18 Δεκεμβρίου, 2021

ΝΤΙΡΙΝΤΑΧΤΑ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΤΣΑΜΙΚΑ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΖΕΜΠΕΚΙΕΣ

https://www.pronews.gr/koinonia/1042476_asygkratitos-pleon-o-kosmos-gyalia-karfia-apo-syggeneis-apothanonta-sto-nosokomeio

 

 

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ:

 


 


5 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Παιχταρά μου, bluesman, αδελφέ Διονύση..

ΜΆΣ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΑΝ!!!

..κατέβασε όμως, μόλις δεις αυτο το σχόλιο, ξανά το βίντεο -από το Διόδοτο- και ξαναβάλτο στην ανάρτησή σου. Γιατί:

Ανέβασα την ένταση εκεί που πρέπει, χωρίς να πειράξω τα ντεσιμπέλ, και στο έκανα μονοφωνικό. Γιατί στη δική σου ανάρτηση ήταν πάρα πολύ χαμηλό, κανείς δεν ακούει τί λες, το είχες εγγράψει με ένδειξη stereo, αλλά μόνο το ένα κανάλι εγγράφηκε.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Διονύση, έχει δίκιο ο Κώστας. Ακούγεται "απόμακρο".
Έχω βάλει σχόλιο στο blog του.

Διός Κούρος

botilastopelagos είπε...

Αγαπητέ Ηλία,
σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και την ενθάρρυνση.

botilastopelagos είπε...

Αγαπητέ Κώστα,
σε ευχαριστώ θερμά για την βελτίωση τού ήχου στο βίντεο και φυσικά για την προβολή του. Η εγγραφή που έκανα, ήταν τελείως πρόχειρη, επειδή ήθελα να φτιάξω κάτι για να ξεσαλώσω, μέσα στον περιορισμό που επιβάλουν. Βασικά έχω κάποιο μέτρια καλό πυκνωτικό μικρόφωνο, πολύ καλή ηχητική κάρτα και στουντιακό πρόγραμμα, που όμως δεν χρησιμοποίησα σε αυτήν την εγγραφή, διότι βρίσκομαι τελείως έξω ατμοσφαιρικά από την διάθεση ηχογραφήσεων. Όμως στην επόμενη εγγραφή θα τα βάλω σε δράση. Όπως καταλαβαίνεις, με την καλή σου διάθεση να επεξεργαστείς και να βελτιώσεις αποφασιστικά τον ήχο τού βίντεο, έκανες μια ζημιά, διότι από εδώ και στο εξής σε χρίω δια βίου συνεργάτη στην ηχοληψία σε όποια τρέλα έχω την αναίδεια να κάνω στο μέλλον, γνωρίζοντας, ότι όσο ψωνισμένος είμαι εγώ με την μουσική, άλλο τόσο (εάν όχι και ακόμη περισσότερο) είσαι και συ. Στο μέλλον δεν πρόκειται να παρουσιάσω δημόσια καμία ηχογράφηση, εάν δεν συμμετέχεις. Ότι φτιάξω, θα το στέλνω πρώτα σε σένα, ώστε να μοιραζόμαστε τις φάπες και το όποιο χειροκρότημα τύχει να μαζέψουμε.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

😂😂😂

👍