17 Ιουνίου, 2013

Κακόφεμεν - προσάρτημα

άποιες σκόρπιες σκέψεις ακόμη, που έμειναν εκτός κυρίως κειμένου.

Εξακολουθεί να με προβληματίζει ο στόχος των Κακόφεμεν. Ενώ τα σημάδια έδειχναν καί δείχνουν ότι δεν πρόκειται απλά γιά κίνημα διαμαρτυρίας, αλλά γιά ξεκίνημα της παρουσίασης κάποιου νέου ( ; ) πράγματος... Όπως ακριβώς κάνουν στις παρουσιάσεις νέων μοντέλων αυτοκινήτων - με γκόμενες που χορεύουν, μουσικές, καπνούς, ντιτζέϋς, γιγαντοθόνες, κτλ...

...κι αφού κάνουν όλο αυτό το σώου, μετά αποκαλύπτουν καί το αυτοκίνητο.

Όμως, αυτό το "νέο" πράγμα που επαγγέλονται οι Φέμενες, εξακολουθεί να μην γίνεται ορατό.

Είναι θρησκεία; Μάλλον. Αλλά, ποιά; Η λατρεία της "μεγάλης μητέρας", δεν είναι. (Εξηγήσαμε το γιατί... παρά το ότι υφίσταται κι εκείνος ο λεξάριθμος "Δημήτηρ Κόρη = 666". Άρα, εάν το 666 είναι αντιχριστιανικό, τί το λογικώτερο -καί σύμφωνα με τα επιχειρήματα που αναπτύξαμε- ότι η πανάρχαιη μητριαρχία είναι κατά του χριστιανισμού; )

Αλλά ούτε κι η προβολή του ιουδαϊσμού είναι.

Μπορεί κανείς να πεί, ότι άλλο να σου κάνουν προπαγάνδα υπέρ της θρησκείας τους εριστικοί καί ...ψηλομύτες ραββίνοι με μυτόγκες, που ή συμφωνείς μαζί τους απόλυτα, ή σε αντιμετωπίζουν σα ζώον, κι άλλο να βλέπεις γυμνόστηθες βλαμμένες να κάνουν το ίδιο. Στη δεύτερη περίπτωση, δηλαδή, μπορεί καί να τσιμπήσεις.
Δεν νομίζω, όμως. Διότι, στους ευρωπαϊκούς λαούς ο ιουδαϊσμός προξενεί απέχθεια εδώ κι αιώνες. Επομένως, δεν θ' αλλάξουν τώρα τα πράγματα, επειδή μερικές χαζές δείχνουν τις ρώγες τους δημοσίως.

Τότε, προς τί τόση φασαρία;

Στο σημείο αυτό, κι επειδή εκτιμώ την αυθεντική γυναικεία σκέψη, ρώτησα τις "Διοτίμες" μου!

Η πρώτη, η Πολυμήδη, ήταν σαφής.

"- Πουθενά δεν το πάνε!", μου είπε. "Παρά τα ωραία επιχειρήματά σου. Αυτή όλη η ιστορία είναι ακόμη ένα κίνημα αποδόμησης, σαν τους μπαχαλάκηδες της Αθήνας, καί τίποτ' άλλο.
Απλώς, δημιουργούν ένα σημείο εστίασης της προσοχής του κοινού, κι αν στο μέλλον προκύψει κάποια ανάγκη -μη δυνατόν να προβλεφθεί σήμερα-, ο ...φιλάνθρωπος έχει έτοιμη μία στρατιά από βλαμμένες, να τη στρέψει όπου θέλει."

Η έτερη "Διοτίμα", η Μάγια η Μέλισσα, ήταν εκρηκτική!

"- Πρόσεξε αυτήν με το δρεπάνι! Δεν μοιάζει λίγο σαν τραβεστί;", με ρώτησε.


- Μμμμ, ίσως. Καί λοιπόν;
- Σκέφτηκες ότι αυτά που κρατάει μπορεί να είναι καί -τέως- δικά "της";

Χαμογέλασα.

- Μάγια μου, διαθέτω τρομερή φαντασία, αλλά μέχρις εκεί δεν έφτασα. Πές μου, όμως, τί μπορεί να σημαίνει αυτό;
- Ότι εδώ δεν έχουμε κίνημα "γυναικών", αλλά νέων ιερέων της Κυβέλης!!! Δηλαδή, αναβίωση της συγκεκριμένης θρησκείας μπροστά στα μάτια μας, καί μάλιστα χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι!

Πέρασαν αρκετά δευτερόλεπτα, μέχρι να χωνέψω πως (πιθανόν) ακόμη μία φορά έφαγα ταχυδακτυλουργικό κόλπο μπροστά στα μάτια μου - πολλώι δε μάλλον όλος ο υπόλοιπος κόσμος.

