποιανού; του Λιχτενστάϊν; ). Ο δε μέσος Ευρωπαίος θεωρεί αυτονότητα κάποια πράγματα. Όπως, ότι δεν θα τον ενοχλήσει κανείς εχθρός. Εάν, δε, φτάσει στο σημείο να "ενοχληθεί", περιμένει από καλά αμειβόμενους επαγγελματίες στρατιωτικούς, εφοδιασμένους με τελευταίας τεχνολογίας όπλα, να καθαρίσουν.

Μ' άλλα λόγια, κανείς Ευρωπαίος δεν θα πάει σήμερα να ζωστεί τη σπάθα καί να πάρει ευλογία απ' τον ιερέα της ενορίας του, γιά να πάει μετά ν' απελευθερώσει τους Αγίους Τόπους - ειδικά προς χάρη των εβραίων.


Προφανές δεδομένο 5:

Με τα "βυζάκια έξω" κάθε μέρα στα παγκόσμια ΜΜΕ αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από σημαντικά γεγονότα - καί τον αποβλακώνουν.

Κι αυτό λάθος. Διότι ήδη διαθέτουν άπειρους άλλους τρόπους να τον αποβλακώσουν. Τα δε παγκόσμια ΜΜΕ δεν είναι, δα, βιβλία του Πλάτωνα! Βόθροι είναι! :-)Αν, όμως, δεν είν' αυτό, δεν είναι το άλλο, δεν είναι το παράλλο, δεν είν' το παρεκείνο, τότε περί τίνος πρόκειται; Εναντίον ποιών στόχων βγάζει την πύρινη γλώσσα του αυτός ο δράκος των Φεμενών; Εναντίον ποιών σηκώνεται απειλητικό αυτό το αναβιωμένο κεφάλι της Λερναίας Ύδρας;

Το ένστικτό μου μου λέει πως κάτι συνεχίζει να κρύβεται πίσω απ' αυτές τις γελοιότητες. Κάτι συνεχίζει να μου διαφεύγει. Κάτι μεγάλης κλίμακας, καί μάλλον τρομακτικό. Άλλως τε, ο "φιλάνθρωπος" παίζει παιχνίδια παγκόσμιας κλίμακας. Πώς δεν θα ήταν οι Φέμενες ένα απ' αυτά;

Θα μπορούσαμε εδώ να πούμε πως οι Φέμενες πάνε ν' αναβιώσουν ένα είδος πανάρχαιης, πρωτόγονης, άγριας, άνευ ηθικών φραγμών μητριαρχίας των σπηλαίων. Όπου, εφ' όσον η γυναίκα γεννάει παιδιά, έχει καί το δικαίωμα να τα σκοτώνει καί να τα κάνει στον φούρνο με πατάτες καί να τα τρώει.

Όμως, πώς; με τόσο χοντροκομμένο τρόπο;

Μετά, υπάρχει καί έτερος παράγων. Εκτός της αφεντιάς μου (διότι τις "παιδικές αρρώστειες" της έρευνας τις άφησα πολύ πίσω μου), όλοι όσοι ασχολούνται με τη σκοτεινή πλευρά των γεγονότων, όλοι οι "συνομωσιολόγοι", αν θέλετε, επισημαίνουν μεν -εύκολα- κρυφές καί φοβερές απειλές, αλλά πάντα κάνουν το λάθος να υποτιμούν τον αμυνόμενο.
Πχ μπορεί κάποιος να δεί τις Φέμενες σαν μητριαρχικές μέγαιρες, καί ν' αρχίσει τα μοιρολόγια: "- Θα σκοτώσουν όλους τους άντρες! Εγώ σας προειδοποίησα! Καί μετά θ' ανοίξουν τα Τάρταρα, να βγουν οι σκοτεινοί βασιλείς!" Κτλ κτλ κτλ κτλ.

Ναί, ρέ λεβέντη, σύμφωνοι! Αλλά οι άντρες (ή οι χριστιανοί, ή... ή...) θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια να τους σφάξουνε; Δεν προχωράνε έτσι τα όποια σχέδια, ακόμη καί τα πλέον σκοτεινά! Τα σχέδια, γιά να προχωρήσουνε, πρέπει πρώτα να φροντίσουν ώστε να ελαχιστοποιηθεί η αντίσταση.

Κι εδώ έρχεται αρωγός μας η Ιστορία. Διότι η εξουσία -σαν τους χαρτοπαίκτες- δεν έχει καθόλου φαντασία. Επαναλαμβάνεται με αφόρητα βαρετό τρόπο. Επαναλαμβάνει τα ίδια παλιά δοκιμασμένα κόλπα - με την ελπίδα να βρεί νέα, ανιστόρητα κορόϊδα.
Επομένως, εάν έχουμε περάσει επιτυχώς τις ιστορικές εξετάσεις μας, γνωρίζουμε άριστα τί μας περιμένει.

