01 Οκτωβρίου, 2023

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΣΑΝΔΑΛΟΥ

 


1.  Η ΑΣΑΝΔΑΛΟΣ ΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ

  Στην περιοχή τού Προμαχώνος τής Ακροπόλεως βρίσκεται ο ναός τής Απτέρου Νίκης. Σε αντίθεση προς το άγαλμα τής Νίκης τής Σαμοθράκης, που βρίσκεται στο μουσείου τού Λούβρου, που παριστά την Νίκη με φτερά, στον ναό τής απτέρου Νίκης υπήρχε χρυσό άγαλμα τής θεάς Αθηνάς, που εκλάπη. Σε εξωτερικό τοίχο τού ναού είχε αναρτηθεί ανάγλυφο τής λεγόμενης Ασανδάλου Γυναικός, το οποίον έχει μεταφερθεί στο “μουσείο” τής Ακροπόλεως. Είναι εμφανές, ότι πρόκειται για παράσταση τής Νίκης, χωρίς πτερά, η οποία λύνει το ένα από τα σανδάλια που φοράει. Ο εύλογος συμβολισμός τής απόθεσης των υποδημάτων ενεργοποιεί την πληροφορία, ότι η Ασάνδαλος Νίκη, έχει φθάσει στον τελικό της προορισμό και ότι δεν πρόκειται να προβεί σε περαιτέρω πορεία, παραμένουσα πιστή στην πόλη των Αθηνών. Όπως όμως ακριβώς συνέβη με το άγαλμα τής Νίκης τής Σαμοθράκης, από το οποίο έχει αφαιρεθεί το κεφάλι από τούς ορκισμένους εχθρούς τού Ελληνισμού, αντίστοιχα στο ανάγλυφο τής Ασανδάλου Νίκης έχει αφαιρεθεί το πρόσωπο. Και οι δυο αυτές επιθέσεις αποτελούν απόπειρα, μέσω τού ακρωτηριασμού των δυο αυτών υψηλών συμβολικών έργων τέχνης, να αφαιρεθεί η νόηση και να επιβληθεί συσκοτισμός στους μαχόμενους Έλληνες, με στόχο οι μάχες που αυτοί δίνουν να οδηγούν σε ήττες. Ο στίχος τού Διονυσίου Σολωμού για τον μαχόμενο Έλληνα είναι χαρακτηριστικός, με τον χαρακτηρισμό “ο πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος”. Πλην όμως, παρά την καταστροφή τού προσώπου, η Άπτερος Νίκη, ως Ασάνδαλος, παραμένει εδώ, στην Ιερή Πόλη τού Φωτός, που αποτελεί το κέντρον τής οικουμένης. Η αναζήτηση και η αποκατάσταση τού προσώπου τής Ασανδάλου Νίκης δεν αποτελεί απλή εικαστική πρόκληση, αλλά πρωτίστως καθήκον στην σφαίρα τής νόησης. Γονατίζοντας μπροστά στα ιερά σύμβολά μας, οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την μάχιμη Νόησή μας, ως απαραίτητο όπλο για την πορεία μας προς την Νίκη, ως διαδικασία, που είναι σε θέση να οργανώνει την σκέψη μας για την εκπόνηση μιας νικηφόρας τακτικής και στρατηγικής.

  Συχνά έχει εντοπισθεί, ότι η Ακρόπολις των Αθηνών είναι ένα σύνολο μαρμάρινων οντοτήτων, που οι σοφοί κατασκευαστές του δόμησαν με τέτοιο τρόπο, με αποτέλεσμα να υπερβαίνει η ρυθμική του λειτουργικότητα την άμεσα χρηστική αποστολή των επί μέρους κτισμάτων. Η γεωμετρική δυναμική αυτού τού συνόλου ενεργοποιεί μαθηματικούς συσχετισμούς, που συνέβαλλαν δημιουργικά στην διαμόρφωση τού γονότυπου των Ελλήνων κατοίκων τής πόλεως, πριν την καταστροφή αυτού τού μνημείου από τούς εγχώριους βανδάλους με απανωτές επιθέσεις στην διάρκεια των τελευταίων ετών. Πολλές φορές έχει καταγγελθεί, ότι σε αντίθεση με την τρέχουσα φάση, πριν την καταστροφή τής Ακροπόλεως, δεν υπερίπταντο αυτής πουλιά και αεροπλάνα, λόγω τού γεωμαγνητικού πεδίου που επικρατούσε.

 Πριν δεκαπέντε χρόνια, σε μια από τος πρώτες αναρτήσεις εδώ, η οποία δυστυχώς αποδείχθηκε προφητική, που έγινε στις 27 Νοεμβρίου 2007, έγραφα σχετικά:

"Δυο γερανοί ξεπρόβαλαν μέσα από τα μάρμαρα. Ότι είχε μείνει δηλαδή υπόλοιπο από αυτούς που προσπάθησαν να ρημάξουν κατά τη διάρκεια αιώνων, αυτό που τούς ήταν αδύνατο να κοινωνήσουν μαζί του. Αυτή τη φορά με τους γερανούς να ξεμοντάρουνε τις θείες κολώνες. Τα φορτηγά που τις φόρτωναν είχαν μια ταμπέλα που έγραφε:
"ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΡΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ.
ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣ Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗ ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ""

https://bostopel.blogspot.com/2007/11/blog-post_8559.html

Ο Παρθενών πριν την τελική καταστροφή του.


Ο Παρθενών μετά την τελική καταστροφή του.

 


  Δεν χρειάζεται να προστρέξει κάποιος στις λεπτομέρειες, για να αντιληφθεί την καταστροφή που συντελέστηκε. Η αίσθηση, που προκαλεί ένα αριστούργημα, σε αντίθεση με αυτήν από ένα τερατούργημα φωνασκεί.