- Ωραία, καί πες πως είναι έτσι. Έχουμε νέους ιερείς της Κυβέλης, αλλ' από μουρλούς, άλλο τίποτε. Αφού υπάρχουν μέχρι καί πιστοί του Έλβις Πρίσλεϋ! Καί που αναβιώνει η άγρια γυναικαρχία της Κυβέλης, τί μ' αυτό; Μερικοί βλαμμένοι παραπάνω, μερικές βλαμμένες παραπάνω...
- Συνδύασέ το, όμως, με όλες εκείνες τις φήμες περί των ισχυρών, που θέλουν μείωση του πληθυσμού της Γής, καί θα καταλάβεις! Εδώ έχουμε προπαγάνδα με ισχυρώτατα υποσεινείδητα μηνύματα - κι από "πιστούς", ποιός ξέρει πόσα αγοράκια, που τους πλένουν τα μυαλουδάκια τους από παιδικής ηλικίας, έως ότου φτάσει η ...υπέρτατη στιγμή να ...τους πεί "μπράβο" η θεά Κυβέλη!

Τό 'ριξα στην πλάκα, παρά το τρομερό των αποκαλύψεων.

- Σωστά, διότι θέλει καί μία προετοιμασία το πράγμα!
- Πρόσεξε καί τις φάτσες απ' τις περισσότερες Φέμενες, καί θα διακρίνεις τα -πρώην- αντρικά χαρακτηριστικά, που σου λέω. Κατάλαβες, τώρα, γιατί δεν βγάζουν τα βρακιά τους δημοσίως; (Εννοώ, εκτός απ' τους λόγους που ανέφερες.) Μπορεί, βέβαια, κάποτε να ξεβρακωθούν δημοσίως, όταν θα κρίνουν πως έφτασε η στιγμή να μας ξεφουρνίσουν το μυστικό τους.

Ταύτα έφα Μάγια, καί τις ευχαριστώ καί τις δύο από καρδιάς.

Το θέμα είναι σοβαρώτατο - κι έχει καί προεκτάσεις, που δεν φαίνονται εύκολα. Πχ, κάπου τη δεκαετία του 1950 ή του 1960, υπήρχε μέλος (επίσκοπος ή μητροπολίτης) της δικής μας Ιεράς Συνόδου, που -κατά την εκφώνηση του ονομαστικού καταλόγου παρόντων- φώναζε: "- Παρούσα!". Αλλά, υπό το πρίσμα των σκέψεων της Μάγιας, ρωτάω: απλός τραβεστί ρασοφόρος (δυστυχώς, ούτ' ο πρώτος, ούτ' ο τελευταίος...), ή μήπως "αναβιωτής" ποιός ξέρει ποιάς Κυβέλης, καί μάλιστα μέσα στην κορυφή της ιεραρχίας των Ορθοδόξων της Ελλάδας;

Αυτά, καί συγνώμη αν σας κούρασα.


Σημαντική προσθήκη:

Η Πολυμήδη είχε πεί καί κάτι άλλο, που τό 'φαγα - κι ευτυχώς που μου το θύμισε.

Ότι αυτό που κάνουν οι Κακόφεμεν, είναι κυρίως -μαύρη- τελετουργία. Απλοϊκή, πρωτόγονη, άτεχνη, αλλά τελετουργία. Που σκοπό έχει να μαγαρίσει ιερούς χώρους.
Δεν είναι τυχαίο, που οι μεγαλύτερες διαδηλώσεις τους έγιναν μέσα σε μητροπολιτικούς καθεδρικούς ναούς, ή ακριβώς απέξω τους. Σε Κίεβο, Μόσχα, Παρίσι.

Τώρα, αν οι ιερείς της Ορθόδοξης καί Καθολικής Εκκλησίας έχουν δικές τους εξορκιστικές τελετουργίες, ώστε να επαναφέρουν την ιερότητα, δεν το γνωρίζω. Αλλά το πιθανολογώ σχεδόν με βεβαιότητα.

Όσο γιά μένα καί την σφάλλουσα βραχεία μνήμη μου (που ξεχνάω σημαντικά πράγματα), είμαι ν' αγοράζω από 'κείνα τα θαυματουργά τσάγια των τηλεπωλήσεων, που φέρνουν ευεξία κι αποτρέπουν μέχρι καί την τριχόπτωση. Καί κοστίζουν 39.90 ευρά, μαζί με τον ΦΠΑ (συν 5.83 έξοδα αποστολής).

Λεπτομέρεια: Οι Κακόφεμεν στη Νότρ Ντάμ κορόϊδευαν τον θάνατο του Ντομινίκ Βεννέ, ο οποίος αυτοκτόνησε διαμαρτυρόμενος γιά τους "γάμους" ομοφυλοφίλων. "Μείωση πληθυσμού", δεν είπαμε;

Λεπτομέρεια δεύτερη: Η αυτοκτονία Βεννέ ήταν κι αυτή μία καραμπινάτη τελετουργία. Ο μακαρίτης έβαλε ένα πιστόλι στο στόμα του... το κέντρο της ομιλίας (μπράβο, ρέ Μάγια!), καί τράβηξε τη σκανδάλη. Μία χειρονομία, που (όταν είναι συμβολική, εννοείται, όχι κυριολεκτική - διότι, "κυριολεκτική" μία φορά γίνεται, καί δεν ...ξαναγίνεται!) τουλάχιστον στους ποδίτσες σημαίνει "επιβάλλω σιωπή στον εαυτό μου". Που είναι κάτι σαν: "σας επιπλήττω γιά σοβαρά αμαρτήματά σας μεν, αδελφοί μου, πλην όμως σιωπηρώς, γιά να μη σας κάνω ρόμπες στους αμύητους".

Κι όλ' αυτά, δίπλα στην Αγία Τράπεζα!...

...λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, τοπική ώρα - αναμετέδωσαν τα ΜΜΕ.

Μήπως στις 16:18' ακριβώς;

Ο μακαρίτης στα νιάτα του ήταν μέλος της OAS, μίας κάργα φιλοαμερικανικής οργάνωσης αποστράτων, που θεώρησαν ότι ο Ντε Γκώλλ τους "πούλησε" το 1961, όταν έδωσε ανεξαρτησία στην Αλγερία - καί γι' αυτό προσπάθησαν να τον δολοφονήσουν καμιά δεκαριά φορές. Δείτε πχ την ταινία "Η μέρα του Τσακαλιού", η οποία βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά. (Αλλά φαίνεται πως δεν υπήρχε σφαίρα, που να γράφει "Σάρλ ντε Γκώλλ" απάνω της.)
Ακροδεξιός κτλ ο Βεννέ, αλλά αυτό ουδόλως αποκλείει το να ήτο ποδίτσας. Σε "λευκή" (δηλ. εθνικιστική ή υπερεθνικιστική) στοά.

Υστερόγραφο: Ενδιαφέρον θα ήταν να δούμε αν επάνω στον χάρτη σχηματίζουν κάποιο σχήμα -καί ποιό- τα σημεία, όπου διαδήλωσαν οι Φέμενες. Προς το παρόν, δεν έχουμε πολλά από δαύτα, ώστε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Το δε κανονικό εξάγωνο ("άστρο του Δαυΐδ "), διότι είχα επαρκή σημεία να το δω αυτό, δεν σχηματίζεται. Οι αποστάσεις Παρισιού - Στοκχόλμης - Μόσχας - Κιέβου δεν είναι ίσες μεταξύ τους, ούτε σχηματίζουν γωνίες ακριβώς 120°.

Αλλά το παρακολουθώ. Δεν μου ξεφεύγουν κάτι τέτοια, καί το ξέρετε!

15 σχόλια:

PANDAROS είπε...

καλησπερα

γιατι το γυναικειο ερατειο που ελεγχει τις φημενες να βεβηλωσει ιερους χωρους του χριστιανισμου με τετοιες ,πως να το πω τωρα ... με τετοιες
μαλα%$#μενες μεθοδους ?
ειναι σαν να βαζω να κανουν ζημια σε ενα ιερατειο 2000 ετων[οπως ειναι το χριστιανικο]..μαθητευομενες μαγισσες ,εστω και ξωβυζες!

το παπαδαριο αυτες τις γκομενες της εχει για πλακα και δεν πιστευω να ασχολειται καν μαζι τους...Ακομη πιστευω οτι μπορει να τις σβησει απο το χαρτη με ενα βυξιμο του παπα,οπως το εχει κανει ηδη εδω και 2000 χρονια στις μεγα μαγισσες του ιδιου ιερατειου
αρα κατα την γνωμη μου δεν τιθεται θεμα βεβηλωσης αλλα προβολης αυτης της κινησης γυναικων με οτι αυτο συνεπαγεται και στο ιερατειο αν τελικα αυτες οι γκομενες ειναι πιονια του

επωμενος το ιερατειο της κυβελης οπως το χαρακτηριζεις, δεν ειναι πουθενα γιατι δεν μπορει να επιβαλει καταστασεις ειναι θλιβερο να θες να επιβαλεις καταστασεις και να εχεις πρωτη μουρη τις φημενες,

ακομη και το αλλο παρακλαδι του ιερατειου οι γουικανες μαγισσες[γιατι πιθανοτατα να ανοικουν οι φημενες εκει]
ειναι μια γραφικη ομαδα σχεδον απαξιωμενη στα ματια των μασονων, ολες οι τελετουργιες που κανουν ειναι παιδικη χαρα μπροστα στις φρικαλεοτητες που κανουν αυτοι.
δεν μπορεις να κερδισεις την μπαρτσα βαζοντας την παναθα να την κοντραρει ,θα γελαει ο κοσμος!

καποτε επαιξει αν θυμαμαι καλα ο ολυμπιακος εναντιων της ματζεστερ και αρπαξε πενταρα και μετα το ματς ο σερ αλεξ εβαλε μετα το ματς τους παικτες της ματζεστερ να κανουν προπονηση !!!

ετσι ακριβως εχει τις γκομενες το παπαδαριο- για πλακα-

βεβαια οι φημενες λενε τα δικα τους και μπορει με αυτες τις κινησεις να κανουν να φτιαξουν μαγια για αργοτερα -ηδη εχουν ιδρυθει παρακλαδια τους σε πολλες χωρες- αλλα μεχρι να γινουν υπολογισημος αντιπαλος θελουν πολλα ψωμια ακομη

παντως οι πιθανοτητες να πιασουν συμπαθειες στα ισλαμικα κρατη ειναι μεγαλυτερες απο τα λεγομενα δυτικα

σε αυτο φταιει βεβαια και το μουσουλμανικο παπαδαριο με τις παπαριες που κανει με τις γυναικες
Οι φημενες μπρος στα ματια των μουσουλμανων γυναικων φανταζουν αγιες και αν πανε μαζι τους θα εχουν απολυτο δικιο
Θα ειναι γιαυτες το μεγαλυτερο κατορθωμα ,αλλωστε τι εχουν να χασουν?
την σκλαβια τους?


http://cdn.theatlantic.com/static/infocus/femen040413/s_f16_65431715.jpg











Ανώνυμος είπε...

http://www.scribd.com/doc/56623315/Osho-%CE%97-%CE%91%CE%BB%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%95%CE%B3%CF%8E

??

mnk είπε...

