11 Νοεμβρίου, 2021

ΕΔΩ ΜΠΟΥΡΛΑΣ - ΕΚΕΙ ΜΠΟΥΡΛΑΣ - ΠΟΥ 'ΝΑΙ Ο ΜΠΟΥΡΛΑΣ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΥΡΕΒΕΡΓΗΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ;



Το βιβλίο τού Bernt Engelmann φέρει τον τίτλο: "Η Αυτοκρατορία (das Reich) γκρεμίστηκε, η χρηματιστική ελίτ (die Reichen) παρέμεινε".

 

Το βιβλίο τού Anthony Samson έχει τίτλο: "Οι Έμποροι τών Όπλων - Από την Κρουππ έως την Λόκχηντ - Η Ιστορία ενός Θανατηφόρου Κύκλου Εργασιών".  

 

1. ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΗΚΑΡΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΕΝΩ ΟΙ ΥΜΕΤΕΡΟΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ 

    Στην δίκη τής Νυρεμβέργης κάποιοι την έβγαλαν καθαρή, μα πολύ καθαρή. Ο κύριος Ernst Heinrich von Weizsäcker για παράδειγμα, που ήταν υφυπουργός εξωτερικών τού Χίτλερ υπό τον Joachim von Ribbentrop, όχι μόνον αθωώθηκε, αλλά ο γιός του, που ήταν και δικηγόρος τής υπεράσπισής του, έγινε στην πορεία αρχικά δήμαρχος τού Δυτικού Βερολίνου και στην συνέχεια πρόεδρος τής ομοσπονδιακής δημοκρατίας τής γερμανίας. Στην προηγούμενη ανάρτηση έκανα αναφορά στον Γιόζεφ Μένγκελε. Εάν ήταν ορθόν να απαγχονιστεί κάποιος πρώτος με συνοπτικές διαδικασίες, στην περίπτωση που η απόδοση δικαιοσύνης δεν ήταν υποταγμένη σε σκοτεινές σκοπιμότητες, είναι ο λεγάμενος. Όμως ο εν λόγω ανθρωποχασάπης διέφυγε. Αρχικά, κρατήθηκε σε κάποιο στρατόπεδο αιχμαλώτων στην Βαυαρία και στην συνέχεια, μετά από κάποιες μεταφορές πέρα - δώθε, επειδή υποτίθεται ότι δεν είχε κάποια ταυτότητα επάνω του, οι αμερικάνοι λέει δεν μπόρεσαν να τον ταυτοποιήσουν (λες και ήταν κάποιος κουλουράς σε άγνωστο πάρκο) και τού έδωσαν μια ταυτότητα με άλλο όνομα και αφού δούλεψε ένα φεγγάρι σε κάποιο αγρόκτημα, προωθήθηκε στην Ελβετία, όπου με βοήθεια τού ερυθρού σταυρού απόκτησε πλαστό διαβατήριο και μετέβη στην Αργεντινή Το 1956 ζήτησε από την πρεσβεία τής ομοσπονδιακής δημοκρατίας της γερμανίας στο Μπουένος Άιρες την χορήγηση διαβατηρίου με το κανονικό όνομα του, που τού χορηγήθηκε με στόχο να νυμφευθεί μια γίδα. Εκεί αγόρασε μια φαρμακευτική εταιρεία και όταν το 1959 (!!!) εκδόθηκε ένα ένταλμα συλλήψεως σε βάρος του στην Γερμανία την έκανε με αλαφρά πηδηματάκια και πάντοτε υπό την προστασία τού αόρατης χειρός τών δυτικών δυνάμεων για την Παραγουάη. Έτσι, έζησε μια ζωή χαρισάμενη μέχρι το έτος 1978, όταν απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών στην Βραζιλία. Όσο αφορά κάτι υπιτιθέμενα ισραηλιτικά κομάντος εκτέλεσης, όπως αυτό που εξόντωσε τον Άιχμαν, ως είναι φυσικό πέρα βρέχει.

    Το αφήγημα σχετικά με τις ευθύνες για τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο είναι περισσότερο από γνωστό. Όλα οφείλονταν σε κάποιο παρανοϊκό, που τον έλεγαν αδόλφο χίτλερ. Αυτό ισχυρίστηκε πρώτος και καλύτερος ο αντικαταστάτης του, το επόμενο κουμάσι στην ιεραρχία μετά τον φύρερ, ο Ρούντολφ Ες, που ισχυρίστηκε χαρακτηριστικά Ich war soldat“, ήτοι “Ήμουν φαντάρος. Εκτελούσα διαταγές. Τι θέλατε να κάνω γαμώ το φελέκι μου;”. Το γεγονός, ότι οι καταδικάστηκε σε ισόβια, σχετίζεται στην ουσία, να πετάξει με αεροπλάνο κατά την διάρκεια τού πολέμου στην Αγγλία, χωρίς άδεια των διεθνών σκιών, για να προτείνει την σύναψη ειρήνης. Γι αυτόν τον λόγο εκτελέστηκε παράνομα πριν την πτώση τού τείχους τού Βερολίνου, ώστε να μην οι βρωμιές πάρα πέρα. Ο μόνος, που είχε το σθένος να πει τα πράγματα με το όνομά τους, ήταν ο Hermann Göring, που ήταν σε τέτοιο βαθμό παιδοβούβαλος μιλιταριστής και μη μυημένος στο όλο στήσιμο, αφού ήδη από το 1942 είχε απαξιωθεί πλήρως. Έτσι όταν ρωτήθηκε από τούς δικαστές, τούς έσυρε τα εξ αμάξης: “Εσείς δεν είσαστε, ρε χαμίνια, που μάς βοηθήσατε να αποκτήσουμε την εξουσία και την εδραιώσουμε;”. Ότι αυτοκτόνησε την νύχτα πριν εκτελεσθεί η θανατική ποινή του, δεν δείχνει τίποτε περισσότερο από τον ξιπασμό ενός ξεπεσμένου μεγαλομιλιταριστή, που γυαλίζοντας μόνιμα το σπαθάκι, που είχε κρεμάσει στην στολή του, δεν κατανοούσε το παραμικρό από τον βρώμικο χαρακτήρα των πολιτικών παιχνιδιών, αυτών που κινούσαν τα νήματά του.    

