25 Ιουνίου, 2010

ΚΡΕΣΕΝΤΑ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ ΣΕ ΞΙ ΦΑΛΤΣΟΡΕ - ΟΠΟΥΣ 1


"Η βασική μου εμπιστοσύνη έγκειται στο ότι μέσω εμού ομιλεί ο Θεός. Χωρίς αυτήν την προϋπόθεση δεν θα ήταν δυνατόν να επιτελέσω το έργο μου"
George Bush (jun.)
"Bush meets with Amish"
Εφημερίδα "Lancaster New Era", φύλλο 16ης Ιουλίου 2004


Μετά την έλευση της νηοπομπής επί πλέον πολεμικών πλοίων των ΗΠΑ από την διώρυγα του Σουέζ στις 8 Ιουνίου και την ταυτόχρονη παροχή αεροδιαδρόμων από την Αίγυπτο και την Σαουδική Αραβία στο Ισραήλ με στόχο την διεξαγωγή επίθεσης στο Ιράν, αλλά και την συνεχή διόγκωση της πετρελαιοκηλίδας στον κόλπο του Μεξικό, που προσλαμβάνει όλο και πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις, έχει καταστεί φανερό ότι κάποιοι κλιμακώνουν με καλπάζουσα ταχύτητα τον Αρμαγεδδώνα.

Με ιδιαίτερα απειλητικό τρόπο αποκτούν επικαιρότητα μέσα σε αυτά τα πλαίσια κάποιες προφητείες και τα αντίστοιχα κείμενα - άλλα από τα οποία ανήκουν στον Χριστιανισμό, άλλα στον Ιουδαϊσμό και αλλά στο Ισλάμ - που καταλήγουν σε ένα κοινό παρονομαστή:
Μέσα από το άνοιγμα κρουνών αίματος και την καταστροφή μέγα μέρους της ανθρωπότητος θα επέλθει ο "αναμενόμενος μεσσίας". Φέρων διαφορετικό όνομα για κάθε θρησκευτική κατεύθυνση ή σέκτα, "περιέργως" όμως μέσα από κοινώς προβλεπομένη διαδικασία τρομερού και άνευ προηγουμένου αιματοκυλίσματος.


Νομίζω ότι αυτά που εντοπίζει στο ιδιαίτερα εύστοχο κείμενό του ο Μιχάλης Καλόπουλος, που στην συνέχεια παραθέτω, μπορούν να τεκμηριωθούν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο από τα τεκταινόμενα, τα οποία συσσωρεύονται εδώ και αρκετά χρόνια. Η δράση των φανερών και κρυφών ιερατείων, που συγκροτούν τον πυρήνα των εξουσιαστικών αλήτ, οι οποίες κλιμακώνουν την σύγκρουση μέχρι το απροχώρητο, δείχνει όλο και πιο ξεκάθαρα το αληθές της εκτίμησης του Καλόπουλου, ότι οι προφήτες δεν προφήτευσαν αλλά προ-φύτευσαν. Οι εντοπισμοί τους για τα μελλούμενα - ειδικά αυτοί που έχουν εσχατολογικό περιεχόμενο - αποτελούν πρόγραμμα δράσης για κάποιους. Δεν πρόκειται για πρόβλεψη, αλλά για προκαθορισμό γεγονότων που καλούνται να πραγματοποιηθούν από οργανωμένα κυκλώματα, με στόχο την επιβολή κάποιων τελικών στόχων τους:

http://greatlie.com/xristianismos/bible/609-armagedon-oi-profites-mas-apeiloun-akoma.html