 

2. Ο ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ

   Εάν εξετάσουμε τις συνθήκες τής ζωής μας και τις συγκρίνουμε με αυτές που κυριαρχούν σε κατάσταση πολέμου, μπορούμε να διαπιστώσουμε, ότι οι ομοιότητες που κυριαρχούν είναι πάμπολλες, ενώ οι διαφορές τελείως μετρημένες, εάν όχι ελάχιστες. Δεν είναι μόνον, ότι τα τελευταία χρόνια έχει εκλείψει πλήρως η αίσθηση τής κανονικότητας στις χώρες που προσάπτονται στο δυτικό μπλοκ. Σε αρκετές χώρες και με ιδιαίτερη ένταση στην Ελλάδα, αναπτύσσονται με ταχύτητα χιονοστιβάδας οι καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, ενώ χιλιάδες άνθρωποι κάνουν απανωτές εκκλήσεις στους τελείως αναποτελεσματικούς μηχανισμούς πολιτικής προστασίας να παρέμβουν για να διασώσουν την ύπαρξή τους. Ενώ διανύουμε ακόμη την φθινοπωρινή περίοδο και ο χειμώνας πλησιάζει απειλητικά, χιλιάδες άνθρωποι πασχίζουν να επιβιώσουν σε αντίσκηνα και κουτιά συσκευασίας και μεταφοράς εμπορευμάτων, τα λεγόμενα κοντέινερ, ενώ στερούνται τους στοιχειώδεις πόρους και τα στοιχειώδη για την επιβίωσή τους. Οι πτωχοποιημένοι άνθρωποι στις πόλεις βλέπουν τις συνθήκες τής ζωής τους να κατακρημνίζονται, ενώ οι διαδικασίες μαυραγοριτισμού σε όλα τα βασικά ήδη διατροφής, που αναπτύσσονται αυξητικά και απειλούν με πλήρη κυριαρχία στην προμήθεια των ειδών πρώτης ανάγκης, εγκαθιδρύουν βαθμηδόν καταστάσεις, που κυριάρχησαν κατά την περίοδο τής γερμανικής κατοχής.

  Η αίσθηση τής σιγουριάς έχει αποδημήσει για άλλες σφαίρες, εκτοπιζόμενη από καλπάζουσα αβεβαιότητα, που τείνει να προσλάβει διαστάσεις απροσμέτρητου άγχους, όχι μόνον για το αύριο, αλλά για την επιβίωση σε ενεστώτα χρόνο, οδηγώντας την πλειοψηφία έξω από τα όρια των ψυχικών της ορίων. Οι συνθήκες ολοκληρωτικής κρίσης, που βυσσοδομεί με γεωμετρικούς ρυθμούς ανάπτυξης ήδη, απειλεί να προσλάβει διαστάσεις εκθετικής προόδου, διαρρηγνύοντας ολοσχερώς τούς ιμάντες, που συγκρατούν τις εξελίξεις προς μια ακατάσχετη άβυσσο. Η κρίση ανοίγει τις δαγκάνες της κάτω από την μπαγκέτα τής κυβερνητικής ενορχήστρωσης, για να συμπεριλάβει όλους τούς τομείς τής δημόσιας ζωής. Οικονομία, εθνική άμυνα, υποδομές, συγκοινωνίες, οικοσυστήματα, επισιτισμός, εγκληματικότητα, λαθρομεταναστευτικό, έξαρση των ναρκωτικών και των αντικαταθλιπτικών, απόδοση δικαιοσύνης από εντεταλμένους τού Αλ Καπόνε, επιθέσεις μαφιόζικων χρηματιστικών συμμοριών για την υφαρπαγή τής στέγης, σε σύμπραξη με μαζικά μέσα, που έχουν μετατραπεί σε απροκάλυπτα συστημικά φερέφωνα, κατασπαράσσουν ολοκληρωτικά τις συνθήκες τής όποιας στοιχειωδώς οργανωμένης κοινωνικής ζωής, σπρώχνοντας σε πρωτόγνωρα βάθη τον πάτο τής χαβούζας, που έχει εγκλωβιστεί η κοινωνία. Και ο πλέον μολυσματικός βάλτος είναι αυτός που διαφεντεύει άνωθεν τής χαβούζας, περιλαμβάνοντας όλο τον κομματικό συρφετό. Ακόμη και ο από πλευράς ουσίας ανύπαρκτος χώρος των υποτιθέμενων και αυτοαποκαλούμενων “πατριωτικών” κομμάτων, όλων ανεξαιρέτως, είναι ενορχηστρωμένος στο ξεσκόνισμα και λουστράρισμα των βουλευτικών εδράνων, που νομιμοποιούν την βίαιη επιβολή μιας χούντας, που οδηγεί απροκάλυπτα την χώρα σε ασφυξία, μέσω μιας χοντροκομμένα χυδαίας καλπονοθείας. Ένα αυτοαποκαλούμενο “δημοκρατικό τόξο” για να εκτοξεύει ενάντια στον λαό δηλητηριώδη βέλη. Η επιλογή και αυτού τού ονόματος μόνον τυχαία δεν είναι, έστω κι αν αυτό ξεβράστηκε από το διαστροφικό ασυνείδητο των κομματικών δημίων. Εκφράζει με στόμφο τόσο τούς τοξικούς τοξοβόλους, όσο και το ποιοι αποτελούν τον ανυπεράσπιστο στόχο τους. Σε αυτό το σύγχρονο κατοχικό Σκοπευτήριο τής Καισαριανής ισχύει ένας απαράβατος νόμος. Απαγορεύεται με κάθε μέσο η καταμέτρηση των πτωμάτων. Είναι βέβαιο, ότι ποτέ δεν πρόκειται να δημοσιευτεί μια “επίσημη” στατιστική θανάτων για το έτος 2023. Οι νεκροί και οι σακατεμένοι αναμένεται να είναι πολλαπλάσιοι αυτών τού έτους 2022, που θέρισε η λεγόμενη “πανδημία, το βιολογικό όπλο, που ύπουλα πλάσαραν ως “κωρονοϊό” και τα εναίσιμα δηλητήρια. Το έτος 2023 αναμένεται να καταστεί εκ των πραγμάτων ως το έτος με το μεγαλύτερο πλήθος θανάτων και αναπηριών μετά την περίοδο τής γερμανικής κατοχής και τού εμφυλίου πολέμου. Και οι καταστροφές που θα προκύψουν το 2023 θα είναι υπερπολλαπλάσιες αυτών που προξενήθηκαν κατά την διάρκεια των δυο αυτών πολεμικών περιόδων. Συμπεριλαμβανομένης και τής νέας προσφυγιάς, σε σύγκριση με αυτή που προκάλεσε ο εμφύλιος.

