03 Μαΐου, 2010

ΕΤΟΙΜΗ Η ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΕ. ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ







Κάποιοι άνθρωποι εκκολάφθησαν από την κούνια τους για να επιτελέσουν ένα συγκεκριμένο ρόλο. Γι' αυτούς η πρακτική τους είναι αυτονόητη. Δεν υπάρχουν δισταγμοί, τα περιθώρια συνειδησιακών ελέγχων έχουν περιοριστεί έντεχνα στο ελάχιστο.
Ομιλούν για την "πατρίδα τους" και εννοούν εκείνο το τερέν στο οποίο από πολύ μικροί προετοιμάστηκαν να δράσουν κατ' εντολή του "καλού τους θείου". Αυτού που τους υποσχέθηκε να τους κάνει "μεγάλους και τρανούς". Οι "θείοι" γνωρίζουν τα πάντα, αποτελούν εκπροσώπους της ανώτατης τάξεως επί γης, συγκροτούν την παγκόσμια εξουσία, παίζουν την υδρόγειο σαν μπαλάκι, όπως ο Σαρλώ στον "Μεγάλο Δικτάτορα". Κατέχουν μηχανισμούς παγκόσμιας επιβολής, από τις δαγκάνες των οποίων δεν μπορεί να ξεφύγει κανείς, ως εκπρόσωποι του άρχοντος του κόσμου τούτου. Εκτός αν υπάρχουν αφελείς που πιστεύουν, ότι η Goldman Sachs δουλεύει για τις Ελλαδικές κυβερνήσεις και όχι οι Ελλαδικές κυβερνήσεις για την Goldman Sachs. Ας το εκφράσουμε με πιο απλό τρόπο, όπως ο Βλαδίμηρος Ντοστογιέφσκι στους "Αδελφούς Καραμαζόφ": "Εφόσον δεν υπάρχει θεός, όλα επιτρέπονται".
Αφού πράξουν το "καθήκον" τους, ο θείος θα τους χαμογελάσει και θα τους χαϊδέψει το κεφάλι. Μετά θα τους πετάξει στα απόβλητα των αναλωμένων πολιτικών. Την ανθρώπινη χωματερή με τα κέρινα ομοιώματα που ονειδίζουν όσοι στις κοινωνίες διαθέτουν ίχνος ήθους και κουκούτσι μυαλό. Γιατί ο Θείος πρέπει να μένει πάντοτε άμεμπτος, ώστε να μπορεί να κατασκευάζει και να θέτει σε κίνηση τα επόμενα ανίψια, που θα τα κάνουν λίμπα, ώστε να σταθεί εφικτή η αποκατάσταση του Μολόχ, του "Μεγάλου Θεού" που οι θείοι υπηρετούν.