Αρμαγεδών: οι προφήτες μας απειλούν ακόμα
Του Μ. Καλόπουλου


Η μεγαλύτερη απειλή από καταβολής κόσμου είναι ακόμα μπροστά μας: «Έθνη πολλά συνήχθησαν εναντίον σου Ιερουσαλήμ λέγοντα, ας επιβλέπει ο οφθαλμός μας επί την Σιών. Αλλά τα σχέδια μου δεν γνωρίζουν και (τα έθνη) δεν καταλαβαίνουν τις προθέσεις μου, που είναι να τους συγκεντρώσω σαν τα δεμάτια στο αλώνι για να τους αλωνίσω. Σήκω και αλώνιζε θυγάτηρ Σιών, διότι θα σε κάνω δυνατή σαν ταύρο με σιδερένια κέρατα και χάλκινες οπλές, για να ποδοπατήσεις (Μασ: κατασυντρίψεις. Ο΄: λεπτύνεις – εξασθενίσεις) πολλούς λαούς, και ν’ αφιερώσεις τα λάφυρα (Μασ: τα διαρπάγματα και την περιουσία) αυτών σε μένα τον Κύριο» (Β.Β.) Μιχαίας Δ΄11-16 Αυτή λέει η «ιερή μας Βίβλος»!
Ας τους αφήσουμε όμως να μας αφηγηθούν, την προσφιλή προφητική τους στρατηγική: «Προσέξτε τον καιρό ακριβώς εκείνο που θα αποκαταστήσω τον Ιούδα και την Ιερουσαλήμ, θα συγκεντρώσω όλα τα έθνη και θα τα φέρω στην κοιλάδα που ονομάζεται Ιωσαφάτ (κοιλάδα μπροστά στην Ιερουσαλήμ). Εκεί θα κριθούν για ότι έκαναν στον λαό μου τον Ισραήλ… (Μασ: τον οποίον διέσπειραν μεταξύ των εθνών)… τον λαό μου που ξεπουλήσατε στους Έλληνες, ώστε να απομακρυνθούν από την χώρα τους. Εγώ όμως θα τους ξεσηκώσω από τον τόπο όπου τους πουλήσατε και το κακό που κάνατε θα σας το ανταποδώσω… Βάλτε δρεπάνι! Ο καρπός είναι ώριμος να θεριστεί. Μπείτε στο πατητήρι (Μασ: ο ληνός είναι πλήρης) κι αρχίστε να πατάτε! Είναι γεμάτο. Τα λαγήνια (Μασ: υπολήνια) ξεχείλισαν… Μεγάλος θόρυβος από τα πλήθη στην κοιλάδα της δικής. (θόρυβος εδώ είναι η προφητική έκφραση για την “καταπάτηση” αμέτρητων ψυχών) Ο Κύριος θέλει βρυχίσει εκ Σιών… (προσέξτε τώρα την απαραίτητη αποκάλυψη του μηχανισμού της συντέλειας που ακολουθεί) Την ημέρα εκείνη… Σ’ όλα τα ρυάκια του Ιούδα θα τρέχουν νερά, και μια πηγή απ’ τον ναό θα αναβλύζει και θα ποτίζει την ξερή κοιλάδα… εγώ ο Κύριος που κατοικώ στην Σιών θα εκδικηθώ»! (Β.Β Ιωήλ Δ΄1-18 . Μασ. Γ΄)
Το βιβλίο της εθνο-διαμελιστικής μαγγανείας, πραγματικά σε μεγάλα αποκαλυπτικά κέφια!
Όταν ο διαχρονικός προφήτης προφητεύει, απλώς προ-αναγγέλλει, προ-καθορίζει και προ-δεσμεύει (προ-”φυτεύει”) τις εξελίξεις, και με λεπτές αναφορές στη μεθοδολογία, προ-παραγγέλνει συγκεκριμένες εξελίξεις που ο ίδιος δρομολογεί για το μέλλον!
Στην Αποκάλυψη λοιπόν, όπως το θέλουν οι συγγραφείς της και παραγγελιοδότες της τύχης των λαών. Ο Γιαχβέ, δηλώνει ότι πρόκειται να εξοντώσει-εξουθενώσει τα έθνη, σε έναν άλλο, επίσης παρόμοια μοναδικό τόπο! Διαβάζουμε: «πνεύματα όμοια με βατράχια, που κάνουν τερατουργίες, στέλνονται στους βασιλιάδες όλης της γης για να τους συνάξουν στον πόλεμο που θα γίνει την μεγάλη εκείνη μέρα του (εβραϊκού) θεού… τα πνεύματα μάζεψαν τους βασιλιάδες σ’ έναν τόπο καλούμενο εβραϊστί Αρμαγεδδών» (Β.Β. και Μασ.). Αποκάλ. ΙΣ΄16
Τώρα λοιπόν, μπορούμε καλύτερα να καταλάβουμε τους εντολοδότες προφήτες των βιβλικών γραφών, όταν συνδέουν την μαζική ήττα των εθνών, με την Μεγιδδώ και τον Αρμαγεδδώνα!
Όπως λοιπόν διαβάσαμε λίγο παραπάνω στην Αποκάλυψη, τα έθνη με ακατάπαυστα υποσχεσιακά κοάσματα βατράχων (όπως πολύ απλοϊκά η Αποκάλυψη παρομοιάζει τους εθνοσυνάχτες), θα ξεγελαστούν και πρόθημα θα προχωρήσουν σε μια, ή περισσότερες, πολλά υποσχόμενες συνάξεις.
Η “σύναξη” όμως αυτή, ή οι συνάξεις, δεν θα γίνουν οπουδήποτε, παρά σε έναν ή περισσότερους “τόπους”, που (όπως η κοιλάδα Ιωσαφάτ και η Μεγιδδώ), θα εξασφαλίζουν τα συγκεκριμένα πλεονεκτήματα μαζικής εξάρτησης (άρδευσης) των εθνών, απ’ τους εντολοδότες των εθνοκραχτών βατράχων. Να λοιπόν η λειτουργική βάση του Αρμαγεδδώνα! Εθνοσυνάξεις, με απόλυτο έλεγχο δίψας και πηγών!!!
Προϋπόθεση λοιπόν για την τελική κρίση και καταστροφή των εθνών… η γενικότερη “διατροφική” τους κηδεμονία!!!
(Επί του συγκεκριμένου αποκτά ιδιαίτερη σημασία το θέμα με την ακατάσχετη έκχυση πετρελαίου στον κόλπο του Μεξικό και θα ακολουθήσει ιδιαίτερη ανάρτηση).

