20 Νοεμβρίου, 2023

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fexplorationsquared.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F07%2FFox-and-wolf.png&f=1&nofb=1&ipt=10432f1a06ca6ddbcfb63771938f20c68bf8a734f4e8bb6cd3bacf6a5fe338d3&ipo=images 

 

Λόγω τής σημασίας στο θέμα, αναρτώ την τοποθέτηση μου σε δυο σχόλια στην προηγούμενη άνάρτηση. 

  Σχετικά με το ερώτημαΠόσο καλά μπορεί να πάει όλο αυτό“, αναφορικά με τις επαφές τής ελλαδικής “κυβέρνησης” με την κλίκα ερντογκάν, εκτιμώ ότι μπορεί να γίνει μια ζοφερή πρόβλεψη, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟ ΤΗΣ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ”, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.

  Εάν εξετάσουμε την πορεία των τουρκικών προκλήσεων σε βάρος τής Ελλάδος από το 1975 και εντεύθεν, διαπιστώνεται, ότι οι κλίκες τής Άγκυρας, παρά την σωρεία των προκλήσεων σε βάρος τού εθνικού χώρου, με εφαρμογή άκρατου επιθετικού βερμπαλισμού και παραβιάσεις των εναέριων και θαλασσίων ορίων, έχουν αποφύγει πλήρως να εφαρμόσουν συγκεκριμένα στρατιωτικά μέτρα εντός τής Ελλαδικής επικράτειας. Ο τουρκικός επιθετισμός όμως δεν δίστασε να εφαρμόσει στρατιωτικά μέτρα μεγάλης έκτασης, όταν αισθάνθηκε, ότι απειλείται υπό μια έννοια η κυριαρχία του και ότι υπήρχαν αντίστοιχα επιχειρήματα, τα οποία μπορούσε αυτός να ερμηνεύσει κατά το δικό του δοκούν και να στηριχθεί σε αυτά για την επιβολή στρατιωτικών επιθέσεων, όπως έγινε το 1974 στην Κύπρο.

  Δεν επιτρέπεται να παραβλέπουμε, ότι πριν την τουρκική εισβολή, είχε προηγηθεί το πραξικόπημα τής χούντας στην Κύπρο και η ανατροπή τού Μακαρίου, ο οποίος ακολουθούσε πολιτική ανεξαρτησίας για την νήσο, ενώ οι παρεμβάσεις των ΗΠΑ στην Κύπρο διαχρονικά προωθούσαν την πολιτική τής ένωσής της με την Ελλάδα, ώστε να αποκτήσουν στρατηγικά πλεονεκτήματα εκεί, σε βάρος τής μονομερούς αγγλικής παρουσίας με στρατιωτικές βάσεις. Πλην όμως, στην Κύπρο υπήρχε σοβαρή αριθμητικά μουσουλμανική μειονότητα, η οποία ενώ στην συντριπτική της πλειοψηφία αυτή αποτελείτο από εξισλαμισμένους Έλληνες και η συμμετοχή τούρκων από την εποχή τής οθωμανικής διοίκησης ήταν πολύ μικρή λόγω τής εγκατάστασης τέτοιων διοικητικών μηχανισμών, οι τούρκοι την θωρούσαν τουρκική και με αυτόν τον προσδιορισμό είχε αυτή καταχωρηθεί στις συμφωνίες τής Ζυρίχης και τού Λονδίνου, όπως και στην διατύπωση τού συντάγματος, που προέκυψε από αυτές. Κατά συνέπεια, η προοπτική τής ένωσης τής Κύπρου με την Ελλάδα, αποτελούσε για την τουρκική πολιτική κίνδυνο, για κάποιους που θεωρούσε ομοεθνείς. Επί πλέον όλα τα σχέδια διχοτόμησης και ομοσπονδοποίησης είχαν απορριφθεί στο παρελθόν. Επί πλέον ο Μακάριος ήταν αυτός, που αμέσως μετά την ανατροπή και διαφυγή του ήταν αυτός που κάλεσε τις εγγυήτριες δυνάμεις, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβανόταν και η τουρκία, με λόγο του στον ΟΗΕ να παρέμβουν. Άρα, οι τούρκοι κατά την εισβολή, έκαναν μεν κατάχρηση νομικού δικαιώματος που κατείχαν, πλην όμως αυτό το δικαίωμα δεν έπαυε να τεκμηριώνει την εντύπωσή τους, άσχετα ότι αυτή ήταν παρατραβηγμένη, ότι έχουν υποστεί επίθεση. Και δυστυχώς η ελλαδική πολιτική τούς προσέφερε συγκεκριμένες λαβές, άσχετα εάν αυτοί τις εκμεταλλεύτηκαν με παράνομο τρόπο. Εδώ πρόκειται για προσπάθεια ερμηνείας από την μεριά μου για την ψυχοσύνθεση και την νοοτροπία των τούρκων σοβινιστών και όχι για αναφορά στο διεθνές δίκαιο. Κάποιες φορές μπορεί να εκραγεί η βενζίνη μέσα στο δοχείο, όχι διότι μπήκε φωτιά σε κάποιο φιτίλι, αλλά διότι ανέβηκε υπερβολικά η θερμοκρασία.

