15 Ιανουαρίου, 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΓΜΑΤΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ


Σύλληψη ραβίνου στην κεντρική συναγωγή τού Chabad Lubavitsch στην Νέα Υόρκη στις 08.01.2024

 

1. ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΝΑΤΡΕΨΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ

  Εδώ έχουμε προβεί σε πολλαπλές αναφορές στα χτυπήματα που δέχονται οι εωσφοριστές από την Συμμαχία των Δυνάμεων που αμφισβητούν την κυριαρχία τους και τα σχέδιά τους για την επιβολή τού αρμαγεδόνα, έχοντας προβλέψει και την επικείμενη πλήρη εξουδετέρωσή τους. Πλην όμως δεν είναι λίγοι αυτοί, που διαπιστώνουν μια συνεχή επέλαση στο προσκήνιο τής διεθνούς πολιτικής των δυνάμεων τού σκότους με εντεινόμενη επιβολή τής πολύμορφης δυστοπικής τους ατζέντας. Έτσι, αυτοί εξακολουθούν να αποδίδουν στις δυνάμεις τού κατεστημένου την πλήρη υπεροχή στα πλαίσια μας αναμφισβήτητης παντοδυναμίας, η οποία υπέχει ρόλο διαχρονικού πεπρωμένου για την συνολική ανθρωπότητα, και όντας συνυφασμένη άρρηκτα με το πεπρωμένο της, οδηγεί με μοιραίο και αναπόφευκτο τρόπο στην διαιώνιση τού εξανδραποδισμού των ανθρώπων. Ταυτοχρόνως αποδίδουν στις δυνάμεις, που άλλοι θεωρούν, ότι αυτές εμφορούνται από διάθεση ανατροπής τού κατεστημένου, όπως η ομάδα γύρω από τον Πρόδρο Πούτιν και τον Πρόεδρο Τραμπ, μια υποκριτική στάση εξαπάτησης τής ανθρωπότητος, με στόχο αυτοί να εκμεταλλευτούν την διογκούμενη δυσανασχέτηση αποκλειστικά για ίδιον όφελος, ώστε να επιβληθούν αυτοί στα πλαίσια επερχόμενων ανατροπών ως νέοι χαλίφηδες στην θέση τού χαλίφη, προωθώντας διενέξεις, που διεξάγονται αποκλειστικά για το πάπλωμα, για το ποιος τουτέστιν θα τεθεί επικεφαλής στην ποδηγέτηση τής ανθρωπότητος, ώστε να την ξεζουμίζει με στόχο την απόλαυση αντικοινωνικών προνομίων. Όσο αφορά εμάς, που στηρίζουμε εκείνες τις δυνάμεις, οι οποίες προσβλέπουμε ότι επιδιώκουν μια γνήσια ανατροπή προς όφελος των εθνών και τω κοινωνιών και προσπαθούμε να συμβάλλουμε ενεργά στην διαδικασία που αποκαλείται δημόσια αφύπνιση , μάς θεωρούν ρομαντικούς ονειροπόλους, που θεωρούμε πραγματικότητα τα όσα ονειρευόμαστε και μέσω τις πρακτικής που αναπτύσσουμε, διανέμουμε ψευδείς ελπίδες, απεργαζόμενοι ένα είδος εφησυχασμού, που αποβαίνει προς όφελος τού συστήματος. 

   Προσωπικά έχω διατελέσει στην πορεία μισού αιώνα ενεργό μέλος σε διάφορους πολιτικούς φορείς, θρησκευτικές ενώσεις, μεταναστευτικούς συνδέσμους και πρωτοβουλίες βάσης με αντιμιλιταριστικό, ή εθνικό περιεχόμενο, ακολουθώντας πάντοτε μια κάποια ατζέντα ανατροπής, που ενώ αυτή μπορεί να προσδιοριζόταν με σχετικά διαφορετικό τρόπο στους εκάστοτε χώρους, πάντοτε έκφραζε αυτό, που στην συγκεκριμένη φάση θεωρούσα ότι προωθεί τις υποθέσεις τού κοινωνικού συνόλου σε υγιή βάση και συμβάλει στην χειραφέτηση, την απελευθέρωσή και την συνειδησιακή του ανύψωση. Συχνά θεώρησα σκόπιμο να αναπροσαρμόσω τις απόψεις μου σχετικά, πάντοτε όμως διατηρώντας ως γνώμονα τις ίδιες αρχές, που εξ αρχής θεώρησα, ότι είναι φρόνιμο να υπηρετώ. Μέσα από αυτήν την πορεία θεωρώ, ότι οι επιλογές μου έγιναν πάντοτε με αγνή προαίρεση και έστω κι αν συχνά χαρακτηρίστηκαν από λανθασμένες σταθμίσεις τακτικού χαρακτήρα, ήσαν μονίμως γόνιμες και αποδοτικές ως πεδία μάθησης, άσκησης και προβληματισμού, επισυσωρεύοντας ένα χρήσιμο για εμένα υλικό, βάσει τού οποίου καλούμαι μονίμως να καθορίσω τα επόμενα βήματά μου. Είναι επόμενο, κάποια λάθη στα οποία έχω υποπέσει και κάποιους ανθρώπους τούς οποίους έχω αδικήσει, να μην μπορώ πλέον να αποκαταστήσω, αφού αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Προσπαθώ όμως κατά το δυνατόν να μην επαναλάβω ατοπήματα τού παρελθόντος και αναλαμβάνω πλήρως τις ευθύνες για τα πεπραγμένα μου. Μέσα από αυτό το πρίσμα αισθάνομαι δικαιωμένος, διότι διαπιστώνω, ότι οι δυνάμεις που θεώρησα, ότι βρίσκονται στην αιχμή τού δόρατος, που επιβάλλουν την καταδυνάστευση τής ανθρωπότητος, δέχονται συνεχώς όλο και πιο ισχυρά στρατηγικού χαρακτήρα πλήγματα. Δεν γνωρίζω εάν και κατά πόσο έχω συμβάλλει ο ίδιος σε αυτήν την διαδικασία. Δεν με απασχολούν στο ελάχιστο τα όποια εύσημα τού παρελθόντος και εστιάζω την συνολική προσοχή μου, στον τρόπο, που μπορεί να διαμορφωθεί καλύτερα το μέλλον. Γι αυτόν τον σκοπό συμμετέχω με ανοικτή διάθεση στον δημόσιο διάλογο, ώστε να αφουγκραστώ απόψεις και να προωθήσω προτάσεις.

  Κάποιοι, που μού αποδίδουν ανακύκλωση απόψεων, νομίζω ότι ανακυκλώνουν οι ίδιοι μια αντίληψη κακομοιριάς για την ανθρωπότητα, που την θεωρούν εξ ορισμού καταδικασμένη, να ταλαιπωρείται αενάως συμπιεζόμενη μέσα στο τρόκολο. Κατανοώ, ότι μια τέτοιου θεώρηση, δεν μπορεί να βρει άλλη διέξοδο από τον απολιτίκ σαρκασμό. Όσο αφορά κάποιους άλλους, που ενοχλούνται επειδή θεωρώ τον κασιδιάρη μια ασήμαντη και ποταπή περίπτωση, δηλώνω, ότι εάν ήταν να φτιάξω ένα φασιστικό μπλογκ, δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να γράφω και να σχολιάζω στο διαδίκτυο, διότι διαθέτω και άλλα χόμπυ, που με ευχαριστούν εξ ίσου. Επί πλέον συμφωνώ με την εκτίμηση, που διατύπωσε ο Νίκος Βεργίδης συούς “Μιγάδες τής Ελληνικής Ιστορίας”, ότι οι ακροδεξιοί μετά τον εμφύλιο βρήκαν καταφύγιο στην εκκλησία, για να συγκαλύψουν την ασχήμια τής ψυχής τους.