Αποδείχτηκε στην πράξη, ότι οι θείοι για να οδηγήσουν μια χώρα στο ΔΝΤ. αρκεί να εφαρμόσουν μια απλή ταχυδακτυλουργία. Αφού όμως έχουν προηγουμένως εκπορνεύσει αυτήν την χώρα μέσω των εγχώριων πολιτικών εντολοδόχων τους. Κάθε επίδοξος Πρωθυπουργός γνωρίζει από καιρό, ότι εάν δεν περάσει από την λέσχη, χρίσμα δεν του δίνεται. Εκεί θα δεσμευτεί για κάποιες βασικές απαιτήσεις των θείων, οι οποίοι διαθέτουν επί πλέον την ικανότητα να παρουσιάζουν τις εντολές τους, ως την καλύτερη επιλογή για τον τόπο. Αφού προηγουμένως έχουν λάβει όλα τα κατάλληλα μέτρα ώστε να μοιάζει δήθεν η εν λόγω "ρύθμιση" αναπόφευκτη, την επιβάλλουν ως τρέχον μέτρο μιας αλυσίδας αποδόμησης των πάντων.
Μπάζα, μπάζα, μπάζα. "Ας τους μετά να εκπληρούν οι ίδιοι για μια "νέα τάξη"". "Τάξη νάναι κι ότι νάναι".
Το τέχνασμα που ακολουθήθηκε ήταν στην βάση του προκλητικά απλούστατο. Η κυβέρνηση μιας υπερχρεωμένης χώρας μηδενίζει η ίδια βερμπαλιστικά τα δημόσια οικονομικά της χώρας, το οποία οπωσδήποτε επί σειρά ετών έχουν διαβρωθεί από το ίδιο κατεστημένο. Επόμενο είναι τότε να ανέβουν τα Spreads, το κόστος δανειοδότησης, λόγω ρίσκων. Με μια χρηματιστηριακή χειραγώγηση οι τράπεζες που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι ανεβάζουν ταυτόχρονα τα ασφάλιστρα αυξάνοντας υπέρογκα τους τόκους. Με το short selling το στημένο παιχνίδι επιταχύνεται ραγδαία. Στην συνέχεια τα στημένα πρακτορεία αξιολόγησης των τραπεζών μηδενίζουν την δανειοληπτική φερεγγυότητα της χώρας. Η ορολογία που χρησιμοποιούν προέρχεται από την Χιονάτη και τους επτά νάνους: "Pigs". Μοιραία σερβίρεται η σούπα διοξίνης, ότι το ΔΝΤ. δίνει χρήματα με φτηνό επιτόκιο, ως "έσχατη λύση", τουλάχιστον με διάθεση ανοχής στον κάθε λιγούρη κηφήνα, που δεν έμαθε να κοπιάζει αναλόγως, για την διεκδίκηση μιας αξιοπρεπούς διαβιώσεως.

Σήμερα και ο τελευταίος άσχετος προς αυτά τα θέματα εφ' όσον θέλει - και εάν δεν θέλει να το πράξει είναι ή στημένος προβοκάτορας ή βλαξ - μπορεί να κατανοήσει τον στημένο μηχανισμό που οδήγησε την Ελλάδα στο ΔΝΤ.
Να τους χαρακτηρίσουμε προβοκάτορες, πέμπτη φάλαγγα, κουίσλιγκς, ταξιαρχία του εχθρού, δράκουλες του διεθνούς κατεστημένου, που σχεδιάζει την πλήρη διάλυση της χώρας;

Που αποσκοπεί όμως το ξεπούλημα της χώρας στο ΔΝΤ; Μήπως στο να σώσουν οι δανειστές τα χρήματα που κινδυνεύουν; Μήπως στο να βάλουν στην τσέπη τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της πλουσιότερης από πλευράς πλουτοπαραγωγικών πηγών χώρας παγκοσμίως, που είναι η Ελλάδα, μέσα από τον διαμελισμό και την ολοκληρωτική διάλυση του Ελλαδικού κρατιδίου, ή κρύβεται κάτι περισσότερο ακόμη πιο άνομο και καταστροφικό από πίσω;

Όταν παραδοθεί κάποιος στο έλεος των ορκισμένων εχθρών του, που στην περίπτωση του Ελληνισμού αυτοί είναι τα ανθελληνικά κυκλώματα, δηλαδή, για να το εκφράσω με οντολογικούς όρους, πρόκειται για τους διαρχιστές - παραπέμποντας για πολλοστή φορά στο κείμενό μου "Θρησκειολογικές Προσεγγίσεις" στο scribd.com - διότι στην οντολογία πιστεύω ότι βρίσκεται το κλειδί, εφ' όσον αυτή αποτελεί την αφετηρία για τα υπόλοιπα, τότε αυτοί επιχειρούν να τον καταστρέψουν ολοσχερώς.