Υπενθυμίζω, προς σύγκριση και παραλληλισμό: Τραγουδίστρια Μαντόνα, που τόσο έχει πλασαριστεί στους ομοφυλόφιλους, που υποστηρίζει τις φεμένες και που μοιάζει σαν η πρώτη διδάξασα, σε ό,τι κι αν είναι αυτό που κάνουν οι βλαμμένες.

PANDAROS είπε...

Αγαπητοι φιλοι

διαβαζοντας το σχολιο της μινκ μου ηρθε στο μυαλο η εξης ερωτηση...
-ενταξει οι φημενες ειναι αυτες που ειναι, κλωνοι των γουικανων μαγισσων η τελος παντων ιερειες της κυβελης
Αυτα που λενε ειναι πραγματικοτητες ναι η οχι?
ποια ειναι η θεση της γυναικας στα μουσουλμανικα κρατη?
-τα σκουπιδια εχουν μεγαλυτερη αξια απο τις γυναικες....


Κλειτοριδεκτομη ,σε ολες οι μουσουλανικες χωρες ειναι κοινο μυστικο το κανουν σχεδον ολοι αλλα επισημα εμεις σαν μουσουλανοι δεν ξερουμε τιποτα,,

http://iatropedia.gr/articles/read/3779

χαρεμια ,χανουμισες στους πακετους και καμμια 20ρια γυναικες σε μια καλυβα στο σουδαν να περιμενουν με την σειρα τους να τις απαυτωσει ο σκυλαραπας αφεντης τους ,τι να λεμε τωρα..

αγραμματες στο αφγανισταν για να μεινουν μια ζωη φυτουκλες
ακομη και οταν τα αμερικανα εκαναν σχολειο για γυναικες οι ταλιμπανοι ανατιναξαν ενα λεωφορειο με 60 κοριτσακια ωστε να χεστουν οι αλλοι γονεις και να μην ξαναστειλουν τα κοριτσια τους σχολειο

μερικες φορες αναρωτιεμαι αν αυτα που περνανε αυτες οι κωλοχωρες ειναι αποτελεμα της θειας δικης εστω και περναει αυτη απο τα χερια του ομπαμα

δεν μιλαμε τωρα για ινδια, πακισταν και τις αλλες σκατοχωρες .εκει πεθαινει ο ανδρας θαβουν στο καπακι τις γυναικες του, φοβερα πραμματα!
παντρευουν με το ζορι κοριτσακια με κοπροσκυλα,δειτε να ξερασετε

http://www.rhythmism.com/forum/attachment.php?attachmentid=45484&stc=1&d=120345084

τραγους ακομη και με γουρουνια !!

οι φημενες με αυτα που λενε ειναι μια οαση γιαυτες τις γυναικες,εστω και αν ειναι και στημενα λογια...λεγε λεγε κατι θα μεινει

εμεις ολα αυτα τα κανουμε γαργαρα και σκεφτομαστε αν αυτες οι γυναικες ειναι βαλτες η οχι...
και αν ειναι τι εγινε?

εστω και μια γυναικα απο αυτες τις κωλοχωρες σαν την τυνησια καταλαβει τι αξια της ειναι κερδος για τον κοσμο ,ας ειναι και με τα μεμε της εξω [τουλαχιστον θα παρουν ματι και λιγουρηδες οι μουσουλμανοι]

δηλαδη ειναι πιο ωραια ετσι? κοιταχτε αγαπητοι φιλοι-ες πως κυκλοφορουν οι γυναικες ποιος τις ρωτησε γιαυτο ?

http://www.madatoforos.com/wp-content/uploads/2013/05/afganistan-gynaikes.jpg

και η απαντηση απο τις φημενες

http://img.gawkerassets.com/img/18jpc9i1c1laajpg/ku-xlarge.jpg



και αν στο τελος παρει μερος σε τελετουργειες του σκοτους [ μιλαμε τωρα για την ακραια περιπτωση να γινουν μελη αυτων των ομαδων]ποια η διαφορα γιαυτες?ειδαμε και τωρα που ειναι με το καλο ποσο καλα περνανε...

http://fr.rian.ru/images/19607/72/196077220.jpg

αλλωστε την ηγεσια ενος κινηματος την καπελωνεις την βαση ομως μπορεις ?



https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/5924_405192852929355_1511813398_n.jpg


αυτη ειναι η απαντηση οταν μαθαινεις πως

ΕΙδήσεις Palo
''Και άρματα μάχης με νέο νόμο για την τουρκική αστυνομία! ... 01:24 "Κόλαση" επικρατεί στην πλατεία Ταξίμ ανάμεσα στους διαδηλωτές και τις δυνάμεις ασφαλείας ...

οσο για το αδελφατο, καλυτερο για ολους οταν ξερουμε ποιος ειναι λουγκρα η τελος παντων κυριλε αδελφη παρα οταν ειναι ειναι κρυφος γιατι την αδελφη την ξερεις ,και μπορεις να προστατευτεις ,τον κρυφο ομως? πως?

