21 Σεπτεμβρίου, 2013

ΟΔΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΧΙΞΙΣΤΙ: ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΨΕΥΔΟΥΣ ΣΗΜΑΙΑΣ



1. ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΡΥΠΟΙ

Διαβάζουμε συχνά, ότι την εποχή τού διαδικτύου δήθεν τα παραπλανητικά τεχνάσματα τής εξουσίας δεν έχουν την παραμικρή δυνατότητα να λειτουργήσουν, διότι - ως πλείστοι ιστολόγοι αρέσκονται να ισχυρίζονται - την εποχή τής κυριαρχίας τού διαδικτύου η μετάδοση τής πληροφορίας αποκτά ακαριαία ταχύτητα. Παραβλέπουν όμως το βασικότερο:
Μέσα στο Μάτριξ ο ρόλος όλων έχει συνυπολογιστεί από τους κατά Πλάτωνα "θαυματοποιούς". Καθώς και ότι προϋπόθεση για να αποκαλυφθεί ένα παραπλανητικό τέχνασμα, είναι αυτό να καταστεί κατανοητό. Οι προσπάθειες πλείστων όσων συνομοσιολόγων και διαφωτιστών, οι οποίοι θεωρούν ότι προβαίνουν σε αποκαλύψεις σε βάρος των τεχνασμάτων παραπλανήσεως που κλιμακώνει η εξουσία, είναι να προτάσουν το δικό τους προπέτασμα έμπροσθεν τού παραπλανητικού προπετάσματος τής εξουσίας φωνασκούντες: Ιδού τα αποκαλυπτήρια τού τέρατος!
Κατ' ουσίαν το τέρας το οποίον έχουν αναρτήσει επί τής επιφανείας τού δικού τους προπετάσματος είναι παραπληρωματικόν τού τέρατος, όπερ η εξουσία ανήρτησε επί τής ρυπαρούς αιματοβαμμένης κουρελού της, συμπληρώνον αυτό συμφώνως προς τα εξουσιαστικώς επιδιωκόμενα.

Ο απόηχος τής δολοφονίας τού Παύλου Φύσσα υπερίπταται ως μέλαν νέφος τα πρόσφατα εικοσιτετράωρα υπεράνω τής χώρας.
Μετά την δολοφονία τού Γρηγόρη Λαμπράκη είχε αναφωνήσει ό πάλαι ποτέ "εθνάρχης" και δεν συμαζώνεται το περίφημον: "Ποιος Κυβερνά αυτήν την χώρα"; Επειδή το εν λόγω πρόσωπο τα έχει κακαρώσει από καιρό, στην προκειμένη περίπτωση μάλλον δύο είναι αυτοί, οι οποίοι είναι επόμενον να προβούν σε αναφωνήσεις:
Ο πρώτος είναι με όλον τού το δίκιο ο κ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος εκ των πραγμάτων δικαιούται να αναφωνήσει, βάσει τών πεπραγμένων: "Ποιός είναι αυτός που ηγείται των εγκληματικών - δολοφονικών συμμοριών νεοναζιστικών ταγμάτων κρούσεως εν Ελλάδι, τέλος πάντων; Εγώ ή κάποιος άλλος;"
Ο δεύτερος είναι ο γράφων, ο οποίος αναφωνεί:"Πότε τέλος πάντων - αγαπητοί φίλοι και φίλες - θα αποφασίσουμε να χειριστούμε τίς επιχειρήσεις ψευδούς σημαίας, τις οποίες μάς σερβίρει ακατασχέτως η εξουσία, από κριτική σκοπιά, χωρίς να παραμένουμε εγκλωβισμένοι στα σύνδρομα και τα στερεότυπα που μάς δυναστεύουν;"

Τις πρώτες ώρες μετά την δολοφονία τού Παύλου Φύσσα ξεσάλωσαν τελείως άκριτα πλείστες όσες σελίδες τού διαδικτύου, οι οποίες θεωρούν ότι επιτελούν διαφωτιστικό έργο εναντίον τών κυβερνητικών μεθοδεύσεων και έχουν μετατρέψει τον κοπιπαστισμό σε πάγια μέθοδο αναρτήσεων (με αυτά τα γραφόμενα δεν αποσκοπώ να κατακρίνω την εν λόγω μέθοδο, αλλά τον άκριτο χειρισμό της κατά το σύστημα Taylor) στην βάση, ότι τα ΜΜΕ καθώς και κάποιοι πολιτικοί κύκλοι επιχειρούν να εκμεταλλευθούν ένα τραγικό συμβάν, το οποίο δεν είχε δήθεν την παραμικρή πολιτική αφετηρία, ώστε να στρέψουν το μένος τής κοινής γνώμης εναντίον ενός κοινοβουλευτικού κόμματος. Την επομένη ημέρα, κατόπιν τής δημοσιεύεως σωρείας φωτογραφιών τού δολοφόνου τού Παύλου Φύσσα Ρουπακιά, οι οποίες τον απεικόνιζαν να εναγκαλίζεται με "βουλευτές" τού φαιού κοπράνου (ούτως επιλεγομένου "χρυσής αυγής" και τύφλα να έχει ο Αλάιστερ Κρόουλυ) και να συμμετέχει σε περισσότερες εκδηλώσεις αυτού τού "πολιτικού χώρου", τα ίδια ιστολόγια ήλλαξαν τον αμανέ άρδην, ωριόμενα, ότι "κάποιοι επιχειρούν με τεχνητό τρόπο να διχάσουν τον Ελληνικό λαό, επιβάλλοντας εμφυλιοπολεμικό κλίμα, από το οποίο δεν πρέπει να παρασυρθεί ο λαός, "κατακεραυνώνοντας" ταυτοχρόνως τον φασισμό".
Το ίδιο αφελές είναι και το επιχείρημα, το οποίο προβλήθηκε, ότι επί τού προκειμένου πρέπει να καταδικαστεί η συγκεκριμένη πράξη και όχι η ιδεολογία τού δολοφόνου. Ως ο νεοναζισμός να μην γιγαντώνει τόσο την πρακτική, όσο και την ιδεολογία των ταγμάτων εφόδου, με στόχο τον προπηλακισμό, το λιντσάρισμα και την δολοφονία αθώων ανθρώπων. Το γεγονός, ότι το σύστημα έχει στήσει ταυτοχρόνως δίπλα στο νεοναζιστικό τέρας και το τέρας των μπαχαλάκηδων και των κουκουέδων τραμπούκων και των συριζοκολαούζων τους, όπως ο Αλαβάνος, ως αντίπαλον δέος, ουδόλως δύναται να αμβλύνει την εγκληματική πρακτική ούτε των μεν, ούτε των δε. Βεβαίως τα άκρα κάθε άλλο παρά δύο είναι. Το τρίτο και χειρότερο άκρον εξ όλων είναι το ίδιο το σύστημα και όλα συνολικά τα "κοινοβουλευτικά" του, αλλά και μη, στημένα δεκανίκια. Με χειρότερο φασιστικό εκφραστή του τούς συστημικούς εντολοδόχους, οι οποίοι προπαγανδίζουν την θεωρία τών δύο άκρων, για να εξυπηρετήσουν ύπουλες σκοπιμότητες. Αλλά περί αυτού στην συνέχεια.

Ρε παιδιά, για να σταματάει κάποια στιγμή η καμηλοπάρδαλη, διότι αυτό δεν είναι πλέον ενημέρωση, αλλά εμπριμέ κοστουμάκι, συνεχίστε το κοπιπαστάδικο, αλλά μην μπαίνετε στον πειρασμό να εκφράζετε και πολιτική άποψη, δεδομένου ότι, για να μπορεί αυτή να λειτουργήσει, προϋποθέτει ύπαρξη ανεπτυγμένου πολιτικού κριτηρίου. Το οποίο για να υφίσταται, δεν επαρκεί ένα πληκτρολόγιο, μια διαδικτυακή σύνδεση και η όποια καλώς νοούμενη διάθεση προσφοράς. Δηλαδή, χωρίς την επίτευξη πολιτικής παιδείας, τουτέστιν ενδελεχούς θεωρητικής ενασχολήσεως, η οποία να εδράζεται σε συγκεκριμένη θητεία πρακτικής συμμετοχής στα κοινωνικά δρώμενα, γράφετε ανοησίες.Το μέγεθος τής επισκεψιμότητος μιας διαδικτυακής σελίδας δεν μπορεί να αποτελεί το non plus ultra κριτήριο για την δικαίωση ενός ιστολόγου.

Δεν διακατέχομαι από κάποιου είδους αλαζονείας και θα αντέφασκε σε πάσα αυτογνωσία, εάν ισχυριζόμουν, ότι κομίζω γλαύκαν εις Αθήνας. Δόξα τω Θεώ,. υπάρχουν και οι ιστολόγοι, οι οποίοι δεν είναι απλά νοήμονες, αλλά είναι άκρως πνευματώδεις, ώστε κάποια στοιχειώδη ζητήματα να τοποθετούνται στην βάση τών πραγμάτων ως αρμόζει:
Στην πρόσφατη ανάρτησή του υπό τον τίτλο Προς Υπηρεσίες ο καλός μου φίλος και συνεργάτης Εργοδότης Δημοσίων Έργων κατέδειξε ένεκα ποιων δεδομένων τα περί κινδύνου εμφυλίου πολέμου συνιστούν ανοησίες, οι οποίες προωθούνται λόγω αντικοινωνικών σκοπιμοτήτων.
Αυτήν την πραγματικότητα έχει τεκμηριώσει με διεξοδική αναφορά σε εκτενή ανάρτηση στο ιστολόγιο ΕΑΜ Β - Υδροχόος και ο Παναγιώτης Τραϊανού.
Τα περί κινδύνου εμφυλίου πολέμου αποτελούν κουραφέξαλα, που έχουν στόχο τον αποπροσανατολισμό τής κοινωνίας από τα πραγματικά προβλήματα από την εξουσία, η οποία κλίμακώνει σε αυτήν την φάση εντόνως την λεγόμενη "θεωρία των δύο άκρων", όπως ο πνυγμένος πιάνεται από τα μαλλιά. Ότι η εξουσία όμως συνιστά ένα καραφλό ξόανο και ότι μεσοπρόθεσμα θα ηττηθεί από τις υγιείς κοινωνικές δυνάμεις,θα αναπτύξω την συνέχεια.
Η άκριτη αναπαραγωγή αυτού τού κινδύνου από αρκετούς ιστολόγους, υποδηλώνει έλλειψη πολιτικού κριτηρίου και επιπολαιότητα στην προσέγγιση σημαντικότατων ζητημάτων στην βάση διαδικτυακού ακτιβισμού και χειρονακτισμού. Οι παρεναίσεις προς τον λαό "να μην πέσει στην λούμπα τού διχασμού" παρέχουν εν τέλει δυστυχώς επί πλέον επιχειρήματα στούς αρχιτέκτονες τής κοινωνικής μηχανικής, οι οποίοι κινούν τα νήματα πίσω από τον κ. Δένδια, ο οποίος ως κακέκτυπο υποτιθέμενου πατακού, έρχεται με την προταθείσα σκλήρυνση τού νομοθετικού υποκοπάνου να σώσει δήθεν τον μέσο ανθρωπάκο από την φασιστική βία και από την κατά Χρύσανθο Λαζαρίδη απειλή, να μάς πιεί ο "σύριζα" το αίμα με το μπουρί (φωτογραφία "ελευθερο""τεκτονικής" χειραψίας μεταξύ των κ. Τσίπρα και Σαμαρά έχω αναρτήσει σε προηγούμενη αναφορά).

Πλην όμως τα όσα έχουν γραφεί ορθώς μέχρι τώρα, ευτυχώς πολλαχόθεν, με στόχο την ορθή ερμηνεία τής εν λόγω δολοφονίας και των περί αυτής κλιμακουμένων, δεν επαρκούν ώστε να αποτιμηθούν στοιχειωδώς και με ρεαλιστικό τρόπο:
- οι εν τέλει προθέσεις τού δολοφόνου και οι λόγοι που τον οδήγησαν στο συγκεκριμένο έγκλημα
- ο σχεδιασμός τής δολοφονίας
- καθώς και οι ηθικοί αυτουργοί,
παρόλον ότι τα γεγονότα ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ περί αυτών.


2. ΑΣ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ: ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΘΟΥΡ ΚΟΝΑΝ ΝΤΟΫΛ

Ας εμμείνουμε αρχικώς στα όσα περί τού δολοφόνου ειδησεωγραφικώς μετεδόθησαν:
- Πρόκειται περί ατόμου σαφέστατα ενεργού στα πλαία τού νεοναζιστικού χώρου. Κατά πόσον αυτός διαθέτει κομματική ταυτότητα ή όχι, στο ποσοστό που αυτός γυροφέρνει τούς γκάουλάιτερ τού χώρου και συμμετέχει ενεργώς στις κινητοποιήσεις του, μπορεί να ενδιαφέρει μόνο τον ταμία τού εν λόγω συνδικάτου, όταν πρόκειται να εισπράξει την συνδρομή μέλους.
- Πέραν αυτού όμως, το φαικόπρανον "Χ.Α." ουδόλως είχε προβεί σε δολοφονικές ενέργειες εις βάρος ημεδαπών πολιτών, προ τής εν λόγω δολοφονίας. Προπηλακισμούς εις βάρος ημεδαπών έχει στο ενεργητικό της περισσότερο από αφθόνους αναμφιβόλως, όχι όμως απόπειρες ανθρωποκτονιών ημεδαπών. Οφείλουμε κατά συνέπεια να θέσουμε το ερώτημα, κατά πόσον με την πρόσφατη δολοφονία τού Παύλου Φύσσα ετέθησαν από την ηγεσία τής οργανώσεως αυτής νέοι στόχοι, φυσικής εξοντώσεως ημεδαπών, με στόχο να "ενταθούν" οι μορφές τής φασιστικής "πάλης ενατίον τού συστήματος", ή κατά πόσον πρόκειται για μια δολοφονία εκ προμελέτης, την οποίαν εσχεδίασαν άλλα κέντρα, ευρισκόμενα εκτός τής φαιοκοπράνου ηγεσίας και μη σχετιζόμενα αμέσως με αυτήν.
Δεδομένου, ότι η περίπτωσις ο δράστης να έδρασε μεμονωμένως και άνευ άνωθεν αποφασισθέντος σχεδίου, ενώ στον χώρο ευρίσκονται τριάντα περίπου μελανοχίτονες, οπλισμένοι με ρόπαλα, κατσαβίδια και λοστάρια και ικανός αριθμός αστυνομικών, πρέπει να αποκλεισθεί.