Γι αυτό οι Βυζαντινοί προτίμησαν τους Αγαρινούς το 1453, παρά τον Γνωστικισμό των Δυτικών, τον Μανιχαϊσμό των Φράγκων, το Μολόχ των Αγγλοσαξόνων της Βαβυλόνος, τον Βαφομέθ των σταυροφόρων του Πάπα (Βαφή μήτιος = πνευματικό βαφτισμα, μήτις = πνεύμα) τους Βενετσιάνους εμπόρους των εθνών - τα "γεννήματα εχιδνών" της Βαβυλωνίου αιχμαλωσίας) .
Οι Τούρκοι ήταν βάρβαροι, μακέλεψαν, βίασαν, εξισλάμισαν, γιανιτσαροποίησαν. Όμως είναι γνωστό τοις πάσι, ότι πρόγραμμα εξάλειψης του Ελληνισμού δεν είχαν. Ήθελαν τους Έλληνες ραγιάδες, όπως τον καθένα που κατακτούσαν. Να πληρώνει φόρους και να κάνει τεμενάδες. Πολλοί προτίμησαν, αντί να πληρώνουν το χαράτσι, να εξισλαμισθούν. Επειδή η "ιερή" γλώσσα του Κορανίου ήταν τα Τουρκικά, στην πορεία έχασαν γλώσσα και συνείδηση.
Όμως όσοι αποφάσισαν να επιμείνουν, μπόρεσαν να μείνουν Γραικοί και γκιαούρηδες. Υπήρξαν μανάδες, που έκοψαν οι ίδιες δάκτυλα από τα παιδιά τους, για να τα σώσουν από το παιδομάζωμα. Άλλοι πήραν τα όρη και τα βουνά και έφτιαξαν τα Απάτητα. Όπως παραδέχεται ο αυτόπτης μάρτυς ιστορικός Σπυρίδων Τρικούπης, το κοινοτικό σύστημα αυτοδιοίκησης που επέτρεψε ο Οθωμανισμός στους Έλληνες, στηριζόταν σε αξιόλογη αυτονομία.
Διαβάζοντας το "Διηγήσεις Ελληνικής Φυλής" του Γέρου, ή τον "Καπετάν Μιχάλη" του Νίκου Καζαντζάκη, βλέπουμε να προβάλει η ίδια Υπέρβαση που σφράγισε το Πνεύμα του Ελληνισμού στις Θερμοπύλες. Διαβάζοντας Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη αισθανόμαστε να διαχέονται τα ίδια μαργαριτάρια ολόγυρα, όπως στην περίπτωση του Πινδάρου και του Ομήρου.
Συχνά, για να επιβιώσει ο Ελληνισμός ακολούθησε δρόμο υπόγειο. Όταν γράφει ο Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής στην "ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ", ότι οι αρετές είναι τέσσερις, δεν τον ενδιαφέρει ο παραμικρός πειθήνιος σεβασμός των υπηκόων στον Αυτοκράτορα, αλλά η Πλατωνική έννοια των αρετών και η ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ του Πυθαγόρα. Ο διαλεκτικός μονισμός, που ζωοποιεί την ουσία του Ελληνισμού. Ο Ελληνισμός όμως, έστω κι αν συχνά πορεύτηκε μέσα στις δαιδαλώδεις στροφές του λαβυρίνθου κατάφερε να επιβιώσει.