  Κατά κανόνα μεταξύ των απόψεων, που κυριαρχούν σε κάποιον άνθρωπο και την στάση ζωής, που χαρακτηρίζει την συνολική του πορεία, υπάρχει αμοιβαία επίδραση. Ο πρότερος βίος προκύπτει από την σύνθεση ενός κομοειδώλου που διαμορφώνουμε, αλλά και αυτό το κοσμοείδωλο προκύπτει κυρίως από τις εμπειρίες τού παρελθόντος, ενώ και τα δυο βρίσκονται υπό την επίδραση τού γενικότερου ψυχισμού μας. Οι ψυχικές μας παρορμήσεις χαρακτηρίζονται από μια ισχυρή φόρτιση, που σπάνια αναγνωρίζουμε. Το ίδιο ισχύει και για τις επιγνώσεις, που αποκτούμε και διαμορφώνουμε στην πορεία, ενώ αυτές καθίστανται περισσότερο συνειδητές από τις παρορμήσεις. Κάθε άνθρωπος διαμορφώνει την δική του προσωπικότητα, επιλέγοντας τις σταθερές που την στηρίζει και αυτό είναι απολύτως σεβαστό για τον γράφοντα. Πάντοτε ξεκαθαρίζω, ότι καταθέτω απόψεις, που είναι αυστηρά προσωπικές και οι οποίες μπορεί να ανταποκρίνονται, ή να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν καταθέτω συνταγές, οι οποίες μπορεί να είναι σώνει και καλά χρήσιμες και για άλλους. Πλην όμως, δεν παύω να έχω συγκεκριμένες απόψεις, τις οποίες προσπαθώ μονίμως να εξελίξω, με βάση αυτά που ερευνώ. Όποιος παρατηρήσει την εξέλιξη αυτής τής σελίδας, μπορεί να διαπιστώσει, ότι ανέκαθεν υπήρξα αισιόδοξος. Δεν αισθάνομαι κάποια ανάγκη να τεκμηριώσω την αισιοδοξία μου. Ακολουθώ αυτήν την οδό, επειδή έτσι γουστάρω και επειδή με αυτόν τον τρόπο την βρίσκω. Στην αισιοδοξία αντιπαραβάλλουν κάποιοι αυτό που θεωρούν ρεαλισμό. Συνήθως όμως θεωρούν τις εκτιμήσεις τους εκ προοιμίου ορθές και δεν προβαίνουν σε μια διερεύνηση για την επαλήθευσή τους. Κατά την εκτίμησή μου, αυτοί, στις πλείστες των περιπτώσεων είναι απαισιόδοξοι. Η απαισιοδοξία οδηγεί στην αντίληψη, ότι το κακό δεν είναι ανατρέψιμο. Σε μια τέτοια περίπτωση επέρχεται μια ενδόμυχη τάση συμβιβασμού και υποταγής. Αναγνωρίζοντας την παντοδυναμία τού τέρατος, γινόμαστε τμήμα του, χωρίς να το αντιληφθούμε. 

 

  Επειδή το κατεστημένο στηρίζεται σε μια καλά καλυμμένη συνωμοσία, που διαρκεί χιλιετίες, είναι επόμενο και οι διαδικασίες ανατροπής του να μην είναι πάντοτε ορατές στην επιφάνεια των πραγμάτων. Όσοι όμως εστιάζουν την προσοχή τους, μπορούν να διαπιστώσουν, ότι μια σειρά ζυμώσεις, που διεξάγονται κάτω από την επιφάνεια, αφήνουν ένα ισχυρό αποτύπωμα στην σφαίρα τού ορατού και διαπιστώσιμου. Επίσης, μια σειρά δρώμενα, που μοιάζουν να μην σχετίζονται μεταξύ τους, αποτελούν για όσους θέλουν και προσπαθούν να παρατηρούν, εκφάνσεις μιας αδυσώπητης διαπάλης, η οποία έχει μεν διαχρονικό χαρακτήρα, αλλά στην παρούσα φάση κορυφώνεται.

  Στο παρόν σημείωμα θα αναφερθώ σε δυο ισχυρότατες δαγκωνιές, που δέχθηκε το θηρίο πρόσφατα και τού επιφέρουν ισχυρά πλήγματα, τα οποία προεικάζουν την επερχόμενη πλήρη εξουδετέρωσή του. Πρόκειται για δήγματα, που αποτελούν πρώτης τάξεως δείγματα, ότι τα πράγματα δεν έχουν καθόλου έτσι, όπως προσπαθεί το κατεστημένο να υποβάλλει την ανύπαρκτη και καταρρακωμένη πλέον παντοδυναμία του στην επιφάνεια των εξελίξεων.


2. NEW YORK - NEW YORK... ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ

  Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι η Νέα Υόρκη είναι τόσο από συμβολική, όσο και από λειτουργική σκοπιά, η σύγχρονη έδρα αναπαραγωγής τού κακού σε παγκόσμιο επίπεδο. Το κατεστημένο προσπάθησε να προσδώσει σε αυτήν την πόλη μια ψευδεπίγραφη αίγλη πρωτοποριακής καλλιέργειας των καλών τεχνών. Το Greenwich Village, με τις κάθε λογής γκαλερί και μπαράκια δεν είναι κάτι περισσότερο από μια έντεχνα στημένη πρόσοψη, που συμπληρώνεται από τον χώρο καταστροφής των εικαστικών τεχνών, το “μουσείο μοντέρνας τέχνης”, όπου εκτίθενται κάθε λογής αηδίες, με στόχο την πραγματοποίηση τής επιταγής, που διατύπωσε ο γκομπλεξικός πράκτορας theodor adorno τής “σχολής τής φρανκφούρτης”, ότι “κάθε ωραίο μετά το Άουσβιτς είναι αντιδραστικό”, με στόχο την πλήρη αποδόμηση τής αισθητικής. Και το Strawberry Fields Memorial, που στήθηκε για τον John Lennon στο Central Park, δεν πιστοποιεί τίποτε περισσότερο, από ότι αυτός κατέληξε με δυο σφαίρες στην πλάτη και άλλες δύο στον ώμο, πριν κάνει κάποιες ανατρεπτικές ηχογραφήσεις, που είχε προγραμματίσει σε αυτήν την πόλη.