    Αυτοί βεβαίως, που ουδείς τόλμησε ποτέ να πειράξει οποιοσδήποτε, είναι τα κυκλώματα, που είναι κρυμμένα πίσω από τούς πολέμους και κινούν τα νήματά τους. Τα εωσφορικά ιερατεία, τούς μεγολοτραπεζίτες και τούς μεγαλοκατασκευαστές όπλων. Τα μιλιταριστικά μόμολα είναι μονίμως μόνον αναλώσιμα τσουτσέκια, ευρισκόμενα σε διαρκή στύση, επειδή νομίζουν ότι παίρνουν αποφάσεις και επιβάλλοντα,ι διατάσσοντας κάποιους, που έχουν μεντεσέδες στην μέση. ¨οταν φθάση όμως η στιγμή τού ευνουχισμού τους, γίνονται μικροί σαν τις μύγες, τουμπεκιάζονται ή πουλάνε τρέλα και τρέχουν και δεν φτάνουν. Πέρα από κάτι μικροποινές, που έπεσαν εικονικά σε κάποιους τής κρουππ, χωρίς όμως να πειραχτεί η βάση τής δύναμής τους, που είναι τα περιουσιακά τους στοιχεία, η IG FARBEN, η DRESDNER BANK και τα λοιπά γουρουνόσκυλα τής παρέας, δεν διανοήθηκαν καν να ακουμπήσουν αυτοί που έστησαν την δική της Νυρεβέργης. Όσον αφορά τον διευθυντή της Reichsbank επί χίτλερ Hjalmar von Schacht, που ήταν κολλητός συνεργάτης των σιωνιστών τραπεζιτών τής Γουώλλ Στρητ και υψηλόβαθμος τέκτων, δεν τόλμησαν να ακουμπήσουν ούτε την σκόνη στα λουστρίνια παπούτσια που φόραγε. Όσο αφορά τους Σοβιετικούς, το μόνον που τους ενδιέφερε, ήταν η δορυφοροποίηση μιας σειράς κρατών, ώστε να φτιάξουν μια γεωγραφική ζώνη ασφαλείας γύρω από την Σοβιετική Ένωση και το μοίρασμα των ικανότατων επιστημόνων των ναζί με τούς αμερικάνους, ώστε να μπορέσουν να αναπτύξουν το πολεμικό τους οπλοστάσιο, στα πλαίσια του “ψυχρού πολέμου”, που φαινόταν να έρχεται. Μια τακτική επιλογή, που θεωρώ σκόπιμη και σε μακροπρόθεσμη βάση αναγκαία. Όμως, όπως έχω αναφέρει ήδη σε προηγούμενες αναρτήσεις, το τελευταίο, που ενδιέφερε την Σταλινική Ομάδα, ήταν η έννοια τής δικαιοσύνης, την οποίαν καρατόμησαν στην κυριολεξία, στην βάση τής σκοπιμότητος της μεσοπρόθεσμης σωτηρίας τής Πατρίδας 

     Ή για να συνοψίσουμε: Τα φέραμε από κει, τα φέαμε από δώ, χαμένοι από χέρι, μα εάν οι σκιές δεν επιχειρούσαν πάντοτε να μην αποκαλύπτονται σε καμία περίπτωση και με τίποτε, αυτοί που κινούν τα νήματα στο παρασκήνιο, δεν θα ήσαν σκιες.... 


2. ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ.

Στην συνέχεια θα αναρτήσω μια φωτογραφία κάποιου, που ομολόγησα ήδη, ότι βάσει των χαρακτηριστικών του μού είναι συμπαθής.


Σάς καλώ κατ' αρχήν να προσέξετε τις αναλογίες τού προσώπου του, όπως και ότι ο εικονιζόμενος είναι ξανθωπός.

Για να σάς ρωτήσω στην συνέχεια κατά πόσο εκτιμάτε, ότι στις ακόλουθες δυο φωτογραφίες εικονίζεται ένα και το αυτό πρόσωπο:



 

 

 

 

 

 

 

Μήπως τελικά χάνω λάδια, βλέποντας δυο διαφορετικούς "ανθρώπους"; Μήπως το καλαπόδι τής μάσκας στις δυο περιπτώσεις είναι διαφορετικό;

Ας δούμε τώρα και μια φωτογραφία, από την παλιά εποχή, όταν όμως εργαζόταν ήδη ο καλός μου φίλος για την εταιρεία Pfizer:


Εδώ το ξανθωπό αγόρι έχει μεταβληθεί από ξανθωπός σε μαυρομάλλη με μαλιά κοράκου χρώμα. Προσωπικά δεν γνωρίζω κανένα ξανθωπό σε βόρεια ή αγγλοσαξωνική χώρα, που να έβαψε τα μαλλιά του μαύρα. Απεναντίας γνωρίζω κάποιους μελαχρινούς, που μετατράπηκαν σε καστανούς ή ξανθούς, πιστεύοντας ότι έτσι θα αφομοιωθούν καλύτερα στο περιβάλλον.

Ας συγκρίνουμε ακόμη δυο λάστεξ φωτογραφίες μεταξύ τους.


 

 Επίσης, ο Μπουρλά ως ημίθεος

και ο μπουρλά ως κλόουν


 καθώς και ο Μπουρλά σε casting για ρόλο στην ταινία "Οι Αδιάφθοροι"


Πολλά τα πρόσωπα τού κυρίου Μπουρλά, πολλά τα κέρδη τής Pfizer, πολλά τα κέρδη τής βιομηχανίας καουτσούκ, όχι μόνον από τον κλάδο ελαστικών αυτοκινήτων.

Αφορμή για την την διερεύνηση μού παρείχαν οι εντοπισμοί σε δυο σχολιασμούς στο ιστολόγιο diodotos-k-t.blogspot.com, ότι το πρόσωπο, που δίνει συνέντευξη στο CNN, φοράει μάσκα. Παρατηρώντας προσεκτικά αυτό το βίντεο για μια ακόμη φορά μετά την ανάγνωση τών σχολίων, ενώ στην προηγούμενη ανάρτηση είχα αναφερθεί ήδη διεξοδικά σε αυτό, δεν μπόρεσα να διακρίνω κάποια μάσκα. Εκτιμώντας όμως ως πολύ οξυδερκές το κριτήριο των δυο αυτών σχολιαστών, από τούς γενικά λίαν αξιόλογους σχολιασμούς που κάνουν, αποφάσισα να ερευνήσω τις διάφορες φωτογραφίες τού Άλμπερτ Μπουρλά, που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Και ενώ το όλο θέμα κάθε άλλο παρά φαιδρό είναι, έχοντας έντονα ζοφερές διαστάσεις σε παγκόσμια κλίμακα, με τούς δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και τις εκατοντάδες χιλιάδες παρενέργειες τών εμβολίων, αντικρύζοντας την - πάντοτε κατά την εκτίμησή μου - τεράστια διάφορα μεταξύ των διάφορων φωτογραφιών τού "μπουρλά", αισθάνθηκα, ότι δεν συμμετείχα απλώς, όπως όλοι οι άνθρωποι επάνω στον πλανήτη, σε ένα πρωτόγνωρο δράμα, αλλά ταυτοχρόνως και στην πιο γελοία σαπουνόπερα, που οι εκόντες άκοντες θεατές θα έτρεχαν σε άλλη περίπτωση στο ταμείο, για να ζητήσουν τα χρήματα τού εισιτήριου πίσω, εξοργισμένοι για την προσβολή τής νοημοσύνης τους. Σαν πρώτη αντίδραση κατέθεσα τότο στον Διόδοτο, το σχόλιο που ακολουθεί:

