28 Σεπτεμβρίου, 2013

Ο ΚΟΥΡΕΑΣ ΤΗΣ ΡΙΓΗΛΗΣ, ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΑΒΓΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΕΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ



1. ΠΑΡ' ΤΟ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΦΤΟ

Όταν μπει κάποιος σε μπαρμπέρικο, περιμένει να δει τίποτε ψαλίδια, κτένες, καραμπογιές και τα τοιαύτα. Όταν όμως μεταξύ τού καθίσματος τού πελάτου και τού καθρέπτη έχει τοποθετηθεί η καρμανιόλα, τότε  μάλλον ο κουρέας ενδιαφέρεται περισσότερο για το σκαλπ παρά για το μαλλί τού πελάτου. Σε τέτοιου είδους κουρεία δεν αναγράφεται στον τιμοκατάλογο πόσο κοστίζει το κούρεμα, αλλά πόσο πάει το μαλλί. Οι κουρείς ανεδείχθησαν λόγω επαγγέλματος δεινοί στην διήγηση ανεκδότων, κουτσομπολιού, ή όποιας άλλης αληθοφανούς ιστορίας, ώστε να μην χασμουριέται ο πελάτης κατά την διάρκεια τής κουράς. Όταν όμως αυτός δει να καραδοκεί η γκιγιοτίνα, για άψογη γραμμή στο σβέρκο, τότε χαμένος βγαίνει ο Δον Κιχώτης. Όταν ο κουρεύς, ως νέος Πάντσο Βίλα, παραδώσει την λεκάνη τού κουρείου για να την φορέσει αυτός ως κράνος, τότε δυστυχώς αυτή θα είναι πλήρης με τον εμετό τού πελάτου. Και άντε μετά να την φορέσει στην γκλάβα ο κάθε κυβερνητικός δουλοτροϊκανός Δον Κιχώτης, για να μπορέσει να πείσει το πόπολο, ότι πράγματι αυτός μάχεται στα σοβαρά εναντίον ανεμομύλων.
Μετά τον αποκεφαλισμό τού πελάτου και αφού ο κουρεύς ρίξει με το φυσόν το απαραίτητο άρωμα χούντας στον ορφανό κεφαλής αυχένα, θα ξεχυθεί εις τας οδούς αλαλάζων την θεωρίαν των δύο άκρων: "Φέρτε μου γκιγιοτίνες! Χρειάζομαι κι άλλες Γκιγιοτίνες.  Ένα κεφάλι καρατόμησα, αλλά αυτός ο ακραίος ήταν η Λερναία Ύδρα. Μένουν ακόμη οκτώ που πρέπει να κόψω"!
Ενώ η προσοχή τών ρητόρων και τών στρατοδικών τής αγοραίας αυτής οδού θα είναι πλήρως εστραμένη προς τον ωρυόμενο κουρέα, το ακέφαλον σώμα τού πελάτου εν πλήρη ηρεμία θα πάρει μια από τις πετσέτες τού κουρείου και θά σκουπίσει την κόκκινη μπογιά από τα ενδύματά του. Μετά θα ξεκουμπώσει το υποκάμισο, ώστε να βγεί η πραγματική κεφαλή, που εκρύβετο εκεί. Αποκεφαλίσας ο κουρεύς μια τεχνητόν κεφαλή από αφρολέξ, θα καταδείξει, ότι σε τέτοιου είδους καταστήματα υφίσταται μεταξύ ιδιοκτήτου και πελάτου ειδικού τύπου σχέσις.
Πριν εξέλθει απαρατήρητος ο πελάτης, στέκεται μπροστά στον καθρέπτη μειδιάζων, για να θαυμάσει τόσο την μασέλα, όσα και τα λοιπά κάλη του. Στην πόρτα μουρμουρίζει: "Καλή δουλειά έκανε ο μπαγάσας. Εάν κατέβαινε με την λάμα κανένα πόντο χαμηλότερα, θα μου κατάστρεφε την χωρίστρα και το απόγευμα έχω γύρισμα σε άλλο στούντιο. Το καλό είναι ότι εκεί υποδύομαι εγώ τον κουρέα. Οπότε ας πέσει η λάμα όπου βρει. Σιχάθηκα πια τις σαπουνόπερες χωρίς σασπένς".
Στην στροφή τού δρόμου συναντά ο πελάτης το παιδί τού κουρείου, κάποιον Αλέξη Τσίπρα. "Με τις υγείες σας!" θα τού ευχηθεί ο μικρός. "Που ήσουνα ρε κοκοβιέ;", θα ρωτήσει ο πελάτης. "Άντε τρέξε να σκουπήσεις τις μπογιές. Έχεις μόνο καμιά μιάμυση ώρα καιρό. Μετά θα πλακώσει το ασθενοφόρο, κι αν βρούν ίχνη μέσα, μετά μπορεί ο Γεωργιάδης να ζητάει κανένα εικοσάρικο από την γυναίκα μου, για να μού στήσουν ράτζο στο νεκροταφείο".


Από παλαιοτάτων χρόνων αντιλαμβάνομαι τον εαυτό μου ως αντιφασίστα. "Κούνια που σε κούναγε", θα πούν μερικοί. Κι όμως και εγώ συνέβαλα με τις πεπειθήσεις μου να μισθοδοτηθούν χαφιέδες, ώστε να θρέψουν και να σπουδάσουν τα παιδιά τους, να τα βγάλουν χρήσιμους ανθρώπους στην κοινωνία, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν το "ορθόν" έργον των γεννητόρων των από πλέον ισχυρές θέσεις. Άρα ουδόλως μπορεί να μου αποδοθεί η ιδιότης τού κολαούζου τής ούτω αποκαλουμένης "Χρυσής Αυγής". Δεν δίστασα όμως να δηλώσω απεριφράστως σε προηγούμενη ανάρτηση, ότι ουδόλως μπορεί η εν λόγω οργάνωσις να έχει σχεδιάσει την στυγερή δολοφονία τού Παύλου Φύσσα, ως ηθικός αυτουργός τού εγκλήματος. Βεβαίως δεν αποσκοπώ να ισχυριστώ στο ελάχιστο, ότι ο κ. Δελαστίκ επηρεάστηκε από τα γραφόμενά μου, όταν συνέγραψε το δικό του επί τού θέματος άρθρο, με παράλληλη επιχειρηματολογία. Υπόκειται πλήρως στον νόμο των πιθανοτήτων, εντός μιας κοινότητος εκατομμυρίων ανθρώπων να μπορούν να σκέπτονται στοιχειδώς λογικά περισσότεροι από ένας άνθρωποι.
Δεν είναι μόνο το QUI BONO, το οποίον καλείται να αντιπαραβάλλει πας εχέφρων, έναντι τής εκδοχής τής κυβερνήσεως, των ΜΜ"Ε" και τής συντριπτικής πλειοψηφίας όσων αντιλαμβάνονται τον ρόλο τους ως υποτιθέμενοι αντιφασίστες, ενώ αναπαράγουν εκόντες άκοντες τα επικύνδυνα στερεότυπα, στα οποία στηρίζεται η εν λόγω επιχείρησις ψευδούς σημαίας, η οποία στρέφεται και εναντίον τους, ως εφαλτήριο για άλματα εκφασισμού.Εξ ίσου καθοριστικής σημασἰας είναι, πριν εξαχθούν συμπεράσματα να εκτιμώνται σύνολες οι συγχρονικότητες, σε μακροπρόθεσμη, μεσοπρόθεσμη και βραχυπρόθεσμη κλίμακα. Όχι για να υποδυθεί ο κοινωνικά ευαίσθητος άνθρωπος τον ρόλο τού εγκληματολόγου, ή τού ντεντέκτιβ. Όπως η συνέχεια τής προκείμενης δολοφονίας καταδεικνύει, αυτή επιτελεί ένα άνευ προηγουμένου καθοριστικό ρόλο στην εκτίναξη των πολιτικών εξελίξεων που έπονται. Δυστυχώς όμως οι κοινωνίες εθίστηκαν να κοιτάζουν, χωρίς να βλέπουν. Αυτά που εξελίσσονται, αποτελούν θεματολογία για τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, η οποία καταλώνεται από αυτούς που παρακολουθούν, με τον εγκέφαλο να βρίσκεται στην ίδια συχνότητα, όπως προσλαμβάνει την κινηματογραφική ταινία που ακολουθεί.

