29 Ιουνίου, 2023

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ - ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

 

                                               Θησεύς ο Βασιλεύς των Αθηνών

                                                      έργο τού Θεόφιλου

 

3. Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΡΟΝΕΙΑΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΗΡΩΙΣΜΟΥ - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ 

   Εκείνη η εξέλιξη, που αποκαλύπτει την πλήρη κυριαρχία των κρόνιων ιερατείων (και εμμένω σε αυτόν τον όρο διότι ο κάθε είδους εωσφορισμός, με κύριο εκπρόσωπο μεταξύ αυτών, δεν αποτελούν παρά την έκφανσή του, όπως αυτή επωάστηκε ιστορικά στα πλαίσια τού παπισμού με το τάγμα των ιπποτών τού ναού και το τάγμα των ιησουιτών στην συνέχεια) αφορά το αποκρουστικό πρόσωπο, που έδειξαν αρκετοί θεσμοί στην περίοδο τής “πανδημίας”, όχι μόνον με την επιβολή υποχωρητικότητας στην λήψη τού δηλητηρίου. Τότε φάνηκε ξεκάθαρα, ότι ο όρκος που ακολουθούν πλείστοι όσοι ιατροί, δεν είναι αυτός στον Ιπποκράτη, αλλά είναι όρκοι σιωπής και υποταγής, σε κυκλώματα που απεργάζονται τον αποπληθυσμό και τον υποβιβασμό των λειτουργιών των ανθρώπων μέσω τής φυσικής τους αλλοτριώσεως. Ιδιαίτερα έντονα όμως καταγράφηκε στον τρόπο, με τον οποίον χειρίστηκε το ζήτημα τής δημόσιας υγείας το κατεστημένο των νοσοκομειακών ιατρών. Τεράστιος αριθμός ασθενών, που αναζήτησε τότε περίθαλψη και θεραπεία στα νοσοκομεία με πλείστα νοσήματα όπως καρδιοπάθειες, υπέστη χωρίς αποχρώντα λόγο τραχειοτομή και δολοφονήθηκε. Η κυβέρνηση συνέβαλε οργανωμένα και εκ συστήματος σε αυτήν την διαδικασία, καταβάλλοντας στα νοσοκομεία περισσότερες χιλιάδες ευρώ, για κάθε σκόπιμη θανάτωση. Η ίδια εξαγόρασε με εξήντα εκατομμύρια ευρώ τούς προκαθήμενους τής θεσμικής εκκλησίας τής Ελλάδος στον στιγματισμό και τον αποκλεισμό από “ιεροπραξίες”, αυτών που δεν αποδέχτηκαν τα δηλητήρια.

   Ενάντια στον οχετό τής ΟΜΕΡΤΑ όρθωσαν διαχρονικά το ανάστημά τους οι ηρωικές μορφές τού Ελληνισμού. Οπλισμένοι με αποφασιστικότητα και ανυποχώρητη πίστη στο δίκαιο τράβηξαν μια μοναχική οδό σύγκρουσης, ενάντια σε όλους και όλα, που σέρνονταν από το άρμα τής κρόνιας λατρείας, όχι αόριστα και αφηρημένα, αλλά αμφισβητώντας στην πράξη όσα αυτή επέβαλε. Στην περίπτωση τής “πανδημίας” η μορφή που έδρασε εμπράκτως ενάντια στην επιβολή των μέτρων της και όχι μόνον με φραστικές αμφισβητήσεις, χωρίς βεβαίως να αμφισβητείται η θετική συμβολή και αυτών, ήταν ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, επιδεικνύοντας μοναδικό πνεύμα μαχητικότητας, αλλά και αποτελεσματικότητας. Συσπειρώνοντας δεκάδες συγγενών υποψήφιων θυμάτων τής ιατρικής αυθαιρεσίας, κατόρθωσε να σώσει πολλούς ασθενείς από βέβαιη καρατόμηση. Με ηρωικό θάρρος, αλλά και σοφή μεθοδικότητα, προώθησε σωρεία δικαστικών καταγγελιών ενάντια στους αυθαιρετούντες σε βάρος ασθενών και αποκάλυψε τις πρακτικές τους με μια ακούραστη καμπάνια στα κοινωνικά δίκτυα. Δεχόμενος σωρεία απειλών, συκοφαντιών, αλλά και ποινικών διώξεων, δεν λύγισε, χωρίς ποτέ να επιχειρήσει να εξαργυρώσει πολιτικά τούς αγώνες του, όπως έπραξαν πλείστοι άλλοι, που είχαν ποιοτικά μικρότερη προσφορά από αυτόν.

  Αναπόσπαστα συνδεδεμένος με τον ήρωα και η την μοίρα που τού επιφυλάσσεται είναι η τραγική του απόληξη.

