06 Νοεμβρίου, 2021

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΛΑ


1. ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝ

   Σε χθεσινή ανάρτηση αναδημοσίευσα το κείμενο τής Καναδικής εφημερίδας Conservative Beaver, που αναφερόταν σε σύλληψη τού διευθύνοντος συμβούλου τής Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά στην Νέα Υόρκη. Την σχετική είδηση αντιλήφθηκα μέσω μιας ανάρτησης τής γνωστής κοινωνικής ακτιβίστριας Miriam Hope στην πλέον σημαντική ιστοσελίδα εναλλακτικής ενημέρωσης στο γερμανικό διαδίκτυο terraherz.wpcomstaging.com. Από όσο γνωρίζω η εν λόγω εφημερίδα ήταν η μόνη, που προέβη σε ανάλογο δημοσίευμα, παραθέτοντας τον ισχυρισμό, ότι με δικαστική απόφαση είχε απαγορευτεί οι αναφορές σε αυτό το θέμα. Επίσης μετά από μια ώρα περίπου η σχετική ανάρτηση τής Miriam Hope είχε καταργηθεί στο terraherz. Η είδηση τής σύλληψης αναπαράχθηκε από πολύ λίγες ιστοσελίδες παγκοσμίως, ενώ τα ειδησεογραφικά πρακτορεία την αγνόησαν πλήρως. Επί πλέον η ιστοσελίδα snopes.com, που ασχολείται με την αποκάλυψη ψευδών ειδήσεων, με ανάρτησή της, στην οποία είχε ενσωματώσει μια χθεσινή συνέντευξη τού Άλμπερτ Μπουρλά στο CNN, χαρακτήρισε το δημοσίευμα τής Καναδικής εφημερίδας ως ψευδές. Επί πλέον η ιστοσελίδα beforeitsnews.com, που στηρίζει τον Πρόεδρο Τραμπ και καθημερινά δημοσιεύει πλήθος αναρτήσεων, που αφορούν συλλήψεις ανθρώπων που σχετίζονται με την καμπάλ, δεν προέβει σε κάποια αντίστοιχη δημοσίευση. Αυτά τα δεδομένα μειώνουν κάθετα, κατά την γνώμη μου, την αξιοπιστία τού σχετικού άρθρου τής Conservative Beaver.

    Παρά τις διαψεύσεις τού δημοσιεύματος, που μοιάζουν να διαθέτουν μια ισχυρή βάση επιχειρημάτων, προκύπτει το ερώτημα για ποιον λόγο προέβη μια εφημερίδα, που δεν ανήκει στο περιθώριο τής δημοσιογραφίας, σε μια δημοσίευση, η οποία, στον βαθμό που αυτή είναι ψευδής, στάθηκε δυνατόν σχετικά εύκολα να διαψευσθεί. Επί πλέον σε αυτήν την απορία αξίζει να συνυπολογιστεί το δεδομένο, ότι πολλοί σημαντικοί ακτιβιστές, που δρουν στα πλαίσια τής εναλλακτικής ενημέρωσης, διαθέτουν αξιόλογη δικτύωση μεταξύ τους σε παγκόσμιο επίπεδο, ώστε το μεμονωμένο αυτό δημοσίευμα να τύχη κάποιας γοργής αναπαραγωγής σε κάποια εναλλακτικά φόρα. Η υποψία, που εκφράστηκε σε πρώτη φάση, με ταυτόχρονη έκφραση επιφύλαξης, δεδομένου, ότι στον βαθμό που δεν διαθέτει κάποιος εσωτερική ενημέρωση, δεν είναι σε θέση να αποφανθεί περί τής όποιας ισχύος ή μη τού δημοσιεύματος, εστιάστηκε στην πιθανότητα αυτό να είχε ίσως προβοκατόρικο χαρακτήρα, στοχεύοντας στην απαξίωση όσων το αναπαράγουν. Έχω την γνώμη, ότι μια τέτοια περίπτωση δεν μπορεί να αποκλειστεί. Πλην όμως, συνταυτιζόμενος με τις επιφυλακτικές διαθέσεις που κυριάρχησαν, δεν θεωρώ αυτήν την εκδοχή ως την πλέον πιθανή. Όπως έδειξε η αντιμετώπιση της είδησης από τα εναλλακτικά μέσα, αυτά στην συντριπτική τους πλειοψηφία την αγνόησαν, κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας, παρά το θεαματικό της περιεχόμενο. Επί πλέον κάποιοι, από τούς ελάχιστους που την πρόβαλαν, πολύ σύντομα διαφοροποιήθηκαν με τον ένα ή άλλο τρόπο από αυτήν. 

       Επί πλέον, γράφοντας αυτό το κείμενο, μόλις διαπίστωσα, ότι την εν λόγω είδηση πρόβαλε πριν από 3 ώρες και η σημαντική εναλλακτική ιστοσελίδα topnewswire.com, αλλά και το beforeitsnews.com σχεδόν ταυτοχρόνως (στις 4:33 ώρα στις ΗΠΑ). Ίσως η αργοπορία τής προβολής αυτής τής είδησης να στηρίζεται στην διαφορά ώρας. Ειδικά η δεύτερη ιστοσελίδα εκτιμώ, ότι συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον σημαντικών εναλλακτικών μέσων διεθνώς, άρα η εν λόγω είδηση θα εξακολουθήσει να υφίσταται σημαντική προβολή παρά τις διαψεύσεις. Επειδή η γνωστή παροιμία αναφέρει, ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, θεώρησα σκόπιμο να προβώ σε μια προσπάθεια αστρολογικής προσέγγισης τού εν λόγω δημοσιεύματος, μέχρι στην πορεία τού χρόνου να παρέχεται πρόσβαση προσεχώς σε κάποια συγκεκριμένα στοιχεία, όσο αφορά την διάψευση ή επικύρωση τού θέματος. 

    Με αυτήν την πρόθεση θα αντιπαραβάλλω τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη τού Άλμπερτ Μπουρλά στα αστρολογικά δεδομένα τής χθεσινής ημέρας, που έγινε το δημοσίευμα. Πέραν όμως τής αστρολογικής διερεύνησης των δεδομένων τού δημοσιεύματος, ο Άλμπερτ Μπουρλά είναι ένας άνθρωπος, που την τρέχουσα περίοδο συμμετέχει με έντονο τρόπο στα δρώμενα τής Ελλάδας και όλης τής ανθρωπότητος. Γι όσους αποδίδουν κάποια αξία στην τέχνη τής αστρολογίας, νομίζω, ότι παρουσιάζει ενδιαφέρον η ενασχόληση με τα αστρολογικά δεδομένα τού διευθύνοντος συμβούλου τής Pfizer. Εκ προοιμίου αξίζει να σημειωθεί, ότι ενώ είναι γνωστή η ημερομηνία γεννήσεως τού συγκεκριμένου, δεν διατίθεται η ακριβής ώρα, που έλαβε αυτή χώρα. Αυτή καθορίζει σε ένα ωροσκόπιο τούς λεγόμενους αστρολογικούς οίκους, που αποκαλύπτουν τούς τομείς, στους οποίους εκδηλώνονται τόσο υπάρχουσα πλανητική παρουσία όσο και οι συσχετισμοί μεταξύ των πλανητών στα διάφορα ζώδια, όπως πχ. ο τομέας των επαγγελμάτων, τής δημιουγίας οικογένειας, των κρυφών εχθρών, τού άμεσου περιβάλλοντος κλπ. Κάποιοι από τούς πλανητικούς συσχετισμούς αφορούν πλανήτες, που χαρακτηρίζονται από γρήγορη κίνηση, οπότε έχουν καθαρά ατομικό χαρακτήρα. Κάποιοι αφορούν πλανήτες, που κινούνται αργά. Οπότε, οι αμοιβαίες θέσεις και συσχετισμοί μεταξύ τους έχουν συλλογικό χαρακτήρα και αφορούν πρόσωπα, που έχουν γεννηθεί στο διάστημα κάποιας περιόδου. Με αυτήν την έννοια αρμόζει ένα ωροσκόπιο να εξετάζεται και να αποτιμάται στο σύνολό του.