''O Τζίμι Σάβιλ βίαζε ανενόχλητος από το 1955 μέχρι 2009 στα στούντιο του δικτύου, σε νοσοκομεία, φυλακές, ... Κακοποίησε περισσότερα από 450 παιδιά ο παρουσιαστής - κτήνος του BBC ..''

21 Μαϊ 2009 – ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΒΙΑΖΑΝ 2.000 ΑΓΟΡΙΑ

7 Απρ 2010 – Κλάους Κένεθ: "Με βίαζε καθολικός παπάς 7 χρόνια" ... στο φως της δημοσιότητας με σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από καθολικούς ιερείς.

οταν διαβαζεις τα παραπανω αυτο τωρα μας ενοχλησε?


http://www.jolpress.com/sites/default/files/styles/article_content_big/public/field/image/femen_1.jpg

η αυτο?

http://i45.tinypic.com/16mgc4.jpg

τελος παντων αρχιζω να συμπαθω αυτα τα κοριτσια εστω και αν οι αποπανω τους ειναι μυστηριοι τυποι
αλλωστε και στο παρελθον ολοι ξερουμε ποιοι ηταν πισω απο την γαλλικη επανασταση αλλα πως θα ηταν ο κοσμος χωρις αυτην?
θα ηταν καλυτερος η χειροτερος?

εγω παντως διαλεγω το πρωτο



















Ατάργα τις είπε...

καλημέρα

μερικές εικόνες και οι σκέψεις δικές σας...

λεξάριθμους κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο ...

http://4.bp.blogspot.com/_p9qk1pN75Vg/TJTN7X6MlQI/AAAAAAAAIcw/3OGoOAyypNY/s1600/AJC+logo+color.jpg

http://akroot313.andrewkeir313.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/ajc-logo.gif

American Job Center

http://www.dol.gov/ajc/

http://theajc.ns.ca/page/2/

The Atlantic Jewish Council

συγκριση με το τελευταίο σύμβολο των ΦΕΜΕΝ που ανέβασε ο Πάνδαρος...

καλη συνέχεια


PANDAROS είπε...

,χαχχααχ
που το ειδες φιλεναδα? τωρα μολις το καταλαβα και εγω

ενταξει, μπορει να ειναι και ετσι οπως τα λες ,μοιαζουν πολυ, μπορει να καθοδηγουνται απο εβραιστες, αυτο ομως δεν αναιρει το δικαιωμα που εχουν στην διαμαρτυρια.

αλλωστε δεν φταινε αυτες για τα στραβα του κοσμου, τα βρηκαν δεν τα εκαναν αυτες

τι φταινε αυτες αν οι μουσουλμανοι ειναι αλλου και ζουν στην κοσμαρα τους?
τι φταινε αυτες αν οι καθολικοι ειναι βιαστες αιωνες τωρα ?- και οι δικοι μας βεβαια δεν ειναι και αγγελοι ,αυτοι μαλλον ζητανε το απο πισω ,διαφορα μικρη θα μου πεις αλλα ειναι διαφορα οπως και να το κανουμε

τι φταινε αυτες αν το παπαδαριο τα εχει κανει σκατα? λευκο ,μαυρο οτι χρωμα και να ειναι ειναι τα εχει κανει σαν τα μουτρα του

τι φταινε αυτες αν οι σοβαροφανεις ανθρωποι του κατεστημενου ειναι ξεφωνημενες αδελφες αλλα με τις πραξεις τους εχουν περιθωποιησει ολο το αδελφατο του πλανητη

γιατι αν ειχαν αποδοχη δεν θα εκαναν παρελασεις ουτε θα πηγαινουν σε μπαρ του τυπου μπλε συκια
και φυσικα δεν θα εβγαιναν και οι φημενες για συμπαρασταση

εγω και εσυ κανουμε παρελασεις επειδη ειμαστε ανδρες η γυναικες?
οι αδελφες γιατι κανουν?
-για να δειξουν οτι κατι ειναι και αυτες, καπου ανηκουν
αμα τους ειχαμε αποδεχτει ,δεν θα εκαναν παρελασεις και θα ζουσαν σαν κανονικοι ανθρωποι

Δηλαδη αν ηταν ο καβαφης μουσουλμανος θα ηταν αυτος που ηταν? ο καρολος κουν ,ο τσαρουχης, ο μοντιλιανι, ο μαξ ερνστ ο μανος χατζιδακις?
[αυτοι μου ερχονται προχειρα στο νου ]
πολλοι απο αυτους ηταν χαρτουρες και το δηλωσαν και καθαρισαν οι περισσοτεροι ειναι μπατηρια και που να το δηλωσουν?
αλλωστε ο παππους μου ελεγε οτι ο πλουσιος φουστης λεγεται απλα ομοφυλοφιλος ,ο φτωχος λεγεται βρωμοφουστας.

ετσι ειναι, το κραουλι τον λεμε μυστη[ασχετα αν ηταν πρεζονι και αδελφη του κερατα] και τον τακη απο το παγκρατι τον λεμε ντικινταγκα[ας ειναι και αστρολογος η κανει την χαρτοριχτρα μπας και βγαλει κανα μεροκαματο]
τον ενα τον δεχομαστε και τον αλλον τον φτυνουμε ακομη και η φουστια ειναι ταξικη σε ολο τον κοσμο!!!