Από την στιγμή που τα μόμολα του Μαυροκορδάτου, στηριγμένα στον Αγγλικό χρυσό, παρεμβαίνουν στην Εθνική επανάσταση, πρακτορεύοντας τους Μολοχιστές, ξεκινάει η πραγματική, η ύπουλη επίθεση ενάντια στον Ελληνισμό. Δεν αμφισβητείται το όνομα, αλλά η ουσία, μέσα σε μια πορεία αλλοτρίωσης και μετάλλαξης, που κορυφώνεται στα πλαίσια της μεταπολίτευσης, η οποία αποτελεί την πλέον επικίνδυνη φάση εκούσιου εξανδραποδισμού του Ελληνικού λαού.
Έγκαιρα κάποιοι πνευματικοί άνθρωποι - με τους οποίους μπορεί να διαφωνώ σε πλείστα όσα - στη φάση που αυτή εκδηλώνει πλέον ορατά τους άνομους στόχους που υπηρετεί, διαπιστώνουν την βίαιη εγχείρηση που επιχειρείται τότε σε βάρος των Ελλήνων. Τον ευνουχισμό του εγκεφάλου και τον ακρωτηριασμό της καρδιάς.
Το 1978 εκδίδει ο Δημήτρης Δημητριάδης ένα πολύ σύντομο κείμενο, ως "σχέδιο ενός μυθιστορήματος", μεγέθους 40 πολύ μικρών σελίδων, με τίτλο "Πεθαίνω σαν Χώρα". Μέσα σε ένα παροξυσμό καταγγελιών, που αγγίζει τα όρια του ακατάσχετου υβρεολογίου, επιχειρεί με σχεδόν προφητικό τρόπο μια πρόκληση των συνειδήσεων. Κάποιοι θα ενστερνιστούν αυτόν τον λίβελο ως εγκόλπιον σωτηρίας έναντι των επερχόμενων.
Λίγα χρόνια αργότερα ο Χρήστος Γιανναράς θα θέσει με γλαφυρό τρόπο στο "FINIS GRAECIAE" το τέλος που μας απειλεί. Μια απειλή, η οποία αποκτά διαστάσεις αβύσσου εξαφάνισης. Όχι ως κάτι που συμβαίνει απότομα και αιφνιδιαστικά, αλλά ως αναπόφευκτη απόληξη των επιλογών που προηγήθηκαν. Διότι αυτές δεν ήσαν απλά σαθρές, αλλά δομούσαν μια στρατηγική πλήρους αποσάθρωσης.

Ας μην γελιόμαστε λοιπόν. Το ΔΝΤ. δεν έπεσε ξαφνικά από την πολιτική του Πασόκ. Οι Παπανδρέου, Πάγκαλος, Παπακωνσταντίνου και λοιποί ανέλαβαν τον ρόλο δημίου, ως εκτελεσταί μιας απόφασης, που είχε παρθεί πολλές δεκαετίες πριν.
ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΓΧΟΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΑΛΛΟΙ ΠΡΙΟΝΙΣΑΝ ΤΑ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΕΠΛΕΞΑΝ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ. ΟΧΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΑΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
Υπάρχει πλήρης συνενοχή σύνολου του πολιτικού κατεστημένου - χωρίς εξαιρέσεις - που φρόντισαν να φτάσουν τα πράγματα ως εδώ. Υπάρχει όμως και συνυπευθυνότητα του λαού, που συμπορεύτηκε με τον ένα ή άλλο τρόπο.
Για να πέσει νοκ άουτ η πλαδαρή Ελλαδική οικονομία δεν χρειάστηκε κάποιο κροσέ. Ούτε έστω μια καρπαζιά, ούτε ένα μικρό σπρώξιμο. Μια ροχάλα κατά πρόσωπον ήταν αρκετή, με τον στημένο διασυρμό μιας παγκόσμιας αποδιαπόμπευσης.

Και παρ' όλο το χάλι, στην φάση που με μια βαθιά ενδοσκόπηση απαιτείται μια αποφασιστική μετάνοια άνευ όρων, υπάρχουν άνθρωποι που συναινούν με το ξεπούλημα στο ΔΝΤ. Για λόγους "σωτηρίας της πατρίδας", "υπευθυνότητας" και τα τοιαύτα, ανταγωνίζονται με προτάσεις μιας σκόπιμης ή "σκοπιμότερης" εκποίησης εθνικής περιουσίας, εθίζοντας τον λαό στην ιδέα του ξεπουλήματος και της παραίτησης από την Εθνική κυριαρχία. Με κύριο επιχείρημα να μην επέλθει η "πτώχευση". Λες και η πτώχευση δεν είναι αναπόφευκτη, από την στιγμή που τα ανθελληνικά κυκλώματα την αποφάσισαν και την κλιμακώνουν.
Γνωρίζουν, ότι κατά παράδοση ο Ελληνικός λαός δεν συνθηκολογεί εύκολα. Έτσι ετοιμάζονται πολύ συνειδητά να φορτώσουν την πτώχευση σε όσους αναπτύξουν δραστηριότητες ενάντια στο ΔΝΤ. Και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη.
Νίπτοντες τας χείρας τους θα επιβάλλουν την πτώχευση, οδηγώντας μεσοπρόθεσμα την χώρα στο ολοκληρωτικό αδιέξοδο και το χάος. Με το ψεύτικο δίλημμα "ΔΝΤ. ή πτώχευση" θα προσπαθήσουν προηγουμένως ένα διχασμό του λαού στην βάση του εκβιασμού, εκμεταλλευόμενοι την ψυχολογία του σοκ, που επέβαλλαν.