    Θεωρώντας, ότι το τυχαίο είναι έκφραση αιτιότητος, η οποία είναι έκφραση τής αναγκαιότητος (ιδέ και βιβλίο τού Ροζέ Γκαρωντύ "Η Ελευθερία") εκτιμώ, ότι το δεδομένο πως η χθεσινή ημερα δεν χαρακτηρίστηκε μόνο από την προβολή τού Άλμπερτ Μπουρλά μέσω τού συγκεκριμένου δημοσιεύματος, αλλά και από μια πολύ σημαντική ανάλυση τού γενέθλιου χάρτη τού ιδίου από τον Γιώργο Βασιλάκο. Τον οποίον θεωρώ πολύ καλό αστρολόγο και όχι μόνον. Διότι ο Βασιλάκος σε όλες του τις αστρολογικές αναλύσεις διανέμει τον χρόνο μεταξύ αστρολογικών και πολιτικών προσεγγίσεων, αναφερόμενος στα πράγματα με  εξαιρετική παρρησία και με πολύ εύληπτο τρόπο. Την βιντεοσκόπηση αυτής τής ανάλυσης παραθέτω στην συνέχεια, προτείνοντας από καρδιάς όλα τις βιντεοσκοπήσεις τού Γιώργου Βασιλόπουλου. Όπως προανάφερα, δεν είναι τυχαία η χθεσινή προβολή σημαντικών στοιχείων τής δράσης και τής προσωπικότητος τού Μπουρλά, όπως αποκαλύπτει το ωροσκόπιό του. Η ανάλυση τού Βασιλάκου δεν επεκτείνεται στις όποιες προβλέψεις, πέρα από την (αριστοτεχνική κατά την γνώμη μου) ερμηνεία τού συγκεκριμένου γενέθλιου χάρτη, διαδικασία, στην οποία αισθάνομαι τον πειρασμό να υπεισέλθω ο ίδιος. Η αναλυτική μέθοδος που εφαρμόζει ο Βασιλάκος επεκτείνεται και πέραν των πάγιων, κλασικών μέσων, που χρησιμοποιεί παραδοσιακά η αστρολογική ανάλυση, ενσωματώνοντας μια σειρά πέραν των καθιερωμένων πλανητοειδών, ουράνιων σημείων, αξόνων κλπ. Αυτή η πρακτική είναι συχνή σε πολύ έμπειρους αστρολόγους, που αρκετοί από αυτούς εφαρμόζουν ποικίλες, ιδιάζουσες πρακτικές. Η εξέταση ενός αστρολογικού χάρτου μοιάζει περισσότερο με την ζωγραφική, παρά με την φωτογραφία. Οι διαφορετικοί ζωγράφοι, όταν αποδίδουν ένα και το αυτό τοπίο, χρησιμοποιούν ο καθείς τα δικά του εκφραστικά μέσα, αναδεικνύοντας πτυχές τής πραγματικότητος, όπως αυτές διαπερνούν ένα προσωπικό κρύσταλλο. Χωρίς να διακατέχομαι από την αφέλεια να ισχυρισθώ ότι είμαι αστρολόγος, ή ότι κατέχω σε επαρκή βαθμό τα τής αστρολογίας, η ενασχόλησή μου με την συγκεκριμένη τέχνη επεκτείνεται σε μια πορεία μεγαλύτερη από τριάντα χρόνια, για λόγους καθαρής επιβίωσης, μια και μόνιμα χαρακτηρίζομαι από την αφέλεια, να χορεύω ζεϊμπεκές μέσα σε χωματερές και ναρκοπέδια. Η μέθοδος που εφαρμόζω (στον βαθμό που μπορώ) προσανοτολίζεται στα πάγια και κύρια στοιχεία τής αστρολογίας. Η εμμονή στα βασικά και κύρια, δεν με καθιστά ικανό να αποδίδω σε εικαστική βάση τοπία, όμως εκτιμώ, ότι μπορώ με επιτυχία να σχηματοποιώ περιγράμματα, μια και τα λιγοστά πυρά που διαθέτω, προσπαθώ να κατευθύνονται μέσα στον στόχο.

   Το προτέρημα στις αναλύσεις τού Βασιλάκου είναι ότι αυτός δεν εμμένει στα διάφορα αστρολογικά δεδομένα, απεοκονίζοντας αστρολογικούς χάρτες, ή εμμένοντας στην αστρολογική φύση τους. Επικεντρώνεται στην αστρολογική ερμηνεία τών δεδομένων και προχωράει συχνά στην πολιτική τους σημασία.

 


  Στην συνέχεια παραθέτω τον αστρολογικό χάρτη τού Άλμπερτ Μπουρλά (γεννηθέντος την 21η Οκτωβρίου 1961 και στην συνέχεια θα τον σχολιάσω από την δική μου οπτική, δεχόμενος όλα όσα αναφέρει ο στο βίντεο ο Βασιλάκος, πριν προβάλλω την αποτύπωση τής σύγκρισης αυτού με τα αστρολογικά δεδομένα τής χθεσινής ημέρας, για να τα σχολιάσω και αυτά (Η παράσταση τών οίκων είναι τυχαία και δεν ισχύει):

 ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ ΧΑΡΤΗ:

     Για μια καλύτερη κατανόηση ίσως αυτών που έπονται, αναφέρω επιγραμματικά, ότι οι γωνίες 60° (τρίγωνο) και οι γωνίες 30° (εξάγωνο) μεταξύ πλανητών θεωρούνται στην αστρολογία ευνοϊκές. Ενώ οι γωνίες 90° (τετράγωνο) και 180° (αντίθεση) θεωρούνται γωνίες, που χαρακτηρίζονται από τριβές. Κατά πόσο μια γωνία 0° (σύνοδος πλανητών) έχει ευνοϊκό ή μη χαρακτήρα, ποικίλει αναλόγως τούς πλανήτες που σχηματίζουν αυτήν. Κάθε πλανήτης απεικονίζει αστρολογικά κάποιες συγκεκριμένες ιδιότητες ή ενέργειες, οι οποίες χρωματίζονται ανάλογα με το ζώδιο, που αυτός εκάστοτε βρίσκεται. Αντίστοιχες καταστάσεις απεικονίζουν οι αλληλοσυσχετίσεις πλανητών μεταξύ τους, βάσει των σχηματιζόμενων γωνιών. Στην διαμόρφωση αυτών συμβάλουν οι ιδιότητες των πλανητών, καθώς και οι γωνίες μεταξύ τους, όπως επί πλέον και τα ζώδια, που αυτές εκδηλώνονται. Επειδή ο αριθμός των συνδυασμών (των στοιχειών τριων πολυπληθών διαφορετικών συνόλων) είναι τεράστιος, δεν είναι δυνατον να βρεθεί στην βιβλιογραφία ο κάθε συγκεκριμένος συνδιασμός τριών διαφορετικών παραγόντων. Η βιβλιογραφία παρέχει κατά βάση τούς συνδυασμούς των συνόλων ανά δυο (πχ. πλανήτες και ζώδια, ή πλανήτες και γωνίες). Οπότε πρέπει να τεθούν κατά την διαδικασία των ερμηνειών, πέρα από την αντίστοιχη βιβλιογραφία, τόσο οι εμπειρίες, όσο και διαίσθηση τού κάθε αναλυτού.

      Το πρώτο που πέφτει στην προσοχή μου αντικρύζοντας αυτό το ωροσκόπιο με κριτήριο πάντοτε την εμμονή στα βασικά, είναι δυο διαπιστώσεις: Το κέντρο βάρους τής όλης ενσαρκώσεωςτού Άλμπερτ Μπουρλά συμπυκνώνεται από πλευράς περιόδου στα τρία έτη 2019, 2020, 2021. Πρόκειται για την φάση που η λεγόμενη "Μεγάλη Συναστρία" τών τριών αργά κινούμενων πλανητών έλαβε χώρα στο ζώδιο τού Αιγώκερω. Αυτή είχε ιδιαίτερη έντααση στο τρίτο δεκαήμερο τού Ζωδίου και σφράγισε την όλη πορεία τών προηγούμενων ετών, με πρωτοκαθεδρία την παρουσία τού Πλούτωνα εκεί, απεικονίζοντας αστρολογικά το τεράστιο μένος τής επίθεσης των εξουσιαστών σε βάρος τών λαών.  Η ισχυρότατη παρουσία τού Πλούτωνα στον Αιγώκερο, αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο του 2008, που διαρκεί ακόμη, σηματοδότησε την φάση, που η λεγόμενη "νέα τάξη" ξεσκέπασε απροκάλυπτα συν τω χρόνω τούς πλέον επιθετικούς της σχεδιασμούς. Σε αυτήν ακριβώς την περιοχή έχει στον γενέθλιο χάρτη του ο Μπουρλάς τόσο τον Κρόνο, όσο και τον Δία, που εναγκάλισε ασφυκτικά κατά τα δυο προηγούμενα έτη η διέλευση τής Μεγάλης Συναστρίας. Το δεύτερο μεγάλης καταλυτικής σημασίας για το κάρμα  τού Άλμπερτ Μπουρλά αφορά την πιο σύντομη χρονική περίοδο, με εκκίνηση τα τέλη τού περασμένου Οκτωβρίου, που επεκτείνεται μέχρι το τέλος τού 2021. Αυτή εκδηλώνεται στην αστρολογική περιοχή, που περιλαμβάνει το δεύτερο ήμυσι τού Ζυγού μέχρι το πέρας τού πρώτου ημίσεως τού σκορπιού. Σε αυτήν την θέση έχει συγκεντρωμένους 4 πλανήτες στο Ωροσκόπιό του ο Μπουρλά. ΑΥΤΉ Η ΘΈΣΗ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΊΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στην επόμενη αστρολογική αποτύπωση, από το μοιραίο Τ (Ταυ, ή μισό σταυρό) που συγκροτείται από την καραμπόλα που σχηματίζουν διαδοχικά οι τέσσερεις πλανήτες, που περιλαμβάνει το  μπαλάκι τού Μπουρλά, σε όψεις αντίθεσης διαδοχικά ο ένας μετά τον άλλον με τον πλανήτη Ουρανό τής τρέχουσας φάσεως. Το μπαλάκι τρέχει γρήγορα, ενώ ο ουρανός είναι πολύ βραδύς πλανήτης. Με αυτόν τον τρόπο ΘΑ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΑΡΗ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΕΡΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ. Την όλη διαδικασία πυροδότησε εχθές τόσο η ακριβής αντίθεση του διελαύνοντα Ηλίου, όσο και η προχθεσινή σημαντική πανσέληνος στον Σκορπιό. Για την σημασία τής προχθεσινής πανσελήνου είναι γεμάτο βιντεοσκοπήσεις το youtube. Προσωπικά συνιστώ επ' αυτού ξανά το προπροηγούμενο βίντεο τού Βασιλάκου στο ίδιο κανάλι. Στο Ταυ συμμετέχει στην αντίθεση που σχηματίζει το μπαλάκι των τεσσάρων διερχόμενων πλανητών (Ερμής,  Άρης, Ήλιος, Σελήνη) απεικονιζόμενων εκτός τού κύκλου τής αποτύπωσης στον Ουρανό και ένα τεράγωνο προς αυτούς τού Κρόνου. Οπότε γίνεται το "σώσε". (Ιδέ ακόλουθη αποτύπωση). Ιδιαίτερα χαρακτηριστικό είναι, ότι το μπαλάκι των τεσσάρων πλανητών τού ωροσκοπίου (μέσα στον κύκλο) με το μπαλάκι των τεσσάρων πλανητών σε διέλευση αυτήν την περίοδο (έξω από τον κύκλο) βρίσκονται στην ίδια περιοχή. Οπότε εκτοξεύονται ενέργειες στον θιγόμενο εν είδη καραμπόλας. Πριν προλάβει να συνέλθει από την μια, σχηματίζεται η επόμενη. Σε δυο εβδομάδες θα λάβει χώρα και η αντίθεση Ηλίου - Ουρανού, που θα έχει γενικότερες επιπτώσεις. Στην περίπτωση τού Μπουρλά όμως, κάθε άλλο παρά απαρατήρητη θα περάσει και αυτή. Μπορούμε με δυο λόγια να συμπεράνουμε, ότι ο Άλμπερντ Μπουρλά είναι από κοσμικής οπτικής ένας άνθρωπος, που γεννήθηκε για να σφραγισθεί τόσο από την τρέχουσα μεσοπρόθεσμη φάση, όσο και από την τρέχουσα περίοδο. Δεν νομίζω, ότι με αυτό το συμπέρασμα αναφέρομαι σε κάτι που ήταν άγνωστο. Απλά, η αστρολογία πιστοποιεί καθέκαστα, που ο καθείς καλείται να υποστεί, να διαχειριστεί, να αξιοποιήσει, ή να μετατρέψει σε λάκούβα, ή και λάκκο, αναλόγως προς τις προαιρέσεις και τον βαθμό τής γενικότερης ωριμότητός του.