  Η Νέα Υόρκη είναι η πόλις, που στο λιμάνι της υποδέχεται τα πλοία το τεράστιο άγαλμα τού εωσφόρου, δώρο των στοών τής γαλλικής επανάστασης. Το συνέδριο των αρχιραβίνων, αφού μετανάστευσε από την Βενετία στο Λονδίνο, κατέληξε στην Νέα Υόρκη, όπου στήθηκε το τερατούργημα τής βίαιης παγκόσμιας ηγεμονίας, ως σύμβολο τού “ελευθέρου κόσμου”. Οι απρόσωποι ουρανοξύστες, οχυρωμένοι πίσω από κρύσταλλο και ατσάλι, δίδαξαν για πρώτη φορά στο μανχάτtαν την ζούγκλα των μεγαλουπόλεων. Το διεθνές χρηματιστικό οικονομικό κέντρο στην γουώλλ στρητ, που λυμαίνεται την οικουμένη, το κτήριο τού ΟΗΕ, ως προλείανση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, το κέντρο των παγκόσμιων σωματεμπόρων τής άκρας χλιδής τής δυναστείας ροκφέλλερ δεσπόζουν εκεί. Στην ουσία όμως, αυτό που δίνει τον τόνο στην παγκόσμια αυτή βαβυλώνα, είναι το χάρλεμ, που πλέει στην ηρωίνη, θεσμοθετώντας την ψαλίδα μεταξύ ζάπλουτων και ρακένδυτων, που επιχείρησε η “ηγέτιδα τής δημοκρατικής οικουμένης” να επιβάλλει παγκοσμίως. Πλην όμως, ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν την πραγματική ταυτότητα τής νέας υόρκης. Διότι το στρατιωτικό κέντρο τού αρμαγεδωνισμού μπορεί να βρίσκεται στο τελ αβίβ, το τελετουργικό κέντρο του όμως βρίσκεται κάπου αλλού.

Ο ραβίνος Chabad Lubavitsch, παγκόσμιος αρχιερέας τού σύγχρονου αρμαγεδονισμού


  Η νέα υόρκη, ως βάση τού παγκόσμιου εωσφορισμού, αποτέλεσε και το ορμητήριο τής βίαιης επιβολής τής νεοταξικής ατζέντας, που προετοίμασε βήμα προς βήμα τις προϋποθέσεις για την αποτυχημένη επιβολή τού αρμαγεδώνα. Η ανά όροφο ανατίναξη τω δίδυμων πύργων στάθηκε η στημένη αφορμή για το αιματοκύλισμα πλείστων όσων Αραβικών χωρών, δίνοντας την δυνατότητα στα επιθετικά κυκλώματα των ΗΠΑ να οργανώσουν τον ISIS στα εργαστήρια παραγωγής τρομοκρατών τού αμπού γκαρέμπ και τού κουαντάναμο.

  Στις 08.01.2024 έλαβε χώρα μια ιδιάζουσας σημασίας επίθεση ενάντια στο τελετουργικό κέντρο τού αρμαγεδωνισμού στην νέα υόρκη, πίσω από την οποία διαφαίνεται ευκρινώς η παρέμβαση των “Λευκών Καπέλων”. Δυνάμεις τής αστυνομίας εισέβαλαν στην κεντρική συναγωγή τού Chabad Lubavitsch στο Μπρούκλιν, διενεργώντας συλλήψεις και σταματώντας το γέμισμα με μπετόν ενός υπόγειου τούνελ, που επικοινωνούσε με αυτήν την συναγωγή. Από τα ευρήματα μέσα σε αυτό, όπως στρώματα με παιδικό αίμα, καρεκλάκια και καρότσια νηπίων, παιδικά ρούχα και παιχνίδια, είναι προφανές, ότι πρόκειται στην συγκεκριμένη περίπτωση για καταβάσιο τέλεσης μυστηριακών, μολωχιστικών πρακτικών. 

 

                                 Αρουραίος ραβίνος εξερχόμενος από το τούνελ

 

Παιδικό στρώμα με λεκέδες που ανασύρθηκε από το τούνελ. Στο βάθος φαίνται μια είσοδος τού τούνελ, που όταν εισέβαλε η αστυνομία, ραβίνοι προσπαθούσαν να την κλείσουν χτίζοντας την τρύπα.


    Η συναγωγή που κτυπήθηκε, είναι η βάση τού αρχιραβίνου Chabad Lubavitsch, που θεωρείται από τούς σιωνιστές πρόδρομος τού επερχόμενου “μεσσία”, μετά την επιβολή τού 3.ΠΠ, που θεωρείται από αυτούς απαραίτητη για να προλειάνει την έλευσή του. Μέσα από αυτήν την οπτική καθίσταται κατανοητή και η ορμή που επιδεικνύουν τα πρακτόρια τού αρμαγεδωνισμού και τα ανθρωπόμορφα κόπρανα που τούς ακολουθούν, στην επιβολή ενός αιμοτοκυλίσματος τής σύγχρονης ανθρωπότητος. Η κόλαση τής ψυχής των πωρωμένων αυτών τεράτων θεωρεί ότι είναι το παγκόσμιο αιματοκύλισμα η υπέρτατη σωτηρία γι αυτούς, ενώ όπως προπαγανδίζει το ταλμούδ, όσοι δεν είναι εβραίοι, είναι κτήνη και στερούνται ψυχής.

  Για την τεράστια επιρροή τού τσαμπάντ λούμπαβιτς, η οποία στα πλαίσια τής νεοταξικής ατζέντας είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή τού κλάους σβαμπ, που επιδιώκει μεν την ισοπέδωση των πάντων, αλλά ο στόχος που εξυπηρετείται με την πλήρη αποδόμηση, είναι η επιβολή τού αρμαγεδωνισμού, έχω κάνει μνεία σε προηγούμενες αναρτήσεις. Στην ανάρτηση τής 16ης Νοεμβρίου, με τίτλο “Τι δεν καταλαβαίνουμε” έκανα αναφορά στο βιβλίο τού Wolfgang Eggert „Israels Geheimvatikan“ (“Το Μυστικό Βατικανό τού Ισραήλ”) το οποίο ήταν το πρώτο, που κάνοντας μια διεξοδική ανάλυση τού αρμαγεδωνικού φαινομένου, έστρεψε την προσοχή στον ρόλο τού Τσαμπάντ λούμπαβιτς. Στην σέχτα τού λεγάμενου ανήκουν όλοι οι περιώνυμοι αρμαγεδωνιστές, όπως οι σιωνιστές των neocons Richard Perle και Paul Wolfowitz, όπως και ο νετανγιάχου. Στις ΗΠΑ αυτή η σέχτα οργώνει στην κυριολεξία, ΕΝΩ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΕΧΕΙ 200.000 ΜΕΛΗ, γεγονός που είναι χαρακτηριστικό για την ποιότητα αυτής τής νέας βαβυλώνας. Η σέχτα έχει 6.000 ραβίνους που την πρακτορεύουν σε 100 χώρες και, ως είναι επόμενον, ελέγχει πλήρως την γερμανία.


 

  Εννοείται, ότι την εντονότερη παρουσία στην Ευρώπη έχει ο λεγάμενος στο κέντρο των παιδικής πορνείας, τού αδρενοχρώματος, τής εργαστηριακής παραγωγής ιών και τής εμπορίας σκληρών ναρκωτικών, που είναι η ουκρανία. Με αρχιπράκτορα τον ολιγάρχη Igor Kolomolski έχει στήσει εκεί η σέχτα ολόκληρο παλάτι. 

 

Το πλέον ενημερωτικό βιβλίο για τον αρμαγεδονισμό, που αναφέρεται διεξοδικά και στις αντίστοιχες σέχτες στις ΗΠΑ είναι το "Racing Toward Armagedon" τού γνωστού εξαιρετικού συνωμοσιολόγου ερευνητή Michael Baigent.

https://archive.org/details/racingtowardarma0000mich/page/n6/mode/1up?view=thea

 

Το συμβάν, ότι ο Michael Baigent πέθανε ξαφνικά στα 60 λίγο καιρό μετά αφού έδωσε αυτήν την την συνέντευξη, μπορεί να επιδέχεται ερμηνείες...

