01 Ιουνίου, 2010

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ

Φυλλάδιο με φωτογραφίες, που έχασε ισραηλινός κομάντος κατά την διάρκεια των συμπλοκών.


Φωτογραφία που δημοσίευσαν τα ισραηλινά μαζικά μέσα, για να τεκμηριώσουν την βίαιη επίθεση των ανθρωπιστών που επέβαιναν στα πλοία των ανθρωπιστών.

Διάβασα σε Ελλαδική ιστοσελίδα την κάτωθι αναδημοσίευση, δυστυχώς χωρίς το παραμικρό σχόλιο του διαχειριστού:

Σφοδρές επικρίσεις των ισραηλινών ΜΜΕ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης εκφράζουν έντονη θλίψη για την “παγίδα” στην οποία έπεσαν οι ειδικές δυνάμεις του ισραηλινού πολεμικού ναυτικού, οι οποίες επέδραμαν χθες εναντίον της ανθρωπιστικής νηοπομπής και καταγγέλλουν ως φιάσκο την επιχείρηση, ενίοτε σε βιτριολικούς τόνους.

“Η ομάδα των ειδικών δυνάμεων του ισραηλινού στρατού εστάλη για να επιτελέσει μια αποστολή που ήταν καταδικασμένη σε αποτυχία…Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς δεν έχουμε τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Εξωτερικών, ούτε την κυβέρνηση, η οποία (σήμερα) στην πλειοψηφία της απαρτίζεται από άχρηστους και τιποτένιους, που χρειάζεται το Ισραήλ”, γράφει η εφημερίδα Maariv.

“Παγίδα”, είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της Yediot Aharonot χτυπημένος με κόκκινα γράμματα. Ενας από τους συντάκτες του κύριου άρθρου ζητεί την παραίτηση του υπουργού Αμυνας Εχούντ Μπαράκ, ο οποίος παρουσιάζεται ως ο κύριος υπεύθυνος της αποτυχίας της επιχείρησης. “Εχασε την ισχύ για να οδηγήσει το Ισραήλ στη νίκη”, γράφει προσθέτοντας: “Δεν υπάρχει αρκετά μεγάλη σκούπα για να κρύψει αυτήν την αποτυχία κάτω από το χαλί”.

Αλλος αρθρογράφος, ο Ναούμ Μπαρνεά, απαριθμεί όλα τα πολιτικά και στρατιωτικά σφάλματα που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης και συμπεραίνει ότι από αυτή βγαίνει ενισχυμένος ο άξονας Τουρκία-Ιράν-Συρία-Χαμάς.

“Η εικόνα του Ισραήλ επιδεινώθηκε, η Δυτική Οχθη είναι πιθανόν να αναφλεγεί, όπως και η κοινότητα των Αράβων του Ισραήλ. Ελπίζω ότι καμία από αυτές τις καταστροφικές προφητείες δεν θα επιβεβαιωθεί. Αλλά ένα πράγμα είναι βέβαιο: τίποτε καλό δεν θα βγει από την ιστορία αυτή”, γράφει.

Σύμφωνα με τη δωρεάν εφημερίδα Israel Hayom, που υποστηρίζει τον Μπενιαμίν Νετανιάχου, “Οι στρατιώτες αντιμετώπισαν λιντσάρισμα”. “Κάποιος διέπραξε ένα σφάλμα και οι μαχητές του κομάντο πλήρωσαν το τίμημα”, γράφει.

Η Jerusalem Post, αγγλόφωνη εφημερίδα της δεξιάς, κάνει επίσης λόγο για “φιάσκο” και αναρωτιέται “για ποιόν λόγο ο ισραηλινός στρατός υποτίμησε σε τέτοιο βαθμό την εχθρική στάση εκείνων που ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει ‘τρομοκράτες’ “.

Η εφημερίδα επισημαίνει επίσης “την παγκόσμια κατακραυγή” την οποία πρέπει να αντιμετωπίσει το Ισραήλ.

Η εφημερίδα της αντιπολίτευσης Haaretz κάνει λόγο για “φιάσκο στη μέση της θάλασσας”, ενώ στην ανάλυση που υπογράφει ο Γιόσι Σαρίντ, πρώην βουλευτής της ισραηλινής αριστεράς, βάζει τον τίτλο “Επτά ηλίθιοι στο (ισραηλινό) συμβούλιο ασφαλείας”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας φέρει τον τίτλο “Το τίμημα μιας εσφαλμένης πολιτικής”.