   Το κύριο χαρακτηριστικό, που διαφοροποιεί μια περίοδο πολέμου από μια περίοδο ειρήνης, έγκειται στον τεράστιο αριθμό των νεκρών, των αναπήρων, το τεράστιο μέγεθος των καταστροφών, καθώς και στις απροσμέτρητες κακουχίες, την θλίψη και την απόγνωση, που προξένησε ο κάθες πόλεμος στον πληθυσμό. Μέσα στα σημερινά ζοφερά πλαίσια, εμφανίζονται οι πλέον θρασείς εκπρόσωποι τού κυβερνητικού αμοραλισμού, για να αποδώσουν τις καταστροφές που αυτοί προξενούν σε φυσικά αίτια και στο τυχαίο. Χωρίς όμως να πείθουν κανένα, στηρίζονται πλέον στην βίαιη επιβολή μέσω των ξεπουλημένων στην εξουσία υπανθρώπων τύπου βελιγκέκα. Εκθέτοντας με έπαρση, ότι η αμετροεπής αλαζονεία και η φασιστική τους πώρωση έχουν αποπέμψει κάθε ίχνος ήθους, λογικής και γνώθι σαυτόν από το γελοία και αποκρουστική φυσιογνωμία τους.

  Εάν επιθυμείτε να εκτιμήσετε, κατά πόσο βρισκόμαστε σε υβριδικό πόλεμο, προσμετρείστε θύματα και καταστροφές. Και ο πόλεμος είναι υβριδικός, διότι, ενώ εξωτερικά η κατάσταση υποδύεται καθεστώς ειρήνης, εσωτερικά διογκώνονται τα χαρακτηριστικά πολέμου.

 

3. Η ΕΠΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΟΥΤΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ "ΚΑΚΟΥ" ΣΤΟΝ ΓΟΝΟΤΥΠΟ 

  Σε παλαιότερη αναφορά για τον γονότυπο, στην οποία είχα παραθέσει και ένα βίντεο τού σημαντικού βιολόγου Bruce Lipton, είχα κάνει σχετικά εκτενή μνεία στον τρόπο που η πληροφορία και η συνείδηση επιδρούν στην διαμόρφωση τού γονότυπου. Αυτός δεν είναι σταθερά δεδομένος, αλλά βρίσκεται υπό συνεχή επαναπροσδιορισμό. Ειδικά η εξελικτική θεωρία, που πρεσβεύει, ότι ανώτερες μορφές ζωής προέρχονται από κάποιες κατώτερες, που αρχικά προϋπήρξαν, αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην διαδικασία τής προσαρμογής. Η δυνατότητα των έμβιων όντων να προσαρμόζονται βιολογικά σε νέες μετατροπές τού περιβάλλοντος, αποτελεί συστατική ιδιότητα για την επιβίωσή τους. 

 

δείτε και αυτό 

https://www.youtube.com/watch?v=3R2nj1DbMMI


   Ο Βίλχελμ Ράιχ περιγράφει στο βιβλίο του “Η Βιοπάθεια τού Καρκίνου” μια σειρά πειραμάτων που έκανε, τα οποία σχετίζονται με το φαινόμενο που ονόμασε “βιογένεση”. Αφού τοποθέτησε μέσα σε ένα αεροστεγές γυάλινο δοχείο αποστειρωμένο νερό με ψήγματα άνθρακα, τα εξέθεσε σε ηλιακή ακτινοβολία. Εξετάζοντας με το μικροσκόπιο το περιεχόμενο μετά από κάποιο διάστημα, διαπίστωσε την δημιουργία σε αυτό μονοκύτταρων οργανισμών, όπως αμοιβάδες, οι οποίες στην πορεία εξελίχθηκαν περαιτέρω. Η κυλινδρική μορφή τού DNA τού προσδίδει ιδιότητες ηλεκτρομαγνητικής κεραίας. Η ηλεκτρική κεραία έχει διάμηκες σχήμα, ενώ η μαγνητική έχει κυκλικό. Η σκέψη και γενικότερα η εγκεφαλικές λειτουργίες σχετίζονται με την παραγωγή κυμάτων, που έχουν χαμηλές συχνότητες και βρίσκονται στην περιοχή από 3 μέχρι 25 Hz.