Ο σύνδεσμος τού βίντεο με τον Βασιλακόπουλο για την προχθεσινή πανσέληνο στις 4 Νοεμβρίου:

https://www.youtube.com/watch?v=sGg-LKqMdG8

 

 ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


    Εάν προσέξουμε τα αστρολογικά δεδομενα τής χθεσινής ημέρας, μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι η θέση τού Ηλίου, που  είναι πριν από κάθε συμβολισμό στην κυριολεξία ο κατ' εξοχήν φωτοδότης, βρίσκονταν σε ΑΚΡΙΒΗ αντίθεση προς τον Ουρανό, που απεικονίζει (εκτός των άλλων) το ξαφνικό. Ο Ήλιος ήταν ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ συντονισμένος επάνω στον γενέθλιο Άρη, που απεικονίζει την ενέργεια και την δράση, τού Άλμπερτ Μπουρλά. Επειδή υπάρχει επί πλέον και γενέθλιος εναγκαλισμός τού Άρεως με τον Ποσειδώνα, ο οποίος απεικονίζει το βάθος των ψυχικών προαιρέσεων, που όπως έξήγησε και ο Γιώργος Βασιλάκος, όταν αυτός βρίσκεται σε δύσκολη γωνία και θέση, μπορεί να ανταποκρίνεται σε δρυμεία τάση εξαπάτησης και δόλου, η αντίθεση που σχηματίζει ο Πωσειδώνας με τον Ουρανό, προσδίδει στην ιδιότητα περί ξαφνικού αυτού τού πλανήτου, τον χρωματισμό τού αναπάντεχου, αυτού που βρίσκεται πέραν των αναμενόμενων πιθανοτήτων. Υπό αυτήν την έννοια, η χθεσινή ημέρα. μετέφερε εν δυνάμει μια μοιραία ποιότητα, σχετικά με το να φωτιστούν ανάπεντεχα κάποιες πτυχές των δραστηριοτήτων τού Μπουρλά, που σχετίζονται με δόλο. Διαδικασία, που επέφερε τόσο το υπό εξέταση δημοσίευμα, ασχέτως τού κατά πόσο αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή όχι, όσο και η ανάλυση τού Ωροσκοπίου του από τον Γιώργο Βασιλάκο, που αναρτήθηκε εχθές το βράδυ. 
    Αυτές τις ημέρες κλιμακώνεται μια διαδικασία, με πληθώρα δημοσιεύσεων, που αποκαλύπτει τκις καλυμμένες δόλιες πρακτικές τής Pfiser, όπως η κατωθι σημερινή:  

Pfizer – ένας διεθνής επιχειρηματικός τρομοκράτης 

https://katohika.gr/diethni/pfizer-enas-diethnis-epicheirimatikos-tromokratis/  


2. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΠΩΣ ΒΑΘΥΤΕΡΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΜΠΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ  ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ "ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ". ΜΙΑ ΚΑΜΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΣ ΔΕΟΥΣΑΣ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ. ΧΑΠΙ TOGETHER.

    Ας μού επιτραπεί ο ισχυρισμός, ότι όσα καταθέτω στην συνέχεια για τον Άλμπερτ Μπουρλά δεν αποτελούν απαύγασμα μένους ή μίσους εναντίον του. Για ανθρώπους, που έχουν πέσει σε υπερβολικά βαρύτατα αμαρτήματα, αισθάνομαι θλίψη και οίκτο. Τα σάβανα δεν έχουν τσέπες. Όποιος θυμάται τις αναρτήσεις μου σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, γνωρίζει, ότι στόχος μου ήταν, πριν ασχοληθώ με την ιδιότητά του ως θύτη, να προσπαθήσω να κατανοήσω την ιδιότητά του ως θύμα. Επαναλαμβάνω, ότι η ρήση τού Σωκράτους “ΟΥΔΕΙΣ ΕΚΩΝ ΚΑΚΟΣ” – δηλαδή κανείς δεν είναι κακός με την θέλησή του, δεν απέβλεπε στην ατομική αποενοχοποίηση οποιουδήποτε. Οπωσδήποτε, ο καθένας μας φέρει την ευθύνη τών πράξεών του και όλους μάς χαρακτηρίζουν ανεπάρκειες και αδυναμίες, που άλλοτε αφορούν εγωιστικούς καιροσκοπισμούς και ανωρημότητες και άλλοτε φθάνουν να ξεπεράσουν την όποια ειδεχθή στρέβλωση χαρακτήρος, που οδηγεί την ανθρώπινη αποκτήνωση πέραν των ορίων τού τέρατος. Όμως ο Σωκράτης με την διατύπωση αυτής της ρήσης στόχευε σε κάτι διαφορετικό, κάτι που εδράζεται πολύ βαθύτερα και που συνήθως διαφεύγει πλήρως τής μέσης προσοχής. Εννοούσε, ότι η κακία δεν εδράζεται στον ανθρώπινο εγωισμό και τα όποια ελαττώματα και ολιγωρίες μας, αλλά αυτή εκπορεύεται βασικά από θεσμούς και μηχανισμούς, που δρουν συχνότατα με καλυμμένο τρόπο, και που επιχειρούν να αναπαράγουν τον εγωισμό και τα ελαττώματά μας, επιβάλλοντας σε αυτά στρεβλώσεις σε υπερθετικό βαθμό, με αποτέλεσμα να μετατρέπονται οι άνθρωποι άλλοτε σε αρνιά, άλλοτε σε θηρία και ενίοτε στα χειρότερα τέρατα. Αλλά ακόμη και τα αρνιά μέσα στο μάτριξ δεν τρέφονται με χορτάρι, αλλά η αρνητική παθητικότητα και η ανοχή στο κακό, που τα χαρακτηρίζουν, τα οδηγούν στην βρώση των άλλων αρνιών, έστω με έμμεσο τρόπο. Επειδή ασχολήθηκα συγκεκριμένα με τον τρόπο, που οι αυτοαποκαλούμενοι “πεφωτισμένοι” παρασκευάζουν τους λεγόμενους “λυκανθρώπους” και έχω κάνει ειδική ανάρτηση γι αυτήν την διαδικασία, γνωρίζω και έχω αναφερθεί στο παρελθόν στον τρόπο, με τον οποίον επιβάλλεται στα υποψήφια θύματα ο διχασμός προσωπικότητος, που τα μετατρέπει σε απάνθρωπους δήμιους, ιεροεξεταστές, στοχευμένους κατ' εντολήν κακούργους, κανίβαλους, ή ακόμη και τελετουργικούς βρικόλακες. Δέσιμο σε σιδερένια τραπέζια και άγρια κακοποίηση, παραισθησιογόνα, που προκαλούν αφόρητους εφιάλτες και άλλοι μέθοδοι ψυχικού και σωματικού βιασμού, που οδηγούν σε πλήρη κατάπτωση τής προσωπικότητος. Στην συνέχεια η μετεξέλιξη των θυμάτων σε θύτες γίνεται με το πέρασμα από τον βούρδουλα στο καρότο. Η επίγνωση αυτής τής διαδικαίας είναι στοιχειώδης προϋπόθεση, στην προσπάθεια να εντοπισθούν και να διερευνηθούν σημαντικά πεπραγμένα και φαινόμενα, που σφραγίζουν την αναπαραγωγή τού μάτριξ. Και ας μου επιτραπεί εκ των προτέρων ο εντοπισμός, ότι αυτά είναι περισσότερο από γνωστά, τουτέστιν άκρως μελετημένα από τις Αντιδυνάμεις, που αντιμάχονται την καμπάλ. 
    Προχωρώντας όμως την διερεύνηση τού θέματος με την εξέταση των δεδομένων στα οποία έχουμε πρόσβαση, ας πράξουμε κάτι που θεωρώ αυτονόητα αναγκαίο. Ας παρακολουθήσουμε με πολύ προσοχή την συνέντευξη τού Άλμπερτ Μπουρλά στο CNN, που προβλήθηκε στις 5 Νοεμβρίου και στην οποία στήριξε την επιχειρηματολογία της η ιστοσελίδα snopes.com, με στόχο την αμφισβήτηση τού δημοσιεύματος στην Conservative Beaver. Συχνά παρακάμπτουμε στοιχεία, που βρίσκονται μπροστά μας και που μπορούν να συμβάλουν στην διερεύνηση από όσους διαθέτουν ερευνητικό πνεύμα και τάση να εισχωρούν στα φαινόμενα, ώστε να μεταβούν από τα σημαίνοντα στα σημαινόμενα:
 
  https://www.youtube.com/watch?v=2F7PuLK6LnE
 
 

 
   Θα ήταν ενδιαφέρον και εποικοδομητικό, τουλάχιστον για εμένα, πριν συνεχίσω στην κατάθεση των εκτιμήσεων μου σχετικά, να διαβάσω την δική σας εκτίμηση για όσα δείχνει αυτή η βιντεοσκόπηση, εφόσον βεβαίως επιθυμείτε, στα σχόλια. Πριν αναφερθώ στην όποια εκτίμηση μου σχετικά με την εμφάνιση, την έκφραση, την κινησιολογία, ή τα λεγόμενα των προσώπων, που συμμετέχουν στο βίντεο, θέλω να κάνω μια γενική παρατήρηση. Πίσω από τον Άλμπερτ Μπουρλά απεικονίζεται μια βιβλιοθήκη. Αυτή διακόπτεται όμως, με τρόπο που δεν μοιάζει φυσιολογικός από μια καφέ κατασκευή, που δεν δένει με το σύνολο και χαρακτηρίζεται από μια παράξενη προοπτική, που δεν ανταποκρίνεται στους βασικούς κανόνες τής παραστατικής γεωμετρίας και η οποία μοιάζει με κάσα, ή φέρετρο. Ίσως κάποιοι να πρόσθεσαν αυτό το στοιχείο μετά την συνέντευξη, για να μεταφέρουν κάποιο μήνυμα στον Άλμπερτ Μπουρλά, ή σε κάποιους άλλους. Σε κάποια πιθανά σενάρια σχετικά, θα αναφερθώ κατόπιν.