(Σε αυτό το σημείο ζητώ την κατανόηση για τα διαλείμματα, που συμβαίνουν κατά την συγγραφή αυτού τού κειμένου. Αποδίδω σε αυτήν την σειρά των αναρτήσεων κεντρική σημασία και σε αρκετές από τις αναφορές που καταθέτω, δεν γράφω εκ τού συστάνδειν, δηλαδή βρισκόμενας σε άμεση γειτονία με την περιοχή, που επιχειρώ να πραγματευτώ και πολύ λιγότερο διαθέτοντας ήδη μια πλήρη επισκόπησή της. Τουναντίον, έχοντας εντοπίσει την περιοχή που θεωρώ βαρύνουσα, πρέπει πρώτα να την αφουγκραστώ, στην συνέχεια να την προσεγγίσω και μετά να την χωνέψω, πριν διατυπώσω κάποια άποψη σχετικά στην οθόνη. Σχετικά με την έννοια τού Τραγικού έχω κάνει στο παρελθόν μια εκτεταμένη ανάρτηση με τίτλο ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ στις 18 Οκτωβρίου τού 2010, με κάποιες αναφορές επίσης στο “Περί Ποιητικής” τού Αριστοτέλους, οπότε διαθέτω σχετικά εδώ και αρκετό καιρό κάποιες απόψεις:

http://bostopel.blogspot.com/2010/12/blog-post_18.html

Πλην όμως τακτική μου δεν είναι είναι αναμασάω αυτά που κατέθεσα στο παρελθόν, με στόχο να προκαλώ εντυπώσεις, αλλά να προσπαθώ να προχωράω τον προβληματισμό, στον βαθμό, που ωριμάζω και ο ίδιος).

 

Συνεχίζεται...

16 σχόλια:

botilastopelagos είπε...

@ ΑΝΩΝΥΜΟΣ
Αγαπητέ, σάς ευχαριστώ για το σχόλιό σας. Πάντοτε εκτιμώ την κριτική άποψη και τον αντίλογο. Το θέμα που θέτετε έχει νομικό χαρακτήρα και ως μη ειδικός πρέπει να μελετήσω και να ερευνήσω αντιστοίχως, ώστε να μπορέσω να σχηματίσω μια άποψη σχετικά. Και οπωσδήποτε, σύμφωνα μετά τις αντίστοιχες διαπιστώσεις, δεν θα διστάσω να αναλάβω και τις συνέπειες που μπορεί να προκύψουν.
Επιτρέψτε μου όμως μια παρατήρηση εκ των προτέρων. Ο Νίκος Αντωνιάδης, ασχέτως τής προσφοράς του, η μη και των όποιων προθέσεών του, έκανε μια άνευ προηγουμένου καμπάνια ενημέρωσης. Εσείς, σύμφωνα με τα γραφόμενά σας, έχοντας προβεί σε μια διαπίστωση τεράστιας σημασίας, που εάν γινόταν κοινωνικό κτήμα, θα μπορούσαν να βοηθηθούν και να προστατευθούν από αυθαίρετες επιβουλές και κυρώσεις χιλιάδες παιδιών και γονέων, βοηθήσατε ένα μόνον θιγόμενο, τον οποίον αποκαλείτε "δικό σας", εάν κατανόησα το σχόλιό σας σωστά. Για ποιον λόγο δεν προβήκατε σε μια πλατιά κοινωνικοποίηση τού θέματος; Σε αυτήν την περίπτωση δεν ισχύει ο ποινικός κώδικας και για στην δική σας περίπτωση, ή εν πάσει περιπτώσει, πως αξιολογείτε από ηθικής σκοπιάς τον αυτοπεριορισμό, που διαφαίνεται ότι επιδείξατε;
Σάς ζητώ συγγνώμη, εάν παρερμηνεύω τα γραφόμενά σας και σας παρακαλώ διορθώστε με, εάν συμβαίνει αυτό. Πλην όμως, από τον τρόπο που έχετε διαμορφώσει το σχόλιό σας, δεν μπορώ να εξάγω ένα ακριβές συμπέρασμα σχετικά με την ιδιότητά σας και τις ευθύνες, που μπορεί να έχετε στην κατεύθυνση τής δημοσιοποίησης και έγκαιρης ενημέρωσης σε όσο δυνατόν πλατύτερα πλαίσια, ή και τις θεμιτές δραστηριότητες, που μπορεί ενδεχομένως να έχετε ήδη αναπτύξει σχετικά, χωρίς όμως αυτό να διαφαίνεται από το σχόλιό σας.
Εννοείται, ότι εάν διαπιστώσω ιδιοτέλεια, σκοπιμότητες εκμετάλλευσης, ή δολιότητα στις δραστηριότητες τού Νίκου Αντωνιάδη, δεν θα έχω τότε τον παραμικρό ενδοιασμό να το δηλώσω δημοσίως. Η παρούσα σειρά των άρθρων αφορά τον εντοπισμό και την ανάδειξη πολιτικών παθογενειών, οι οποίες με τον ένα ή άλλο τρόπο μάς αφορούν όλους, μη εξαιρουμένου εμού τού ιδίου. Στόχος μου είναι να αναδείξω στην επιφάνεια ΟΛΑ τα κακώς κείμενα, που φρονώ, ότι είμαι σε θέση να διαπιστώσω, χωρίς εκπτώσεις.
Πέραν αυτού, θεωρώ πολύτιμο τον αντίλογό σας σε κάθε περίπτωση και σάς καλώ να με αντικρούετε, όπου διαπιστώνετε σφάλματα. Πρέπει επί τέλους να αναδείξουμε όλες τις αδυναμίες και τα σφάλματά μας, αλλιώς δεν μπορεί να υπάρξει προοπτική ιάσεως. Επί πλέον σάς ευχαριστώ για τον κόπο που καταβάλετε, για να διαβάζετε κάποια από αυτά που παρουσιάζω. Αναμφιβόλως, έστω κι αν βοηθήσατε στο συγκεκριμένο ζήτημά ένα και μόνον θιγόμενο, σάς συγχαίρω γι αυτό το επίτευγμά σας. Το παρόν ιστολόγιο είναι ανοικτό, στα πλαίσια τής ταπεινής του επιρροής, για να προβάλλει νομικά θέματα, που κρίνετε ότι χρειάζεται να προσλάβουν δημοσιότητα. Ευχαρίστως δέχομαι μέιλ και τηλεφωνικές επικοινωνίες στο νούμερο 0049-30-94885724 γι αυτό, ώρες γραφείου.