οι φημενες μας φταινε γιαυτο?


δηλαδη αν ερθουν στην ελλαδα οι φημενες και γιαουρτωσουν τον αρχιεπισκοπο μεσα στην μητροπολη θα μας χαλασει?
Ας τις εβαζαν και οι οβραιοι...
για μενα το αποτελεσμα μετραει,η δημιουργια καταστασεων και τιποτα αλλο
Nα βεβηλωσουν δηλαδη τι? τον οικο του μαμωνα?ειδαμε τωρα που ειναι καθαρος και αμολυντος ποσο καλα τα παμε..Ισαμε 5 τονους χρυσο εχει μεσα για πλακα,απο εικονες μεχρι μανουλαια και πολυελαιους,ολο το μπακιρι της γης ειναι μαζεμενο εκει

εδω ο ανθρωπος μπορει να ξεσηκωσει τον κοσμο, γιατι εχει και αυτος τα οπλα του και μαλιστα πυρηνικα, αλλα που να μιλησει, κλο κλο ειναι. Αυτον τον ενδιαφερει πρωτα να σωσει την εθνικη τραπεζα γιατι η εκκλησια εχει ολο το χαρτι της εκει- το 60% των μετοχων της εχει, βγαζουν χαλαρα προεδρο αν θελουν- και μετα αν του μεινει χρονος θαα μοιρασει κανα σισιτιο σε μας τους ιθαγενεις,

εδω ο κοσμος χανεται και αυτος χτενιζεται,,,
και εχει μετα και το θρασος να σου λεει οτι η εκκλησια ειναι κατα των γαμων των ομοφυλοφιλων,ενω κατα τα αλλα τους θελει στο μαντρι της, σαν αρρωστους βεβαια, αλλα θελει να τους προσθεσει στο ποιμνιον τηςγια να τους φερει στον ισιο δρομο, στον δρομο του Θεου











Ατάργα τις είπε...

Αγαπητέ μου Πάνδαρε

Τους φίλους μου τους δοκιμάζω πολλάκις … σίγουρα δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω. Αλλά αυτό που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι ότι επ ουδενί δεν μου αρέσει το γλείψιμο –κι εννοώ φυσικά την κολακεία - η υποκρισία και το ψεύτικο χαμόγελο, καθώς και το βρίσιμο …
Θέλω κι επιλέγω αυθεντικούς ανθρώπους που δεν κολλάνε σε τύπους και πρωτόκολλα. Καλά τα πρωτόκολλα, αλλά κάτι του τύπου χρυσή μου, καλή μου, φιλενάδα κλπ κλπ… ΔΕΝ μ΄αρέσουν, ούτε ψάχνω κλακαδόρους...
Καλοί χρυσοί και οι καλοί τρόποι και το Savoir Vivre αλλά και το κοτοπουλάκι σου, κι οχι μόνο, σίγουρα θα το φάς με το χέρι κι όχι με το μαχαιροπίρουνο…όταν νιώθεις ελεύθερος… δηλαδή στο σπίτι σου !!!

Δειτε κι αυτό σημερινό με επίθεση ΦΕΜΕΝ στον Ολάντ για ελευθερία των γυναικών στο Ισλάμ …

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=216852&catid=7

Περνάω σε μερικούς λεξάριθμους που υποσχέθηκα για τον Εργοδότη

ΔΗΜΗΤΕΡ = 465 = ΔΙΚΤΑΙΟΝ = ΚΥΒΕΛΗ (Κυβέλη) = Ο ΔΡΑΚΟΣ (ο πολικός αστήρ περί το 4000 π.χ., ο οποίος σχετίζεται με την Ίσιδα [όπως και ο Σείριος] στην ανατολή του οποίου ήταν προσανατολισμένοι οι ναοί στις Θήβες (Βοιωτίας και Αιγύπτου) όπως και ο ναός του Καρνάκ )

ΚΥΒΕΛΗΝ = 551 = ΔΙΙ ΠΑΤΡΙ = ΠΑΡΘΕΝΟΣ (παρθένος, επ. Αθηνάς) = ΣΠΕΡΜΙΟΙ (σπέρμειος, που προφυλάσσει και γονιμοποιεί τα σπέρματα, επ. Απόλλωνος, Δήμητρος και Τριπτολέμου) = ΥΔΡΙΑ (υδρία, πήλινο δοχείο νερού, στάμνα, στάμνος, λάρναξ, νεκροθήκη)

ΚΥΒΕΛΙΣ= 667 = ΕΜΒΡΥΟΝ = Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Β (ο Σείριος Β΄),= ΔΗΜΗΤΗΡΑ+ ΚΟΡΗ = ΖΕΥ ΚΡΟΝΙΕ = θΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ = θΕΟΥΡΓΟΙ =ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΑΡΙΑ= ΧΑΛΚΕΙΑ

ΡΕΑΝ ΚΥΒΕΛΗΝ = 671 = ΑΝΑΔΕΛΦΟΙ (οι μη έχοντες αδέλφια) = ΑϋΛΟΝ ΟΝ = ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ (αρχαία πολη Μαγνησίας αφιερωμένη στη ΔΗΜΗΤΡΑ) = ΘΕΑ ΑΡΤΕΜΙΣ = ΙΕΡΟΝ ΣΕΛΑΣ = ΚΑΛΛΙΣΤΟΙ

ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ ΚΥΒΕΛΗ= 1025 = ΑΙθΕΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ = ΑΡΧΑΙΑ ΔΗΛΟΣ = ΔΑΚΤΥΛΟΣ (Δάκτυλοι Βλέπε και Ιδαίοι Δάκτυλοι)
= ΕΝΟΡΩ ( Βλέπω, παρατηρώ, βλέπω μέσα στα βάθη) = ΚΡΟΝΟΣ ΕΣΤΙ

Καλο βράδυ

PANDAROS είπε...