Ο Πάπας του ελευθεροτεκτονισμού Albert Pike είχε γράψει ήδη από τον πρόπερασμενο αιώνα στό βιβλίο, που υπέχει ρόλο μανιφέστου για τις μασονικές στοές, "Morals and Dogma",
http://www.hermetics.org/pdf/masonry/Albert_Pike_-_Morals_and_Dogma.pdf
ότι θα απαιτηθούν τρεις παγκόσμιοι πόλεμοι για την επιβολή της "νέας τάξης".


Στην ουσία η "νέα τάξη" αποτελεί τον απώτερο στόχο ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου παγκοσμίου επιβολής κάποιων ετερόκλητων εξωτερικά ιερατείων, τα οποία συνδέονται τόσο από κοινή εσχατολογική προπαγάνδα, όσο και από συγκεκριμένους λειτουργικούς οργανωτικούς δεσμούς.
Αυτοί οι δεσμοί έχουν εκδηλωθεί στο παρελθόν με συγκεκριμένο τρόπο, ο οποίος έγινε σαφώς αντιληπτός, σε όσους τολμούν να αναζητούν την αλήθεια, με το τον τρόπο που αυτή εκδηλώνεται στην ιστορική πραγματικότητα και να την αντιμετωπίζουν χωρίς σκοπιμότητες. Δύο πολύ χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιου είδους υπόγειων διασυνδέσεων ήταν η σχέση μεταξύ του παπικού Τάγματος των Ιπποτών του Ναού και του ισλαμικού αποκρυφιστικού τάγματος των Ασσασίνων. Αλλά και οι διασυνδέσεις, που συχνότατα βγήκαν στην επιφάνεια, μεταξύ της Ισλαμικής Αδελφότητος που εδρεύει στο Κάιρο και από την οποία προέρχονται οργανώσεις όπως η λεγόμενη "Αλ Κάιντα", οι Ταλιμπάν και η Χαμάς, αρχικά με τους Ναζί, στην συνέχεια με την Ιντέλιτζες Σέρβις και τελικά με την CIA (Για την Ισλαμική Αδελφότητα και το πατρονάρισμά της από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες έχει προηγηθεί ανάρτηση κλήση της ανάρτησης 08.12.2008).

Σε αυτά πρέπει να προστεθεί και ο ρόλος που έπαιξαν οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες στην εκθρόνηση του Σάχη της Περσίας και στην επικράτηση του Αγιατολάχ Χομεϊνί και των Μουλάδων. (Το θέμα αυτό είναι ιδιαίτερο και ακολουθήσει προσεχώς ανεξάρτητη αναφορά).
Το ίδιο ισχύει όσο αφορά την υπόθαλψη του αρχηγού της Ιρανικής αντιπολίτευσης Ραφτσαντζάνι και της δημοκρατικής στροφής που είχε λάβει χώρα στην διάθεση των Ιρανών πριν τις τελευταίες εκλογές, από τον Τζορτζ Μπους, ο οποίος με εμπρηστικές δηλώσεις φρόντισε να ανακτήσουν την υπεροχή ξανά τα ιερατικά γεράκια γύρω από τον Αχμεντινετζάντ (δες και το βίντεο με τον καθηγητή Δρ. Wolfang Eggert στο τέλος της ανάρτησης. Πρόκειται για το τρίτο μέρος μιας συνέντευξης - δυστυχώς στα γερμανικά - ενώ όλη η σειρά των βιντεοσκοπήσεων παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον. Από το scribd.com μπορεί να κατέβει ατελώς και το βαρυσήμαντο ιστορικό έργο του Δρ. Eggert "Israels Geheimvatikan") .ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑ:
Η ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΟΣ - ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ - ΥΠΕΡΒΑΣΕΩΣ