  Στην επιστήμη τής βιολογίας εντάσσονται μεταξύ άλλων δυο βασικές ερευνητικές κατευθύνσεις. Η μια είναι Βιοχημεία, η οποία ερευνά την χημική σύσταση και συμπεριφορά των έμβιων συστατικών. Μια άλλη είναι η μελέτη τής συμπεριφοράς των έμβιων ζώων. Η συμπεριφορολογία έχει εξετάσει κατά πόσο η επανάληψη συγκεκριμένων συμπεριφορών μπορεί κάτω από συνθήκες να καθίσταται επίκτητη, δηλαδή να αποκτά παραμένοντα μόνιμο χαρακτήρα και να μην έχει απλά συγκυριακό χαρακτήρα, καταγραφόμενη στον γονότυπο και μεταβιβαζόμενη στους απογόνους. Ένας σημαντικός βιολόγος, που έχει μελετήσει αυτό το φαινόμενο είναι ο KONRAD LORENZ και έχει καταγράψει τα βασικά συμπεράσματα των ερευνών του στο βιβλίο “Το Ούτως Αποκαλούμενο Κακό. Σχετικά με την Φυσιολογία τής Επιθετικότητας” (Das sogenannte Böse. Zur Naturgschichte der Aggression). Το βιβλίο αυτό έχει κυκλοφορήσει και έχει μελετηθεί αρκετά και πέρα από τούς κύκλους των βιολόγων, από αρκετούς κοινωνιολόγους, ψυχολόγους, θεολόγους και κοινωνικούς ακτιβιστές στην Γερμανία. Όπως χαρακτηριστικά γράφεται στο οπισθόφυλλο τού βιβλίου, “Και ο άνθρωπος είναι επίσης ένα βιολογικό ον, που και γι αυτό ισχύουν τα συμπεράσματα των ερευνών τού Konrad Lorenz. Η μελέτη τής βιολογικής βάσης στην διαμόρφωση των ενστίκτων και παρορμήσεων, μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά να κατακτήσει ο άνθρωπος ένα ανώτερο επίπεδο στην βιολογική του ανέλιξη”. Εγώ θα πρόσθετα, ότι η παρέμβαση τής συμπεριφοράς στην διαμόρφωση τού γονότυπου, που μπορεί να οδηγήσει στην βελτίωσή τού ανθρώπου ως είδος, μπορεί κάτω από συνθήκες στοχευμένης χειραγώγησης, να οδηγήσει εξ ίσου εξελικτικά στην κατάπτωση και διαστροφή του, με την προώθηση ενός κατώτατου ανθρώπινου τύπου, ως προϊόν αποσύνθεσης των βιολογικών του χαρακτηριστικών, στα πλαίσια μιας δυστοπικής κυριαρχίας. 

 https://www.anticariataleph.ro/ProductContentFileHandler/700/700/das-sogenannte-bose-5603.jpg