  Το πρωτοδικείο τής Κολωνίας είχε απαγορεύσει το τελετουργικό τής περιτομής, ως βάναυση ενέργεια σε βάρος νηπίων. Περίπου το 90% των Εβραίων είναι περιτμημένοι. Τότε ξεκίνησε η σέκτα μια καμπάνια περισσότερων εκατομμυρίων Ευρώ για την άρση τής αποαγόρευσης. Όπως τεκμηριώνουν οι φωτογραφίες που ακολουθούν το αίμα από την περιτομή πίνει ο ενεργών ραβίνος, ή άλλο πρόσωπο, που ενέχεται στην τελετουργική αιμοποσία. Όπως δείχνει η φυσιογνωμία των κατατρομαγμένων και καταπονημένων μωρών, το αντίστοιχο αίμα περιέχει μιας πρώτης ποιότητος αδρενόχρωμα. 

 




 

 




  Είναι κατανοητό, ότι το κτύπημα τής αστυνομίας τής Νέας Υόρκης στην αρμεγεδωνική αρχισυναγωγή στο Μπρούκλιν αποτελεί ένα ισχυρό πλήγμα ενάντια σε αυτά τα κυκλώματα, στην τρέχουσα φάση, που το αρμαγεδωνικό μόρφωμα στην Παλαιστίνη κατακρυμνίζεται στην συνείδηση τής παγκόσμιας κοινότητος. Αυτό το πλήγμα δεν επήλθε μεμονωμένα, αλλά αποτελεί ένα ισχυρό δήγμα, δίπλα σε άλλα παρόμοια, που κλιμακώνονται αυτές τις ημέρες, με στόχο την απελευθέρωση τής Αμερικής από τα δεσμά τού σιωνισμού, που αποτελεί μια από τις εμπροσθοφυλακές τής καμπάλ. Σε αυτήν την κατά μέτωπο επίθεση, που κλιμακώνουν προς ώρας τα Λευκά Καπέλα ενάντια στους εωσφοριστές εντάσσεται η προχθεσινή μεγάλη διαμαρτυρία στην Νέα Υόρκη ενάντια στην γενοκτονία, που κλιμακώνουν οι σιωνιστές στην Γάζα, όπως και η χθεσινή τεράστια διαμαρτυρία στην Ουάσιγκτον, που συμμετείχαν 400.000 διαδηλωτές. Το τεράστιο κύμα που ορθώνεται πλέον ενάντια στον σιωνισμό σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει επεκταθεί μέσα στις ΗΠΑ, προοιονίζοντας τις επερχόμενες εξελίξεις, χωρίς καν να έχουμε φθάσει ακόμη στην 21η τού μηνός, την οποίαν θεωρώ και έχω χαρακτηρίσει ως απαρχή σημαντικών εξελίξεων. 

 


Ήταν επόμενο, η καμπάλ να επιτεθεί βάναυσα μέσω των πραιτοριανών ανάντια στούς διαμαρτυρόμενους στην Νέα Υόρκη, για να προσπίσει τον "ιερό χαρακτήρα" τής νέας βαβυλώνας.


Το θέμα θα συνεχιστεί προσεχώς στο δεύτερο μέρος, εστιάζοντας στην δίκη τού κρατιδίου στο διεθνές δικαστήριο και την αναμενόμενη καταδίκη του, που στηρίζεται από 60 κράτη, ως το δεύτερο γερό δήγμα των διεθνών δυνάμεων για αποτίναξη των εωσφορικών δεσμών.


64 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Συντριπτική νίκη του Ν.Τραμπ στην Αϊόβα για τις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικανών
https://www.pronews.gr/kosmos/syntriptiki-niki-tou-n-tramp-stin-aiova-gia-tis-prokrimatikes-ekloges-ton-repoumplikanon/

Στις ευρωεκλογές θα έχουμε εκπλήξεις από Γερμανία, Γαλλία… Ελλάδα – Η ΝΔ θα χάσει 6%-7% αλλά θα συμβεί και κάτι μεγάλο
https://www.bankingnews.gr/politiki/articles/716036/stis-evroekloges-tha-exoume-ekplikseis-apo-germania-gallia-kai-ellada-i-nd-tha-xasei-6-7-alla-tha-symvei-kai-kati-megalo

--------------------------------------------------

K A L H M E R A !!!

(/) είπε...

Αγαπητέ Μποτιλια
Τά στοιχεία που παραθεσες και ολόκληρο το σώμα του κειμένου σου δεν επιδέχεται κριτική, αλλά καλή μελέτη, ούτως ώστε να χωρέσουν προς επεξεργασία μέσα στο μυαλό,
Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι μου ήταν πάντα πολύ δύσκολο να δεχτώ μέσα μου την πληροφορία αυτής της διαδικασίας του βασανισμού παιδιών προς θυσία και συλλογή ουσίας για συγκεκριμένο σκοπό, θεωρώ ότι θά πρέπει νά υπάρχει λίστα εξαφανισμένων παιδιών σέ κάθε χώρα ανά τον κόσμο για να γίνει έρευνα.
Τώρα που έγραφα αυτές τις λέξεις ρώτησα* μέσα μου ότι πρέπει να μάθω για την σοβαρότητα αυτής της κατάστασης, και αμέσως έξω στον δρόμο έγινε χαμός από σειρήνες.
(16 Νοεμβρίου "Τί δεν καταλαβαινεις;;;")
16 Ιανουαρίου "Τί δεν καταλαβαινεις;;;"

"Τάς Θύρας Τάς Θύρας"

(/) είπε...

Βεβαίως έχω μελετήσει παλαιότερο άρθρο σου Αγαπητέ Μποτιλια, που εξηγούν για τής θυσίες παιδιών στην Αρχαία Ελλάδα.

botilastopelagos είπε...

@ (/)

Αγαπητέ Φίλε,
τα στοιχεία που υπάρχουν σχετικά με εξαφανίσεις παιδιών είναι πληθώρα.
Μόνο από το ορφανοτροφείο "Αγία Βαρβάρα" εξαφανίστηκαν πριν μερικά χρόνια 520 παιδιά. Αυτό το έγκλημα, μαζί με άλλα, κατήγγειλε η εισαγελεύς κα. Γιαταγάνα και παύθηκε από την υπηρεσία της.
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία εξαφανίζονται στην Ευρώπη ετησίως 200.000 παιδιά. Είναι ένα εκατομμύριο κάθε τετραετία.
Όσο αφορά το λεγόμενο "Pizza Gate", σύμφωνα με το οποίο παράγγελναν παιδιά στν λευκό οίκο, έχουν γράψει μεγάλα ειδησεογραφικά περιοδικά, όπως το "Der Spiegel". Εάν ψάξεις στο διαδίκτυο σχετικά, μπορείς να βρεις πάρα πολλές πληροφορίες.
Σύντομα θα αποκαλυφθούν πολλά ακόμη στοιχεία και θα προβληθούν στα μαζικά μέσα, με αποτέλεσμα να επέλθη μεγάλη αίσθηση σχετικά.

(/) είπε...

Χριστέ μου

Αυτή η αίσθηση* θα γίνει θυμός;;;

(/) είπε...