   Ας μού επιτραπεί μια παρατήρηση σχετικά με αυτόν, που δίνει συνέντευξη στο βίντεο, που μπορεί ίσως να ξενίσει, ή ακόμη και να εξαγριώσει κάποιους φίλους, πιστεύοντας και οικοδομώντας σε αυτό, που μού φαίνεται αληθές. Και θα επαναλάβω ακόμη μια φορά, ότι όσα γράφω, δεν έχουν σκοπό να χλευάσουν, ή γελοιοποιήσουν αυτόν τον άνθρωπο. Θεωρώ, ότι αυτός είναι στο φουλ σε παγκόσμιο επίπεδο στοχοποιημένος, ώστε να μην χρειάζεται να προσθέσω και εγώ το όποιο λιθαράκι στην άκρα απαξίωσή του. Επαναλαμβάνω, ότι αντιμάχομαι αποκλειστικά θεσμούς και μηχανισμούς και ποτέ συγκεκριμένα πρόσωπα. Φρονώ, ότι οι χαμερπείς και γελοίοι έχουν καταδικάσει βάναυσα οι ίδιοι με την στάση τους και τις επιλογές τους τούς εαυτούς τους. Τώρα, εάν το φέρει η περίσταση, να εξοντώσω κάποιους από αυτούς, ή να με εξοντώσουν αυτοί, δεν θα το πράξω με μίσος ή μένος. Αυτά είναι μοιραία μέσα στο μάτριξ. Άς πρόσεχαν. Εγώ δεν χρειάζεται να προσέξω, διότι είμαι ζημιάρης εκ πεποιθήσεως. Και παρατηρώ ότι: Εάν δεν γνώριζα ποιος είναι, αυτός που δίνει την συνέντευξη, τις ιδιότητες και την δράση του και δεν καταλάβαινα την γλώσσα που μιλάει, ΘΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣ. Με μια μύτη γουδόχερο, χειρότερη από αυτήν ενός κλόουν, δυό αυτιά (εάν αυτά τα τσόφλια μπορούν να χαρακτηριστούν αυτιά) που το ένα πάει στην ανατολή και το άλλο στην δύση, με απόσταση ύψους περίπου πέντε πόντους μεταξύ τους, με ένα πρόσωπο απίθανα στραβό (εάν ενώσει κάποιος την ευθεία, που συνδέει τα μάτια του με την ευθεία, που ορίζεται από το στόμα του, αυτές οι δυο ευθείες, αντί να είναι κάπως παράλληλες, τέμνονται σε μισό μέτρο απόσταση από το κεφάλι του) θα έλεγα, εάν δεν γνώριζα την ιδιότητα τού εν λόγω κουασιμόδου, ότι πρόκειται για ένα άδικα χαμένο ταλέντο, που θα μπορούσε να κάνει καριέρα ως κωμικός στον κινηματογράφο. Εάν μού τον πρότειναν σαν θυρωρό, θα τον προσελάμβανα επί τόπου, oχι για θα τού είχα εμπιστοσύνη να ελέγχει, ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει, αλλά για να πίνω καφέ μαζί του και να χαζεύω την φάτσα του. Και νομίζω, ότι έχει πολύ δίκιο ο Βασιλάκος, εκτιμώντας, ότι ο εν λόγω μπουρλάς – βούρλο, παρ'όλη την υπουλία και δολιότητα, που τον χαρακτηρίζουν, νοητικά είναι ντενεκές και χάνει φουλ λάδια. Επί πλέον, εάν με ρωτούσαν, στην περίπτωση που ανήκα στο επιτελείο, που κινεί τα νήματα πίσω από την Pfizer, να προτείνω ένα άνθρωπο βιτρίνα, για να βγαίνει μπροστά, ως υποτιθέμενο κουμάντο, ώστε να δέχεται πρώτος σε παγκόσμιο επίπεδο το βρισίδι και το μένος, θα πρότεινα ακριβώς ένα κουκλάκι τής πλάκας, όπως το βούρλο μπουρλάς, που να διαθέτει όμως την απαραίτητη υπουλία και στρέβλωση χαρακτήρος, ώστε να μπορεί να κουβαλάει με επιτυχία και πέντε καλώδια. Είπαμε: Ο τρίτος παγκόσμιος έχει άλλο χαρακτήρα και διεξάγεται με άλλα μέσα, από ότι ο δεύτερος. Με στόχο να τεθεί σε κίνηση μια κοινωνία μαζανθρώπων, που θα φορέσει τα μελανά χιτώνια και θα ξεχυθεί να προκαλέσει 50 εκατομμύρια νεκρούς στην οικουμένη, ήταν επόμενο οι “πεφωτισμένοι” και η γουώλλ στρήτ να επιλέξουν ένα πωρωμένο ανώμαλο, που μπορούσε να εξασκεί μαζικό υπνωτισμό, όπως ο χίτλερ. Εάν όμως η Pfizer έβαζε ως διευθύνοντα σύμβουλο τον αδόλφο, δεν νομίζω ότι θα έπειθε να προμηθευτούν τα δηλητήριά της, ούτε τα περίπτερα, που πουλάνε γλυφιτζούρια. 

     Προχωράω στις διαπιστώσεις: Ο “τυπάκος” φαίνεται στο βίντεο τελείως χαλαρός, πράος και αρκετά περιχαρής, εικόνα που θεωρώ αδιανόητη να υπάρχει υπό νορμάλ συνθήκες. Εάν συγκρίνουμε αυτήν την εικόνα, με αυτήν που παρουσιάζουν στα τηλεοπτικά παράθυρα άλλοι “αστέρες” τού είδους, όπως ο γεωργιάδης, ο βορίδης, η παγώνη, ο βασιλακόπουλος, η και ο μόνιμα ειρωνικός και κάργα τζάμπα μάγκας μητσοτάκης, που παρά τα γελοία χαζοχαμόγελα, τα μάτια του μεταδίδουν μια απίθανα σκληρή επιθετικότητα, όλοι αυτοί είναι μονίμως από σούπερ σφιγμένοι, μέχρι άκρως, εμφανώς και επί σαλταρισμένης βάσεως πωρωμένοι, που, εάν δεν εμποδίζονταν από το γυαλί τής οθόνης, θα χύμαγαν έξω από αυτήν, για να μας δαγκώσουν. Ο μόνος που αποτελεί εξαίρεση είναι ο τσιόδρας. Η επιλογή του συγκεκριμένου, θεωρώ ότι δε ήταν καθόλου τυχαία και δεν σχετίζεται σε κανένα βαθμό με την όποια δήθεν επιστημονική καρέκλα. Τα κριτήρια της είναι παρόμοια με αυτά της επιλογής τού μπουρλά. Ο ένας κλόυν κουασιμόδος, ο άλλος άχρωμο και άοσμο γραΐδιο, που τον μεγάλωσαν με νερόσουπες και ηθικολογικές απαγορεύσεις τα υπόδουλα στον προτεσταντισμό κατεστημένα, η σιγανοσουπιά, που κλήθηκε να πείσει με τρεμάμενη φωνή κότας για τον εξαναγκασμό των εμβολίων.

    Το υπερβολικά ασύμμετρο πρόσωπο τού μπουρλά στην συνέντευξη, έχει την δεξιά πλευρά συμπιεσμένη και την αριστερή δυσανάλογα διεσταλμένη. Η δεξιά πλευρά φανερώνει, πάντοτε κατά την εκτίμησή μου, ότι αυτός έχει υποστεί ισχυρές πιέσεις κατά το παρελθόν. Η ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΣΕ ΘΥΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΑΦΡΗΝΣΗ, ΠΟΥ ΤΟΥ ¨ΕΧΕΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ, ΕΦΥΣΗΧΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ. Όλα αυτά τα κουμάσια, έχουν κατανοήσει στην πορεία του χρόνου, ότι είναι ήδη πολύ άσχημα προγραμμένοι. Στην επικείμενη δίκη της Νιρεμβέργης Β, θα παρακαλάνε να κάνει για λίγο παύση ο δήμιος, για να κάνει τσιγάρο και να ξεκουράσει τα χέρια του, μήπως και μπορέσουν να πάρουν μερικές ανάσες ακόμη, πριν συμβεί το μοιραίο. ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΜΕΡΑΚΛΩΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΩΣ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ;

   Ίσως την απάντηση σε αυτό το ερώτημα δίνει η εξής φράση στο δημοσίευμα του Conservative Beaver, που προφανώς δεν μπήκε τυχαία:  

"If convicted, Albert Bourla could spend the rest of his life in prison. Bourla is considered innocent until proven guilty".

    Δεν θα επιχειρήσω ακόμη ερμηνεία αυτής τής φράσης προς ώρας, διότι θεωρώ σημαντικό να μάς απασχολήσουν προηγουμένως αυτά που αναφέρονται στο βίντεο.