  Τον κίνδυνο τέτοιου είδους εξελίξεων έχουν εντοπίσει κάποιοι συγγραφείς, που παρουσίασαν πολύ ζοφερά σενάρια για το μέλλον. Τις προειδοποιήσεις, που εξέπεμψαν σε κοινωνικό επίπεδο ο GEORGE ORWELL και ο PHILLIP DICK επέκτειναν στην σφαίρα τής κακοποίησης τής ανθρώπινης φυσιολογικής συγκρότησης, άλλοι “προφήτες” μιας επερχόμενης δυστοπίας, όπως ο ALDUS HUXLEY και ο STANISLAW LEM. Εδώ αξίζει να τονισθεί, ότι ενώ οι μελλοντολόγοι και οι συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας κατάφεραν εγκαίρως να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα για τρεις άκρως επικίνδυνες ατζέντες που προωθούνται πλέον με ένταση φανερά στην εποχή μας, προωθείται ταυτοχρόνως και ένας ακόμη, τέταρτος ακραία δυστοπικός προγραμματισμός, οι συνέπειες τού οποίου έχουν καταστεί αντιληπτές μόνον όσο αφορά ένα μέρος των επικείμενων απειλών, ενώ ένας πολύ ζοφερός τομέας τού φάσματος επικινδυνότητος περνάει δυστυχώς απαρατήρητος. Στα πλαίσια λοιπόν τής αποκατάστασης, επαναφοράς και ανασύνθεσης τού προσώπου τής ΑΣΑΝΔΑΛΟΥ ΝΙΚΗΣ, τής καταπολέμησης δηλαδή τής αντινόησης που προωθείται και τού παραμερισμού τής σύγχυσης που υποβάλλεται, είναι αναγκαίο να αποκαλυφθεί και αυτή η συνέπεια τής δυστοπικής ατζέντας που προωθείται και η οποία στοχεύει στην υποθαλπτική αλλοίωση τού ανθρώπινου γονότυπου, όχι με εργαστηριακές μεθόδους κλωνοποίησης, αλλά με έλεγχο τής συμπεριφοράς, μέσω στοχευμένων παρεμβάσεων στις γενετήσιες επιλογές των ανθρώπων. Ενώ αυτές πρέπει να αφορούν αποκλειστικά την ατομική σφαίρα, δέχονται κατά την διάρκεια των πρόσφατων δεκαετιών μια άνευ προηγουμένου επίθεση σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο από τούς υποχθόνιους χειριστές τής κοινωνικής μηχανικής, μέσω τής άνωθεν επιβολής τής εωσφορικής λοάτκι άτζέντας. Το πρόβλημα τής αδυναμίας, που εκδηλώθηκε, να αποκαλυφθούν αυτοί οι κίνδυνοι, οφείλεται στην δράση μιας σειράς διανοητών και καλλιτεχνών στο όχι τόσο πρόσφατο παρελθόν, των οποίων το έργο και η προσφορά χαρακτηρίζονται μεν αναμφίβολα από αξιώσεις κοινωνικής διαφώτισης και αφύπνισης, με αμφισβήτηση τού κατεστημένου, ή δημιουργώντας έργα τέχνης με σημαντική αισθητική αξία, πλην όμως αυτοί ήσαν ομοφυλόφιλοι. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν πχ. ο Κωνσταντίνος Καβάφης, ο Πιέρ Πάολο Παζολίνι μεταξύ αρκετών άλλων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην φάση, που έδρασαν αυτοί οι άνθρωποι, η ομοφυλοφιλικές τάσεις εκδηλωνόντουσαν αποκλειστικά σε ατομικό επίπεδο και ήσαν ποσοστιαία περιορισμένες, χωρίς να προβάλλουν αίτημα κοινωνικής επέκτασης, ή ακόμη λιγότερο κοινωνικής και πολιτικής επιβολής σε βάρος όλων, όσων διαφωνούν, ή δεν συμπορεύονται. Η ομοφυλοφιλία τότε δεν αποτελούσε μόδα και άνωθεν προωθούμενο κοινωνικό σπορ. Αυτή προσλάμβανε αφετηρία είτε από τελετουργικά μαγείας, που εφάρμοζαν μασονικά εδερφάτα, είτε από ιδιαίτερη ορμονική σύσταση που προέκυπτε φυσιολογικά εκ γενετής, είτε από διαστροφική διαπαιδαγώγηση κάποιων πωρωμένων μανάδων που είχαν χηρεύσει και αντιμετώπιζαν τα παιδιά τους ως ψυχολογικά υποκατάστατα τού θανόντος, επηρεάζοντάς τα υπερβολικά και με εγκλεισμό στα μητρικά θερμοκήπια, είτε ήταν επίκτητη λόγω στέρησης από εγκλεισμό σε φυλακές ή διαμονή σε εκκλησιαστικά οικοτροφεία, ή ήταν αποτέλεσμα αντίχριστου και απάνθρωπου ευνουχισμού, που εφαρμοζόταν σε κάποια μοναστήρια. (Τέτοια πρακτική εφαρμοζόταν από κάποιους στο παρελθόν στην μονή Κύκου στην Κύπρου. Θύμα της ήταν και ο αρχιεπίσκοπος Μακάριος, με αποτέλεσμα αυτή η εγκληματική πρακτική να συμβάλλει μοιραία στις τραγικές εξελίξεις στην νήσο. Οι Άγγλοι δυνάστες εκμεταλλεύτηκαν αυτήν την αναπηρία τού Μακαρίου, ώστε μέσω κινηματογραφήσεως ιδιωτικών περιπτύξεων να τον καταστήσουν εκβιάσιμο). Κατά την τότε φάση η ομοφυλοφιλία αποτελούσε αιτία κοινωνικού στιγματισμού και ήταν ποινικοποιημένη, παρόλο που την εφάρμοζε μια σωρεία πολιτικών ταγών, όπως ο υπασπιστής των ανακτόρων Ευταξίας, ο “εθνάρχης” Καραμανλής και ο Αβέρωφ. Οι διανοητές και καλλιτέχνες που προαναφέρθηκαν, αξιολόγησαν την ομόφυλη επιλογή τους τότε ως ατομικό τρόπο αντίστασης ενάντια στο κατεστημένο και την διπλοπρόσωπη αστική ηθική. Γι αυτό η μεγάλη πλειοψηφία τής κοινωνίας αντιμετώπισε την σχετική φιλελευθεροποίηση, που θεσπίστηκε μετά την δεκαετία τού '70, αν όχι με συμπάθεια, και συγκατάβαση, τουλάχιστον με αναμφίβολα δικαιολογημένη ανοχή. Πλην όμως η ατζέντα τής καμπάλ, των λεγόμενων “ρεφορμιστών”, που είχαν επιβληθεί ήδη από το ιδρυτικό συνέδριο το 1972 στην λέσχη Μπίλντερμπεργκ, εκμεταλλεύτηκε αυτήν την διαδικασία, για να προωθήσει σταδιακά την καταρράκωση των κοινωνικών αξιών και θεσμών, με στόχο την επιβολή μιας δυστοπικής κολάσεως.

  Ο στιγματισμός τής κλωνοποίησης, που ο Aldus Huxley στιγμάτισε στο βιβλίο “Όμορφος Θαυμαστός Κόσμος” απασχόλησε εγκαίρως την δημόσια προσοχή. Το ίδιο συνέβη με τον στιγματισμό τού λεγόμενου “μετανθρωπισμού”, μέσω τού βιβλίου τού Stanislav Lem Ιστορίες με Ρομπότ”. Ο Lem περιγράφει μια μελλοντική εξέλιξη, που ο άνθρωπος έχει διατηρήσει μόνον τον εγκέφαλό του, το οποίον μεταφέρει επάνω σε ένα δίσκο ένα ρομπότ, που εκτελεί τις εντολές του. Ο Lem και την διαστροφική εφαρμογή τής τεχνητής νοημοσύνης στο βιβλίο “Γκολέμ”, όπου περιγράφεται η καταδυνάστευση των ανθρώπων από ένα υπερυπολογιστή, που έχει ξεφύγει από έλεγχο. Και ενώ για όλες αυτές οι δυστοπικές απειλές, που στην εποχή μας κλιμακώνονται στην πράξη, έχει προηγηθεί εγκαίρως προειδοποιήσεις, που έχουν θέση σε κίνηση τα κοινωνικά ανακλαστικά, η μεσοπρόθεσμη διαστροφική μετατροπή τού γονότυπου μέσω τής επιβολής τής λοάτκι ατζέντας δεν έχει απασχολήσει ακόμη, τουλάχιστον επαρκώς, την προσοχή μας

 

0. ΟΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΝΟΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

