20 Οκτωβρίου, 2023

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΕΒΑΙΝΟΥΜΕ; ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΗΣ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ

Από το εξώφυλλο τού περιοδικού ECONOMIST τού έτους 2012
 
 
1.ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ECONOMIST ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012

 
  Όσοι ποθούν να δουν διακαώς, σύντομα θα δούν τα πάντα. Αυτοί που αρνούνται εμμονικά να δουν, δεν πρόκειται να δούν ποτέ τίποτε...

  Σχετικά με τα πρωτόγνωρης έκτασης απάνθρωπα τρομοκρατικά κτυπήματα σε βάρος αμάχων από αμφότερα τα επιτελεία, των οποίων κινούν τα νήματα οι εωσφοριστές, τουτέστιν την χαμάς (ο όρος στα αραβικά σημαίνει “φανατισμός” και “πυρπόληση”, ενώ ταυτοχρόνως στην εβραϊκή σημαίνει “βία”) και η κλίκα νετανγιάχου, ως άκρως παραστατικά δηλώνει το εξώφυλλο τού περιοδικού ECONOMIST από το περιώνυμο έτος 2012, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ στο οποίον τοποθετείται χρονικά και η απαρχή τής “Εποχής τού Υδροχόου” ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΣΚΩΠΤΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΕΒΕΛΥΝ ΝΤΕ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΟ ΤΟΤΕ. Βεβαίως δεν ήταν η πρώτη, ή η μοναδική, φορά, που η εν λόγω φυλλάδα ανέλαβε με τα εξώφυλλά της τον ρόλο να “προφητεύσει”, τουτέστιν να εξαγγείλει προαποφασισμένες από σκοτεινά κυκλώματα ατζέντες, που επιβλήθηκαν στην συνέχεια. Ας προσέξουμε την σχετική λεπτομέρεια τής παράστασης, που παρουσιάζει τον προκαθήμενο τής κολάσεως να εποπτεύει τις διαδικασίες σε μια άνευ προηγουμένου θάλασσα αίματος και καταστροφών. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΟΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΕ ΕΙΔΕΧΘΗ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΙΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΦΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ. ΔΙΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ. Μέσω μεθόδων μάλιστα, που είναι αδύνατον να διαφύγουν τής μεγάλης δημόσιας προσοχής. Με αυτήν την διαδικασία, αφ' ενός μεν αγκυρώνουν μηνύματα υπό τύπον σκεπτομορφών οι μαέστροι τού τρόμου στα πεδία πληροφορίας (βλέπε και συλλογικό ασυνείδητο) ενώ από την άλλη, με την χωρίς εκπτώσεις αποκάλυψη των σχεδιασμών τους, καθιστούν την ανθρωπότητα δέσμια τής αδιαφορίας της, έναντι όσων εξαγγέλθησαν χωρίς μισόλογα. 

  Κάποιοι εκδήλωσαν την έκπληξή τους απέναντι στην “απρόσμενη” εξαπόλυση τής τρομοκρατικής λαίλαπας από την χαμάς, με πρώτες τις μυστικές υπηρεσίες και την κυβέρνηση τού ισραήλ. Γελάνε βεβαίως και οι πέτρες με τέτοιου είδους δηλώσεις περί “εκπλήξεων”. Στο θέμα τού “αναπάντεχου” και “απρόσμενου” αυτής τής δέσμης τρομοκρατικού οργίου θα επανέλθω γρήγορα, ας στρέψουμε όμως την προσοχή μας αρχικά σε κάποιες χαρακτηριστικές λεπτομέρειες τής εν λόγω παραστάσεως. 

Εδώ παρίσταται η χαμάς να επιτίθεται με ένα μηηχανικό ανεμόπτερο.


Όμω, όπως μετέδωσαν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, κάποιοι εκτελεστές τής χαμάς χρησιμοποίησαν ανεμόπτερα. 


 
  "Μυστήριο" βέβαια παραμένει, πώς η χαμάς μπόρεσε να μεταδώσει τόσο πολλέςρε και με τόση μεγάλη ευκρίνεια φωτογραφίες από το τρομοκρατικό σόου που στήθηκε, εφόσον οι δυνάμεις τού ισραήλ ελέγχουν ασφυκτικά όχι μόνον το διαδίκτυο στην περιοχή.
   
 Πέραν τής συγκεκριμένης λεπτομέρειας, η όλη "σύνθεση" τού οργίου αίματος και καταστροφών που παρασταίνεται, εκτός από άκρως αποκρουστική, αποδίδει λεπτομερώς την ατζέντα, που επιβλήθηκε στα χρόνια που ακολούθησαν μέχρι σήμερα. Μαζικά μέσα, που εκφορτώνουν απορρίμματα, ενεργειακή κρίση λόγω τής απληστίας των πολυεθνικών, μεγάλη μόλυνση τού περιβάλλοντος με κέντρο αναφοράς την "βιομηχανική" ανάπτυξη τής Κίνας, τραπεζίτες, που υπνωτισμένοι από το υπερβολικό φαγοπότι οδηγούνται στον όλεθρο. Από τα έγκατα τής κολάσεως, που φέρουν την ταμπέλα "ηδονισμός" εξέρχεται ένα εξαποδώ φρόκαλο με προκλητική γυναικεία μορφή, διαγωνισμοί τραγουδιού, που το πρώτο βραβείο απονέμεται σε δαίμονα, ενώ τής εφορευτικής επιτροπής προεδρεύει ο Ρόναλτ Ρήγκαν, ο πρώτος αποτυχημένος ηθοποιός χολλυγουντιανής σαπουνόπερας, που αναδείχθηκε σε πρόεδρο "υπερδύναμης". Στο "γλέντι" τής θάλασσας αίματος προστρέχει ο Πετρέους, καθώς μέσα σε αυτήν αρμενίζει ο "μέγας" βραβευθής με το "βραβείο" νόμπελ "ειρήνης" ομπάμιας. Ο σαρκοζύ φυλάει τις πύλες μαζί με τον φρανκενστάιν τζούνιορ, ενώ το ευρώ βυθίζεται στο αίμα. Στο αίμα πνίγεται ο Καντάφι, που είχε ανατραπεί βίαια πριν ένα χρόνο, ενώ εξέρχεται από αυτό η μορφή ενός άγριου τζιχαντιστή. Ο Βορειοκορεάτης Κιμ παίζει σκάκι με ρουκέτες, καθώς δίπλα του κολυμπάνε στο αίμα ο Ασάντ με τον Πρόεδρο Πούτιν. Εδώ όμως έπεσαν οι καμπαληστές τελείως έξω, διότι στην Συρία πνίγηκαν στο αίμα τα επόμενα χρόνια τα τζιχάντια, που είχαν εξαπολύσει, μέσω τού ηρωικού αγώνα των Σύρων και τής αποφασιστικής βοήθειας, που τούς παρείχαν οι Ρώσοι. Ακόμη και το Καπιτώλιο έχει μετατραπεί σε συντρίμμια, δίπλα σε άλλα κατεστραμμένα υψηλά κτήρια, ενώ στο βάθος το Μπιγκ Μπεν περιβρέχεται από την θάλασσα αίματος. Και οι άνθρωποι έχουν δαιμονιστεί καθηλωμένοι μπροστά στις οθόνες, ως πωρωμένοι μέτοχοι σε ένα σενάριο που επιβάλλει και υποβάλλει το κακό. 
 
 Και last but not least, άκρως χαρακτηριστικό για τον εμπαιγμό που υφίσταται η ανθρωπότητα μέχρι σήμερα, είναι η παράσταση μιας μηχανής δίπλα στον κολασμένο αρχηγό τού συνολικού σκηνικού, στην οποίαν αναγράφεται “CLIMATE CHANGE“, καθώς τα παριστάμενα δέντρα δίπλα έχουν μαραθεί, ή έχουν καεί. Δεν μπορεί πράγματι να υπάρξει πιο ανεπαίσχυντη ομολογία, ότι η υποτιθέμενη “κλιματική κρίση” είναι κατασκευασμένη και υποβαλλόμενη από τούς εωσφοριστές. Φτύνουν κατά πρόσωπον το κοινωνικό σύνολο και ουκ ολίγοι προσποιούνται ότι ψιχαλίζει.
    