   Ο μπουρλά αναφέρεται κατά την διάρκεια τού βίντεο κυρίως στο χάπι. Οπότε περνάμε από το χάπι end στο χάπι together. Μπορεί μεν να επαναλαμβάνει αυτός το γνωστό ποιηματάκι, ότι παρά την παροχή τού χαπιού η τρίτη δόση τού δηλητηρίου παραμένει απαραίτητη, όμως ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ¨ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΠΙ ΕΧΕΙ 89 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩ΅ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΜΠΗ ΣΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΟΤΙ ΜΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” ΕΠΙΧΕΡΗΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ.

   Αμφιβάλλω έντονα, ότι οι καμπάλ-ληστές ήταν αυτοί, που επιβάλλουν την εν λόγω καμπή. Ένα φάρμακο, που θεραπεύει μια ασθένεια, που χαρακτηρίζεται από πολύ μικρό ποσοστό θανάτων, και το οποίον φάρμακο έχει με τεράστια μεγάλο ποσοστό επιτυχίας καθιστά βραχυπρόθεσμα τελείως άχρηστη την όποια χρησιμότητα τών όποιων υποτιθέμενων εμβολίων. 

  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΗ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ”COVID 19“;


3. Η ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ

    Κατ' αρχήν παραθέτω το εξώφυλλο τής χθεσινής έκδοσης τού περιοδικού DER SPIEGEL με μια παρατήρηση: Εκτιμώ ότι ο Άλμπερτ Μπουρλά αποτελεί την προωθημένη βιτρίνα αυτών που κινούνε τα νήματα πίσω από την Pfizer. Αυτοί, ως ήθιστε δεν μπορεί να έχουν την αφέλεια να βγαίνουν από τις κρυψώνες τους, για να γίνουν γνωστοί. Όσο αφορά τον βίο και την πολιτεία τού Άλμπερτ Μουρλά, αυτά παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, για την διερεύνηση τής όλης διαδικασίας. Το κυριότερο όμως είνα,ι ότι ο μπουρλά, ενώ δεν μπορεί να είναι το μεγάλο κεφάλι, προφανώς κατέχει σημαντικές πληροφορίες για τα ιερατεία, που ανακατεύουν την βρωμιά, πίσω από τα παρασκήνεια.

 


   Καθημερινά αυξάνονται τα δημοσιεύματα, ότι οι οι ασθενείς στις ΜΕΘ και στα νοσοκομεία είναι κυρίως “εμβολιασμένοι”. Το αφήγημα τής χρησιμότητος των ενέσιμων δηλητηρίων καταρρέει, στον βαθμό, που οι ίδιοι οι καμπαλιστές φωνασκούν, ότι τα δυο “εμβόλια” είναι χωρίς την τρίτη δώση άχρηστα, έχοντας ξεχυθεί σε ένα κυνήγι μαγισσών, τόσο ενάντια στους ανεμβολίαστους, όσο και αυτούς που επέλεξαν, κυρίως λόγω τού βάναυσου εξαναγκασμού, που ψευδώς αποκαλείται “υποχρεωτικότητα”, να τσιμπηθούν. Ενώ η προσέλευση για την τρίτη δώση είναι πολύ περιορισμένη και τα αντίστοιχα νούμερα μετά από μια πρώτη προσέλευση τείνουν να μείνουν αμετάβλητα, οι καμπά-ληστές αίρουν οι ίδιοι μέσα στις συνθήκες πωρώσεως που τούς οδηγούν σε ξέφρενη φρενοβλάβεια, το καθεστώς διχασμού τής κοινωνίας, που εντέχνως επέβαλαν. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες η εξαγγελία τής αδειοδοτήσεως για το χάπι μετατρέπει το αφήγημά τους σε απροκάλυπτο φασιστικό μανιφέστο για την συντριπτική πλειοψηφία τής κοινωνίας. Μέσα σε κλιμακούμενες συνθήκες υπερβολικής συρρίκνωσης τής αποδοχής τού συστήματος, παρακολουθούν οι Αντιδυνάμεις, που είναι αυτοί, που επέβαλαν να ανοίξει ο δρόμος στο χάπι και στο δικαίωμα να γίνεται χρήση επιτυχούς φαρμακευτικής αγωγής, ενάντια σε εκείνους τούς παθογόνους παράγοντες, που ψευδεπίγραφα αποκαλούνται COVID19, την κατάρρευση τής αποδοχής τού συστήματος, κλιμακώνοντας τα επόμενα κτυπήματά τους, μέχρι το τελειωτικό. Γι αυτό μπορεί ίσως να χρειαστεί ακόμη κάποιο xroniköo διάστημα. Όμως, όποιος διαθέτει επαρκές κριτήριο, μπορεί ανέτως πλέον να διαγνώσει, ότι ο βαρύτατα πλέον ασθενής, διασωληνωμένος και χωρίς ελπίδα επιβίωσης είναι το ίδιο το σύστημα, που ξεκίνησε την όλη τυραννία

     Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθώ σε μια ακόμη προβληματική. Κάποιοι έκφρασαν την άποψη, ότι ο Μητσοτάκης ανάθεσε στην εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ την παρασκευή τού χαπιού, με στόχο να προσεταιριστεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, εξευμενίζοντας ένα επικίνδυνο αντίπαλο, που ασκεί δρυμία κριτική στην κυβερνητική σαβούρα και χαίρει κοινωνικού θαυμασμού. Εκτιμώ, ότι η συγκεκριμένη άποψη παραβλέπει στοιχειώδεις πραγματικότητες. Ένας άνθρωπος, με αποδεδειγμένες κοινωνικές ευαισθησίες, σημαντική οικονομική επιφάνεια, που διαθέτει μεγάλο μέρος των κερδών του για το κοινό όφελος μια αναδάσωσης πληγήσας περιοχής, που έχει το τσαγανό να τα προκαλεί τον πυρήνα τού συστήματος, δεν εξαγοράζεται καθόλου εύκολα με χάντρες και καθρεφτάκια, από κάποιους που βρίσκονται σε καθεστώς καλπάζουσας κατάρρευσης. Εδώ το σλόγκαν “είναι πολλά τα λεφτά Άρη” δεν φαίνεται να χωράει. Επί πλέον, ένας άνθρωπος, που διαθέτει σημαντική επιφάνεια και η εμβέλεια των καταγγελιών του είναι πανελλαδική, δεν μπαίνει εύκολα σε τόσο μεγάλη διακινδύνευση, εάν δεν διαθέτει στα μετόπισθεν ισχυρές πλάτες. Στην Ελλάδα τής απροκάλυπτης έξαρσης τής εγκληματικότητας εκτελούνται εν μέση οδό πολλοί δημοσιογράφοι απροκάλυπτα, ενώ ο χρυσοχοΐδης μεταφέρεται σε άλλο πόστο, για να κάνει εκεί πιπίλα. Τι είναι μπροστά στον δολοφονημένο αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, ο Γιαννακόπουλος και γιατί η δημοφιλία του μπορεί να είναι πιο αποτρεπτική σε δολοφονικές ενέργειες από αυτήν τού αδάμαστου αγωνιστή τής δημοσιογραφίας Στέφανου Χίου; Κατά την εκτίμησή μου οι Αντιδυνάμεις ήταν αυτές, που εμπιστεύθηκαν στην ΒΙΑΝΕΞ την παραγωγή τού χαπιού στην Ελλάδα, ώστε να είναι βέβαιοι, ότι αυτό δεν αναμένεται να περιέχει επικίνδυνες προσμίξεις.

    Εξ όσων αναλύθηκαν προηγουμένως φρονώ, ότι η πιθανότερη εκδοχή σχετικά με το εν λόγο δημοσίευμα, είναι να έχει τεθεί ο Άλμπερτ Μπουρλά από τις Αντιδυνάμεις σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα, με αποτέλεσμα να επιχειρήσουν να τον αποσύρουν αυτοί σε ασφαλές μέρος. Εξ ού και ο τονισμός στο κριτήριο τής αθωότητος για κάποιον, που και τα κράσπεδα ακόμη γνωρίζουν την υπερπολλαπλή ενοχή του. Όμως οι Αντιδυνάμεις ενδιαφέρονται να μπορέσουν να διαμορφώσουν συνεκτικά και ακράδαντα κατηγορητήρια ενάντια σε αυτούς, που κινούν τα νήματα, χωρίς να εκδηλώνονται άμεσα, αναθέτοντας στα ανδρείκελα τους την βρώμικη δουλειά. Προς αυτήν την κατεύθυνση χρειάζονται τις μαρτυρίες αυτών, που γνωρίζουν από το εσωτερικό τού βάλτου τα τέρατα και γι' αυτό τους προσφέρουν μειωμένες ποινές, εφ' όσον συνεργασθούν. Χαρακτηριστική ήταν η φράση τού εκλιπόντος διαφωτιστού David Robert Steele: „Reject or die!“.

    Μια άλλη εκδοχή, που δεν θεωρώ πιθανή, αλλά δεν αποκλείω, είναι το δημοσίευμα να προέρχεται από αντίπαλη φαρμακευτικ΄γη εταιρεία, στα πλαίσια τής νομής τής αγοράς για το χάπι. Όμως, όπως έδειξε το μοίρασμα των αγορών τού δήθεν "εμβολίου" οι συνονενοήσεις των καρτέλ έγιναν "άκρως πολιτισμένα", χωρίς να γίνει χρήση υλικής βίας.

 

4. ΤΙ ΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΚΡΑΤΟΥ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΣΚΙΕΣ.   

Ας μου επιτραπεί, πριν προχωρήσω στην ατομική ιστορία τού καλού φίλου και βιοχημικού χασάπη Αλβέρτου, να παραθέσω μια άλλη, όχι και τόσο παλιά φωτογραφία του, η οποία δείχνει, ότι υπό κανονικές συνθήκες η εξογκωμένη πλευρά τού προσώπου του δεν είναι η αριστερή, αλλά η δεξιά. όταν αυτός ακόμη κούναε το δάκτυλο, σαν φαρμακερός πλασιέ τής φαρμακείας.


    Για να κατανοήσουμε όμως, για ποιον λόγο η χλαπάτσα τού πρηξίματος μετακινείται σε βάση πινγκ πονγκ από την μια πλευρά στην άλλη, ας δούμε κάποια εξόχως χαρακτηριστικά συμβάντα τού βίου και τής πολιτείας του, όπως αυτά έχουν διοχετευθεί στον ημερήσιο τύπο, αλλά και όπως ο ίδιος εξιστόρησε, αρχής γενομένης από δημοσίευμα στον σύνδεσμο που ακολουθεί: 

https://www.in.gr/2021/10/08/life/stories/almpert-mpourla-synarpastiki-istoria-tis-zois-tou-epikefalis-tis-pfizer-kai-tis-oikogeneias-tou/

"Και μπορεί οι γονείς του, Εβραίοι της Θεσσαλονίκης, να διασώθηκαν από τύχη από το Ολοκαύτωμα, όμως ο ίδιος κατάφερε να αποτινάξει το συλλογικό τραύμα της φρίκης του ναζισμού και να προσφέρει στον πλανήτη σωτηρία και ελπίδα !!!!!!!!!!!!!!!. 

Ο πατέρας του διατηρούσε μαγαζί στα λαδάδικα, ενώ η μητέρα του με το σημάδι στο χέρι που πάντα θα επαναφέρει τις φρικιαστικές μνήμες στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης......".

    Πρόκειται δηλαδή για κάποιον σεφαρδίμ Εβραίο τής Θεσσαλονίκης, που γεννήθηκε, μεγάλωσε, έκανε πανεπιστημιακές και μεταπτυχιακές σπούδασες στην κτηνιατρική σχολή και νυμφεύθηκε σε αυτήν την πόλη. Ειρήσθω εν παρόδω, ότι τα ναζιστικά τέρατα από τούς 50.000 Εβραίους τής Θεσσαλονίκης εξόντωσαν τις 48.000 χιλιάδες. Όπως γράφει το δημοσίευμα, η μανούλα του κλείστηκε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης και μαρκαρίστηκε με την δερματοστιξία κρατουμένου από τούς χιτλερικούς υπανθρώπους στο χέρι. Ας διαβάσουμε όμως, τον τρόπο, με τον οποίον ο Αλφέρδος περιγράφει κάποια απάνθρωπα και φρικτά γεγονότα, σχετικά με το παρελθόν τής οικογένειας, από την οποία προέρχεται, όπως αυτά καταχωρήθηκαν στο δημοσίευμα τού προσεχούς συνδέσμου:

https://www.iefimerida.gr/stories/almpert-mpoyrla-i-sygkinitiki-istoria-tis-oikogeneias-toy

"Από την Ισπανία στην Θεσσαλονίκη

Η ιστορική αναδρομή του ξεκίνησε από την εποχή του βασιλιά Φερδινάνδου. «Οι πρόγονοί μας είχαν φύγει από την Ισπανία στα τέλη του 15ου αιώνα, αφού ο Βασιλιάς Φερδινάνδος και η βασίλισσα Ιζαμπέλα εξέδωσαν το διάταγμα της Αλάμπρα, το οποίο επέβαλε σε όλους τους Ισπανούς Εβραίους είτε να ασπαστούν τον καθολικισμό είτε να φύγουν από τη χώρα. Τελικά εγκαταστάθηκαν στην Οθωμανική Θεσσαλονίκη, η οποία αργότερα έγινε μέρος της Ελλάδας, μετά την απελευθέρωσή της από την Οθωμανική Αυτοκρατορία το 1912. Πριν ξεκινήσει η πορεία του Χίτλερ στην Ευρώπη, υπήρχε μια ακμάζουσα εβραϊκή κοινότητα στη Θεσσαλονίκη. Τόσο πολύ, που ήταν γνωστή ως "La Madre de Israel" ή "The Mother of Israel". Ωστόσο, μέσα σε μια εβδομάδα από την κατοχή, οι Γερμανοί συνέλαβαν την εβραϊκή ηγεσία, έδιωξαν εκατοντάδες εβραϊκές οικογένειες και κατάσχεσαν τα διαμερίσματα τους. Και χρειάστηκαν λιγότερα από τρία χρόνια για να επιτύχουν το στόχο τους να εξοντώσουν την κοινότητα. Όταν οι Γερμανοί εισέβαλαν στην Ελλάδα, ζούσαν περίπου 50.000 Εβραίοι στην πόλη. Μέχρι το τέλος του πολέμου, μόνο 2.000 είχαν επιβιώσει».

Μεταξύ των 2000 διασωθέντων ήταν και οι γονείς του, που πλήρωσαν όμως βαρύ τίμημα καθώς οι οικογένειές τους αποδεκατίστηκαν στα κολαστήρια του Άουσβιτς. «Η οικογένεια του πατέρα μου, όπως και πολλοί άλλοι, είχαν αναγκαστεί να φύγουν από το σπίτι τους και μεταφέρθηκαν σε ένα από τα εβραϊκά γκέτο. Ήταν ένα σπίτι που έπρεπε να μοιραστούν με πολλές άλλες εβραϊκές οικογένειες. Μπορούσαν να κυκλοφορούν μέσα και έξω από το γκέτο, αρκεί να φορούσαν το κίτρινο αστέρι. Αλλά μια μέρα τον Μάρτιο του 1943, το γκέτο περικυκλώθηκε από κατοχικές δυνάμεις και η έξοδος μπλοκαρίστηκε. Ο πατέρας μου, ο Mois, και ο αδερφός του, Into, ήταν έξω όταν συνέβη αυτό. Όταν πλησίασαν, συνάντησαν τον πατέρα τους, ο οποίος ήταν επίσης έξω. Τους είπε τι συνέβαινε και τους ζήτησε να φύγουν και να κρυφτούν. Αλλά έπρεπε να μπει επειδή η γυναίκα του και τα δύο άλλα παιδιά του ήταν σπίτι. Αργότερα εκείνη την ημέρα, ο παππούς μου, ο Αβραάμ Μπουρλά, η σύζυγός του, η Ρέιτσελ, η κόρη του, η Γκρατσιέλα, και ο μικρότερος γιος του, ο Δαβίδ, μεταφέρθηκαν σε στρατόπεδο έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό κι από εκεί έφυγαν για Άουσβιτς-Μπίρκεναου. Ο Mois και ο Into δεν τους είδαν ποτέ ξανά. Την ίδια νύχτα, ο πατέρας και ο θείος μου διέφυγαν στην Αθήνα, όπου κατάφεραν να αποκτήσουν ψεύτικες ταυτότητες με χριστιανικά ονόματα. Πήραν τα έγγραφα από τον αρχηγό της αστυνομίας, ο οποίος τότε βοηθούσε τους Εβραίους να ξεφύγουν από την καταδίωξη των Ναζί. Έζησαν εκεί μέχρι το τέλος του πολέμου - ενώ ταυτόχρονα έπρεπε να προσποιηθούν ότι δεν ήταν Εβραίοι, ότι δεν ήταν Mois και Into - αλλά ο Μανώλης και ο Βασίλης. Όταν τελείωσε η γερμανική κατοχή, επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη και διαπίστωσαν ότι όλα τα αγαθά και τα υπάρχοντά τους είχαν κλαπεί ή πωληθεί. Χωρίς τίποτα στο όνομά τους, ξεκίνησαν από το μηδέν, έγιναν συνεργάτες σε μια επιτυχημένη επιχείρηση οινοπνευματωδών ποτών που είχαν μαζί  .


Τα λύτρα έσωσαν τη μητέρα του

Η ζωή οδήγησε και τη μητέρα του στη Θεσσαλονίκη και ο Άλμπερτ Μπουρλά περιέγραψε στο Κογκρέσο πως σώθηκε την τελευταία στιγμή , ενώ βρισκόταν στην γραμμή εκτέλεσης. «Προς το τέλος του πολέμου, ο γαμπρός της μαμάς μου γύρισε πίσω στη Θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι γνώριζαν τη μαμά μου εκεί, οπότε έπρεπε να κρυφτεί στο σπίτι 24 ώρες την ημέρα από φόβο να αναγνωριστεί και να παραδοθεί στους Γερμανούς. Αλλά ήταν ακόμα έφηβη, και κάθε τόσο τολμούσε να βγαίνει έξω. Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια μιας από αυτές τις βόλτες, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Εστάλη σε τοπική φυλακή ενώ ήταν γνωστό ότι κάθε μέρα γύρω στο μεσημέρι, μερικοί από τους κρατούμενους φορτώνονταν σε ένα φορτηγό για να μεταφερθούν σε άλλη τοποθεσία όπου την επόμενη αυγή θα εκτελούνταν. Γνωρίζοντας αυτό, ο γαμπρός της, ο αγαπημένος μου Χριστιανός θείος , ο Κώστας Δημάδης, πλησίασε τον Max Merten, έναν γνωστό εγκληματία πολέμου που ήταν υπεύθυνος των ναζιστικών δυνάμεων κατοχής στην πόλη. Πλήρωσε στον Μέρτεν λύτρα με αντάλλαγμα την υπόσχεσή του ότι η μαμά μου δεν θα εκτελεστεί. Αλλά η αδερφή της, η θεία μου, δεν εμπιστεύτηκε τους Γερμανούς. Έτσι, πήγαινε στη φυλακή κάθε μέρα το μεσημέρι για να παρακολουθεί το φορτηγό που θα μετέφερε τους κρατούμενους στον τόπο εκτέλεσης. Και μια μέρα είδε αυτό που φοβόταν: η μαμά μου βρισκόταν στο φορτηγό. Έτρεξε στο σπίτι και είπε στον άντρα της που κάλεσε αμέσως τη Μέρτεν. Τον υπενθύμισε τη συμφωνία τους και προσπάθησε να τον κάνει να ντραπεί επειδή δεν τήρησε τον λόγο του. Ο Μέρτεν είπε ότι θα το εξετάσει και στη συνέχεια έκλεισε απότομα το τηλέφωνο. Εκείνη τη νύχτα ήταν η μεγαλύτερη στη ζωή της θείας και του θείου μου, επειδή ήξεραν πως το επόμενο πρωί, πιθανότατα θα εκτελεστεί η μαμά μου.