  Ο άνθρωπος, όπως προαναφέρθηκε, διαθέτει από την φύση το δώρημα να προσαρμόζεται βιολογικά μέσω αναπροσδιορισμού τού γονότυπού του, σε νέα δεδομένα τού περιβάλλοντος. Αυτή είναι μια από τις βασικές ικανότητες, που συμβάλλουν στην εξασφάλιση τής επιβίωσής του. Η προσαρμοστικότητα όμως μπορεί ενώ αναπτύσσει κάποια όργανα τού σώματος και κάποιες λειτουργίες τους σε βάση εκσυγχρονισμού και βελτίωσης στα πλαίσια νέων δεδομένων, ενώ συνήθως οδηγεί ταυτοχρόνως στα πλαίσια τής ισορροπίας δυνάμεων και ενεργειακής στάθμης στην αποδυνάμωση, ή και ατροφία άλλων, όταν η χρήση τους περιορίζεται. Ο εκάστοτε βαθμός χρήσης των μερών τού σώματος, τής λειτουργίας τους και τής νόησης, διέπει και την εκάστοτε αξιολόγησή τους από το ψυχοσωματικό βιολογικό συγκρότημα. Έτσι, πχ. σε πρόσωπα που επιδίδονται σε νοητικές εργασίες με καθιστική ζωή, αδυνατίζουν οι κινητικοί μεις, εφόσον αυτά δεν φροντίσουν να εξισορροπήσουν αυτήν την διαδικασία με αθλήματα (σπορ) γυμναστική, ή τουλάχιστον περιπάτους κλπ.

  Στην Ελλάδα καταγράφεται πρόσφατα ένα πρωτόγνωρο ριάλιτι σόου με την πρωτοφανή προώθηση τού φαινομένου Στέφανου Κασσελάκη. Αποδίδονται σε αυτόν άριστες επικοινωνιακές ικανότητες, όπως και η στήριξη από ικανά επικοινωνιακά επιτελεία. Όμως η επιρροή όλων αυτών θα παρέμενε περιορισμένη, εάν τα μαζικά μέσα στο σύνολό τους, συμπεριλαμβανομένων και αυτών, που εξασκούν φαινομενικά αντιπολιτευτική “ενημέρωση”, δεν τον πρόβαλλαν με υπέρμετρο τρόπο, που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στο πραγματικό βάρος τού φαινομένου. Εδώ και εβδομάδες ένας εισηγμένος κίναιδος με ανύπαρκτη προσωπικότητα, προκλητικότατη συμπεριφορά, χαμηλότατη νοημοσύνη, επιβλαβέστατο κοινωνικό “λόγο”, φρενοβλαβή φιλαρέσκεια και ευτελή τσαλίμια και χωρίς θέσεις για τα καυτά προβλήματα, που απασχολούν την επιβίωση και την καθημερινότητα, προβάλλεται ως επερχόμενος ημίθεος τής πολιτικής σκηνής τού τόπου. 

   Πάνω από τα δυο τρίτα τής δημόσιας εκφοράς τού Κασσελάκη επικεντρώνονται στην προώθηση τής λοάτκι ατζέντας στα πλαίσια τής προπαγάνδισης ενός ξέφρενου διακαιωματισμού. Με απανωτή χρήση σαθρών επιχειρημάτων, όπως το “μα αυτή είναι η ζωή μου και ως κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου, η πολιτεία οφείλει να μού εξασφαλίζει τα στοιχειώδη δικαιώματά μου” επιδίδεται σε μια συστηματική και στοχευμένη διαστρέβλωση τής πραγματικότητος με ψευδεπίγραφη “προοδευτικότητα”. Εφόσον, πριν την επιβολή τής λοάτκι ατζέντας, είχε θεσπιστεί πλήρως ο σεβασμός στο ατομικό δικαίωμα των ομόφυλων πρακτικών, οι γενετήσιες επιλογές και τα δικαιώματα αυτοπροσδιορισμού στην γενετήσια σφαίρα είχαν αποκατασταθεί επίσης πλήρως από νομοθετικής πλευράς, με ταυτόχρονη κατάργηση τού κοινωνικού στιγματισμού, καθιστώντας πραγματικότητα την κατοχή υψηλών δημόσιων θέσεων σε θεσμικά όργανα σε δεδηλωμένους ομοφυλόφιλους. Αυτό το οποίο δεν είχε θεσπιστεί πριν την επιβολή με ταχύτητα εκθετικής προόδου τής λοάτκι ατζέντας, ήταν ο βάναυσος και απάνθρωπος ευνουχισμός των εφήβων, που θεσμοθέτησε η “κυβέρνηση” τού νωθρού και ανεγκέφαλου ενεργούμενου αλητάμπουρα τσίπρα, η εξαγορά βρεφών από “παρένθετες” μητέρες για δήθεν “υιοθεσία”, σαν η παρουσία τής μητέρας να αποτελεί μια άχρηστη “παρένθεση” με ανύπαρκτη διάρκεια στην ζωή τού ανθρώπου!!!!!!!, η προπαγάνδα με τρανσέξουαλς σε νηπιακούς σταθμούς βιασμού τού ψυχισμού των νηπίων, με βίαιο παραμερισμό τής συγκατάθεσης των των γονέων με δεσμευτική απόφαση για τα κράτη τού ΟΗΕ και η κατάργηση τής οικογένειας σε νομικά πλαίσια με την γελοιοποίηση και εξουθένωση τού θεσμού τού γάμου, μέσω της θέσπισης “γάμων” μεταξύ ομοφύλων, που έρχεται να επιβάλλει με τις πλάτες τής καμπάλ, ο αχυράνθρωπος Κασσελάκης. Η πλέον ειδεχθής, αλλά και πλήρως αποκαλυπτική για τον ρόλο αποδόμησης τού γονότυπου των Ελλήνων, που τού έχει ανατεθεί, είναι η εξαγγελία, ότι ο χαζοχαρούμενος επιβήτοράς του, “ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”!!!!!!!!!!!!!!