Ανώνυμος είπε...

...ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Η' ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ. ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Σ.Τ.Ε. ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ Η' ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Φ.Ε.Κ. ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΜΙΛΑΩ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΙΔΑΛΩΔΗ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΟΥΝΕ ΟΙ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ.
ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ" (2021/953) ΤΙΣ ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΑΪΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΒ. ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΣΑ; ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΠΩΣ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΥΛΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΙ Ο Α.Φ.Μ. ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟΣ κ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑ; ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑΜΗΝ ΤΟ ΕΠΕΔΙΩΞΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΟΥΤΕ ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΗ" ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΣ ΘΕΩΡΕΙΣΤΕ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ" ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΘΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ, Δ/ΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΟΥ.
ΤΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΟ, Ο ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΩΣ Μ.Κ.Ο. ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ.
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ "ΔΩΜΑ" ΜΕ ΤΟ "ΜΑΔΩ".
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ "ΦΑΣΙΣΜΟ", ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΠΑΝΩΤΗ 'ΡΟΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΩΝ. ΕΝΑ ΘΕΜΑ Η' ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΗ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑΝ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ, ΟΝΤΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟΥ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑ ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΕΤΕ.
ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ -Η' ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ- ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ (ΠΙΣΤΗ) Σ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ.
"Η κατοχή των πιστοποιητικών που αναφέρονται στην παράγραφο 1 (ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΝΟΣΗΣΗΣ, 'ΡΑΠΙΝΤ) δεν αποτελεί προϋπόθεση για την άσκηση του δικαιώματος ελεύθερης κυκλοφορίας." ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΕΚΤΥΠΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ Ε.Ε. κ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠ. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΙΤΑΛΟΥ SASSOLI. ΚΑΙ ΣΥ ΤΡΕΧΕΙΣ -ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ- ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ "ΔΙΑΒΑΣΕΙ" ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ...
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ,
ΑΝΩΝΥΜΟΣ

botilastopelagos είπε...