"Αγαπητοί φίλοι, μάλλον χτυπήσατε με την εικασία σας περί μάσκας κάποια πολύ σημαντική βάση δεδομένων. Από ότι φαίνεται, το έδεσαν οι κύριοι και οι κυρίες τού μάτριξ κόμπο, με τον μπουρλά να μάς μπουρλάνουν τελείως. Αφού διάβασα τα σχόλιά σας, έψαξα στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες τού τυπάκου. Μιλάμε, ότι ο φαντομάς εμφανίζεται τουλάχιστον με δέκα διαφορετικά πρόσωπα(;). Οπότε καταλήγω στο συμπέρασμα, ότι αποκλείεται να τον έχει συλλάβει το FBI. Αυτοί οι άνθρωποι αποκλείεται να είναι τόσο ανίκανοι, που να πήγαν για να συλλάβουν ένα προσωπείο από καουτσούκ, που θα μπορούσαν να αγοράσουν από το διπλανό περίπτερο τις απόκριες. Από την άλλη μεριά το ομολόγησα εξ' αρχής, ότι αυτή, ή έστω πολλαπλή φυσιογνωμία, μού είναι γενικά συμπαθής. Επί πλέον αρχίζω να αμφισβητώ ριζικά, ότι κάποιος που ο μέγκελε ξεκλήρισε την οικογένειά του, θα μπορούσε να μετατραπεί σε σημερινό μέγκελε στην νιοστή δύναμη για τα χρήματα. Εδώ δεν πρόκειται για επιχειρούμενη γενοκτονία, αλλά για κάτι που αφορά όλον τον πλανήτη. Τείνω στο συμπέρασμα, ότι τα κουκλάκια, που παρουσιάζουν ως μπουρλά, δεν έχουν καμία σχέση με το πραγματικό πρόσωπο, το οποίον ίσως να μην βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στην ζωή. Εάν πράγματι συνέλαβαν στις 6 τού μηνός τον μπουρλά, τότε η προσωπίδα στο βίντεο έχει ασφαλώς κάποια λογική βάση. Όλες οι φωτογραφίες τού μπουρλά όμως, δείχνουν τελείως διαφορετικούς μεταξύ τους ανθρώπους. Η συνωμοσία και το δούλεμα στην συγκεκριμένη περίπτωση μοιάζουν να πηγαίνουν σε πολύ μεγάλο βάθος. Προσπαθώ να σκεφτώ κάποια εξήγηση, σε συνθήκες πλήρους σύγχυσης. Εάν θέλετε μεταβείτε σε κάποια μηχανή ψαξίματος και δείτε τις φωτογραφίες, που αποδίδονται στον μπουρλά. Εάν καταλήξω σε κάποιο συμπέρασμα σχετικά, θα το γνωστοποιήσω".  

 

3. ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ 

Το πρώτο αφορά τα περιουσιακά στοιχία τού κυρίου "Μπουρλά", όπως αυτά αναφέρονται στο διαδίκτυο και το δεύτερο το διευθυντικό στέλεχος τής Pfizer, που διαχώρησε την θέση της από την εταιρεία και έκανε αποκαλύψεις.

Σε δημοσίευμα τής εφημερίδας „DIE WELT“ στις 12.11.2020, ακριβώς πριν ένα χρόνο, τον σύνδεσμο τού οποίου καταθέτω στην συνέχεια, έγινε αναφορά ταυτοχρόνως σε δύο ζητήματα, που αφορούσαν την Pfizer.

https://www.welt.de/wirtschaft/article219942174/Biontech-Pfizer-CEO-Albert-Bourla-verkauft-die-Haelfte-seiner-Aktien.html

Το πρώτο αφορούσε την ανακοίνωση τής εταιρείας, ότι αυτή σε συνεργασία με την εταιρεία BIONTECH είχε εφεύρει και θα διέθετε στην αγορά το επόμενο διάστημα ένα εμβόλιο, το οποίο είχε αποτελεσματικότητα 90% στην προφύλαξη από τον "κορωνϊό". Την ίδια ημέρα ακριβώς, σύμφωνα προς το δημοσίευμα, πούλησε το 62% ων μετοχών του σε αυτήν την εταιρεία ο διευθύνων σύμβουλος αυτής Άλμπερτ Μπουρλά. Επρόκειτο για ένα ποσό 132.508 μετοχών, που πουλήθηκαν σε τιμή 41,94 δολάρια η μία. Το συνολικό ποσό που εισέπραξε ο Μπουρλά, ήταν 5,6 εκατομμύρια δολάρια, που αντιστοιχούσαν σε 4,7 εκατομμύρια ευρώ. Με ένα γρήγορο υπολογισμό 4,7 / 0,62 = 7,58 εκατομμύρια ευρώ μπορούμε να υπολογίσουμε την συνολική συμμετοχή τού φίλου μου στην περιουσία τής Pfizer. Σε συσχετισμό με τα μεγέθη ενός φαρμακευτικού κολοσσού, αυτό το ποσό είναι στην κυριολεξία πενταροδεκάρες. Χαρακτηριστικά αναφέρω, ότι αυτά είναι τα επίπεδα, στα οποία κινείται η μέση τιμή περίπου μιας πολυκατοικίας σε μια μεσοαστική περιοχή τού Βερολίνου. Και λόγω τής εργασίας μου, γνωρίζω δεκάδες γερμανοβλαχαδερά, που χωρίς να έχουν τα παραμικρά προσόντα, ενώ το μόνον που μπορούν είναι να κάνουν μικροαπατεωνιές, διαθέτουν όχι μόνον ένα, αλλά δέκα ή και περισσότερα ακίνητα. Χωρίς αυτοί να έχουν την παραμικρή δυνατότητα να πλησιάσουν τα δεδομένα ενός μεγαλοαστού, ή πολύ λιγότερο κάποιου, που νταλαβερίζεται με κάποια πολυεθνική. Για μάς, που μια ζωή μετράμε τα τελευταία ψιλά στο τέλος τού μήνα για την βγάλουμε, μερικά εκατομμύρια μάς ακούγονται να είναι σπουδαίο ποσό. Αυτά όμως είναι στην ουσία peanuts ως τάξη μεγέθους, που αφορούν κάποιους τσαγκαράδες, που έχοντας κληρονομήσει ένα σπιτάκι από την μάνα τους, το έθεσαν ενέχυρο σε κάποια τράπεζα, για να ξεκινήσουν να σηκώνουν πολυκατοικίες, με χαμηλά τόκια. Οι πραγματικές μπίζνες δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τέτοια μικροποσά. Στο όνομα όμως τού διευθύνοντος συμβούλου μιας πολυεθνικής, ήταν απαραίτητο για τα μάτια τού κόσμου να δοθούν μερικά στραγάλια, για να μην φαίνεται αυτός τελείως ξεβράκωτος. Ειδικά στην περίπτωση, που το εν λόγω φάντασμα, ή συμφώνως προς τις πρόσφατες επιστημονικές διαπιστώσεις τής Συνωμοσιολογίας, ο εν λόγω “άνθρωπος από καουτσούκ”, ή στην καθομιλουμένη “λαστιχάκιας”, είχε επιλεχθεί από τις σκιές, για να παίξει κάποιον σοβαρό ρόλο. 