  Επίσης, δεν επιτρέπεται να παραβλέπουμε, ότι υπάρχουν σχέδια διαμελισμού τού τουρκικού κράτους, που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα τού στρατού των ΗΠΑ, την οποία διαβάζει η πλειοψηφία των ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών εδώ και δεκαετίες. Επί πλέον κυκλοφόρησαν κατά το προηγούμενο καλοκαίρι και νέοι χάρτες που αφορούν αυτόν τον διαμελισμό, που ο ερντογκάν απόδωσε στο ισραήλ.

https://www.tribune.gr/world/news/article/373722/afti-ine-tris-chartes-diamelismou-tis-tourkias-mechri-2023-den-ine-theories-synomosias.html

  Η ισχυρή βοήθεια που παρέχει το ισραήλ στο αυτόνομο κρατίδιο των κούρδων στο Ιρακ, οδηγεί τούς νεοοθωμανούς, να εντοπίζουν ως άμεση απειλή στην εδαφική τους κυριαρχία την πρακτική των σιωνιστών. Δεν είναι επίσης δυνατόν να κατανοήσουμε την συγκρότηση τού νεοθωμανισμού, εάν δεν λάβουμε πολύ συγκεκριμένα την άμεση στήριξη των σιωνιστών στο κίνημα των νεοτούρκων και στον κεμαλισμό, που ανέτρεψαν το χαλιφάτο. Ιδιαίτερο ρόλο σε αυτήν την περίπτωση επενεργεί η προηγούμενη δράση τής οργάνωσης “εργκένεκον” και το πραξικόπημε που έγινε με στόχο την ανατροπή τού ερντογκάν. Άρα υπάρχει άσβεστο μίσος και συνεχώς ανερχόμενο μένος των νεοοθωμανών εναντίον των σιωνιστών και τού μορφώματος στην Παλαιστίνη.

  Στην σημερινή συγκυρία η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε στρατιωτικό προπύργιο βοήθειας των δυτικών για την επίθεση τού μορφώματος εναντίον των Παλαιστινίων και βαθμηδόν ωθείται για μεγαλύτερη και πιο ενεργή συμμετοχή της στις εχθροπραξίες, ενώ έχει στείλει δυο πολεμικά πλοία στην περιοχή διεξαγωγής των συγκρούσεων. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΟΤΙ Η ΚΛΙΚΑ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΖΩΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Και αυτή η κατάσταση δομεί μια εκρηκτική ατμόσφαιρα σε βάρος τής χώρας. Παρότι το σύνολο των “στρατηγικών αναλυτών” φωνασκεί, ότι η Ελλάδα διαθέτει πολύ ισχυρές αμυντικές ικανότητες και οφείλει να ενσωματώσει στην πολιτική της έναντι της τουρκίας την επιλογή στρατιωτικής σύγκρουσης, η αμυντική της ικανότητα με ο συνεχές ξεπούλημα των οπλικών της συστημάτων έχει υποβιβασθεί, ειδικά στα νησιά τού Αιγαίου, που συνορεύουν με την Τουρκία. Αυτά τα δεδομένα αξιολογούν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο τα επιτελεία τής Άγκυρας. Επί πλέον αυτά γνωρίζουν, ότι τα δυτικά κυκλώματα διέπονται λόγω εωσφορισμού, από ανύπαρκτη συμπάθεια για τον Ελληνισμό.

  Τα στίφη που συνοδεύουν τον ερντογκάν, έρχονται στην Ελλάδα για να υποβάλλουν πολύ συγκεκριμένες και απτές απειλές στην ελλαδική “κυβέρνηση”, έχοντας σαφή αντίληψη, πού ξεκινούν και πού τελειώνουν οι κουμπαριές. Η κλίκα των νεοοθωμανών έχει στο σβέρκο της την Ρωσία, που έχει στο βάθος ισχυρότατες φιλελληνικές τάσεις, παρά τής συνεχείς προκλήσεις τού ελλαδικού κράτους σε βάρος της. Γι αυτό είναι υποχρεωμένος και αποφασισμένος ο ερντογκάν να εκπληρώσει πλήρως μια αντίστοιχη δεοντολογία απέναντι στην Ελλάδα, πριν προχωρήσει σε εφαρμογή βίας. Αυτό είναι διαπιστωμένο, όπως προανέφερα, από την πρόσφατη ιστορία. Έτσι θα διατυπώσει αρχικά συγκεκριμένες απειλές και θα θέσει απαράβατα από την μεριά του όρια στην προώθηση από το ελλαδικό κατεστημένο, που δεν περιλαμβάνει μόνον την κυβέρνηση, αλλά και όλο το πλέγμα “ειδημόνων” και “αναλυτών”, όσο αφορά την προώθηση βημάτων, που εκτιμά, ότι θίγουν ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Αυτά δεν αφορούν κυρίως αμφισβήτηση τού Ελλαδικού χώρου κυριαρχίας, τον οποίον αμφισβητεί σε πάγια βάση. Με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσει να καλύψει τα νώτα του απέναντι στην Ρωσία, εφαρμόζοντας μια πρακτική, που εφάρμοσαν σχολαστικά και οι Ρώσοι στις διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία, πριν την στρατιωτική επιχείρηση. Άρα, δεδομένου τού νεοοθωμανικού τυχοδιωκτισμού, που τον οδήγησε και στο κάζο τής Συρίας, οι εξελίξεις δεν διαγράφονται διόλου ευχάριστες, ειδικά μέσα στην προοπτική μεγαλύτερης έκρηξης στην περιοχή, οπότε οι αντιδράσεις των νεοοθωμανών μπορεί να προσλάβουν ανεξέλεγκτο χαρακτήρα. Και σε μια τέτοια περίπτωση ο κίνδυνος τής Ελλάδας να παραμείνει για μια φορά ακόμη μόνη της, παρά τα όσα διατυμπανίζονται για τον “καταλυτικό” ρόλο της στην “συμμαχία”, οφείλουμε να μάς προβληματίζει και να μάς κινητοποιεί συγκεκριμένα. 


  Ακολουθεί βίντεο παρουσίασης τής κινηματογραφικής ταινίας "Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ - ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ" από το 2010. Το σενάριο τής ταινίας αφορά μια ομάδα τούρκων κομμάντος, που επιτίθεται μέσα στο ισραήλ για να εξοντώσει τούς ισραηλινούς στρατιώτες, που επιτέθηκαν εναντίον τού τουρκικού πλοίου, που μετέφερε βοήθεια στην αποκλεισμένη Γάζα. Η ταινία αυτή βρήκε τεράστια απήχηση στην τουρκία, ενώ η προβολή της απαγορεύτηκε στην γερμανία. Ως πρεμιέρα στην γερμανία είχε επιλεγεί η ημέρα μνήμης τού Ολοκαυτώματος, με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί θύελλα διαμαρτυριών από την φιλοισραηλινή πτέρυγα. Η εχθρότητα των νεοοθωμανών εναντίον των σιωνιστών ελλοχεύει εδώ και μεγάλο διάστημα, πέρα από την ανατολίτικη πονηρία που διέπει αυτόν τον χώρο, έχοντας οδηγήσει σε παρατεταμένη λυκοφιλία τα δυο αυτά "κρατικά" μορφώματα μεταξύ τους, που συνδέονται από το κοινό χαρακτηριστικό για εθνοκαθάρσεις και γενοκτονίες.   

  Στην  προσπάθεια σπασίματος τού αποκλεισμού τής Γάζας τότε από την "Φλοτίλα" συμμετείχε και ένα σκάφος με Έλληνες, που είχε στηριχθεί έντονα από το περιοδικό "Άρδην". Όπως όμως δυστυχώς επιτάσσει η κατακόρυφη άνοδος τής σήψης στην Ελλάδα, το περιοδικό "Άρδην" οργάνωσε πρόσφατα διαλέξη με προφανέστατη φιλοισραηλινή κατεύθυνση (Ακολουθεί ο σχετικός σύνδεσμος). Ο Γιώργος Καραμπελιάς, ψυχή αυτού τού περιοδικού, με πολύ μεγάλη προσφορά στο παρελθόν, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε με θέρμη, έχει μετατραπεί μετά τούς απανωτούς εμβολιασμούς σε εμφανή σκιά τού εαυτού του, έχοντας υποστεί πλήρη νοητική καθίζηση. Η εξέλιξη αυτή με θλίβει απερίγραπτα, διότι τον Γιώργο είχα μέχρι πριν λίγα χρόνια σε περίοπτη θέση στην καρδιά μου. Σε αυτό το ζήτημα θα αναφερθώ σε αναλυτικά σε προσεχή ανάρτηση.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=zwWSIpGQN8U&t=3583s  (Προσέξτε αυτά που λεέι ο Συρίγος, ως επιπρόσθετη τεκμηρίωση των όσων προβάλλονται στην παρούσα ανάρτηση).

https://www.youtube.com/watch?v=JRjwrfM-n7k 

https://www.youtube.com/watch?v=rzyWNsdvyWI

https://www.youtube.com/watch?v=2PBdyhWwlGo

ΚΡΙΜΑ...