Η Ιστορία, λοιπόν...
  • Κάπου τον πρώτο καί δεύτερον αιώνες μετά Χριστόν, είχαμε την Pax Romana, χωρίς σύνορα.
  • Σήμερα έχουμε την "Ενωμένη Ευρώπη" - επίσης χωρίς σύνορα.
  • Τα πρώτα διακόσια χρόνια μΧ είχαμε τρομερά πλούσιους, που έπαιρναν τις αποφάσεις, κι εξαθλιωμένους πληβείους καί δούλους.
  • Σήμερα, το ίδιο.
  • Τους αιώνες εκείνους διαδόθηκε ο χριστιανισμός από μία δράκα θρασυτάτων υποκειμένων, ιουδαϊκού θρησκεύματος, που δεν σεβάστηκαν την υπάρχουσα θρησκεία της Ρώμης.
  • Σήμερα, πάλι έχουμε την ίδια δράκα θρασυτάτων ιουδαϊκού θρησκεύματος υποκειμένων, που δεν σέβονται την υπάρχουσα θρησκεία της Ευρώπης.
Τί κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια, έ;

(Κορυφαία απάντηση -κάπου, κάποτε- απ' το Διαδίκτυο: "ο σουβλατζής με την απόχη!" :-) :-) :-) )Καλά τά 'παμε μέχρις εδώ, αλλά μας λείπει το τί νέο ( ; ) θέλουν να διαδώσουν τα "υποκείμενα". Διότι, ακόμη καί τον τρόπο των παλαιών "υποκειμένων" τον ξέρουμε: ήταν να πλησιάζουν τις πλούσιες Ρωμαίες, καί να τις πιάνουν στο ψηστήρι περί "νέας θρησκείας", κτλ. Ενδεχομένως να τις απαυτό κιόλας (άμα βρίσκανε καμιά παραμελημένη), ώστε να ...συσφίγγονται οι δεσμοί προπαγανδιστών καί "νεοφύτων" γυναικών - καί να βρίσκουν προστασία ισχυρών προσώπων γιά τις ανομίες τους.
Άσε που, εάν ανακαλυπτόταν κάτι από τα "αμύητα" μέλη (συνήθως τους άντρες) στο σόϊ, το αποτέλεσμα πάντα ήταν άγριες έριδες μέσα στην οικογένεια - καί διάλυση αυτής. Ένας αντίπαλος των ιουδαίων λιγώτερος!... Διότι, είπαμε: οι πλούσιοι (δηλ. η κορυφή της τότε κοινωνίας) έπαιρναν καί τις αποφάσεις.

Απαραίτητη παρένθεση: Ίσως μερικοί ρομαντικοί να βλέπουν μία αδιάσπαστη συνέχεια του χριστιανισμού από το έτος (πες) 33 μΧ, έως σήμερα. Μία ενιαία "γραμμή", θεόπνευστη.
Προσωπικά, διαφωνώ αγρίως. Καί λέω πως ο "χριστιανισμός" των δύο (έως καί τριών) πρώτων χριστιανικών αιώνων, με τις "αγάπες", τις κατακόμβες, τους "ιχθύες", δεν έχει καμμία μα καμμία σχέση με τον σημερινό χριστιανισμό - καί ειδικά με την Ορθοδοξία.
Γιά να είμαι ακριβής, το ούλτρα ανθελληνικό κατασκεύασμα του πρώϊμου "χριστιανισμού" έχει (όχι μηδενική, αλλά) ελάχιστη σχέση με τον σημερινό χριστιανισμό. Αυτό θα το αποδείξω, όταν καταπιαστώ με το θέμα, καί ΔΕΝ το συζητώ.

Υπ' αυτό το πρίσμα, λοιπόν, εχθρεύομαι θανάσιμα τα σημερινά καμώματα των Φεμενών, γνωρίζω δε τον τρόπο τους να πλησιάζουν τις σημερινές "νεόφυτες"! Βλέπετε, μέχρι σήμερα κανείς δεν τις θεωρεί λυσσασμένες ιέρειες της σκοτεινής Εκάτης, αλλά όλοι-ες τις θεωρούν κάτι σαν "χαριτωμένες τρελλές". Ολονών οι αντιδράσεις είναι κάπως σαν: "- Βρέ, τα κορίτσια!... Κάνανε μία παλαβωμάρα, ξεγυμνωθήκανε κι ελαφρώς, αλλά τί έγινε μωρέ;! Γιατί να τις βάλετε στη φυλακή; Κινδυνεύετε από μισόγυμνες γυναίκες;"
Κι επειδή η εποχή μας είναι της ταχύτητας, την μετάδοση των "ιδεών" τους την έχουν αναλάβει τα ΜΜΕ καί το Διαδίκτυο. Δεν έχει πιά πλησίασμα των πλουσίων Ευρωπαίων κυριών μίας-μίας, καί μετά φιλοσοφικού τύπου προπαγάνδα, μπας καί τσιμπήσει η κυρία! Αργεί πολύ αυτό!

Μονάχα το κρυμμένο μήνυμα του φεμενο-κηρύγματος εξακολουθεί να μου διαφεύγει, αλλά πιθανολογώ πως είναι αυτό εδώ:Κι αυτό (στη δεύτερη εξ αριστερών μόλις που φαίνεται) :


Έ, λοιπόν, ναί! Γιά τα στεφάνια πρόκειται! Στεφάνια από λουλούδια (άνοιξη, αναγέννηση της Φύσης), που είναι χαρακτηριστική διακόσμηση των κεφαλιών των γυναικών της Γαίας.

Εάν, τώρα, οι γυναίκες του σεληνιακού ιερατείου φοράνε στεφάνια, τότε πρόκειται γιά συνειδητή εκ μέρους τους παραποίηση καί οικειοποίηση των συμβόλων του αντιπάλου τους γυναικείου ιερατείου, με σκοπό την τελική προσέλκυση όλου του γυναικείου ιερατείου της Γαίας προς το μέρος τους. Όλων των γυναικών, παναπεί.