Η συνέχεια αυτού τού δημοσιεύματος είναι ενδεικτική, γιά το πόσο βόδια μάς θεωρούν (συμπεριλαμβανομένου και εμού τού ίδιου) αυτοί , που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη με τα μαζικά μέσα. Και ομολογώ, όπως θα καταδείξω στην συνέχεια, ότι και εγώ είμαι βόδι, έχοντας συνηθίσει να εστιάζω την προσοχή μου, όπως δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία, στις επικεφαλίδες τών ειδήσεων, προχωρώντας επιπόλαια και με ταχύτητα στο εν τέλει κείμενο και πολύ σπάνια αναλογιζόμενος αυτά που διάβασα σε βάθος, ευρισκόμενος σε μόνιμη κόντρα ταχύτητος προς την κρίση μου, για να προλάβω να καταναλώσω τον ορυμαγδό τής ειδησεογραφίας, και των πληροφοριών, που μάς κατακλύζουν. Και όπως δείχνει η εξέλιξη τής επεξεργασίας τού θέματος τού “λαστιχένιου”, κινδύνεψα να μετατραπῶ από “Μποτίλια στο Πέλαγος” ΄τής μπλογκόσφαιρας σε επιπλέοντα φελλό, παρασυρόμενο μέσα στα κανάλια τού μάτριξ. Εάν δεν παρατηρούσαν οι δυο φίλοι στον Διόδοτο το φιάσκο με την μάσκες, που πέρασαν σε καλαπόδια αχυρανθρώπους οι σκιές, θα είχα παραμείνει να βαραίνομαι μετέωρος, έχοντας διατυπώσει μια απαράδεκτη καταγγελία σε βάρος ενός φουκαρά, που οι ναζί μέγκελε κατατυράννησαν την οικογένειά του και εξόντωσαν απάνθρωπα την πλειοψηφία των μελών της, ενώ, προφανώς, οι σύγχρονοι συνεχιστές τους, εξόντωσαν και τον ίδιο με τον ένα ή άλλο τρόπο, με στόχο να κλιμακώσουν την πλέον υποχθόνια εκδοχή τού τρίτου παγκοσμίου πολέμου σε βάρος τής ανθρωπότητος. Χαρακτηριστική είναι γι' αυτήν την μορφή πολέμου η εξόχως στοχευμένη παράσταση τού “Αυτόλυκου” στον κάτωθι σύνδεσμο:

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/11/blog-post_63.html 

Ζητώντας ειλικρινά συγγνώμη από καρδιάς στον φίλο μου, πραγματικό Αλβέρτο, όπου κι αν αυτός το έχουν φέρει οι καταστάσεις να βρίσκεται τώρα. Θεωρώ, ότι η αποκάλυψη τού “λαστιχένιου” είναι μια συγκεκριμένη προσπάθεια αποκατάστασης τής προσωπικότητός του, ενάντια στον ορυμαγδό απαξίωσης, που τού φόρτωσαν οι σκιές με τον “λαστιχένιο”. Ελπίζω, μέσω αυτής τής πρακτικής, να ἐξισορροπήσω ως ένα βαθμό το ατόπημά μου. 

Συνεχίζει λοιπόν το δημοσίευμα, με ένα χονδροειδές προπέτασμα καπνού υποτιθέμενης κριτικής στο συμβάν τής συγκεκριμένης πώλησης μετοχών, με στόχο την συγκάλυψη των τεράστιων συνωμοσιών, που βυσσοδομούσαν πίσω από αυτήν, ισχυριζόμενο, ότι η συγκεκριμένη πώληση αποτελεί πράξη απάτης από την πλευρά τού “Μπουρλά” και τής Pfizer. Η μετοχή έπεσε μέσα σε λίγες ημέρες από τα 41,96 στα 38,50 δολάρια. Το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι ο “Μπουρλά” γνώριζε εκ των προτέρων μέσω εσωτερικής ενημέρωσης, ή ότι η ίδια η Pfizer προώθησε τις συνθήκες πτώσης τής μετοχής, με αποτέλεσμα να εξαπατηθούν και να ζημιωθούν σε βάση χειραγώγησης οι αγοραστές των μετοχών τού Μπουρλά. Πρόκειται στην ουσία για μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Ένα ποσό, το ύψος τού οποίου, θα μπορούσε να αφορά ίσως το ταμείο, που πληρώνει η εταιρεία τα γραμματόσημα, ή το σαπούνι για το πλυντήριο πιάτων. ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ:

  1. ΣΥΝΕΒΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΩΛΗΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ

  2. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ; 

     

Η ενασχόληση με το δεύτερο ερώτημα είναι αποκαλυπτική, για τον βαθμό αδυναμίας τού χώρου εναλλακτικής ενημέρωσης να μπορεί να αξιολογεί εύστοχα τις κινήσεις και τις επιλογές των κρονείων. Φυσικά ουδείς είναι παντογνώστης, και οι άνθρωποι καλής θέλησης δεν μπορούν να είναι σε θέση να διαθέτουν εσωτερική ενημέρωση. Όμως, πριν αποφανθώ για άλλους, θα δηλώσω τουλάχιστον για τον εαυτό μου, ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο, εάν μπορούσα να λειτουργώ με λιγότερους ἀλαλαγμούς επίθεσης, λιγότερες ονειρώξεις για γιουρούσια ξεσκεπάσματος και περισσότερη σύνεση, μεγαλύτερη εμβάθυνση στα δεδομένα, στοχευμένη διείσδυση στις λεπτομέρειες και πιο συνεπή εφαρμογή της αρχής “QUI BONO?“ στις προσπάθειες ανάλυσης. Τα εναλλακτικά μέσα προχώρησαν από πάθος και κεκτημένη ταχύτητα στην αφελή εκτίμηση, ΟΤΙ Ο ΜΠΟΥΡΛΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ, ΟΤΙ Η PFIZER ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ. ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΙΘΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΝ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΦΗΜΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΝ ΤΑ MRNA ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΕΝΕΞΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.

“Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει η διάθεση τού εμβολίου Pfizer – Biontech. Αναμένεται να πουληθούν κατά την διάρκεια τού 2021 1,4 δισεκατομμύρια δώσεις. Η τιμή του θα δίναι 19 δολάρια, που θα μοιραστεί ισόποσα στις δυο αυτές εταιρείες. Εάν αφαιρεθούν από τις εισπράξεις ένα ποσοστό 30% φόρων και κάποιο πολύ μικρό κόστος παρασκευής πρόκειται για κέρδη τής τάξεως 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτά θα εκτινάξουν εντός ολίγων ημερών την αξία των μετοχών των δυο αυτών εταιρειών σε πρωτόγνωρα δισθεώρατα ύψη”.

Θεωρώ τελείως απίθανο, να αγνοούσε ο λαστιχάνθρωπος αυτό το δεδομένο πριν διατεθούν οι μετοχές του προς πώληση. Τις οποίες προφανώς δεν αγόρασαν κάποιοι αφελείς, που ζημιώθηκαν ως θύματα στημένου σχεδίου. Είναι προφανέστατο, ότι το μικρό σχετικά ποσό, που εκπροσωπούσαν αυτές οι μετοχές, σύντομα θα εκτινασσόταν σε άλλη τάξη μεγέθους. Άρα έπρεπε να περάσουν από την ιδιοκτησία ενός λαστιχανθρώπου στα λογιστικά βιβλία κάποιων, που έχουν σάπιες σάρκες.
 