 Τα βασικά στοιχεία σχετικά με το εξώφυλλο τού ECONOMIST που σχολιάζω, παρέλαβα από ένα βίντεο της Γερμανικής ιστοσελίδας “LION MEDIA“. Πλην όμως πέραν όσων σημαντικών αναφέρονται σε αυτό, υπάρχει επί πλέον μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια σε αυτήν την παράσταση, που αφορά εμάς και αρμόζει να μάς απασχολήσει με έμφαση.
 

  Η λεπτομέρεια παριστά ένα ηφαίστειο σε έκρηξη και δίπλα την Ακρόπολη να γκρεμίζεται... Τουτέστιν “φυσικές καταστροφές” στο φουλ (βλέπε εφαρμογή ενεργειακών όπλων) και την Ελλάδα να... (δεν γράφω ακριβώς τι, διότι οι λέξεις χαρακτηρίζονται από συγκεκριμένη δυναμική και έχουν ηθελημένα ή όχι συνέπειες. Αντ' αυτού γράφω σκοπίμως: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ – ΑΙΩΝΙΟΝ ΦΩΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ)
 
   Σχετικά με την καταστροφή τής Ακροπόλεως από εωσφορικά ανθελληνικά κυκλώματα έχω αναφερθεί αναλυτικά στην προηγούμενη ανάρτηση, αλλά και σε άλλες αναρτήσεις στο παρελθόν. Πριν από χρόνια είχα προαναγγείλει μια ανάρτηση με τίτλο “Το Μαγνητόφωνο στο Τσουκάλι”, που δυστυχώς αμέλησα να την πραγματοποιήσω. Ήθελα να αναφερθώ σε ένα περιστατικό, όταν είχαμε πάει με τον συμπέθερό μου στην Ακρόπολη, σε φάση που “γινόντουσαν έργα”. Είχαν σκάψει τον Ιερό Βράχο και τότε έβγαιναν φορτωμένα φορτηγά από μέσα, τα οποία θέλαμε να φωτογραφήσουμε. Συγκεκριμένα υπάρχει ένα σημαντικό άρθρο στο περιοδικό ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ, τεύχος 132, Μάιος 2005, που περιλαμβάνει ένα άρθρο με τίτλο “Χτίστηκε ο Νέος Ναός τού Σολομώντος από τούς Ιλλουμινάτι; Ποια η σχέση του με τα έργα τής Ακρόπολης...” . Σε αυτό το άρθρο, που είχε συγγράψει ο Μ. Αναστασόπουλος, στον οποίον εκφράζω έστω με καθυστέρηση τα συγχαρητήρια και τον θαυμασμό μου, υπάρχει καταγγελία, ότι στην ανέγερση τού Ανώτατου Δικαστηρίου τού Ισραήλ ενσωματώθηκαν τμήματα από το συγκρότημα τής Ακροπόλεως. Το θέμα αυτό είναι πολύ σημαντικό και για να διασώσω χρονικά μια σειρά πολύ σημαντικές επισημάνσεις τόσο τού άρθρου αυτού, όσο και ενός άλλου άρθρου σε αυτό το περιοδικό με θέμα την Ακρόπολη, θα προβώ προσεχώς σε ειδική ανάρτηση. Τότε, ενώ τράβαγε φωτογραφίες ο συμπέθερος, μάς την έπεσε κάποιος “καλοθελητής”, που μάς έκανε διάφορες ερωτήσεις. Ο “περίεργος” περιφερόμενος διαβάτης κρατούσε ένα τσουκάλι. Όταν το άνοιξα με τσαμπουκά, με μια γρήγορη κίνηση, για να δω τι φαγητό είχε μέσα, διαπιστώσαμε, ότι είχε μέσα ένα μαγνητόφωνο. Πλην όμως, τα μαγειρέματα των εν λόγω τυπάδων, είχα αντιληφθεί, πολύ πριν μάς την πέσουν εκεί. Γι αυτό ακολουθώ πάντοτε την προτροπή, “όταν σερβίρεις μακαρόνια στον αντίπαλό σου, φρόντισε να είναι κρύα”. 
   
  Είναι αυτονόητο, ότι η εν λόγω λεπτομέρεια στην παράσταση πάει πολύ πιο μακρυά από ότι η καταστροφή τής Ακροπόλεως, πέραν τής τεράστιας σημασίας αυτού τού ζητήματος. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ, ΟΤΙ ΕΞΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΟΦΕΡΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΙΖΩΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΙΩΣΑΜΕ ΗΔΗ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ.  
 
 

2. ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ECONOMIST, ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΩΝ, ΤΙ ΕΞΥΦΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΙ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ

 
 Σήμερα ανακοινώθηκε σε ειδησεογραφικά σάιτς ο βομβαρδισμός τού Ορθοδόξου Χριστιανικού Ναού τού Αγίου Πορφυρίου στην Γάζα, από τούς “φίλους” και “συμμάχους” μας “πολιτισμένους” ισραηλινούς. Κατά την εωσφορική αυτή επίθεση δολοφονήθηκαν με άγριο τρόπο περισσότεροι πιστοί, που βρισκόντουσαν εντός και πέριξ τού Ναού.

  Ας προχωρήσουμε λοιπόν με αυτήν την αφορμή και στο επόμενο πόνημα τής καμπάλ, που με τίτλο I PET GOAT V“ αναγγέλλει ανερυθρίαστα και χωρίς κανενός είδους επιφυλάξεις αυτά, που υποβάλλουν ως σώνει και καλά δήθεν αναπόφευκτα “επερχόμενα” οι διακινητές τού σκότους.

 

 
   Αφού εξήγγειλαν με το εξώφυλλο τού ECONOMIST, ότι είναι ανθέλληνες και ότι έχουν προγραμματίσει την καταστροφή μας, στα πλαίσια της μετατροπής τού πλανήτη σε λουτρό αίματος και χώρο παντός είδους εκφυλισμού και καταστροφών, στην συνέχεια δεν δίστασαν να εξαγγείλουν ότι είναι και εντόνως αντίχριστοι, στα πλαίσια ενός βίντεο, που προβάλλουν την επιβολή τού Αρμαγεδώνα.
 
 Για το δεύτερο βίντεο τής σειράς αυτής είχα κάνει σειρά αναρτήσεων το 2013 με την συμμετοχή τού φίλου ιστολόγου ΚΔ, στην φάση που τα σχόλια εδώ έδιναν και έπαιρναν.

https://bostopel.blogspot.com/2013/02/nomen-est-omen.html

https://bostopel.blogspot.com/2013/02/i-pet-goat-ii.html#more

  Έκτοτε πέρασαν δέκα χρόνια και δεν έτυχε να ασχοληθώ με την τρίτη και την τέταρτη έκδοση αυτής τής σειράς. Όπως όμως διαφαίνεται από το πέμπτο και άκρως επίκαιρο μέρος τής σειράς, οι λεγάμενοι εξακολουθούν να επιμένουν με έμφαση, οπότε αρμόζει να αποδώσω προσοχή στο περιεχόμενό του. 

 
  Η τοποθέτηση κεράτων πίσω από την μορφή τού παριστάμενου ως εσταυρωμένου και η αναγραφή στο επάνω μέρος τού σταυρού “ψευδής μεσσίας” συνιστούν βάναυση βεβήλωση ιερότατων χριστιανικών συμβόλων. Η αποδοχή ή απόρριψη μιας θρησκείας αποτελεί αποδεκτό δικαίωμα καθενός. Η βεβήλωση όμως ιερών συμβόλων και η έντονη δημόσια προβολή της είναι στοχευμένη πρόκληση, που δείχνει ένα τεράστιο μένος ενάντια στην πίστη αυτών, που επιχειρεί να απαξιώσει με ύβρεις.