οι φημενες δεν ειναι κλακαδοροι γιαυτο ειναι και ο τρομος της υψιφωνου![μπερδευεται χωρις αυτους και χανει νοτες] το αντιθετο μαλιστα η υψιφωνος παρακαλαει να εχει ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ διπλα της για να δουλευουν ολα ρολοι


1. κλακαδόρος
Ορισμός: 9
Λήμμα: 10
Ο επαγγελματίας χειροκροτητής.

Στον προηγούμενο αιώνα υπήρξε part-time απασχόληση. Στην όπερα μάλιστα, έπρεπε να είναι και γνώστης της μουσικής και να έχει σχέση με την παράσταση, ώστε να ξέρει πότε να χειροκροτήσει (δίνοντας και το έναυσμα για χειροκρότημα και στους άλλους θαμώνες). Ο λόγος ύπαρξης των κλακαδόρων, ήταν ο φόβος ότι το κοινό θα χειροκροτούσε σε ακατάλληλη στιγμή. Και δεν το ήθελαν αυτό, γιατί η υψίφωνος μπορεί ΝΑ ΕΧΑΝΕ καμιά ΝΟΤΑ, και πάει το αριστούργημα.

Η λέξη προέρχεται από το αγγλική λέξη «clack» (θορυβώ), «clacker» (γιογιό, καραμούζα, παιδικό παιχνίδι που κάνει θόρυβο).

Σήμερα, η λέξη χρησιμοποιείται ως συνώνυμο των: κομματόσκυλο, φερέφωνο, οπαδός, αβανταδόρος.


http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=202307&catid

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ πως η μερκελ ,σαν υψηφωνος ειναι περιτρυγιρισμενη με κλακαδορους και ολα πηγαιναν ρολοι δεν εχανε καμμια νοτα και μολις σκασανε οι φημενες δειτε πως το αριστουργημα πηγε στον βροντο
δειτε την εκφραση της χαχαχαχχαχ

οι φημενες δεν ειναι κολακες

ειναι γνωστο σε ολους οτι οσοι εχουν εξουσια η τεραστιες γνωσεις[γιατι και η γνωση ειναι μια μορφη εξουσιας] εχουν απολυτη αναγκη απο κολακες ειμαι βεβαιος οτι το επιζητουν κιολας,για τον απλο λογο οτι με τους κολακες τρεφεται η ματαιοδοξια των ισχυρων και φυσικα κρυβεται και η τεραστια ανασφαλια που εχουν....
καθε γνωστης και ισχυρος πρεπει να εχει τουλαχιστον εναν κολακα διπλα του, αλλιως δεν δουλευει σωστα

δειτε εδω τον αρχιεπισκοπο ρωσιας περιτριγυρισμενος απο κολακες ,νιωθει ασφαλης αναμεσα τους,ειναι οι΄΄φιλοι΄΄ του, μαζι τρωνε το κοτοπουλακι με τα χερακια τους στο φτωχικο του ΄[τις μερες που δεν νηστευουν φυσικα ]
και ξαφνικα σκανε μυτη κατι χαζογκομενες τσιτσιδες που τον πλακωνουν στα μπινελικια και το χαλι τραβιεται κατω απο τα ποδια του
δειτε φατσα..

http://thefreeonline.files.wordpress.com/2012/07/patriarh-kirill-v-ukraine-golaja-ataka-femen-i-protesty-svobody.jpg?w=640


οι φημενες βριζουν και μαλιστα πολυ

Οι βρισιές μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται ψυχολόγοι του Πανεπιστημίου Keele.



Οι βωμολοχίες συνδέονται με την αύξηση της αντοχής στον πόνο, καθώς και των παλμών της καρδιάς, εξηγούν οι ερευνητές και εκτιμούν ότι ενώ ο λόγος σχετίζεται με την ενεργοποίηση του αριστερού ημισφαιρίου του εγκεφάλου, οι βρισιές φαίνεται ότι ενεργοποιούν βαθύτερα στρώματα του εγκεφάλου που σχετίζονται με τα συναισθήματα.

ριχνουν καντηλια για να αντεχουν στον πονο γιατρι τρωνε μπολικο ξυλο
και φυσικα το ευχαριστιουνται κιολας που βριζουν καταμουτρα τα μπατσονια

http://iobliterate.files.wordpress.com/2012/06/corbis-42-26596457.jp

[τις πονουσαν και αυτες τον εβριζαν τι αλλο να εκαναν? ]

αλλωσρε βριζει οποιος κανει εντονη ζωη εχετε ακουσει κανενα καλογηρο να ριχνει μπινελικια στα ορη και στα βουνα που μοναζει?
οποιος ζει και συναναστρεφεται με κοσμο ειναι επιρρεπης στο βρυσιμο,μαλλον σαν φυσιολογικη αντιδραση το βλεπω,θσως για να αντεξουμε τους τρελους ρυθμους που ζουμε , δεν το λεω εγω μονο αλλα και οι επιστημονες τα ιδια λενε...