“Η μόνη πιθανότητα να πεισθούν οι Ισραηλινοί και οι φίλοι μας στον κόσμο ότι το Ισραήλ λυπάται για την σύγκρουση αυτήν και το αποτέλεσμά της είναι η δημιουργία μιας κρατικής επιτροπής έρευνας για να προσδιορίσει ποιός πρέπει να πληρώσει διότι αποφάσισε την εφαρμογή αυτής της επικίνδυνης πολιτικής”.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ-Γαλλ.Πρακτ.)

Βλέπουμε δηλαδή ότι πρόκειται για την παράθεση της επίσημης προπαγάνδας των ανθρωποχασάπηδων, η οποία είναι ιδιαίτερα λυπηρό να αναπαράγεται, χωρίς να προσθέτει αυτός που κάνει την ανάρτηση την γνώμη του επί των γραφομένων.

“Οι στρατιώτες αντιμετώπισαν λιντσάρισμα”. “Κάποιος διέπραξε ένα σφάλμα και οι μαχητές του κομάντο πλήρωσαν το τίμημα”

Επιχειρούν να πείσουν δηλαδή τα φερέφωνα των ανθρωποχασάπηδων, ότι δεν ήταν θύτες, αλλά θύματα αυτής της δολοφονικής ενέργειας. Ότι αντέδρασαν ευρισκόμενοι σε νόμιμοι άμυνα, όταν κάποιος από τους κομμάντος του Ισραήλ, δεχόμενος επίθεση, αντέδρασε δήθεν υπερβολικά, με αποτέλεσμα "οι μαχητές του κομάντο να πληρώσουν το τίμημα". Δηλαδή οι εκπαιδευμένοι και φανατισμένοι δολοφόνοι του ισραηλινού στρατού να ρίξουν στο ψαχνό σε βάρος αθώων. Και είναι εκπαιδευμένοι και φανατισμένοι δολοφόνοι, διότι δεν πάει ο καθ' ένας να γίνει κομάντο. Επιλέγεται και συμφωνεί.

Κατά τα άλλα "μας συγχωρείτε, λάθος! Όλα έγιναν από λάθος!"
Τότε γιατί κρατάτε ρε γουρούνια τους Έλληνες ανθρωπιστές στην φυλακή;

Ποια είναι όμως η πραγματικότητα για τα συμβάντα αυτά, που απέδειξαν ότι το ισραήλ δεν σέβεται καμία νομιμότητα, όταν πρόκειται να εφαρμόσει την μεθοδολογία των Ες ες;

Στην άνωθεν πρώτη φωτογραφία εικονίζεται φυλλάδιο με συγκεκριμένες φωτογραφίες, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και αυτές κάποιων από τους ανθρωπιστές που επέβαιναν στα πλοία της ανθρωπιστικής βοήθειας, που έχασε κατά την διάρκεια της συμπλοκής ένας από τους ισραηλινούς κομάντος. (Δες και ). Αυτό πιστοποιεί ότι μέρος της σχεδιασμένης αυτής επιχείρησης είχε σαν στόχο την δολοφονία συγκεκριμένων προσώπων που επέβαιναν στα πλοία. Άρα η επίθεση, οι τραυματισμοί και οι φόνοι ήσαν όχι μόνο ηθελημένοι, αλλά και εξόχως οργανωμένοι. Βεβαίως και οι συλλήψεις και οι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ φυλακίσεις ΕΛΛΗΝΩΝ, δυο από τους οποίους είναι μάλη του "ΑΡΔΗΝ", ενός περιοδικού και συλλόγου, που δεν έχει καθιερωθεί μόνο ένεκα του προοδευτικού του προσανατολισμού, αλλά κυρίως ένεκα του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ που διεξάγει.