  Αμέσως μετά από αυτήν την σκηνή προβάλλεται ο τίτλος τού βίντεο, που αποτελεί το 5ο μέρος τής σειράς. Δίπλα στο “I PET GOAT“ έχει τοποθετηθεί μια πεντάλφα. Ως “πεντάκτινος αστέρας” συμβολίζεται υποτίθεται η πέμπτη συνέχεια τής σειράς. Καθώς όμως η εικόνα εστιάζεται στην πεντάλφα παρουσιάζεται με ένταση η σκιά της στο έδαφος, που είναι η ανάποδη πεντάλφα και που αποτελεί το σήμα κατατεθέν τού εωσφορισμού. Με τον τρόπο αυτό υπογράφουν αυτήν την παρουσίαση, όχι αυτοί που έφτιαξαν το βίντεο, αλλά αυτοί που έδωσαν την εντολή για να φτιαχτεί αυτό και καθόρισαν το περιεχόμενό του. Παρ' όλο που το βίντεο αυτό έχει δημοσιευθεί περίπου ένα χρόνο πριν, προλέγει όσα εκδηλώθηκαν με την τρομοκρατική επίθεση τής Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, όπως και όσα έχουν προγραμματιστεί από την καμπάλ να ακολουθήσουν, χωρίς να παραλείψει να κάνει σαφέστατη αναφορά, όπως θα δειχθεί στην συνέχεια, στο δεδομένο, ότι οι δυνάμεις, που κινούν τα νήματα πίσω από την χαμάς, είναι οι ίδιες δυνάμεις που κινούν τα νήματα πίσω από τον σιωνισμό.

  Τα σχέδια των εωσφοριστών, μπορεί μεν να εξυφαίνονται εν κρυπτώ με συνωμοσίες, αλλά είναι αναπόφευκτο και είναι αυτοί υποχρεωμένοι, πριν τα εφαρμόσουν, να τα κοινοποιήσουν δημόσια, ώστε όσοι ενδιαφέρονται και ερευνούν να ενημερωθούν σχετικά και να επαγρυπνήσουν. Αυτοί που συνοδοιπορούν με το σύστημα, ως συρφετός που άγεται και φέρεται, ούτως ή άλλως δεν ενδιαφέρονται και επιμένουν να ζουν σε μια παράλληλη πραγματικότητα. Η δημοσιοποίηση των σχεδίων των δυνάμεων τού σκότους, κάποιες φορές γίνεται με σαφή τρόπο, συνήθως όμως εκδηλώνεται μέσω συμβολισμών, είτε από τις ίδιες αυτές δυνάμεις, είτε από αντίπαλες σε αυτές, που κάνουν χρήση προφητειών και άλλων μεθόδων συμβολισμού, όπως στις καλές τέχνες κλπ. Ο νόμος τού σεβασμού τής ελευθερίας τής θελήσεως έχει συμπαντική ισχύ. Και είναι αδύνατον να κλιμακωθεί μια καταστροφή σε βάρος τής ανθρωπότητος, εάν προηγουμένως δεν έχει προηγηθεί μια σχετική προειδοποίηση κάποιας μορφής, ούτως ώστε ένα σημαντικό μέρος των απειλούμεων από αυτήν την καταστροφή να συναινέσει ενεργά ή σιωπηρά. Η αντίδραση όσων αντιμάχονται την επιβολή των καταστροφικών σχεδίων, αναλόγως προς τον αριθμό όσων αντιταχθούν ενεργά και το τρόπο που αυτοί θα προβάλλουν αντιδράσεις, θα κρίνει κατά πόσο τα σχέδια των δυνάμεων τού σκότους θα μπορέσουν να επιβληθούν ή όχι, πάντοτε στα πλαίσια και τής εφαρμογής τού δεύτερου συμπαντικού νόμου, δηλαδή τού νόμου τής ανταπόδοσης (προσωπικό και συλλογικό “κάρμα”). Η σύνδεση τής έννοιας τής Σωτηρίας με την έννοια τής Μετάνοιας, πέρα από την βαθιά υπερβατική και μεταφυσική της διάσταση, έχει και μια άμεση πρακτική σημασία, που συχνά παραγνωρίζεται. Η μεταστροφή και ενεργοποίηση τού υποκειμένου αποτελεί άμεση προϋπόθεση για την επιβίωσή του εδώ και τώρα, ειδικά σε κρίσιμους καιρούς, που απειλές όπως τεράστιες καταστροφές και μεγάλες πολεμικές διενέξεις αιωρούνται πάνω από τα κεφάλια των κοινωνιών. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο παρελθόν υπέφεραν άνθρωποι αποδεδειγμένα καλής θελήσεως, που είχαν μέλιστα αναπτύξει αγωνιστικού χαρακτήρα δραστηριότητες, για την προώθηση αυτού που πρέσβευαν ότι εξυπηρετούσε το κοινό καλό. Πλην όμως, καθοριστικότερο ρόλο από την διάθεση, επιτελεί σε σχέση με αυτά που μπορεί να υποστεί κάποιος, η συνείδηση. Η ζωή είναι σχολείο και μια από τις μεθόδους των παραδόσεών της είναι τα παθήματα. Στην περίπτωση, που οι υφιστάμενες χρηστές διαθέσεις αποβαίνουν ατελέσφορες, επειδή οι έχοντες αυτές επιδεικνύουν συνειδησιακή επανάπαυση, με το να είναι στρατευμένοι σε δόγματα που δεν λειτουργούν και σε ανεδαφικά προθέματα, τότε η οδός τού πόνου είναι αυτή, που θα τούς διδάξει την αναγκαιότητα τής συνειδησιακής εγρήγορσης. Και κανένα πάθημα τού όποιου καλοθελητή δεν παραμένει χωρίς θετική επενέργεια. Τόσο στα πλαίσια των συνεχών ενσαρκώσεων διδάσκεται το υποκείμενο αυτό που μπορεί να είναι φρόνιμο και προσοδοφόρο, αλλά και κάθε εμπειρία αποταμιεύεται στο συλλογικό ασυνείδητο προς ώφελος όσων ακολουθούν. Πέραν αυτού, υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι εκουσίως υποφέρουν, χωρίς να οφείλουν τίποτε στον νόμο τής ανταπόδοσης, στοχεύοντας να ωφελήσουν το κοινωνικό σύνολο, όπως συνέβη με την καταδίκη τού Σωκράτους σε θάνατο.

   Ας μού επιτραπεί σε αυτό το σημείο μια προσωπική πρόγνωση εκ προοιμίου, την οποία καταθέτω με εσωτερική βεβαιότητα, σχετικά με την επιβολή τού αρμαγεδώνος. Όπως έχω καταθέσει και άλλες φορές στο παρελθόν, θεωρώ ότι ο 3ος ΠΠ. έχει ματαιωθεί ήδη, από την σύμπραξη των υγειών δυνάμεων που αγωνίζονται για την επιβίωση τής ανθρωπότητος και την επικράτηση τού ανθρωπισμού και δεν πρόκειται να εκδηλωθεί. Πλην όμως εξακολουθεί να υφίσταται ένα τεράστιο διακύβευμα για όλους μας και την σύνολη ανθρωπότητα, η οποία αφορά τον αναμενόμενο φόρο αίματος, που θα προξενήσει το τέρας κατά την διάρκεια τής εξόντωσής του. Όπως έδειξαν οι πρόσφατες εξελίξεις, με τα ενέσιμα δηλητήρια, την σύγκρουση στην Ουκρανία και τις αλλεπάλληλες καταστροφές στο φυσικό περιβάλλον, αυτός ο φόρος ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ. Γι αυτό τον λόγο είναι η επόμενο μια παθητική στάση από την μεριά μας να έχει ζοφερές αρνητικές συνέπειές, ΕΝΩ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΛΙΜΑΜΑΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