Οι συγχρονικότητες όμως σε αυτήν την περίπτωση μιλούν μια πολύ συγκεκριμένη γλώσσα.
Εάν εξετάσσουμε τις μακροπρόθεσμες συγχρονικότητες, θα διαπιστώσουμε, ότι το καθεστώς έχει περιέλθει πλέον σε μια κατάφωρη πόλωση άνευ προηγουμένου και χωρίς προοπτικές ομαλής επιλύσεώς της προς το κοινωνικό σύνολο.
Επί τού προκειμένου δεν πρόκειται περί ταξικών λεγόμενων αντιθέσεων, αντιτιθέμενων οικονομικών συμφερόντων, καπιταλισμού ή τουρμποκαπιταλισμού των καζίνων, ανταγωνιστικών σχέσεων μεταξύ των πολιτικών ή κοινωνικών προτύπων αναπαραγωγής τού συστήματος, ή αβγών τουρκίας. Στην παρούσα φάση δεν ανταγωνίζονται κάποιες κοινωνικές τάξεις εν Ελλάδι μεταξύ των, ούτε τίθεται θέμα υπερβολικής εκμεταλλεύσεως κάποιων ανθρώπων από άλλους στα πλαίσια τής παραγωγικής διαδικασίας. Για να καταστεί δυνατή η ύπαρξις οικονομικής εκμεταλλεύσεως, πρέπει πριν από κάθε τι άλλο να υφίσταται μια ελάχιστη παραγωγική διαδικασία και να λειτουργεί υποτυποδώς το όποιον εκμεταλλευτικό σύστημα στούς βασικούς τομείς τής κοινωνικής και πολιτικής οργανώσεως, όπως στην παιδεία, την πρόνοια, την εθνική άμυνα, την δημόσια τάξη και την δημόσια οργάνωση. Εδώ όμως τα πάντα διαλύονται με γεωμετρική ταχύτητα. Οι κυβερνώντες επιδίδονται σε μια λαίλαπα ξέφρενης αποδομήσεως παντός ιστού, εἰτε αυτός αφορά την εθνική κυριαρχία, την οικονομία, την κοινωνική συνοχή, το βιωτικό επίπεδο, την παιδεία, την εθνική άμυνα, την δημόσια υγεία, τις υπηρεσίες εθνικής ασφαλείας, τα κρατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, την πρόνοια. Προωθούν στις θέσεις αιχμής πρόσωπα, τα οποία είναι στην κυριολεξία φαιδρά, τα οποία δεν διστάζουν με έξαλη προκλητικότητα να διαγείρουν εκτός ορίων το δημόσιο αίσθημα. 
Με το σαθρό επιχείρημα, ότι με τα μέτρα που εφαρμόζουν εγγυώνται  δήθεν μισθούς και συντάξεις και αποφεύγουν την κρατική χρεωκοπία, ρίχνουν ολόκληρο το λαό στην άκρατη πενία και την απόγνωση.
Στερούν ακόμη από τον λαό, ως τύραννοι που τρέμουν τις αντιδράσεις του, το συνταγματικό δικαίωμα τής ειρινικής διαμαρτυρίας, ούτως ώστε να μπορούν τουλάχιστον οι άνθρωποι να εκτονωθούν πριν κρεπάρουν. Με ολόκληρες στρατειές προβοκατόρων, οι οποίοι συνεργάζονται ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΠΡΟΣ ΠΛΕΙΣΤΑ ΟΣΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΤΑΞΕΩΣ καταστέλλουν με την πλέον βάναυση αγριότητα, η οποία ευρίσκεται πέραν τής πρακτικής ακόμη και δικτατορικών καθεστώτων μέχρι και την παραμικρή διαμαρτυρία.
Φωνασκούν κάποιοι "έξυπνοι", βαυκαλιζόμενοι ότι ασκούν "κοινωνική κριτική", έναντι τού λαού  "να αφήσει αυτός τις πολυθρόνες" και να προβεί σε διαμαρτυρίες. Δεν είναι όμως σε θέση όλοι αυτοί να κατανοήσουν, με ποιο τρόπο ένας πεινασμένος άνθρωπος, ο οποίος δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί μια στοιχειώδη ιατρική και νοσοκομιακή περίθαλψη ή μια επαρκούσα διατροφή στα παιδιά του, θα κατέβει επί πλέον σε διαμαρτυρίες, για να τού κάνουν τα ΜΑΤ το κεφάλι γλάστρα.
Το χειρότερο όλων είναι, ότι κατά την διάρκεια τής καταστολής των μεγάλων εκδηλώσεων διαμαρτυρίας, έγινε εμφανής η συμμετοχή σε αυτήν μονάδων τής παραστρατιωτικής ευρωχωροφυλακής. Τομάρια με πλήρως καλυμμένα τα πρόσωπα με κάσκες, ως εξωγίηνοι, εχειρίζοντο τα ρόπαλα και τις τρόμπες δηλητηρίων ως ανθρώπινα ρομπότ, κακοποιούσαν τούς διαμαρτυρόμενους πολίτες ως να ήσαν αυτοί μυίγες, όπως διδάχθηκαν στα άσυλα και τα ορφανοτροφεία τής λατινικής και νοτίου Αμερικής, όπου ειδικοί τής κοινωνικής μηχανικής τούς μετάλλαξαν από ανθρώπους σε μηχανές εξοντώσεως.
Το άκρον άωτον τής προκλητικότητος καρέρριψαν οι "λεβέντες" τού "δημοκρατικού τὀξου", δίνοντας παραγγελία στούς επαγγελματίας φονείς τής εταιρείας των ΗΠΑ "Blackwaters" να καταστείλει τις προσεχείς αντιδράσεις στην λαίλαπα νέων μέτρων που σχεδιάζουν. Είναι πλέον εμφανές, ότι η κακοποίηση Ελλήνων, εν όψει αναγγελίας νέων μέτρων, δεν μπορεί να ανατεθεί σε δυνάμεις καταστολής, οι οποίες επανδρώνεται από προσωπικό, το οποίον έχει ελληνική ιθαγένεια.
Καταλάβατε, αγαπητοί φίλοι και φίλες, ποιος είναι ο πατριωτισμός τής "εθνικοφρόνου" δεξιάς, των "Στρατηγέ μου ιδού ο στρατός σας" και του "Η Κύπρος βρίσκεται μακράν";
Και μήπως καταλάβατε ακόμη ποια είναι η αντίληψη περί δημοκρατίας τού "Πα""σο""κ", καθώς και ποιον ρόλο επιτελούν κάποιοι "αριστεροί" τύπου Κουβέλη;

ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ - ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ;
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ BLACKWATERS, ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ, ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΟΚΑΟΠΟΙΟΥΝ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ;


ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ;

ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΣΩΟΥ "ΘΕΣΕΩΣ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ" ΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ", ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΠΑΣΑ ΕΝΝΟΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ;

Χειροκροτούν βεβαίως την όλη μασκαράτα και πλείστοι όσοι άνθρωποι με δημοκρατικές προεραίσεις. Αυτές τις προαιρέσεις ουδείς δύναται να αμφισβητήσει ως ειλικρινείς. ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ, ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΓΑΘΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ. Και επειδή στην Ελλάδα οι άνθρωποι, οι οποίοι εμφορούνται από δημοκρατική νοοτροπία, ανέκαθεν αδυνατούσαν να διαχωρήσαν τα κότερα από τα κοτόφτερα, είναι υποχρεωμένη η χώρα να ζει από ιδρύσεως τού νεοελληνικού κρατιδίου σε καθεστώς προτεκτοράτου ανοικτού ή καλυμμένου φασισμού.