Την επόμενη μέρα - στην άλλη πλευρά της πόλης - η μαμά μου παρατάχθηκε σε έναν τοίχο με άλλους κρατούμενους. Και λίγες στιγμές πριν εκτελεστεί, ένας στρατιώτης με μια μοτοσικλέτα BMW έφτασε και έδωσε μερικά χαρτιά στον άνδρα που ήταν υπεύθυνος για την ομάδα εκτέλεσης. Αφαίρεσαν από τη γραμμή τη μαμά μου και μια άλλη γυναίκα. Καθώς έφυγαν, η μαμά μου άκουσε το πολυβόλο να σκοτώνει εκείνους που είχαν μείνει πίσω. Είναι ένας ήχος που κουβαλούσε μαζί της για το υπόλοιπο της ζωής της. Δύο ή τρεις ημέρες αργότερα, απελευθερώθηκε από τη φυλακή. Και μόλις λίγες εβδομάδες μετά, οι Γερμανοί έφυγαν από την Ελλάδα».".

Φωτογραφία τής γλυκιας μανούλας τού Άλμπερτ μπουρλά με τον πατέρα του

 https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/inline-images/unnamed%20%281%29_12.jpg.webp?itok=Yyu2PmzM

  Ενημερωνόμαστε λοιπόν, ότι η μητέρα τού Αλφέδρου ξέφυγε στην κυριολεξία από την εκτέλεση, ενώ κάποιοι πολλοί πολύ στενοί συγγενείς του, ο παππούς του Αβραάμ, η γιαγιάτου, η θεία του και ο μικρός γιός της, ξέδελφος τού Αλβέρτου εξολοθρεύτηκαν ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ

Τότε ο παππούς του ήταν προφανώς ηλικιωμένος, έχοντας περισσότερα εγγόνια και ο ξαδελφός βρισκόταν σε παιδική ηλικία. ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ Ο "ΙΑΤΡΟΣ" ΓΙΟΖΕΦ ΜΕΝΓΚΕΛΕ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΕΚΡΙΝΟΝΤΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ.



   Δεν θα εισέλθω στον πειρασμό να περιγράψω αυτά τα πειράματα. Όσοι επιθυμούμν ειδική ενημέρωση μπορούν να τα βρουν στο διαδίκτυο. Θα αναρτήσω όμως μια φωτογραφία από τα δίσμοιρα παιδάκια στο κολαστήριο, που που θανατώθηκε και το ξεδελφάκι τού μπορλά. Δεν γνωρίζω κατά πόσο μεταξύ των εικονιζόμενων παιδιών είναι και αυτό το παιδί, ή κατά πόσο τα εικονιζόμενα παιδιά ήταν φίλοι του. Αυτά ας μάς τα εξηγήσει ο Άλμπερτ Μπουρλά, που αποφάσισε να κάνει ιατρικά πειράματα αρχικά σε ηλικιωμένους και στην συνέχεια στα παιδιά ολόκληρης τής οικουμένης με ένα τοξικότατο προϊόν, που στο ποσοστό, που δεν το αντικατέστησαν σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό οι πλασέμπο δώσεις, με στόχο να κάνουν αποδεκτή την λεγόμενη "τρίτη δώση", που περιέχει πολύ μεγαλύτερ συγκέντρωση τού δηλητηρίου από τις δύο προηγούμενες.


     Βλέπουμε δηλαδή, ότι ο μπουρλά είναι ένας καιροσκόπος, χωρίς στοιχειώδεις αναστολές,  ένα αχαρακτήριστο υποκείμενο, χωρίς να μπορώ να βρω λόγια να περιγράψω την αθλιότητα, που προώθησε ενώπιον τής μητρός του και των εξολοθρευθέντων συγγενών του. Εξ άλλου, το λεγόμενο ανθρώπινο είδος επί τού πλανήτου έχει δείξει επανειλημμένα, τον τρόπο που κλείνουμε μπροστά στην πραγματικότητα τα μάτια μας ως άνθρωποι. Δεν τυγχάνω πολέμιος των Εβραίων, αν και προάγω συστηματικά την αντισιωνιστική προπαγάνδα εδώ και τριάντα χρόνια, όταν ακόμη η σχετική βιβλιογραφία ήταν σχεδόν ανύπαρκτη. Σέβομαι και αγαπώ τούς Εβραίους από καρδιάς, όχι όμως όπως κάποιες άλλες δήθεν μετανοημένες ξεφτιλισμένες πρακτοράτζες, που έκαναν τα παιδιά τους υπουργούς. Το 1996 μετέβην, μετά από παράκληση μιας Εβραίας φίλης, στο Άμστερνταμ για να βοηθήσω ψυχικά μια Εβραία γριούλα, που ήταν τα πόδια της γεμάτα πληγές και ήταν κρατούμενη παλιά σε στρατόπεδο συγκέντρωσης των ναζί. Με κράτησε αγκαζέ και έκλεγε, καθώς εγώ παρακολουθούσα τα τατουάζ στο χέρι της. Αυτό το γράφω, μόνον για να δηλώσω, ότι γνωρίζω από πρώτο χέρι το απύθμενο τραύμα στην ψυχή, που φέρουν άνθρωποι, όπως η μητέρα τού Άλμπερτ Μπουρλά. Όμως, ζώντας εδώ και 48 χρόνια στον τόπο τού εγκλήματος, δεν μπορώ να αποσιωπήσω, ότι η προέκταση αυτού τού χώρου βρίσκεται ακριβώς εκεί, που κλιμακώνεται η γενοκτονία σε βάρος τών Παλαιστινίων, από ανθρώπους, που είναι απόγονοι των θυμάτων τού στυγερού Ολοκαυτώματος. Δεν δικαιούμαι να αποσιωπήσω στην σφαγή των αμάχων γυναικών και παιδιών στα στρατόπεδα Σάμπρα και Σατίλα στον Λίβανο με διαταγή τού ανθρωποχασάπη αριέλ σαρόν. Αυτός δεν ήταν όμως μόνος στο αποτρόπαιο έγκλημα. Αυτός έδωσε την διαταγή, τα πολυβόλα όμως χειρίστηκαν πολλοί άλλοι. Το ίδιο ισχύει για τα καθίκια γερμανούς πιλότους, που βομβάρδισαν τούς αμάχους στην Σερβία.
      Οι αντιδυνάμεις γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα καλύτερααπό όλους. Όταν πρόκειται να οδηγήσουν σε συνθηκολόγηση κάποιον υποψήφια μάρτυρα, είναι επόμενο να στοχεύσουν πρώτα στους άκρατους καιροσκόπους, που ξεπουλάνε τα πάντα για το τομάρι τους.

      Μέσα από αυτό το πρίσμα νομίζω, ότι αξίζει να προδίοριστεί περισσότερο η αντίθεση τού Ουρανού στούς Άρη/Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο τού μπουρλά, που έκανα σε προηγούμενο κεφάλαιο, βάσει αυτού που θεωρώ, ως το πλέον πιθανό ενδεχόμενο, τουτέστιν να βρίσκεται πλέον ο μπουρλά σε φάση προστατευόμενου μάρτυρος. Μια αντίθεση δεν αποβαίνει πάντοτε ασύμφορα δυσμενής. Αλλά συχνά είναι σε θέση να πυροδοτήσει και πολύ ευνοϊκές, ή ακόμη και ευεργετικές, εξελίξεις, ανάλογα με τον τρόπο που θα την χειριστεί το επιρρεαζόμενο υποκείμενο. Ίσως το πρήξιμο στην αριστερή πλευρά τού προσώπου τού μπουρλά, που είναι η πλευρά τού θυμικού και τα χαμόγελα του να υποδηλώνουν μια χαλάρωση. Αυτά που θα ξεράσει ως μάρτυρας, εφόσον ισχύει αυτή η υπόθεση, δεν ελαφρύνουν κάπως την ζοφερή θέση του σε όσα πρόκειται ακολουθήσουν με την Νυρεμβέργη Β΄, αλλά είναι και η αποπληρωμή ενός πολύ ματωμένου γραμματείου, που χρωστάει στην μητέρα του και τούς συγγενείς του, που εξοντώθηκαν με φρικτό τρόπο από τούς ναζιστές. 
    
     Κάποια καλή φίλη, που σχολίασε την ανάρτηση στον πιστό μας φίλο και αποφασιστικό αρωγό "Διόδοτο", εντόπισε, ότι η αντίθεση αυτή θα περάσει από μια πολύ επικίνδυνη περιοχή του ζωδίου τού Ταύρου, που βρίσκεται ο φονικότερος των αστεροειδών Αλγκόλ, που παρομοιάζεται με την μέδουσα, ενώ σε μικρή απόσταση βρίσκονται και η Αλκυών με τις υπόλοιπες Πλειάδες. Και μάλιστα, στον απόηχο τής πολύ δύσκολης πανσελήνου τής 4ης Νοεμβρίου. Ας μην παραβλέπουμε επί πλέον, ότι το ωροσκόπιο τού μπουρλά δείχνει, ότι βαθμηδόν θα προσέλθουν στην συνέχεια σε αυτήν την αντίθεση επίσης ο Ήλιος και ο Ερμής τού ωροσκοπίου τού μπουρλά. Πρόκειται για προαναγγελία ενός σαφούς καταιγισμού. Κάθε άνθρωπος παραμένει πάντοτε ευάλωτος απέναντι σε ύπουλες ενέργειες αυτών, που διαθέτουν ακόμη μη ευκαταφρόνητη πρόσβαση σε μόχλευση τού κακού. Εάν έχει συνθηκολογήσει πράγματι ο μπουρλάς, τότε βρίσκεται υπό συνθήκες προστασίας των Αντιδυνάμεων. Όμως, ότι και αν επενεργούν οι άνθρωποι, υπέρ άνω όλων βρίσκεται η Θεία Δικαιοσύνη και οι σιδηροί νόμοι τού κάρμα. Και αυτοί δεν χαλαρώνουν με συνθηκολογήσεις, αλλά μόνον με ειλικρινή μετάνοια πάσης συντετριμμένης καρδίας, που βρίσκει παρηγορία υπό την σκέπην τής Χάριτος. 