Αναμφίβολα θα υπάρξουν σημαντικές διαμαρτυρίες, από όλους όσους θίγονται πραγματικά από τα μέτρα των σκυλευόντων. Όμως αυτοί που προγραμμάτισαν την κυβερνητική της πτώχευσης, έχουν εντάξει πολύ σκόπιμα αυτήν την διαδικασία στο λογικό διάγραμμα, αντιμετωπίζοντας τον λαό σαν σκυλί, που θα γαβγίσει όταν του πάρουν το κόκαλο. Πάντα τις αντιδράσεις που θα προκύψουν από τα σχέδιά τους, όχι μόνο τις εντάσσουν στην στρατηγική τους, αλλά τις εκμεταλλεύονται βάσει του ιδίου σχεδίου.
Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει, ότι δεν πρέπει οι διαμαρτυρίες να προσλάβουν έντονο χαρακτήρα. Τουναντίον, πρέπει να καταστεί κατανοητό, ότι η αποδοχή των σχεδίων καταστροφής της χώρας δεν είναι μόνο η πλέον καταστροφική εκδοχή, αλλά επιταχύνει την επιβολή του του στρατηγικού στόχου, που είναι η μετάλλαξη και η πλήρης εξουδετέρωση στην συνέχεια.

Όμως η διαμαρτυρία δεν πρέπει να λάβει χαρακτήρα εκτόνωσης, ως πράξη απόγνωσης. Ούτε να κατατεθεί στα ταμεία των βερμπαλιστών της "επαναστατικής" γυμναστικής, ως συστημική καραμέλα με κόκκινο περιτύλιγμα και το trade mark του σφυροδρέπανου ή άλλων .

Το ζητούμενο είναι να πάψει ο λαός να προσβλέπει σε έξωθεν σωτήρες ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.
Σε αυτήν την πρόκληση καλούμεθα όλοι να συμμετέχουμε. Διότι αυτά που μας ενώνουν είναι απείρως σημαντικότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ.

Αλλά και:

ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

8 σχόλια:

Ζάχαρη είπε...

Και εφοσον ο Θεος μας συγχωρει παλι ολα επιτρεπονται.Αυτο περπατησε επισης...

Ανώνυμος είπε...

αξίζει να προσέξουμε το σύνθημα του σήματος της "Ευρωχωροφυλακής": lex paciferat δηλ. ο νόμος, το δίκαιο φέρει την ειρήνη, δες Αφγανιστάν και αλλού.... Μετά το ΔΝΤ θάρθει και η Ευρωμπασκινερί!

Mάνια είπε...

'Οντως το πρόβλημα ειναι οντολογικό
Ουτε για τα λεφτα,ουτε για τις πλουτοπαραγωγικές πηγές.
Είναι η πάλη του Φωτός με το σκότος.
Μάλιστα ειχα ακούσει οτι Ρώσος επιστήμονας
ειχε εξετάσει to DNA των 'εκλεκτών' και είχε βρεί οτι φέρει χαρακτηριστικά ζώων.O επιστημονας μετα απο αυτό πέθανε.Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά δεν μου φαίνεται απίθανο.
Συγχαρητηρια για το θάρρος να λετε τα πράγματα με τ΄ονομα τους σ΄αντίθεση μ΄αλλα σοβαρα blogs οπως το π.χ antinews που χτυπάνε συνέχεια στην περιφέρεια.
Και αν πείς κατι πέφτουν να σε φάνε οι σχολιαστές!
Vielle Gruesse
Eine exBerlinerin

Μποτίλια στο πέλαγος είπε...