   Στην συνέχεια παριστά το βίντεο ένα κόκκινο κουμπί, που έχει επάνω το σύμβολο τής ραδιενέργειας, το οποίον ενεργοποιεί μια απεικόνιση τού Πούτιν. Το λευκό χρώμα, που μοιάζει με χιόνι και οι ανθρώπινοι σκελετοί στο φόντο τής παράστασης, συμβολίζουν τον λεγόμενο “πυρηνικό χειμώνα”, που είναι η εν τέλει στόχευση τού αρμαγεδωνικού σχεδίου, που προωθεί η καμπάλ. Πρόκειται για μια κατάφωρη αντιστροφή τής πραγματικότητος. Όπως παρουσίασα στο βιβλιαράκι “Τo Ξεχαρβάλωμα των Συμπράγκαλων τής Δυτικής Κυριαρχίας”, ο Πρόεδρος Πούτιν και η φωτισμένη διοίκησή του αποτελούν την απόληξη τής συνωμοτικά δρώσης ομάδος στην Ρωσία κατά τα τελευταία 150 χρόνια, που έχει θέσει την επίτευξη δυο στόχων. Ο πρώτος είναι η προάσπιση τής Πατρίδας και ο δεύτερος είναι η ματαίωση των αρμαγεδωνικών σχεδίων. Έχοντας μελετήσει αυτή η ομάδα πολύ συστηματικά την επιστολή τού Άλμπερτ Πάϊκ και την συνολική πρακτική των δυνάμεων, που προωθούσαν την καταστροφή τής Ρωσίας, κατάφεραν μέσω τής εφαρμογής ευφυών σχεδιασμών, να συγκροτήσουν σταδιακά όλες τις απαραίτητες υποδομές και σχεδιασμούς για την ματαίωση αυτών των απειλών. Έτσι, με αυτήν την συμβολική απεικόνιση, στην κυριολεξία “φωνάζει ο κλέφτης”, παρουσιάζοντας ο φανατισμένος υποψήφιος θύτης το κυριότερο μέλος τής σύμπραξης για την σωτηρία τής ανθρωπότητος, ως δήθεν αυτόν, που προωθεί την ολοκληρωτική καταστροφή.

  Βεβαίως μπορεί κάποιος να προβάλλει το αντεπιχείρημα, ότι ο πρόεδρος Πούτιν έχει προβεί κατά τούς πρόσφατους μήνες, σε επανειλημμένες απειλές για χρήση πυρηνικών όπλων. Όμως φρονώ, ότι αυτές οι δηλώσεις τού Πούτιν δεν αρμόζει να ληφθούν κατά λέξη και χρειάζονται μια διαφορετική ερμηνεία. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι τα πυρηνικά οπλοστάσια ονομάσθηκαν στο παρελθόν “ισοροπία τού τρόμου” αποδίδοντας στην εγκατάστασή τους στην διεθνή σκηνή καθαρά αποτρεπτικό χαρακτήρα από τις δυνάμεις, που κατασκεύαζαν και αποθήκευαν τέτοια όπλα. Είχε καταστεί πλέον κατανοητό, ότι η ρίψη τέτοιων όπλων θα σήμαινε την ταυτόχρονη εξόντωση τόσο αυτού που τα έριχνε, όσο και αυτού που θα δεχόταν μια τέτοια επίθεση. Η καταστροφική δύναμη αυτών των όπλων, με την συνεχή αύξηση τής ραδιενέργειας που αυτά εκλύουν, είναι τέτοια, που η ρίψη ενός μικρού αριθμού από αυτά θα συνεπαγόταν την επικράτηση ενός “πυρηνικού χειμώνα” σε όλη την υδρόγειο. Αυτός συνεπάγεται μείωση τής θερμοκρασίας κάτω των -40 βαθμών Κελσίου για την διάρκεια περισσότερων μηνών, με αποτέλεσμα τής εξολόθρευσης τού συντριπτικού ποσοστού τής ζωής επάνω στο πλανήτη. Με αυτήν την προοπτική καθίσταται η εφαρμογή τέτοιων όπλων τελείως ανεπιθύμητη, από όσους τα κατέχουν. ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΩΣ ΑΚΡΩΣ ΔΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ. Πρόκειται για τούς Αρμαγεδωνιστές, που έχουν λάβει ψευδή επιβεβαίωση από τούς εκπεσόντες στα λεγόμενα “μυστήρια”, ότι εάν γίνουν βρικόλακες, με την τελετουργική πόση ανθρώπινου αίματος και βρώση ανθρώπινου κρέατος θα μετατραπούν σε αθάνατες οντότητες, όπως ισχυρίζονται ότι είναι οι εκπεσόντες. Άρα, οι αρμαγεδωνιστές είναι ικανοί για όλα, χωρίς να συνυπολογίζουν τις όποιες συνέπειες, περιμένοντας να επιβιώσουν με δαιμονική υπόσταση δίπλα στους εκπεσόντες. Όπως ανέλυσα όμως, αυτός είναι παρελκυσμός και εξαπάτηση, αυτών που συμμετέχουν στα “μυστήρια”. Τα χαντάκια των σκουπιδότοπων τής ιστορίας είναι γεμάτα με τις στάχτες των επίδοξων βρυκολάκων. Αλλά και αυτοί που κινούν τα νήματά τους, όταν ξεμείνουν από ενεργειακή τροφή, θα καταλήξουν καπάκια στους κάδους αποβλήτων τού παρόντος ιστορικού σπειρώματος. Για μια ακόμη φορά αναφέρω, προς πιθανή ενημέρωση των φίλων που έτυχε να μην έχω πληροφορήσει , ότι οι θέσεις, που έχω διαμορφώσει για την "ανακύκλωση τής ανθρωπότητος κατά χρονικά διαστήματα και την καταστροφή τού μέχρι τότε πολιτισμού" σε συνδυασμό με την θεωρία "της σπειροειδούς εξέλιξης τής ιστορίας" έχω αναπτύξει στην σειρά αναρτήσεων "Ναυαγός τού Χρόνου"

  Περί αυτών διαθέτει άριστες γνώσεις η Ρωσική ηγεσία και έχει επιτελέσει σε μια πορεία 150 ετών στοχευμένα βήματα, για να αντιμετωπίσει επιτυχώς αυτές τις απειλές. Οπότε μέσα από αυτό το πρίσμα αρμόζει να ερμηνευθούν διαφορετικά οι δηλώσεις τού Πούτιν για εφαρμογή πυρηνικών όπλων. Στην ουσία πρόκειται για κάποια τελείως διαφορετικού τύπου οπλικά συστήματα, που βρίσκονται πέραν ακόμη και πέραν τής ταχύτητας των 27 μαχ, που διαθέτουν τα υπερηχητικά βλήματα τού οπλοστασίου τους. Όπως συχνά έχω αναφέρει, οι Ρώσοι μελέτησαν επισταμένα κάποια πολύ σημαντικά έργα τής Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας, αποδίδοντας ιδιαίτερη προσοχή στους Πλατωνικούς Διαλόγους “Τιμαίος” και “Κριτίας”, ενώ εικάζω ότι κατέχουν και την τρίτη συνέχεια τής Τριλογίας, που εξήγγειλε ο Πλάτων, με τον “Ερμοκράτης”. Η σημειολογία των τίτλων αυτών των Έργων (και όχι μόνον) υποδηλώνει το περιεχόμενό τους. “Έρμοκράτης” σημαίνει την δύναμη τού ερμητικώς κλεισμένου και αποσιωπήμενου. Ο Πλάτων κράτησε προφανέστατα για λόγους σκοπιμότητος τον Κριτία ημιτελή, ενώ την συνέχειά του εμπιστεύτηκε σε ελάχιστους βαθιά μυημένους, όπως και τον “Ερμοκράτη”. Εικάζω, ότι ο Εσωτερικός Πλατωνικός Κύκλος εξακολούθησε να υπάρχει και να λειτουργεί σε άκρα μυστική οργανωτική διάταξη στην πορεία των αιώνων. Οπότε κάποια μυημένα πρόσωπα κατά την Βυζαντινή περίοδο φρόντισαν να επεκταθεί αυτός ο Κύκλος και στην “Νέα Θηβαΐδα” ως κοιτίδα διασώσεως τής Ορθοδοξίας και τής Πεμπτουσίας τού Ελληνικού Πνεύματος, η οποία όμως είχε κρατηθεί εκτός τού ελέγχου και τού εντοπισμού από το Καισαροπαπικό κατεστημένο, που είχε επικρατήσει τότε στην Ανατολή. Ενώ αποδεικνύεται ανέτως σε ιστορική βάση, ότι και οι αντίρροπες προς αυτόν τον Κύκλο δυνάμεις είχαν οργανωθεί συνωμοτικά στα πλαίσια των ανώτατων κλιμακίων τού Βυζαντίου, με αναφορά και εντατική μελέτη σε έργα τής Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας, που ήσαν σε αυτούς προσβάσιμα. Στον Κριτία αναφέρεται ο Πλάτων, ότι κατά την σύγκρουση μεταξύ Ατλάντων και Αθηναίων, νίκησαν οι Αθηναίοι και Σύμμαχοί τους. Πλην όμως κατεστράφη μαζί με την Ατλαντίδα και η Αιγιίς, διότι οι Αθηναίοι έκαναν χρήση όπλων ιδίου τύπου με τούς Άτλαντες. Οπότε οι Ρώσοι φρόντισαν να κινηθούν αναλόγως. Σε αυτήν την βάση εξήγγειλε ο Πούτιν, ότι τα νέα οπλικά συστήματα των Ρώσων στηρίζονται σε τελείως διαφορετικούς από τούς γνωστούς φυσικούς νόμους. Στο παρελθόν έχω κάνει ειδική μνεία στις ενέργειες που κυριαρχούν στην Σιβηρία, αναφορικά με την ενίσχυση των νοητικών δυνάμεων και τής διαισθητικής ικανότητος, όπως και στην επιλογή τού Νοβοσιμπίρσκ ως κέντρο ερευνών υψηλής τεχνολογίας από τούς Ρώσους. 