Το άγαλμα της Ελευθερίας,
ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΙΣΤΕΣ,
ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ,
έχουν την ίδια ισοψηφία
με πυθμενικό το 9

Πρώτη φορά διάβασα να ονομάζουν το άγαλμα της Ελευθερίας ως Εωσφόρο,
βέβαια και ό Προμηθέας υποτίθεται ότι κρατούσε πυρσό και μεταλαμπάδευσε την φωτιά,
όμως δεν νομίζω ότι ο Εωσφόρος έσπασε δεσμούς ή δεσμά,
δεσμώτες και εμείς της
ύλης
λύης
ς

(/) είπε...

Ναι
Ο Προμηθέας χρειάστηκε έναν Ηρακλή για να σπάσει τα δεσμά του,
Ποιος θά σπάσει τα δεσμά του Εωσφόρου;;;

(/) είπε...

"Τάς Θύρας Τάς Θύρας"

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/78/Thalamus_small.gif

Ανώνυμος είπε...

κατα 99% ολα αυτα ειναι φεηκ μπουρδες. μεγαλοι άνθρωποι και καθεστε και πιστευετε πλαστης κακοτεχνιας φωτο που κυκλοφορουν τα νετια, αν ειναι δυνατον δηλ.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Ο Πούτιν βοηθά στην νίκη Τραμπ, με ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ, η οποία στην πραγματικότητα απευθύνεται στον αμερικανικό λαό.

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/v-poutin-stis-proigoumenes-amerikanikes-ekloges-egine-notheia-meso-epistolikis-psifou/

botilastopelagos είπε...

@ Ανώνυμος

Ο ισχυρισμός για "πλαστης κακοτεχνιας φωτο που κυκλοφορουν τα νετια" δεν ισχύει, καθότι τις παραστάσεις από αιμοποσίες που έχω ενσωματώσει στην ανάρτηση, έχω φτιάξει ως στάσιμα αποκόμματα από βίντεο. Δεν δημοσίευσα το βίντεο, διότι είναι στα γερμανικά.

https://terraherz.wpcomstaging.com/2024/01/13/geheime-tunnel-in-new-york/

(/) είπε...

Στην αρχή του βίντεο δείχνει έξω από την συναγωγή που γίνονται οι συλλήψεις ισραηλινά περιπολικά και αστυνομικούς,
Θέλω να δηλώσω ότι όλες οι πληροφορίες δίνονται από συγκεκριμένα κέντρα, και πολλές αποκαλύψεις* έχουν σκοπό να επιφέρουν σύγχυση,
Ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση αυτήν ειδικά την χρονιά,
Είναι ή δουλειά του διαβόλου να διαβάλει,
Θέλει προσοχή στο τί πληροφορία βάζουμε μέσα μας, είναι όπως τά εμβόλια.

(/) είπε...

Να φανταστώ δηλαδή Ανώνυμε ότι εσύ γνωρίζεις ήδη όλες τις Αλήθειες, και επειδή εμείς οι υπόλοιποι είμαστε χαζοί και κοιμισμένοι ήρθες να μας ξυπνήσεις;;;
Νά είσαι πάντα καλά

(/) είπε...

Η τεχνητή νοημοσύνη και τό πανταχού παρών του Αντίχριστου

https://www.youtube.com/live/_u-n-UXC1L0?si=CiCuTYTAooB9f47E

botilastopelagos είπε...

@ (/)

Αγαπητέ Φίλε,
στα περιπολικά, που εμαφανίζονται στην αρχή τού βίντεο, αναγράφεται η ένδειξη NYPD, που είναι τα αρχικά τού New York Police Department.

https://www.nyc.gov/site/nypd/about/about-nypd/equipment-tech/police-vehicles.page

(/) είπε...

Καλέ μου φίλε
ΔΕΝ θά αφήσω κανένα περιπολικό και καμία μαγαρισμενη χώρα νά μας διχάσει, συνέχισε τό Έργο σου και την αλήθεια σου και εμείς είμαστε δίπλα σου.
Καλή ημέρα σέ όλους!

botilastopelagos είπε...

Η απεικόνιση των αυτοκινήτων τής αστυνομίας στο βίντεο μπορεί να συγκριθεί και με την φωτογραφία στο εξής άρθρο

https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-03-20/nypd-blows-overtime-budget-by-nearly-100-million-on-pace-for-record

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Ω ναι! Οι σφαλιάρες είναι πολύ πιο αποτελεσματικές από τα dislike..

(/) είπε...

Καλέ μου φίλε
Το κοίταξα ξανά και είδα ότι έχεις δίκιο.
:-)

(/) είπε...

Πού να δείς τί αποτέλεσμα θά έχουν αυτές πού θα έρθουν από ψηλά,,,
:-)

botilastopelagos είπε...

@ (/)

Αγαπητέ Φίλε,
δεν τίθεται θέμα διχασμού. Κάθε άποψη είναι ορθόν να εκφράζεται και όλες οι εκτιμήσεις είναι σεβαστές, ασχέτως εάν συμφωνώ. Και εγώ άνθρωπος είμαι και οι εκτιμήσεις μου έχουν μόνον σχετικό χαρακτήρα. Εξετάζω κάθε υπόδειξη και κριτική προσεκτικά. Οι φίλοι, που έχουν καλή θέληση, δεν είναι δυνατόν να παρεξηγηθούν.

Όσο αφορά κάποια παράσιτα, που εμφανίζονται εδώ, τα αξιοποιώ για να βελτιώνω το ανοσοποιητικό μου σύστημα. Εννοείται, ότι τα πάντα υπόκεινται στο μέτρο των αναλογιών και όταν ξεφεύγουν οι καταστάσεις τελείως, υπάρχει και η άλλη οδός. Μέχρι στιγμής όμως τα όρια τής ανοχής τείνουν να εξαντληθούν.

(/) είπε...

Δεκτά και κατανοητά όλα Αγαπητέ φίλε!
Αληθώς, είμαι Φίλος σου με καλή πρόθεση και Θέληση για ιερό σκοπό,
Θά είμαι κοντά όσο αντέχουν όι δυνάμεις,

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
(/) είπε...

Συγχρονικοτητες

Σειρήνες
Πύλες
Συν/αγωγές
Τούνελ

Το μεγάλο μήλο

,,,

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Β.Τραμπ: «Δεν θα επιτρέψω ψηφιακό νόμισμα στις ΗΠΑ – Είναι απειλή για την ελευθερία»

https://www.pronews.gr/kosmos/v-tramp-den-tha-epitrepso-psifiako-nomisma-stis-ipa-einai-apeili-gia-tin-eleytheria/

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Διονύση σε ευχαριστούμε για όλες αυτές τις πληροφορίες που μας μεταδίδεις μέσα από τις αναρτήσεις σου και συμφωνώ ότι το κακό είναι αναστρέψιμο.Νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη σύγχυση αυτή τη στιγμή και είναι σαν να προσπαθούμε να περπατήσουμε μέσα σε μια ομίχλη αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και ίσως πολλά πράγματα από αυτά που τα προηγούμενα χρόνια κάποιοι θεωρούσαν ότι είναι συνωμοσίες να αποδειχθούν αλήθειες.Σε σχέση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο,νομίζω ότι οι εξελίξεις θα είναι καθηλωτικές ,γιατί όπως έχουμε ξαναπεί από εδώ βρίσκεται απέναντι από τον Λέοντα και πλήττεται η ηγεσία ,η Βασιλεία( ο Κάρολος έχει πρόβλημα υγείας και η Κέιτ Μίντλετον)αλλά και τα παιδιά δυστυχώς.Μάλλον θα είναι μιά δύσκολη χρονιά που θα την χώριζα σε δύο μέρη,γιατί πιστεύω ότι το πρώτο εξάμηνο θα είναι πιό χαοτικό ενώ το δεύτερο θα έχει περισσότερες θετικές ειδήσεις και αλλαγές.Σε σχέση με αυτά που έγραψε ο Κώστας,μας έχουν δείξεΙ το 1996 ότι μπορούν να κάνουν κλωνοποίηση σε πρόβατο αρχικά και μας το ανακοίνωσαν το 1997,οπότε σίγουρα έχει γίνει και σε ανθρώπους και αυτές τις μέρες διαβάσαμε ότι ο Χάραρι φοβάται τον Ντραμπ και τις εκλογές και ότι αν κερδίσει θα είναι ένα θανατηφόρο χτύπημα στην Παγκόσμια Τάξη.

Ευρυδίκη

(/) είπε...

Η Αφροδίτη της Μήλου

Έσπερος

Αυγερινός

Εωθινός

Απ', Ιωάννη 22,16
«Εγώ, ο Ιησούς, έστειλα τον άγγελό μου να σας τα αναγγείλει αυτά στις εκκλησίες. Εγώ είμαι από τη ρίζα και τη γενιά του Δαβίδ, το άστρο το λαμπερό, το πρωινό».

,,,

(/) είπε...

Η Αφροδίτη της Μήλου

Έσπερος

Αυγερινός

Εωθινός

Απ, Ιωάννη 22,16
«Εγώ, ο Ιησούς, έστειλα τον άγγελό μου να σας τα αναγγείλει αυτά στις εκκλησίες. Εγώ είμαι από τη ρίζα και τη γενιά του Δαβίδ, το άστρο το λαμπερό, το πρωινό».

,,,

(/) είπε...

Έγκριση σχολίων;;;
Ποιος αναίρεσε την επιλογή σου Φιλτατε Μποτιλια περί των ανοιχτών σχολίων;;;

(/) είπε...

Θέλω να κάνω ένα σχόλιο που θά περιμένω μετά με αγωνία να εγκριθεί,
Πρόσφατα έγραψα ότι όι ανθρωποι πάντα προσπαθούν να φέρουν τά πράγματα της καταστάσεις την λογική και πλείστα άλλα στα μέτρα τους,
Με αυτό θεωρούν ότι είναι ασφαλείς και ότι συνεχίζει να υπάρχει ή υποτιθέμενη τάξη γύρω τους, φτιάχνουν κάστρα πάνω στην άμμο,,,,
Το σχόλιο αυτό δεν αφορά τόν Οικοδεσπότη Μποτιλια.

botilastopelagos είπε...

@ (/)

Αγαπητέ Φίλε ρωτάς
"Ποιος αναίρεσε την επιλογή σου Φιλτατε Μποτιλια περί των ανοιχτών σχολίων;;;"
Η απάντηση είναι κανείς.
Δεν πρόκειται για σχόλια, αλλά για στοχευμένη επίθεση.
Ο τυπάς εφάρμοζε την βρώμικη μέθοδο, να μπάίνει συνέχεια μέσα, μόνον για να βρίζει ΟΛΟΥΣ τούς επισκέπτες, την αξιοπρέπεια των οποίων οφείλω να διαφυλάξω από τα ψυχανώμαλα τού διαδικτύου.

Εξ άλλου είχα προειδοποιείσει εγκαίρως:
"Εννοείται, ότι τα πάντα υπόκεινται στο μέτρο των αναλογιών και όταν ξεφεύγουν οι καταστάσεις τελείως, υπάρχει και η άλλη οδός. Μέχρι στιγμής όμως τα όρια τής ανοχής τείνουν να εξαντληθούν".

(/) είπε...

Τόσο πολύ ενοχλήθηκαν;;;
Καλό σημάδι αυτό από την μια, από την άλλη δείχνει ότι δεν έχουν υπομονή και καθόλου ευγένεια,
Φαντάσου Αγαπητέ Φίλε νά βγάζαμε*και τά σωψυχα μας.
Ευχαριστώ για την απάντηση!.

(/) είπε...

Ένας πλήρως λειτουργικός υπολογιστής μπορεί να καταρρεύσει και να καταστραφεί απλά με έναν ιό, ή έναν Δούρειο Ίππο όταν έρθει η στιγμή,
Ο Χριστός λένε ότι είχε 1 μόνο χρωμόσωμα Υ
Υ ιός

https://youtu.be/ib16NtspS0w?si=N0HEFmJijpqF0ppT

(/) είπε...

Ξέχασα να γράψω ότι και τό Μάτριξ είναι ένας πλήρως λειτουργικός υπολογιστής.

botilastopelagos είπε...

@ (/)

Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει να κάνει με ενόχληση, γι αυτό και έδειξα μεγάλη ανοχή. Τον λεγάμενο τον ξέρω από χρόνια, μπαίνει για να κάνει προκλητικό καλαμπούρι με προσβλητικό τρόπο. Εδώ και μήνες 1,5 άνθρωπποι στην Γάζα λιμοκτονούν και δεν έχουν νερό να πιούνε. Εδώ γίνεται μια προσπάθεια για να προβληθεί το πρόβλημα και μπαίνει ο τζάμπα μάγκας συνεχώς για να μετατρέψει τα σχόλια σε πτυελοδοχείο. Τέτοια τσόφλια χαλάνε την πιάτσα από γκόμπλεξ, οπότε θεωρώ προτιμότερο να περιμένουν έγκριση αυτοί που σχολιάζουν, παρά να υφίστανται συνεχώς την ηλιθιότητα ενός κοπρίτη.

(/) είπε...

Μέσα σε όλο αυτό
το ΔΉΘΕΝ/ΔΕΘΗΝ,
είναι πραγματικότητα ή πολιορκία η ισοπέδωση της Γάζας και η γενοκτονία των Παλαι/σΤ/ιν/ίων.

Τρι/ΧΙ/νος Σάκος

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

ΣΟΥΠΕΡ ΆΡΘΡΟ:

https://nikolaosanaximandros.gr/oukrania-kai-analites/

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α !!!

----------------------------------------------------------------

(Ο άπλυτος σχολιαστής μού θυμίζει Στίλπωνα)

(/) είπε...

«Ὁ Θεὸς τῶν δυνάμεων, ἐπίστρεψον δή, καὶ ἐπίβλεψον ἐξ οὐρανοῦ καὶ ἴδε καὶ ἐπίσκεψαι τὴν ἄμπελον ταύτην 16 καὶ κατάρτισαι αὐτήν, ἣν ἐφύτευσεν ἡ δεξιά σου, καὶ ἐπὶ υἱὸν ἀνθρώπου, ὃν ἐκραταίωσας σεαυτῷ»

Ψαλμός
Οθ 15-16

(/) είπε...

Κ
Σ
Τ
Λ
Σ
Κ
Ε
Τ
Β
Σ
020200300030200020005300002200
///
7007001000200
//
1400300
/
800
80
8

357471585
45
9

(/) είπε...

Η Αποκαθήλωση

«νίψομαι ἐν ἀθῴοις τὰς χεῖράς μου καὶ κυκλώσω τὸ θυσιαστήριόν σου, Κύριε»

«Καὶ γάρ ὡς μέν παράδεισος ἐν μέσῳ τοῦ βήματος, τῷ ἱερῷ θυσιαστηρίῳ τὸ τῆς ζωῆς ξύλον κέκτηται ἱερουργούμενον τὸν Χριστὸν, καὶ τὸν σταυρὸν αὐτοῦ τὸν πανάγιον».

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Ο DeSantis αποσύρεται από την προεδρική κούρσα και υποστηρίζει τον Trump

https://edition.cnn.com/2024/01/21/politics/desantis-ends-2024-campaign/index.html

(/) είπε...

00105000100207040004/0005/020005100010
020400100010005/070/
009005070200/300800050/004400050001040005800050

γενηθήτω ἡ χείρ σου ἐπ᾿ ἄνδρα δεξιᾶς σου καὶ ἐπὶ υἱὸν ἀνθρώπου, ὃν ἐκραταίωσας σεαυτῷ·

καὶ οὐ μὴ ἀποστῶμεν ἀπὸ σοῦ, ζωώσεις ἡμᾶς, καὶ τὸ ὄνομά σου ἐπικαλεσόμεθα

Κύριε, ὁ Θεὸς τῶν δυνάμεων, ἐπίστρεψον ἡμᾶς καὶ ἐπίφανον τὸ πρόσωπόν σου, καὶ σωθησόμεθα.

001040008050

(/) είπε...

Ψαλμός 23
Τοῦ κυρίου ἡ γῆ καὶ τὸ πλήρωμα αὐτῆς, ἡ οἰκουμένη καὶ πάντες οἱ κατοικοῦντες ἐν αὐτῇ·
2 αὐτὸς ἐπὶ θαλασσῶν ἐθεμελίωσεν αὐτὴν καὶ ἐπὶ ποταμῶν ἡτοίμασεν αὐτήν.
3 τίς ἀναβήσεται εἰς τὸ ὄρος τοῦ κυρίου καὶ τίς στήσεται ἐν τόπῳ ἁγίῳ αὐτοῦ;
4 ἀθῷος χερσὶν καὶ καθαρὸς τῇ καρδίᾳ, ὃς οὐκ ἔλαβεν ἐπὶ ματαίῳ τὴν ψυχὴν αὐτοῦ καὶ οὐκ ὤμοσεν ἐπὶ δόλῳ τῷ πλησίον αὐτοῦ.
5 οὗτος λήμψεται εὐλογίαν παρὰ κυρίου καὶ ἐλεημοσύνην παρὰ θεοῦ σωτῆρος αὐτοῦ.
6 αὕτη ἡ γενεὰ ζητούντων αὐτόν, ζητούντων τὸ πρόσωπον τοῦ θεοῦ Ιακωβ.
7 ἄρατε πύλας, οἱ ἄρχοντες ὑμῶν, καὶ ἐπάρθητε, πύλαι αἰώνιοι, καὶ εἰσελεύσεται ὁ βασιλεὺς τῆς δόξης.
8 τίς ἐστιν οὗτος ὁ βασιλεὺς τῆς δόξης; κύριος κραταιὸς καὶ δυνατός, κύριος δυνατὸς ἐν πολέμῳ.
9 ἄρατε πύλας, οἱ ἄρχοντες ὑμῶν, καὶ ἐπάρθητε, πύλαι αἰώνιοι, καὶ εἰσελεύσεται ὁ βασιλεὺς τῆς δόξης.
10 τίς ἐστιν οὗτος ὁ βασιλεὺς τῆς δόξης; κύριος τῶν δυνάμεων, αὐτός ἐστιν ὁ βασιλεὺς τῆς δόξης

(/) είπε...

Σεισμικά Ρήγματα

https://www.pentapostagma.gr/ekklisia/7217376_albanias-anastasios-gia-gamo-ton-omofylon-para-fysin-den-kathistatai-kata-fysin-me

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Kαλημέρα!

Ενδιαφέρουσες....... ειδησούλες..

https://sinomosiologos.blogspot.com/2024/01/220124.html

(/) είπε...

Σεισμικά Ρήγματα

https://youtu.be/FGpXvYYEsOk?si=PiS8coCKYnHT9-Rv

(/) είπε...

Ψαλμός 24 19-20

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Έχει λαλήσει η κρυφή αδερφή..
https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/k-mitsotakis-oi-omofylofiloi-goneis-tha-mporoun-na-koimountai-isyxoi/
Η όρεξή της όμως για Επιτελική Ψήφο ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.. τής κόπηκε.
https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/ektakto-itta-tis-kyvernisis-sti-vouli-katapsifistike-i-tropologia-gia-tin-epistoliki-psifo-stis-ethnikes-ekloges/

(/) είπε...

Όνειρα

Ένα τεράστιο φίδι στα ρηχά ενός κόλπου=
ΕΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

(/) είπε...

Μκ 11:13
«Ου γαρ ην καιρός σύκων»,

«Της ξηρανθείσης συκής δια την ακαρπίαν, το επιτίμιον φοβηθέντες αδερφοί, καρπούς αξίους της μετανοίας, προσάξωμεν Χριστώ, τω παρέχοντι ημίν το μέγα έλεος»

συκη
κυση

(/) είπε...

https://www.romfea.gr/images/article-images/2016/04/romfea2/beroia/parousiasi/KatarasthisaSyki.jpg

CON είπε...

Russia vs. NATO: How Would Trump Face It? | Dmitry Orlov

https://youtu.be/DXwzIlG0dvo

(/) είπε...

Συνεργασίες
Περι/θωρίων
Περι/θερίων


https://www.efsyn.gr/kosmos/360094_ston-diethni-diastimiko-stathmo-o-sogioyz-me-pliroma-enan-amerikano-kai-dyo-rosoys

Όι Ρώσοι ελέγχουν το Προωθητικό σύστημα,
Όι Αμερικανοί τό ηλεκτρονικό σύστημα και την ενέργεια.

Πάντα υπάρχουν λύσεις για συνεργασία.

Και γω μασάω σανό και χόρτα, όμως χρειάζομαι πιο πλατιά δόντια .

Διός Κούρος είπε...

Καλημέρα σε όλους,

Λόγω ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥ φόρτου, έχω "χαθεί". Όμως εχθές πολύ αργά το βράδυ, έκανα μια περιήγηση και "έπεσα" πάνω στον κόρακα (ποιός άλλος αναζητά ειδήσεις για τον Ήλιο;) και θα ήθελα να σας κοινοποιήσω τα παρακάτω δυο links, σε περίπτωση που σας "ξέφυγαν". Αφορούν το ίδιο περιστατικό

Η ΒΟΗ-ΘΕΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ – ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ
https://korakas-news.gr/2024/01/i-voi-theia-tha-erthei-apo-epano-nai-eimaste-konta.html

Η ΒΟΗ-ΘΕΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ – ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ
https://korakas-news.gr/2024/01/i-eidisi-ayti-den-epaixe-se-kanena-mme.html

Απόσπασμα απο το δεύερο link (πάλι αυτό το 2025 !!) :
"Το έτος αυτό θα είναι αποκαλυπτικό αλλά το επόμενο, το 2025 θα είναι συμπαντικό αν βλέπετε στα σημάδια ψηλά στον ουρανό!"