 
3. ΚΡΟΝΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΤΟΥ. 
 
 Ένα βασικό ζήτημα, που αφορά την δομή και λειτουργία τού συστήματος είναι ο τρόπος με τον οποίον συγκροτείται η γενικότερη ιεραρχία. Ο οικονομιστικός τρόπος θεώρησης θεωρεί, ότι στην βάση των πάντων βρίσκεται ο στόχος τής εξυπηρέτησης οικονομικών συμφερόντων. Όλα υποτίθεται ότι υπάρχουν για να ικανοποιούν την ακόρεστη απληστία κάποιων μεγιστάνων τού χρήματος, οι οποίοι ελέγχουν μέσω τής οικονομικής ισχύος που διαθέτουν όλες τις συστημικές δομές, ευρισκόμενη στην κορυφή τής γνωστής πυραμίδας. Αυτήν την θεώρηση έχει καταρρίψει η πλήρως η συνωμοσιολογία. Ενώ δεν αμφισβητείται ο ρόλος τής οικονομικής επιβολής στην διαδικασία αναπαραγωγής τού εξουσιαστικού συγκροτήματος, το χρήμα δεν αποτελεί αυτοσκοπό, αλλά μόνον μέσον κυριαρχίας. Και μάλιστα αυτό δεν είναι το μοναδικό, έστω και εάν χωρίς οικονομικά μέσα τίποτε δεν μπορεί να κινηθεί. Πλην όμως αυτοί που καθορίζουν στην κορυφή τής πυραμίδας είναι τα κρόνια ιερατεία και το σώμα, που είναι άμεσα προσδεδεμένο σε αυτούς, ως ιμάντας μεταβίβασης και πρωταρχικός διεκπεραιωτής τών εντολών τους, είναι η οργάνωση των αυτοαποκαλούμενων “ιλλουμινάτι”, οι τύποι του σκότους, που συμβολίζει ο φωτισμός από την Σελήνη (luna) και όχι τού Ηλίου (από τον οποίον συνάγεται το όνομα των Ελλήνων προερχόμενο από το “ελλάμπω”). Όλοι οι υπόλοιποι θεσμοί και μηχανισμοί είναι με μη προφανή τρόπο στο εν λόγω διευθυντήριο, τις εντολές του οποίου οφείλουν να εκτελούν χωρίς να προβάλλουν την ελαχιστότατη αντίρρηση ή αμφιβολία. 
  
Το “ιλλουμινιστικό” σύστημα καθορίζεται, παρά τις κατά τόπους και εποχές προωθούμενες φανφάρες περί “προοδευτικότητας” από ένα δουλοπρεπές σύστημα υποταγής στην εκτέλεση και διεκπεραίωση των άνωθεν εντολών. Σε ένα ανοικτό σύστημα υποτίθεται, ότι τα όλα τα μέλη είναι ίσα μεταξύ τους, με τις ίδιες δυνατότητες συμμετοχής στην διαδικασία τής λήψης αποφάσεων, αλλά και τις υποχρεώσεις τους έναντι αυτών. Στις αποκρυφιστικές οργανώσεις, που είναι το μακρύ χέρι των “ιλλουμινιστών”, εφαρμόζεται αντ' αυτού ένα απροκάλυπτο σύστημα κάθετου διευθυντισμού.. Βάσει των μυητικών βαθμών που αποδίδεται, οι βαθύτερα μυημένοι αποφασίζουν και δίνουν εντολές, ενώ τα λιγότερο μυημένα μέλη εκτελούν και διεκπεραιώνουν. Ενώ η διοίκηση τού πλανήτη φαίνεται εξωτερικά να διανέμεται στις κυβερνήσεις των επί μέρους χωρών, οι “ιλλουμινάτι”, στις οποίους οφείλουν υπακοή όλες οι κυβερνήσεις, υπακούουν σε ένα ενιαίο διεθνές κέντρο. Βάσει αυτού προωθήθηκε το παραμύθι τής “πανδημίας” ταυτοχρόνως και σε χρόνο ρεκόρ, ως δια μαγείας σε πλανητικό επίπεδο. Οι ηγέτες έξι μικρότερων χωρών, που έφεραν αντιρρήσεις στα λεγόμενα “εμβόλια”, εξοντώθηκαν. Οι διάφορες λέσχες, που έχουν οργανώσει τα κρόνια κυκλώματα, όπως η λέσχη μπίλντερμπεργκ, υπάρχουν μόνον για να μεταδίδουν την αυταπάτη στα υψηλόβαθμα στελέχη τους, ότι μπορούν να συναποφασίζουν. Στην ουσία για την μετάδοση των εντολών αρκεί ένα απλό μήνυμα, ή μια κοφτή ανακοίνωση στην στοά, που συμμετέχει ο κάθε εντολοδόχος. Οι στοές συνδράμουν τα μέλη τους να αποκτήσουν κοινωνική επιφάνεια και να σχηματίσουν περιουσίες. Σε αυτές όμως αυτοί είναι μόνον διαχειριστές, ενώ συνήθως μετά από τον θάνατο των πλουσίων μελών τα περιουσιακά στοιχεία επιστρέφονται στον άμεσο έλεγχο των στοών. Αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως, ότι κάθε μέλος μιας αποκρυφιστικής οργανώσεως έχει πάντοτε συνειδητή συμμετοχή στις διαδικασίες. Συχνά στρατολογούνται άνθρωποι, που διαθέτουν έξωθεν καλή μαρτυρία ως προπέτασμα συγκάλυψης και αρκετές φορές η μύηση που προωθείται είναι εικονική, ώστε να επιτυγχάνεται συγκάλυψη των πραγματικών στελεχών. Όμως όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτά μολύνονται ανεξαιρέτως από συμβολισμούς, τελετουργικά και τον εωσφορικό τρόπο σκέψης, που στηρίζεται στην δυαρχία. Αυτή αποσκοπεί στο να αποδοθεί μια ψευδής κοσμογονικής και εσχατολογικής φύσεως υποστασιοποίηση στο κακό. (Σε αυτό το ζήτημα θα αναφερθώ σύντομα σε επόμενη ανάρτηση, ως συνέχιση τού προηγούμενου θέματος).