Αγαπητέ φίλε,
σάς ευχαριστώ για την απάντησή σας και τις τις πρόσθετες διευκρινήσεις που καταθέσατε.
Κατ' αρχήν εδώ είστε ανά πάσα στιγμή ευπρόσδεκτος, όπως και κάθε άλλος, για να προβάλετε ότι επιθυμείτε. Δεν πρόκειται για κάποια παροχή φιλοξενίας, αλλά για το αναφαίρετο και αυτονόητο δικαίωμα στον διάλογο, στην διατύπωση κριτικής άποψης και στον αντίλογο. Από την στιγμή, που συμμετέχει κάποιος στον δημόσιο διάλογο, ωφείλει να είναι ανοικτός στον αντίλογο, χωρίς εκπτώσεις. Εάν ένα ιστολόγιο μπορεί να παρομοιαστεί με ένα φυτό, τα σχόλια είναι το νερό που το θρέφει. Σε αντίθετη περίπτωση πρόκειται για μονοκουλτούρα.
Το ότι σχολιάζετε ανώνυμα, κατ' ουδένα τρόπο μειώνει τα γραφόμενά σας, εφόσον οι απόψεις σας στηρίζονται από επιχειρήματα. Τα εκάστοτε προβαλόμενα ψευδώνυμα, που συχνά συνοδεύουν σχόλια, δεν συνιστούν επωνυμίες, αλλά γενικό προσδιορισμό τής πηγής, από την οποία προέρχεται ένα σχόλιο και ενώ έχουν σαφώς κάποιο σημαντικό λειτουργικό χαρακτήρα σε βάση διαχωρισμού και προσδιορισμού, δεν τα θεωρώ απαύγασμα δεοντολογίας. Εάν σχολιάζει κάποιος επώνυμα, με διαδικτυακό ψευδώνυμο, ή ανωνύμως, θεωρώ ότι αυτό συνιστά θεμιτή επιλογή του σε κάθε περίπτωση. Βαρύτητα αποδίδω στις απόψεις που εκφράζονται και στην τεκμηρίωσή τους. Αυτός που επικρίνετε είναι πρόσωπο άκρως προωθημένο στα πλαίσια τού δημόσιου διαλόγου, άρα η έκθεσή του σε δημόσια κριτική είναι συνακόλουθη επιλογή του. Αυτό που έχει σημασία είναι η ποιότητα τής κριτικής που επιχειρείται και όχι ο έλεγχος ταυτοτήτων, που ουδόλως ενδιαφέρει τον υποφαινόμενο.
Εξ όσων επιπροσθέτως αναφέρετε, οφείλω να αναγνωρίσω, ότι πράξατε σχετικά με το θέμα, αυτά, που σύμφωνα με την εκτίμηση και την συνείδησή σας θεωρήσατε δυνατόν και πρόσφορο να πράξετε. Και δεν υπάρχει κάποιος λόγος, για να μην αποδεχθώ την καλή σας διάθεση και την ευσυνειδησία σας σχετικά.
Όπως διαφαίνεται από την πορεία τής ανάρτησης, αυτή μετά την κατάθεση τού σχολίου σας, δεν προχώρησε στο τριήμερο που ακολούθησε. Στόχος τού διαλέμματος αυτού ήταν να στραφεί η προσοχή των επισκεπτών στον σχολιασμό σας και να ερευνήσω σχετικά με τα επιχειρήματα που προβάλλατε, αλλά και διότι επιθυμούσα να στοχαστώ πρεταίρω την ανάπτυξη τού θέματος περί ηρωισμού και τραγικότητος.
Κατά την διάρκεια των προηγούμενων ημερών προσπάθησα να ερευνήσω στο διαδίκτυο τα βασικά σας επιχειρήματα. Κατ' αρχήν, όσο αφορά την νομική ορθότητα των ισχυρισμών σας, αυτή τεκμηριώνεται επαρκώς από το σχόλιό σας και μπορεί να θεωρείται κατά την εκτίμησή μου δεδομένη, χωρίς περεταίρω διερεύνηση. Πλην όμως, με την προσπάθειά μου να εξακριβώσω την κύρια καταγγελία σας σχετικά με την απόδωση αποκλειστικά ιδιοτελών κινήτρων στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τού Νίκου Αντωνιάδη, που είναι η ίδρυση ΜΚΟ, δεν μπόρεσα να βρω κάποια στοιχεία σχετικά. Δίνοντας στην μηχανή ψαξίματος τα λήμματα “Νίκος Αντωνιάδης, ΜΚΟ” δεν βρήκα κάποια σχετική αναφορά, οπότε σάς παρακαλώ να καταθέσετε συγκεκριμένα στοιχεία.
Άλλες κριτικές αναφορές που εντόπισα τις πρόσεξα με προσοχή, όπως το ποντκαστ τού Άρη Δημοκίδη στο LIFO, στο οποίον όμως δεν περιέχεται κατά την γνώμη μου κάποια αξιόπιστη επιχειρηματολογία σε βάρος του.
https://www.lifo.gr/tags/nikos-antoniadis

Συνεχίζεται....

botilastopelagos είπε...

Συνέχεια προηγούμενου...

