06 Μαΐου, 2010

ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗΓια πολλούς οι σχολιαστές των κοινών οι πρόσφατες εξελίξεις θα αποτελέσουν αφετηρία αναλύσεων.
Για εμένα απλώς πιστοποιούν αυτά που έχω εντοπίσει και αναφέρει στο διαδίκτυο τα τελευταία δυόμισι χρόνια.
Έτσι θα επιχειρήσω μια σύντομη ανακεφαλαίωση χάριν συστηματοποίησης:

1. Η φερόμενη ως "νέα τάξη" έχει προγραμματιστεί εδώ και αιώνες. Στην τρέχουσα περίοδο εισέρχεται στην τελική φάση επιβολής.

2. Αντίπαλός της από καταβολής προϊστορίας είναι το Ελληνικό Πνεύμα. Παρά την φαινομενική του ισχνή εκπροσώπηση, αυτό έχει φροντίσει να αγκυρωθεί επαρκώς στο μέλλον, ώστε να διεξαχθεί επιτυχώς η απαραίτητη σύγκρουση.

3. Η σύγκρουση αφορά πρωτίστως την σφαίρα της οντολογίας. Για πρακτικούς λόγους εκδηλώνεται σε όλα τα επίπεδα.

4. Η έκβαση της σύγκρουσης δεν είναι δεδομένη και θα εξαρτηθεί από την συνειδητότητα, την αποφασιστικότητα και το φρόνημα των συγκρουόμενων δυνάμεων. Δεδομένης όμως της υπεροχής του Ελληνικού Πνεύματος κάθε αισιοδοξία δεν είναι αυθαίρετη.

5. Σύνθημα της "νέας τάξης" είναι το ORDO EX CHAOS. Τάξη από το χάος. Άρα πριν από την επιβολή ολοκληρωτικού κράτους ανοικτού αντίχριστου θα οικοδομηθεί ηθελημένο χάος.

6. Ο αντίχριστος θα είναι άνθρωπος. Με τσαμπουκά ανθρώπου και τίποτε περισσότερο. Η υποβολή των μαζών που θα επιχειρήσει θα στηρίζεται σε τεχνολογικά τεχνάσματα, κοινωνική μηχανική, συμμορίες.
Φυσικά υπάρχουν και ψυχικές δυνάμεις. Αυτές - εφόσον εβρίσκονται πέραν των ορίων του φακιρισμού - είναι προσβάσιμες μόνον εις τους εναρέτους. Τουτέστιν τους μύστας και όχι τους αποκρυφιστάς.

7. Μέρος του προγραμματισμένου χάους θα αποτελέσει το κλιμακούμενο οικονομικό κραχ. Θα ακολουθήσει ασυδοσία, ρευστότητα, τεχνητή αποβολή της επιβολής της κρατικής τάξεως, φυσικές καταστροφές από εφαρμογή προηγμένης τεχνολογίας, υπερβολική ένδεια, τεχνητή έλλειψη τροφίμων και πόλεμος.

8. Η Ελλάς επελέγει ως πιλοτικός χώρος επιβολής του νεοταξισμού. Ως χώρα η οποία ανέκαθεν εκ φύσεως προηγείται, στην σημερινή φάση είναι επόμενον να προηγείται στην επιβεβλημένη παρακμή.
Άρα θα είναι και ο πρώτος χώρος ο οποίος θα οικοδομήσει συνεκτικές - ουσιαστικές διεξόδους και θα τις βάλει στην πράξη. Ευχαρίστως δεχόμεθα την πιλοτικού χαρακτήρος πρόκληση και αισθανόμεθα αρκούντως εξοπλισμένοι δια να ανταποκριθούμε.

9. Την περίοδο σήψεως της μεταπολίτευσης θα ακολουθήσει ταφόπετρα του δικομματισμού, που θα σφραγίσει την λήξη της.
Οι πολιτικοί που επελέγησαν για να τους φορτωθεί αυτή η ταφόπετρα είναι ο Κώστας Καρανλής, ακούσια και ο Γιώργος Παπανδρέου - εκούσια.
Η ιστορική επανάληψις ονομάτων σηματοδοτεί την επανάληψη της ιστορίας, μπροστά στην άρνησή μας να βγάλουμε συμπεράσματα.