Στην κατεύθυνση τής κατανόησης τού ολοκληρωτικού ελέγχου, που εξασκεί το κρόνιο διευθυντήριο, πέραν των άλλων δομών, στην οικονομία αξίζει να αναφερθεί, ότι το κράτος συμμετέχει στις δυτικές χώρες με ένα ποσοστό 65%. Εάν αφαιρέσουμε από το υπόλοιπο 35% το ποσοστό, που αναλογεί στα κέρδη των πολυεθνικών, που αποτελεί το συντριπτικό ποσοστό αυτού τού υπολοίπου, το ποσοστό, που διανέμεται στούς λαούς, όπως έχει αναλύσει συγκεκριμένα ο Αθανάσιος Στριγάς στα βιβλία του, είναι κατά κανόνα 6%. Ό Στριγάς χαρακτηρίζει αυτό το ποσοστό “καλαμπόκι που ρίχνουν στις κότες”. Όποτε το διευθυντήριο αναβάζει το ποσοστό στα 8%, τότε οι λαοί μιλάνε για “ευημερία”. Όταν το ποσοστό κατεβεί στα 2%, τότε η φτώχεια και η ανέχεια θερίζουν τις κοινωνίες. Οπότε οι λαοί απευθύνονται για μια ακόμη φορά σε αυτούς που τούς κατέστρεψαν, να τούς δώσουν χείρα βοηθείας, ως ουραγοί των καταστροφέων τους.

Ασχέτως τού τρόπου που το διευθυντήριο των εωσφοριστών αποσπά τον συνολικό κοινωνικό πλούτο, αυτός καταλήγει σε ένα ενιαίο ταμείο, που μπορεί μεν να εμφανίζεται με αρκετές ταμπέλες και υποκαταστήματα, αλλά στην ουσία υπόκειται συνολικά στην κατοχή και διάθεση τού διευθυντηρίου. Οι τρόποι που το συγκεντρώνουν είναι διαφορετικοί και έχουν περισσότερες ταμπέλες. Στην ουσία όμως πίσω από όλες βρίσκεται ένα και το αυτό ιερατείο. Αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως, ότι όλες οι χώρες βρίσκονται υπό τον έλεγχο τού διευθυντηρίου. Υπάρχουν κάποιοι που διαφοροποιούνται. Στον βαθμό που αυτοί είναι μικροί, δέχονται με σκληρό τρόπο τα πυρά τού διευθυντηρίου, όπως έγινε στην Λιβύη. Εάν διαθέτουν κάποια σημαντική ισχύ, παρά την διαφοροποίησή τους, δεν είναι δυνατόν να έρθουν σε άμεση και ολοκληρωτική ρήξη με το διεθνές σύστημα, που έχει επιβάλει το διευθυντήριο. Αυτό αφήνει σε πολλούς την εντύπωση, που δεν ισχύει, “ότι όλοι είναι το ίδιο” και ότι “όλοι οι ισχυροί επιδιώκουν αποκλειστικά τα συμφέροντα τους, που στρέφονται εναντίον τής ανθρωπότητος” Οι ισχυροί όμως, που αντιμάχονται το διευθυντήριο, από την μια μεριά επιλέγουν να συμμορφώνονται με το κλίμα, που αυτό επιβάλει, από την άλλη όμως ελίσσονται και προσπαθούν μεσοπρόθεσμα να μεταθέσουν τα κέντρα βάρους στην παγκόσμια γεωστρατηγική ζύμωση, αποδυναμώνοντας ευαίσθητα τον αντίπαλο, πριν προβούν σε ριζική σύγκρουση εναντίον του.

Η οικονομική κυριαρχία τού διευθυντηρίου δεν έχει νόημα να επεκτείνεται μέχρι τα μαγαζιά, που εμπορεύονται κουρτινόξυλα. Έχουν κάθε λόγο να αφήσουν τούς αφελείς, που ονειρεύνται να γλύφουν το κόκαλο, ότι υπάρχει και για αυτούς περιθώριο επέκτασης. Σε αυτήν την βάση καταλαμβάνουν στρατηγικούς τομής τής οικονομίας, οι οποίοι μέσω τού μηχανισμού τής λεγόμενης “άνισης ανταλλαγής”, που ανέλυσαν οι οικονομολόγοι Σαμίρ Αμίν και Αργύρης Εμμανουήλ (στον οποίον έχω αναφερθεί σε παλαιότερη ανάρτηση) απομυζούν όλους τούς υπόλοιπους τομείς. Οι τέσσερεις βασικοί τομείς, μέσω των οποίων το διευθυντήριο ελέγχει την παγκόσμια οικονομία (αν και αυτή η διαδικασία συνεχώς φθίνει) είναι οι πολυεθνικές πετρελαίου, οι πολεμικοί εξοπλησμοί, το τραπεζικό κατεστημένο και ο κύκλος τού εγκλήματος. Αυτοί που κατασκευάζουν και εμπορεύονται παντόφλες, τσαρούχια και ομπρέλες ανθούν οικονομικά ή περιορίζονται, ευτυχούν ή πτωχεύουν, όσο και όποτε το διευθυντήριο αποφασίσει. Αυτό το δεδομένο, φάνηκε πολύ ξεκάθαρα κατά την περίοδο τής λεγόμενης πανδημίας.

Η πανδημία επιβλήθηκε ως σχέδιο Β΄ απέναντι στην αποτυχία επιβολής τού τρίτου παγκόσμιου με πολεμικά μέσα. Τούς πυραύλους και τα βομβαρδιστικά ήρθαν να αντικαταστήσουν οι σύριγγες. Αυτό σημαίνει, ότι ο βασικός τομέας τής οικονομικής αναπαραγωγής τού συστήματος, που είναι η πολεμική βιομηχανία, αντί να περάσει σε οργασμό παραγωγής, συρρικνώνεται όλο και περισσότερο. Η περίοδος που διατρέχουμε χαρακτηρίζεται από μια δραματική ύφεση των πολεμικών συγκρούσεων. Οπότε έπρεπε να επιβληθεί το γέμισμα των ταμείων τού διευθυντηρίου με άλλο τρόπο. Πάντοτε με τρόπο, που να εξυπηρετεί τον επίκαιρο σχεδιασμό των κρονίων, που είναι ο ολοκληρωτικός αποπληθυσμός. Έτσι ο παγκόσμιος πληθυσμός, αντί να στριμωχθεί μέσα στα άρματα μάχης και τα καταφύγια υπό την απειλή των ναπάλμ, όπως αρχικά είχα προγραμματισθεί, στριμώχνεται μπροστά στα φαρμακεία για να κάνει το τεστ, υπό την απειλή των “εμβολίων”, ή ενός μικροβίου(;) με ελάχιστη θνησιμότητα. Και τα πολεμικά επιτελεία των στρατηγών, αντικαταστάθηκαν από την ομήγυρη τού καντηλανάφτη και κάποιων πλαστικών κακούργων, που αντί να ξύνουν πατσές, ωρύονται περί επιστήμης που αγνοούν και διαστρεβλώνουν, αποφασίζοντας για τον εγκλεισμό των κοινωνιών στα τρελοκομεία. 