50 σχόλια:

(/) είπε...

Ο ισχυρός* αγάρ=1755
///
ΞΩΜΕΝΩ=1755
ΑΝΩθΕΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ=1755
ΕΞΕΛΙΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ=1755
ΕΦΕΔΡΙΚΟ ΣΩΜΑ=1755
Η ΨΕΥΔΑΙΣθΗΣΙΣ=1755
ΗΡθΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΙΡΗΝΗ=1755
ΛΑΝθΑΣΜΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ=1755
*ΞΥΠΟΛΥΤΟ ΤΑΓΜΑ=1755
ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ θΕΙΚΟΝ ΣΧΕΔΙΟΝ=1755
ΤΟ ΑΝΤΙΔΩΡΟΝ=1755
///
*Φόρτος ->

(/) είπε...

7/10 Οκτώβριος
7/12 Δεκαεμβριος*
*Η συνάντηση των δύο
7.000
https://katohika.gr/diethni/o-yp-asfaleias-tou-israil-fernei-nomo-sti-vouli-gia-thanatiki-poini-gia-tous-7-000-palaistinious-politikous-kratoumenous/
3×7

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Διονύση σε ευχαριστώ για την την γρήγορη και εύστοχη απάντηση στην ερώτησή μου.

Ευρυδίκη

botilastopelagos είπε...

@ Ευρυδίκη
Συνήθως προσπαθώ να τοποθετούμαι στην ουσία των ερωτημάτων που τίθενται. Το συγκεκριμένο ερώτημα όμως έθεσε ένα σημαντικότατο ζήτημα, που εκτιμώ ότι μάς αφορά όλους, δείχνοντας πόσο σημαντική μπορεί να είναι η είναι η συνεργεία μεταξύ αυτών που αναρτούν και αυτών που σχολιάζουν.

(/) είπε...

Το λογότυπο της Ν Δ αποτελείται από 7 τρίγωνα.
https://images.app.goo.gl/5Yo6AXQ2VH9XKJDq8
///
4×7

(/) είπε...

Στο μέσον του επτά=2091
///
Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ=2091
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ=2091
ΑΝΑΨΗΛΑΦΩ=2091
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝθΡΩΠΟΤΗΤΑ=2091
ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑΝ ΗΜΑΣ=2091
(Μέχρι να πουν)
ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ=2091
///
20+91
111

Ανώνυμος είπε...

(/) 07/10/2023=6 2022=6
07/12/2023=8 2024=8
Η αιτιολογία για το πρώτο μάλλον αφορά κάποιο γεγονός που σχετίζεται με το 2022 αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι τώρα και το δεύτερο ίσως το επόμενο έτος.

Ευρυδίκη

(/) είπε...

7/10 η επίθεση της Χαμάς
7/12 ή συνάντηση Κυριάκου Ταγίπ
Δέκαεμβριος
7000
7 Δ
((<->))=7
((-><-))=8

Ανώνυμος είπε...

Ναι ο λόγος της επίθεσης μπορεί να βρίσκεται μέσα στο 2022 και η συνάντηση με τον Ερντογάν αν πραγματοποιηθεί να έχει εξελίξεις μέσα στο 2024.

Ευρυδίκη

(/) είπε...

Καθαρό Μέτωπο=1496
///
ΟΡΓΩΜΑ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑ=1496
ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΒΡΟΧΗΣ=1496
ΔΕΝΔΡΟ ΓΝΩΣΙΣ=1496
ΕΤΣΙ ΤΟ θΕΛΗΣΕ Ο θΕΟΣ=1496
ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΕΡΣΙΣ=1496

(/) είπε...

Είναι αλήθεια ότι μας αφορά Όλους
//
12:24

(/) είπε...

Μ**
//
40
https://youtu.be/VLR7s8Rq7Dw?si=io2xCWgLuGTMOdIk

(/) είπε...

Επαρκείς διαστάσεις=1352
///
Ο ΖΕΦΥΡΟΣ=1352 (Γ)
ΙΕΡΑ ΤΕΤΡΑΚΤΙΣ=1352(Υ)
ΒΙΡΑ ΤΙΣ ΑΓΚΥΡΕΣ=1352
Η θΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ=1352
ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ=1352
ΟΛΟΝ ΕΠΙ ΚΛΑΣΜΑ ΙΣΟΝ ΜΕΡΟΣ=1352
ΟΡΟΣ θΑΒΩΡ=1352

(/) είπε...