Ως η ομολογία πρώην τραμπούκικου στελέχους τού εγκλήματικού αυτού συνδικάτου σε πρόσφατο δημοσίευμα τής εφημερίδος "ΕΘΝΟΣ" αποκαλείπτει διεξοδικώς, οι εξορμήσεις τών ταγμάτων εφόδου τού εν λόγω συνδικάτου είναι ΠΛΗΡΩΣ προσχεδιασμένες και εν λεπτομερεία ελεγχόμενες. Οι τραμπούκοι της μπορεί να εμφανίζονται ως δήθεν "αγανακτισμένοι πολίτες", οι οποίοι βρίσκονται δήθεν μονίμως "εν βρασμώ ψυχής", με αποτέλεσμα να υφίσταται μόνιμος κίνδυνος να "παρεκτραπούν" ακατασχέτως, επικαλούμενοι το ακαταλόγιστον τών κοινωνικώς και εθνικώς βαρέως αδικιθέντων. Πλην ομως, δεν είναι μόνον οι στολές παραλλαγής και το μέλαν χρώμα στα μπλουζάκια εν είδει μελαχειτόνων, τα οποία αποκαλύπτουν τον υπάρχοντα χαρακτήρα παραστρατιωτικής οργανώσεως, τον οποίον υπέχει ο εκάστοτε κεντρικός πυρήνας των ομάδων εφόδου, περί τού οποίου αναπτύσσεται και υπό τις εντολές τού οποίου δρα ο λοιπός συρφετός τών μελών και οπαδών. Τόσο ο Τζων Φόρστερ στο έργο του "Ο Φανατικός", όσο και ο Γουστάβος Λεμπόν στο έργο του "Η Ψυχολογία τής Μάζας" έχουν καταδείξει, ότι το βασικό χαρακτηριστικό αυτών που μετέχουν σε τέτοιου χαρακτήρος ομάδες - ανεξαρτήτως πολιτικής χροιάς - είναι η αποποίηση τής προσωπικής ευθύνης και η επικάλυψη τής πρακτκής τους από την απρόσωπο "ευθύνη" τής "ιδεολογίας" τού χώρου στον οποίον ανήκουν. Αυτόν ακριβώς τον στόχο εξυπηρετεί και η άνωθεν επιλογή των στολών, δεσπόζουσα θέση στις οποίες κατέχουν τα εμβλήματα, ως σύμβολα συλλογικότητος. Κατά συνέπεια πρόκειται περί πλήρως πειθαρχημένων παραστρατιωτικών τμημάτων, τα οποία ενεργούν βάσει εντολών. Για τούς θεατές των εκάστοτε ασχημωνιών μπορεί να μην καθίσταται πάντοτε ορατή η υπάρχουσα ιεραχία. Κάτι ανάλογο θα μπορούσε εξάλλου να επιφέρει και βαρειές ποινικές ευθύνες, σε όσους πραγματικά φέρουν τις μεγαλύτερες εξ αυτών. Οι δρώντες και συνεργοί όμως γνωρίζουν σαφώς, ποιοί ηγούνται και καθοδηγούν. Το όλο σκηνικό βεβαίως καλείται να υποδηλώνει τα ακριβώς αντίθετα: Ότι πρόκειται δηλαδή για μπουλούκι ανυποδύτων, όπου το ατομικό μένος καθοδηγεί πάσα ένα κεχωρισμένως, ο οποίος συμμετέχει στην βάση τής παρέας ομοϊδεατών. Αυτό όμως που ενώνει, πέραν τής όποιας υποτιθεμένης "ιδεολογίας" τις εν λόγω ομάδες, είναι η αυστηρή παραστρατιωτική δομή, η οποία χαρακτηρίζεται από σαφέστατη διανομή ρόλων και αυστηρά κάθετη οργάνωση.

Από την άλλη μεριά όμως,  η φαικόπρανος δεν παύει να δρα και να λειτουργεί ως υποτιθέμενο "κοινοβουλευτικό" κόμμα. Το γεγονός, ότι ο άρρειος πάγος ανεγνώρισε,  ότι η δομή και η λειτουργία τού εν λόγω κόμματος ανταποκρίνεται στις συνταγματικές επιταγές, αποτελεί σαφέστατο δείγμα τού πόσο σέβονται τις αρχές τής δημοκρατίας, όχι μόνο οι ανώτατοι, αλλά οι πλείστοι των δικαστικών "λειτουργών" εν Ελλάδι. Βέβαίως πάς εξ αυτών θα μπορούσε να προβάλλει το επιχείρημα, ότι στην υποτιθεμένως "δημοκρατική" και πολιτικώς "προηγμένη" Ευρώπη ισχύουν χειρότερα έκτροπα από αυτά στο προτεκτοράτο τής Ψωροκώσταινας. Όταν προ έτων ο υπουγός εσωτερικών τής ομοσπονδιακής "δημοκρατίας" τής γερμανίας Otto Schilly κατέθεσε στο ανώτατο συνταγματικό δικαστήριο αυτής τής χώρας καταγγελία για την απαγόρευση τού γερμανικού νεοναζιστικού κόμματος NPD, η αίτηση αυτή απορρίφθηκε από το εν λόγω δικαστήριο, με την ένσταση, ότι στην ανώτατη ηγετική βαθμίδα τού νεοναζιστικού κόμματος συμμετέχουν πολλοί πράκτορες τής Υπηρεσίας "Προστασίας" "Συντάγματος". Άρα το νεοναζιστικό κόμμα γερμανίας δεν είναι καθόλου νεοναζιστικό, αλλά κόμμα-μαϊμού, ελεγχόμενο από το υπουργείο εσωτερικών, τού οποίου προΐσταται  ο μηνύσας, ως εξέχον μάλιστα μέλος τής εβραϊκής συναγωγής.

Είτε το θέλουμε όμως, είτε όχι, η φαιοκόπρανος δεν ανεγνωρίσθη απλώς ως νόμιμον βάσει τής ισχυούσης καθεστωτικής νομοθεσίας κόμμα, αλλά εισήλθε μετά από τις προηγούμενες εκλογές και στην βουλή. Κατά πόσο έλαβε πράγματι τίς ψήφους, οι οποίες μετά των εκλογών τής κατεχωρήθησαν, μπορεί να γίνει μόνο πιστευτό από όσους θεωρούν, ότι στα κυνοβουλευτικά κράτη οι κυβερνήσεις καθορίζονται από τίς ψήφους που ρίχνονται στις κάλπες. Όμως δεν μπορεί να γίνει σε καμμία περίπτωση πιστευτό, ότι ένα κόμμα έλαβε το 10% των ψήφων, εάν αυτό δεν διαθέτει μια πραγματική επηροή τής τάξεως τού 2,5 με 3%. Και σήμερα που η δύναμη αυτού τού κόμματος εμφανίζεται αναμφιβόλως ανοδική, δεν μπορεί αυτό το κόμμα να μην διαθέτει μια επηροή τής τάξεως τού 4,0% με 4,5%. Δεδομένο, που παρέχει την δυνατότητα στα μαγειρία των υποτιθέμενων "δημοσκόπων" να το εμφανίζουν προσφάτως με επηροή γύρω στο 15%, ώστε να εξυπηρετηθούν οι μνημονιακοί σχεδιασμοί τού συστήματος. ΑΡΑ ΣΕ ΒΑΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΜΟΝΟ ΑΝΟΔΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙ Η "Χ.Α." ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ.

- Από την άλλη μεταδίδεται ειδησεογραφικώς, ότι ο δολοφόνος είναι νυμφευμένος και πατήρ ενός τέκνου. Επί πλέον διαθέτει και ιδιωτικό αυτοκίνητο. Γεγονός, που δηλώνει ότι διάγει εντός ομαλών οικογιανεικών πλαισίων και ότι τα οικονομικά του - καίτοι παρουσιάζεται ως άνεργος - δεν είναι καθόλου οικτρά, ως ιδικτήτης ιδωτικού αυτοκινήτου, εν μέσω οικονομικής κρίσεως. Διότι εάν πεινούσε, θα επώλη το αυτκίνητό του, δια να μπορέσει να προμηθευθεί τρόφιμα. Με άλλα λόγια, διαπιστώνουμε, ότι πρόκειται περί οικογενειάρχου, ο οποίος μπορεί και την βγάζει στούς σημερινούς χαλαιπούς καιρούς, όπου άλλοι στερούνται όχι μόνον ιδωτικού αυτοκινήτου, αλλά ψάχνουν για τρόφιμα στούς κάδους απορριμάτων.

Στην περίπτωση δολοφονίας το πρώτο ερώτημα το οποίον ωφείλει να θέσει από εγκληματολογικής πλευράς η κοινή γνώμη - στο ποσοστό μάλιστα που αυτή απειλείται από ξέσπασμα εμφυλίου πολέμου, ως διαδίδουν κάποιοι λαλίστατοι - είναι το QUI BONO?, ποιος δηλαδή οφελείται από τον φόνο;

Για τον καθένα, όστις διαθέτει στοιχειώδη νομωσύνη, καθίσταται κατανοητόν, ότι ούτε ο δράστης, ούτε ο πολιτικός χώρος στον οποίον αναμφιβόλως αυτός εντάσσεται ενεργώς, μπορεί να αντλεί τα παραμικρά πρακτικά, ιδεολογικά, πολιτικά, εκλογικά, ψυχολογικά, ή άλλους είδους οφέλη από την συγκεκριμένη δολοφονία.

ΑΡΑ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΔΡΑΣΕ ΜΕ ΣΩΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΟΥΣΙΩΣ 

ΚΑΙ 

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΗΓΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ "Χ.Α." ΑΡΑ Η "Χ.Α." ΟΥΔΟΛΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΧΕΙ ΡΟΛΟ ΗΘΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Είμαι ο τελευταίος που θα μπορούσε να συμπαθεί την φαικόπρανο. Την απέχθειά μου προς τον συγκεκριμένο χώρο έχω πολλαπλώς εκφράσσει. Ούτε και αντιλαμβάνομαι τον ρόλο μου ως αυτόκλητο συνήγορο τύπων τού πολιτικού υποκόσμου.

ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΙ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΔΡΑΣΕ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.
 ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΙΤΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΠΛΙΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ BLACKWATER ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.
ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΗ "Χ. Α." ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ "ΜΕΣΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ", ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΚΟΠΡΙΑΣ, ΤΗΝ ΠΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΤΗΝ ΩΘΗΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. 

Μπορεί να γίνεται κατανοητό από την πλευρά τού ανθρώπινου πόνου το αίτημα τού δυστυχή Πατέρα τού Παύλου Φύσσα να εκτελεσθεί ο δράστης. Όμως εάν αυτός μπορούσε να μεταβεί στα ουράνια και να συναντήσει τον υιό του στα πλέον αγνά ανθεστήρια, όπου διάγουν οι αποφασισμένοι αντιφασίστες που υπηρέτησαν την τέχνη, θα άκουγε άλλα. Ο Παύλος θα τού ζητούσε να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι και φονιάδες. Φονιάδες, που δεν σκότωσαν μόνον τον ίδιο, αλλά χιλιάδες ακόμη αθώους συμπολίτες μας στα πλαίσια τής μνημονιακής και όχι μόνον δολοφονικής πρακτικής. Διότι δεν είναι μόνον οι 6.000 που αυτοκτόνησαν. Πολλές περισσότερες χιλιάδες κλάταραν οργανικά και είδαν τα ραδίκια ανάποδα κάτω από τις συνέπειες της μνημονιακής ταφόπετρας. 
  
Και όσο αφορά αυτήν τούτη την δολοφονία ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, με την όποια τρέλλα, μένος, παλλαβομάρα, ή στρεβλή ψυχοσύνθεση.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΜΚ-ΟΥΛΤΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΡΕΙΒΙΚ, ΣΙΡΧΑΝ ΣΙΡΧΑΝ ΚΑΙ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΜΕΔΕΠΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΩΣΕΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑΡΚΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΩΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

Οι φασίστες, οι τραμπούκοι τής χαφιεδο"αριστεράς", οι μπαχαλάκηδες και οι κάθε είδους δήθεν "θερμόαιμοι" οργίλοι, αναλαμβάνουν ως κοινωνικοί κοπρίτες την χοντρή βρωμοδουλιά. Εάν μεν είναι πληρωμένοι πράκτορες - ως κατά κανόνα συμβαίνει - δηλητηριάζουν επί πληρωμή το κοινωνικό σώμα με το δηλητήριο τής μισαλλοδοξίας, τής προπαγανδίσεως τής βίας, αλλά και τής προβοκατόρικης πρακτικής ανάπτυξης  ενεξέλεγκτης βίας. Εάν μεν είναι απλά ανεγκέφαλοι συνοδοιπόροι, οι λεγόμενοι "χρήσιμοι ηλίθιοι", γίνονται αχθοφόροι τής κοπριάς των προηγουμένων μέσα στα κρανία τους.
Έτσι παρέχουν τα πλαίσια μέσα στα οποία μπορούν να ενεργούν οι υπηρεσίες παρασκευής δολοφόνων. Έστω και εάν δεν ενέχονται οι ίδιοι αμέσως στον επιχειρησιακό σχεδιασμό και την εκτέλεση τού προκείμενου φόνου, δεν παύουν να είναι αυτοί που καθιέρωσαν τον σουγιά ως είδος "πολιτικού επιχειρήματος" και τις ομάδες των κρετίνων με τα κατσαβίδια και τα λοστάρια ως "κίνημα εθνικής - αντιμνημονιακής διαμαρτυρίας".



Μαρτυρία μητέρας για τη Χρυσή Αυγή von Newscaster

Έτσι μπορεί ένας εχέφρων άνθρωπος να κατανοήσει τον λόγο, αγαπητέ αφρικανέ μου φίλε Κασιδιάρη, τον λόγο που σηκωθήκατε πρώτοι από τα έδρανα τής βουλής, όταν πρότεινε ο Δραγασάκης ενός λεπτού σιγή εις μνήμην τού δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα. Εγώ είμαι έτοιμος να αναγνωρίσω χωρίς ενδοιασμούς, ότι αυτή η επιλογή σας ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΗΤΑΝ. Εκείνη την στιγμή κατανοήσατε, εσύ και τα "καλόπαιδα" γύρω σου, ότι σάς την είχαν στήσει, ότι σάς έριξαν στα σκατά.
Όμως, καλέ μου φίλε, όποιος εξεσφενδονίζει σκατά γύρω του, θα έρθει κάποια στιγμή που αυτά θα τον σκεπάσουν.
Και τότε δεν θα βρείτε βοήθεια από πουθενά.
Μόνον κάποιοι, οι οποίοι επιμένουν στην αποκατάσταση τής αλήθειας, που εσείς θεωρείτε μιάσματα, μπορεί να βγουν για να φωνάξουν με το πλήρες θάρρος τής γνώμης: "Όχι αυτήν την φορά δεν σκοτώσατε εσείς".
Όμως σκοτώσατε άλλες φορές. Και το πιο πρόσφορο θύμα για να τού φορτώσουν μια δολοφονία οι επαγγελματίες  και τεχνικοί τού είδους, είσαστε οι βοθρατζήδες τού στιλέτου. Εγώ σαν φίλος σου, θα σού πρότεινα να καθήσεις και να σκεφτείς μερικά πράγματα. Η πώρωση δεν είναι καλός σύμβουλος. Η Ελλάδα, στην οποία μετανάστευσαν οι αφρικανοί προγονοί σου, δεν σού έχει κάνει τίποτε για να ασχημονείς. Οι Έλληνες είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι και ανέκαθεν είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε το ψωμί μας με τούς ξένους, που ήλθαν στην χώρα μας με ειρηνικές διαθέσεις. Όμως οι ξένοι, που ήρθαν με διαθέσεις να μάς υποδουλώσουν, οφείλουν να γνωρίζουν, ότι τα πολεμικά φύλα αυτού τού τόπου, μπορεί να είμαστε γενικώς ευγενικοί άνθρωποι, αλλά επάνω στο τσακίρ κέφι τού πολέμου, δεν χαριζόμαστε.
Αυτοί που κλείνουν σχολεία, νοσοκομεία και στρατώνες για να κτίσουν φυλακές και κάτεργα, οφείλουν να γνωρίζουν, ότι ευκολότερα από μια φυλακή κτίζεται ένα νεκροταφείο.


3. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ότι η "Χ.Α." δεν είχε τον παραμικρό λόγο να οργανώσει και να διαπράξει μια δολοφονία ημεδαπού, έστω κι αν αυτός ήταν αντιφασίστας, ή "στοχοποιημένος", ή οτιδήποτε άλλο προφασίζονται οι παπαγάλοι τού συστήματος, στην φάση που η εκλογική της επηροή ανέρχεται, είναι περισσότερο από ηλίου φαεινότερο. Όπως έδειξαν εξ άλλου οι "σφυγμομετρήσεις", μετά την δολοφονία τού Παύλου Φύσσα, η επηροή της έπεσε κάθετα.

http://vathiprasino.blogspot.de/2013/09/26.html

Να θεωρήσουμε τον Μηχαλολιάκο άπειρο και αφελή, ώστε να διαπράξει τέτοιου είδους ανοησία, βρίσκεται πέραν τού καλού και τού κακού. Οιοσδήποτε δικαιούται να τού καταλογίσει οτιδήποτε επιθυμεί, πλήν απειρίας και αφέλειας. Πρόκειται για αλεπού και άτομο που ήταν χιτλερικός από νεαρότατη ηλικία, τουτέστιν ξεπλυμένος σε όλα τα καλά εκπαιδευτήρια τού συστήματος. Επειδή γνωρίζω εδώ και δεκαετίες τα φασισταριά τής φύτρας τού φασισμού, που είναι η γερμανία, οφείλω να ομολογήσω, ότι τα πρωτοπαλίκαρα τού γερμανικού νεοναζισμού μπροστά στον Μηχαλολιάκο δεν πιάνουν μια. Μπορεί να τον ειρονεύονται πολλοί, εγώ όμως τον θεωρώ πολύ δυνατό παίκτη. Εάν οι εντολοδότες του είχαν αποφασίσει να τον τοποθετήσουν επικεφαλής ενός κόμματος τού "μεσαίου χώρου", αυτός θα είχε κάνει με την λαοπλάνη ικανότητά του θραύση. Κάτι Καμμένοι και δεν συμμαζώνεται θα ήταν καμμένοι από χέρι. Το να μπορέσει κάποιος να επιτύχει για ένα νεοναζιστικό χώρο, που κυνηγάει τον κοσμάκη με τα ρόπαλα στον δρόμο, μια έστω μικρή κοινωνική αποδοχή, ώστε αυτός να μπορεί να βγαίνει και να μιλαέι με αέρα στην τηλεόραση απέναντι στον κάθε κοκοβιό δημοσιογράφο, δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα.
Όταν βγαίνει και απειλεί ο Μηχαλολιάκος τούς πάντες, ακόμη και τον πρωθυπουργό, οι απειλές του απευθύνονται κύρια ενάντια στούς εντολοδότες του, οι οποίοι θα μπορούσαν να τον χειρισθούν ως αναλώσιμο ποσότητα, κατά την διάρκεια μιας σημαντικής καμπής τού σχεδιασμού τους. Μήπως ο Γκαίριγκ δεν έγλυφε με το ψωμί το τσίγκινο πιάτο στην φυλακή μετά την δίκη τής Νυρεμβέργης; Και μήπως δεν ήταν οι εντολοδότες τού Γκαίριγκ, αυτοί που τον καταδίκασαν, όταν το σύστημα ξαναφόρεσε τα άσπρα γάντια στην γερμανία;
Η νευρικότητα τού Μηχαλολιάκου φανερώνει, ότι τού την έστησαν στην συγκεκριμένη περίπτωση και αυτός φοβούμενος τα χειρότερα προειδοποιεί απειλώντας, ως άνθρωπος που γνωρίζει πολλά. Στην ουσία όμως αυτά είναι ξεσπάσματα τής πλάκας, εφόσον γνωρίζει καλώς, ότι κατόπιν, αφού ο Καμμένος κάτι ψέλισε για λιντσάρισμα τού Πάχτα, κινδύνεψε να λιντσαριστεί ο ίδιος, από αυτούς που υποτίθεται ότι είναι δήθεν φανατικοί αντίπαλοι τού κάθε πάχτα και κάθε κατεστημένου. Το σύστημα διαθέτει πολλά πλοκάμια και ο κρόνος ως γνωστόν τρώει πολύ ευχάριστα τα παιδιά του.

Εάν θέλετε να μάθετε, πώς σχεδιάστηκε η δολοφονία τού Παύλου Φύσσα, μπορείτε να ρωτήσετε τον Επαμεινώνδα Κορκονέα. Ο Νώντας μπορεί να σάς εξηγήσει με απλά μαθηματικά, πώς μπορεί κάποιος που πυροβολεί στον αέρα στα Εξάρχια, να σκοτώσει κάποιον στην Κομοτηνή. Καθότι ο αλγόριθμος τού Άινσταιν εξηγεί όχι μόνο τα ταξείδια στο χωροχρόνο, αλλά και πώς το πέταγμα μιας πεταλούδας στην Ουγκάντα επηρεάζει τα κρεμμύδια στις φασολάδες τού Πεκίνου.

Όσο αφορά τις σκοπιμότητες τού Ρουπακιά να σκοτώσει στο άψε - σβήσε, στα καλά καθούμενα και άνευ αποχρώντος λόγου, είναι κατανοητότατες. Γιατί να κάθεται με την γυναίκα και το παιδάκι του και να τούς πηγαίνει βόλτα με το αυτοκινητάκι; Δεν είναι καλύτερα να την βγάλει ως βαρυποινήτης στην ψειρού; Εξ άλλου όλοι γνωρίζουμε, ότι τα "σωφρονιστικά καταστήματα" στην Ελλάδα είναι ανώτερα από καλλέγια και ξενοδοχεία αναψυχής. Ζωή και κότα.

Για να μπορέσει κάποιος να κατανοήσει πώς σχεδιάστηκε η δολοφονία τού Φύσσα, φτάνει να εκτιμήσει την πρακτική τής αστυνομίας και τού Υπουργού Δημοσίας "Τάξεως".
Δέκα ζητάδες ήταν στον τόπο τού φονικού, αλλά δεν κούνησαν το δακτυλάκι τους.
Μόνο μια γυναίκα - αστυνομικός τόλμησε να σηκώσει το όπλο και να συλλάβει τον δολοφόνο.

ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΤΑΧΘΗ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ.

http://wwwaristofanis.blogspot.de/2013/09/blog-post_1784.html

ΠΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΟΜΩΣ ΠΑΡΕΝΕΒΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ;
Η απάντηση στο ερώτημα είναι ηλίου φαεινότερη:
Οι διαταγές που δόθηκαν στούς μοτοσυκλετιστές τής αστυνομίας στον τόπο τού εγκλήματος, συμφώνως προς τον τρόπο που αυτοί συμπεριφέρθησαν, δεν μπορεί να ήταν άλλες από αυτοί να μην παρέμβουν, αλλά να καλύψουν την διαφυγή τού δολοφόνου από πιθανά απρόοπτα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι ο δολοφόνος έφθασε στον τόπο τού εγκλήματος με αυτοκίνητο, ώστε μετά να μπορέσει να διαφύγει αμέσως. Όπως είναι κατανοητός και ο λόγος που πλησίασε το θύμα με την όπισθεν, ώστε να διαφύγει στην συνέχεια χωρίς να χρειστεί να κάνει μανούβρα. Όλα έπρεπε να γίνουν πολύ γρήγορα.
Κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο με το στιλέτο είπε στο θύμα: "Π..... θα σε σκοτώσω".  Πρόκειται για δολοφονία εν ψυχρώ εκ προμελέτης.

Όμως την "δουλειά" τούς την χάλασε μια γυναίκα αστυνομικός.
Μια γυναίκα που είχε συνείδηση.
Μια γυναίκα τουτέστιν που είχε τσουτσούνι.
Και τέτοια τσουτσούνια εγώ τα προσκυνάω.

Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο έπρεπε να υποστεί αυτή η γυναίκα διώξεις.
Ώστε να μπορούν να ισχυριστούν οι εντολοδότες τού Ρουπακιά απέναντί του, ότι τα πράγματα είχαν σχεδιαστεί διαφορετικά και ότι αυτή "χάλασε" την δουλειά. Προσθέτοντας, ότι αυτός δεν χρειάζεται να ανησυχεί και ότι σύντομα αυτοί θα φροντίσουν να αποφυλακιστεί.
Μήπως οι δολοφόνοι τού νεαρού στο λεοφορείο, οδηγός και ελεγκτής, δεν κυκλοφορούν ελεύθεροι; Σε ποιον καίγεται πια καρφί γι αυτούς;

Κάθε τίμιος εισαγγελεύς, που δεν είναι πράκτωρ και ενεργούμενος από τούς ηθικούς αυτουργούς τής δολοφονίας, οφείλει να εξετάσει κατά πόσο οι ζητάδες στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν επέδειξαν απλά εγκληματική αμέλεια με την παράλληψη καθήκοντος συνδρομής σε πρόσωπο τού οποίου η ζωή απειλείτο, αλλά κατά πόσο αυτοί ήσαν ως συνεργοί ενταγμένοι στον σχεδιασμό τού εγκλήματος.

Τα υπόλοιπα τα είπε η αστυνομία στις ανακοινώσεις της:
"Ο Ρουπακιάς ήταν μεν χρυσαυγίτης αλλά προήρχετο από το ΚΚΕ".
Η θεωρία των δυο άκρων στην πλέον ρυπαρή της διαστροφή.

Και φυσικά για όλα ευθύνεται, σύμφωνα προς τις δηλώσεις τής αστυνομίας, η "ευρισκόμενη εκτός κοινοβουλευτικού τόξου" "Χ.Α.". "Τα κινητά" λέει "μίλησαν. Πριν το φονικό τηλεφώνησε ο λαγός στον σκατζόχηρο και η κότα στην κουκουβάγια, που είχε στήσει φωλιά απέναντι από τα γραφεία της "Χ.Α. "".
Ξεχνούν όμως να ομολογήσουν το βασικότερο:
Ότι σε αυτές τις περιπτώσεις τηλεφωνάει στον υποψήφιο δολοφόνο κάποιος φαινομενικά άσχετος, από την υπηρεσία παρασκευής δολοφόνων. Για να τού ψιθυρίσει την κωδική λέξη, η οποία έχει διοχετευθεί δια ψυχοτρονικών μεθόδων στο ασυνείδητο, ώστε να απελευθερωθεί η εντολή τού φόνου στα εγκεφαλικά κέντρα.
Και άντε μετά Λαγέ μου να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Όμως, όπως λέει η παροιμία: "Λαγός την σβάστικα έτριβε, κακό τού κεφαλιού του". 

ΗΔΗ Η ΠΑΡΑΚΟΛΛΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΛΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ";
ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΚΑΙ "ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ";

Κατά την γνώμη μου, δίπλα στην απροσμέτρητη ρυπαρότητα τής εξουσίας μετρούν και κάποια άλλα πράγματα, που αφορούν την ίδια την κοινωνία.
Κανένας από τούς ταξιτζήδες που τούς ζητήθηκε δεν σταμάτησαν για να μεταφέρουν τον αιμόφυρτο Παύλο, μέχρι να φθάσει μετά από μισή ώρα το ασθενοφόρο, ώστε να μην λερωθεί με αίματα το ταξί.
Όταν το 1971 έκανα σήμα κρατώντας ένα αιμόφυρτο άνθρωπο, ο οποίος ξεψύχησε την επόμενη ημέρα, στο πρώτο ταξί που περνούσε, ο οδηγός σταμάτησε αμέσως και επιβιβαστήκαμε. Το ταξί είχε γεμίσει αίμα. Όταν φθάσαμε στο νοσοκομείο ρώτησα τον οδηγό πόσο κόστιζε το κόμιστρο για να πληρώσω. Τότε αυτός μού απάντησε: "Δεν πειράζει, πληρώνεις την άλλη φορά, αγόρι μου".

Δεν υπάρχει αμφοβολία, ότι ένα μεγάλο μέρος τής κοινωνίας έχει ήδη σαπίσει. Δεν είναι μόνο οι ευρισκόμενοι επάνω σάπιοι. Το σαράκι τους πλέον μας διαχαίει.

Όμως αναλογιζόμενος την φωτογραφία τής κοπέλας τού Παύλου, που τον αγκάλιαζε την ώρα που αυτός ξεψυχούσε, ώστε να δώσει τουλάχιστον κατευόδιο  σε μια ευγενική ψυχή, την στιγμή που αυτή ξεκινούσε το ταξείδι της για τον ουρανό, καθώς και την γενναία αστυνομικό, η οποία αψηφώντας τις άνωθεν εντολές συνέλαβε τον δράστη, γνωρίζω ότι αυτή η Γης έχει μέλλον.

Η εξουσία είναι υπόθεση τών θέσει νεκρών, οι οποίοι άβουλα σύρονται πίσω από τις εντολές της.
Αυτοί, οι οποίοι απειλούν την όποια καταρρακωμένη νομιμότητα πριν από οποιονδήποτε άλλον, δεν είναι τελικά τα ακραία δεκανίκια τού συστήματος, αλλά ο φασιστικός κορμός του, τα δήθεν "δημοκρατικά" κόμματα του υποτιθέμενου "μεσαίου χώρου". Σε αυτά έχουν στήσει καρέκλες τα αέναα φασισταριά, τα οποία στην μια φάση χαμελαιωνίζουν ως εγκάθετοι ξένων πρεσβειών στην συντονιστική επιτροπή καταλήψεως τού Πολυτεχνείου και στην επόμενη δίνουν "μαθηματα" συντηρητισμού και "αξιοπρέπειας" από τις κεντρικές επιτροπές και τούς κυβερνητικούς θώκους των κομμάτων τής κλεπτοκρατίας και ραγδαίας αποδομήσεως τής χώρας. 

Εξ όσων εξετέθησαν προηγουμένως καθίσταται κατανοητόν, ότι ούτε η ηθική αυτουργία, ούτε ο σχεδιασμός, ούτε η εκτέλεσις τής εν λόγω δολοφονίας δύναται να αποδοθεί εις τούς ιθύνοντας τής "Χ.Α.". Η δολοφονία συνετελέσθει τη παρουσία ομάδος προπηλακισμού της "Χ.Α." και ο δράστης ήτο ενεργόν εκ των πραγμάτων μέλος αυτής τής οργανώσεως, με στόχο να αποδοθεί το έγκλημα σκοπίμως εις αυτήν την όργάνωση. Ο δράστης έδρασε ως εν υπνώσει ψυχοτρονικός δολοφόνος - "sleeper" - παρασκευασθείς από συνεργία πλύσεως εγκεφάλου μυστικών υπηρεσιών. Τελικός στόχος ήτο η αναβίωσης τής "θεωρίας των δύο άκρων" με σκοπό τον κλιμακούμενο βάναυσο εκφασισμό τού ποινικού κώδικος για την δήθεν αντιμετώπιση των "άκρων". Ούτως ώστε να υπάρχει νομική πλατφόρμα για την σφαγή διαμαρτυρόμενων πολιτών κατά το αναμενόμενα επερχόμενο δρυμή κύμα διαμαρτυριών εναντίον τού σχεδιασθέντος νέου μνημονίου, με εκτελεστικό όργανο αλλοδαπές εταιρίες διεκπεραιώσεως μαζικών δολοφονιών. Για να μπορέσει να λειτουργήσει καλύτερα η προπαγάνδα των "δυο άκρων", ο δράστης έπρεπε να είναι ταυτοχρόνος εν μέρει φασίστας και εν μέρει κομμουνιστής. Αυτό απεδείχθει βεβαίως πλήρως επιτεύξιμο στην εποχή τής τεχνητής τροποποιήσεως τού γενετικού κώδικος, όπου κατσκευάζονται πρόβατα με πόδια κότας και ουρά ποντικού. Μια αστυνομία, η οποία έχει αλλωθεί πλήρως από ξένες μυστικές υπηρεσίες, σε συνεργασία με ένα πολιτικό προσωπικό, το οποίο έχει επιλέξει την προώθηση συμφεόντων ξένων χωρών εις βάρος των συμφερόντων τού τόπου, μπόρεσε άνετα να κατασκευάσει ένα δράστη με χρυσαυγίτικο παρόν και κουκουέδικο παρελθόν. Ή άλλως πως: Στις δυο οδοντόκρεμες που αγοράζετε η μια είναι δώρο. Αρκεί να μην έχετε δόντια, πλην τού κυνόδοντα βρικολάκων.
 


Η ιστορική ανάλυσις όμως τεκμηριώνει, ότι τα φασιστικά καθεστώτα είναι καθεστώτα εκτάκτου ανάγκης και ως εκ τούτου συχνότατα αποδεικνύονται βραχύβια.
Η κοινωνία καλείται να επιλέξει μεταξύ των ρύπων τής εξουσίας και τού καθαρού αέρος τής ελευθερίας.

Πιστεύω στον Μεταάνθρωπο. Τον βλέπω να καταφθάνει ακάθεκτος.
Επιμένουμε και θα νικήσουμε. Αυτήν την φορά για πάντοτε.

"Φαντασίες κάποιου αρρωστημένου", θα ισχυριστούν πάλι.
Όμως κάποιοι κατανοούν. Και αυτοί γίνονται ολοένα και περισσότεροι.



30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Μποτίλια.

Ενδιαφέρουσα ανάλυση, αλλά τετριμμένη και προβλέψιμη.

Τα πράγματα είναι πολύ πιό απλά, αλλά δεν ξέρεις από βήτα Πειραιά, οπότε δικαιολογείσαι.

Οι πρώην κκουέδες (σαφώς λούμπεν κατσαπλιάδικα στοιχεία) και νυν χρυσαυγίτες είναι αυτοί που δαρθήκανε τις προάλλες με τους πρώην συντρόφους τους...οι οποίοι σημειωτέον δεν δώσανε ονόματα (ενώ ξέρανε ποιοί τους δείραν) στην αστυνομία.

Πρελούδιο για το τι ακολούθησε.

Είναι γεγονός ότι στο Πέραμα, η αλλαγή από το ΚΚ στην ΧΑ, έγινε λόγω των πάρε-δώσε του ΠΑΜΕ με τις όποιες ναυτιλιακές μείνανε, που το ίδιο το ΠΑΜΕ εξεδίωξε, αλλά και συναλλασότανε εφόσον έβρισκε δουλειά σε όσους αυτό απόφάσιζε.

Πολύ λογικό δε, ο εργατικός κόσμος να μεταπηδήσει από τον ''διεθνοσοσιαλισμό'' (γελάμε)...στον ''εθνικοσοσιαλισμό'' (ξαναγελάμε).

Στο πλαίσιο αυτό και τα σουξουμουξου και τα νταηλίκια-τζαμπουκά και στο Κερατσίνι.

Ξεκινά από την αίσθηση κυριαρχίας στην περιοχή, πιάνεται από τα ποδοσφαιρικά (γάβροβάζελοι), ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι λόγω 4αρας (δεν χρειάζεται μη καπα ούλτρα) μπαίνει μέσα το ''ιδεολογικό'' που ανεβαίνει ακόμα πιότερο...και πέφτουν τα τηλέφωνα για σφαλιάρες σε φίλους και γνωστούς (σωστά το έπιασες εδώ).

Γίνεται ο τζαμπουκάς και θα μπορούσε να είχει λήξει (999 στις 1000) με μερικές ψιλές εκατέρωθεν και ούτε γάτα, ούτε ζημιά ή να λήξει με τον θάνατο του σημερινού δολοφόνου, οπότε πάλι γάτα-ζημιά, εφόσον κιχ δεν θα ακουγότανε πουθενά.

Το αλά καρτ του ''τόξου'' έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, για αυτό και αυτή η βάρβαρη υποτίμηση της νοημοσύνης του κόσμου είναι πρωτοφανής. Κατ' εμέ δείγμα τρομακτικού ζορίσματος.

Ερχεται λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου, εμφανίζεται ο κοσμικός κρεττίνος-καταλύτης και το μαύρο ρεύμα κυλάει...υπογείως, επιχθονίως και ποικιλοτρόπως.

Το αν ο κρεττίνος (π.χ. Ρ ή Κορκ ή ο όποιος μελλοντικός) είναι μη κάπα ή όχι μεγάλη κουβέντα.

Δεν το αποκλείω στην περιπτωσάρα αυτή...

Αλλά περισσότερο πιθανό βρίσκω να ξέχασε ο δολοφόνος ότι δεν βρίσκεται πλέον υπό την ασυλία και ασφάλεια του ΚΚ, παρά το άλλο.

Παρόλα αυτά δεν μπορείς όμως να μην αναρωτηθείς (όπως σωστά κάνεις και εσύ).

Πάει, πλακώνεται, χτυπάει...και ενώ το θύμα ζεί ακόμα...ουσιαστικά παραδίδεται (θα μπορούσε να προσπαθήσει τουλάχιστον να την κοπανήσει) και αφού παραδίδεται δηλώνει χρυσαυγίτης !!!!!

Αυτό ήταν, πολύ απλά.
Από εκεί και πέρα όλα χιονοστοιβάδα, έτοιμα από καιρό, όπως και τα δεκεμβριανά 08 άλλωστε.

Συνεχίζεται...

Ανώνυμος είπε...


Η κλασσική οπερέττα...με τους ''αναρχοκομμουνιστές'' των τηλεπαραθύρων δημοσιογράφους, πολιτικούς και λοιά παραφερνάλια,δεξιούς και αριστερούς να συναγωνίζονται για το ποιός είναι περισσότερο αντιφάς (σικ).

Γιατί όμως ?

Διαφωνώ οριζόντια και κάθετα στα περί χτύπηματος στους πολίτες και μαύρα νερά. Οπως και για τα τσιτάτα περί εφοπλιστάδων, δημιουργία συστήματος για να ξεφτιλιστεί ο πατριωτισμός, ο φασισμός ως χέρι του συστήματος κ.λ.π. Ανιστόριτες μπούρδες εμμονικών της απέναντι όχθης.

Γραφικότητες. Οταν από 0.3 % πας κοντά στο 20%...είναι τρίχες κατσαρές όλα αυτά.

Εξ΄ου και τρόμος του συστήματος απέναντι στο ανεξέλεγκτο.

Ούτε η ηγεσία της ΧΑ, ούτε κανένα σύστημα (πολύ περισσότερο το αστείο ελλαδικό...που είναι ξεχαρβαλωμένο)πολύ να ελέγξει μάζες. Με τίποτα.

Θείον δώρον ήταν το συμβάν για το παραπαίων σύστημα και φαίνεται από την ολοκληρωτική λύσσα και τον ορυμαγδό ψεμμάτων που μας μοστράρει στην μούρη μας, χωρίς προηγούμενο.

Το επικίνδυνο ? Οτι είναι έτοιμοι να καταλύσουν και το σύνταγμα και κάθε δικονομική έννοια, προκειμένου να μοιρασθούν τις σάρκες (ψήφους)που απεγνωσμένα νομίζουν ότι θα πάρουν.

Η αλήθεια είναι άλλη και ανέτρεξε σε κάτι που γνωρίζεις καλά.

Η ΧΑ ήταν - τουλάχιστον μέχρι το συμβάν- το μοναδικό αυθεντικό λαϊκό κίνημα και δη τελείως επαναστατικό, απόλυτα συνεπές (όπως και το ΚΚΕ) με την επαναστατική ιδεολογία του φασισμού ως εχθρού της φιλελεύθερης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας (δεξιόστροφης ή σοσιαλδημοκρατικής).

Για την ακρίβεια ένα εαμικού τύπου κίνημα θα έλεγα, όχι με ηγεσία ΚΚ, αλλά με ηγεσία εθνικοσοσιαλιστών, κουτοπόνηρων μεν αλλά με γυαλισμένιο μάτι δε (τι ήταν οι στρίγγοι και οι ιωαννίδηδες και οι σιάντοι δηλαδή...ούνα ράτσα)>

Paradigm Shift.

Ως εκ τούτου...πολύ λογικό πάμπολλα λούμπεν στοιχεία εντός και πολλοί κατσαπλιάδες, εντός και εκτός ηγεσίας.

Από τους χασάπηδες τζογανάκους και τους μόδηδες της ΟΠΛΑ, στους μπράβους της νύχτας και τους λαγοσκατζόχοιρους και τα γνωστά.

Πολύ λογικό δεν βρίσκεις ?
Τι ήταν οι μπολσεβίκοι ?

Ενα κράμα αναισχυντιάς, δολοφόνων, ανθρώπων του υποκόσμου και ''ιδεοληπτικών''.

Το τι επακολούθησε το ξέρεις νομίζω και στην τσαρική Ρωσία και στην Ελλάδα του βππ.

Οπότε αγαπητέ μου, το θέμα είναι βαθύτερο, εφόσον θα θα τιμωρείται σε λίγο και η σκέψη...ως ''ναζιστική''...εφόσον το μπουγιουρντί δεν θα σταματήσει στην διάλυση της ΧΑ, αλλά θα προχωρήσει πολύ περισσότερο στην δια νόμου επιβολή του πολιτικά ορθού των ''νικητών'' (ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν εκείνοι...).

ps- Σου προτείνω το εξαιρετικό ''ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ'' - ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΙΔΙΡΟΓΛΟΥ

για ένα κοντινό μέλλον, όπου πολύ συγκεκριμένα κόμματα είναι απαγορευμένα από τον πολίτικαλ κορέκτ ελευθεριακό διεθνισμό της παγκοσμιοποίησης για διαφόρους λόγους...(έχουν να κάνουν με παράδοση, ταυτότητα, πνευματικότητα)

Καλό σου βράδυ

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα...

Καλό το αρθράκι σου μποτίλια μεν, με αρκετές δόσεις λογικών αλμάτων δε, για αυτό και γκρινιάζει ο anonymous

Πάντως αν το μπουγιουρντί προχωρήσει όπως ακούστηκε δια νόμου θα τους πας στο 20% και θα γίνει ολοφάνερο ότι είναι αυτό για το οποίο μαζεύονται ερωτήματα από τους εκάστοτε συνωμοσιολόγους.

Δε νομίζω. Ήδη ξεκίνησε μία προπαγάνδα από δόθε και απο κείθε για
να μαλακώσει το κλίμα και να στρογγυλέψουν μερικές γωνίες του ουγκανισμού για να τον κρατήσουν μες το παιχνίδι σαν αλυσοδεμένο πουτανάκι και όχι σαν αφηνιασμένη πόρνη. Ούτως ή αλλως δικό τους παρακρατικό μπάσταρδο είναι. Φοβάμαι ότι θα δούμε τους ναζί ξαφνικά να γίνονται πιο έξυπνοι και με αρκετές δόσεις χαμαιλεοντισμού. Ο χώρος όπως και ναχει που δημιουργήθηκε από αυτούς, με τον ένα ή άλλο τρόπο πιστεύω πως θα διατηρηθεί.

ΦΩΤΕΙΝΗ είπε...

Ωραια ανάλυση Μποτίλια και μέ βρισκεις συμφωνη στα περισσοτερα που αναφερεις,σίγουρα δε, στον τροπο που δημιουργούνται τά φαινόμενα και οι εκτελεστές!παλιές δοκιμασμένες τεχνικές!!το ζητουμενο πάντως επετευχθη και ειναι αυτο που επισημαινει ο φίλος σου σχολιαστής πιο πάνω..εχει να κάνει με "παράδοση, ταυτότητα, πνευματικότητα"..νά είσαι καλά κι ο Θεός βοηθός!!

Ορεσίβιος είπε...

Εγώ όμως θέλω να δω πότε επιτέλους θα προτείνει κάποιος μια λύση επί του πρακτέου. Διαβάζω από δω διαβάζω από κει και το μόνο που βλέπω είναι ένα συνεχές πολιτικό ιδεολογικό αναμάσημα. Καλά, στην καθημερινότητα σας, δεν τον βλέπετε τον φασισμό και πέρα από το 20%?????? Ο Έλληνας μάγκες έχει φασιστικό ντι εν έι. Πάντα είχε. Κι άντε, σεις από ότι κατάλαβα ζείτε σε πόλεις. Να σας πω και γω λοιπόν τι γίνεται στην επαρχία, που ζω σε χωριό.

Χθες βολτάριζα στο βουνό επάνω για πολλοστή φορά και είναι και η εποχή που βολτάρουν και οι πουστροκυνηγοί. Και συναντάω έναν τέτοιονα στη διαδρομή και με απειλεί ευθέως το καθήκι άνευ λόγου και αιτίας, ότι αν με ξαναδεί να τριγυρνάω κει στα πέριξ
θα μου την πέσουνε τα 20 αμάξια που έρχονται από πίσω του και τότε να δω τι έχει να γίνει. Κατάλαβες;;; Και αυτό είναι ένα από τα λίγα σκηνικά. Έχω φίλους διασπαρτους ανα τη χώρα και ακούω χίλια δυο τέτοια. Δεν είναι λοιπόν πολιτικό το πρόβλημα. Κοινωνικό είναι κατά βάση. Και τι θα γίνει ρε σεις με όλους εμάς που θέλουμε να ζήσουμε στη χώρα μας σαν άνθρωπες; Θα αφήνουμε όλο αυτό το 90% να μας δυσκολεύει αιωνίως;Και όχι βία στη βία, πάνε με τον σταυρό στο χέρι και όλες αυτές τις ψευτοηθικιστικές αρλούμπες;Ρε δε χαμπαριάζουνε ρε τα γομάρια. Εσύ να την αλλάξεις την πολιτική του τόπου αλλά η κοινωνική στάση θα ναι ίδια.Μιλάμε για μεγάλο ποσοστό.

Μάγκες, δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει πραγατικά η κατάσταση. Αυτό που ξέρω είναι ότι αντί να δίνουμε ενέργεια στην πρακτική καθημερινή αλληλεγγύη, δίνουμε ενέργεια στις μαντεψιές και κάνουμε διαγωνισμό στο ποιος έχει βρει το σωστό πολιτικό σενάριο που παιζει. Το καθημερινό κοινωνικό σενάριο διαβίωσης δε λέει τίποτα;

Όσο για τον Παύλο..την έψαχνε ρε σεις. Κι άμα την ψαχνεις,ιδίως με ανεγκέφαλους, αργά ή γρήγορα θα τη βρεις. Κι όσο για τη μπατσίνα με το τσουτσούνι που λέτε...Ελεος! Για να κάνει δλδ κάποιος σωστά τη δουλειά του, θα πρέπει να έχει τσουτσούνι αφενός και αφετέρου να τον στέφουμε και με δάφνες; Επειδής εκανε αυτό που πρέπει να κάνει????? Που φτάσαμε, ω Θεά μου!

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ πρώτος Ανώνυμος

Αγαπητέ φίλε,
σε ευχαριστώ για τον κόπο σου να καταθέσεις την δική σου εκδοχή ερμηνείας σχετικά με τα γεγονότα που πραγματεύεται η ανάρτηση.
Η προσπάθεια τής όποιας ερμηνείας κάποιων γεγονότων, κατά την άποψή μου, δεν δύναται να εγείρει αξιώσεις απολυτότητος και μέσα από αυτό το πρίσμα επιχείρησα να ερμηνεύσω.
Με την ερμηνεία που παρέθεσες διαφωνώ πλήρως. Ώς ίσως μπορείς να διαπιστώσεις, η προσεγγιστική με την οποία επιχειρείς την τεκμηρίωση τής αναλύσεώς σου, είναι άκρως αντιφάσκουσα προς την δική μου. Δεν μένει λοιπόν, παρά να κρίνουν οι επισκέπτες με βάση το δικό του κριτήριο έκαστος, ποιά από τις δυο ερμηνείες μπορεί να βρίσκεται πλησιέστερα στην πραγματικότητα.



@ δεύτερος ανώνυμος

Αγαπητέ/ή φίλε/ἤ,
βασικά διαφωνώ με τις απόψεις που καταθέτεις.
Επί τού προκειμένου δεν πρόκειται περί στρατηγικής στρογγυλέματος, αλλά για για χοντρή επιχείρηση κατατεμαχίσματος και πλήρους εξουδετερώσεως. Και όπως ανέλυσα, όχι των όποιων άκρων, αλλά των επερχόμενων κοινωνικών κινητοποιήσεων, οι οποίες ουδόλως σχετίζονται με συγκεκριμένους παραδοσιακούς πολιτικούς χώρους.
Συμφωνώ με την εκτίμησή σου, ότι η "Χ.Α" είναι τελείως συστημική οργάνωση. Το κατά πόσο θα διατηρήσει τις δυνάμεις της, θεωρώ ότι θα εξαρτηθεί από τις μελλοντικές αποφάσεις τού κατεστημένου να την διατηρήσουν, αναπτύξουν ή ελαττώσουν, στον όποιο βαθμό οι συστημικές στρατηγικές επιλογές αποφανθούν.
Δεν θεωρώ ότι ο εν λόγος χώρος επηρεάζει, ή ότι θα μπορέσει στο μέλλον να επηρεάσει σε βαθμό άξιο λόγου τις εξελίξεις. Την υποτιθέμενη επηροή τους στο 20% ας την πιστέψουν όσοι επιθυμούν. Εάν η "Χ.Α." διέθετε τις όποιες σοβαρές δυνάμεις αριθμητικά, θα μπορούσε να προβεί σε μια κεντρική εκδήλωση, για να τις παρουσιάσει και να τις καταγράψει. Η αριθμητική της γύμνια είναι προφανής. Με επιχείρημα τον Χίτλερ δεν μπορεί να μαζέψει κανείς κόσμο στην Ελλάδα. Τα λοιπά είναι σκηνοθεσίες τής κοινωνικής μηχανικής.


@ ΦΩΤΕΙΝΗ

Αγαπητή,
σε ευχαριστώ ακόμη μια φορά για την αποδοχή και την στήριξή σου.

ΦΩΤΕΙΝΗ είπε...

Κι επειδη ανέφερες την φωτογραφία,μας συγκλόνισε ολους..έπληξε δυνατά το θυμικό μας-και με δεδομενο το πως προσλαμβάνει και διαχειρίζεται την εικονα το ασυνείδητο,φαντασου την δυναμικη της..αυτο που διερωτώμαι ομως,ειναι ποιος στην ευχή,μια τετοια τραγικη στιγμή που υποστηρίζεται κι απ το αιφνίδιο,οπου καποιος αντιδρά, η φωνάζοντας,η τρέχοντας προς το θύμα,η μένοντας σαν αγαλμα απ το σοκ,ποιος λοιπον ειχε αυτην την θρυλική ψυχραιμία να φωτογραφιζει!!!;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Σαφώς αγαπητέ μου επί τού προκειμένου δεν πρόκειται περί στρατηγικής στρογγυλέματος. Δεν είπα κάτι τέτοιο. Υπάρχουν όμως δηλώσεις από δεκάδες πιόνια και γελασμένους (από πολύδωρα μέχρι νότη και γονίδη ξέρω γω) προς αυτή τη κατεύθυνση και φαίνεται κάπως περίεργο ξαφνικά αυτό.

Αυτό που λέω είναι πως αυτή η τάση στρογγυλέματος φοβάμαι πως θα αρχίσει να ακολουθιέται που και που απο δω και στο εξής για να κρατήσουν τον ουγκανισμό μες στο παιχνίδι το περισσότερο δυνατόν γιατί βολεύει. Αν τον πανε στο 20% επαληθεύεσαι εσύ και ο υδροχόος και γενικά ξύνουν τη πληγή πέραν του επιτρεπτου.

Εννοείται πως παίζουν και τον κατατεμαχισμό από άκρα δεξιά για να καπελώσουν ενίοτε την όποια λαική αντίδραση στην όποια πολιτική σκοπιμότητα όπως κάνουν χρόνια τώρα με το ΚΚ από αριστερά. Από όπου θέλουν τραβάν τα σχοινιά. Αυτό που λέω είναι πως φοβάμαι πως θα αρχίσουμε να βλέπουμε τα σχοινιά τα τραβιούνται και από την άλλη πλευρά των ναζί.

Πανευρωπαικά τα φασιστικά κινήματα σαν και αυτό ανεβοκατεβαίνουν από το 0.5 έως το 7%. Ούτε εμφύλιους μπορούν να προκαλέσουν οι ουγκ ούτε τπτ. Βλαμένοι του 2-3-4-5% υπάρχουν κσι πάντα θα υπάρχουν στα άκρα. Τους εκμεταλλεύονται πάντα οι άλλοι βλαμένοι συστημικοί της εξουσίας και τους παίζουν μπαλίτσα βγάζοντας τους σέντρες πότε από τη μία και πότε από την άλλη. Αυτό είναι όλο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ-ΑΚΟΜΑ- ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΛΑΣΠΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΜΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΩΜΜΑΤΟΣ. Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΕ ΣΤΗΝ Χ.Α ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ KAI TO KATAΦΕΡΕ. ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΙΕΣ... ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΚΕ ΕΣΤΗΝΕ ΤΙΣ ΒΡΟΜΕΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΙΣΙΝΑΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΤΟ 3:27 https://www.youtube.com/watch?v=akRoVhKMGck ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΚΕ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!

Ανώνυμος είπε...

η κοινοβουλευτική χούντα περίμενε να υπάρξει νεκρός για να κηρύξει ολόκληρη την οργάνωση εγκληματική, γεγονός που ιδιαίτερα βολεύει τα κόμματα που μετέχουν σε αυτή, τα οποία θα καρπωθούν και τους ψηφοφόρους που θα μετακομίσουν από τη Χ.Α., ενισχύοντας τα καταρρέοντα εκλογικά ποσοστά τους. Το γεγονός όμως ότι η Χ.Α. είχε κάποιους προστάτες στο «σύστημα» κάθε άλλο παρά την κάνει, από μόνο του, «συστημική» οργάνωση, όπως κάποιοι αφελώς, και πολλοί άλλοι εκ του πονηρού, υποστηρίζουν. Είναι άλλωστε γνωστό ότι εδώ και καιρό έχει ξεσηκωθεί κατά της Χ.Α. όχι μόνο το ντόπιο κατεστημένο, συμπεριλαμβανομένης της εκφυλισμένης «Αριστεράς» που υποστηρίζει τους μετανάστες, μαζί με τους Σύρους και Λίβυους «επαναστάτες» που έπαιξαν κρίσιμο ρόλο στη σφαγή του συριακού και του λιβυκού λαού!

Το ίδιο συμβαίνει με τα όργανα της Υπερεθνικής και της Σιωνιστικής Ελίτ (πολιτικά, οικονομικά, ΜΜΕ, ΜΚΟ κ.λπ.) που ομόφωνα απαιτούν την απαγόρευση της Οργάνωσης -ανεξάρτητα βέβαια από το τι λέει το 15%-20% του ελληνικού λαού και ανεξάρτητα από το γεγονός ότι το Σύνταγμά μας (που προφανώς το γράφουν στα παλιότερα των παπουτσιών τους) δεν επιτρέπει παρόμοιο μέτρο. Και δεν είναι συστημική οργάνωση όχι μόνο εξαιτίας της άγριας δίωξης που υφίσταται από τις ντόπιες και διεθνείς ελίτ, αλλά και με βάση τους προγραμματικούς στόχους της που είναι παρόμοιοι με τους στόχους κάθε ιστορικού εθνικοσοσιαλιστικού ή «φασιστικού» κόμματος: αντίθεση τόσο στο κεφάλαιο όσο και στην αυτόνομα οργανωμένη εργασία, οικονομική αυτάρκεια, εθνικοποίηση ενεργειακών πηγών, «Ευρώπη των εθνών» αντί για τη σημερινή «Ευρώπη του κεφαλαίου» κ.λπ. Όμως όλα αυτά είναι ανάθεμα για την Υ/Ε που διαχειρίζεται την παγκοσμιοποίηση και, σε συνεργασία με την ντόπια ελίτ, έχει επιβάλει την οικονομική κατοχή στο λαό μας, που οδηγεί στην πλήρη οικονομική καταστροφή των λαϊκών στρωμάτων.

Με άλλα λόγια, η φυσική βία δεν είναι το κύριο χαρακτηριστικό ενός «φασιστικού» κόμματος, όπως συνήθως υποστηρίζεται. Άλλωστε, παρόμοια βία χρησιμοποιεί και η κοινοβουλευτική χούντα για να επιβάλει με τα ΜΑΤ τις επιστρατεύσεις κ.λπ., μέτρα που ποτέ δεν ενέκρινε ο λαός. Η χούντα μάλιστα αυτή συνοδεύει την πολιτική βία με οικονομική βία, που έχει ήδη οδηγήσει σε χιλιάδες αυτοκτονίες στη χώρα μας, ραγδαία αύξηση της υπογεννητικότητας που μόλις αποκαλύφθηκε, δεκάδες χιλιάδες θανάτους από έλλειψη επαρκούς υγειονομικής και φαρμακευτικής περίθαλψης και σε εκατομμύρια κατεστραμμένες ζωές. Με αυτή την έννοια, η κοινοβουλευτική χούντα είναι το ίδιο, αν όχι περισσότερο, «φασιστική» με τη Χ.Α.
συνεχιζεται

Ανώνυμος είπε...

Όμως, όπως ανέφερα, ο φασιστικός χαρακτήρας μιας πολιτικής οντότητας δεν καθορίζεται μόνο από τη στάση της σε σχέση με τη βία αλλά, κυρίως, από τους προγραμματικούς στόχους της. Άλλο, βέβαια, ότι η Χ.Α. (όπως και άλλες παρόμοιες οργανώσεις) ζει σήμερα στη δεκαετία του 1930 των κρατών-εθνών, εφ' όσον βέβαια κανένας από τους προγραμματικούς στόχους της δεν μπορεί να επιτευχθεί μέσα στην παγκοσμιοποιημένη οικονομία της αγοράς και, ακόμη χειρότερα, χωρίς άμεση έξοδο από την Ε.Ε., που η Χ.Α. δεν τολμά να ζητήσει! Αλλά, αν η Χ.Α. με βάση το πρόγραμμά της δεν είναι συστημική οργάνωση (πράγμα που δεν σημαίνει βέβαια ότι είναι αντισυστημική), τότε γιατί άραγε να έχει κάποιους προστάτες μέσα στο σύστημα; Εδώ ερχόμαστε στο πιο επικίνδυνο κατά τη γνώμη μου χαρακτηριστικό της Χ.Α.

Είναι γνωστό ότι η Υ/Ε σήμερα χρησιμοποιεί τις παντός τύπου διαιρέσεις (πολιτικές, θρησκευτικές, πολιτιστικές κ.λπ.) σε κάθε χώρα για να αλώσει και ενσωματώσει τους λαούς στη Νέα Διεθνή Τάξη της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης και της κοινοβουλευτικής χούντας (π.χ. Μέση Ανατολή). Με δεδομένο ότι σύντομα θα καταλάβει και ο τελευταίος αφελής τι πραγματικά σημαίνουν τα πρωτογενή πλεονάσματα κ.λπ. (είτε σήμερα τα επιβάλλει η κοινοβουλευτική χούντα είτε αύριο μια κυβέρνηση της «Αριστεράς»), η κοινωνική έκρηξη είναι θέμα χρόνου να εκδηλωθεί.

Σε αυτό το πλαίσιο είναι κάλλιστα πιθανό ότι η Χ.Α. θα μπορούσε να αποτελέσει έναν τέλειο περισπασμό από τον πραγματικό φασιστικό κίνδυνο που αντιμετωπίζουμε: την ολοκλήρωση της οικονομικής καταστροφής των λαϊκών στρωμάτων στα χέρια της Υ/Ε και της ντόπιας ελίτ. Έναν περισπασμό που, στην ανάγκη, θα μπορούσαν να τον εξωθήσουν ακόμη και στα όρια του εμφυλίου πολέμου, όπου τα εξαθλιωμένα από την παγκοσμιοποίηση λαϊκά στρώματα (ανένταχτα ή της Αριστεράς) θα πολεμούσαν τα αντίστοιχα εξαθλιωμένα στρώματα κάτω από τη σημαία της Χ.Α. και παρόμοιων οργανώσεων...».
Τάκης Φωτόπουλος απο Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία

PANDAROS είπε...

καλησπερα

μποτιλια οπως παντα ζωγραφιζεις


,ειμαι με χιλια μαζι σου...

θελω να γραψω μερικες σκεψεις στον ανωνυμο ενα και δυο [πιστευω οτι ειναι το ιδιο προσωπο]

αγαπητε φιλε ειμαι βεβαιος οτι δεν ξερεις τι σημαινει β'πειραια

ποτε δεν εβγαινε πρωτο το κκε στο περαμα και στις γυρω περιοχες,
αντε να εχει βγαλει το πολυ 2 βουλευτες απο τον καιρο της συγκυβερνησης μητσοτακη- φλωρακη και οταν η αριστερα ηταν ενωμενη...

παντα πρωτο ηταν το πασοκ αν και μερικες επαιρνε πρωταθλημα η νεα δημοκρατια,αν θυμαμαι καλα εβαλζε που και που κανα δημαρχο!

η δεξια στο περαμα ειχε ισχυρη βαση σχεδον 30 %,οποτε τα καλοπαιδα της χρυσης αυγης ποτε μα ποτε δεν ειχαν αριστερες ριζες...
ο φονιας λεει παπαριες ,αλλα και ετσι να ειναι θα ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα

οσον αφορα τα ναυπηγια που λες οτι το ΠΑΜΕ τα εκλεισε γιατι εδιωξε τους εφοπλιστες...
Ο πατερας μου δουλεψε πανω απο 40 χρονια στην ζωνη σαν ηλεκροσυγκολητης και εγω απο τα 18 μου εως τα 24 δουλεψα μαζι του σαν βοηθος...
τι να λεμε τωρα ...χαχχαχα ποιο ΠΑΜΕ και σωματεια [τοτε το 1987 δεν υπηρχε παμε]

δΟΥΛΕΥΑΜΕ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ και ενσημα δεν παιρναμε.. δουλευαμε 30 μερες το μηνα και παιρναμε 30 μισα ενσημα!!

οι εργολαβοι παιρνανε παπαδες και τα ναυπηγεια δεν ειχαν τουαλετες
΄μικρο το κακο βεβαια το μεγαλο ηταν και ειναι οτι τα ναυπηγια δεν ειχαν γερανους!!!! βαζαμε κατω λαμαρινες να γλυσταει η λαμαρινα που θα σερναμε και την τραβαγαμε 100 μετρα με την σκυλα και για να την ανεβασουμε ψηλα βαζαμε 8τονα παλαγκα,,,,χαχαχχα αν εχεις τραβηξει ποτε λαμαρινα με τετοιο παλαγκο θα καταλαβαινες γιατι λιωσιμο μιλαω....

παιρνανε παπαδες οι εργολαβοι και στην δουλεια τους δεν εβαζαν ουτε φραγκο-δεκαρα τσακιστη ,ολα στην παντελινα αγαπητε φιλε...

ακομη και σημερα αν δεις γερανο στο ναυπηγειο εμενα να με φτησεις

Το ΠΑΜΕ εδιωξε τους εφοπλιστες λοιπον?
ε?

οταν στην Κινα φτιαχνεις πλοιο σε 2 μηνες ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΦΤΥΛΕ ΜΙΣΘΟΥς τι να ερθει να κανει ο εφοπλιστης εδω? ερθουν να κανουν

την κοκα κολα και την βιοχαλκο ποιος της εδιωξε απο την ελλαδα το παμε?
Η κριση του καπιταλισμου την εδιωξε, απλα πηγαν εκει που εβγλαζαν περισσοτερο κερδος..

Αν λες οτι εφυγαν οι εφοπλιστες απο 10 απεργειες που εκανε το παμε για να μας κολλανε ενσημα ολοκληρα τοτε τι να πω...αληθεια τα αλλα κομματα πως αντεδρασαν για τα δικαιωματα των εργατων?
θα σου πω εγω, ''τοσα και τοσα χρονια δεν εκαναν τιποτα...κωλοτουμπες ηταν''
η χρυση αυγη τι εκανε ενα χρονο τωρα?
''παλι τιποτα''

επισης τις προσληψεις δεν τις εκανε το παμε αλλα οι εργολαβοι...

στο θεμα μας τωρα, οσο προβαλεται το θεμα της χρυσης αυγης τοσο περισσοτερες ψηφους θα παιρνει γιατι το να φαει ακροδεξιος αριστερο ειναι το μεγαλυτερο παρασημο γιαυτα τα ρεμαλια, ολοι οι χουντοδεξιοι θα πουν ..''καλα του εκανε''

οποτε μην τα συνψηφιζουμε ολα και κανουμε γαργαρα τα θεματα που μας καινε

επισης, στο εχω ξαναπει και πριν, καταφερεσε απαξιωτικα για τον λαο..

αμα δουλευεις αγαπητε φιλε σαν ζωο ολη μερα ,που κεφι που χρνος για διαβασμα και συζητησεις διαφορετικου επιπεδου?
και να θελεις δεν μπορεις...ποιος θα στα μαθει ρε, ποιος θα κατσει μαθει ποτε στην κρεατομηχανη και στα κρεατα του συστηματος τροπους να φυγουν απο την λουμπα?

ε, οχι και η χρυση αυγη συγχρονο εαμ.!!!χαχαχαχ τι αλλο εχουμε να ακουσουμε..
αυτη ειναι η πλεμπα το λουμπεν και κατσαμπλιαδες κατεσενα ετσι?

PANDAROS είπε...

SYNEXEIA

ειχα γραψει και στο παρελθον οτι ο αριστοτελης προτεινε να φυγουν απο την πολη οι αγροτες και να πανε κοντα στα χωριαφια τους ωστε να δουλευουν απο το πρωι ως το βραδυ για να μην βρισκουν χρονο μπλεκονται στα ποδαρια της εκκλησιας του δημου...

αυτο εκαναν και οι δικοι μας μεχρι την κριση ... τωρα βεβαια αλλαξαν το τροπαρι τους δινει η χρυση αυγη κανα τροφιμο και ο οαεδ κανα χαρτζηλικι ωστε να ειναι μια για ο λαος παντα στην απεξω

Ανώνυμος είπε...

Πάνδαρε

Κάθε μαζικό κίνημα έχει a priori τα λούμπεν κατσαπλιάδικα στοιχεία του, όπως και τους ιδεολόγους του (ή ιδεοληπτικούς άμα θες).

Προφανώς αγνοείς την ιστορία των κομμουνιστικών και φασιστικών κινημάτων, διότι αναμασάς καραμέλλες που δίδανε στους κνίτες στα 80ties.

Το τι έχει κάνει το ΠΑΜΕ στην ζώνη του Περάματος τα τελευταία χρόνια (περίσσεια η αφέλειά σου στις αναφορές και τις χρονικές περιόδους άλλων εποχών) και το τι παίζεται με τις αλλαξοκωλιές, μπορείς να το διαπιστώσεις μόνος σου, με μιά βόλτα σε κάποιο καφενείο της περιοχής....εφόσον ξέρεις και την περιοχή.

Βλέπεις κάτι διαφορετικό από τις εαμικές μεθόδους του τότε, με τον σημερινό ακτιβισμό της ΧΑ ?

Η δε άποψη περί ''δημιουργίας'' της ΧΑ από το ''σύστημα'' είναι για τα κράβαρα και τους ινστρούχτορες που φοβούνται ότι αλλώνεται ο χώρος τους (ο συνδικαλισμός μας, τα μαγαζιά μας, τα πρόβατά μας).

Ουδέποτε έχω παρατηρήσει εντός και εκτός Ελλάδος τόσο κακόγουστη, λυσσασμένη και ολοκληρωτική επίθεση από το σύνολο της διαπλοκής (όλα τα μμε, όλα τα κόμματα κ.λ.π.) εναντίον κάποιο και δη καταστρατηγόντας τα δικά τους θέσφατα

π.χ. συλλογική ευθύνη
μωσαίκ στα πρόσωπα
τεκμήριο αθωότητας
ελεύθερο βήμα λόγου
κακώς ανοιγμένα κεφάλια και καλώς ανοιγμένα

και μυριάδες άλλα στα μούτρα μας

αλα καρτ ευαισθησία, αλά καρτ δημοκρατία

Ουδέποτε λέμε και τρίβω τα μάτια μου από την χοντροκομμένη ανοησία τους που δείχνει μόνο ένα πράγμα. Πανικό.

Οπως πανικό νιώθανε κάποιοι και το 44 αναμφιβόλως με την άνοδο του ΕΑΜ και δεν έχω κανένα πρόβλημα να στο πω όντας μη αριστερός.

Και μόνο αυτό θα έπρεπε να σε προβληματίσει...εκτός αν μου πεις ότι κάθε δημοσιότητα, είναι καλή δημοσιότητα, πράμα που δεν στέκει ούτε ως χιούμορ.

Την καληνύχτα μου

Ανώνυμος είπε...

το να σου ριχνουν λασπη ομαδόν και ομοβροντίες εσωτερικοί αλλα και εξωτερικοί παπαγάλοι http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-24141246

http://www.theguardian.com/world/2013/sep/18/greece-murder-golden-dawn
σημαίνει πολλά σημαίνει πάρα πολλά και με θλίβει που πολλοί τσιμπάνε το δόλωμα και δεν καταλαβαίνουν οτι έτσι εξανεμίζεται και ο μόνος έννομος τρόπος αντίστασης στην παγκόσμια σιωνιστική μαφία, ο τελευταίος τρόπος να απελευθερωθούμε απο τους τσιφούτηδες γκανκστερ είναι να αναλάβει το πατριωτικό τμήμα του στρατού γιατι τοσο καιρο
Ψήφισες ΠΑΣΟΚ γιατί λεφτά υπήρχαν.
Ψήφισες ΝΔ για να υπάρχουν τρόφιμα, φάρμακα και καύσιμα.
Ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν υπήρχε πια ΠΑΣΟΚ.
Θα τους ψηφίσεις ξανά για να μην υπάρξει Δικτατορία.
Θα τους ψηφίσεις ξανά για να μην υπάρξει εμφύλιος πόλεμος.
Θα τους ψηφίσεις ξανά για να μην υπάρξει φασισμός.
Αυτή είναι η μοίρα σου, καθορισμένη από αυτούς που ψηφίζεις, και είναι πολύ εύκολο να την αποδεχτείς.
Άλλωστε, αν δεν την αποδεχτείς κινδυνεύει η πολιτική σταθερότητα, η Δημοκρατία.
Σκλάβος των διλημμάτων σου για πάντα, σκλάβος τους πάντα;

Μπομπ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=_7U0uAMLRx4



Αχχχχχ Κικίτσα Κικίτσα!
Σκλάβος σου για πάντα μαρή παρδαλίτσα!
Αχχχχχ Κικίτσα Κικίτσα!
Και τα "έξυπνα" χαϊβάνια συνεχάνε την ατέρμονη παρλαπιπίτσα!






Ανώνυμος είπε...

Μποτίλια

Δεν είναι το θέμα η εκ διαμέτρου ή εκ περιφερείας...διάσταση. Είναι παντελώς αδιάφορο. Ενδιαφέρον έχει το βλήμα και το διαμέτρημα αγαπητέ.


Όσο τυχαία είναι η επίθεση στο Πέραμα άλλο τόσο τυχαία … είναι και η προβολή της θέσης των Σταλινικών ότι ''θα τους καρφώσουμε τα σφυροδρέπανα στην καρδιά'' ή των άπλυτων συριζαυγιτών περί πηγάδας, τέταρου πιτόγυρου και λοιπά σαλαμάκια άερος.

Τα της Αμφιάλης κατ΄εμέ αν δεν είναι μια ακόμη σύγκρουση μεταξύ οπαδών που τυγχάνει να είναι σχετικά ''πολιτικοποιημένοι'', τότε είναι ένα ακόμη επεισόδιο μεταξύ ανθρώπων πηδηχτούληδων των άκρων που φέρονται όχι ως πολιτικά όντα αλλά ως ''οπαδοί'' και δη της τρούμπας.

Εν κατακλείδι. Η ιστορία αυτή δεν αφορά τον αριστερό χώρο. Αφορά τον δεξιό και τον κεντρώο χώρο. Την μεγάλη δεξαμενή της Ελλάδας δηλαδή.

Ενα χώρο που τρομοκρατείται δεκαετίες από τα αριστερά παραφερνάλια του πάλαι ποτέ πράσινου κόμματος
με τον ρόλο του μπαμπούλα τα τελευταία χρόνια να έχει αναλάβει αντί του αρτηριοσκληρωτικού ψοφιμιού του τιμημένου, η συριζαυγή και τα τάγματα εφόδου των μπάχαλων του αναρχοκομμουνισμού.

Οι τελευταίοι που ελέγχοντααι (όπως και μέρος της ΧΑ) ως ένα σημείο από την ΚΥΠ (πως είναι δυνατόν προσωπικές φωτογραφίες χρυσαυγιτών να εμφανίζονται σε dt στο σορομήνδια το οποίο συνεχίζει απρόσκοπτα την λειτουργία του με την στήριξη της ελας ?).

Σε δεύτερη φάση την θέση του μπαμπούλα θα πάρουν με σκοπό να υπάξει πολύυυυ αίμα (τα είχαμε γράψει και παλιότερα) οι χιλιάδες οπλισμένοι λαθροορκ που ήδη αντιλαμβανόμενοι την κοινωνική κατάσταση έχουν επιδοθεί εδώ και μήνες με την ανοχή και συνενοχή πολλών επαγγελματικών αντιναζί-ανιφασιστών και λοιπών αλλη-λεγεώνων σε πλιάτσικο των πόλεων.

Έτσι λοιπόν θα γίνει επίκληση στον πατριωτισμό των ελλήνων ... , κυρίως του λεγόμενου ''δεξιού χώρου'' εφόσον το 80% της αριστεράς έχει απωλέσει τον τίτλο όντας μισελληνικό, για να σωθεί η χώρα από την καταστροφή όπως θα διαδίδει μέσω των μμε, αλλά και στον φόβο των αστών και των νοικοκυραίων ότι η χώρα και η τάξη θα καταλυθεί από ''αριστερά'' και ''αναρχικά'' στοιχεία και θα μετατραπεί σε ιδιότυπο σοβιέτ !

Οχι ότι αυτά τα στοιχεία δεν θα πάρουν...θέση. Εννοείται ότι η 5 φάλαγγα θα είναι εκεί.

Αλλού όμως είναι το ζήτημα.

Φυσικά οι ταλιμπάν της αριστεράς θα ερεθίζονται αντιστοίχως σε υψηλές κάβλες από τα κόμματα τους για να αντισταθούν στην ''φασιστική'' χούντα -που κλείνει τις ερτ και τα μαγαζάκια που τους καλοταϊζανε δεκαετίες- στα δεξιά κόμματα (ότι δεν είναι αριστερό κατά την προκρούστειο λογική τους είναι δεξιό και τώρα τελευταία ναζιστικό) και στην επέλαση...των νεοναζί του γ.γ. (τους πήρε μέρος του δρόμου ως άλλη συμμορία).

Όπως κατά την διάρκεια των Δεκεμβριανών αλλά και του μετέπειτα εμφυλίου πολέμου ο πατριωτικός χώρος αναγκάστηκε , παρασύρθηκε ή και πρόθυμα στήριξε το αμερικανοκίνητο τότε ''κεντροδεξιό-βασιλικό'' πολιτικό μπλοκ για να μην επικρατήσει στην Ελλάδα ο μπολσεβικισμός και τα σοβιέτ του Ζαχαριάδη και της κλίκας του, έτσι κατ΄ αντιστοιχία με την εποχή μας βέβαια, θα επιδιωχθεί να παιχτεί ένα παιχνίδι μηδενικού αθροίσματος όπου το
δίλλημα θα είναι

αρχικώς....η θέση του ιζνογκούντ
τελικώς...η θέση των εθνών

Οπως και να έχει το αίμα πιθανότατα να συνεχίσει να κυλάει...είτε το προβάλλουν, είτε όχι τα μμε.

Οπότε αναμένουμε εκτός δεκτών.

την καληνύχτα μου και σε εσένα.

PANDAROS είπε...

αγαπητε φιλε ανωνυμε

ξεκιναω απο το τεευταιο κομματι σου

Δεν με εκπλησει ο πολεμος που το κατεστημενο ξεκινησε κατα της χρυσης αυγης και ο λογος ειναι απλος..

ετσι οπως το πηγαινε ο μιχαλολιακος και ο κασιδιαρης θα εβγαινε αντιπολιτευση

ποιος σαμαρας τωρα, πλακα κανουμε ?
ποιος καμενος ,ο τυπος ειναι πουθενας
ολοι οι δεξιοι μη διαπλεκομενοι,και ανεργοι θα πηγαιναν μονοκουκι στον κασιδα

τα ιδια και το πασοκ ,τελειωμενη κατασταση

ετσι ενα βραδακι κατσανε ο ψηλος ο χοντρος και η κοντη [η Αλεκα δηλαδη] και βαλανε μπρος την θεωρεια των ακρων για να καθαρισουν τον μιχαλολιακο.Μην ξεχνας οτι η Αλεκα πρωτη ξεκινησε την επιθεση στην χρυση αυγη και μετα ακολουθησαν οι αλλοι..

εβλεπε οτι ο συριζα θα την καταπιει και ελαβε τα μετρα της .Ετσι ειναι αγαπητε μου, λυκοσυμαχια για την πολτικη τους επιβιωση

γιαυτο και πολυ σωστα ο φιλος μου ο μποτιλιας ειπε οτι του την φερανε στον μιχαλολιακο,για αλλο σκοπο το συστημα τον ετοιμαζε και αυτος πηγε αλλου την δουλεια ...
παρε τωρα να μαθαινεις και αντε τρεχα τωρα να κανεις το ασπρο μαυρο.

θα ερθει και η ωρα του συριζα καποιον θα καθαρισουν οι κουκουλοφοροι του και ο Μανιατης θα ξαναβγει να πει σε αυτην την ανοργασμικια την κωνσταντοπουλου..
''' εγω στα ελεγα κυρα μου οτι εσεις και τα χρυσα αυγα ειστε εκτος συνταγματικου τοξου και εσυ εβαζες τον πατερα σου να μου κανει αγωγες,τωρα τι εχεις να πεις?''

βεβαια ο Αλεξης την εχει μυριστει την δουλεια, γιαυτο και λεει οτι δεν πρεπει να βγαλουμε εκτος νομου την χρυση αυγη ,γιατι αν βγει, ξερει πως θα ειναι η σειρα του με τοσα αναρχοκομμουνια που εχει....

οπως και να εχει το θεμα οι χρυσαυγιτες ειναι φασιστομουτρα..χαχαχχα.Οι τυποι ειναι εντελως καμενοι, που πατε ρε σαν τις χηρες μαυροφορεμενοι? Εσεις και οι κρητικοι βουνισιοι μαστουνοβλαχοι κατσικοκλεφτες φορανε τετοιο χρωμα ρουχα, χαθηκε ο κοσμος να βαλετε κανα αλλο χρωματακι? Κατι σε ροζ η μωβε ας πουμε, που φοραει και Αλεξης,που ειναι και σικατος,

μα ειναι δυνατον να βγαινουν στους δρομους με βημα παρελασεως? ενα- δυο ημιαναταση και τα λοιπα? που πατε ρε νουμερα ? και ολοι γλομποι? και οι μαλλιαδες και οι καραφλες !ολοι τα ιδια ειναι[εξαιρεση αυτος ο ο Καραισκακης με την μουστακα και την μαλουπα.. τουλαχιστον αυτος διαφερει, δεν μπορω παρα να του πω ενα μεγαλο μπραβο ]

οι συγκεντρωσεις της χρυσης αυγης με τους δαυλους θυμιζουν χιτλερ και λεπεν, ειπαμε ομως ειναι φασιστομουτρα και κρυφοσατανιστες,αν και δεν εχω αποδηξεις για το τελευταιο, το λεω απλα απο διασθηση..

Αυτοι θα ειναι οι πατριωτες στρατιωτικοι που θα σωσουν την Ελλαδα?Οι χρυσαυγιτες?

Η μηπως θα ειναι αλλοι, απολιτικ, που απλα θα ειναι ανεκτικοι στα χρυσα αυγα γιατι αυτοι θα καθαριζουν την μπουγαδα γιαυτους,θα ειναι ας πουμε σαν τους φρουρους της επαναστασης στο Ιραν, κατω απο τον αγιατολαχ που κυβερναει αυτα τα κοθωνια?

υπαρχει παντως ελπιδα για την ελλαδα μας αληθεια το πιστευω αυτο ...με το καιρο οι ιδιοι οι φασιστες θα βγαλουν τα ματακια τους με τα χερακια τους..

γιατι λεγε λεγε για τον Λεωνιδα και τον Αλεξαντρο μερικοι απο αυτους θα παρουν κανα βιβλιαρακι στα χερακια τους ,εστω και απο τον λιακοπουλο! και μετα θα παρουν κιαλλο και μετα και αλλο και μετα θα παρουν αλλο απο αλλη πηγη και μετα θα αμφισβητουν τον κασιδα και φυσικα η καταληξη της χρυσης θα ειναι σαν τον ολυμπιακο θα παιζει μπαλα στο καραισκακη μονος του μαζι με μερικους καφρους στην εξεδρα γιατι ακομη και οι γαυροι εχουν σιχαθει αυτα που εχει κανει η ομαδα τος, σε αυτο στο ερημο ελληνικο ποδοσφαιρο ...

ειχα δεν ειχα την ποδοσφαιροποιηα την συζητηση..χαχαχχα









PANDAROS είπε...





τι να κανω ρε παδια ειμαι και κρυφοβαζελος..χαχαχαχα

"" χαχαχαχα ''παντως σγουρα ειμαι πιο ηλιθιος ακομη και απο ρτον μπομπ..?



αχ Κουλα Κουλα..παντως παιδα' καθε φορα που τα ποδοσφαιοποιω τη Κουλα θυμααι παντα!!!!!111
χαχαχχα



για τη κουλα
http://www.youtube.com/watch?v=_IMWQ85Zo6E











Ανώνυμος είπε...

Με τα μπλε και κίτρινα γυαλιά σου anonymous δε λες να καταλάβεις πως η κεντροδεξιά και ένα περισσότερο η ηγεσία αυτής ήταν συνένοχη στα πάρτυ των πράσινων παπαγάλων και είναι συνένοχη κάθε φορά στο να τους δίνει έξοδο διαφυγής αν τα πράγματα ζορίζουν.


Δεν έχει να κάνει με αριστερά και δεξιά και τουμπουρλούκι ιδεοληπτικό. Ο καθένας παίρνει τους ρόλους που μπορεί να παίξει και παίζεται το εργάκι της θεωρίας των άκρων. Πως να παίξει ο αντωνάκης το πρωτοπόρο σοσιαλοδημοκράτη ? Γϊνεται ? Δε γίνεται. Θα παίξει αυτό που μπορεί. Το ίδιο γίνεται με κάθε μπαχαλέ ή ουγκ παίχτη που χρησιμοποείται όποτε βολεύει για να παίξει συγκεκριμένους ρόλους.

Αγνοί λούμπεν, κατσαπλιάδες και τουλούμπεν μπορεί να υπάρχουν. Το θέμα είναι ότι αυτούς όπως και όλους τους ενορχηστρώνουν εν αγνοία τους οι 10-20 νταβατζοοικογένειες στο greece που και αυτές με τη σειρά τους τρέχουν αν στραβώσουν τα πράγματα πίσω από της πρεσβείες. Έτσι είναι εδώ και 150 χρόνια. Ψάξτε τα payroll των οικογενειών, ψάξτε τους κουμπάρους και τις διασυνδέσεις... ψάξτε πως βγάλαν τα χρήματα που έχουν, ποια κανάλια έχουν... Μπροστά σας είναι όλα.

Πάψτε με της ανοησίες για αριστερούς και δεξιούς. Εδώ οι δικοί μας οι νταβάδες παίζουν μπαλίτσα και πιο πάνω όποτε έχουν όρεξη οι μυστικές υπηρεσίες των πάλαι ποτέ ΜΔ. Αν τους τη γκάβλωνε τους άγγλους τώρα θα είχαμε και φιλοβασιλικό κόμμα.


Η ΧΑ είναι φαινόμενο μόνο και μόνο προπετάσματος καπνού για να προσφέρει λαγούμι διαφυγής στους πράσινους και μπλε πινόκιο τόσα χρόνια. Να φαίνονται άλλοι πιο κακοί και αυτοί πάλι οι πολίτικαλι κορρέκτ. Για αυτό και σας έλεγα πως φοβάμαι ότι θα τους κρατήσουν όχι στο 20% αλλά στο 5-10%.

"Μεγάλη δεξιά δεξαμενή" και τρίχες κατσαρές. Ο έλλην ως πονηρός πάντα ντινόταν ότι τον βόλευε. Τα αριστερά και τα δεξιά κατα βάθος ήταν για τους αρτηριοσκληρωτικούς ευρωπαίους. Εδώ εμείς σε μία μέρα γινόμαστε από ΚΚ ΧΑ και τούμπαλιν και τρωγόμαστε μεταξύ μας.

Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει πώς και γιατί, σε μια χώρα στην οποία η ακροδεξιά είχε ταυτιστεί με την εθνοπροδοσία και τις παρακρατικές δραστηριότητες, ενώ αντίθετα η «δημοκρατική παράταξη» και η αριστερά με την εθνική ανεξαρτησία και τον αντιιμπεριαλισμό, κατόρθωσε ένα σχήμα, που προβάλλει ανοικτά τον Χίτλερ και τον Παπαδόπουλο, να μεταβληθεί σε υπερασπιστή της εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων... και οι αντίθετοι να είναι πλέον εθνομηδενιστές? Είμαστε ή δεν είμαστε ότι να'ναι?

Ζήτω η ενθύμησις.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΜΠΟ ΚΟΨΕ ΤΑ ΤΡΙΦΥΛΛΑ ΧΑΖΕΥΕΙΣ ΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ;

Μπομπ είπε...



Ε ? Ποιονανε είπες ρε ηλίθιο ? Άντε καλά συ είσαι το ξέρουμε. Ρε συγκεντρωθείτε στην προπόνηση ρε και αφήστε τις μαλακίες. Τη Μπίτσα [από το Τουλουμπίτσα] θέλετε με φαίνεται για να ισιώσετε. Και συ ρε μπόμπο ακόμη στα τρίφυλλα είσαι ? Καλά σε λέεθ ο άλλος ! Πεντάφυλλα να τα στρίβεις. Άντε γιατί σαν πολλά μας τα πατε.

Ανώνυμος είπε...

Πάνδαρε

Κατανοητή η προσπάθεια στρογυλλέματος, εφόσον αυτό σου υπαγορεύει η διαίθσησή σου ή έστω το ένστικτό σου.

Επέτρεψέ μου όμως να σου υπενθυμίσω την πραγματικότητα.

Μέσα στο ορυμαγδό της βλακείας και της αστείας προπαγάνδας που ζούμε, τις 2 σοβαρότερες αναλύσεις και μάλιστα από τα ακροαριστερά για το όλον τις γράψανε ο Φωτόπουλος και ο Δελαστίκ και μάλιστα παίρνοντας τα credits από το site της ΧΑ αλλά και από τον ίδιο τον γ.γ. και τον Κασιδιάρη.

Ολα τα φασιστικά και κομμουνιστικά κινήματα έχουν τελετουργικά. Τι σου προξενεί περιέργεια ?

Η δε ΧΑ δεν παραβαίνει σε τίποτα παλιότερες τελετουργίες συγγενών κινημάτων. Εκ φύσεως υπάρχει πειθαρχία, ένα μιλιταίρ ύφος και τα ρέστα, μαζί με ένα παγανισμό φυλετικό...που έχει ρίζες βαθύτερες (σαφώς προϊόν πλάνης).

Που το περίεργο ? Αρκούντως συνεπής και έντιμη ως προς αυτό.Ποτέ δεν κρύφτηκε, ούτε φτιασιδώθηκε, ούτε έπαψε να χαιρετά όπως πρέπει να χαιρετά κάθε συνεπής ιδεολόγος φασιστής.

Αντίθετα ενώ στα έξω έχει συνέπεια δεν έχει στα έσω, όσο και αν ακούγεται περίεργο. Δεν είναι συνεπής ως προς τα ιδεολογικά της.


Για την ακρίβεια ψάχνεται ακόμα.

Τους λένε οι άσχετοί εκ του πονηρού ναζί (ήτοι εθνικοκοινωνιστές ή εθνικοσοσιαλιστές)για να προκαλέσουν ανακλαστικά στον κόσμο, αλλά ουδεμία ιδεολογική συσχέτιση βλέπω ως προς τους ναζί.

Αναφορές στο μεγαλείο των εργατών αλά Στράσερ δεν έχω δει πουθενά στα κείμενά της....μην πω ότι αντιθέτως βλέπω αρκετές φιλελεύθερες απόψεις.

Αυτό ίσως εξηγεί και την εδώ και 20 χρόνια στροφή της από τον πρώιμο εφηβικό εθνικοσοσιαλισμό του γ.γ., στο σκέτο εθνικισμό (χιλιοπηδηγμένη έννοια με 125 διαφορετικές αποχρώσεις).

Ως ηγετική κλίκα σαφώς και δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, ούτε ως προσωπικές ικανότητες, ούτε ως προς το ιδεολογικό. Διανοούμενους δεν έχει. Μιά μετριότητα είναι το όλον.

Για αυτό και τα μαθήματα, οι κατηχήσεις και οι μαζώξεις κυρίως του λαουτζίκου, προκειμένου οι μετριότητες ως άλλοι ινστρούχτορες να διαφωτίσουν (sic) τον λαό, ώστε η ΧΑ να περιχαρακώσει ένα ποσοστό 5% +/- αλά ΚΚΕ που να τις εξασφαλίζει μόνιμη παραμονή στην βουλή. Πράγμα που μάλλον το έχει πετύχει(αυτό ουδόλλως ενοχλεί το σύστημα). Αλλωστε δεν είναι τυχαίο που πρωτίστως απευθύονται σε αριστερό (πρώην) λαϊκό ακροατήριο.

Που να απευθυνθούν στους αστούς από τα βόρεια προάστεια ή στα παιδιά τους που είναι άπλυτοι μπάχαλοι ?

Από την άλλη όμως έχουν το μπρουταλιτέ του πολεμιστή.

Η ψήφος προς αυτήν έτσι δικαιολογείται από μη λαϊκούς. Οταν καθόλα μορφωμένοι και εχέφρονες σκέφονται να την ψηφίσουν να είσαι σίγουρος πως ουδόλως το κάνουν επειδή βλέπουν σωστηρία (sic) από την ηγεσία της ΧΑ. Μην μπερδεύεσαι αγαπητέ.

Προφανώς δεν σου έχει περάσει καν από το μυαλό ότι σε έναν πόλεμο....οι κότες κρύβονται και οι μπρουτάλ λαμβάνουν θέση.

Σε μιά διαλυμένη Ελλάδα, έρμαιο των αρπακτικών του νεοφιλελευθερισμού και της εθνομηδενιστικής αριστεράς, όπου λαθρορκς δολοφονούν αποτρόπαια ημερησίως, μπάχαλοι καίνε πόλεις και η διαπλοκή υποτιμά μέσω των μμε την νοημοσύνη μας και ο ολοκληρωτισός της προοδευτικότητας (πάντα αλά κάρτ) θέλει να ξεριζώσει βιαίως ταυτότητα, παράδοση, πνεύμα...η ΧΑ

δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα δυναμικό ανάχωμα σε όλα αυτά.

Και χέστηκε ο κόσμος αν είναι μώνο για έλιναις που γράφουν εκχυδαϊσμένα οι πληρωμένες πέννες στο διαδίκτυο ή αν ο Ηλίας είναι ευέξαπτος και του ασκεί γοητεία το γ΄ ράϊχ ή αν έχει τατού το γαμμάδιον ή αν είναι αγράμματοι γιοδοβσκοί ή μορφωμένοι.

Τους ευρύπρωκτους φοβάται ο κόσμος.

Σε άλλους ασκεί ο Πολ Ποτ και σε άλλους ο Ιωσήφ
So ?

Οπως μπορεί ο καθένας.

Πόλεμο έχουμε προς το παρόν κυρίως νοητικό...αν και με πολλές παράλληλες απώλειες.

Αυτό που απασχολεί λοιπόν τον κόσμο είναι να υπάρχει εν δυνάμει εκείνο το κομμάτι που αν γίνει στραβή...θα αντισταθεί για πάρτυ πολλών περισσοτέρων (που τώρα κουνάνε το δάκτυλο).

Να στο πω αλλιώς. Σε περίπτωση στραβής δίπλα-δίπλα θα είναι δεξιοί και αριστεροί πατριώτες, οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας ανεξαρτήτως ιδεοληψιών και κομμάτων και τάξεων (sik) και έριδων.

την καληνύχτα μου

Ανώνυμος είπε...

Μπλέ και κίτρινα ποτέ δεν φόρεσα.

Αν πρόσεχες καλύτερα θα έβλεπες ότι αναφέρθηκα στον κόσμο που αναγκάζεται να ψηφίζει την ψευδοκεντροδεξιά και ουχί στις εκάστοτε ηγεσίες της.

Οπότε...και επειδή όλα όσα αναφέρεις είναι σωστά, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.

την καληνύχτα μου και σε εσένα

ps- σαφώς και στην ΧΑ, βρίσκουν μιά τεράστια ευκαιρία αλά κολυμβήθρα του Σιλωάμ και σαφώς κάποιοι θα τσιμπήσουν

σίγουρα δεν θα είναι αρκετοί όμως, αυτή την φορά

ps2- το με τι ταυτίστηκε η δεξιά και η αριστερά εν Ελλάδι έχει να κάνει καθαρά με το dna της έριδας, το χλωρά μαζί με τα ξερά της δεκαετίας του 50, τις προπαγάνδες της μεγάλης ''δημοκρατικής παράταξης'' και τις μεταπολιτευτικές αγιογραφίες της αριστεράς

όχι όμως με την αλήθεια...βλέπεις αγαπητέ το ότι υπάρχει κατανομή παντού το ξεχνούν όλοι επιδεικτικά

...όταν φοράν γυαλιά που λες, ανεξαρτήτως χρώματος

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα, καλησπέρα

Θα σας πως κάποια στιγμή για τις κατανομές όταν θα είναι του θέματος για να δείτε πως είναι καλές για εξήγηση και ερμηνεία αλλά συχνά χωλαίνουν στη πρόβλεψη. Στη πραγματικότητα πολύ συχνά αυτός που δίνει την ερμηνεία δεν είναι η ίδια η κατανομή αλλά η εμπειρία του τεχνικού που την επιλέγει. Είναι σα τις στατιστικές που μπορείς να αποδείξεις ότι θες. Η αλήθεια υπάρχει παντού ναι... αλλά σηκώνει άπειρες και ενίοτε αντιφατικές ερμηνείες. Και αυτό γιατί υπάρχει παντού.

Ανώνυμος είπε...

Σιγα εσυ κατανομεα..
Κοιτα μονο μωρη να εισαι κοντρα ξυρισμενη και να φορας και Μυρτω κολωνια οταν θα μας ριξεις τις κατανομες,για να μην χαλασει και το ξενερωτοαφροξυλανθε ιμαζ σου

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου Μποτίλια στο Πέλαγος, το φουρτουνιασμένο, πριν το δικό μας τελικό τσουνάμι, όχι απαραίτητα άγριο αλλά πάντως σαρωτικό.

Μπορεί τα όπλα του Άσαντ και καλά να κατασχέθηκαν, τα δικά σου όμως του Λόγου δεν αντιπαλεύονται. Αλήθεια είναι πως προσπάθησαν να μας πείσουν πως είμαστε Ένοχοι. Ένοχοι γιατί γεννηθήκαμε Έλληνες και Ελληνίδες. Απλά γι’ αυτό, άρα «αυτό» κάτι σημαίνει.

Κανείς δειλός δεν κλωτσά έναν νεκρό σκύλο, λένε. Έναν εν δυνάμει απειλητικό, αλλά δεμένο, όμως, ΝΑΙ.

Τι είναι όμως αυτό που μας έδεσε;;;

Δεδομένου πως σε ένα βασικό επίπεδο ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί με συσχετισμούς, ο στόχος των εξω-χώριων σκοτεινιασμένων σκυβάλων και των θλιβερών προεκτάσεών τους στο εσωτερικό της Πατρίδας, είναι περίπου, νομίζω, ο εξής : Να σκεφτόμαστε Πατρίδα και σημαία και συνειρμικά να βλέπουμε στην εσωτερική μας οθόνη τα πιθήκια του χάιλ (χάλι, χάλι γκάλι, κλπ κλπ) χίτλερ. Να κοιτάμε «αριστερά» και να αναρωτιόμαστε γιατί στριμώχθηκαν οι Έλληνες στην Σμύρνη με τόσο χώρο ολούθε, να αναρωτιόμαστε γιατί γέμισε η Ελλάδα εισβολείς γεμάτους δικαιώματα εις βάρος μας, θράσσος και πάρα μα πάρα πολύ συχνά, ανομία. Να σκεφτόμαστε εργασία και να μας έρχεται στο νου η εικόνα ενός διορισμένου ανεγκέφαλου που μας ταλαιπωρεί, ή ενός κρατικοδίαιτου ψευτοαστού ακαλλιέργητου «μεγαλοεπιχειρηματία» που ψάχνει για σκλάβους, ή ακόμα και η απελπισία ενός ελεύθερου επαγγελματία που αντί για love letters λαμβάνει κάθε δευτερόλεπτο φόρους, φόρους, και πάλι φόρους... Να σκεφτόμαστε την πολιτική και να μυρίζει ρεμούλα και απάτη. Και τα λοιπά.

Και τι είναι αυτό, που μπορεί να ανατινάξει την ροή των λάθος συσχετισμών ;;;;
Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ. Και πως μπορεί να λειτουργήσει ;;;
Δεν ξέρω. Νιώθω πως είναι ένα ΔΩΡΟ των «καιρών». Αλλά και ΕΥΘΥΝΗ.

Χρέος μας ;;; Να της κάνουμε χώρο. Να ξεριζώσουμε τα παράσιτα του Νου που έχουν καταλάβει τον κήπο της Νόησης, χωρίς να καταλάβαμε ποτέ γιατί...

Και να αγωνιστούμε για αυτά που ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ προσωπικά πλέον, για τις ΙΔΕΕΣ, τα αρχέτυπα και την Ελλάδα την «δεύτερη του επάνω κόσμου» όπως την περιέγραψε ο αγαπημένος μου Ελύτης, ώστε να μην είμαστε η σκιά της, αλλά η Λαμπερή και Απαστράπτουσα αντανάκλασή της.

Όπως οριστήκαμε να είμαστε και να ΕΙΝΑΙ.
Δεν (θα) είναι εύκολο. Αλλά έτσι κι αλλιώς στα δύσκολα φαίνεται ποιος είναι ΜΑΧΗΤΗΣ και ποιος θλιβερός φυγάς.
Όπως λέει και το άσμα... STAND UP AND FIGHT !!
Με διάκριση. Στον «χρόνο» που εμείς θα επιλέξουμε, στον «τόπο» που εμείς θα επιλέξουμε. Άνευ φόβου, με πολύ Πάθος. Κι ας κάνουμε και κανένα λάθος.
Γιατί έτσι θέλουμε. Και γιατί άρχισαν να μας την δίνουν στα νεύρα οι μονοδιάστατες ασπρόμαυρες ατάλαντες φιγούρες που παριστάνουν τους πρωταγωνιστές, αποφασίζοντας για εμάς, στο Έργο της δικής μας Ζωής! ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ. ΖΩΗΣ/. Γι’ αυτό.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ, ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ;;;;;;;
ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ!!!!!!
1]ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΕ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ;
ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ;
ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΧΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ 50% ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΟΥΣ ;

2]ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ LAGARD ΛΟΓΩ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;
3]ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗ 60%??ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ;
ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ;
4]ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΧ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 80;!;
ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΥΡΙΕ ;
ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ;
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΑ ΜΜΕ;
ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ;
5]ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΔΩΣΑΤΕ ΕΤΗΣΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΟ' ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 'ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΙΑ 'ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΟΥΛΑ' 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!;!
ΕΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΑΥΞΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΜΜΕ;
ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ;
6]ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΥΓΕΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 200-300 ΕΥΡΩ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ!ΕΝΩ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΗΔΕΝ;
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ;
ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΝΩ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΧ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ;
7]ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΧ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΛΙΒΑΝΟ ΚΛΠ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΕ ΛΙΓΩΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ;
ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΒΡΑ ΟΤΑΝ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ OI ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ BONUS ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠ ΕΞΩ;
ΤΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ 'ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ" ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΠΑΝΔΑΡΟΣ είπε...

καλησπερα

μια ερωτηση, γιατι εσεις και οι δωδεκαθειστες και ολοι τελος παντων του λεγομενου ''εθνικου χωρου ''
γραφουν στα κεφαλαια?

σε ολα αυτα που γραφεις εχει δικιο,
και παμε στο ζουμι τωρα..

στο ενα χρονο παρουσιας της χρυσης αυγης στην βουλη πες μου αγαπητε φιλε μια ,εστω μονο μια προταση νομου που εκανε για τα εργατικα δικαωματα των ελληνων ,μια προταση νομου σχετικα με ολα αυτα που θιγεις.Μι προταση νομου και ας μην την ψηφισουν οι αλλοι ,βρε αδελφε ,

- οσο και να ψαξεις δεν εκανε ουτε μια,Μονο χολη,σταζει και τιποτα αλλο,καταγγελιες και παλι καταγγελιες

και οι αλλοι σκατα ειναι ,δεν λεω,αλλα κανε και εσυ κατι σαν κομμα ,μην εισαι πουθενας

τσιρακιατους ειναι τσιρακια τους συστηματος

EΛ ΛΙΝ είπε...

ΠΑΝΔΑΡΕ ΦΙΛΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ http://xagr.wordpress.com/theseis/ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