Η δε εικόνα των ΜΜΕ αναλαμβάνει τα υπόλοιπα: πέρασμα των συμβόλων σε υποσυνείδητο επίπεδο, κτλ.

Εάν, λοιπόν, όλες οι γυναίκες (τουλάχιστον του "πολιτισμένου" -τρομάρα του- κόσμου) γίνουν σεληνιακές μέγαιρες, καί δη ως αποτέλεσμα ύπουλης υποσυνείδητης προπαγάνδας, σας αφήνω να φανταστείτε τ' αποτελέσματα.Ως επίλογος.

Δεν κατέχω την πάσα αλήθεια. Είμαι, δε καλός σε κάποια πράγματα, καί σε κάποια άλλα όχι. Έκαστος εφ' ώι ετάχθη! Επομένως, είμαι αρκετά καλός ν' ανιχνεύσω την επιστημονική πορεία των ανθρώπων του παρελθόντος, χωρίς να γνωρίζω εμπόδια χρόνου. Δεκάδες χιλιετίες, που θα προβλημάτιζαν οποιονδήποτε Αρχαιολόγο, γιά μένα είναι βούτυρο στο ψωμί μου - διότι τα Μαθηματικά καί η Φυσική παρέμειναν τα ίδια. Ακόμη καί οι πλευρές τους, που σήμερα δεν κατανοούμε. (Αλλά τις κατανοούσαν μιά χαρά οι άνθρωποι, δυό καί τρεις Κατακλυσμούς πίσω.)

Αλλά τα βρίσκω μπαστούνια στην γεωπολιτική, καί η πλέον δυσθεώρατη βουνοκορφή όλων είναι γιά την αφεντιά μου η θρησκεία.

Μιλάμε πάντα γιά την εξέλιξη αυτών των τομέων ανά τις χιλιετίες - διότι δεν έχω πρόβλημα να κατανοήσω το μεγαλύτερο ποσοστό των σημερινών δεδομένων τους.

Έτσι, πιστεύω ότι τα πράγματα γίνονται καθαρώτερα σε θρησκεία καί γεωπολιτική, όσο πιό πίσω πάμε στο παρελθόν. Πχ τα πράγματα είναι -πάντα γιά μένα, έ;- σαν διάφανα νερά την εποχή του Ιάσονα, αλλά όχι την εποχή πχ του Πεισίστρατου.
Τις νεώτερες εποχές, αυτές, γιά τις οποίες -οποία ειρωνεία!- έχουμε πλέον συστηματικές ιστορικές πηγές (πχ Ηρόδοτο), λαμβάνει χώραν το μπλέξιμο, του μπλεξίματος, ώ μπλέξιμο! Την δε σύγχυση επιτείνουν (καί εξ απροσεξίας, καί εξεπίτηδες) οι διάφοροι αρχαίοι συγγραφείς. Ώστε, να καλούμαστε εμείς να βρούμε την άκρη του νήματος.

Αλήθεια, η Σελήνη σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς θεωρείται η θεά των γεννήσεων. (Πράγμα γιά το οποίο έκανα επίτηδες το κορόϊδο στην ανάπτυξη του κειμένου.) Πώς, λοιπόν, καί κατάντησε μία σιχαμερή θεά του θανάτου;

Ωραία, όσοι-ες ασχολούμαστε με τέτοια θέματα (εσωτερική Αστρολογία, κτλ), γνωρίζουμε πως η Σελήνη καθορίζει καί τις γεννήσεις, καί τους θανάτους. Αλλά γιατί, τότε, το σεληνιακό ιερατείο πήγε καί κόλλησε μονάχα στη δεύτερη εκδήλωση (στον τερματισμό της ζωής) κι όχι στην πρώτη; Εάν αυτό ήταν αυθεντική συνέχεια του αντίστοιχου ιερατείου των ΠΟΛΥ παναρχαίων χρόνων, τότε οι Φέμενες -εκτός απ' του να πίνουν η μία το αίμα περιόδου της άλλης- θα έπρεπε να γεννάνε παιδιά σαν κουνέλες.

Δεν γνωρίζω. Εγώ τόσα μπόρεσα, τόσα σας έδωσα.

Κι έτσι, αγαπημένο μου αναγνωστικό κοινό, από 'δω καί μετά ο λόγος σ' εσένα.

Ελπίζω να γράψετε λίαν ενδιαφέροντα καί διαφωτιστικά σχόλια!

ΤΕΛΟΣ

17 σχόλια:

Ατάργα τις είπε...