  Από ότι κάπως διαφαίνεται, πριν ξεκινήσουν οι Ρώσοι το βαρύ ζεϊμπέκικο, έβαλαν εμπρός τις πρώτες προειδοποιήσεις. Θα έπρεπε οι ισραηλινοί να προσέξουν πολύ περισσότερο αυτούς, που ενώ στην επιφάνεια παραμένουν ιδιαίτερα ήσυχοι και συγκρατημένοι, λειτουργούν κάτω από αυτήν με τις μηχανές στο φουλ. Καθότι δεν είναι μόνον οι δυτικοί, που διαθέτουν ενεργειακά όπλα. Παλιά είχε γραφεί στο διαδίκτυο, ότι ο τυφώνας “Κατρίνα” είχε προέλευση από τούς Ρώσους. Και η KGB διαθέτει αρκετούς “ανεξάρτητους” μπλόγκερ, που κοινοποιούν κάποια πράγματα με σκόπιμο τρόπο. Έτσι εικάζω, ότι οι πλημμύρες και οι θύελλες, που οργώνουν εδώ και τέσσερις ημέρες στο ισραήλ, είναι το πρώτο προειδοποιητικό “χάδι”. Ανάλογα φαινόμενα κυριάρχησαν στην Αγγλία και την Γαλλία. Κάποιοι στην δύση φαίνονται να εκτιμούν, ότι η Θεσσαλία βρίσκεται σώνει και καλά μόνον στην Ελλάδα. Αλλά τα κύματα μάλλον θα σηκωθούν και αλλού, καθότι μοιάζει να έρχεται μπόρα. Αλλά γι αυτό θα γίνει συγκεκριμένη αναφορά στην δεύτερη συνέχεια, όπου θα εξεταστεί το θέμα τής Τουρκίας. Καθότι, ότι κι αν αποδοθεί στον Ερντογάν, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, όχι μόνον ότι είναι τρελός. Κάποιοι φρόντισαν να τον τραυματίσουν άσχημα. Και μάλιστα όχι στην Παλαιστίνη, αλλά μέσα στο σουλτανάτο.

Μother Nature Punishes ISRAEL! Flood, Flash Flood and Tornado Hit Tel Aviv | Extreme Weather

 https://www.youtube.com/watch?v=uBDuZDC0IfE

 
 https://www.youtube.com/watch?v=uNHjiKrU-TU

 https://www.youtube.com/watch?v=fZ5MngSnOa0

https://www.youtube.com/watch?v=ZuQq-vJjl8I 

  Αυτά που παραθέτει το I PET GOAT V είναι πολλά και σημαντικότατα. Τόσο οι συμβολισμοί, όσο και η ροή τους αναγγέλλουν μια πολύ χαρακτηριστική ατζέντα, στην οποία θα προσπαθήσω να εισέλθω στην περεταίρω συνέχεια διεξοδικά. Προς στιγμήν όμως θα διακόψω την παρουσίαση αυτή, για να επανέλθω, αφού αναφερθώ σε ένα άλλο ζήτημα, που αξίζει μνείας... 

 

3. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ

 

  Το πρώτο πράγμα που έρχεται στον νου των περισσότερων ανθρώπων, όταν ακούνε τον όρο “Μωσαϊκός Νόμος”, είναι η φράση “οφθαλμόν αντί οφθαλμού”, ή το “μάχαιραν έδωσες και μάχαιραν θα λάβεις” και όχι οι Δέκα Εντολές, που ανταποκρίνονται στο περιεχόμενο τού όρου.

  Η φράση “οφθαλμόν αντί οφθαλμού” περιέχεται σε περισσότερα σημεία τής Εβραϊκής Βίβλου και θα έπρεπε να έχει εμπεδωθεί για τα καλά στην μέση συνείδηση των Εβραίων, αφού τελικά ο νόμος τής ανταπόδοσης υποτίθεται ότι αποτελεί τον καταστατικό χάρτη τής θρησκείας τους.

Έξοδος 21:24, 25·     Δευτερονόμιο 19:21    Λευιτικό 24:20

  Τουναντίον ο Χριστούλης αναθεώρησε αυτήν την επιταγή στην περίφημη “Επί τού Όρους Ομιλία Του”, προτρέπων τους πιστούς σε Αυτόν ως εξής:

«᾿Ηκούσατε ὅτι ἐρρέθη, ἀγαπήσεις τὸν πλησίον σου καὶ μισήσεις τὸν ἐχθρόν σου.  ᾿Εγὼ δὲ λέγω ὑμῖν, ἀγαπᾶτε τοὺς ἐχθροὺς ὑμῶν, εὐλογεῖτε τοὺς καταρωμένους ὑμᾶς, καλῶς ποιεῖτε τοῖς μισοῦσιν ὑμᾶς καὶ προσεύχεσθε ὑπὲρ τῶν ἐπηρεαζόντων ὑμᾶς καὶ διωκόντων ὑμᾶς,   ὅπως γένησθε υἱοὶ τοῦ πατρὸς ὑμῶν τοῦ ἐν οὐρανοῖς, ὅτι τὸν ἥλιον αὐτοῦ ἀνατέλλει ἐπὶ πονηροὺς καὶ ἀγαθοὺς καὶ βρέχει ἐπὶ δικαίους καὶ ἀδίκους» (Ματθ. 5,43-45).  
 
  Βεβαίως το πώς καταλαβαίνει ο κάθε χριστιανός αυτήν την προτροπή, είναι "άλλου παπά Ευαγγέλιο", αλλά ας παραμείνουμε στους Εβραίους και σε αυτά που αυτοί θεωρούν ιερά και όσια.
  Οι κκ. τής κυβέρνησης τού ισραήλ, οι ιθύνοντες των μυστικών υπηρεσιών του και οι “υπεύθυνοι” τού ισραηλινού στρατού, διατράνωσαν ως κότες μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις τής χαμάς την πλήρη έκπληξή τους σχετικά, προσποιούμενοι, ότι δεν γνώριζαν τίποτε σχετικά, παρά τις αποδεδειγμένες επανειλημμένες προειδοποιήσεις τής Αιγυπτιακής κυβέρνησης τουλάχιστον σχετικά, για μα μην γίνει αναφορά και στον πλήρη αποκλεισμό και στην ασφυκτική αστυνόμευση τής Γάζας, προσποιούμενοι την πλήρη απορία τους, για τον τρόπο που ο μεγαλοδύναμος γιαχβέ επέτρεψε να τούς συμβεί τέτοια συμφορά. Αρέσκονται όμως να παραβλέπουν, ότι οι πρώτοι που δίδαξαν την πιο ωμή, απροκάλυπτη και μαζική βία σε βάρος αμάχων σε αυτήν την περιοχή σε μόνιμη βάση, ήσαν αυτοί οι ίδιοι. 