Εκτός όμως από την μετατόπιση τού βασικού άξονα από την πολεμική βιομηχανία στα “εμβόλια” και “τεστ” μέσω τού τεχνάσματος τής “πανδημίας” επέβαλαν οι κρόνιοι ένα πλήρες αναποδογύρισμα τής παγκόσμιας οικονομίας. Ενώ εξουθένωσαν περιθωριοποιώντας βασικούς τομείς τής οικονομίας εξουθένωσαν στην κυριολεξία σχεδόν όλους τούς τομείς, στούς οποίους συμμετείχαν οι μικρομεσαίοι και κατ' επέκταση οι απασχολούμενοι σε αυτούς και οι τομείς τής οικονομίας, που τούς προμηθεύουν. Με τούς εγκλεισμούς και τα απαγορευτικά μέτρα εξαναγκασμού, που επέβαλαν, σχεδόν όλοι οι τομείς, πέραν αυτών που βρίσκονται υπό την μονοκρατορία των πολυεθνικών εταιρειών και τον καρτέλ, είτε έχουν πάρει την άγουσα να βάλουν λουκέτο οι μονάδες, που συμμετέχουν σε αυτές, ενώ μεγάλο μέρος τους έχει ήδη καταστραφεί. Η εστίαση, ο τουρισμός, τα καταστήματα διασκέδασης και το λιανεμπόριο βρίσκονται ενώπιον τής χαριστικής βολής. Την θέση τους καταλαμβάνουν με τον πιο βίαιο τρόπο ελάχιστοι πολυεθνικοί κολοσσοί. Το Facebook, το Netflix και η Amason καταβροχθίζουν τον χρόνο και προμηθεύουν πλέον την συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων. Αξίζει να αναφερθεί, ότι οι αμαζόνες ήσαν τέρατα, που εξόντωσε ο Ήρωας Ηρακλής. Οι κρόνιοι δεν διστάζουν να προωθούν πλέον απροκάλυπτα την σημειολογία τους με κομπασμό, αποκαλύπτοντας εν ψυχρώ το ποιος ελέγχει μονοκρατορικά την οικονομία. Οι κύριοι απασχολούμενοι είναι πλέον για αμοιβές πείνας οι διανομείς και ντιλιβεράδες, όπως και τα λίγα μαγαζάκια κινητής τηλεφωνίας, για να περνούν οι άνθρωποι το κόβιντ πας στα κινητά. Δίπλα σε αυτούς επιβιώνουν τα ρυπαρά τηλεοπτικά κανάλια με κρατικές επιχορηγήσεις, για να προωθούν την κρατική προπαγάνδα των “εμβολιασμών” και τον γενικότερη πλύση εγκεφάλου σε μαζικό επίπεδο. Εξίσου μονοκρατορικά παρουσιάζονται κάποιοι νοματαίοι να κατέχουν σε ιδιωτική βάση το συνολικό πλέγμα των δορυφόρων, που σχετίζονται με μη στρατιωτική χρήση και την τεχνολογία τού “μετανθρωπισμού”, όπως ο έλον μασκ.

Ενώ η συρρίκνωση τής αγοραστικής δύναμης και εντατική επιβολή καλπάζουσας πτωχοποίησης οδηγούν όλους τούς παραδοσιακούς κλάδους τής οικονομίας, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όπως τα σούπερ μάρκετ, τα φαρμακεία και τα τρελάδικα, σε γρήγορο μαρασμό, εθίζοντας τους εμπόρους και τούς επαγγελματίας στην ζητιανιά επιδομάτων πείνας και εξαθλίωσης, τα υποδουλωμένα στο διευθυντήριο συνδικαλιστικά όργανα επαγγελματικής εκπροσώπησης βαυκαλίζονται με άκρατα προκλητικό τρόπο. Μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό ζήτησε πριν μερικές το συνδικάτο εμπόρων και βιοτεχνών στην Ελλάδα την επιβολή πιο σκληρών εξαναγκαστικών μέτρων εις βάρος όσων δεν συναίνεσαν στις ενέσεις δηλητηρίου. Αυτό το συμβάν αναλύει πολύ κατατοπιστικά ο Γιώργος Βασιλάκος στο νέο Βίντεο σχετικά με την έκλειψη Σελήνης στις 19 νομεμβρίου:

https://www.youtube.com/watch?v=kLP7JJKtFKg&t=3091s

Σύμφωνα προς το μύθευμα που κατασκεύασε και προωθεί το διευθυντήριο, είναι ότι όλος ο παγκόσμιος πλούτος βρίσκεται δήθεν στα χέρια πέντε μεμονωμένων νοματαίων, που αυτό έχει προωθήσει στο προσκήνιο, ώστε οι πραγματικοί αφεντάδες να παραμένουν αθέατοι στο απυρόβλητο. Επί τού προκειμένου πρόκειται για ολόκληρους θεσμούς και μηχανισμούς, που λειτουργούν με καλυμμένο τρόπο και επανδρώνονται από πολυάριθμα επιτελεία. Όλοι αυτοί είναι υποδουλωμένοι στα κρόνια ιερατεία, που και αυτά είναι υποδουλωμένα στους εκπεσόντες. Το παραμύθιασμα, ότι πέντε νοματαίοι τύπου μπιλ γκέιτς, τσούκερμπεργκ, μπέζος, έλον μασκ και μπουρλά, συγκέντρωσαν όλο τον παγκόσμιο πλούτο και τους μηχανισμούς παγκόσμιας οικονομικής κυριαρχίας στην κατοχή τους, επειδή δήθεν ήσαν ιδιαίτερα έξυπνοι, εφευρετικοί, προκομμένοι και τυχεροί, απευθύνεται κατά την γνώμη μου σε ιδιαίτερα μη ενημερωμένους αφελείς, που αναλώνουν όλο τον χρόνο τους να διυλίζουν τα αφηγήματα τού κοινωνικού μύθου. Αυτά τα κουκλάκια, που κυριαρχούν στο προσκήνιο, δεν είναι παρά φαιδρές μπαγιαντέρες άκρας γελοιότητος, που στήθηκαν ως βιτρίνες, για να συγκαλύπτουν τα πραγματικά δρώμενα. Εάν όλοι αυτοί στηριζόντουσαν στις δικές τους δυνάμεις, δεν θα ήσαν ικανοί, ούτε για να πουλάνε παγωτά στο Μανχάταν, ή κομπολόγια στο Μοναστηράκι. Όσοι νομίζουν, ότι οι οικονομικοί κολοσσοί δημιουργούνται μέσα σε ελάχιστο χρόνο με πορδές, δεν πάσχουν απλά από εὐπείθεια, αλλά από βαρύτατη εγκεφαλική ύπνωση. Για να αποσπάσουν βίαια οι ορδές των σταυροφόρων τον πλούτο τής Ανατολής και να ιδρύσουν τις τράπεζες, γεμίζοντας τα σεντούκια τού βατικανού, αιματοκύλησαν με τον πλέον βάναυσο τρόπο την Καθ' Ημάς Ανατολή. Για να προβούν σε αυτό που ονομάζεται στην οικονομία “πρωταρχική συσσώρευση” κατέβασαν οι σιωνιστές στην Γερμανία τις γυναίκες τους στο πεζοδρόμιο. Υπάρχουν σχετικά δημοσιεύματα σε περιοδικά, που θεωρούνται “έγκριτα” όπως το „DER SPIEGEL“. Για να δημιουργήσουν οι σιωνιστές δουλέμποροι τις προϋποθέσεις τής βιομηχανικής ανάπτυξης στον βορρά των ΗΠΑ, λεηλάτησαν τούς πληθυσμούς στην Αφρική, που επέβαλαν με τον βούρδουλα με τον βούρδουλα στην συνέχεια να ξεκωλώνονται για ένα ξεροκόμματο στις φυτείες τού νότου. Όταν πλασάρει updates για τα windows ο αχυράνθρωπος μπιλ γκέιτς, παράγει δηλαδή από αέρα σκατό, τρέχουν να τα αγοράσουν με σκληρό παραδάκι χιλιάδες δημόσιες υπηρεσίες σε κάθε κράτος, που είναι υπόδουλο στις διαταγές τού διευθυντηρίου. Ενώ τα μόμολα καθημερινοί χρήστες βαυκαλίζονται, ότι εγκατέστησαν αυτά σε κλεψίτυπη βάση στα μηχανήματα τους, εξαπατώντας δήθεν το κατεστημένο, για να εγκλωβίσουν την καθημερινότητά τους μπροστά σε ένα κομπιούτερ, ή κινητό τηλέφωνο. Χωρίς να διανοηθούν, ότι στην τιμή τής κάθε σοκολατίτσας, ή προφυλακτικού, που αγοράζουν στο περίπτερο για να περάσουν στον εγκέφαλό τους, το μέγιστο ποσοστό είναι φόροι, με τούς οποίους το κράτος και δημόσιοι οργανισμοί πληρώνουν αέρα στον μπιλ γκέιτς, ή ορθότερα στους νταβατζήδες, που ελέγχουν και καθορίζουν το σύστημα. 