συνεχίζεται...










Η Blackwaters στην Ελλάδα:
http://attikanea.blogspot.de/2013/09/blackwater_29.html#more

48 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΜΠΟΤΙΛΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;; ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ;;

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ Ανώνυμος

Ο χαφιεδισμός, η προβοκάτσια και οι αντιλαϊκές δυνέμεις μπορεί να ενδύονται πολλά προσωπεία. Οι έντιμες λαϊκές δυνάμεις όμως τουναντίον είχαν, έχουν και θα εξακολουθήσουν να έχουν ένα πρόσωπο και μια πάγια φυσιογνωμία: Αυτή τού αντιφασιστικού, αντισυστημικού, αντιιμπεριαλιστικού και πατριωτικού αγώνος. Με στόχο την χειραφέτηση τής κοινωνίας, την επίτευξη τής εθνικής ενεξαρτησίας, το τσάκισμα τού παγκοσμιοποιητικού αχταρμά, την πραγμάτωση τής διεθνούς αλληλεγγύης, την επικράτηση τού πνεύματος τού ανθρωπισμού, τουτέστιν την καλλιέργεια τής Ελληνικής Παιδείας και την καθιέρωση τού Ελληνικού Πνεύματος παγκοσμίως.
Τα χαφιεδαριά μέσα στην αριστερά τα γνωρίζω από μικρό παιδί και τούς την έχω στημένη στην γωνία. Αντιλαμβάνομαι τον ρόλο μου ως απλός εργάτης τής κοινωνικής χειραφετήσεως , άνευ προσδοκουμένης αμοιβής, δικαιώσεως ή αναγνωρίσεως. Επισυνάπτοντας εκεί που χιλιάδες άλλοι πρόσφεραν στο παρελθόν, χιλιάδες συνοδοιπορούν τώρα και ακόμη περισσότεροι έπονται.
Όσο αφορά τα περί "σιωνισμού", ας μην βιαζόμαστε να επαναλαμβάνουμε καραμέλες χωρίς ενδελεχή ανάλυση ως προς το ποιοί είναι αυτοί, που απεργάζονται το μάστερ πλαν. Από συνθήματα, σλόγκαν, στερεότυπα και παλαβιάρηδες, που το παίζουν ηγετίσκοι επειδή διάβασαν δυο μπροσούρες, έχω μπουχτίσει και ακολουθώ άλλη οδό πλέον.

tuluba είπε...

να δω ποσοι θα βγάλουν σημαία στο μπαλκόνι , τελος του μηνός....

PANDAROS είπε...

Kαλημερα

παρολο που ειμαι αντιθετος στην χρυση αυγη [αυτο πιστευω να το εχετε καταλαβει απο τα προηγουμενα σχολια μου] εχτες ειχαμε και τυπικα την καταλυση της δημοκρατιας,γιατι πρακτικα ηδη εχει καταλυθει εδω και χρονια

τι ειναι αυτα ρε...

Σαμαρας και βενιζελος στην αμερικη, στο εσωτερικο ηρθε η τροικα για να μας λιωσεικαι τατοχρονα εχουμε συλληψεις της παρεας του Μιχαλολιακου!!!

ολα τα τα μμε βορβαδιζουν τον λαο με παπαριες με σκοπο να τον παραπλανησουν...
οι μισοι αναρωτιουνται και οι αλλοι μισοι αμφιβαλλουν.Η κοινωνια βρισκεται σε πληρη συγχυση

ειναι καθηγητες σε αυτα αγαπητε μποτιλια, οποια και αν ειναι η καταληξη αυτης της ιστοριας το συστημα ειναι κερδισμενο ,απο οποια πλευρα και να το δεις

οπως και εσυ γραφεις η συλληψη των φασιτων της χρυσης αυγης ειναι το μηνυμα στους πολιτες για το τι θα ακολουθησει

οποιος τωρα εκφραζει πατριωτικο λογο ειναι ταυτοχρονα φασιστας και υποψηφιος για την μπουζου

μηπως αραγε ηταν αυτος ο λογος της ανοχης της χρυσης αυγης τοσο καιρο απο το συστημα? να καπελωσει τον πατριωτισμο των ελληνων και το αντιστροφο οι πατριωτες να καπελωθουν απο αυτην,στα ματια του λαου?

και μολις η δουλεια εγινε ηρθε η ωρα να σφουγκαρισουν τα χρυσα αυγα?
-γιατι ποσοι απο μας δεν εχουν πει '' οι μπατσοι ολοι ειναι χρυσαυγιτες, οι καταδρομεις ειναι ολοι χρυσαυγιτες κ.λ.π

ο μπομπ γραφει για δραση και τα σχετικα
ποια δραση αγαπητε φιλε,εδω οι δεξαμενες σκεψεις του συστηματος εχουν ηδη σκεφτει για σενα πριν σκεφτεις εσυ να δρασεις!

σερνομαστε πισω απο τις εξελιξεις και διατυπωνουμε γνωμες και σχολια
για πραγματα που ηδη εχουν σχεδιαστει απο αυτους εδω και καιρο

εχω την αισθηση οτι ο μοναδικος τροπος να κατανοησουμε αυτους, και να μαθουμε επιτελους πως σκεφτονται οι κακοι , ειναι να κατσουμε και να αναλυσουμε την πολιτεια του πλατωνα με τα ματια του πλατωνα και οχι μετα δικα μας[εννοω τις πεποιθησεις μας και να μπουρδολογουμε]

γιατι αυτο που γινεται σημερα εδω και στον κοσμο ειναι η προσπαθεια επιβολης της πλατωνικης πολιτειας,
ακομα και τωρα που το γραφω, μου φαινεται παραλογο και δεν μπορω να το χωνεψω αλλα μαλλον ισχυει

ελπιζω να μην με παρετε με τις πετρες..χαχαχα μια ιδεα ειπα,η οποια μου ειχε κολλησει στο μυαλο εδω και μηνες

καλη δυναμη σε ολους μας





Τόλης είπε...