ΚΎΤΤΑΡΆ
ΚΥΤ-ΤΑΡΑ*
///
ΚΥΤΤΑΡΑ ΨΗΦΊΑ =2341
///
ΑΝΤΙΣΤΑθΜΙΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ=2341
ΑΦΟΜΟΙΩΝΩ=2341
Η ΕΝΤΟΣ ΨΥΧΗ=2341
ΚΥΚΛΟΣ θΑΥΜΑΤΩΝ=2341
ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ=2341
Ο ΑΡΧΩΝ ΝΟΥΣ=2341
2341<->1234=10
///
*Κουτί ή Τέρα=1214
///
ΟΙ ΓΑΙΑΝθΡΩΠΟΙ=1214
Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΥΠΝΟΣ=1214

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Kι άλλα ευχάριστα νέα, στο ουκρανικό..

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/707570/oi-rosoi-tous-synetripsan-sima-telous-mono-me-pliri-arsi-kyroseon-kai-paradosi-oukranias-o-putin-tha-dexthei-eirini
(Η Ολλανδία συμπορεύεται με την Ουγγαρία για το Ουκρανικό)

..και όσον αφορά την τσιπροκούλια κυβέρνηση της Ιρλανδίας (καρα-εμβολιασμένη σαν την Ελλάδα).
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/xaos-sto-douvlino-olonyxties-sygkrouseis-politon-me-tin-astynomia-ekapsan-ta-ksenodoxeia-opou-diamenoun-paranomoi-allodapoi/


Για να δούμε.. αν αρθούν σε όλη την Ευρώπη οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας, θα κατεβάσει η Κούλα τις τιμές σε όλα τα είδη σιτηρών; (λέμε κ καμιά μ@λ@κία να περάσει η ώρα, αφού εδώ..άλλα γίνονται.. https://www.bankingnews.gr/epixeiriseis/articles/707480/telos-i-metafora-rosikoy-petrelaiou-apo-tous-ellines-efoplistes-poies-naftiliakes-fovithikan-tis-kyroseis )


Ο οικονομολόγος Μιλέι, θέλει να κάνει στην Αργεντινή ένα Αργεντίνικο εθνικό Reset, το οποίο θα αποκαθηλώσει τη Σβάμπω και το δικό της ρισέτ

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/707562/me-therapeia-sok-kontra-sto-apokroustiko-great-reset-o-proedros-tis-argentinis-apokathilosi-schwab-kai-nea-megali-epanafora

Εξάλλου.. μέσα στο 2024.. η σβάμπω και η υπόλοιπη γνωστή συμμορία θα βάλουν το ρισέτ τους στο απευθυσμένο τους.


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
_

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Δυστυχώς όμως..
έχουμε και ένα υπερ-δυσάρεστο νέο..

https://www.youtube.com/watch?v=FnAeAqRi8Js

(/) είπε...

Χ
Υ
Διακυμάνσεις=1941
///
ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ=1941
ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ=1941
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ=1941
ΚΑΤΙΣΧΥΣΙΣ=1941
ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑΤΑ=1941
:-)

(/) είπε...

Σ'ήμερα
24/11
///
Ο Πυθμενικος τού 11 είναι το 2
///
24 είναι τά γράμματα της αλφαβήτου
///
2×24
//
ΥΥΥΥ

Ανώνυμος είπε...

Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση αλλά τα "πυροτεχνήματα θα σκάνε" πριν τη λήξη του χρόνου και δεν εννοώ το 2023 αλλά το 2024.Περιμένω και σε άλλες χώρες αλλαγή εξουσίας αλλά και πραξικόπημα.

Ευρυδίκη

(/) είπε...

:-)
Το 20 γράμμα 3ιναι το Υ
Το 24 Υράμμα 3ιναι το Ω
///
ΥΩ=1200/12:00
///
ΕΛΕΥθΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ=1200
ΕΝΑΣ ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ=1200
Η ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑθΕΤΗ ΓΡΑΜΜΗ=1200
ΜΝΗΜΗ ΝΟΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣΗ=1200

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Προς το παρών Ευρυδίκη μου, υπάρχουν και ειδήσεις να τραβάς τα μαλλιά σου!
Η σφάιζερ που θα έπρεπε να καθίσει στο σκαμνί για τις δολοφονίες της.. κάνει μήνυση στην Πολωνία επειδή δεν εμβολιάστηκε (=αυτοκτόνησε):
http://enaasteri.blogspot.com/2023/11/pfizer.html

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Και όλα τα κομμουνιστικά σκατά της Ελλάδος (αριστεροί του κ@λου) έχουν πέσει με μίσος και μανία (στα μέσα κοινων.δικτύωσης) επάνω στην γριούλα που έκανε δώρο στο ΕΚΑΒ ένα ασθενοφόρο.