Στην εσχατολογία που προβάλει ο ελευθεροτεκτονισμός έχω αναφερθεί στις "Θρησκειολογικές Προσεγγίσεις", που μπορούν να κατέβουν από το scribd.com. Αυτό το μυητικό τάγμα (δεν προτίθεμαι να αποδώσω χαρακτηρισμούς, διότι αυτοί καλόν είναι να προκύπτουν δια παν έκαστον από την μελέτη των δεδομένων των φαινομένων) κάνοντας χρήση μια δυαρχικής οντολογίας αντιμάχεται την αρχή της Τριαδικότητος, τουτέστιν της αρχής της διαλεκτικής και της υπερβάσεως των αντιθέτων, αναπαράγει στο τυπικό του την επανοικοδόμηση του Ναού του Σολομώντος, την οποία δρομολόγησε το Τάγμα των Ιπποτών του Ναού. Η μόνιμη αναφορά των βαθμών μύησης στους ιππότες, με απόληξη στον 33ο βαθμό, ο οποίος φέρει την ονομασία "Ιππότης Εκδικητής της Ιερουσαλήμ" είναι εύλογη.
Η λατρεία του Μολόχ είναι επίσης φανερή με την μετάβαση από τους λεγόμενους "συμβολικούς" στους "μυητικούς" βαθμούς, κατά τον 18ο βαθμό που ονομάζεται "Ιππότης Ροδόσταυρος". Ο ερυθρός σταυρός αποτελεί Βαβυλωνιακό σύμβολο του ηλίου (και είναι πολύ ορθή η παρατήρηση του ιστολογίου "Έλλην VS χάος" ότι η σημαία των Σκοπίων - και βέβαια όχι μόνο - αναπαριστά εωσφορικό συμβολισμό, ως σκοπίμως στρεφομένη εναντίον του Ελληνικού Πνεύματος, το οποίο κυοφόρησε την Τριαδικότητα - Διαλεκτική - Υπέρβαση).

Το κτύπημα των ξιφών προς τα άνω από τους τέκτονες 33ου βαθμού με την κραυγή "Νακέμ Αδονάι" (Θα εκδικηθούμε τον Θεό) καθώς και η σαφής πολεμική ενάντια στην Τριαδικότητα μέσα από τον "μύθο του Χιράμ" αποκρυσταλλώνουν τους απώτερους στόχους του τάγματος. Σύμφωνα με την συμβολική του τεκτονισμού, ο Χιράμ ήταν αρχιτέκτων από την Τύρο της Φοινίκης, ο οποίος πρωτοστάτησε στην οικοδόμηση του ναού του Σολομώντος. Υποτίθεται ότι έπεσε θύμα τριών δολοφόνων (συμβολισμός της αρχής της Τριαδικότητος, την οποία καλείται να καταργήσει ο τεκτονισμός) όταν "οικοδομήσει ξανά τον Ναό", στον οποίο βάσει της καβαλιστικής εσχατολογίας θα ενθρονιστεί ο "μεσσίας".


ΚΑΒΒΑΛΙΣΤΕΣ ΧΑΣΙΔΙΜ: Η ΣΕΚΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΝ CHADAD LUBAVITCH ΩΣ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΜΕΣΣΙΑΝΙΣΜΟΥ

Η σέκτα περί τον CHADAD LUBANOVITCH, ο οποίος είναι επικεφαλής της KABBALA-CHURCH στις ΗΠΑ εξασκεί τεράστια θρησκευτική και πολιτική επιρροή παγκοσμίως. Ο Lubavitch θεωρείται ο "μεσσίας πριν τον μεσσία". Συμφώνως προς τις καββαλιστικές απόψεις των χασιδίμ αναμένονται δυο μεσσίες. Ο πρώτος, Μπεν Γιοσουά, θα προετοιμάσει την οδό της ελεύσεως του δευτέρου, Μπεν Ντάβιντ, ο οποίος προορίζεται να είναι και ο εν τέλει μεσσίας.
Οι χασιδίμ θεωρούν τον εαυτό τους και κυρίως τον επικεφαλής τους Lubavitch, έκφραση του Μπεν Γιοσουά.
Η σέκτα αυτή έχει καταφέρει να θέσει υπό την επιρροή της την πλειοψηφία των Εβραίων αρχιραββίνων. Το ποσό χρημάτων που δαπανά ετησίως για την διάδοση των στόχων της είναι 100 εκατομμύρια δολλάρια, ίσο δηλαδή με το ήμισυ του ποσού που δαπανά το Βατικανό.
Ο προκάτοχος του Lubavitch, ραββίνος Schneerson ο οποίος πέθανε το 1994
, είχε τιμηθεί με το χρυσό μετάλιο του Κογκρέσσου των ΗΠΑ, το οποίο αποτελεί την υψίστη διάκριση που αυτό απονείμει, ένεκα της προσφοράς του "στην παγκόσμια παιδεία, τα ήθη και την ανάπτυξη της καλοσύνης.
Παρόλο που σε βάρος αυτής της σέκτας έχουν λάβει χώρα επανειλημμένα μηνύσεις και κλήθηκε αυτή να λογοδοτήσει στα ομοσπονδιακά δικαστήρια για διασυνδέσεις με την μαφία, χρηματιστικές παρανομίες και χοντρό εμπόριο ναρκωτικών, το 1983, με αφορμή τα 80α γενέθλια του Schneerson, το Κονκρέσσο καθιέρωσε την επέτειο των γενεθλίων του ως "Εθνική Ημέρα Παιδείας" - National Day of Education.
Τα προκλητικά κυρήγματα της σέκτας για ανάγκη της ελεύσεως του μεσσία μέσα από την διεξαγωγή του τρίτου παγκοσμίου πολέμου, στάθηκε αιτία να εξαπολύσουν εναντίον της σφοδρές επιθέσεις ραββίνοι που δεν θέλουν να συμμετέχουν στο τεχνητό στήσιμο του Αρμαγεδδώνα, όπως ο πρώην ραββίνος της συναγωγής του Βερολίνου Walther Rothschild, ο οποίος χαρακτήρισε την σέκταύν
"συνάθροιση ψυχικώς νοσούντων ατόμων".
Η σέκτα αποτελεί τον σκληρό πυρήνα του ριζοσπαστικού Σιωνισμού. Μέλη της είναι ο επικεφαλής της παγκόσμιας τράπεζας και αρχιτέκτων της εισβολής στο Ιράκ Paul Wolfowitz και ο Binjamin Netanjahu.
Ο Lubanovitch θεωρείται ο πραγματικός παρασκηνιακός ηγέτης του Ισραήλ.

Οι συνεχείς αναφορές της σέκτας στην ανάγκη του ολοκαυτώματος του Αρμαγεδδώνα, ώστε να συντελεστεί η έλευση του Μεσσία, με κήρυγμα το οποίο ταυτίζεται στα βασικά του με την αντίστοιχη προπαγάνδα των Πεντηκοστιανών και άλλων "ριζοσπαστών χριστιανών" τύπου Μπους, αλλά και των Σιιτών και ομάδων των Σούφι, οδήγησε στην συγκρότηση της δημιουργίας πρωτοβουλίας πολιτών, οι οποίοι συλλέγουν υπογραφές ενάντια στην κλιμάκωση του Αρμαγεδδώνα:

http://apocalypse-no.net/en/


συνεχίζεται...
7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο την αρχαια απολλωνια λεμε οχι στον πολεμο ναι στην ειρηνη και τον ανθρωπο νδσ

Ανώνυμος είπε...

Kαλημέρα Μποτίλια.

die Spannung ist hoch

@αλλενάκι

Ανώνυμος είπε...

Νακέμ Αδονάι = Θα εκδικηθούμε τον θεό.

Δυο ερωτήσεις

Γιατί άραγε να είναι κακό αυτό ;
Ποιόν απ'ολους τους θεούς ;

Mούσα είπε...

Ωστε ο λυκάνθρωπος ο Wolfowitz πρωτεργάτης.?!
Τωρα κατάλαβα γιατί αγωνιούσες να ολοκληρώσεις και να δημοσιεύσεις το καινούριο κείμενο.
Παρολο που υπάρχει και συνέχεια τα είπες όλα εδώ.
Αποκάλυψη.
Να προσέχεις.

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον αυτοι εχουν να χασουν περισσοτερα

nikos είπε...

http://www.globaltimes.cn/www/english/sci-edu/world/2010-04/519559.html

nikos είπε...

το νέο σχέδιο "Riese" του Αδόλφου αποθήκευσης πυρηνικών σκουπιδιών στην περιοχή μου ..και θέσπισε με Νόμο 3320 ο Σημίτης Παχτας και συνεχίζουν ..μέχρι σήμερα ακάθεκτα με χρηματοδοτήσεις http://antigoldgreece.wordpress.com/2010/06/13/drilling/ δεν θα περάσει ..