καλησπέρα μας

μερικές ακόμα εξηγήσεις το σχολιο της mnk το ειδα μετά - αυτό για τους σπορους κλπ

Το αληθινό κειμενο - ειναι το παρακάτω, που εχει διαγραφεί απο το κειμενο της Αγίας Γραφής :

Ήσαν δε τίν ές Έλληνες εκ των αναβαινόντων ίνα προσκυνήσωσιν εν τη εορτή ούτοι ουν προσήλθον Φιλίππω από Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας και πρώτουν αυτόν λέγοντες, Κύριε θέλομεν τον Ιησούν ιδείν. Έρχεται Φίλιππος και λέγει τω Ανδρέα, και πάλιν Ανδρέας και Φίλιππος λέγουσι τω Ιησού. Ο δε Ιησούς απεκρίνατο αυτοίς λέγων: ΕΛΗΛΥΘΕΝ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΔΟΞΑΣΘΗ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΕΛΛΑΣ ΓΑΡ ΜΟΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΕΙ, ΦΥΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΚΑΙ ΒΛΑΣΤΗΜΑ ΘΕΙΟΝ ΗΚΡΙΒΩΜΕΝΟΝ. ΛΟΓΙΣΜΟΝ ΑΠΟΤΙΚΤΟΥΣΑ ΟΙΚΕΙΟΥΜΕΝΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΝ.

Καινή Διαθήκη , Ιωάννη ΙΒ' 20-23

Ενα το κρατούμενο

Ισως καταλάβουμε γιατι δεχόμαστε τόση λάσπη και τέτοια μεγάλα στην ουσία γενεο-κτονία ...

2ον Ο εσωτερικός Χριστιανισμός πιστεύει ότι τελειώνει η τελείωσε η εποχή του Υιού καθώς και η εποχής του Ιχθύος και θα περάσουμε σε μια νέα εποχή του Υδροχόου αλλα συγχρόνως και εποχής του Αγίου Πνεύματος...

Πολύ καλές οι φωτο που παρατέθηκαν για παραπέρα κουβεντα ...

Τώρα μένει να καθορίσουμε την εποχή του Αγίου Πνεύματος και τι σόι πνεύμα είναι Αυτό !!!

Ειναι η εποχή της φανέρωσης του Τρίτου Προσώπου του Τριαδικού Θεού και η εκδήλωση του Αγίου Πνεύματος στην γή.

Σε πολλά απο τα κειμενα που εχω αναρτήσει μέχρι σήμερα δίνονται ερμηνείες εικονων και κειμένων, οσο δύναμαι κι οσο μπορώ να φανταστώ ή να καταλάβω...

ΤΟ περιστέρι ως σύμβολο του Αγίου Πνεύματος και η γυναίκα που το φέρει ή οπως τελως πάντων εμφανίζεται αυτό, σε κειμενα και αναφορές.

Ε πιστεύω οτι όλο αυτο το θέατρο του παραλόγου με τις Φέμεν λειτουργεί ως δυσφήμηση ακριβώς αυτού του πράγματος, της νέας εποχής του Πραγματικού Πνεύματος ...

Αν συμβεί μια πραγματική επανάσταση γυναικών σε πνευματικό επίπεδο ή και σε γεωπολιτικο, ας πουμε, ποιος θα τις πάρει σοβαρά οταν ήδη εχουν δημιουργηθεί ανάλογα περιστατικά με τις Φεμεν ;;;

http://www.sacred-texts.com/cla/luc/tsg/img/fig07.jpg

Απο το ιερο του ΣΗΜΗΙΟΥ- ΣΗΜΑΔΙΟΥ

Στο κέντρο ανάμεσα στα δύο αγάλματα βρίσκετε στημένο άλλο χρυσό ξόανο που δεν μοιάζει με τα άλλα ξόανα. Δεν έχει μορφή ξεχωριστή και μοιάζει με τους θεούς. ΟΙ Ασσύριοι το ονομάζουν ΣΗΜΗΙΟΝ - ΣΗΜΑΔΙ, και δεν του έχουν δώσει ξεχωριστό όνομα, μήτε και λένε τίποτα για την προέλευσή του και τι παριστάνει. Άλλοι νομίζουν ότι είναι ο Διόνυσος κι άλλοι η Σεμίραμις, γιατί πραγματικά στο κεφάλι του κάθετε ένα χρυσό περιστέρι που είναι το σημάδι της Σεμιράμιδος.

Και αυτό το περιστέρι το κατεβάζουν δυο φορές το χρόνο στη θάλασσα σαν φέρουν το νερό, που χύνουν μέσα στο ιερό και στο χάσμα που βρίσκεται κάτω από το ιερό. Εις ανάμνηση της σωτηρίας του Δευκαλίωνα από τον κατακλυσμό.

Η σύνδεση με κατακλυσμο καθώς το ΣΗΜΗΙΟΝ προυποθέτει και το περάσμα της ανθρωπότητας - μετα τον κατακλυσμό και νέα ανθρωπότητα με αλλαγή DNA.

http://www.freeinquiry.gr/upload/files/dna-493-1.jpg

http://ellinikiglossa-lexarithmoi.blogspot.gr/2012/03/blog-post_22.html

Διονυσος και Απόλλων μαζί με την φοινικιά (;) στην μέση

Ετσι για να ξεκινήσει ο διάλογος.

Ατάργα τις είπε...

και ένα τρίτο τελευταίο η αποκοπή με το δρεπάνι δεν συμβολιζει παρα την μη γέννηση παιδιών πλέον. Ενα απο τα σχέδια της Νέας παγκοσμιας τάξης για έλεγχο των γεννήσεων αλλα και σταδιακή μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού....

http://www.katohika.gr/2013/06/i-lesxi-bilderberg-thelei-na-meiossei-ton-pagkosmio-plythismo.html

mnk είπε...