Ο Άρης Δημοκίδης καταλογίζει επικριτικά στον Νίκο Αντωνιάδη, ότι αυτός ζητά οικονομική ενίσχυση από τούς υποστηρικτές του στο φέισμπουκ. Αυτό δεν το θεωρώ διόλου επιλήψιμο. Αποτελεί πάγια πρακτική αρκετών κοινωνικών ακτιβιστών, να προβαίνουν σε εκκλήσεις για οικονομική ενίσχυση. Στην περίπτωση μάλιστα ενός επαγγελματία, που αφιερώνει τον κορμό τού χρόνου του στην προώθηση ενός κοινωνικού στόχου, θεωρώ την έκκληση για οικονομική ενίσχυση αυτονόητη. Βεβαίως, σημαντικό ρόλο στην αποτίμηση μιας τέτοιας διαδικασίας παίζουν το ύψος των δωρεών και ο τρόπος, που αυτές δαπανούνται.
Κατά την πρόσφατη εκδίκαση τής καταγγελίας τού Νίκου Αντωνιάδη είδα αρκετούς ανθρώπους στα σχετικά βίντεο να τού συμπαρίστανται έξω από το δικαστήριο καθώς και κάποιον, που έκφραζε με συντριβή την ευγνωμοσύνη του προς το πρόσωπό του.
Εξ όσων στοιχείων έχω μπορέσει να συγκεντρώσω μέχρι τώρα, δεν δύναμαι να διακρίνω στην όλη προσπάθεια μια κερδοσκοπική συνωμοσία, ως κύριο κίνητρο στην ανάπτυξη των σχετικών δραστηριοτήτων, οπότε παραμένω, τουλάχιστον προς ώρας, στις εκτιμήσεις που διατύπωσα στην ανάρτηση, μέχρι τουλάχιστον να καταθέσετε εσείς τεκμηριωμένα στοιχεία, που να επιδέχονται πιστοποίησης, για όσα προβάλετε στο δεύτερο σχόλιό σας.
Αναφορικά με το ζήτημα τής ρύθμισης τής ΕΕ., που δεν αξιοποίησε ο Νίκος Αντωνιάδης, πράγματι μπορεί να υφίσταται έλλειμμα. Πλην όμως, θεωρώ κύριο κριτήριο στην αποτίμηση των δραστηριοτήτων κάποιου, αυτά που προωθεί στην κατεύθυνση τής υπεράσπισης τού κοινωνικού συνόλου και δευτερευόντως αυτά που παραλείπει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΤΥΠΩΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

botilastopelagos είπε...

Αγαπητέ αδελφέ,
για να αποδομηθεί η δημόσια εικόνα ενός προσώπου, που διαθέτει ισχυρή εκτίμηση, έστω από ένα τμήμα τής δημόσιας γνώμης, πρέπει να κατατεθεί μια θεμελιωμένη τεκμηρίωση. Αυτός ήταν ο λόγος, που σάς παρακάλεσα να μού κοινοποιήσετε σχετικούς συνδέσμους και παραπομπές, για την ΜΚΟ, που γράψατε ότι έχει ιδρύσει ο Νίκος Αντωνιάδης. Στόχος τής παράκλησής μου αυτής δεν είναι να κλείσω όπως όπως το ζήτημα που θέσατε, αλλά να το προωθήσω σε σοβαρή και τεκημριωμένη βάση. Οπότε, τουλάχιστον για μένα, αυτό το θέμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ.
Τα σχόλιά σας ήσαν σαφή και κατανοητά, πλην όμως η τεκμηρίωση που καταθέσατε έχει - τουλάχιστον μέχρι τώρα - κατά την κρίση μου ελλείψεις. Η κατανόηση δεν είναι αποκλειστικά ζήτημα νοητικής πρόσληψης, αλλά προϋποθέτει και την διάθεση να δειχθεί κατανόση, σε ένα ζήτημα, που απασχολεί με έμφαση κάποιον. Και μια τέτοια διάθεση θεωρώ αυτονόητο ότι πρέπει να υφίσταται από την πλευρά μου, τόσο για εσάς, όσο και για κάθε άλλο φίλο, ή φίλη, που παρακολουθεί αυτήν την σελίδα.

Ανώνυμος είπε...


Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΩ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο. ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ (ΕΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ) ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ (ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2020) ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ (Μ.Κ.Ο.) ΤΟ "ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ" ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ(;) ΠΑΛΑΙΟ ΠΑΣΟΚΤΖΗ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗ, ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΕΝΩ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ.
Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΣΙΩΠΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΤΟΥ "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ" (2021/953). ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ, Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο. ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.
Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ (2020) ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ (2021) ΗΤΑΝ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ "ΜΕΤΡΑ" ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ. ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ. ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ κ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ (π.χ. ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΟΒΙΕΔΟ) ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΝΟΜΙΚΑ ΘΑ "ΣΚΟΝΤΑΦΤΕ" ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ, ΣΚΟΠΙΜΩΣ Η' ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΜΕΤΡΗΣΙΜΗ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΗΜΑ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΘΙΓΕΤΑΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.
ΚΑΙ 'ΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΚΥΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΠΙΣΩ, ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ (2021) ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ "ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ" ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΚΤΙΝΑ ΦΩΤΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ Ν' ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΤΕΘΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ "ΨΗΦΙΣΜΑ" ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ "ΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ" ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ "ΝΟΜΩΝ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΒΑΣΙΜΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΝΤΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΦΡΟΥΔΕΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΠΙΔΕΣ, ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΩΣ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ...).
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
Υ.Γ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...


ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ, ΑΦΗΝΩ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΣΑ ΤΥΧΑΙΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ
https://attikanea.info/%CE%91%CF%85%CF%84%CF%8C%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%98%CE%97%CE%A3%CE%91%CE%A5%CE%A1%CE%9F-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%8C%CF%83%CE%BF%CE%B9-%CE%94%CE%95%CE%9D-%CE%98%CE%95%CE%9B%CE%95%CE%A4%CE%95-%CE%9D%CE%91-%CE%95%CE%9C%CE%92%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%99%CE%A4%CE%95-%CE%9A%CE%91%CE%9D%CE%95%CE%99%CE%A3-%CE%94%CE%95%CE%9D-%CE%95%CE%A7%CE%95%CE%99-%CE%A4%CE%9F-%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%91%CE%99%CE%A9%CE%9C%CE%91-%CE%9D%CE%91-%CE%A3%CE%91%CE%A3-%CE%94%CE%99%CE%A9%CE%9E%CE%95%CE%99-%CE%91%CE%A0%CE%9F-%CE%A4%CE%99%CE%A3-%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%95%CE%A3-%CE%A3%CE%91%CE%A3/
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

botilastopelagos είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε,
το πρώτο σχόλιό σας δεν το πείραξα. Εάν είχε σβηστεί από εμένα, θα φαινόταν ως σχόλιο που αφαιρέθηκε. Ψάχνοντας στην σελίδα το βρήκα κατά περίεργο τρόπο στα spam, οπότε το επισυνάπτω εκ νέου.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΕΙΣΤΕ ΛΑΘΟΣ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΝΕΑ ΚΑΚΟ. Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΗΣ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ, ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΚΑΙ 'ΣΥ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΓΙΑ ΝΑΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ, ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ (3) ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ (6) ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΗΤΟΥ "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ" (2021/953) ΤΟΥ ΕΥΡ. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ : "6. Η κατοχή των πιστοποιητικών που αναφέρονται στην παράγραφο 1 (ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΝΟΣΗΣΗΣ, 'ΡΑΠΙΝΤ) δεν αποτελεί προϋπόθεση για την άσκηση του δικαιώματος ελεύθερης κυκλοφορίας.". ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟΝ (17), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΙΟΝ (36) ΓΙΑ ΝΑΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΑΣΚΟΠΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΔΩ :https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/?uri=CELEX%3A32021R0953
Ο "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡ. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (ΕΠΕΤΑΙ Η "ΟΔΗΓΙΑ" κτλ), ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ.
ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΕΣΙΩΠΗΣΑΝ, ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΕΛΑΒΕ "ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΠΤΟ" ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ "ΕΦΑΓΑΝ" ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ "ΑΔΙΚΗΜΑ" Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΠΛΩΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟΝ "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ" ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΚΤΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΦΥΣΙΚΑ, ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟΝ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΟΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ Ο "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ... ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ. https://eur-lex.europa.eu/EL/legal-content/summary/european-union-regulations.html
ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΔΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΦΤΑΝΕ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ. ΕΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΟΣ. ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΝ ΛΑΪΒ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΩΜΟΣΕΛΦ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ "ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ" ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ Μ.Κ.Ο.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ,
ΑΝΩΝΥΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΦΟΡΗΤΗ. ΕΦΘΑΣΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΙΝΩ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΧΟΜΕΝΟ ΦΡΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΙΔΕΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΑΝΑΝΕΩΝΑ ΚΑΘ' ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ. Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ... ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΕ Ο ΝΟΜΟΣ. Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΩΝ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ -ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ- ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ... ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΑΞΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ.
ΚΙ ΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ (2021) ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΕΜΑΚ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ, ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΗΛΘΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΑΓΝΩΣΤΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΤΕ Ο "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ", ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΔΙΚΑΙΟ" ΤΟΥ ΕΥΡΩΠ. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.
ΤΙ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΩ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΪΒ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ". ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΤΑΝ ΗΛΘΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ...ΕΒΛΕΠΕ!!!
ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ (2021) ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΙΣΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΒΙΓΚΑΝΤ, ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η Ε.Ε. ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΘΕΤΕ ΩΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ" ΤΗΣ Ε.Ε. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΔΩ : https://www.capital.gr/diethni/3558977/ee-gia-mploko-maltas-se-mi-emboliasmenous-to-pistopoiitiko-emboliasmou-den-mporei-na-apotelei-proupothesi-gia-tin-eleutheri-kukloforia/
ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ...
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΞΙ ΜΕ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ. ΤΟΣΟ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΣΙ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ", ΜΟΝΟΣ Η' ΜΕ ΠΑΡΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ "ΠΙΣΤΕΨΩ" ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ Η' ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΕΤΑΖΕ ΩΣ "ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ" Ο (2021/953). ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΣΑ ΤΟΝ "ΔΙΚΟ ΜΟΥ", ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΟΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗ ΩΣ "ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑ" ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΔΙΝΗ ΡΕΣΙΤΑΛ...
ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ : ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ... ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ;
ΓΟΝΕΑΣ : ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΝ
ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ : ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΝ;
ΓΟΝΕΑΣ : ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ
ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ : ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ;
ΓΟΝΕΑΣ : ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (953/2021) ΤΑ ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ
ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ : Ε, ΧΜΜΜ... ΜΗΠΩΣ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ;
ΓΟΝΕΑΣ : Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠ. ΕΝΩΣΗΣ
ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ : ΕΝΤΑΞΕΙ, ΚΥΡΙΕ... ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ, ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΑΝ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ "ΜΕΤΡΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ 'ΡΑΦΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ.
Η ΛΕΞΗ "ΘΗΣΑΥΡΟΣ" ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΑΓΑΘΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΩΝ "ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ" ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. "ΘΗΣΑΥΡΟΣ" ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΟΣΟ ΤΟΝ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΩΝ "ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ" ΟΤΙ Ο "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ" ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ" ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ (εμβολιασμού, νόσησης κ σελφ ή ΄ραπιντ τεστ).
ΑΝΩΝΥΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ "ΚΛΗΣΗΣ" ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η "ΑΠΟΛΟΓΙΑ" ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ...
ΑΝΩΝΥΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΑΦ' ΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ 'ΡΟΛΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ 'ΔΩ ΠΛΕΥΡΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΘΙΩΤΗ ΙΣΧΥΕΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ. ΚΑΜΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ (2021) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ Ο "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ". ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ κ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ Μ' ΕΝΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ , "ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Μ' ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ;" ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΕ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΜΑΛΩΣΕ Η ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ!!!
Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ, ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ κ ΤΗΝ ΕΜΑΚ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ" ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ "ΦΟΚΟΥΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ. ΕΝΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΛΑ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ" ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΡΕΙΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ. ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ Σ.Τ.Ε., ΠΡΑΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΒΟΡΟ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΒΟΡΟ ΕΞΟΧΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ κ ΤΗΝ ΕΜΑΚ. ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΔΗΛ. ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ¨ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ" Η΄ "ΟΔΗΓΙΑ" ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΑΡΚΕΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΣ. Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ Σ.Τ.Ε. ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΡΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ. ΤΟ Σ.Τ.Ε., ΤΟ ΑΝΤΡΟΝ ΤΗΣ "ΤΥΠΟΛΑΤΡΙΑΣ" ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟΝ ΜΙΑΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ!!! ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ! ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΟΣ!!!!!! ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΗ Ο ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ κ ΤΗΝ ΕΜΑΚ; ΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΞΟΔΑ. ΠΩΣ; ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ!
ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ 'ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΟΚΑΨΟΥΛΑ, ΜΟΥΣΕΙΑΚΟ ΕΚΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΦΗΥΡΑΝ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ, ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ Η' ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ, ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΩΝ "ΠΡΩ ΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ" ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥ ΘΗΣΕ. Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΤΙΜΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΟΦΕ ΙΛΕΙ ΝΑ "ΕΛΕΓΧΕΙ" ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ.
Η "ΜΕΤΑΘΕΣΗ" ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ "ΕΛΠΙΔΑ", ΤΟΥΣ "ΑΓΙΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ". ΤΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙ ΝΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ "ΣΗΜΑ" ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ.
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΥΟ ΜΟΝΟΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ ΦΙΛΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΣΤΑΔΗΝ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.
ΑΝΩΝΥΜΟΣ

botilastopelagos είπε...