    Ευχαριστώ θερμά όλους τούς φίλους και τις φίλες, που είχαν την καλωσύνη να παρακολουθήσουν μια ανάρτηση, που η επεξεργασία της έγινε σταδιακά και η ολοκλήρωσή της διήρκεσε περισσότερες ημέρες.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα,
“η ιστοσελίδα beforeitsnews.com, δεν προέβει σε κάποια αντίστοιχη δημοσίευση.”
Μόλις πριν λίγο το ανέβασε:
CEO of Pfizer arrested, charged with fraud – media blackout
https://beforeitsnews.com/eu/2021/11/ceo-of-pfizer-arrested-charged-with-fraud-media-blackout-2678929.html
Αντιγόνη

botilastopelagos είπε...

@ Αντιγόνη

Ευχαριστώ για τον εντοπισμό. Την ανάρτηση αυτήν την πρόσεξα ήδη και νομίζω, ότι θα έχει κάποιες άξιόλογες συνέπειες. Αναμφίβολα, το beforeitsnews εφαρμόζει μια χαλαρή πολιτική, όσο αφορά την προβολή εξαγγελίας θεμάτων, που στην συνέχεια δεν πραγματοποιήθηκαν. Όμως, στην βάση, ότι έχει προηγηθεί διάψευση από γνωστή ιστοσελίδα, μάλλον το θέμα αποκτά προεκτάσεις σε κατευθύνσεις, που αξίζει να διερευνηθούν.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία!
Περιμένουμε την συνέχεια...
Αντιγόνη

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Μην αναρτήσεις το σχόλιο αυτό.

Άλλαξε το 2001 σε 2021, στην παράγραφο που ξεκινάει "Το πρώτο που πέφτει στην προσοχή μου...."

💙

botilastopelagos είπε...

@ ΚΩΣΤΑΣ - ΤΑΥΡΟΣ

Ένα ευχαριστώ από καρδιάς για την διόρθωση. Αναμένω ανελέητες διορθώσεις χωρίς ενδοιασμούς. Ενδιαφέρει αποκλειστικά το αποτέλεσμα και διόλου τα πρόσωπα, έστω κι αν στην συγκεκριμένη περίπτωση το παρόραμα αφορά εμένα. Γράφω κατά ριπάς, ενώ ταυτοχρόνως επεξεργάζομαι νοηματικά την συνέχεια. Είναι επόμενο, κάποια από τα σκάγια να πέφτουν επάνω μου. Ο κορμός όμως πάει εκεί που στοχεύω, άρα όπως είπε ο πάλαι ποτέ Μένιος Κουτσόγιωργας στο ειδικό δικαστήριο, πριν σκηνοθετήσει το θάνατό του και μεταβεί σε τόπο άκρως ανθηρό, "πάλι ωραίοι είμαστε".

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με τον λαιμό του Μπουρλά, επειδή παρατηρώ ότι σχολιάζεται από αρκετούς, να πω μια άποψη αν θέλετε, που ίσως να είναι και λάθος. Η δεξιά του πλευρά είναι όντως φουσκωμένη και μου δίνει την εντύπωση ότι πιθανόν να πρόκειται για κάποιον μεγάλο όζο εκεί, σημάδι υπερθυρεοειδισμού. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, υπ'όψην ότι είναι σχετικά σπάνιο σε άνδρες, είναι πολύ συχνότερο σε γυναίκες ένεκα περισσότερων ορμονών.

ΣΩΤΗΡΗΣ είπε...

Και μιας και το αρθρο ειναι αφιερωμενο στη Pfizer

Δίνω και μια νοτα με MODERNA

Δρ David MARTIN: "Η MODERNA γεννήθηκε από μια επιχορήγηση για να ξαναγράψει το ανθρώπινο γονιδίωμα”

https://rumble.com/vozdrh--david-martin-moderna-.html?mref=6zof&mrefc=9

Δρ David MARTIN: Ομιλητής στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2021 στο "WeCANact Liberty Conference" δήλωσε με αποδείξεις ότι αυτό που ζούμε είναι γενοκτονία μέσω βιολογικών όπλων και βιοτρομοκρατία και όχι εμβολιασμός ενάντια μιας ασθένειας.

--------------

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2019 Ο ΠΟΥ στην παγκόσμια επιτροπή παρακολούθησης και ετοιμότητας, συγκεντρώθηκε και είπε ότι έπρεπε να δημιουργήσουμε μια παγκόσμια προσομοίωση της απελευθέρωσης ενός παθογόνου του αναπνευστικού, που θα διαρκούσε από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως τον Σεπτέμβριο του 2020. Μια παγκόσμια εκστρατεία.
Την επομένη της δημοσίευσης αυτού του εγγράφου, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα ... και θέλω να διαβάσετε τι περιέχει αυτό το εκτελεστικό διάταγμα. Αυτή η πλατφόρμα τεχνολογίας εμβολίων περιλαμβάνει DNA, MRNA, σωματίδια που μοιάζουν με ιούς (VLPs), εμβόλια που βασίζονται σε φορείς και αυτοσυναρμολογούμενα νανοσωματίδια.

Θυμάται κανείς τον Απρίλιο του 2018 όταν ο Anthony Fauci κάθισε στο οβάλ γραφείο του προέδρου και μίλησε για το πώς η Moderna θα ήταν ο μυστηριώδης σωτήρας του κόσμου; Παρόλο που η Moderna δεν είχε ποτέ παραγάγει ένα ασφαλές εμπορικό προϊόν σε όλη την επιχειρησιακή της ιστορία. Το θυμάται κανείς;
Αυτό που δεν θυμάστε είναι ότι το 2010, όταν η Moderna ξεκίνησε, ήταν η 10η επέτειος της ίδρυσης που ουσιαστικά ξεκίνησε τη Moderna και δεν ξέρετε ποια ήταν η χρηματοδότηση που ξεκίνησε η Moderna, γιατί κανείς δεν μιλάει για αυτό.
Γιατί η χρηματοδότηση που ξεκίνησε την Moderna ήταν η επιχορήγηση από το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών που ονομάζεται… και είμαι έτοιμος να σας δώσω τα άσχημα νέα: «Δαρβινικά χημικά συστήματα» [Darwinian Chemical Systems].
Να από που προέρχεται η Moderna. Και ας γυρίσουμε πίσω και ας πάρουμε την χρονομηχανή και ας πάμε πίσω 22 χρόνια πριν. Πηδάμε στο χρόνο της αίτηση επιχορήγησης και ας κάνουμε μια ερώτηση στη “Darwinian Chemical Systems”.
«Ει Ντέιβ, γιατί κάποιος θα ήθελε να κατασκευάσει την “Darwinian Chemical Systems”; Λοιπόν, ας το διαβάσουμε. Να το κάνουμε; Αν ανοίξουμε την επιχορήγηση και διαβάσουμε την επιχορήγηση, λέει ότι σε ένα γεγονός μετά την εξάλειψη … αισθάνεται κανείς άνετα; Είστε καλά με ένα γεγονός μετά την εξάλειψη; Σε ένα γεγονός μετά την εξάλειψη θέλουμε να δούμε αν μπορούμε να κατασκευάσουμε το MRNA για να γράψουμε στο DNA τον κώδικα για να ξαναρχίσουμε την ανθρώπινη εξέλιξη. Αυτή είναι η δεκαετής επιχορήγηση που γέννησε τη Moderna.

καρποζηλος είπε...

Έχεις δίκιο, είναι συμπαθητική φάτσα. Και έχει μια ζεστή, οικεία φωνή. Και δεν τον συμπάθησα λιγότερο μετά το άρθρο σου. Τουλάχιστον κάνει αυτά που κάνει με αντάλλαγμα ένα βουνό από χρυσάφι. Ενώ τα ελληνόφωνα ανδρείκελα γαυγίζουν για έναν ψευτομισθό στο άσυλο με τις ψυχοπαθείς λούγκρες που αποκαλείται ελληνική τηλεόραση. Και με μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών για να πληρώνουν εξ ιδίων τα ένσημά τους, αντί για τον "επενδυτή". Μόνο ο Κούλογλου -που κάποτε χλεύαζε στις εκπομπές του την δυτική παρανοϊκή τηλεπροπαγάνδα- καθαρίζει 20 χήνες το μήνα στην ευρωβουλή για ν' αμολάει χαρταετό. Και πάλι ψίχουλα σε σχέση με τα του αλμπέρτου. Η "εβραϊκότητά" του δεν μου λέει πολλά. Μου λέει όμως ότι πέρασε από την Γερμανία, το λίκνο των περισσοτέρων καθαρμάτων του πλανήτη... και των φαρμακευτικών βεβαίως-βεβαίως... Και όντως -ενώ προσεύχομαι να βρει ο κόσμος τη φώτιση- η νιτσεϊκή σκέψη όλο και μου τριβελίζει το μυαλό: αφού το σκάσιμο της φούσκας και ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος, ας μην είναι θερμός που παίρνει το άνθος της κοινωνίας, ας είναι κορωνοπόλεμος που παίρνει τους δειλούς και τους ηλίθιους. Έχω γίνει κι εγώ μισάνθρωπος βλέποντας δικούς μου ανθρώπους να θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους "για να μπορεί να πηγαίνει σε δραστηριότητες και στην ΑΕΚ" και να με συμβουλεύουν να πράξω το ίδιο. Τι να μας πει ο αλμπέρτος... Περιστεράκι...

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΩΣ ΦΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ 953/2021 ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

PFIZER: Τα πρόστιμα και οι εκβιασμοί στις κυβερνήσεις, ο ορισμός του Διεθνή Τρομοκράτη!

https://rumble.com/vp0vk7-pfizer-.html