Δεν νομίζω πως ο σκοπός είναι να προσεταιρισθούν τις γυναίκες. Το βρίσκω μάλλον αδύνατον. Οι περισσότερες, βλέπεις, έχουν το κουσούρι να τους αρέσουν οι άντρες. Πολύ. :)

Το όλον σκηνικό φαίνεται μάλλον ως δήλωση/διακήρυξη/declaration (δεν βρίσκω την ακριβή λέξη) κάποιας σέκτας θανάτου, που θεωρεί πως ήρθε η ώρα να εισαγάγει τις ιδέες της στην πλέμπα. Ή πρόκειται για δημόσια πράξη μαγείας, του χοντροκομμένου και ηλίθιου είδους που τόσο αγαπάνε τα καμπαλάρια. Ή και τα δύο.

Δεδομένης της "ιδεολογικής"(;) ταυτότητας των εμπνευστών, πρέπει να σκεφτούμε στη δική τους "γλώσσα" η οποία είναι μανιχαϊστική. (Δεν μπορείς να καταλάβεις το πως σκέφτεται ο μαρξιστής π.χ., σκεπτόμενος εσύ με θεολογικούς όρους. Πρέπει να μάθεις την "γλώσσα" του για να μπεις στην σκέψη του.) Ενδεχομένως να πρόκειται για εσωτερικό τους παιχνίδι αντιπαράθεσης. Νομίζω πως η απάντηση βρίσκεται στο Ζοχάρ.

Κάποιες κατατοπιστικές νύξεις περί Ζοχάρ, εδώ (στα σχόλια):
http://theoprovlitos.blogspot.gr/2011/07/2.html


mnk είπε...

@ Ατάργα, το ξέρω αυτό το κείμενο, αλλά φυσικά δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως βάσιν συλλογιστικής. Είναι απλώς κάτι που είπε κάποιος πως διάβασε, όταν πήγε στα υπόγεια του Βατικανού. Εγώ δεν τον ξέρω αυτόν τον κάποιον προσωπικά, ώστε να μπορώ να κρίνω αν είναι φερέγγυος ή τα έβγαλε απ' την κοιλιά του. Δεν ξέρω καν αν είναι υπαρκτό πρόσωπο. Επιβεβαιώνεται το γεγονός κι από έναν ακόμα τουλάχιστον μάρτυρα; Όχι. Άρα, για μένα είναι σαν να μην υπάρχει το κείμενο, δεν το λαβαίνω καθόλου υπ' όψιν μου. Προς το παρόν τουλάχιστον, μέχρι να υπάρξει κάποια πειστικότερη μαρτυρία.

Όταν λες "εσωτερικός Χριστιανισμός", τι ακριβώς εννοείς;

mnk είπε...


Το δρεπάνι ως σύμβολο στείρωσης, όπως πολύ σωστά λέει η Ατάργα, σε συνύπαρξη με το στεφάνι ως σύμβολο ευκαρπίας, όπως πολύ σωστά λέει ο εργοδότης, μου θυμίζουν τις τεκτονικές κολώνες Γιαχίν και Βοάζ και τ' ασπρόμαυρα πλακάκια.

Ταυτόχρονη παρουσία συμβόλων ζωής και θανάτου, με την ίδια βίαιη αισθητική -σε πιο κουλτουρέ στυλ- μάλιστα με την ίδια γκάμα χρωμάτων και με το ίδιο βαθειά ανησυχητικό αποτέλεσμα για τον θεατή, έχουμε κι εδώ:
https://www.google.gr/search?q=denver+airport&client=firefox-a&hs=G6a&rls=org.mozilla:el:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=SMu3UYTrBILAhAe_iIDYBw&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=617

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα.
τά λίνκς πού παραθέτετε εσείς καί άλλοι
όταν καταλαμβάνουν δύο γραμμές καί δέν τελειώνουν σέ jpg
εν γένει δέν ανευρίσκονται εκ γουγλίου.
έχετε κάποια τεχνική χυποντείξ?
ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Αντιγράφεις την διεύθυνση και την θέτεις στην γραμμή διεύθυνσης και πατάς enter

mnk είπε...

Συνειρμοί:
http://redskywarning.blogspot.gr/2013/06/blog-post_12.html

PANDAROS είπε...

καλησπερα

Ξεκιναω απο το Σεληνιακο ιερατειο,Αν οντως υπαρχει. Αρχιερεια οπωσδηποτε θα ηταν γυναικα,αν και εχω ενστασεις στο θεμα αυτο,αλλα ξεκινω με αυτην την παραδοχη και οπου βγω

Αφου ειναι Σεληνιακο, η θεα τους θα ειναι η Σεληνη και φυσικα η Ελενη.
επισης λατρευεται με πολλα ονοματα
οπως Πασιφαη στην Κρητη,και Μηνη στην υπολοιπη Ελλαδα, υπαρχουν και αλλα βεβαια αλλα κρατω αυτα για να μας βοηθησουν στην συνεχεια .
Ολα τα γραπτα ,οσον αφορα την γενεολογια της,συμφωνουν μρ τον ενα η τον αλλον τροπο οτι ειναι Τιατανιδα [αυτο το κραταμε για μετα]