10. Η φασιστική κυβέρνηση του Πασόκ αποτελεί καθεστώς εκτάκτου ανάγκης, που επιφορτίστηκε την καλπάζουσα αποδόμηση των απολειφαδιών που απέμειναν από τις ήδη βαθύτατα διαβρωμένες δομές και αξίες. Ως εκ τούτου αποφασίστηκε να είναι βραχύβια και σύντομα θα την ρίξουν αυτοί που την ανέβασαν στην καρέκλα.

12. Θα ακολουθήσουν πολυσυλλεκτικές κυβερνήσεις συνεργασίας αποτελούμενες από αποκόμματα από κόμματα.
Επόμενη πρωθυπουργός της χώρας θα είναι η κ. Μπακογιάννη.
Το πολιτικό κατεστημένο θα διασπαστεί τεχνητά σε δυο μπλοκ. Ένα ανοικτά ενδοτικό και ένα δήθεν εθνικό, ως εφεδρεία.

13. Ο λαός οφείλει έστω στην ύστατη φάση να δομήσει την δική του πρόταση για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία. Η υστέρηση του υποκειμένου έναντι των προκλήσεων είναι τραγική. Όμως οι συνθήκες που διαμορφώνονται είναι από πλευράς ευκαιριών άριστες.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μποτίλια, συμφωνώ ότι ο Ναζισμός διατηρήθηκε πολύ καλά τόσα χρόνια μετά το τέλος του Β' ΠΠ και πως σήμερα βλέπουμε την σύμπραξη των Ναζιστικών δυνάμεων πλανητικά.
Τα μοντέρνα σοσιαλιστικά κόμματα είναι απλά Ναζιστικά καλυμένα, που δημιούργησαν μετά το 90 πυρήνες εθνικοσοσιαλιστικούς για να παραπλανήσουν τους λαούς.
Μεθοδικά απαγόρεψαν τα Ναζιστικά συγγράμματα για να ξεχάσει ο κόσμος και να μην ενημερώνεται.
Το σοσιαλιστικό κέλυφος του Ναζιστικού αυγού έχει σπάσει. Το φίδι είναι εδώ.
Έχοντας στην Ευρώπη εξαφανίσει τον μπολσεβικισμό, με την πρόσφατη καταδίκη από τους "σοσιαλιστές", τώρα ετοιμάζονται.
Μέχρι εδώ βλέπω όμως. Δεν ξέρω τί γίνεται παρακάτω.
Στην χώρα βλέπω πολύ πιθανόν να θέτουν το ΚΚΕ εκτός νομιμότητας. Πιθανόν και τη ΝΔ. θα επικαλεστουν την ειρήνη και την ευημερία.
Ο Χίντενμπουργκ υπάρχει, μένει ο νόμος που δίνει επιπλέον εξουσίες στον φύρερ. Όπως το 1933 με το Enabling Act με πρόφαση την κάθαρση της πολιτικής ζωής, αλλά πιθανόν με απαγόρευση της θρησκευτικής επιρροής του Χριστιανισμού (η διαφορά από τότε).
Επιστοφή στην κοινωνία των πολιτών τύπου Volksgemeinschaft. Το θεωρώ δεδομένο πως έτσι θα γίνει.

nikos είπε...

Λες αγαπητέ φίλε ....ότι τούτος ο λαός μας ....να μην μάθει τελικά τίποτα ...κρίμα

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό ! Δεν συμφωνώ σε όλα τα συμπεράσματά σου, αλλά η ελευθερία στη σκέψη και το απόσταγμα που προκύπτει εμπνέουν το σεβασμό. Θα μου επιτρέψεις να το αναρτήσω, καθώς συμπληρώνει ένα κενό που έχω ως επαγγελματίας επιπολαιογράφος, στο ιστολόγιο μου.

Μποτίλια στο πέλαγος είπε...

@ neotera

Ευχαριστώ θερμά για την τιμή της αναδημοσίευσης.
Όχι μόνο επειδή η ζωή στηρίζεται στην αμοιβαιότητα, επιφυλάσσομαι μελλοντικά και εγώ να προβάλλω εδώ κείμενά σου.