Ενώ όλοι, όσοι υποτίθεται, ότι συμμετέχουν σε σημαντικό βαθμό στα καθέκαστα τού συστήματος, εμφανίζονται περιχαρώς και πασχίζουν να αποκτήσουν “προφίλ” στην δημοσιότητα, ηθοποιοί, πολιτικοί, εκδότες, συγγραφείς, καλλιτέχνες και λοιπές καρακάξες, που λικνίζονται στα τηλεπαράθυρα και στις “κοσμικά” πάρτυ και εορτασμούς, τα στελέχη των πολυεθνικών αποφεύγουν με κάθε δυνατό τρόπο την δημοσιότητα. Οι μόνοι που προβάλλονται στην διαμόρφωση των λειτουργικών στοιχείων τού συστήματος, είναι κάποιοι κοριοί επιστήμονες, στους οποίους δίνεται το βραβείο νόμπελ, με στόχο να επιδείξει το σύστημα υποτιθέμενη διαφάνεια, ακριβώς σε εκείνον τον τομέα, που αποτελεί την αιχμή τής διαμόρφωσης των μέσων στην προσπάθεια υποδούλωσης τής ανθρωπότητος. Όπως ορθά διαπίστωσε το πάλαι ποτέ ο μεγάλος προφήτης Aldus Huxley, η ανθρωπότητα βαδίζει υπνωτισμένη προς ένα καθεστώς, που η δουλεία θα θεωρείται ευτυχία και αυτό θα επιβληθεί με διεστραμμένη χρήση τής επιστήμης.

Η κατάσταση όμως με τον μπουρλά και τον σύγχρονο μέγιστο σε αυτήν την περίοδο μοχλό πλανητικής καταδυνάστευσης, που είναι η εταιρεία Pfizer, είναι πολύ πιο οξυμένη, από ότι για άλλους. Τα σύννεφα απόδωσης ποινικών ευθυνών μαυρίζουν όλο και πιο απειλιτικά. Ο μπουλά ισχυρίστηκε, ότι τον προέτρεψε ο Πρόεδρος Τραμπ στο περελθόν, "να επιταχύνει την διαδικασία παρασκευής ενός κατάλληλου εμβολίου". Όσοι φρονούν όμως, ότι ο μπουρλά είναι το μεγάλο κεφάλι που κάνει κουμάντο, ας περάσουν από τις Αντιδυνάμεις, για να τις πείσουν περί αυτού.

 

4. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ PFIZER ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΟΡΘΟΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ 



Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΦΑΡΜΑΚΩΝΟΥΝ. ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ".
 



 

3 σχόλια:

Αναστασία είπε...

Βρίσκω πολύ σωστό το συλλογισμό σου ότι ο μπουρλάς ίσως έχει εξολοθρευτεί και στη θέση του εναλλάσσονται κάποιες μαριονέτες, με φάτσες από καουτσούκ. Θα ήταν αρκετά παράτολμο για τους σκοτεινούς να εμπιστευτούν ένα τεράστιας εμβέλειας σχεδιασμό στο θυμικό ενός ατόμου, όσο φιλοχρήματο, ματαιόδοξο, αδίστακτο, απάνθρωπο ή εκβιαζόμενο κι αν είναι. Ακόμα κι αν τον είχαν καλωδιώσει ή τσιπάρει, πάλι θα φοβούνταν πως κάτι θα του ξέφευγε. Ίσως μέσα από τα άπειρα πειράματα που έχουν κάνει να έχουν διαπιστώσει ότι αυτό που εμψυχώνει το ανθρώπινο ενσαρκωμένο ον, ο ανώτερος εαυτός, που είναι ακτίνα προερχόμενη από το Θεό ή την πρώτη Αρχή, μπορεί κάποια στιγμή να εκδηλώσει κάτι ανθρώπινο, παρά τα εμπόδια και τις ενισχύσεις από την τεχνητή νοημοσύνη. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να έχουν πάρει το καλούπι ενός σεφαρδίτη (δηλαδή γνήσιου) Εβραίου, που μπορεί να προκαλέσει κάποια σχετική συμπάθεια - λόγω οικογενειακού ιστορικού - στο παγκόσμιο κοινό. Ιδιαίτερα δε, στους Εβραίους του ισραήλ δημιουργεί εμπιστοσύνη, ώστε να μην αμφισβητήσουν σαν σύνολο το αγριότερο πείραμα που γίνεται εκεί. Αυτή η περσόνα με την καταγωγή και την οικογενειακή της ιστορία λειτουργεί κυρίως ως ένα ισχυρό άλλοθι, για να φανεί ειλικρινής στα θύματά τους, μια και ως ομόφυλος, ομόθρησκος και με τραγική οικογενειακή ιστορία, μπορεί εύκολα να ωθήσει το ανθρώπινο κοπάδι στο να αναιρέσει τις όποιες υποψίες. Πολύ πιθανό, λοιπόν, να τον έχουν «εξαφανίσει» και να χρησιμοποιούν το κέλυφός του για το πλασάρισμα του δηλητηρίου τους.
Περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τη συνέχεια της έρευνάς σου, γιατί μπορεί να ρίξει κάποιο φως σε αυτό το έρεβος που έχουν δημιουργήσει ....Με τη βοήθεια των ανώτατων Δυνάμεων, βέβαια, γιατί το έρεβος δεν διαλύεται μόνο από την ανθρώπινη θέληση και ισχύ…..

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

ΟΥΠΣ!!!!!!!!!!
ΠΕΘΑΝΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ..

https://nikolaosanaximandros.gr/pethane-i-sizigos-tou-albert-boulra/

Kon είπε...

Όταν καπνίζει ο Μπούρλας
εσυ δεν πρέπει να μιλάς...