(/) είπε...

Νήματα Υ
///
Η εισβολή της Γερμανίας στην Πολωνία ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου 1939 και σηματοδότησε την έναρξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, παρότι μια από τις πρώτες ενέργειες του Χίτλερ, όταν ανέλαβε την εξουσία, σχετικά με την εξωτερική πολιτική του, ήταν η σύναψη αμοιβαίας δεκαετούς συμφωνίας μη επίθεσης με την Πολωνία.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Και όλες οι σατανικές δυνάμεις γενικώς..
επιδεικνύουν τέτοιο θράσος, ίσως γιατί έχουν τρομοκρατηθεί που ο κόσμος ξεκίνησε να παίρνει πρωτοβουλίες για να σπάσει τα δεσμά του.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Πούτιν: η Ρωσία έχει "ιερό καθήκον" να προστατεύει τη Γάζα- Andrew Anglin

https://dailystormer.in/putin-says-that-russia-has-a-sacred-duty-to-protect-gaza/

(/) είπε...

"Όπου περισσεύει ή Αμαρτία*
Υπέρ περισσεύει ή Χαρη Του Θεού "

(/) είπε...

Ο Πούτιν παίρνει Επίσημη Θέση*
Στους Ιερούς Τόπους.
///
ΓΑ/ΖΑ

(/) είπε...

Τό Αντίβαρο στην Ζυγαριά=1984
///
ΤΟ θΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ=1984
20+24
ΑΡΙθΜΟΣ ΣΑΡΑΚΟΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ=1984
ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΡΗΝΗ ΕΥΝΟΜΙΑ ΔΙΚΗ=1984
ΔΙΨΥΧΟΣ=1984
ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΩΔΙΞ ΕΛΛΗΝΟΣ ΛΟΓΟΣ*=1984
Η *ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΟΥ θΕΟΥ=1984
Ο ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ=1984
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΕΡΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ=1984
ΤΑ ΕΦΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ=1984

Ανώνυμος είπε...

Κώστα μου προς το παρών,όπως το γράφεις και η συγκεκριμένη εταιρεία ιδρύθηκε το 1849,το έχω ξαναγράψει θα πρέπει να αποδείξει μέχρι το 2026 ότι δεν έχει προκληθεί βλάβη από τις "θεραπείες"της και θα χρειαστεί να πιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα κάποιων φαρμάκων,γιατί είναι το πλήρωμα του χρόνου και του Κρόνου.Οι "θεραπείες" την ημερομηνία που ξεκίνησαν στην Ελλάδα συνδέονται με την Άνοιξη του 2024 σε πρώτη φάση και με κάτι που ξεκινάει από την Αμερική,οπότε περιμένουμε και σκέψου λίγο τι έχει συμβεί με τον στρατό στην Αμερική που τους ζητούν να γυρίσουν πίσω.

Ευρυδίκη

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

ΓΑ/ΖΑ

Γεια σου Μιχαλιό μας!!!

(/) είπε...

Πρόωρες εκλογές;;;
https://katohika.gr/wp-content/uploads/2023/11/403622225_316976314619493_1390493616355027001_n.jpg

(/) είπε...

:-)

Ανώνυμος είπε...

Το Αντίβαρο στη Ζυγαριά (/)

Ευρυδίκη

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

"Ουκρανικό".. ΤΈΛΟΣ!

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/kovoun-tin-xrimatodotisi-ston-v-zelenski-ipa-germania-pleon-stoxos-oi-syzitiseis-me-rosia/

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Τώρα..
εκτεταμένα ρωσικά στρατεύματα έχουν λάβει θέση στα σύνορα Συρίας-Ισραήλ, και ο νοών νοείτω...

glitch είπε...

Χαίρετε

glitch είπε...

Τώρα πού'βρα τό κόλπο καί «μέ είδα» στά σχόλια, δέν έχω κουράγιο ούτε νά σκεφτώ, πόσο μάλλον καί νά γράψω...

Καλό σας ξημέρωμα, αγαπητέ Διονύσιε καί λοιπή εκλεκτή ομήγυρη!

(/) είπε...

Χαίρετε Κύριε Συνάδελφε!

(/) είπε...

:-)

(/) είπε...