  Ταυτοχρόνως έχουν ενσωματώσει στο σκηνικό τής καταβαράθρωσης τής πολιτικής ζωής τού τόπου, τον αργυρώνητο βαρύγδουπο ανθρωποπίθικα Πολάκη, που στηρίζει αναφανδόν τον λεγάμενο, αφού τα τσέπωσε χοντρά η κλινική του και σαν απόφοιτος τού κολεγίου Τρούμπας εξαπολύει μονίμως χυδαιότατη φρασεολογία με στόχο την μετατροπή τού δημόσιου λόγου σε οχετό εξυβρίσεων.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/p-polakis-se-g-pretenteri-meta-apo-ayto-to-dimosieyma-apodeiknyeis-pos-eisai-enas-kouvas-me-skt/

  Οι άνθρωποι ως γνωστόν ανήκουμε μαζί με πολλά ζώα στην συνομοταξία των θηλαστικών. Σε αυτήν την ομοταξία ανήκουν όμως και άλλα έμβια όντα που δεν είναι θηλαστικά, όπως οι φάλαινες, που ανήκουν στα ψάρια.

   Σε πρόσφατο δημοσίευμα διάβασα, ότι στην Αγγλία το ποσοστό των νέων, που υποστηρίζουν το πρόγραμμα λοάτκι υπερβαίνει το 10%. Το πραγματικό ποσοστό πρέπει να είναι αρκετά μεγαλύτερο, εάν λάβουμε υπ ' όψει και όσους για λόγους σκοπιμότητος δεν εκδηλώνονται. Και επειδή ο μιμητισμός είναι πάγιον ίδιον τής ανθρώπινης ανοησίας, που κυριαρχεί ιδιαίτερα στους νέους και στους προσκείμενους στο life style βλαχογιάπηδες ανεξαρτήτως κοινωνικής και γεωγραφικής προελεύσεως, μπορούμε να συμπεράνουμε, ότι η λοάτκι ατζέντα, που επιβάλλεται και υποβάλλεται με κάθε ηθικά άνομο μέσον, προσλαμβάνει ως διογκούμενη λαίλαπα διαστάσεις χιονοστιβάδας, σε όλες τις χώρες τής δύσης και με ιδιαίτερη δυναμική στην Ελλάδα, όπως αποκαλύπτει το βίαιο απέναντι στην νοημοσύνη μας σπρώξιμο τού Κασσελάκη.

  Εάν τώρα προσπαθήσουμε να σταθμίσουμε τις επερχόμενες εξελίξεις, μπορούμε να συμπεράνουμε, ότι τα παιδιά που υφίστανται την βία τής εξαγοράς από “παρένθετες” μητέρες, δεν γνωρίζουν την διαδικασία τού θηλασμού. Εάν αναλογιστούμε το μέλλον τής εφαρμογής τού οράματος “προοδευτισμού”, που προωθείται μέσω τού κάθε Κασσελάκη, όχι ως εν τέλει ιντσρούκτορα αλλά ως μοχλού διεκπεραίωσης, που έχει υποστεί τερατογένεση ο ψυχισμός του, μέσω πολυετούς εφαρμογής μεθόδων ψυχικής μηχανικής, μπορούμε να δούμε ένα μέλλον να καταφθάνει απροσμέτρητα απειλητικά, όπου οι άνθρωποι γεννιούνται σε φάμπρικες παραγωγής παιδιών, όπως αυτή που σφραγίστηκε πρόσφατα στα Χανιά Κρήτης. Μεγάλος αριθμός από αυτά, στην περίπτωση, που είναι άρρενος φύλου, υφίστανται σε νεαρή ηλικία αφαίρεση των γεννητικών οργάνων και ανεξαρτήτως φύλου τούς επιβάλλεται τεχνητή ορμονική τροποποίηση, ώστε να προκύψουν τρανσέξουαλς κάθε είδος και μορφής, σύμφωνα με τα γούστα κάθε ανώμαλου εωσφοριστή, ως ένα νέο είδος ερμαφρόδιτων όντων, που καλείται να κυριαρχήσει επί τού πλανήτου. Έτσι στις πύλες στις φάμπρικες παρασκευής ανθρώπων διαβλέπω στο μέλλον να αναρτηθεί, όχι η επιγραφή “ARBEIT MACHT FREI“, όπως στο στρατόπεδο συγκεντρώσεως τού Νταχάου, αλλά κάποια απέραντη άλλη βλασφημία, που θα αφορά τον πολλαπλασιασμό των ανθρωπόμορφων θυμάτων και την επί γης κυριαρχία τους. 

  Με την κατάργηση τού θηλασμού, θα προκύψει προσαρμογή τού γονότυπου, με απώλεια τού στήθους των γυναικών. Παρομοίως θα εκλείψει και το πέος, αφού ο οργασμός θα γίνεται με σεξουαλικά βοηθήματα. Η εκσπερμάτωση θα γίνεται με τον πρωκτό, ενώ όλα τα κινητά τηλέφωνα που διαθέτουν δονητή, θα έχουν σχήμα πέους. Οι άνθρωποι θα τρέφονται μέσω των προφυλακτικών, που εκτός από διάφορες γεύσεις, θα εμπλουτιστούν με τις αναγκαίες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Κεντρικό σύνθημα στις διαδηλώσεις για δημοκρατικά δικαιώματα θα είναι “Δώστε gay στον λαό”, ενώ οι φίλαθλοι στα γήπεδα ποδοσφαίρου θα φωνάζουν “ένα και να gay“. To λυπηρότερο όλων θα είναι η απόγνωση των όφεων, επειδή οι άνθρωποι απέκτησαν φολίδες.

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΡΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ALDUS HUXLEY ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ ΚΑΙ ΑΝΩΔΕΙΝΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΕΝΑΡΙΑ.

 

13 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Φίλε Διονύση,
την πρόταση με την φάλαινα την έκανα στον Διόδοτο ως εξής:

"Οι άνθρωποι ως γνωστόν ανήκουμε μαζί με πολλά ζώα στην συνομοταξία των θηλαστικών. Σε αυτήν την ομοταξία ανήκουν όμως και άλλα έμβια όντα που ενώ είναι θηλαστικά, όπως οι φάλαινες, μοιάζουν με ψάρια"

Δεν ξέρω αν εννοούσες σκόπιμα κάτι άλλο, πάντως φαίνεται σαν να λες ότι η φάλαινα είναι ψάρι, και όχι ότι μοιάζει με ψάρι.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Το άρθρο, για τα δικά μου γούστα.. ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

botilastopelagos είπε...

Αγαπητέ ΚΩΣΤΑ,
θερμά ευχαριστώ για την μόνιμη στήριξη και προπάντων για την ειλικρινή φιλία. Σωστή η διόρθωση για την φάλαινα. Μέσα σε ένα πολιτικό περιβάλλον, που βαφτίζουν όλο πιο έντονα το ψάρι κρέας, δυστυχώς παρασύρθηκα...

(/) είπε...

Σουρεαλισμός
///
Η Νίκη έμεινε τυφλή,
Και εξαιτίας της κατάστασης τής ,δώρισε τά σανδάλια της στόν Ερμή, και ό Ερμής της χάρισε τά δικά του φτερωτά σανδάλια,,,
Ή Νίκη δεν ήξερε ότι ό Ερμής λέγεται και Τρικέφαλος!
Και αν τόν Ονοματιζε Τρικέφαλο αυτός θα τής έδινε το ένα του κεφάλι για να μπορέσει η Νίκη νά βλέπει με τά μάτια του Ερμή και επιπλέον να πετάει με τά φτερωτά του σανδάλια Ταχύτατα όπου την καλέσουν προς βοήθεια,
Ποιος θα τής το πει όμως;;;

(/) είπε...

Βήματα,,, ΕυγεΝικά και ΕυγοΝικά
///
Θέλησα να μετρήσω πόσα βήματα είναι το δωμάτιο που μένω(είναι 4,5χ4,5 μέτρα), και καθώς τά μέτρησα έλαβα ένα iμέιλ που με έκανε πολύ χαρούμενο!!!
Τό μέτρησα γιατί θέλησα να φανταστώ τον Χώρο που διαμένει Ο Φιλτατος Συναγωνιστής Διονύσης(εφόσον το έγραψε σέ σχόλιο του), θέλησα να τόν δω καθώς σκέφτεται και κάνει συλλογισμούς! Τόν είδα με τά χέρια σταυρωμένα να σκέφτεται και σε κάποιες στιγμές έξαψης να σηκώνει το χέρι ψηλά και σάν νά τραγουδά!!!
Ό Αγαπητός Διονύσης είναι ό μόνος Άνθρωπος που με βάζει σέ μπελάδες*:-) σκέψεων!!
Σέ πρόσφατο σχόλιο, μου έγραψε για το σθένος της Ευγένειας!
Και προσπάθησα σάν λαϊκός άνθρωπος που είμαι να χωρέσω** την Ευγένεια γύρω μου, και σας λέω αλήθεια ότι έπιασε πολύ λίγο χώρο,,,
Ένα πρότυπο δείγμα Ευγένειας ούτως ώστε να φανερωθεί η δύναμη* τής υπάρχει μέσα στους διαλόγους στο Συμπόσιο του Πλάτωνα!
Όι διάλογοι μέσω της Ευγένειας επάνω στο θέμα περί Έρωτος έδινε μεγαλύτερη δυναμική στην έλξη/λέξη του Λόγου!!!
///
Τώρα θέλησα να χωρέσω** την Ευγένεια μέσα στόν καθορισμένο χώρο που λαμβάνονται οι αποφάσεις και επιβάλλονται Νόμοι από αυτούς που κυβ ερ νουν! την Χώρα μας,,,
,,,
Ευγένεια πού είσαι;;;,,,
Χάθηκε ή Ευγένεια,,,,
,,,

(/) είπε...

τότε δε πρόσωπον προς πρόσωπον άρτι γινώσκω εκ 'μέρους',

τότε δε επιγνώσομαι καθώς και επεγνώσθην.

(/) είπε...

;;;
https://youtu.be/WXdoOsahAqc?si=Sv_UOGcOK9ga8kH_

(/) είπε...

Εμφανίστηκε στο Πεδίο Πληροφορίας ή Λόγχη!!!
Αλλά ποια Λόγχη;;;
Σαν Κεραυνός,,,
https://youtu.be/JNqKYsEf818?si=QmcXQqObozvp4iAv

(/) είπε...

Κάποτε την έψαχναν πολλοί, άνθρωποι και Κράτη,,,
Αυτήν την περίφημη
Λόγχη του Πεπρωμένου,,,
Η Λόγχη του Πεπρωμένου=3119
ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΓΚΡΕΤΛ ΜΠΡΑΟΥΝ=3119
ΕΓΕΝΝΗθΗ Ο ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΣ ΥΙΟΣ=3119
Ο ΠΥΡΗΝ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ=3119
ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ=3119
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ=3119
ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ=3119
,,,

(/) είπε...

Παρασκευή* 13

(/) είπε...

Σουρεαλισμός
https://www.youtube.com/live/CnpLFapCkr4?si=2WI4MHBirI0seRFv

(/) είπε...

Χ ΑΜ ΑΣ=842
Η ΙΕΡΗ ΛΟΓΧΗ=842
Ο θΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ=842
ΦΟΒΟΣ=842