Υπαρχουν ομως αλλες Θεες που να σχτιζονται με την Σεληνη?- Bεβαια υπαρχουν και ειναι αρκετες
Ετσι εχουμε την Φοιβη [την Λαμπερη] ονομα σχεδον ιδιο με της Σεληνης-που βγαινει απο το σελας σημερα θα την λεγαμε φωτεινη-
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι εχει το ιδιο ονομα με τον Φοιβο ο οποιος ειναι και εγγονος της!!!
Ετσι στρεφομαι στην Αρτεμη και μολις την μελταω στο φτερο βλεπω πως ειναι και αυτη μια κλασικη Σεληνοθεα.! ολοι την εχουμε δει σε απεικονησεις με το φεγγαρι στα μαλλια [μου θυμιζει ενα τραγουδι αυτο]
μονο και μονο οτι η Αρτεμη ειναι θεα πρωτου μεγεθους αυτο σημαινει οτι η Σεληνη ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ οτι το Σεληνιακο ιερατειο ειναι κανει κουμαντο σε ολη την Ελλαδα τα αλλα αν υπαρχουν ειναι ειναι της πλακας

Αυτο σε συνδιασμο με την λατρια της ΕΚΑΤΗΣ και ειδικα της τριμορφης

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Hecate_Chiaramonti_Inv1922.jpg

ειναι βεβαιο πλεον οτι η εκατη ειναι φεγγαροθεα,καταρχην η Σεληνη -φοιβη- ηταν γιαγια της αν θυμαμαι καλα,
το σημαντικο ειναι πως η λατρεια της υπηρχε σε ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ
παρατηρηστε και κρατηστε το , το φωτοστεφανο αυτο με τις ακτινες που εχει στο κεφαλι της η ΕΚΑΤΗ.Οπως και οι γουικανες μαγισες που μας ποσταρε ο μποτιλιας την εχουν για προστατιδα τους

και φτανουμε στο βαρυ πυροβολικο της Σεληνιακης λατρειας που ειναι η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ...

Υπαρχει μια εκδοχη οτι ηταν κορη του γιγαντα Παλλαντα ,οπως ακριβως ηταν και η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ!!!!
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΙΑΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ?
χαχχαχαχ ναι απο κει πιανονομαι ,απο που θελετε να παιστω οτι η Αθηνα βγηκε απο το κεφαλι του ΔΙΑ?
Αλλωστε το λεει και το επιθετο της Παλλας!!!

συνεχεια ,,,

Μια από τις Μποτίλιες στο Πέλαγος (μια και προσφάτως ευδοκίμησα να διαθέτω σωσίες) είπε...

@ ΕργΔημΕργ

Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες για ένα ακόμη θέμα - κλειδί που έθεσες, καθώς και για τα μπαλάκια που απερίφραστα έριξες, σε όσους θεωρούν ότι το παρόν θέμα τούς αφορά και ευαρεστούνται να επισυνάψουν.
Εννοείται, ότι συμφώνως προς τα πάγια πλέον τού δικτύου αναλαμβάνω την συνέχιση υπό την μορφή αναρτήσεων.

@ PANDAROS

Πολύ εύστοχες - ως συνήθως - οι παρατηρήσεις σου.
Εκτιμώ ότι αυτές δομούν μια πρώτης τάξεως αφετηρία για την συνέχιση τής προβληματικήςπου έθεσε ο καλός μας Εργοδότης.

PANDAROS είπε...

ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΙΕΡΑΤΙΟΥ

Ξεκινω απο το χρωμα και αυτο οπως διαβασω ειναι το ασπρο
χμμμ για να δω ποιοι το φορανε ?
Α] Οι γουικανες μαγισες [βλεπε φωτο εργοδοτη]
Β]αυτος εδω ο δρακουλας, ο παπας

http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/01671/pope4_1671332a.jpg

Γ] αυτοι οι μυστηριοι τυποι του ανωτατου συμβουλιου ελληνων εθνικων

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Hellen_ritual_(2).jpg

Δ]οι συγχρονοι ναιτες ιπποτες

http://4.bp.blogspot.com/-_wXGM1DIzSI/TjWeZBD1rFI/AAAAAAAAcw8/qTg1t9XdVl4/s1600/01.jpg

E] και οι γιατροι!!!

αλλο συμβολο της σεληνης ειναι το λιονταρι και κυριως το θηλυκο αλλα και το αρσενικο δεν μας χαλαει γιατι συμφωνα με τον αιλιανο το λιονταρι της νεμεας επεσε απο την Σεληνη και η ιδια η θεα το αναθρεψε

-τωρα να δουμε ποιοι ειχαν συμβολο θηλυκα λιονταρια

ποιοι αλλοι απο τους μυκηναιους
[παρατηρηστε την πυλη των λεοντων τα ζωα δεν εχουν εμφανη αντρικα γεννητικα οργανα ,γιατι αυτοι οι τελειοι γλυπτες δεν τα εβαλαν?
απο παραληψη ?- οχι βεβαια γιατι απλα ηταν θηλυκα]

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/02/a3/8e/9f/filename-img-0992-jpg.jpg

δεν ξερω αν οι λεοντες, στο νησι που γεννηθηκε ο απολλωνας και η αρτεμη στην δηλο ,ειναι θηλυκα λιονταρια ,γιατι δεν φαινονται τα οργανα τους, εγω τους κοβω για λεαινες, δειτε το και εσεις

http://www.mykonosinfo.gr/delosisland/1.jpg
εδω η φεγγαροθεα αρτεμις δεν βουταει απο το λαιμο θηλυκο λιονταρι ?
πολυ ψωριαρικο το βλεπω για αρσενικο ,δεν εχει ουτε χαιτη

http://fotiakeravnos.files.wordpress.com/2012/05/artemis-web.jpg

και για να μην αφησουμε τα αρσενικα λιονταρια εξω απο τον χορο οριστε την αρτεμη που εχει βουητξει ενα λιονταρι απο τα αυτια και την ουρα

http://eleysis69.files.wordpress.com/2009/06/cf80cf8ccf84cebdceb9ceb1-ceb8ceb7cf81cf8ecebd.jpg?w=640