Παίδες είμαστε στη χρονιά που κάτι θα συμβεί. Κάντε προμήθειες σε νερό και τροφή, διότι όσο τα "χαρτιά" τους τελειώνουν και όσο φτάνουμε κοντά σε ένα γεγονός, τόσο θα "σκυλιάζουν" και θα θέλουν να δημιουργήσουν ένα ψεύτικο "δικό τους" γεγονός.

Ηρεμία, Αφοβία και ... προσοχή στον Ήλιο.

Διός Κούρος

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Φίλε Διός Κούρε,

περιμένω πώς και πώς να τα κάνει όλα ΩΠΑ ο Ήλιος!

Και όχι μόνο για να αχρηστέψει την ηλεκτρονική τους φυλακή, που μέσω αυτής καταφέρνουν και όλα τα υπόλοιπα εις βάρος μας,
αλλά για να στρώσουν κώλο κάτω, άνω του 1,5 εκατομμυρίου μαλακισμένα ηλικίας 25 έως 35 (ναι ξέρω, εμπιστεύεσαι τη νεολαία, αλλά 1 στα 20 παιδιά αν είναι σωστό, κι αυτό λόγω γονέων όπως εσύ -γνώρισα και τους δύο λαμπρούς σαν εσένα γιους σου). Τα 19 στα 20 άτομα λοιπόν αυτής της κατηγορίας, έχουν το νου τους σε τσόντες στο κινητό, σε κωλοτράγουδα τραπ που μιλάνε για νταβατζήδες με τις πουτανίτσες τους και πόρσε, λένε ότι αν γίνει επίθεση στην Ελλάδα θα το σκάσουν στο εξωτερικό, και κάνουν αγορές με το κινητό (POS και IRIS).
Φαντάσου τί όμορφη εικόνα θα είναι, να είναι αναγκασμένα να επιβιώσουν στην Ελλάδα αφού δεν θα κινήται τίποτα σε αέρα γη και θάλασσα, Θα διαβάζουν με κεριά και φιτίλια στο λάδι, θα τραβούν αλέτρι στον ώμο μαζί με τα ζώα τους, θα κάνουν όλες αυτές τις δουλειές που σήμερα θεωρούν ότι είναι για λαθρομετανάστες, θα αρχίσουν να επανεκτιμούν την ελληνική γη, την ιστορία μας και την γυναίκα κ.ά. ΕΘΝΙΚΟ RESTART δηλαδή χαχαχα.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!!!

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Διόρθωση: 18 έως 35 ετών έπρεπε να πω.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανοίγει εκ νέου την υπόθεση των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

https://www.voltairenet.org/article220347.html

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

ΟΥΠΣΣ..! Βρωμάει πραγματικά μπαρούτι Εμφυλίου στις ΗΠΑ!

https://www.pronews.gr/kosmos/emfylios-stis-ipa-25-politeies-stelnoun-enisxysei-sto-teksas-gia-na-min-gkremisei-i-omospondiaki-kyvernisi-to-teixos-me-meksiko/

Ανώνυμος είπε...

Γαλλία,Γερμανία και ΗΠΑ σε περίεργη κατάσταση αλλά και στην Τουρκία μετά την συμφωνία για την ένταξη της Σουηδίας και της Φιλανδίας στο ΝΑΤΟ μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα.Στο μεταξύ είδα στον ύπνο μου ότι ο δικός μας πρωθυπουργός(δεν λέω ούτε το όνομά του) με τη υποτιθέμενη σύζυγο ήταν πάνω σε ένα πλοίο και μας αποχαιρετούσαν.Ευσεβείς πόθοι?Μπορεί

Ευρυδίκη

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Φίλε Διονύση,
σού αφιερώνω κομματάκι από έναν διαχρονικά αγαπημένο μου μουσικό θεούλη.
Η τζαζιά ξεκινάει για τα καλά από το 2:32
https://www.youtube.com/watch?v=B9p0bGWDnOI

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Ένα ακόμα περίεργο κομμάτι του, που το έγραψε ως "ελάχιστο φόρο τιμής στις γυναίκες της Παλαιστίνης"

https://www.youtube.com/watch?v=afpz5yEpXgU

Αναστασία είπε...

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο στον αγαπητό μας οικοδεσπότη και (μόνο)στους καλοπροαίρετους επισκέπτες αυτής της ιστοσελίδας.
Ξημερώνοντας αυτή η ηλιόλουστη ημέρα-στην Αθήνα- μας έφερε εκπληκτικά νέα από τον αγαπημένο πατριωτικό αμερικανικό Νότο. Αν η κατάσταση στην Ανθρωπότητα δεν ήταν εξαιρετικά τραγική, η όλη κατάσταση θα μπορούσε να είναι μια σπαρταριστή μαύρη κωμωδία…. Οι ερπετόψυχοι νικιούνται κατά κράτος, ενώ επιδίδονται σε γελοίους αλλά και φριχτά αιμοδιψείς λεονταρισμούς, με ασκήσεις στα σύνορα της Ρωσίας, με τις συνεχόμενες πέσεις για περισσότερες μαύρες θυσίες εξαθλιωμένων ουκρανών στρατιών και δύστυχων Παλαιστινίων αμάχων και με απειλές προς την Ταιβάν, αλλά και προς πάσα κατεύθυνση(κλαυσίγελως)…….Πού πας ρε καραμήτρο;;;;;;!!!!

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Kohana

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
Ν Ε Ο
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ"

https://www.youtube.com/watch?v=odkELwo2NtI

Σημείωμα της μπάντας:

"Μετά τα τρέχοντα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στον κόσμο σχετικά με τη δημόσια αναταραχή λόγω της αύξησης των αυταρχικών μέτρων που λαμβάνονται από εχθρικές κυβερνήσεις, καθώς και την αυξανόμενη ηγεμονία και διάδοση ιδεολογιών που βασίζονται στο φόβο και την υποταγή μέσω της τηλεόρασης και των μέσων ενημέρωσης, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας το τελευταίο μας έργο.

Φτιάξαμε αυτό το έργο επειδή έχουμε βαρεθεί την τρέχουσα κουλτούρα του φόβου. Αυτό το έργο αντιπροσωπεύει την άλλη πλευρά των εικόνων με τις οποίες μας βομβαρδίζουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, των ανθρώπων που ξυλοκοπούνται από την αστυνομία σε διαδηλώσεις, των μειονοτήτων που καταπιέζονται και φιμώνονται άδικα και των μαζών που αποτυγχάνουν να αλλάξουν τα πράγματα. Αποφασίσαμε να δείξουμε ανθρώπους να αγωνίζονται και να ορθώνουν το ανάστημά τους απέναντι σε έναν απρόσωπο οικονομικό κόσμο, απέναντι σε πολιτικούς που δεν δίνουν δεκάρα για την πραγματική αλλαγή και για το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος.


Ως μπάντα δεν υποστηρίζουμε κάποια συγκεκριμένη πολιτική ιδεολογία, απλά θέλουμε να δείξουμε τι μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι αν ενωθούν και αντισταθούν ενάντια σε κάθε είδους πολιτική καταπίεση. Η αλλαγή μπορεί να συμβεί."

botilastopelagos είπε...

@ ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Κώστα σε ευχαριστώ θερμά για την αφιέρωση.
Ήθελα να ακούσω τα κομμάτια με προσοχή, γιατί η προσοχή μου ήταν κολλημένη στην επόμενη ανάρτηση.