   Ήδη την περίοδο πριν την ίδρυση τού ισραήλ ήσαν οι σιωνιστικές ομάδες στην Παλαιστίνη, που διεξήγαν σωρεία τρομοκρατικών ενεργειών, με ανατινάξεις ξενοδοχείων και άλλα, ενάντια στους Άγγλους, που είχαν μετατρέψει την Παλαιστίνη σε προτεκτοράτο τους. Πρωτεργάτης αυτών των τρομοκρατικών ενεργειών ήταν ο μετέπειτα πρώτος πρόεδρος τού ισραήλ, μετά την ίδρυσή του, Νταβίντ Μπεν Γκουριόν. Όπως επίσης και ο μετέπειτα πρωθυπουργός Μεναχέμ Μπέγκιν, που ήταν επικεφαλής τής τρομοκρατικής οργάνωσης “ιργκούν”, που έδρασε εναντίον των Άγγλων. Αυτός όμως που πέρασε στην ιστορία ως μεγαλύτερος ανθρωποχασάπης αμάχων, ήταν ο αιμοσταγής πρωθυπουργός τού ισραήλ Αριέλ Σαρόν, όταν ήταν υπουργός άμυνας κατά την εισβολή των ισραηλινών στον Λίβανο.

  
  Στις 16 Σεπτεμβρίου 1982 μια από τις πιο σκληρές σφαγές στη Μέση Ανατολή λαμβάνει χώρα στο Λίβανο, κατά τη διάρκεια του ιδιαίτερα σκληρού λιβανικού εμφυλίου. Η Σατίλα, ένα στρατόπεδο για παλαιστίνιους πρόσφυγες και η γειτονική περιοχή της Σάμπρα, νοτιοδυτικά της Βηρυτού, δέχονται επίθεση από ακροδεξιές λιβανέζικες πολιτοφυλακές υπό την αιγίδα του ισραηλινού στρατού. Οι νεκροί Παλαιστίνιοι και Λιβανέζοι πολίτες υπολογίζονται σε 2.000 με 3.500, ενώ ούτε ένας από τους δράστες δεν τιμωρήθηκε. 
Όταν ο ισραηλινός στρατός πολιόρκησε τη Σάμπρα και τη Σατίλα και δίνει προστασία στους συμμάχους της, τα μέλη της ένοπλης πτέρυγας του κόμματος της Φάλαγγας, που ξεκινούν το απόγευμα της 16ης Σεπτεμβρίου το αιματοκύλισμα. Οι σφαγές συνεχίστηκαν για 43 ώρες, μέχρι το μεσημέρι της 18ης Σεπτεμβρίου. Ενώ είναι δύσκολο να μιλήσει κανείς με ακρίβεια για το πόσους νεκρούς άφησε πίσω της η δολοφονική μανία των δραστών, οι εκτιμήσεις βάζουν το φόρο αίματος στους 2.000-3.500 ανθρώπους. Μαρτυρίες από τις σφαγές κάνουν λόγο για φρικιαστικές σκηνές με εν ψυχρώ δολοφονίες, βιασμούς, ακρωτηριασμούς και μαζικούς τάφους. Οι εικόνες από τις σφαγές που δημοσιεύθηκαν προκάλεσαν παγκόσμια κατακραυγή.
  Κανένας Λιβανέζος ή Ισραηλινός μαχητής ή αξιωματούχος δεν τιμωρήθηκε για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν. Μια ισραηλινή έρευνα ανέφερε ότι η πολιτοφυλακή των Λιβανικών Δυνάμεων ήταν άμεσα υπεύθυνη για τη σφαγή, αλλά θεώρησε επίσης τον Σαρόν «προσωπικά υπεύθυνο για την αγνόηση του κινδύνου αιματοχυσίας και εκδίκησης» και συνέστησε την παραίτησή του. Ο Σαρόν παραιτήθηκε από τη θέση του στις 14 Φεβρουαρίου 1983, αλλά εξελέγη πρωθυπουργός το 2001.
  Τον Φεβρουάριο του 1983, η επιτροπή του ΟΗΕ διαπίστωσε ότι «οι ισραηλινές αρχές ή δυνάμεις συμμετείχαν, άμεσα ή έμμεσα στις σφαγές». Επίσης, το 2002, ένα βελγικό δικαστήριο απέρριψε υπόθεση που είχε κατατεθεί από δεκάδες επιζώντες της Σάμπρα και της Σατίλα εναντίον του Σαρόν στη βάση ότι δεν ήταν παρών στο δικαστήριο, παρά το νόμο του 1993 που επέτρεπε στο Βέλγιο να δικάζει αλλοδαπούς για εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν στο εξωτερικό.
 
https://www.documentonews.gr/article/sampra-kai-satila-40-xronia-apo-tin-sfagi-oi-pliges-einai-akoma-anoixtes/
 
  Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι οι Εβραίοι είναι ένας πολύπαθος λαός, απέναντι στον οποίον έχω εκφράσει συχνά την συμπάθεια και την ευγνωμοσύνη μου, άσχετα τού πόσοι από τούς σημερινούς κατοίκους τού ισραήλ έλκουν τις ρίζες τους από γην αρχαία Ιουδαία και τις συναφείς περιοχές και πέραν τού ότι μεταξύ ημών και των παλαιστινίων υφίστανται αρχέγονοι φυλετικοί δεσμοί αίματος. Με όσα έζησα σε προσωπικό επίπεδο, είμαι βέβαιος, ότι οι δυο κοινότητες θα μπορούσαν να διαβιώσουν αρμονικά μαζί, εάν δεν τις εξωθούσαν σε μια αδυσώπητη τεχνητή σύγκρουση η μπότα τού σιωνισμού και η μπότα τού ισλαμοφασισμού, που κατευθύνονται από το ίδιο εωσφορικό σύμπλεγμα. Το δράμα είναι, ότι σε αυτήν την στημένη διελκυστίνδα θα εμπλακούν επί πλέον και πλείστοι όσοι άλλοι, που δεν σχετίζονται άμεσα με το Πασλαιστινιακό. Το παρήγορο όμως είναι, ότι διαφαίνεται αυτό το δράμα να επιφέρει την τελική εξόντωση τής επικράτησης των δυνάμεων τού σκότους.   
 
 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ  

22 σχόλια:

(/) είπε...

Μέσα στην εικόνα βλέπουμε αυτόν που διαβάλει τά πάντα να κρατά στα χέρια του ένα πανομοιότυπο εξώφυλλο της εικόνας που βλέπει μπροστά του!
(Πολύ περίεργο αυτό, είναι σαν να ακολουθεί οδηγίες;;;!)
Επίσης βλέπουμε την Γουόλ Στρητ και το Καπιτώλιο βουλιαγμενα κατά τό ήμισυ στην λάσπη, καθώς και τούς τραπεζίτες στο τρενάκι* τού τρόμου/χάους,,,,
Επίσης και εκπλησσομε! βλέπουμε την Ακρόπολη επάνω στόν Βράχο να καταρραιει;;;!
Η γενική εικόνα δείχνει την ολική κατάληψη των πάντων (εξουσία και χρήμα) από τους δαίμονες,,,
Το καθαρτήριο,,,
Η κόλαση του Δάντη,,,,

(/) είπε...

Το καθαρτήριο η κόλαση του Δάντη=2459
ΑΠΕΙΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ=2459
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΤΩΝ ΗΠΑ=2459
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ=2459
ΟΙ ΛΕΓΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ=2459
ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ=2459

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Τμήματα της Ακρόπολης για τον ναό του Σολομώντα..;;;;!!!!
Το πράγμα αποκτά πολύ ενδιαφέρον!
Περιμένουμε τη συνέχεια φίλε Διονύση.

(/) είπε...