Ναι Ευρυδίκη!
Η αλήθεια δεν αλλάζει,
Άσχετα αν το ψέμα φόρεσε τά ρούχα της.
Αντίβαρα υπάρχουν πολλά, για να υπάρχει ή εξισορρόπηση των δυνάμεων, μεγάλων η μικρών,
Στο επάγγελμα μου (χειριστής μηχανημάτων) το Αντίβαρο έχει καθοριστικό ρόλο εξαιτίας του μεταβαλλόμενου κέντρου βάρους.

glitch είπε...

Χαίρε παλίκαρε Σκαπανεύ! Διονύσιε, Κωνσταντίνε κι εκλεκτή παρέα, χαίρετε κι υγιένετε!
Άν επιτρέπεται, σήμερα εορτάζουμε τήν σεπτήν Μνήμην Τής Αγίας Αικατερίνης, τής Πανσόφου καί Μεγαλομάρτυρος, που κατετρόπωσε, «εφίμωσε λαμπρώς τούς σοφούς τών ασεβών, Τού Πνεύματος τή Μαχαίρα»

Είς τήν Βοήθειαν ολονών μας

https://www.youtube.com/watch?v=Bco8PV-TmxY

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B3%CE%AF%CE%B1_%CE%91%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B7_%CE%B7_%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%84%CF%85%CF%82

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=0cVGLH8bUJs

(/) είπε...

Χαίρε Φιλτατε!
Εύχομαι να έχεις Υγιεία Ειρήνη Γαλήνη και Ευμάρεια Πνεύματος!
:-)

(/) είπε...

2 σέ 1 !!
:-)

(/) είπε...

Ευριδίκη
Επομένως ή Αλήθεια φόρεσε τά ρούχα του ψέματος,
Θά σού πω μια Αλήθεια και ένα ψέμα,
Ό Άνθρωπος μπορεί να μετακινήσει βουνό, χειραγωγώντας τά Σύννεφα,
<-/->

botilastopelagos είπε...

Ευχαριστώ από καρδιάς τούς φίλους και τις φίλες που έστειλαν χαιρετισμούς. Ζητώ επίσης συγγνώμη, διότι τις τελευταίες ημέρες δεν συμμετέχω στα σχόλια, παρόλο που οι εξελίξεις συνεχίζονται ακάθεκτες και τα θέματα που θίγονται στους σχολιασμούς είναι υψηλού ενδιαφέροντος. Είναι ενδιαμέσως γνωστό, ότι μετά την πάροδο κάποιων δραστηριοτήτων εφαρμόζω ένα διάλειμμα, με στόχο να αναδιατάξω την σκέψη μου, να αξιολογήσω υλικό που προκύπτει και να μελετήσω σχετικά με δεδομένα, που θεωρώ αναγκαίο να προβληθούν στο επόμενο μέλλον.
Σχετικά με την συνέχιση τού χρονικού όσων διαδραματίστηκαν στην Παλαιστίνη, έχω ετοιμάσει ήδη εδώ και κάποιο διάστημα αυτά που σκοπεύω να εκθέσω σχετικά. Η παρούσα όμως ανάρτηση, που αποτελεί μια πρώτη άμεση αναφορά στον ρόλο τής τοτρκίας στο ζήτημα, έχει θέσει ένα ζήτημα, που προς ώρας απορροφά την προσοχή μου. Όπως εικάζεται στο κείμενο όταν αυτό γραφόταν, ανέμενα μια έντονη αύξηση τής επιθετικότητας τού καθεστώτος τής τουρκίας. Όπως έδειξε η συνέχεια, αυτή η επιθετικότητα αυξήθηκε κάθετα με τις δηλώσεις τού ερντογκάν για το Αιγαίο και την Θεσσαλονίκη, αλλά και την προώθηση τής κινηματογραφικής ταινίας, που αναφέρεται στον ρόλο τού Σαδίκ και στην Θράκη, που βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση μέσα στην τουρκία. Αυτές οι διαπιστώσεις με ώθησαν να ερευνήσω περαιτέρω κάποιες πτυχές τού ζητήματος, οπότε δεν εμπεδώθηκε μόνον εκτίμηση μου, ότι γενικότερα στον Ελλαδικό χώρο υφίσταται σημαντικότατο έλλειμμα όσο αφορά την αποτίμηση των δεδομένων τού νεοθωμανισμού, αλλά διαπιστώνω, ότι επικρατεί άγνοια πολύ βασικών πτυχών τού ζητήματος, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται τελείως λανθασμένες εκτιμήσεις ακόμη και από πρόσωπα με αποδεδειγμένες καλές προαιρέσεις, όσο αφορά ζυμώσεις αιχμής.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το βίντεο τού Σταύρου Καλεντερίδη, ο οποίος έχει αποκαλύψει και έχει καταγγείλει όσο λίγοι την επιθετική δράση των σιωνιστών στην Γάζα, το οποίον αφορά τον στόλο, που ετοιμάζεται με συμμετοχή ενός πλατιού πλέγματος καλοθελητών, ενώ είναι προφανής η πρωτοβουλία των νεοοθωμανών στην όλη διοργάνωση, που στοχεύει σε ναυτικό αποκλεισμό τής Ασκελόν. Στο βίντεο αυτό προβάλλονται εκτιμήσεις, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, ενώ κυριαρχεί μια ακραία εμπαθής εκτίμηση αυτού τού εγχειρήματος.