@ Μάνια

Αγαπητή φίλη:
Επειδή απεθύνεσαι στον πληθυντικό, νομίζω ότι γνωριζόμαστε. (Σε μια τέτοια περίπτωση μεταβίβασε σε παρακαλώ τους χαιρετισμούς μου).
Σε ευχαριστώ για τον έπαινο.
Φυσικά προσπαθώ να λέω τα πράγματα με το όνομά τους, αλλά και να παίρνω τις συνέπειες όσων γράφονται ΚΑΙ εκτός εικονικής πραγματικότητος, διότι, δόξα τω Θεώ, δεν είμαι καθόλου μόνος μου.
Όσο αφορά το Antinews, θα πρέπει να κάνουμε νομίζω ένα διαχωρισμό, ανάμεσα σε επαγγελματικές και ιδιωτικές ιστοσελίδες. Οι ιδιώτες έχουμε διαφορετική άνεση να κατανομάζουμε καταστάσεις. Όμως και οι επαγγελματίες χρειάζονται και συμβάλουν με τον τρόπο τους ζωτικά, άσχετα κατά πόσο αυτό μπορεί να γίνεται πάντοτε άμεσα ορατό. Ο Φάκτορας είναι φίλος, ξέρει καλά την δουλειά του και βοηθάει με τον κατάλληλο τρόπο.
Η μπλογκόσφαιρα, όσο και εάν δεν φαίνονται - ή και δεν υφίστανται - οι συνδέσεις, είναι ένας κοινός τόπος, με συγκεκριμένες πυκνώσεις, που σε μια πορεία θα εμφανίσει πιο συγκεκριμένες συμπράξεις.

Μάνια είπε...

Γνωριζόμαστε?
Μήπως με μπέρδεψες με κάποια άλλη?.
(Ιch habe studiert zwischen 1997-2001 an der HdK.)

Πολύ ενθαρυντικό οτι δεν είσαι μόνος σου.

Δεν ηξερα οτι είναι επαγγελματίες στο Aνtinews.(πρόσφατα αρχισα
να το επισκέπτομαι)
Μπορεί να είναι εντάξει ο Φάκτορας αλλά επικρατεί ενας αντιγερμανισμός τελευταια και υπάρχουν κάποιοι μόνιμοι σχολιαστές κατα την γνωμη μου λύκοι μεταμφιεσμένοι σε πρόβατα.

ΕΙχα διαβάσει ενα σχολιο σου για τους αστεγους στο ΒΕρολινο και τους ζητιάνους στο μετρο.
Ηταν το πρωτο πράγμα για το οποιο σφιχτηκε η καρδιά μου οταν πρωτοπήγα
καθ΄οτι άγνωστα αυτα τοτε για εμας εδω.

Μανια είπε...

Ντροπή μου!
ΔΙορθωση
'Ich habe an der HdK zwisschen 1997-2001 studiert'.
Η πολυ παρεα μα καποιον που μιλαει χαλια γερμανικα και θελει να τα εξασκησει μαζι μου μου εκανε μάλλον κακό.

Μποτίλια στο πέλαγος είπε...

@ Μάνια
Όπως έγραψες, σε μπέρδεψα με κάποιο άλλο πρόσωπο.
Σου εύχομαι να βοηθάς πάντοτε, έστω και με προσωπικό κόστος.

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα αγαπητε Μποτίλια. ΟΙ κινητοποιήσεις χτυπήθηκαν καίρια και 3 αθώοι έχασαν τη ζωή τους άδικα, άδικα, άδικα.
Οι ένοχοι δεν είναι μόνο οι εγκληματίες εμπρηστές όμως...
@αλλενάκι