Υπάρχει ένα στοιχείο σε κάποιους που σπεύδουν να ταυτιστούν με την τοποθέτηση του Δελαστίκ, που καταδεικνύει όλη την έκταση της χρεοκοπίας μιας αντίληψης που υποστήριζε ότι αρκεί η αγανάκτηση και μόνο για να ανατραπεί η υφιστάμενη κατάσταση.
Αυτή η αντίληψη, μπροστά στο αδιέξοδο της απεργίας των καθηγητών, και των λοιπών αντιμνημονιακών συνδικαλιστικών κινητοποιήσεων, αντί να κάτσει να αναλύσει την αντιφατικότητα μιας κοινωνικής πραγματικότητας που την ίδια στιγμή είναι υπό αποικιακή επίθεση, και βλέπει στους κόλπους να αναπτύσσεται ένα ναζιστικό φαινόμενο που οδηγεί σε δολοφονίες, τα φορτώνει όλα σε μια αστυνομικού τύπου αντίληψη της πραγματικότητας και… ξεμπερδεύει.
Αντί δηλαδή να κάτσουμε και να αναλύσουμε το γιατί αυτή η κοινωνία έχει ναζί την ίδια στιγμή που είναι κατεχόμενη, το γιατί -επίσης- οι απεργιακές της κινητοποιήσεις φτάνουν τόσο γρήγορα σε αδιέξοδο (πράγμα που φαινόταν, στην συγκεκριμένη περίπτωση των καθηγητών, καθώς ως μέτωπο δεν διατηρούσε πολύ ισχυρή συνοχή, υπήρχαν εσωτερικές διαιρέσεις ανάλογα τις ειδικότητες, τα εξασφαλισμένα εισοδήματα κ.ο.κ., κατάσταση που είχε ήδη διαφανεί από την προηγούμενη άνοιξη, και την πρώτη απόπειρα συγκρότησης κινήματος) τα φορτώνουμε όλα σε μια προβοκάτσια, εφευρίσκουμε σκοτεινούς κύκλους και μηχανισμούς και τελειώνει η ιστορία.
Τι να πω; Ίσως είμαστε εθισμένοι τόσα χρόνια, στην πολιτική ως εξαπάτηση, και την αναπαράγουμε ως αντίληψη. Πάντως ένα είναι βέβαιο. Με τόσο στενά μυαλά, θα ‘χει και η αντίστασή μας κοντά ποδάρια…
Και ναι μεν το σκεπτικό του Δελαστίκ φαντάζει λογικό (πώς γίνεται να δίνει εντολή φόνου η ΧΑ αφού κάτι τέτοιο θα την αποδυναμώσει προς όφελος της ΝΔ; και κράτος παρακράτος συγκοινωνούντα δοχία ) αλλά ξέχασε την πιθανότητα η ΧΑ να έχει άλλη “λογική”, τύπου μπλίτζ κρίγκ και εκδήλωση πολύ βαθύτερων κοινωνικών ανωμαλιών.

Νταξ. Ο Φωτόπουλος που λέγατε, βλέπει παντού Σιωνιστές, όπως σημαντικό τμήμα της Αριστεράς.

λαβρέντης είπε...

Ρε μποτίλια πλάκα μας κάνεις με του έφεδρους να πούμε. Κάτι σάπια παπούδια είναι στα βιντεάκια.

Από τους ενεργούς ...άλλοι είναι από καιρό πάνω στα βουνά και κάνουν ασκήσεις ελέγχου πόλεων για καταστάσεις λαικής εξέγερσης και κατά φαντασίαν πραξικοπημάτων και άλλοι είναι μισθοφόροι στη διάθεση της τρόικας και του Αντώνη και κάνουν τα ίδια. Άλλοι εκπαιδεύουν χρυσά αυγά και άλλα νοσταλγούν τον Παπαδόπουλο.
Χαχαχα Αυτοί θα μας σώσουν ρε …
πλάκα μας κάνεις.

ΠΑΓΚΑΛΟΣ είπε...

Συμφωνώ με τον ΠΑΝΔΑΡΟ πως πρέπει να κάτσει να μας αναλύσει την πολιτεία του πλάτωνα και να μας ξεστραβώσει γιατί έτσι θα προλάβουμε τις εξελίξεις και θα σωθούμε

Ανώνυμος είπε...

Τοληηηηη
Τι μας λες μωρη λουγρα οτι εισαι εθισμενη με την πολιτικη.Εσυ μωρη εισαι εθισμενη με αλλα πραγματα,μεγαλα και μακρια

Τόλης είπε...


Αχούυυυ!
Βρε καλώς το ανώνυμον πορνίδιον!
Βλέπω πάλι με αναζητάς εσύ ε, χιχιχι.. Ναι, όντως μέσα πέφτεις τσουράπω, εθισμένη με πράγματα γενικώς μεγάλα και μακριά είμαι. Ιδίως μακριά! Λυπούμεθα βέβαια και γνωρίζομεν επίσης ότι σκας κι απ' το κακός, που μέσα σ' αυτά δε συμπεριλαμβάνεται και κάτι δικό σου μεγάλο και μακρύ αλλά τί να κάνεις χρυσό μου! Είμεθα εκλεκτικοί τύποι.

nikos είπε...


Ποιοί είναι οι άνδρες που συνόδευσαν τον Μιχαλολιάκο στην Ευελπίδων; Γιατί μιλούν Αγγλικά; (video) -

Read more: http://www.oparlapipas.com/2013/09/video_3575.html#ixzz2gMVtCy2m


http://www.oparlapipas.com/2013/09/video_3575.html

nikos είπε...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yTg4RGTaArk

nikos είπε...

Γιάννης Αικατερινάρης
ΟΙ “ΣΚΟΥΡΙΕΣ” ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ “ΤΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ” ΜΥΑΛΑ
του Γιάννη Κύρκου Αικατερινάρη, αρχιτέκτονα
Διάβαζα προχθές ένα άρθρο με αναφορές και στοιχεία του ιστορικού της επέκτασης των μεταλλείων χρυσού στις “Σκουριές” της Χαλκιδικής. Ως Χαλκιδικιώτης προβληματίστηκα, αναπόφευκτα, με τους συχνούς τελευταία παραλληλισμούς από κυβερνητικούς παράγοντες (μέχρι και από τον πρωθυπουργό), των βίαιων γεγονότων που κορυφώθηκαν την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, με …εκείνα στις “Σκουριές” και στην Ιερισσό!
Τέτοιες όμως αφελείς (;) απόψεις μόνο σε ανενημέρωτους πολίτες μπορεί να απευθύνονται, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τους πείσουν για όσα απίστευτα συμβαίνουν στις μέρες μας… Γιατί όλες αυτές οι αναφορές φαίνεται να αποβλέπουν σε συμψηφισμούς και να εξυπηρετούν τις απαράδεκτες θεωρίες των δύο άκρων της πολιτικής ζωής στη χώρα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, δηλαδή, έχουν ως σκοπό να επιβάλουν την άποψη ότι το πάνδημο λαϊκό κίνημα της Χαλκιδικής και οι αγώνες για την αποτροπή της επέκτασης των μεταλλείων, που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την ποιότητα ζωής των Χαλκιδικιωτών και την τοπική οικονομία, σύμφωνα και με τις γνωμοδοτήσεις των πιο έγκυρων επιστημονικών φορέων (ΑΠΘ, ΤΕΕ κ.λπ) …ταυτίζονται με τα αδιευκρίνιστα ακόμη (ως προς την σκοπιμότητα και τους υπεύθυνους) γεγονότα της καταστροφής των μηχανημάτων στις “Σκουριές” και στη συνέχεια με εκείνα του φονικού στο Κερατσίνι!!!
“Εντυπωσιάζεται” ωστόσο κανείς με το τόλμημα και μόνο των συγκρίσεων, πολύ περισσότερο όταν συνειδητοποιήσει ότι μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι πολίτες που αγωνίζονται, καθημερινά, για την κατοχύρωση των συνταγματικών δικαιωμάτων τους, την προστασία του τόπου τους και την εξασφάλιση ανθρώπινης ζωής για τα παιδιά τους, με τους άλλους των γεγονότων του φονικού, που αντιστρατεύονται ακριβώς αυτό το “ιερό” δικαίωμα της ισονομίας και ισοπολιτείας…
Επισυνάπτω το κατατοπιστικό, όσο και περιληπτικό δημοσίευμα της “Εφημερίδας των συντακτών” για το ιστορικό των μεταλλείων χρυσού στις “Σκουριές” (άρθρο του Σ. Ε. Ιωακειμίδη), πιστεύοντας ότι και ο τελευταίος δύσπιστος -και σε κάθε περίπτωση μη εμπλεκόμενος με συμφέροντα- πολίτης θα ενημερωθεί και θα κατανοήσει απολύτως τα πραγματικά γεγονότα και ποιες σκοπιμότητες μπορεί να εξυπηρετούν οι επιχειρούμενοι παραλληλισμοί.

Πολύγυρος 30-9-2013

Ανώνυμος είπε...

Μποτιλια το ποιος ειναι αντισυστημικος (κατα της τραπεζοχουντας και του σιωνισμού) εχει πλεον αποκαλυφθεί τις τελευταίες μερες... τα πρωτόκολλα έχουνε μπει σε πλήρη εφαρμογή https://www.youtube.com/watch?v=6OZWweTfck4
η μπιλτερμπεργκ το πρωτο πραγμα που αναφερει οτι ειναι κοκκινο πανι κατα της παγκοσμιοποίησης ειναι ο εθνικισμός δηλαδή ο φασισμός για αυτο βλεπουμε τωρα να συλλαμβανονται απο την αστυνομια ανθρωποι στον δρομο γιατι εχουν ελληνικη σημαια, αμα δεν τους πιασει η στυνομια τους ξυλοφορτώνουν οι αντιφες. ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΧΕΡΑΚΙ ΧΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΖΗΤΩ Η ΡΕΠΟΥΣ(Τ)Η!

PANDAROS είπε...

Καλησπερα

παραθετω ενα αποσπασμα απο το ηλεκτρονικο εντυπο κατηχησης της χρυσης αυγης ΑΝΤΕΠΙΘΣΗ

''Ο σκοπός για τον οποίο ο μεγάλος πολιτικός στοχαστής Hobbes έγραψε το έργο Λεβιάθαν, ήταν για να δείξει στον κόσμο για ακόμη μια φορά την “αμοιβαία σχέση μεταξύ Προστασίας και Υπακοής”, η οποία απαιτούνταν τόσο από την ανθρώπινη φύση όσο και από το θεικό νόμο. Η γνωστή Ρωμαική ρήση protego ergo obligo. Σε αυτόν που παρέχει προστασία, πρέπει να δείχνεται και η υπακοή. Αυτό μπορεί να γίνει είτε εθελοντικώς, διά μέσου της πειθούς, είτε και με την ΒΙΑ. Για ακόμα μια φορά, δεν υπάρχει ΗΘΙΚΟ περιεχόμενο σε αυτήν την εξίσωση.

και συνεχιζει

΄΄Η προστασία δεν είναι καλοσύνη, είναι είναι ΚΑΤΟΧΗ εξουσίας. Η υπακοή δεν είναι ευχαρίστηση, αλλά πολιτική υποταγή ανεξαρτήτως κινήτρου''

την απαντηση στο ερωτημα ποιοι ειναι αυτοι οι προστατες, την δινει ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ

δυστυχως δεν μπορω να βρω το κειμενο σε μεταφραση

''ἐάντε ἑκόντων ἄντ' ἀκόντων ἄρχωσιν, ἐάντε κατὰ γράμματα ἐάντε ἄνευ γραμμάτων, καὶ ἐὰν πλουτοῦντες ἢ πενόμενοι, νομιστέον, ὥσπερ νῦν ἡγούμεθα, κατὰ τέχνην ἡντινοῦν ἀρχὴν ἄρχοντας (Πολιτικός, 293α)

εμ, βεβαια αγαπητοι φιλοι μονον οι αρχοντες εχουν την τεχνη να κυβερνουν και να προστατευουν- με τα τσιρακια τους τους φυλακες- τον λαο της πολης .Αυτο γινεται η με το καλο, η με το στανιο δηλαδη με την βια


Γιαιτι ο λαος που ακολουθει τον αρχοντα η με τον καλο η με το κακο δεν ειναι παρα μια «δίπους αγέλη» ετσι τους χαρακτηριζει ο πλατωνας

παρα πολυ ωραια αγαπητοι φιλοι ο λαος της πολης ειναι ενα διποδο κοπαδι !!!

''καὶ διενοήθημεν ὅτι μάλιστα τῆς ΔΙΠΟΔΟΣς ΑΓΕΛΗΣ εἶναί τινα θρεπτικὴν τέχνην, οὐδέν τι μᾶλλον ἡμᾶς ἔδει βασιλικὴν αὐτὴν εὐθὺς καὶ πολιτικὴν ὡς ἀποτετελεσμένην προσαγορεύειν.''
[πολιτικος 276c]

σταματαω εδω για αν απαντησω στον ανωνυμο
- τι ειναι αυτα που μας γραφεις αγαπητε φιλε για για τον εθνικισμο και τον φοβο των μπινλεμπεργκων γιαυτον ?

αυτοι εχουν ακολουθησει πιστα της οδηγιες του μεγαλου ελληνα σοφου .
αυτοι ειναι οι ΑΡΧΟΝΤΕΣ που ξερουν την τεχνη να κυβερνουν ειτε με το καλο ειτε με το ζορι ''ΤΙΣ ΔΙΠΟΔΕΣ ΑΓΕΛΕΣ΄΄ ανθρωπων ανα τον κοσμο

ποια χρυση αυγη και χρυσα αυγα και εθνικισμοι ?
ισα -ισα λενε αυτα που πιστευουν-και προωθουν αυτοι

ασε τωρα τους αντισυστημικους χρυσαυγιτες , μην κανουμε πλακα εδω μεσα, διαβασες τι γραφουν...

εαν εσυ διαβασες τιποτα διαφορετικο απο αυτα που λενε οι μπιλνεμπεργεραδες να μας το πεις και εμας να το καταλαβουμε

ολοι το ιδιο σχοινακι τραβανε,
ολοι ειναι δημιουργηματα των ΑΡΧΟΝΤΩΝ












nikos είπε...


Ο Ν. Δένδιας καθαίρεσε τον εκλεκτό του, συγγενή βουλευτή της Χ.Α.
http://www.avgi.gr/article/1025387/o-n-dendias-kathairese-ton-eklekto-tou-suggeni-bouleuti-tis-x-a-

Ανώνυμος είπε...

που εισαι μωρη ξεκουδουνη Αποστολια,μετα ροζε φουστανακια σου;

καλυτερα να διαβαζω εσενα μωρη και να μας λες τα αστρα,παρα ολους αυτους τους περιεργους που γραφουν εδω.

nikos είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=FnhciV-_4gU#t=27

Τόλης είπε...

Κοίτατο κοίτατο καλέ, που μου θέλει και τα ροζέ τα φουστανάκια να μιλάν για τ' αστεράκια. Έλα μαρή κανκάγια κι είναι κι η τυχερή σου νύχτα απόψε. Έχω περφόρμανς. Απάνω στη μπλε συκιά θα είμαι σήμερις ντυμένη λαχανί γκιόσα και θα τραγουδάω τ' αστέρι του βοριά.

Ανώνυμος είπε...

κοπανιστε λιγο το κεφαλι σας στον τοιχο να δουμε τι θα γινει; http://www.real.gr/audiofiles/265003.mp3

PAGKALOS είπε...