αλλα επειδη στην εποχη μας ειναι δυσκολο να βρεις λιονταρι, πας στα πιο ευκολα στον πιο κοντινο συγγενη του που ειναι η γατα
.ετσι οι μαγισσες και ειδικα οι γουικανες μαγισσες εχουν σε μεγαλη υποληψη αυτα τα ζωα μεχρι που τα τρωνε!!!

http://witchcraft-supplies.com/Cats/wiccancatpentagram.jpg

παρατηρηστε την γατα που ειναι μεσα στο μισοφεγγαρο που ειναι και αυτο μεσα στην πενταλφα!!

ενα μπλογκ που προβαλει τις φεμινες λεγεται blazingcatfur
και εχει μια μαυρη γατα και πισω της ειναι η πανσεληνος!!!!χαχαχαχχ


http://blazingcatfur.blogspot.gr/2013/04/femen-protest-outside-tunisian.html

βρωμομαγισσες τι αλλο να πω...
παντως οποια πετρα και να σηκωσεις το σεληνιακο ιερατειο θα δεις, αναρωτιεμαι αν υπαρχουν αλλα

το ερωτημα που με καιει ειναι γιατι αφου ενω αφου τα εχουν ολα δικα τους χρησιμοποιουν αυτες τις γυναικες για την προβολη τους ?

δεν μπορουν αλλιως? δεν ξερω..Ατάργα τις είπε...

Καλησπέρα

ο εσωτερικός χριστιανισμός ειναι που ρωτάς Mnk. Αν δεχθούμε οτι όσο πολλαπλασιάζονται ή αυξάνονταν οι πιστοί του Χριστιανισμού, τόσο μειώνονταν ο μυστηριακός του χαρακτήρας. Έτσι δημιουργήθηκαν δύο Χριστιανικοί ατραποί. Ο Ένας ο επίσημος φορέας της διδασκαλίας η Εκκλησία, και ο άλλος το «εσωτερικό» μονοπάτι του Ιησού, η μυστικιστική πλευρά που απευθύνεται στην ανάγκη για ένωση με το Θείο, ο πρώτος συλλογικός, ο δεύτερος προσωπικός.

τώρα μερικές ακομα σκέψεις περι της Αρτέμιδος Σελήνης. Οι ιέρειες της ονομάζονται Παναγίες - Παναγία: Ιέρεια ήτις ου μίσγεται ανδρί. Παναγής καθαρός κατα πάν αγνός ...

και Δέσποινα το μυστικό όνομα της Δήμητρας κατα τα Ελευσίνια ...

Το Ορος της ειναι άβατον ανδρών όμως σήμερα λειτουργεί ως Αγιον Ορος και ειναι πλέον άβατον γυναικών !!!

Ακαλανθίς η Αρτέμιδα Η γρήγορη σκύλα δηλαδή ...

Και Μάιρα η σκύλα, μία εκ των κυνών του Ωρίωνος.

Και Σείριος ο Ηλιος - Κύων

και κάποιος άλλος φορά λευκά ο Πατριάρχης πασών των Ρωσιών Κύριλλος ! και όχι μόνον

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRgEvP42aJs08FfrkPVpm5ab5p9HTUd_vF18fvZxIX6n2_L75YD-Q

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS13RmjcfWGrtyBLLKJhv_NVPguTi8YYZ4-8JOzmsV8ZMOBYYrl

Καλησπέρα σας

mnk είπε...

Πάνδαρε, το γεγονός πως οι Αθηναίοι έκοβαν ασημένια νομίσματα οφείλεται στο ότι είχαν ορυχεία αργύρου, αλλά όχι χρυσού. Μ΄αυτά τα ορυχεία χρηματοδοτήθηκε ο περίφημος στόλος τους που τους έκανε κυρίαρχους στο Αιγαίο. Ενώ ο Αλέξανδρος που κατείχε ορυχεία χρυσού, χρηματοδότησε κατά πολύ πιο φιλόδοξες εκστρατείες.

Σχετικά με τον Απόλλωνα, νομίζω πως θα βρεις πολύ ενδιαφέρον το μπλογκ "Το μαύρο φως του Απόλλωνα". Θα πρέπει να το ξεκινήσεις απ' την αρχή και να προχωρήσεις χρονολογικά για να βγάλεις άκρη, επειδή οι αναρτήσεις ακολουθούν κάποιον ειρμό.

Η πρώτη εδώ:
http://maurofws.blogspot.gr/2007/12/blog-post.html

mnk είπε...

Και οι δικοί μας, λευκά φορούσαν μέχρι που έπεσε η Πόλη. Τα μαύρα είναι ένδειξη πένθους για την Βασιλεύουσα.

Ανώνυμος είπε...