Πάνε χρόνια, που γίνονται παρεμβάσεις* από ξένα ερευνητικά κέντρα* γύρω από το ηφαίστειο της θύρας,,,
Μετρήσεις ΜΑΓματΟΣ
Σαν/το/ρίνη,,,
Ένας κρυφός πνευματικός Πόλεμος* στην μέση του Αιγαίου,,,
ΚΥΚΛ/ΆΔΕΣ
Τό παιχνίδι* χοντρινε φίλοι μου, όπως και το πνεύμα,,,
Το σημείο στάθμης του νερού της θάλασσας έχει χαμηλώσει έντονα,με λίγη παρατήρηση στα βράχια και της προβλήτες φαίνεται αμέσως ή προηγούμενη στάθμη ότι ήταν υψηλότερα,,,
Το νερό αντιπροσωπεύει Το Πνεύμα,,,
Πάει καιρός που είδα Το Χέρι Του Θεού να τραβιέται πάνω από την Γη,,,
Τώρα σύμφωνα με τις παγκόσμιες ενδείξεις χρειάζεται θάρρος για την συνέχεια,,,
Μέχρι την στιγμή που θα βάλει ξανά Ό Θεός Τό Χέρι Του,,,
:-)

καρπόζηλος είπε...

Μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν αναφέρει πως καταδρομικές με ανεμόπτερα δεν δύνανται να κάνουν αντάρτες με πεπερασμένες δυνατότητες. Λαγούμια, ντάτσουν με πολυβόλα, χειροποίητες βολίδες που σκάνε κουτουρού, δολιοφθορές, μέχρι εκεί. Παραπάνω δεν μπορεί να πάει η Χαμάς ή η κάθε Χαμάς. Αυτοί που πετάνε με μηχανοκίνητα παρα-πέντε, προσγειώνονται όρθιοι και βαράνε στο ψαχνό, ΜΟΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ μπορεί να είναι. ΓΚΛΑΝΤΙΟ τους λένε αυτούς...

(/) είπε...

Από τά ανεμόπτερα* δεν σου κάνει εντύπωση ούτε ό άνεμος* ούτε τά πτερά;;;

botilastopelagos είπε...

@ (/)
Αγαπητέ φίλε, πολύ σωστή η παρατήρησή σου. Η εικόνα που κρατάει ο έτσι, δεν είναι καθόλου περίεργη. Θέλουν να υποδηλώσουν με αυτό, ότι όλα ανταποκρίνονται σε μια προσχεδιασμένη ατζέντα, την οποίαν αυτοί είναι σε θέση να την επιβάλλουν, άσχετα ποιος διαφωνεί με αυτήν.

@ ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Κώστα,
το ζήτημα, που αφορά την οικοδόμηση τού ναού τού σολομώντος στην σύγχρονη φάση, σκοπεύω να θέσω σε κάποια επόμενη ανάρτηση. Προς ώρας, η αναφορά αυτή επικεντρώνεται στην εξαγγελία των σχεδίων τους από τούς ίδιους. Το θέμα αυτό είναι σημαντικό, διότι δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις ως δήθεν κυοφόρημα "φαντασιόληκτων" συνωμοσιολόγων, εφόσον οι σχεδιασμοί που αναφέρονται, προέρχεται από τα έγκατα τού συστήματος. Η αναφορά για την κλοπή τμημάτων τής Ακροπόλεως έγινε σε συνδυασμό με την λεπτομέρεια, που παριστά την Ακρόπολη στο συνολικό σύμπλεγμα.

@ (/)
Οπωσδήποτε όλοι ευχόμαστε να βάλει ο Θεός το χέρι του. Πλην όμως, το "συν Αθηνά και χείρα κίνει" έχει επίσης καθοριστική σημασία.

@ καρπόζηλος, (/)
Αγαπητοί φίλοι,
την φωτογραφία με το ανεμόπτερο δημοσίευσε η ίδια η Χαμάς, ως μια από τις φωτογραφίες των τρομοκρατικών επιθέσεων. Δίπλα στην φωτογραία που ενσωμάτωσα στην ανάρτηση, η χαμάς δημοσίευσε και άλλες με τέτοιου είδους συσκευές. Σχετικά με την ρεαλιστική αποτελεσματικότητα τέτοιου είδους ενεργειών, νομίζω ότι πρέπει να λάβουμε υπ' όψη μας την πλήρη ανοχή και σιωπηρή σύμπραξη των στρατιωτικών δυνάμεων τού ισραήλ, έναντι των τρομοκρατικών επιθέσεων τής 7ης Οκτωβρίου. Οι πτητικές μηχανές ήταν "το κερασάκι στην τούρτα" μιας απροκάλυπτα σκηνοθετημένης σειράς φρικαλεοτήτων.

καρπόζηλος είπε...

Δεν λέμε κάτι διαφορετικό. Αλλά ούτε η "αιγίδα" της Χαμάς ούτε οι φωτογραφίες μπορούν να θεωρηθούν "αποδείξεις". Οι φωτογραφίες από το Στεφανοβίκειο με τα Κιόουα στο μισό μέτρο νερό που "αποδεικνύουν" τον αφανισμό του στόλου των ελικοπτέρων είναι μούφα παπατζήδικη. Μέχρι το πέσιμο της Χαμάς είχα λογικές αμφιβολίες: Απάτσι στην Ουκρανία θα ήταν μεγάλη πρόκληση. Μετά όλα έλαμψαν. Τα Απάτσι πιθανότατα ακολούθησαν τα ευρήματα της Ακροπόλεως. Ελλάς τέλος. Ισραήλ Β' είμαστε και παίζουμε Β' εθνική.

botilastopelagos είπε...

@ καρπόζηλος
Πάρα πολύ σημαντικός ο εντοπισμός σου. Παρόλο που επιθυμώ να είμαι επίδοξος συνωμοσιολόγος, δεν έφτασε η σκέψη μου μέχρι την πολύ κατανοητή εκδοχή που ανέφερες.

(/) είπε...

Καρποζηλος!
:-)
Ρε μπαγασα
Αυτός ο ζήλος σου,,,
Δεν χρειάζεται να μετρήσω το όνομα σου,,,
Τα νερά πήραν ύψος, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο,,,

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Ο Καρπόζηλος μάς αποδεικνύει ότι με αυτούς που παριστάνουν την ελληνική κυβέρνηση, πρέπει να σκεφτόμαστε ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ καχύποπτα, και να έχουμε ως κανόνα πάντα.. η πρώτη εκδοχή που μάς έρχεται στο μυαλό όσον αφορά τη δράση τους σε διάφορα θέματα, να είναι η χειρότερη, η πλέον προδοτική-ανθελληνική από την πλευρά τους. Είναι θέμα στρατηγικής από την πλευρά μας. Αυτό το προσπαθώ όσο μπορώ στο Διόδοτο, και φαίνεται στους τίτλους, υποτίτλους και την γνώμη ιστολογίου, που δεν είναι απλώς γνώμη, αλλά το άνοιγμα φακού πάνω στις αληθινές βλέψεις τους, όπου μπορώ να τις διακρίνω.

Καλημέρα σε όλους!!!

(/) είπε...

:-)

Ένας Αχρηστος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ένας Αχρηστος είπε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη

(/) είπε...

https://katohika.gr/diethni/tora-netaniachou-emeis-eimaste-o-laos-tou-fotos-aftoi-einai-o-laos-tou-skotous-tha-pragmatopoiisoume-tin-profiteia-tou-isa%CE%90a/
///
Ρωγμή στο Μάτριξ;;;

(/) είπε...

Περάστε κόσμε στην Παράσταση τού Μπερντέ!
Όλοι θά χωρέσετε!
Ε ρε γλέντια!

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Φίλε Διονύση μπες στα ημέηλ σου..

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι "καχυποψία" ρε Κώτσο. Τελικά, αυτά που οι ίδιοι γράφετε, δεν τα πιστεύετε. Θεωρείτε πιθανό να αφοπλιζόμαστε για την Ουκρανία (το βαποράκι) αλλά απίθανο να αφοπλιζόμαστε για το Ισραήλ (τον κάπο). ΕΠΙΣΗΜΑ, υπάρχει σιγή υποβρυχίου για την τύχη των ελικοπτέρων. Προφανώς οι μαρκετίστες της κυβέρνησης δεν έχουν γεννήσει ακόμα μια πειστική απάντηση. Με "διαρροές" μας λένε ότι ελικόπτερα πάπαλα. Και για "αποδείξεις", φωτογραφίες με 3 (ολογράφως: τρία) Κιόουα και ένα (ολογράφως: ένα) ξεκοιλιασμένο Απάτσι στο νερό. Βάλε στη σούμα και τις αποθήκες που "κάηκαν" στον Βόλο. Πιθανότατα άδειες που τις έκαψαν για να "αποδείξουν" ότι και πυρομαχικά (για τα Απάτσι;) πάπαλα. Και εφ' όσον δεν μπορούν να εμφανιστούν στην Ουκρανία, που είναι τα Απάτσι οέο; Έχω κι άλλη ερώτηση για την εξωφρενική ξεφτίλα μας: Τα ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ των Απάτσι που είναι;;;
Δεν είναι καχυποψία Κώτσο, είναι στεγνή λογική σκέψη. Όποιος απ' τους χλευάζοντας δώσει πειστικές απαντήσεις ας κοπιάσει. Τα χάχανα δεν είναι απαντήσεις...

botilastopelagos είπε...

