08 Απριλίου, 2010

Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΓΟΡΓΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΣ

Τα φορολογικά μέτρα, καθώς και αυτά που αφορούν τις συναλλαγές μετά το 2011, από την κυβέρνηση του Πα"σο""κ" αποτελούν μέτρα ταχέως περιορισμού του ρευστού χρήματος, οδηγώντας τις συναλλαγές με καλπάζοντα ρυθμό στο ηλεκτρονικό χρήμα και το εμφύτευμα.

Τα μέτρα αυτά επιβάλλονται με το πρόσχημα της δήθεν πάταξης της φοροδιαφυγής, σε μια φάση που μεθοδεύεται η πτώχευση των δημόσιων οικονομικών. Κατ' αυτόν τον τρόπο διαφεύγει της προσοχής των πολιτών ο πραγματικός σκοπός αυτών των μέτρων, που αποσκοπεί στον πλήρη έλεγχο τους μέσω του εμφυτεύματος, το οποίο έχει περάσει ήδη το πειραματικό στάδιο και εφαρμόζεται πλέον στην πράξη, για να "διευκολύνει" δήθεν τους πολίτες, όπως για την είσοδο των γλεντζέδων σε κάποιες δισκοθήκες στην Ισπανία.

Δυστυχώς σήμερα στην χώρα μας δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Οι βαρύμαγκες της πολιτικής συνδράμουν άμεσα ή έμμεσα τον "Γιωργάκη", τον τρίτο "κυβερνήτη" της γνωστής "δυναστείας" του Τιτανικού, που συνέβαλε όσο κανείς στον καταποντισμό της Ελλάδας. Στην ουσία, αυτή η οικογένεια έβαλε τις βάσεις για το ματοκύλισμα του λαού τον Δεκέμβριο του 1945, τον μονόπλευρο εμφύλιο που ακολούθησε, τον εμφύλιο πόλεμο, το καθεστώς κοινοβουλευτικής ανωμαλίας και την δικτατορία από τα κολλητάρια του Ανδρέα, Στειακάκη και Ιωαννίδη, την αποβιομηχανοποίηση που ακολούθησε στην δεκαετία του 80, τον εκμαυλισμό της εργατικής τάξεως και των πτυχιούχων στην πολεμική βιομηχανία για να πουλάνε μπόμπες στον πόλεμο Ιράκ - Ιράν και για να τρώνε τις εισπράξεις στις πλαζ με τις χοντρές.
Συνένοχός τους η ηγεσία μιας δοτής και στημένης από ξένες δυνάμεις αριστεράς, που εκμεταλλεύτηκε τους αγώνες του λαού και των μικρότερων στελεχών για ένα καλύτερο αύριο, καθώς και μιας δεξιάς που υπηρέτησε τα ξενόδουλα ανάκτορα και τα ξένα συμφέροντα.
Οι Παπανδρέου αποτέλεσαν μαζί με τα ανάκτορα του δυο πόλους δημιουργίας πολιτικής ανωμαλίας. Οι εξαιρέσεις των πολιτικών που δεν σύρθηκαν πίσω από αυτούς τους πόλους είναι ελάχιστες. Έλληνες πρωθυπουργοί άλλοτε πλήρωσαν ακριβά τον πρόσκαιρο προσεταιρισμό στα σενάρια που προωθούσαν οι Παπανδρέου, όπως ο γέρος Καραμανλής με την κλωτσιά που έφαγε για να εγκαταλείψει την Ελλάδα ως "Τριανταφυλλίδης" και άλλοτε έγιναν θύματα σφοδρών επιθέσεων επειδή αντιτάχθηκαν στις επιλογές που κλήθηκαν να εφαρμόσουν οι Παπανδρέου, όπως αποδεικνύει το σύγχρονο δράμα του Κώστα Καραμανλή νεώτερου, που χτυπήθηκε και εξακολουθεί να χτυπιέται κάτω σαν χταπόδι, επειδή αρνήθηκε δύο φορές να λάβει μέρος στις συνεδριάσεις της Μπίλντερμπεργκ ως πρόεδρος της ΝΔ, μετά από συμβουλή του γέρου Καραμανλή (για να ανταποκριθεί όμως στην τρίτη πρόσκληση αποσκοπώντας να πάρει το χρίσμα πρωθυπουργού από την λέσχη, με τις τραγικές συνέπειες που πλήρωσε στη συνέχεια, ως μη πλήρως προσαρμοζόμενος στα κελεύσματά της, επιχειρώντας υπαναχωρήσεις από αυτά που συμφωνήθηκαν). (Εάν θέλετε κατεβάστε ατελώς το βιβλίο του ΤΑΣΟΥ ΔΑΡΒΕΡΗ με τίτλο "Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ" από την Ελληνική Διαδικτυακή Βιβλιοθήκη στο: http://ellinikibibliothiki.blogspot.com/2010/02/blog-post_19.html και διαβάστε αυτά που αναφέρονται στην σελίδα 39).