Αγαπητέ φίλε,
κατανοώ πλήρως τόσο την νοητική σας στράτευση, όσο και την συναισθηματική σας έντονη μετοχή στο θέμα που αναδείξατε στα σχόλιά σας, τα οποία από την πλευρά μου εκτιμώ ως πολύτιμα.
Η εμμονή που επιδείξατε στην προβολή τού συγκεκριμένου θέματος, παρόλο που δεν προέκυψαν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία αναφορικά με την ίδρυση ΜΚΟ από το Νίκο Αντωνιάδη, όπως ισχυριστήκατε, θεωρώ ότι είναι άκρως δημιουργική, διότι τουλάχιστον στην περίπτωσή μου, με βοηθήσατε να κατανοήσω μια επί πλέον καθοριστικής σημασίας παθογένεια τού Ελληνικού πολιτικού και κοινωνικού γίγνεσθαι, την οποία δεν είχα μπορέσει να εντοπίσω, μέχρι όταν διάβασα το τελευταίο σχόλίό σας. Αυτήν την παθογένεια αποκαλώ "κοινωνική τύφλωση" και θα ενσωματώσω ένα ειδικό κεφάλαιο αναφοράς σε αυτό το φαινόμενο στην παρούσα ανάρτηση.
Η λέξη "τύφλωση", που κάνατε χρήση σε αυτό το σχόλιο, ήταν καθοριστικής σημασίας, ώστε να ωριμάσουν κάποιες επιγνώσεις δικές μου σχετικά. Σημαντική αξία αποδίδω στον εντοπισμό σας, που υπογραμμίζει, ότι η συντριπτική πλειοψηφία τής κοινωνίας επαφίεται, όσο αφορά τις επιλογές της αναφορικά με ζωτικής αιχμής ζητήματα, σε όσα προβάλλουν, επισκοπούν και αναπτύσσουν ανάλογες δραστηριότητες αυτοί, που θεωρούνται πρωταγωνιστές στην ανάπτυξη και διαμόρφωσή τους.
Αναμφίβολα, τόσο ο Νίκος Αντωνιάδης, όσο και ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης, που αναφέρατε, όσο και όλοι εμείς οι υπόλοιποι, ανεξαρτήτως ρόλου και ιδιότητος, έχουμε αναμφισβήτητες ευθύνες, για το έλλειμμα τής μη προβολής, ανάδειξης και προώθησης σε αγωνιστική βάση τού κανονισμού 2021/1953 τού ευρ. Κοινοβουλίου. Αυτό το δεδομένο όμως, δεν με οδηγεί να αναθεωρήσω την εκτίμησή μου για τον ηρωικό χαρακτήρα των δραστηριοτήτων, που ανέπτυξε και εξακολουθεί να προωθεί ο Νίκος Αντωνιάδης, πλην όμως με οδήγησε σε ένα επαναπροσδιορισμό τής έννοιας τού ηρωισμού σε σχέση με προηγούμενες θεωρήσεις μου, που θα προβάλλω στην συνέχεια τής ανάρτησης. Ο Νίκος Αντωνιάδης επικέντρωσε τις δραστηριότητές του, στην ανάδειξη και ματαίωση των δολοφονιών σε βάρος ασθενών, που έλαβαν χώρα από την πλειοψηφία των ενεχόμενων ιατρών, μέσω τής επιβολής μη αναγκαίας και άκρως επιβλαβούς τραχειοτομής, με στόχο την προσαρμογή στην στήριξη τής παράνομης κερδοσκοπίας των νοσηλευτικών ιδρυμάτων με κυβερνητική εξώθηση, παραμερίζοντας, κακώς, το ζήτημα τού αγώνα ενάντια στην επιβολή των πιστοποιητικών μέσω ενός ψευδεπίγραφου τεστ. Επειδή η σχετική αναφορά μου απαιτεί έκταση, αλλά και ανάλογη προβολή, δεν θεωρώ σκόπιμο να την καταθέσω στα σχόλια, αλλά κρίνω πιο παραγωγικό, αυτό να γίνει στα πλαίσια τής συνέχισης τής ανάρτησης.
Από αυτήν την σκοπιά, ήσαν οι παρεμβάσεις σας, τουλάχιστον για μένα, ιδιαίτερα ωφέλιμες, ασχέτως τού βαθμού συ,συμφωνίας προς αυτές. Δεν έσπευσα να εξάγω σχετικά συμπεράσματα, αλλά, διακόπτοντας την συνέχιση τής ανάρτησης, επιχείρησα να κάνω χρήση τού αναγκαίου χρόνου, μέχρι να καταλήξω σε κάποια συμπεράσματα. Είναι αυτονόητο, ότι όποιες απόψεις κατατεθούν στην συνέχεια, είναι ανοικτές, τόσο σε δικούς σας σχολιασμούς, που οπωσδήποτε εκτιμώ πολύ, αλλά και όσων επισκεπτών επιθυμούν να διατυπώσουν κριτικές απόψεις.

(/) είπε...

Θησέας
Θέασης
Συνγχρονικοτητα