''Μετά από πείραμα που έκαναν σε 71 φοιτητές οι ερευνητές παρατήρησαν ότι όσοι έβριζαν, ενώ είχαν το χέρι τους σε ένα κουβά με κρύο νερό 5o C, άντεξαν περίπου το διπλάσιο χρόνο σε σύγκριση με εκείνους που δεν έβριζαν.















Ατάργα τις είπε...

το δρεπάνι όπως το είδαμε, δεν επισημάναμε ότι στην ουσία, εκτός από την χρηστική του σημασία, αποτελεί έτσι όπως το κρατούν κι από μόνο του ένα σύμβολο της σελήνης, στο πρώτο της τέταρτο …Σε αύξουσα τάση δηλαδή, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει

Δειτε κι αυτό η επανάσταση που ξεκίνησε, ακόμα κι αν φορούν ισλαμική μαντήλα…

http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B1-%CF%80%CE%B9%CE%BB%CF%8C%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CE%B5-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B1


Οσο για το βρίσιμο, αν το σκεφτούμε ως αντίδραση της εντονης ζωής μάλλον δεν θα έπρεπε να κάνουμε τίποτα άλλο απ΄το να βρίζουμε ολη την ώρα ...

ΑΛΛΑ εκει έγκειται η διαφόρα ότι μπορείς να μετατρέψεις την οργή σου η τον θυμό σου σε κάτι περισσοτερο δημιουργικό. Να χτυπήσεις τα πλήκτρα ενός μουσικού οργάνου, να πασαλειψεις με χρώματα έναν μουσαμά, να βρείς νέους διεξόδους εκφρασης διοχετεύοντας ολα τα συναισθήματα σου.

Ν΄ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να σε αποφορτίσει απο την συσσωρευμένη ενέργεια...

Καλή ξεκούραση το Τριήμερο

Μπομπ είπε...



Όπα!!!!!!
Τί βλέπω!?!!?
Γεναίκαι στο γκαζόν?????????
ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Μανάαααααααααααααρια μου!

Δώσε υψιφώνα μου συ ξινή αταργκινή σοπράνα μου χρυσή. Κι έχω λιώσει και με τα τσίπουρα και με τη ζέστα, ωρέ τ'ι ζέστα μάγκες λέμε και θέλω και να κλακάρω με το ένα χερι όμωζ, για το αλλο ειν απασχολημένο με τη φαγούρα και ψάχνω και το μπόυ γαμώτ με τις γρανίτες να τσιμπήσω κατιτίς.


Εεεεεε!!!
Δεν ξηγιέστε καλά!
Να γυρναει η μπάλα παρακαλώ να κουνιόνται τα φεμέν!!!






Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...


@ ΕργΔημΕργ

Φίλτατε,
θερμά συγχαρητήρια για άλλη μια φορά! Πράγματι, χαίρω τα μάλα να διαβάζω τους ευφυείς αναλυτικούς συνειρμούς σου, καθώς και τα ουσιώδη σχόλια όλων των αγαπητών φίλων!
Εξαπλάγην δε, με την αναφορά εις τις... "Διοτίμες" σου!!! Εύγε, Εργοδότα και συνεργάτη φίλε μου! Αλήθεια, πώς θα μπορούσα άραγε να βρω και γω, έστω μία Διοτίμα βρε αδερφέ, να ανυψώσει ελαφρώς την άνυδρη τελευταίως νοόσφαιρα μου, να δώσει νέα θήλεια πνοή εις τα μαχμουρλιασμένα γραπτά μου, που με έχει φάει το σφουγγάρισμα πανάθεμα το άτιμο!

Κ.Δ είπε...


Χα χα χα χα !!!

Πελαγοφίαλε, να ήξερες μόνο πώς σε καταλαβαίνω !!! Εξάλλου, πάντα η εμφάνιση μια θήλειας μορφής ήτο καταλυτική εις τον επαναπροσδιορισμό της αταυτοποιημένης επικείμενης ετεροπροσωπίας ...

PANDAROS είπε...


,παντως θα πρεςπει να το πουυμε φιλοι μου πως οτι κια αν κανουν αυτες οι φημενες ,... δινουν το κατι αλλο στο χαμο που επικρατει παντου..-καιθα ηθελα και τα σχολια ολων γιατι πρεειπ να καταλαηξουμε καποθ τελικα΄.....'[και εχω να σασ πω και ιστοριες παλια που μου ετυχαν με μαυρη μαγισσα]αλλα δεν ειναι ακιομη ηωρα ....




[καιμ ερικες ειναι και πολυ ωραιες γυναικες ε ,,, να τα λεμε και αυτά,,, αααα

εγω θαυμαζω πολλη τις γυναικεσ γενικως ιδιως τις στρυμνενς ...
,χαχαχχαχχαααχχχ,,









Ανώνυμος είπε...

http://www.tanea.gr/news/world/article/5025774/antigones-enantion-femen/

Καλημέρα!
ssunnefoula

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=518694