@ Ανώνυμον
Καλέ μου φίλε,
δεν νομίζω ότι χρειάζεται να διαφωνούμε, εκεί που συμφωνούμε πλήρως. Πολύ ορθή η προσφορά σου να τονίσεις το ζήτημα αυτό, διότι καθίσταται μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο ζωτικό, καθότι απειλείται ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ η επιβίωση τής Ελλάδας με την απροκάλυπτη πλέον μετατροπή της σε στρατιωτικό εξάρτημα τής επιθετικής πρακτικής τού ισραηλινού αρμαγεδονισμού και των νεοταξιτών.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/israilino-dimosieyma-i-kriti-exei-gemisei-amerikanika-aeroskafi-kai-pezonaytes-ptiseis-kai-apo-tin-karpatho/

Και δεν είναι μόνον η Σούδα που έχει γεμίσει επιθετικά αεροπλάνα των ΗΠΑ, αλλά γίνεται πυρετωδώς επέκταση και στο αεροδρόμιο τής Ελευσίνας για την εγκατάστηση και άλλων επιθετικών όπλων με στόχο την Μέση Ανατολή, ενώ η Ελευσίνα βρίσκεται δυο τσιγάρα δρόμο από την Αθήνα, μετατρεπόμενη σε στόχο για τούς πυραύλους τού Ιράν.
Μπορεί το θέμα των ελικοπτέρων να μην είχε υποπέσει στην προσοχή μας, διότι ερευνούμε, χωρίς να είμαστε παντογνώστες, πλην όμως η αμφίσβήτηση τής ειλικρίνειάς μας στην όλη διαδικασία, εκτός τού ότι είναι τελείως άτοπη, ενισχύει μέσω τής αμφισβήτησης τής αξιοπιστείας μας μόνον τούς αντιπάλους μας.
Είναι αυτονόητο, ότι αυτές οι διαδικασίες και οι κίνδυνοι που προκύπτουν από αυτές, θα προβληθούν με ιδιαίτερη ένταση στην συνέχιση τής σειράς αυτών των αναρτήσεων. Εφόσον διαθέτεις στοιχεία και επιγνώσεις σχετικά, που μπορεί να διαφεύγουν τής δικής μας προσοχής, κατάθεσέ τα για να τα αξιοποιήσουμε στις αναρτήσεις δεόντως και με πάσα ειλικρίνεια.
Αναμφισβήτητα, είσαι παλιός και πολύ γόνιμος σχολιαστής αυτής τής σελίδας. Τα σχόλιά σου χαρακτηρίζονται ανέκαθεν από καλή κρίση και συχνά από πρωτοτυπία. Ακόμη και εκεί, που στο παρελθόν έχεις προβάλλει αντιρήσεις και αμφισβήτηση, έχω αναγνωρίσει την αξία των επισημάνσεών σου, διότι δεν είμαι κυνηγός τής μονοκουλτούρας, δεν έχω κάποιο προσωπικό ζητούμενο κατίσχυσης των απόψεών μου, ή αυτοπροβολής και ούτε αποκοππώ να πείσω για το παραμικρό τον οποιονδήπτε, έχοντας θέσει ως σκοπό όσων προβάλλω, αποκλειστικά αυτά να προβληματίσουν, ώστε οι φίλοι και φίλες που τα παρακολουθούν, να δομήσουν ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΗ σχετικά, συνεκτιμώντας ίσως κάποια από αυτά που προβάλλονται εδώ.
Στην παρούσα φάση, αυτό που είναι πολυτιμότερο από ποτέ άλλοτε, είναι η συνεργεία στην προσπάθεια τής αποκάλυψης αυτών, που το κατεστημένο συγκαλύπτει σκόπιμα και η όχι η κατασκευή εντυπώσεων για αντιπαλότητες, που δεν υφίστανται.
Όσο αφορά την ερώτησή σου "Τα ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ των Απάτσι που είναι;;", εάν διαθέτεις στοιχεία σχετικά, ΔΩΣΤΑ, για να τα προβάλλουμε. Ούτε εγώ, ούτε ο ΚΩΣΤΑΡΑΣ (και όχι "Κώτσος" κατά την εκτίμησή μου, διότι ο συγκεκριμένος φίλος ξεκωλώνεται στην κυριολεξία για να αναδείξει αφύπνιση) δεν μπλογκάρουμε στηριζόμενοι σε εικασίες, αλλά μόνον σε αδιάσειστα στοιχεία, στοχεύοντας ο λόγος μας να μην είναι κατά το δυνατόν εύκολο να αμφισβητηθεί. Ουδείς εξ ημών διεκδηκεί το αλάθητο. Προσωπικά, επειδή έχω περάσει χρόνια και ζαμάνια στα μπετά τού κάθε επίδοξου ηγετίσκου, που έχοντας διαβάσει δυο μπροσούρες, επέμενε να προσφέρει λύσεις επί παντός επιστητού, επανειλημμένα έχω προειδοπιήσει τούς επισκέπτες αυτής τής σελίδας, ότι επειδή επιδιώκω να δομώ αυστηρά προσωπικές απόψεις, είναι επόμενο τα γραφόμενά μου να εμπεριέχουν σοβαρή πιθανότητα μεγάλου ποσοστού λάθους.
Επί πλέον κανείς εδώ δεν σε "χλέύασε", αλλά σε επαινέσαμε χωρίς εκπτώσεις. Θα είμαστε ηλίθιοι και ανάξιοι για την εκπλήρωση τής προσπάθειας που επωμιζόμαστε, εάν πελεκάγαμε οι ίδιοι από μόνοι μας τα πόδια μας. Οι διαφορά απόψεων μεταξύ όσων θεωρούμε εκ των πραγμάτων συνοδοιπόρους, είναι πάντοτε μόνον πολύτιμη. Διότι, εάν αποφεύγουμε τον διάλογο και περιχαρακώνουμε την σκέψη, τότε υποβιβάζουμε την ανάπτυξη προβληματισμού και δεν θα μπορέσουμε ποτέ να καταλήξουμε μέσα από μια δημιουργική πορεία σε χρήσιμα συμπεράσματα.

Συνεχίζεται...

botilastopelagos είπε...

Συνέχεια προηγούμενου...

Κατά τα άλλα, σε ευχαριστώ από καρδιάς για την εποικοδομητική συμμετοχή σου στα σχόλια. Επί πλέον, αυτή η σελίδα, αποδέχεται προς ανάρτηση απόψεις που έχουν μεγαλύτερη έκταση από τον οποιονδήποτε, διατηρώντας το δικαίωμα τού αντιλόγου από τον καθένα σε οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένου και εμού.

(/) είπε...

Θα προτείνω μια χείρα βοηθείας πού κρατάει ένα νήμα,
Φιλτατε Ανώνυμε θά σού κάνω και γω μία ερώτηση, που πατάει επάνω στο παρόν μωσαϊκό*
///
Ή Α μερική έστειλε στην Ανατολική Μεσόγειο δύο Αερο πλάνο φόρα , το ένα ήταν πλήρες φόρτου*, το άλλο ήταν κενό φορτίου* , μήπως γνωρίζεις γιατί;;;
Βέβαια, υπάρχουν πολλές λογικές απαντήσεις, αλλά η αλήθεια κρύβεται πέραν της λογικής,
///
Χρήσιμα αντι/κείμενα