Λίγο θα σταθώ στην αλληγορική η ιερατική φύση της σελήνης και των σεληνιαζόμενων ξώβυζων , αλλα πρέπει να παμε πριν απο της σκουπιδο θρησκείες και τα δωδεκάθεα, το ζουμί είναι αλλού, και υπάρχει στα ινδικα επη αλλα και στην Ελληνική μυθολογία, τοτε που οι σαβατσβανα Γιαβανας -οι θαυμαστοί Ιωνες- έφτιαχναν μέχρι και ιπτάμενες πολιτείες (το νησι Δήλος πάρκαρε;;) λειτουργούσαν σαν πολιτισμός τύπου 3 δηλαδή μέσα σε όλο το ηλιακό σύστημα αλλα και εξω απ αυτό... εκεί είναι το ζουμί που υπάρχει μέσα στα βατικανεια και στα αθωνικά μπουντρούμια, αυτά πρέπει να ανασύρουμε για να καταλάβουμε την πραγματική φύση και λειτουργία της σελήνης. μεχρι να γίνει αυτό τότε η ανθρωπότητα θα είναι εγκλωβισμένη στην ιερατική κόλαση

Ανώνυμος είπε...

Για να πάτε παρακάτω (διότι τώρα είναι λαβυρινθώδης η πορεία), θα πρέπει να βρείτε (δίδονται και αρκετά tips) το τι σημαίνουν οι κάτωθι λέξεις:

1. Ηλιος (οι πιό εμβριθείς θα πρέπει να βρουν τις διαφορές των λέξεων Sol, Sun κ.λ.π.)

2. Σελήνη (Η Σελήνη είναι παραδείσια γη)

3. Δορυφόρος

4. Φεγγάρι

Σημ: Στο κυνήγι, ο κύων προηγείται κυνηγώντας το θήραμα, ο κύριός του έπεται ως καβαλλάρης σε ίππο, με το αντίστοιχο όπλο προς εξολόθρευση του θηράματος. Από που προέρχεται ο Κύων και ακολούθως Αλογο/Ιππος και Καβαλλάρης ?

Υπενθυμίζω για πολλοστή φορά ότι υπάρχουν 3 κινήσεις ηλιακο-ηφαιστειακές.

1η είναι η κίνηση του Ηλίου που περιβάλλει την γη (η γη είναι στο κέντρο). Οπότε πρέπει να υπάρξει η ανάλογη ορθή φαντασία ώστε να ''δεί'' κάποιος από που προέρχεται ο Ηλιος και τι είναι αυτός ως δομή.

2η είναι η κίνηση του Ηφαίστου η οποία είναι κάθετη (ηφαιστιακή) ως προς την 1η κίνηση, δημιουργώντας ένα σταυρό. ''Ηλίου δύοντος πίπτει ο Ηφαιστος στην Λήμνο''. Ο Ηφαιστος στα πιό κάτω είναι ουσιαστικά ο Προμηθέας. Στα κάτω το πρώην ουράνιο πυρ, κατασπάται για να δωθεί ως παράταση χρόνου στα όντα του επιπέδου. Το κατασπασμένο αυτό πυρ διατηρεί τις ικανότητες ''πτήσης'' που είχε και πριν εν δυνάμει.

3. Η 3η κίνηση είναι επιστρεπτική. Αποτελεί την ''άνοδο'' του ένδον πυρός της κινήσεως νο 2. Οταν το κατασπασμένο πυρ, αρχίσει την ανάστροφη επιστρεπτική πορεία του, τότε γεννιέται ο Απόλλων σε μέρος ''άδηλον'' πριν, Εμφανές μετά (Δήλος)....στο Ιερό Οστό.

Αυτός είναι και ο Απόλλων ο οποίος ''καταστρέφει'' τις συσσωρευμένες σκουριές κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης (διάνοιξη τσάκρας της μέσης οδού), μέχρις να συναντηθεί με το πυρ υπεράνω της κεφαλής, οπότε και επιτυγχάνεται η επαφή με ''άλλες συχνότητες'' (φώτιση).

χονδρικώς αυτά...

ΕργΔημΕργ είπε...

@Ανώνυμον της Ιουνίου 16, 2013:

Έτσι! Ακριβώς έτσι!

Πολλές γνώσεις του "τότε" έφτασαν μέχρις εμάς ως θρησκείες, μαγείες, επικλήσεις σε "πνεύματα", κτλ κτλ κτλ.

Όσο γιά τα υπόγεια των κρατούντων καί τα βιβλία που κρύβουν, "δεν προκάνουμε" να τα διαβάσουμε. Ακόμη κι αν μας τα φέρουν ανοιχτά, μπροστά μας. Δεν φτάνει μία ανθρώπινη ζωή - καί μάλιστα χωρίς καθοδήγηση.
Εφ' όσον οι περισσότεροι-ες εδώ μέσα είχαμε τέτοια ενδιαφέροντα από νεαρής ηλικίας, έπρεπε οι φύλακες των αρχείων να μας πάρουν απ' το χέρι, καί να μας δείξουν τί να διαβάσουμε.

Τώρα, αν θέλουμε τέτοιες γνώσεις, απλά θα χρησιμοποιήσουμε το θείο δώρο που ονομάζεται "μυαλό".

Κι αν νομίζουν οι κρατούντες ότι, έχοντας τα βιβλία μακριά από περιέργων Ελλήνων μάτια, δεν θα μαθευτεί το περιεχόμενό τους...

...πλάκα έχουν!!! Περαστικά τους, των κακομοίρηδων!