https://www.youtube.com/watch?v=_Flrv46_boQ
Το παρήγορο στην όλη διαδικασία, είναι ότι έχει ξεκινήσει μια έντονη στροφή τού ενδιαφέροντος προς αυτήν την κατεύθυνση με σωρεία ομιλιών, συνεντεύξεων, αλλά και εκδόσεων, που επιτάσσουν μια έντονη παρέμβαση από αυτήν την σελίδα στις ζυμώσεις, που ευτυχώς δρομολογούνται ήδη και δεν μπορούν να παραμείνουν χωρίς σχολιασμό.
Επί πλέον οι διεθνείς εξελίξεις προδιαγράφουν πλέον με συγκεκριμένο τρόπο την εγκαθίδρυση τελείως νέων δεδομένων στην σύνθεση τού γεωπολιτικού σκηνικού, όπως εντοπίζουν σε σημαντικά σχόλιά τους οι ο Κώστας και η Ευρυδίκη. Κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες πλευρές έχει θέσει με τον εύστοχο διαισθητικό τρόπο του και ο εν παρενθέσει κεκλιμένος καλός μας Φίλος, που με τον λογότυπό του υποδηλώνει, ότι εμπερικλείει την διοχέτευση τής σκέψης μας προς αναπάντεχες κατευθύνσεις . Στον προβληματισμό αυτών των σημαντικών προκλήσεων θα ακολουθήσει σύντομα και η δική μου συμβολή.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Το νοτιοαφρικανικό Κοινοβούλιο εγκρίνει με πλειοψηφία πρόταση για το κλείσιμο της Σιωνιστικής Πρεσβείας
https://www.lelibrepenseur.org/palestine-le-parlement-sud-africain-adopte-a-la-majorite-une-motion-pour-fermer-lambassade-sioniste/

-----------------

Η Αίγυπτος και η Σαουδική Αραβία θα εγκαταλείψουν το δολάριο στο εμπόριο τους
https://www.leconomistemaghrebin.com/2023/11/23/l-egypte-et-larabie-saoudite-vont-abandonner-le-dollar-dans-leurs-echanges-commerciaux/

--------------------

Ενώ οι σκλάβοι της ΕΕ βάζουν νέες κυρώσεις στη Ρωσία, η Αμερική ξεκινά την άρση κυρώσεων
https://rrn.media/america-initiates-sanction-lift/

Ανώνυμος είπε...

ΑγαπητέΔιονύση αυτός είναι ο λόγος που έγραψα πριν λίγες μέρες ότι διαβάζοντας τα άρθρα σου "δεν έχουμε έλλειμμα όσο αφορά την αποτίμηση των δεδομένων" σε κάθε θέμα,γιατί εξετάζεις και αναδεικνύεις όλες τις πλευρές θετικές και αρνητικές και οποιοσδήποτε μπορεί να έχει μια σφαιρική εικόνα και να βγάλει τα συμπεράσματα του.Φυσικά ο Κώστας και ο Διόδοτος έπαιξε σημαντικό ρόλο όλα τα προηγούμενα χρόνια ,γιατί έφερε σε επαφή άτομα που μπορεί να μην είχαν "συναντηθεί" ποτέ.Ασε που και να μην τον συμπαθούσα το καλοκαίρι είχε βάλει στο blog το αγαπημένο μου τραγούδι Spacer Respect to Chic.Πλάκα κάνω φυσικά είχα αναγνωρίσει την αξία του και του blog από πριν.Θα συμφωνήσω μαζί σου ή συμβολή του (/) είναι ανεκτίμητη.

Ευρυδίκη

(/) είπε...

Η Έδρα τού Μποτιλια είναι ισχυρή.
///
Η Παρουσία όλων εδώ είναι σημαντική.
Η Παρουσία έκαστου εκπέμπει ένα Σήμα.
Και εφόσον είμαστε διττοί,
Είμαστε πομποί και δέκτες .
:-)

ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ είπε...

ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ .ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ .
ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΤΕ ,ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟΒΟΥΒΑΛΟ .
ΔΗΛΑΔΗ ....ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ .
ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΕΡΠΕΤΟ ΒΟΥΒΑΛΗΣ .
ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