Κατά κανόνα για να περάσουν αντικοινωνικά μέτρα δημιουργείται μια κατάσταση από αυτούς που επιδιώκουν να τα περάσουν τέτοια ούτως ώστε να αντιμετωπιστούν αυτά με ανακούφιση, κατά το σύνθημα των "πεφωτισμένων": "Δημιούργησε ένα πρόβλημα και πείσε τους ότι η λύση του βρίσκεται στα χέρια σου".

Τι εξήγγειλε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου:

- Από το 2011 απαγορεύονται πληρωμές μεταξύ ατόμων και επιχειρήσεων, καθώς και μεταξύ επιχειρήσεων που ξεπερνούν τα 1.500 Ευρώ να γίνονται σε ρευστό. Αυτές οι πληρωμές μπορούν να γίνονται μόνο με τραπεζική κάρτα, πιστωτική κάρτα ή έμβασμα από λογαριασμό.

- Πιστοποιήσεις λογαριασμών επιτρέπονται μόνο δια της ηλεκτρονικής οδού. Ποσά άνω των 3.000 Ευρώ απαγορεύονται να αναγράφονται σε χαρτί και επιβάλλεται η καταγραφή τους με ηλεκτρονικό τρόπο σε βάση δεδομένων.

- Η κατοχή τραπεζικού λογαριασμού γίνεται υποχρεωτική.

- Εμπορικές και επιχειρηματικές συναλλαγές επιτρέπονται από το 2011 μόνο δια της τραπεζικής οδού. Η τράπεζες οφείλουν να κοινοποιούν ΟΛΕΣ τις συναλλαγές στο κράτος. Οι λογαριασμοί εξωτερικού υπόκεινται σε κρατικό έλεγχο.

- Επιβάλλονται παντού ταμειακές μηχανές, ακόμη και στα περίπτερα, ταξί, πάγκους λαϊκών αγορών. Επιβάλλεται η πιστοποίηση ποσού 30% στα φορολογικά έξοδα και με αναφορά σε ήδη ελάχιστης κατανάλωσης. Έτσι πριμοδοτείται η πληρωμή με πλαστικό χρήμα ακόμη και όταν αγοράζονται τσιγάρα στο περίπτερο (τα οποία φυσικώ τω λόγω απαγορεύεται να καπνίζουμε εκτός τουαλέτας).

- Δημιουργείται δίκτυο ηλεκτρονικού ελέγχου και μονίμου ηλεκτρονικής αποθηκεύσεως όλων των λογιστικών δεδομένων και πληρωμών.

- Σε μικρές μονάδες που δεν ανταποκρίνονται σχολαστικά στα μέτρα θα επιβάλλεται κλείσιμο.

Οι επιλογές του μέρους όπου διεξάγονται οι συνεδριάσεις της λέσχης Μπίλντερμπεργκ έχουν μόνιμα συμβολικό χαρακτήρα και σχετίζονται με τα συνωμοτικά σχέδια που επιβάλλονται εκεί. Το 2009 η σύνοδος έγινε στην Βουλιαγμένη των Αθηνών.
Χαρακτηριστικό είναι ο δεν παραβρέθηκε το μόνιμο στέλεχος της λέσχης Χ. Κίσινγκερ. Όπως διάβασα σε κάποια μαχητική Γερμανική ιστοσελίδα: "Αποσκοπούσε να διαδηλώσει με την απουσία του ότι η Ελλάδα αποτελεί μιαρή χώρα".

Ο Τζιμάκος τα έλεγε από παλιά:
"ΣΤΟ Γ....Ι ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΙ ΑΠΟΣΤΗΜΑ"


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα πάντως αυτό γίνεται, το ημερήσιο χρήμα κυκλοφορεί με κάρτες και επιταγές.΄
@αλλενάκι