Πείνασα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%B7-%CE%BC%CF%8C%CF%83%CF%87%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B5-%CE%B5%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89%CF%82-%CF%87%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1 ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΟΛΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΤΑ ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΠΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

PANDAROS είπε...

Καλησπερα


"Εν Αγίω Όρει τη 13/26 Απριλίου 1941
Προς την Αυτού Εξοχότητα τον Αρχικαγκελλάριον του ενδόξου Γερμανικού Κράτους Κύριον Αδόλφον Χίτλερ εις Βερολίνον.
Εξοχότατε,

μπλα μπλα μπλα, και ερχομαστε στο ζουμι


...παρακαλούμεν και ικετεύομεν θερμώς την Υμετέραν Εξοχότητα όπως αναλάβη υπό την υψηλήν προστασίαν και ΚΗΔΕΜΟΝΙΑΝ Αυτής.
Τον Βασιλέα των Βασιλευόντων και Κύριον των Κυριευόντων εξ όλης ψυχής και καρδίας ικετεύοντες, όπως επιδαψιλεύση τη Υμετέρα Εξοχότητι υγείαν και μακροημέρευσιν επ' αγαθώ του ενδόξου Γερμανικού Έθνους.
Υποσημειούμεθα βαθυσεβάστως"

θα μου πειτε πραξη αυτοσυντηρησης
-μπορει και να ειναι ετσι


παμε τωρα και στους λεγομενους δεξιους

απο WIKI
Ο Διονύσιος Παπαδόγγονας (1888-1944) ήταν Έλληνας υποστράτηγος
Στη διάρκεια της κατοχής ανέλαβε αρχηγός του Β΄ Αρχηγείου Χωροφυλακής Πελοποννήσου (1944) και οργάνωσε τα Τάγματα Ασφαλείας Πελοποννήσου[1] συνεργαζόμενος με τους Γερμανούς και υπαγόμενος διοικητικά στις εντολές τους''

μετα απο την αποτυχημενη αποπειρα δολοφονιας τους χιτλερ το 1944
αυτος ο τυπος εστειλε επιστολη στον χιτλερ με ελεγε μεταξυ αλλων

......μπλα μπλα μπλα.. Εκφράζουν την χαράν των δια την θαυμαστήν διάσωσίν σας και κλίνουν με ευγνωμοσύνην το γόνυ ενώπιον του Παντοδυνάμου Θεού, όστις ήπλωσε προστατευτικήν χείρα επάνω από την ζωήν σας δια να σας διαφύλαξη εις το γερμανικόν έθνος και εις την εν τω αγώνι κατά της κομμουνιστικής πανώλους ηνωμένην Ευρώπην.

Δια τους έλληνας εθελοντάς της Πελοποννήσου η ένδειξις αυτή είναι μία παρόρμησις, όπως συνεχίσουν δι' όλων των δυνάμεων μέχρις εσχάτων τον αγώνα κατά των ξένων προς την χωράν μπολσεβικικών ορδών εν Ελλάδι.

Από της ιεράς γης της αρχαίας Σπάρτης, εκ της οποίας προήλθεν η δράξ των ηρώων του Λεωνίδου, η οποία έσωσε τον ευρωπαϊκόν πολιτισμόν, υψούται η προσευχή μας:
«Κύριε, διαφύλασσε τον Φύρερ»

χαχαχαχ εδω τι μπορει να σχολιασει κανεις?

α'' ξεχασα οτι ο γιος ηταν υπουργος των κυβερνησεων της ΝΔουλας

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ
11 Οκτωβρίου 1918 pravda



«Το κράτος στα χέρια της επικρατούσης τάξης-προλεταριάτου είναι μια μηχανή προορισμένη να σύντριψη την αντίστασι των έχθρων της. Υπ' αυτήν την έννοια η δικτατορία του προλεταριάτου σε τίποτα δεν διαφέρει, από την δικτατορία οιασδήποτε άλλης τάξεως»

και συνεχιζει
..''« Η Διδακτορία είναι εξουσία που βασίζεται κατ ευθείαν πάνω στην βία και δεν περιορίζεται από κανένα νόμο. Η επαναστατική δικτατορία του προλεταριάτου είναι εξουσία που αποκτάται και διατηρείται με την ΒΙΑ, την όποια το προλεταριάτο ασκεί στην αστική τάξι, ΕΞΟΥΣΙΑ που δεν περιορίζεται από κανένα ΝΟΜΟ»

αυτο βεβαια κατι μου θυμιζει

ποιος ειναι αυτη η εξουσια ρε γαμωτο?

'' Κατά κάποιον τρόπο, βέβαια, είναι προφανές πως η νομοθετική ανήκει στη βασιλική επιστήμη· το καλύτερο, όμως, είναι ΟΧΙ να εξουσιάζουν οι ΝΟΜΟΙ, αλλά ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ άνδρας που διαθέτει φρόνηση
[ΠΛΑΤΩΝΑΣ]

Και οι αλλοι ?δηλαδη ο λοιπος κοσμος?
ποιος κοσμος ρε παιδια δεν υπαρχει η λεξη κοσμος για τα αφεντικα

να ποιος ειναι ο κοσμος γιαυτους



Ώσπερ κύνας εθέμεθα υπηκόους των αρχόντων ώσπερ ποιμένων πόλεως (Πολιτεία, 440d)

δηλαδη σαν τα κοπροσκυλα του τσομπανη να ακολουθει ο κοσμος τον βασιλεα την τον φυρερ στην περιπτωση των χρυσων αυγων

Για την ακρίβεια τον “Fuhrer”
(η λέξη που χρησιμοποιείτο για τον Χίτλερ) σημαίνει “ηγέτης”, ή “καθοδηγητής”

τρεχτε ζωα απο πισω απο τον φυρερ και καθε καθογητης σας

και μετα κανετε αυτο που ξερετε
... σφαχτειται μεταξυ σας















και στην περιπτωση μας ειναι ο λενιν
















PANDAROS είπε...

ΥΓ1

Ξεχασα να γραψω οτι την επιστολη στην πραβδα την εγραψε ο Λενιν

YΓ2
ΘΑ μπορουσα να γραψω εκατονταδες τετοια κειμενα για τους εξουσιαστες μας τους αριστεροδεξιους φασιστες
και τους αρχαιους θεωρητικους τους
τους συγχρονους δεν τους βαζω γιατι ειναι υποκλοπεις των original αρχαιων
τι να κλασουν ο μακιαβελι και οι ναζιστες θεωρητικοι μπροστα στα δικα μας τζιμανια
παντα μια ζωη δευτερατζες ηταν




PAGKALOS είπε...

Ξαναπείνασα

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@Τόλης και ανώνυμος που φωνάζει Τόλη

Μα σας παρακαλώ, σας παρακαλώ! Λίγη εγκράτεια, αγαπητοί φίλοι!
Κοιτάχτε πόσο νηφάλια καταθέτουν απόψεις οι υπόλοιποι φίλοι και παραδειγματισθείτε επιτέλους! Γλεντοκωλάδικο θα μου το καταντήσετε το μαγαζί και όχι και τίποτα άλλο, αλλά θα ετρομάξει κι η ξανθομαλλούσα που αναμένω να γυρίσει.


@PANDAROZ

Αγαπητέ φίλε
Παρακαλώ σε! Μην αφήνεις τόσο τεράστια κενά εις τα κατά τα άλλα ενδιαφέροντα σχόλιά σου. Για θέμα αισθητικής περισσότερο.


ΥΓ- Και επιτέλους! Δώστε κάτι να φάγει αυτού του Πάνκαλου, μπας και σκάσει.

Ανώνυμος είπε...

φιλε μποτιλια,συγνωμη που παραφερθηκα με αυτην την σερβιετα την Αποστολια.Μολις ερθει στο σπιτικο μας θα δει τι θα παθει.

λαυρέντης είπε...

αν είναι έτσι συγγνώμη που έκανα τον Τόλη και τον ανώνυμο κύριε μποτίλια.

Αλλά απάντηση δεν μας δώσατε για τα λιμά τους εφέδρους

ΠΑΓΚΑΛΟΣ είπε...

Εγώ συγγνώμη που με φωνάζουν και λαυρέντη δε ζητάω πάντως

Ανώνυμος είπε...

Ξαναπείνασα...

λαυρέντης είπε...

κυριε μποτιλια

ξεχασα να σας πω,οτι υπηρετησα και εγω στις καταδρομες καιμετα απο 16 μηνες θητεια απο Λαυρεντης εγινα τολης,ειχα μπλεξει με εναν σαπιοκοιλια κομαντο τον Θαναση και μετα με παρατησε...
Απο τοτε τους μισω ολους,εκτος απο τον Κασιδιαρη
Αχχχ τι γλυκος που ειναι

Τόλης είπε...

Α μπαααα?!?
Έχεις και σπιτικό εσύ βρε ανώνυμο λαμόγιο??? Και σ' έκοψα και για αστεγο κουτάβι. Λοιπόν άντε δώσε αζιμούθιο, μιας και ψοφάς να ρθω απ' τα μέρη σου και άμα με αρέσει η είσοδος μπορεί και να μπεκάρω εις τα ενδότερα. Αλλά κανόνισε πρώτα να σφουγγαρίσεις μωρή γιατί παθαίνω κατιτίς με τη βρώμα και τσιρίζω σε φα δήεση.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Αγαπητοί φίλοι,

χαρά μου είναι να σχολιάζετε ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς. Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια εδώ δεν υπάρχει φόρμα παράκλησης για "κοσμιότητες" και τα τοιαύτα. Κατά συνέπεια, ουδέποτε τίθεται εδώ θέμα να ζητήσει οποιοσδήποτε συγγνώμη. Τα σχόλια βρίσκονται στην πλήρη διάθεσή σας. Η κριτική δυο σχόλια παραπάνω έγινε με το δικό μου όνομα, αλλά γράφτηκε από τον Μπομπ. Αλλά τι να κάνω, ένα όνομα μού είχε μείνει, ας το πάρουνε κι αυτό, για να αισθάνομαι πιο αεράτος.


@ Λαυρέντης

Καλέ μου φίλε, σε ευχαριστώ για την τιμή που μού κάνεις να σχολιάζεις εδώ. Φυσικά το θέμα που έθεσες το πρόσεξα. Εάν παρακολουθήσεις τα σχόλια σε προηγούμενες αναρτήσεις, ίσως διαπιστώσεις, ότι δεν παρακάμπτω καμία άποψη. Επειδή το θέμα που έθεσες, είναι πολύ συμαντικό, αλλά και επειδή ο ίδιος είμαι γερόντι, άρα με αφορά άμεσα, επιφυλάχθηκα για να τοποθετηθώ στο δεύτερο μέρος τής ανάρτησης διεξοδικά. Καθότι τα γερόντια τα έχω γράψει στην σημαία μου και με απασχολεί πολύ σοβαρρά η επόμενη εξέγερση στην κόλαση. Η γριά κότα δεν έχει μόνο το ζουμί, αλλά και το βαρύ φτερό.

Τόλης είπε...

ευχαριστω καλε μου γεροντα,για την επιείκια που δειχνεις στους παραστρατημένους νεανιες.
εχω παντα να το λεω για την αγαπη που δειχνεις σε εμας"απολωλά πρόβατα"
τερμα,δεν υπαρχει αλλος σαν εσενα
εσυ και ο Γέρων Παΐσιος


Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΔΑΡΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ (ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΧΟΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ) Η ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΕΣ ΜΕΝ ΤΩΝ ΟΥΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΣΙΦΟΥΤΙΔΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΚ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΓΥΦΤΩΝ ΜΕ ΤΑ 500 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΒΙΤΣΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ PAIDI ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΦΤΟΓΕΝΙΑ ΤΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ https://www.youtube.com/watch?v=F5hGSYWFIpg

Ανώνυμος είπε...

MUSIC PLEASE!!!!!!!!!!11111

http://www.youtube.com/watch?v=jrFZSbllv2A

PANDAROS είπε...

Kαλησπερα

Αγαπητε φιλε μποτιλια

βλεποντας το σοου των καναλιων σχετικα με το θεμα της χρυσης αυγης,αναρωτηθηκα αν ειναι στραβος ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε...

εχει χαθει τελειως η μπαλα.υποτιθεται οτι τα καναλια εχουν επικοινιωλογους και ολο το τημ για την εξαπατηση των μαζων.Σκατα εχουν, νουμερα ειναι!

Δεν τους εχουν μαθει ποτε οτι η αρνητικη διαφημιση δεν παυει να ειναι διαφημηση?
Αυτοι ετσι οπως πανε θα βγαλουν τον μιχαλολιακο πρωθυπουργο!!!
εικοσιτεσσερις ωρες το εικοσιτετραωρο αυτους παιζουν

Το ιδιο βιολι και οι συμμορια που μας κυβερνα,που πατε ρε και βαζετε τον Μιχαλολιακο μεσα? Θελετε να τον κανετε ηρωα?

Απο την αλλη οι χρυσαυγιτες δεν ειναι πουθενα ,μας τα ειχαν πρηξει.. οι λεβεντες μας, τα νταμαρια μας τα κομαντα μας και αλλα τετοια
που ειναι τωρα οεο? κλασανε μεντες,
50 ατομα ολα κιολα ηταν εξω απο τα δικαστηρια .Φανταστειτε να πηγαιναν να μπουζουριασουν την παπαρηγα.
πανω απο 5000 νεκρους θα εγραφε το κοντερ ,αυτο ειναι σοβαρο κομμα και οχι σαν τα νουμερα της χρυσης αυγης

οι τυποι ειναι ανεκδοτα, τους δινουν την εξουσια και αυτοι την φτυνουν !! ο κασιδας αντι να βγει σαν τα αμερικανακια μαζι με τον δικηγορο τους και να κανει ηρεμα δηλωσεις κατα της κατοχικης κυβερνησης φερθηκε σαν ζωο, τα εσπασε ολα, εβρισε, εφτυνε βαραγε...

και ενω γινονται ολα αυτα ο Αλεξης στην κοσμαρα του αντι να πιασει την ευκαιρια απο τον λαιμο αυτος παει στην γερμανια!!!
ο ανθρωπος δεν θελει να κυβερνησει τελεια και παυλα,δεν ξερω το λογο,μπορει να ειναι χεστης και να φοβαται μην τον κραμασουν αυτοι που θα τον ψηφισουν γιατι δεν θα μπορει να βρει λυσεις , μπορει να ειναι πρακτορας σκοτεινων δυναμεων...οτι και να ειναι δεν μπορει και δεν θελει το παλικαρι -που ελεγε και ο αγγελος αναστασιαδης η προπονηταρα

Η πλακα ειναι οτι οι μονοι που θελουν να κυβερνουν ειναι η κατοχικη κυβερνηση!!!χαχαχαχα
ολοι οι αλλοι λακιζουν μολις ακουν την λεξη εξουσια?

μηπως δεν εχουν ποτε μαθει την τεχνη του βασιλευειν, που ελεγε ο γιγαντας ο πλατωνας?
Ο σαμαρας ειναι σιγουρο οτι την σπουδασε ο χοντρος οχι αλλα λογο της πειρας που εχει στα υπουργεια κατι κανει

οι αλλοι?

αστα να πανε μονο να διαμαρτυρονται ξερουν ,ολο κλο κλο κι αυγο τιπτα



PANDAROS είπε...

παράλειψη

Οταν εγραφα οτι το κκε ειναι σοβαρο κομμα.το ελεγα οτι ειναι ενα σοβαρο κομμα οσον αφορα την αντισταση ,τον αγωνα και γενικα την τρικλοποδια
ειναι απειρως πιο συνομωτικη οργανωση απο την χρυση αυγη ,η οποια δεν ειναι πουθενα

το κακο με το κκε ειναι οτι εχει σπουδασει την τεχνη του ανταρτικου οποτε μολις βλεπει την εξουσια στριβει και τρεχει μακρια
και ως γνωστον με το ανταρτικο δεν πας στην πολη ,θα κερδισεις μια θα κερδισεις δυο...μια φορα θα σε πετυχει ο αντιπαλος σε τακτικη μαχη και θα σε λιωσει μια για παντα

με απεργιες και αγωνες αγαπητα μουκομμουνια δεν χτιζεις καραβια...
για να υπαρχουν ναυτεργατες πρεπει αν υπαρχουν ναυπηγεια
αντι να μαθεις τους ναυτεργατες να γινουν αφεντικα εσυ τους θελεις υπαλληλους απλα με καλυτερες αμοιβες ...

τον συριζα δεν τον πιανω στο στομα μου γιατι χαλαω το σαλιο μου δεν ειναι ουτε καν κκε εστω και στα χειρωτερα του [οπως ειναι δηλαδη σημερα,πιο κατω δεν παει]
τα ατομα ειναι ανυπαρκτα



Ανώνυμος είπε...

PANDARE και βεβαια στραβα αρμενιζεις και οχι μονο εσυ αλλα ενα μεγαλο μερος του Ελληνικου λαου διοτι ειναι εν υπνωση, ακου τι λεει ο μιστερ 800.000 ΕΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2.20 https://www.youtube.com/watch?v=akRoVhKMGck δεν υπάρχει πλέον η παραμικρή αμφιβολία ότι η Χρυσή Αυγή είναι ο απόλυτος εχθρός του ελλαδικού και παγκόσμιου σιωνιστικού κατεστημένου. Οι ταυτόχρονοι πανηγυρισμοί εκπροσώπων του ντόπιου κατεστημένου, Ευρωπαίων, Εβραίων, Αμερικάνων, Τούρκων, Σκοπιανών για τις χθεσινές συλλήψεις πιστοποιούν του λόγου το αληθές. Κάτι γελοίες απόψεις του τύπου "η Χ.Α είναι το μακρύ χέρι το συστήματος", "η Χ.Α θα σοβαρευτεί και θα συγκυβερνήσει με τη ΝΔ για να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία" κτλ ήταν ανέκαθεν μπούρδες ολκής και πλέον ακούγονται σαν άναρθρες κραυγές τελειωμένων πρεζάκηδων.

Ανώνυμος είπε...

διορθωση 3.20 στο βιντεο

Ανώνυμος είπε...

θέλετε και άλλες αποδείξεις;; παρτε "Μια αποκάλυψη-βόμβα, που εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής έκανε σήμερα το πρωί ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτης. Υποστήριξε πώς οι διώξεις σε βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής υπαγορεύτηκαν από τις ΗΠΑ και την Κομισιόν, ενώ εμμέσως πλην σαφώς μίλησε για παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης, λέγοντας πώς «επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο».

«Αμερικανοεβραικές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή." συνεχεια http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B7%CF%80%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B9%CF%8C%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CE%B1

Ανώνυμος είπε...

!!!!!!!11111 είπε παραλυριώμενος τον παραλυρίοντα πρεζάκια και πάλι καλά που μας σώσατε ξανά και ξάνα προς τη δόξα τραβά τα βυζιά του να τα κάνει ματζούνια spacy της γιαγιάς και φύσα ρούφα τράβα τονε ναούμ

nikos είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=KHX0-hqHKgQ&feature=share

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ;; "ΑΠΟΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΣΑΝ NAVAJO ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ" :)

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ Ανώνυμος

Εάν με το NAVAJO εννοείς ναυάγιο, το πέλαγος παίζει ανέτως με όλα. Εάν εννοείς Ναβάχο, πάλι συμφωνώ. Αρκετοί είμαστε που αφήνουμε την γνώση των Ινδιάνων να νάς διαχέει, ξεθάβοντας το τόμαχωκ τού πολέμου ενάντια στην σκιά μας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΟΙ ΝΑΒΑΧΟ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑΥΑΓΟΙ...ΠΑΛΙΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ NAVPAMAJUS-ΝΑΥΠΑΜΑΧΟΙ ;)

PANDAROS είπε...

καλησπερα

να αφησουμε για λιγο την χρυσαυγητιδα και να παμε σε φρεσκα κουλουρια

οι φημενες παλι εκαναν το θαυμα τους την επεσαν στην ισπανικη βουλη

αυτα τα κοριτσια τα εχω συμπαθησει

http://www.youtube.com/watch?v=LJXP9dN-vSM

μπουκαραν στην ισπανικη βουλη και τα εκαναν ολα μπαχαλο...

γιαυτες ο εργοτης ειχε γραψει εκετεταμενα αρθρα,[οπως και εμεις βεβαια], ειδικα εγω ξεκινησα την μελετη του φαινομενου αυτου στην αρχη συμπλεοντας με τον εργοδοτη ,γιατι πρωτη φορα ακουγα γιαυτες αλλα στην πορεια διαφωνησα πληρως...

οπως και να εχει, ενα μεγαλο μπραβο στα κοριτσια
και ενα μεγαλο χειροκροτημα επισης
κλαπ κλαπ κλαπ


PANDAROS είπε...

καλησπερα

αγαπητε μποτιλια ,εσυ που ασχολησε με τα αστρα ,μπορεις να μου πεις τι παιζει στον ουρανιο θολο σημερα?

ο λογος ειναι ,πως ενω τον προηγουμενο μηνα ειχαμε συνεχομενα πολυνεκρα στουκαρισματα τρενων, τωρα αλλαξε ο χαβας και εχουμε βυθισεις πλοιων με εκατονταδες νεκρους !!!

ειναι δυνατον αγαπητε φιλε να βουλιαξουν 2 πλοια με εκατονταδες ταλαιπωρους ανθρωπους στο ιδιο σημειο?

''
Νέο ναυάγιο με 250 μετανάστες στην Λαμπεντούζα''

κατι χοντρο ετοιμαζουν τα λαμογια και θυσιαζουν τοσους ανθρωπους
γιατι μονο σαν θυσια μπορω να το δω αγαπητε φιλε

μια με τα τρενα τωρα με τα δουλεμπορικα βαπορια η εννοια της τυχης εχει ξεφτυλιστει ειπαμε να κατσει στραβα μια φορα ,εδω εχουμε συνεχομενα πολυνεκρα δυστυχηματα με το ιδιο μεσο,και μαλιστα στην περιπτωση της λαμπεντουζα εχουμε εκατονταδες νεκρους στο ιδο μερος