Ξεχύθηκαν τα πληρωμένα αμερικανοσιωνιστικά μεμέτια στα φόρα του διαδικτύου, για να επιχειρηματολογήσουν, ότι όσοι καταδικάζουμε την κανιβαλική αυτή ενέργεια του Ισραήλ, υποστηρίζουμε την Τουρκία, τον νεοοθωμανισμό και ότι δεν είμαστε πατριώτες. Τα μέλη όμως του Άρδην που βρίσκονται στις φυλακές του κράτους - εκτρώματος, επαρκούν για να τεκμηριώσουν στην πράξη, ποιος είναι οι αντεθνικοί, πληρωμένοι χαφιέδες που χυδαιολογούν στα φόρα. Στην ηλικία που βρίσκονται, κάθε αξιοπρεπής άνθρωπος οφείλει να εργάζεται. Είναι σε θέση αυτοί, ενώ στήνουν ολημερίς τσαντίρι στα φόρα, να προσκομίσουν μια έντιμη εκκαθάριση μισθού σε κάποια πραγματική εργασία, αντί να ξημεροβραδιάζονται λιβανίζοντας τους πολιτικάντηδες, τις ΗΠΑ και το ισραήλ, αυτά τα πληρωμένα ανδρείκελα που το παίζουν πατριώτες;

Κάθε πλοίο που δέχεται πειρατική επίθεση δικαιούται να αμυνθεί.
Αυτά που έδωσαν οι ισραηλινοί στην δημοσιότητα, ενώ έκανα λόγω για μαχαίρια, τσεκούρια και περίστροφα, ήταν φωτογραφίες από δυο σφεντόνες με νάιλον μπίλιες και μερικές σιδερόβεργες, όπως αυτές που υπάρχουν κάπου σε κάθε πλοίο.

Με φτηνά επικοινωνιακά τρικ, όπως η δεύτερη άνωθεν φωτογραφία, που δημοσίευσαν, του ανθρώπου που φοράει αραβικά ρούχα και κρατάει το γυριστό μαχαίρι, προσπάθησαν με τον πλέον χονδροειδή τρόπο να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Όποιος προσέξει όμως την φωτογραφία, από το παράθυρο μπαίνει φως της ημέρας, ενώ η ισραηλινή επίθεση έγινε στις τέσσερις της νύκτα.

Το θέμα αυτό όμως δεν μπορεί να εξαντληθεί εδώ, διότι με αυτό παίζεται ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι του πολιτικάντικου κατεστημένου στην Ελλάδα, είτε αυτό είναι Πασόκ είτε η δεξιά σε όλες τις διασπάσεις, με στόχο την συμπόρευση της χώρας μας με την επιθετική πολιτική του ισραήλ, των ΗΠΑ και των τραπεζών που τα ελέγχουν εναντίον όλων στην περιοχή, ιδιαίτερα ενάντια στους Παλαιστινίους και τον Αρμαγεδδώνα που έχουν σχεδιάσει. Ούτως ώστε, πριν την επιβολή του διαμελισμού, να μας κάψουνε κιόλας, ώστε να εποικιστούν τα απομεινάρια του πρώην Ελλαδικού κράτους αποκλειστικά από αλλοδαπούς.
Περί αυτών όμως θα ακολουθήσει άλλη αναφορά.


Δείτε στον κάτωθι σύνδεσμο μαγνητοσκόπηση από τον τρόπο που πανηγυρίζουν τα βαμπίρ την επίθεση εναντίον των πλοίων της ανθρωπιστικής αποστολής. Χορεύοντας όπως στην Bohemian Groove, αυτήν την φορά γύρω από ένα ταλμουδιστή ραβίνο. Τον "άνθρωπο του θεού", που φτάνει σε παροξυσμό, επειδή θα μείνουν κάποια παιδιά χωρίς τρόφιμα και φάρμακα. Για ποιόν θεό όμως μπορεί να πρόκειται σε μια τέτοια περίπτωση; Διαβάστε και τις "ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ" στο scribd.com.

http://www.liveleak.com/view?i=6a3_1275348204





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το είδα και εγώ... αλλά προβληματιστηκα διοτι από τη φωτογραφία δε φαίνεται καθαρά ποιοι είναι ποιοι

ίσως οι κομμάντος έχουν μαζί τους το φυλλάδιο με φωτογραφίες για να αναγνωριζουν τυχόν γνωστους στις ισραηλινές αρχές ακτιβιστές,

το επιχείρημα ευκόλως αντιστρέφεται υπέρ του ισραήλ νομίζω, οτι γνωριζαν οτι επικειται τουρκικη προβοκατσια

Μποτίλια στο πέλαγος είπε...

Από την στιγμή που αποκαλείς την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας "προβοκάτσια", είσαι κόπανος και να πας να φτύσεις σε σκουπιδότοπους αλλού. Ρεμάλι.