07 Δεκεμβρίου, 2008

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΛΑΙΟΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ




Εχθές τη νύχτα δολοφονήθηκε εν ψυχρώ και άνευ συγκεκριμένης λαβής ένας νέος δεκαπέντε ετών στα Εξάρχεια. Ανωτέρω αναρτώ τη μαγνητοσκόπηση του γεγονότος από αυτόπτες σε κοντινό κτίριο. Ο προσεκτικός θεατής του βίντεο μπορεί να διακρίνει το δολοφόνο αστυνομικό, που επιστρέφει μετά την δολοφονία για να δει το θύμα.
Από τους πρώτους που μετέδωσαν την είδηση ήταν ο σχολιαστής Le Canard, στο μπλογκ http://www.antinews.gr, μια σελίδα εναλλακτικής ενημέρωσης, που αξίζει κάθε υποστήριξη και στα σχόλια του οποίου συχνά συμμετέχω.

Με αφορμή αυτή την εν ψυχρώ δολοφονία, θέλω να εντοπίσω τα εξής:

Από τη μια υπάρχει η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού και από την άλλη το κράτος και το παρακράτος. Και αυτό διότι αυτή η πλειοψηφία βιώνει καθημερινά στο πετσί της, ότι στην Ελλάδα, δεν είναι μόνο η αστυνομία, που δεν λειτουργεί στοιχειωδώς, αλλά και ολόκληρο το κράτος δίνει εικόνα ολοκληρωτικής χρεωκοπίας.
Η αστυνομία σήμερα αποτελεί τμήμα - το πλέον σημαντικό - του εγκλήματος. Την ευθύνη για αυτό δεν φέρει μόνο ο υπουργός Εσωτερικών, αλλά κύρια ο πρωθυπουργός και σύνολο το υπουργικό συμβούλιο. Σε κάθε ευνομούμενη πολιτεία θα είχαν καθίσει όλους αυτούς τους κυρίους στο σκαμνί. Αλλά ποιος είναι αυτός που θα μπορέσει να τους δικάσει, όταν αυτοί έχουν διαλύσει με τον πλέον απροκάλυπτο τρόπο τη δικαιοσύνη; Και γιατί να μην παρανομήσει ο μικρότερος ασύστολα και εγκληματικά, όταν βλέπει την κορυφή της πολιτείας βουτηγμένη στο βούρκο της παρανομίας; Κοιτάξτε τον ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ που διακινούνται τα ναρκωτικά. Ακόμη και πρώην υπουργός και πατέρας της τωρινής αντιπροέδρου της βουλής, υπέχει ποινικής δίωξης, λόγω παροχής βοήθειας σε μεγαλοεμπόρους ναρκωτικών. Κοιτάξτε το ΑΒΑΤΟ των Ζονιανών. Ρωτήστε ένα τυχαίο ιδιοκτήτη νυκτερινού κέντρου να σας εξηγήσει, ότι πληρώνει διπλή προστασία. Τόσο στους εγκληματίες εκβιαστές, όσο και στους "προστάτες" της αστυνομίας. Την κορόνίδα του εγκλήματος αποτελεί το ίδιο το κοινοβούλιο και τα συμμετέχοντα κόμματα, που μετέτρεψαν την Δημοκρατία σε κλεπτοκρατία. Επάξιοι τοποτηρητές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
Τα μυθεύματα, που παρουσιάστηκαν από ψυχοανώμαλους "σχολιαστές" του γεγονότος για λοστάρια και τα τοιαύτα, ανατρέπουν οι μαρτυρίες των αυτόπτων μαρτύρων, όπως του νεαρού που έδωσε τις πρώτες βοήθειες και που πολύ συγκεκριμένα προβάλλονται σε ανάρτηση στο ANTINEWS "Ρεπορτάζ ... για το ρεπορτάζ των σχολιαστών". Οι αστυνομικοί υπήρξαν παραπάνω από προκλητικοί. Έδειξαν τα γεννητικά τους όργανα. Απέναντι σε κάποιον που βαστά λοστό ή μολότωφ, αυτό