22 Μαΐου, 2023

Η ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΦΕΝΑΚΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΡΩΜΗΣ

Το γέλιο «ευφραίνει καρδίαν» και όχι μόνο : Επτά θεραπευτικές ιδιότητες -  iefimerida.gr 

Μεταφέρω και εδώ προς ενημέρωση των εκλεκτών επισκεπτων τής σελίδας, σειρά σχολίων, που κατάθεσα σήμερα σχετικά με τα "αποτελέσματα" των "εκλογών" στο ιστολόγιο Διόδοτος.


Αιτία απερίγραπτης χαράς, ότι σε αυτές τις "εκλογές" πλειοψήφισε το πλέον οικολογικό κόμμα. Από τις εκλογές τής βίας και νοθείας τού 61 και εντεύθεν, την Νέα Δουλεμπορία ψηφίζουν εκτός από τα κόπρανα των διαπλεκόμενων και κάποια γερόντια με μαλάκινση εγκεφάλου, ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ. Όποιος πιστεύει, ότι δεν έγινε ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ, ζει στο αντισύμπαν τής σίνγκουλαρ λότζικ. Ο όρος "singularity" σημαίνει στην φυσική "ανωμαλία", και δεν είναι χαρακτηριστικός για τον ελλαδικό λαό. Όσο να ξεπέσει ένας λαός, δεν μπορεί να φτάσει στα όρια τού αυτοκτονικού ιδεασμού των γερμανών τού 1933, για να ψηφίζει χιτλεράκια και τεράτα. Η αποχή κινήθηκε στα πάγια πλαίσια, που έχει τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που μανιπουλάρησε η ανώμαλη "λότζικ", αν και εκτιμώ, ότι στην πράξη ήταν πολύ μεγαλύτερη. Οπότε ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΘΕΣΜΘΕΤΗΘΕΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ.

Το σκηνικό είναι άγαρμπα στημένο. Σε αυτό είναι ενταγμένοι με τα μπούνια τα φασιστοειδή τσίπρας, μπαρουφάκης και ο μνημονιακός βελόπουλος. Όσοι στήριξαν μνημόνια θα βρεθούν ενώπιον λαϊκών εισαγγελέων. Ο λεγόμενος "πατριωτικός χώρος" πήρε από την ανώμαλη "λότζικ" το νόμισμα που ο ίδιος επέλεξε. Δυστυχώς αυτός ο "χώρος", ενώ είχε κάλλιστα σε αριθμητική βάση την κρίσιμη επιρροή για να οργανώσει κινηματικές διαδικασίες, δυστυχώς απέδειξε, ότι στερείται πολιτικής κρίσης και αγωνιστικού σθένους. Όποιος δεν κατανοεί, ότι ο αντίπαλος τού την έχει στημένη γωνία και πάει εκεί με τα οπίσθια, είναι επόμενο να τον εφάει. Ο τζήμερος να κρατήσει τις προσβολές ενάντια στον Ελληνικό Λαό για την πάρτη του. Τα μαθηματικά τής "ανώμαλης" είναι απλά. Ο βόθρος τής εγκληματικής οικογένειας δεν χρειάζεται τα σκατουλάκια από γκρουπούσκουλα για να μαγαρίζει την χώρα. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απέδειξε, ότι είναι ένα χαζοχαρούμενο κοριτσάκι για την παιδική χαρά. Όταν ανακοινώθηκαν τα υποτιθέμενα έξιτ κωλς με νόθα συντριπτική επικράτηση τής κούλας, αυτή πανιγύριζε με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, επειδή η πλεύση ανωριμότητος "πήγε καλά". Η βουλή έχει αρκετούς εμβολιασμένους με δηλητήρια και υποστηρικτές τής σεξουαλικής ψυχανωμαλίας, για να χρειάχζεται και έξτρα βερμπαλιστικές παντομίμες. Ο κασιδιάρης με την αναφανδόν υποστήριξη τού σύριζα απέδειξε, ότι είναι ένα ανεγκέφαλο και θρασύτατο πολιτικό ξόανο με μηδενική πολιτική σκέψη. Πάρτε κασιδιάρη για τις πρέσπες τής Μακεδονίας και τις πρέσπες τού Αιγαίου. Το ΚΚΕ λέει βγήκε πιο δυνατό στον πολιτικό αυνανισμό. Η βιάγκρα αποφάσισε να βγάλει χαπάκι σε κόκινο χρώμα, ειδικά για την αυτοϊκανοποίηση.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΗΣΥΧΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΜΗΣΕΙ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. Το μέλλον ανήκει στα μάχιμα πληκτρολόγια και στα πεζοδρόμια. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΧΙΜΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ. Το ιστολόγιο ΔΙΟΔΟΤΟΣ έχει αποδείξει στην πράξη, ότι διαθέτει και το σθένος και σημαντικό αριθμό φίλων και συνοδοιπόρων για μια δυναμική και ουσιαστική συμβολή σε αυτήν την πορεία.

Το ερώτημα που τίθεται, είναι για ποιον λόγο το σύστημα επέλεξε μια τόσο χοντροκομμένη καλπονοθεία, ενώ θα μπορούσε να βολέψει την επιβολή των υπόλοιπων προδοσιών που έχει σχεδιάσει, με πιο εύσχημο τρόπο. Τόσο η κούλα, όσο και ο τσίπρας είναι μπουλντόκ που ελέγχει απόλυτα και η επιβολή μιας “συγκυβέρνησης” δοτών μέσω τής ανώμαλης θα παρείχε μαγαλύτερη επίφαση στήριξης τής συνομωσίας. Οι λόγοι είναι δυο. Ο πρώτος, αλλά όχι ο κύριος, ήταν να αποφύγει η εγκληματική οικογένεια τις διώξεις για τα υπεράριθμα και ειδεχθή ποινικά της εγκλήματα. Αυτή η σπείρα δεν είναι μόνον δεκανίκι τού συστήματος, αλλά κεντρικό τμήμα τού πυρήνα τής εξουσίας. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΝΟΗΜΑ Η ΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΩΝ.

Αυτή η κατάσταση σηματοδοτείται από ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ συνεδρίαση τής μπίλντερμπεργκ. Σε αυτές τις συνεδριάσεις δίνεται κατά κανόνα το χρίσμα στα πιόνια, που θα ηγηθούν μελλοντικά τύποις στις δυτικές χώρες. Στην Λισαβόνα όμως, συμμετείχαν εκτός από τα μεγάλα κουμάντα, που είναι μονιμάδες, ενδεικτικά, τόσο από την Ελλάδα όσο και από την γερμανία, πρόσωπα που δεν γνωρίζει ούτε ο θυρωρός τής πολυκατοικίας τους. Αυτό δείχνει, ότι το σύστημα δεν προγραμματίζει το μέλλον, διότι δείχνει, ότι γνωρίζει πως μέλλον γι αυτό δεν υπάρχει. Παλαιότερα στα μαζώματα αυτά στοχοποιούσαν στο πρόγραμμα χώρες, όπως η Ρωσία, η Κίνα κλπ. Σήμερα ποιον να στοχοποιήσουν; Την Βραζιλία, που η έκταση και ρόλος της είναι πιο μεγάλα από το μισό τής νότιας Αμερικής, την Σαουδική Αραβία, που είναι ο χρηματιστικός και ενεργειακός πυλώνας τής υδρογείου σε συμμαχία με το Ιραν και την Συρία, την Ινδία με 1,4 δις πληθυσμό, ή τούς BRICS, που στέλνουν στα αζήτητα το δολάριο και το Ευρώ, ελέγχοντας το 70% τού παγκόσμιου εμπορίου;

Το φιάσκο στην συνάντηση των G7, δείχνει ότι κάτάντησαν G μηδέν, με την άρνηση τού Λούλα να συναντήσει τον ζελέ, παρά τις πιέσεις. Οι δυτικοί ετοιμάζουν την επιβολή τού ηλεκτρονικού χρήματος. Ποιος όμως θα επενδύσει μελλοντικά στο νόμισμα τής ήδη φαληρημένης FED; Ο Ντε Σάντις στην Φλόριντα απαγόρευσε με νόμο την περασμένη εβδομάδα την χρήση ηλεκτρονικού χρήματος, ενώ πριν μερικές εβδομάδες θεσμοθέτησε την θανατική ποινή για τους παιδοβιαστές. Στο Κογκρέσο κατατέθηκε νόμος για την έξοδο των ΗΠΑ από τον WHO και πρόταση αποπομπής τού μπιντέ από την κυβέρνηση. Η ψηφοφρία θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη, μετά από παρουσίαση τού ειδικού εισαγγελέα DURHAM τής καταγγελίας ενάντια στον μπιντέ για σοβαρά παραπτώματα ενάντια στο Έθνος, ενώ το Κογκρέσο αρνείται στον μπιντέ την αύξηση τού δημόσιου χρέους. Ο μπιντές πούλησε την προηγούμενη εβδομάδα μέρος των στρατηγικών ενεργειακών αποθεμάτων των ΗΠΑ, για να μαζέψει ψίχουλα για τις επόμενες ημέρες.

Στην Πολωνία αιωρείται έντονο ραδιενεργό νέφος από των βομβαρδισμό αποθήκης των βλημάτων ουρανίου, που κατευθύνεται προς την Ευρώπη, ενώ κάποιοι προνοητικοί αγοράζουν χάπια ιωδίου, τα οποία σύντομα μπορεί να εξαντληθούν στην αγορά. Ο ΟΗΕ κάλεσε με απόφαση όλα τα κράτη, να κατεβάσουν το όριο τής σεξουαλικής εκμετάλλευσης των παιδιών από τα δεκαέξη στα δώδεκα χρόνια και επιβάλλει σε όλους την σεξουαλική “διαφώτηση” στα νήπια ηλικίας από 0 μέχρι 4 χρονών, ενώ οι γονείς χάνουν το δικαίωμα να καθορίζουν την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των τέκνων τους από μηδενική ηλικία. Τα ολοκληρωτικά ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΟΡΑ αποτελούν, όπως έδειξαν οι γραφές, την προϋπόθεση επιβολής τού Αρμαγεδώνα. Τελευταίο επιχείρημα ενός συστήματος που πεθαίνει, είναι η προώθηση αρμγεδωνικού σχεδιασμού.

Σε προηγούμενο σχόλιο γράφει ο φόλτατος Κώστας, ότι η κούλα προφανώς δεν θα βγάλει ΟΛΟ το 23. Μα ποια κούλα και ποιο 23; Εδώ πρόκειται να ξηλωθούν τούς επόμενους μήνες εκ βάθρων οι κρεμαστοί υπόνομοι τής Βαβυλώνος. Το ερώτημα δεν είναι κατά πόσο θα δουν οι λεγάμενοι τα ραδίκια ανάποδα, αλλά πόσον κοσμάκη θα προσπαθήσουν να τραβήξουν σε εξόντωση μαζί τους. Πριν όμως αναφερθώ στα μελλοντολογικά, ας προσέξουμε λίγο τα κοσμικά δεδομένα τής χθεσινής ημέρας των εκλογών, ως συγκεκριμένη επιλογή των εξουσιαστών για την διεξαγωγή τους. Μπορεί μεν ο ήλιος, που εκπροσωπεί κυβέρνηση και εξουσία, να βρισκόταν σε μια πολύ ευνοϊκή συναστρία με γωνία εξαγώνου προς στον Ποσειδώνα, ο οποίος σχημάτιζε γωνία τριγώνου στον Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει πολύ δυναμική ενέργεια και ευχέρεια στην επιβολή εξαπάτησης. Αλλά, επειδή στην ζωή δεν μπορεί ο καθείς να τα έχει όλα, υπήρχε μια άλλη μοιραία, φοβερή και τρομερή συναστρία, που μυρίζει μπαρούτι. Πρόκειται για την αντίθεση Άρη και Πλούτωνα, που πραναγγέλει άγαρμπο μακελειό. Επιπρόσθετα, πέφτει καπάκι σε αυτήν την αντίθεση των δυο προηγούμενων, που την σχηματίζουν, τερτράγωνο ταυτοχρόνως τού Διά, τού Ερμή και των δεσμών τής Σελήνης. Αυτό σημαίνει καρμική κατολίσθηση (δεσμοί Σελήνης) με επερχόμενες έντονες δυσχέρειες (Δίας) που θα αποκαλύψουν εσφαλμένες επιλογές και θα επιφέρουν μετανοιώματα. Έτσι σχηματίζεται σταυρός, που σημαίνει, ότι κάποιος πρόκειται να σταυρωθεί. Στις 20:00 η ώρα, που ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα τκς καλπονοθείας σχημάτιζε η Σελήνη, που συμβολίζει τον λαό, ακριβές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, που σημαίνει χοντρή εξαπάτηση τού λαού. Για κάποιον, που γνωρίζει την αλφαβήτα τής αστρολογίας, αυτή η γωνία από μόνη της αποκαλύπτει την καλπονοθεία. Και για όποιον επιθυμεί να επιχειρηματολογήσει ενάντια σε αυτήν την αστρολογική διαπίστωση, εδώ είμαστε. Οι λεγάμενοι επαναπάφθηκαν, όσο αφορά τον σταυρό, ότι ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο στο Πλούτονα και εξάγωνο στον Άρη, σαν ένα ακόμη καπάκι επάνω στην αντίθεση. Έτσι εκτίμησαν προφανώς, ότι κάτω από τις ερπίστριες τής αντίθεσης θα πέσουν άλλοι και όχι αυτοί. Πρόκειται πράγματι για μια πολύ εύστοχη επιλογή, στα πλαίσια ενός σατανικού σχεδίου. Όμως, πίσω έχει αχλάδα την ουρά. Όπως ισχύει το “ουδέν κακόν αμεγές καλού”, άλλο τόσο ισχύει και το μηδέν καλόν αμειγές κακού. Ακόμη και οι καλές γωνίες, όταν πέφτουν καπάκι επάνω σε σταυρούς, δένουν επάνω στον σταυρό εξ ίσου και αυτούς, που εν πρώτοις φαινομενικά ευνοούνται. Και οπωσδήποτε έχουν οι καιροί γυρίσματα. Επίσης, εάν προσέξουμε, ότι όταν σχημάτιζε τετράγωνο η Σελήνη στον Ποσειδώνα, ο Ουρανός έπεφτε επάνω στο μεσουράνημα, τα γλιστρήματα που έρχονται, θα γίνουν με πολύ απότομο τρόπο.

Εάν προσέξουμε τώρα το ωροσκόπιο στις 25 Ιουνίου, που η κούλα ανακοίνωσε τις επόμενες εκλογές, στις 20:00 η ώρα η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Δηλαδή το τετράγωνο στις 21 Μαΐου (χοντρή εξαπάτηση) μετατρεπόμενο σε αντίθεση, προαναγγέλει πλήρες όργιο εξαπάτησης. Επάνω σε αυτήν την αντίθεση πέφτουν καπάκι τα δυο τετράγωνα τού Ερμή σε Σελήνη και Ποσειδώνα, οπότε πρόκειται για πλήρη αποσύνδεση τής νοητικής ικανότητος και διεργασίας. Ταυτοχρόνως βρίσκεται ο Ήλιος (εξουσιαστές) σε τρίγωνο με τον Κρόνο, που παρέχει ισχυρή ευστάθεια. Οι μαθητευόμενοι μάγοι τής κοινωνικής μηχανικής περνάνε τοιουτοτρόπως σε μια ακόμη περισσότερο σατανική συνέχιση τής προηγούμενης επιλογής. Πλην όμως, επειδή κάποιος ξανά στην ζωή δεν μπορεί να τα έχει όλα, σχηματίζεται ταυτοχρόνως τετράγωνο Άρη στον Ουρανό και τετράγωνο τού Δια στον Πλούτωνα. Οπότε, ότι κλιμακωθεί εκείνη την ημέρα προεικάζει έξαρση μεγάλης ξαφνικής βίας και μεγάλες καταστροφές στην συνέχεια. Και επειδή το ρόπαλο έχει δυο άκρες, ποιος θα την φάει στο τέλος μέσα σε αυτήν την συγκυρία, θα παιχθεί οπωσδήποτε. Κάποτε, πριν είκοσι χρόνια, έτυχε να γίνω μάρτυρας μέσα σε καφενείο τής κεντρικής λεωφόρου στο Βερολίνο, μιας προειδιοποίησης ενός ελλαδίτη μαφιόζου προς ένα άλλο παλιόφιλό του απαταιώνα, που τού είπε ότι, “Πρόσεξε μεγάλε, διότι στην βιτρίνα τού γουναράδικου δυο τετράγωνα παρακάτω υπάρχουν πολλές γούνες από αλεπούδες (γειά σου Σπυράκλα, όπου κι αν βρίσκεσαι πια).

Προσωπικά δεν μπορώ να πεισθώ από καμία αποσπασματική εμπειρία, ότι δεν έχει γίνει χοντρή καλπονοθεία. Στα πλαίσια τής καλπονοθείας εντάσσεται εξίσου πλήρως ο έντεχνος αποκλεισμός ψηφοφόρων με τερτίπια κάθε είδους, η εξογορά ψήφων έναντι ευτελούς δωροδοκίας και το ποσοστό 2,99 % κάποιων κομμάτων που συμμετείχαν.

Πέραν αυτού, γνωρίζω καλώς ότι, τις διαδικασίες ανατροπής ξεκινά πάντοτε ένας σχετικά μικρός αριθμός αποφασισμένων. Έτσι συνέβη πάντοτε στην ιστορία τής Φυλής. Όταν οι προσπάθειες αυτές αυγατίσουν, μπαίνουν μέσα βαθμηδόν ολοένα και περισσότεροι.

Στην συγκέντρωση των οπλαρχηγών, που έγινε πριν την επέλαση τού Δράμαλη στην Πελοπόνησο, η πλειοψηφία των οπλαρχηγών ήσαν έτοιμη να λακίσουν, λόγω τής τεράστιας δύναμης των αντιπάλων. Τότε είπε ο Γέρος τού Μοριά, ότι όποιος συνθηκολογήσει θα τού πάρει το κεφάλι.

Εγώ, ούτε έκφρασα γνώμη προ των εκλογών, για το ποιά θεωρώ ορθή επιλογή, ούτε άσκησα κριτική σε κάποιον, λόγω τής επιλογής του, επειδή ζω εδώ και πλέον από 50 χρόνια στο εξωτερικό, οπότε άλλοι είναι αυτοί, που θα λουστούν τα αποτελέσματα των επιλογών τους. Απλά καταθέτω την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίου και το τηλέφωνό μου, για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στην οργάνωση κινηματικών διαδικασιών:

Διονύσης Κλαδάς, botiliastopelagos@googlemail.com

τηλ. 004930-94885724, ώρες γραφείου.

Δηλώνω λάτρης τής μουσικής, Πλην όμως, όποτε πάτησα το πόδι μου σε σκυλάδικο, έγιναν σπασίματα. Γι αυτό έχω δεχθεί απαγόρευση σε είσοδο μπουζουξίδικου με απειλή τραπεζομάχαιρου.

Μόνιμη επιλογή παραμένει το τσακίρ κέφι.

 

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 21.05.2023 

 https://www.astroconnect.de/BerechnungRadixGrafik1.aspx?ID=c135d253-6216-45c3-bf61-be7320561841

 

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 25.06.2023

https://www.astroconnect.de/BerechnungRadixGrafik1.aspx?ID=17733d98-c636-4315-9d30-1204736ed775 

 

 ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ"

https://kanenazori.com/2023/05/22/ekloges_bias_kai_notheias/comment-page-1/?unapproved=15626&moderation-hash=034d699efcb064cf17c7d0a81320d2cc#comment-15626


https://scontent-muc2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/346142360_1417413712136816_1934794483568583106_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=QN4v7IxXzCAAX-wmdru&_nc_ht=scontent-muc2-1.xx&oh=03_AdT4aierJJH0OJgMfCUyv4beLGgcxlCkBVpXvJ8nAee_dw&oe=64935089

Δεν υπάρχουν σχόλια: