01 Ιουνίου, 2010

ΤΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ - ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ

Ενώ κρατούνται όλοι οι 36 Έλληνες - μέλη, πλην τριών, της ανθρωπιστικής αποστολής στην Γάζα στα ισραηλινά κάτεργα Μπιρ Σεβά, όπου κατά κανόνα κρατούνται Παλαιστίνιοι, τους οποίους οι κρατικοί τρμοκράτες του ισραήλ, κατηγορούν για τρομοκρατικές ενέργειες, αφέθηκαν από την αιχμαλωσία οι Γερμανοί, με τους οποίους υποτίθεται ότι το κράτος - έκτρωμα έχει δήθεν ανοικτούς λογαριασμούς από την περίοδο του Β΄ΠΠ. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ποιόν θεωρούν πραγματικό εχθρό τους οι ταλμουδιστές-καβαλιστές του Βαβυλωνιακού Μολώχ, που εξόντωσαν οι Ήρωες του Ελληνικού Πνεύματος Θησεύς, Ηρακλής, Περσεύς και λοιποί.

Ο Norman Paech, βουλευτής της Ομοσπονδιακής Βουλής και καθηγητής δικαίου, που επέστρεψε εχθές και επέβαινε στο πλοίο MAVI MARMARA, δήλωσε ότι επρόκειτο για μια αυστηρά πολιτική αποστολή και ουδείς από τα μέλη οπλοφορούσε. Αποκάλεσε αισχρό ψεύδος ότι οι ισραηλινοί ανθρωποχασάπηδες πυροβόλησαν, κάνοντας χρήση νομίμου αμύνης διότι δήθεν "εδέχθησαν επίθεση με μαχαίρια, τσεκούρια και σιδερόβεργες".
Τα ίδια πιστοποίησαν και οι βουλευτές Anette Groth Inge και Höoger. Δήλωσαν ότι η αποστολή ήταν αυστηρά ειρηνική και ότι δεν οπλοφορούσε κανείς.

Για περισσότερα: alles-schallundrauch.blogspot.com

6 σχόλια:

archaeopteryx είπε...

Και η αποστολή στα Ίμια, ειρηνική και φυσιολατρική ήταν. Έλα βρε μποτίλια... Τι σχέση έχει η Θησέας με την προσπάθεια των Τούρκων να ξαναπάρουν την Αυτοκρατορία που είχαν πριν το 1910; Και ο Κάϊζερ τότε είχε δηλώσει προστάτης των Μουσουλμάνων και είχ και σχετική αφίσα στην Πόλη

http://www.vlib.us/wwi/resources/archives/images/i040701/images/Pamphlet.jpg

Μποτίλια στο πέλαγος είπε...

@ archaepteryx

Προσποιείσαι τον αφελή, ή πράγματι η φιλαρέσκειά σου ξεπερνάει τα όρια της βλακείας;
Θα σου έλεγα κάποιο λινκ, αλλά μάλλον δεν είναι κατάλληλο για τζάμπα μάγκες, οπότε ας το αφήσουμε.
Ψάχνεις για μυθολογίες, ενώ εδώ μένουν παιδιά χωρίς φάρμακα, χωρίς τροφή και σκοτώνονται άοπλοι ανθρωπιστές.
Μάλλον ήσουν όχι μόνο μια ζωή βουτυρόπαιδο, αλλά και κενός συναισθημάτων.
Ξεκουμπήσου από δω. Για μαλάκίες να πας να συζητάς με τους εβραιοφλωράδες αλλού.

Μποτίλια στο πέλαγος είπε...

@ archaeopteryx

Έγραφες εχθές για τα θύματα της ισραηλινής θηριωδίας στο Antinews:


archaeopteryx says:
31/05/2010 at 20:26

Πω πω.. ούτε όταν παραχωρήσουμε καμιά Θράκη δεν θα έχει τόσα σχόλια. Προσωπικά (και ζητώ συγγνώμη από φίλους και σχολιαστές που αγαπώ και διαβάζω), εγώ ΔΕΝ είμαι με τους Τούρκους, δεν πιστεύω στην Ελληνοαραβική φιλία (είναι πιο λαμόγα και από εμάς!), αρνούμαι να συμπαθήσω μια χώρα που δεν έχει ομοφυλόφιλους (χαχαχαχαχααα), θα πανηγύριζα αν η Τουρκία το έριχνε σε βάθύ φονταμενταλισμό, ή αν διαλυόταν. Ποτέ δεν με πείραξε Εβραίος ή Ισραηλινός, ούτε Περσης με πείραξε, κάτι Αραβες με κατάκλεψαν επαγγελματικά (μακριά), όσο για τους Τούρκους, αν μπορούσα να ξεχωρίσω τους πραγματικούς και να τους στείλω πέρα από την Τασκένδη, θα το έκανα.

Συγγνώμη, δεν λυπάμαι για τα θύματα. Ή ήρωες είναι ή μα_άκες. Ορίστε το είπα διπλωματικά.
Reply


ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι και φαίνεσαι.

archaeopteryx είπε...

Αν έχεις ανοιχτά τα σχόλια, δύσκολα μου εμποδίζεις να σχολιάζω και δεν έχω πρόβλημα να λέω αυτά που σκέφτομαι. Έχεις πάντα την επιλογή να κλείσεις τα σχόλια, ή να με διαγράφεις.

αυτό θα σου φανεί χρήσιμο στις αναζητήσεις σου... Είναι λίγο πιο πρόσφατο από τον Μολώχ

http://pamestingaza.blogspot.com/

Περιμένω να σε δώ σε πολιτιστική ειρηνική εκδήλωση στην Ίμβρο.

Μποτίλια στο πέλαγος είπε...

@ archaeopterryx

Όταν εγώ έστηνα επιτροπές για τα εθνικά θέματα από το 1989 στους μετανάστες και διαλύαμε την "Επιτροπή Τουρκοελληνικής Φιλίας", εσύ κοιμώσουνα. Και όταν διέλυα τις συγκεντρώσεις υπέρ του σχεδίου Ανάν που έστηνε η Μοσάντ στο Βερολίνο, εσύ πάσχιζες να μαζέψεις κανένα δολαριάκι.
Και γνωρίζεις πολύ καλά ποιοι πάλαιψαν για να περάσει η πατριωτική γραμμή στα φόρα, όταν εσύ έγραφες για το τέραν και το κύτον.
Δεν σου είπα να μην γράψεις αυτά που πιστεύεις. Αλλά όταν συσχετίζω τους Ήρωες της Μυθολογίας με το Βαβυλωνιακό Μολόχ και εσύ γράφεις ότι γράφω για την τουρκική αυτοκρατορία με δουλεύεις συνειδητά.
Σε ειρηνική πολιτιστική εκδήλωση στην Ίμβρο δεν θα με δεις. Γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που θα τα σπάσω, όταν τούρκοι κάνουν ανθελληνική προπαγάνδα.
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα ανεχθώ την δολοφονία αθώων. Εσύ τρέχεις πίσω από τα σιονιστόπουλα.

archaeopteryx είπε...

Ορίστε... πήγε η απάντηση στο "ξέρεις ποιός είμαι εγώ".

Φίλε Μποτίλια, η Οθωμανική Αυτοκρατορία, τα δάνεια του 1824, ο Διχασμός, ο Εμφύλιος, η ένταξή μας στην ΟΝΕ και την ΕΕ, και η χρεωκοπία μας, είναι η Ιστορία που επηρέαζει όσους ζούν μεσα στην Ελλάδα και ίσως έξω. Αυτή είναι η Ζωή μας και αυτή θα κάνει τα παιδιά μας, για όσους έχουνε, μετανάστες ή φτωχά, ή και τα δύο. Όλα τα άλλα είναι νοητικά κατασκευάσματα.