μάλλον δε γίνεται, για ευνόητους λόγους. Όπως πιστοποιούν οι αυτόπτες απλά προηγήθηκαν προφορικοί διαπληκτισμοί, πριν πυροβολήσει ο αστυνομικός (ή οι αστυνομικοί). Κατά συνέπεια πρόκειται για ΔΟΛΟΦΙΝΙΑ ΑΘΩΟΥ - ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥ - ΕΝ ΨΥΧΡΩ. Σε μια τέτοια περίπτωση αυταπόδεικτα δεν μπορεί να αποκλειστεί και η περίπτωση ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ, που εμφανίζεται, από το ειδεχθές του δράστου, περισσότερο από πιθανή. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ. Βέβαια η συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια δεν μπορεί να αποδοθεί σε συγκεκριμένο σχεδιασμό της κυβέρνησης. Αυτή υπέχει σαφής ποινικές ευθύνες για τη συνειδητή δημιουργία κλίματος άνθησης του εγκλήματος και του παρακράτους και την πλήρη διάλυση, όχι μόνο της αστυνομίας, αλλά και τη μετατροπή της σε μηχανισμό υπόθαλψης του εγκλήματος.
Η εξέλιξη είναι προφανής. Ο δολοφόνος θα καθαρίσει με τον ένα ή άλλο τρόπο και σε λίγα χρονάκια θα είναι διευθυντικό στέλεχος σε κάποια "ιδιωτική" επιχείρηση μηχανισμών καταπίεσης ή κοινωνικού εκμαυλισμού. Εάν υπήρχε εισαγγελία που λειτουργεί, θα είχαν ξεκινήσει ήδη διαδικασίες εντοπισμού των ηθικών αυτουργών.
Και τα συναφή επακόλουθα είναι προφανή. Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Ένταση του κοινωνικού χάους, ταραχές, εκφασισμός. Άντε μετά να βγεί συνταξιούχος να διαμαρτυρηθεί γιατί πεινάει και χήρα να διαδηλώσει ότι το κράτος κλέβει το κουλούρι από το στόμα του ορφανού.
Ίσως βγάλουν ακόμη και τους πληρωμένους μπιστολάδες, να κάνουν ακόμη μια φορά μανάδες δίχως γιούς, δήθεν στο όνομα του λαού, για να τρέμει όποιος εισαγγελέας προτίθεται να κάνει ειλικρινείς και φιλότιμες έρευνες, όπως απαιτεί το καθήκον του.
Θα ήθελα να βρίσκομαι αυτή τη στιγμή δίπλα στο Γιώργο Ζορμπά, για να του σκουπίσω τα δάκρυα. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να ορκιστώ πάνω στο αίμα του αθώου παιδιού, να εντείνω τον αγώνα μου. Γιατί κάθε ενήλικας - και πριν απ΄όλα όσοι είμαστε γονείς - έχουμε συγκεκριμένες ευθύνες.


ΥΓ.
Ευχαριστώ εγκάρδια τους επισκέπτες της σελίδας, κατά την περίοδο που δεν γινόντουσαν αναρτήσεις. Ο λόγος αυτής της απουσίας ήταν, ότι η αγάπη που δείξατε στο μπλογκ με τις μόνιμες επισκέψεις σας και η μέχρι τώρα συμμετοχή μου στα διαδικτυακά φόρα συζητήσεων με έπεισαν, ότι πρέπει να εργαστώ και να αποδώσω περισσότερο συγκροτημένα και λιγότερο ευκαιριακά. Έτσι ετοιμάζω κάποιες σύντομες αναφορές σε συγκεκριμένα θέματα, που απαιτούν επεξεργασία και που σύντομα πρόκειται να ανεβάσω στο διαδίκτυο.
Σας ευχαριστώ εγκάρδια. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αμοιβή και εμψύχωση από την αγάπη και την εμμονή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: