06 Ιουνίου, 2010

ΜΑΘΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ

Θεωρώ ότι πρόκειται για την μαγνητοσκόπηση μιας εκπομπής, παρμένης από την ιστοσελίδα του Άρδην, που είναι όχι μόνο βαθύτατα χαριτωμένη (με την έννοια της χάριτος) αλλά και ζωτικά βαρυσήμαντη, λόγω των συμπερασμάτων, τα οποία με πολύ επιτυχή τρόπο συνάγονται από τον Γιώργο Καραμπελιά, ως απαύγασμα της ανθρώπινης αγωνιστικής μαρτυρίας του Θανάση Τζιούμπα και των συναγωνιστών του της πρωτοβουλίας "Ένα Καράβι για την Γάζα".
Ο Γιώργος Καραμπελιάς, ως παλαιά αλεπού, έχοντας αφιερώσει την σύνολη ζωή και την δράση του στην υπηρεσία του λαϊκού - εθνικού κινήματος, συλλέγει ένα προς ένα τα δρώμενα και δεδομένα που καταθέτει η συγκλονιστική μαρτυρία του έξοχου αγωνιστή Θανάση Τζιούμπα, για να τα συνθέσει σε συμπεράσματα στρατηγικού χαρακτήρα, τα οποία διακρίνονται όχι μόνο για την στρατηγική σημασία τους, αλλά αποτελούν ταυτόχρονα και πολύτιμη τροφή τόσο για την ψυχή, όσο και για το πνεύμα μας, σε μια δύσκολη εποχή, όπου οι συμμορίες του ενδοτισμού ψεκάζουν το περιβάλλον με πτωμαΐνη, για να κάμψουν το φρόνημα μας και να μας αποπροσανατολίσουν.
Καταδεικνύει έτσι στην πράξη την ζωτική, λειτουργική σχέση, που όταν δομείται οργανικά μεταξύ της πρώτης γραμμής και των μετόπισθεν, συγκροτεί ένα ενιαίο μάχιμο σώμα, που αποδίδει τους ποθητούς καρπούς. Διότι η ουσία απαιτεί τόσο τους σπορείς, όσο και τους αλωνάρηδες.
Ας μου επιτραπεί μια σύνοψη των συμπερασμάτων, που εξάγονται στην βιντεοσκόπηση. Αξίζει να αναρτήσουμε αυτά στην σημαία μας. Όπως δείχνει το σημαιάκι πάνω στην καρδιά του Θανάση, οι Έλληνες έχουμε σημαία την καρδιά μας:

- Οι ισχυροί καταπιεστές της ανθρωπότητος, δεν μπορούν να επιβληθούν σε βάρος μας, όταν είμαστε οπλισμένοι με αταλάντευτες αρχές και ανυποχώρητη αποφασιστικότητα. Την ιστορία μπορούν να την διαμορφώσουν οι άνθρωποι ενάντια στα κατεστημένα, όταν θέλουν, τολμούν, οργανώνονται, μελετούν, σκέπτονται, δρουν.

- Οι λίγοι μπορούν να νικήσουν την σαθρή δύναμη των πολλών. Προϋπόθεση είναι να στηρίζονται αυτοί στην δικαιοσύνη. Η δύναμις του φασισμού είναι σαθρή, διότι στηρίζεται στην αλλοτρίωση και τον εξαναγκασμό. Ο χαρακτήρας της πραγματικής δύναμης είναι τελικά μόνο ποιοτικός. Διότι ο Μεγάλος Πρωταγωνιστής στην ζωή μας είναι το Πνεύμα.

- Η μόνη ορθή πολιτική είναι η πολιτική αρχών. Ο νόθος "πραγματισμός" αποτελεί καιροσκοπική πολιτική, η οποία δεν παραβιάζει μόνο τις αρχές της δικαιοσύνης και της αδελφοσύνης, αλλά οδηγεί και πρακτικά σε αδιέξοδο. Αυτοί που προπαγανδίζουν το αντίθετο, είναι ή πράκτορες ή μπουνταλάδες.

- Η χώρα στερείται σε μακροεπίπεδο - σε πλήρη αντίθεση με τις διογκωμένες απειλές που διαμορφώνει ο περίγυρος σε βάρος της - εθνικής στρατηγικής. Αυτήν όμως δημιουργούν βήμα - βήμα, όχι από καθέδρας, αλλά με την προσωπική μαρτυρία τους οι οργανωμένοι πατριώτες μέσα στον λαϊκό αγώνα.

- "Shoot me ρε μαλάκα!" Ο καλύτερος τρόπος εξουδετέρωσης του εχθρού, δεν είναι η εξόντωση, αλλά το ξεβράκωμα. Ώστε να καταστεί φανερό, ότι αυτός είναι ευνούχος. Τουτέστιν μεσοπρόθεσμα καταδικασμένος να εκλείψει. Διότι δεν υπάρχει Ευλογία στο σπέρμα γένους ευνούχων, αλλά μόνο σε Γένη Ανδρείων.

- Οι πραγματικοί άνθρωποι, οι αγωνιστές, που διασώζουν την αξιοπρέπειά μας σε καιρούς καταπτώσεως υπάρχουν και είναι εδώ. Τολμούν και νικούν. Σήμερα ποταμός ελπίδας, αύριο χείμαρρος για την λευτεριά.

Θα διαφωνήσω με την εκτίμηση, ότι οι νεοθωμανοί σύρθηκαν πίσω από την δράση της νηοπομπής. Αναμφίβολα αυτοί εντείνουν τον τουρκικό επιθετισμό σε βάρος της πατρίδος μας και αποτελούν για μας απτή και άμεση απειλή. Όμως έδειξαν ότι διαθέτουν αποφασιστικότητα και φαντασία έναντι των απειλών που υφίστανται. Και ότι είναι σε θέση να διδάσκονται από την ιστορία, εκτιμώντας εύστοχα τον τρόπο που οι Ρότσιλντ και συνασπισμένη πλουτοκρατία διέλυσαν την Οθωμανική αυτοκρατορία μέσω της κεμαλικής σφήνας, για να καρπωθούν τις πετρελαιοπηγές και για να στήσουν το σιωνιστικό μόρφωμα.

Εύγε! Μια εκπομπή - αριστούργημα, που αποτελεί σημαντική παράδοση, ενταγμένη στην Θεωρία Πολέμου, που ποθούμε και χρειαζόμαστε, η οποία αναμφίβολα θα μας οδηγήσει στην τελική νίκη.
Untitled from Άρδην - Ρήξη on Vimeo.

1 σχόλιο:

nikos είπε...

αγαπητέ φίλε όταν ένας ολόκληρος λαός υπό την πνευματική καθοδήγηση της "ορθοδόξου" εκκλησίας υιοθετηθεί και εφαρμόζει στην πράξει την Σωκρατική αντίληψή λειτουργίας ...είναι δυνατών να σκεφτούμε και εφαρμόσουμε κάτι άλλο .... μα είναι δυνατών ...