21 Ιουνίου, 2021

Ο ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΠΙΚΡΑ ΝΕΡΑ - ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

 

"Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται"...

και όμως,

"Χωριό που φαίνεται"...


4. ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΠΙΣΩ ΑΠ¨Ο ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ", ΑΣ ΕΞΕΤΕΣΟΥΜΕ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ

    Δεν είναι λίγοι αυτοί που επιμένουν, ότι οφείλουμε να δούμε τι υπάρχει πίσω από την κουρτίνα αυτού τού εγκλήματος. Με πρώτον τον ταξίαρχο εν αποστρατεία τής Αστυνομίας, κ. Κατερινόπουλο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή προσπάθησε μέσα στα περιορισμένα πλαίσια που τού παρέχονται λόγω ιδιότητος, να στρέψει την προσοχή βαθύτερα, από ότι επιχειρείται με το αφήγημα, που ο ελευθεροτεκτονισμός, οι διωκτικές αρχές και η  ψυχοϋπνωτήστρια προωθούν. Πέραν βεβαίως των ορίων, που οικοδομούν τα μιντιακά κατεστημένα τού κοινωνικού ουρακοταγκισμού, κάποια από τα οποία δεν δίστασαν να δώσουν στην δημοσιότητα ηχογραφημένες συνδιαλέξεις με τον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο (εμφανώς χωρίς την συγκατάθεσή του) καθώς και αποσπάσματα από το ηλεκτρονικό ημερολόγιο τού θύματος, ενώ αυτά έπρεπε είτε να μην έχουν επιχειρηθεί, είτε στην τρέχουσα φάση να έχουν τεθεί στην υπηρεσιακή διάθεση των ανακριτών τής υπόθεσης αποκλειστικά. Με αυτήν την πρακτική καλλιεργείται δυστυχώς το κλίμα κοινωνικής αποδοχής τού απαράδεκτου προωθούμενου αφηγήματος, ενώ οι επίδοξοι τηλεοπτικοί "ντεντέκτιβς" καταγράφουν ποσοστά τηλεθέασης 50%, ικανοποιώντας την δημοσιογραφική τους στύση (και αυξάνοντας βεβαίως τα έσοδα από διαφημίσεις τών γνωστών ολιγαρχών, που μένονται τού κράτους και τής κοινωνίας) καταρρακώνοντας πάσα δεοντολογία, στα πλαίσια μιας αρρωστημένης φερόμενης και αγόμενης επί μιντιακής βάσεως αγέλης. 

    Πριν τεθούν κάποια πολύ βασικά δεδομένα, που βρίσκονται προ τού πέπλου,  καταθέτω εκ προοιμίου τα βασικά μου συμπεράσματα, που σχετίζονται με την ουσία, τα κίνητρα και τον τρόπο που έγινε το έγκλημα, για να προχωρήσω στην συνέχεια στην τεκμηρίωσή τους. Είμαι λοιπόν πεπεισμένος από λογικές διεργασίες, αφού επεξεργάστηκα το υπάρχοντα στοιχεία, στα οποία υπάρχει δημόσια πρόσβαση για τα κάτωθι προσωπικά μου συμπεράσματα, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτά που ακολουθούν, αποτελούν υποκειμενικό προβληματισμό στα πλαίσιασ τού δημόσιου διαλόγου και δεν συνιστούν συγκριμένες καταγγελίες εναντίον οιουδήποτε επί νομικής, ποινικής βάσεως. Συνιστούν, τουλάχιστον επί τού παρόντως, εικασίες ως απόπειρα ερμηνειών απτών δεδομένων και δεν αποτελούν καθ' οιονδήποτε τρόπο μαρτυρία. Θεωρώ αυτονόητο, ότι η πραγματική ροή των γεγονότων μπορεί να είναι τελείως διαφορεςτική από τους προβληματισμούς, που καταθέτω εδώ. Πέραν αυτού δηλώνω, ότι ουδένα φοβάμαι κατά την διαδικασία τής άσκησης τού νόμιμου δικαιώματός μου, να επιχειρώ  αδέσμευτη αξιολόγηση δεδομένων, που έχουν τεθεί σε γνώση τής δημπσιότητος, να τα συνδυάζω στην συγκρότηση εικασιών και να τα θέτω ως υποκειμενική άποψη στην διάθεση τού δημοσίου διαλόγου επωνύμως. Ονομάζομαι Διονύσιος Κλαδάς τού Γεωργίου, διαμένω στο Βερολίνο και τυγχάνω μη εμβολιασμένος:

1. Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος εικάζω, ότι δεν μπορεί να είναι ο κύριος δράστης τού φόνου. Συνεργάστηκε με τους δολοφόνους κάτω από καθεστώς ισχυρότατης πίεσης και εκβιασμών, που αφορούν την ζωή τού παιδιού του. Οι ένοχοι δεν εκτέλεσαν το βρέφος, με στόχο να επιτύχουν την περεταίρω υποταγή και συνεργασία του (όχι όμως συνεργεία) στα επόμενα κελεύσματά τους. Έχοντας οι ένοχοι πρόσβαση σε ανώτατα κέντρα αποφάσεων, συνενοήθηκαν με τον Αναγνωστόπουλο να προβάλλει την εκδοχή τής ληστείας, υποσχόμενοί του, ότι αυτή θα επικρατήσει ως το κλείσιμο τής υπόθεσης, δεδομένου, ότι η πλειοψηφεία των εγλημάτων τού οργανωμένου εγκλήματος παραμένει στην Ελλάδα χωρίς εξιχνίαση.

2. Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος εικάζω, ότι συμμετείχε σε άκρως παράνομες διαμετακομίσεις, συμπεριλλαμβανομένων και φορτίων ναρκωτικών ουσιών. Την τέλεση αυτών των πράξεων δεν τέλεσε προφανώς για λόγους χρηματισμού, αλλά υπό καθεστώς εκβιασμού. Ένα ελικόπτερο μπορεί να πέσει λόγω μηχανικής βλάβης ευκολότερα από μια σκατόμυγα. Φρονώ, ότι το υπό πραγματεία έγκλημα λειτουργεί ταυτοχρόνως και ως προειδοποίηση προς άλλους επαγγελματικούς συναδέλφους του, που μεταφέρουν το ναρκωτικό δηλητήριο, εκεί που ξεσαλώνει το κοινωνικό κηφηναριό τής χώρας. 

3. Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος αγαπούσε με τα ευγενέστερα τών αισθημάτων την σύζυγό του πριν την εκτέλεση της και το παιδί τους. Το γεγονός, ότι την ενυμφέφθη σε νεάρά ηλικία, θεωρώ ότι είναι το πιο φυσιολογικό και ότι πιο υγειές μπορεί να υπάρξει, εφόσον αυτό συμβαίνει υπό καθεστώς ισχυρού έρωτος. Ο παπούς μου ενυμφέφθη την γιαγιά μου σε ηλικία 16 ετών, χωρίς να είναι παιδόφιλος, ή να διακατέχεται από τάσεις διαστροφής. Υπήρξαν ένα ιδανικό ζεύγος εγγάμου βίου, που θαύμαζε και εκτιμούσε όλη η μείζων περιοχή. Το δεδομένο, ότι το νεαρόν τής ηλικίας τής Κάρολάιν σκανδαλίζει τις αισθήσεις κάποιων θεματοφυλάκων τής ηθικής, σχετίζεται με τα ισχύοντα σήμερα πεπτωκότα ήθη, που για να νυμφεφθεί κάποιος, θεωρείται νορμάλ να είναι σαράντα ετών, να έχει οργώσει προηγουμένως τούς οίκους ανοχής και να έχει διατελέσει τουλάχιστον επί διετία αντιπρόεδρος σε σύνδεσμο αλληλοβοηθείας ελτζιμπιντάδων.

4. Η Καρολάιν εγνώριζε για την συμμετοχή τού συζύγου της σε παράνομες δραστηριότητες, επειδή αυτός προέβει σε εξομολόγηση σε αυτήν, στα πλαίσια μεγάλης αγάπης και εμπιστοσύνης προς αυτήν. Πρόκειται για δυο υπάρξεις που συνδέονται με βαθύτατη καρμική σχέση. Διέπονται από το ίδιο ταμπεραμέντο, που καταγράφεται στην εν μέρη ερυθρόχρωμη τριχοφυία τους. Αυτή αποκαλύπτει έντονη επιρροή από τον πλανήτη Άρη, άρα πρόκειται για δυο μάχιμους πολεμιστές, που δεν διστάζουν να εκτεθούν σε κινδύνους. Η επιλογή τού συγκεκριμένου επαγγέλματος από τον Χαράλαμπο είναι εύλογη. Το γεγονός, ότι η Καρολάιν ασχολείτο με πολεμικές τέχνες, σε συνδυασμό με τα έντονα φιλόζωα αισθήματά της, αποκαλύπτουν τον συνδυασμό σκληρότητος και τρυφερότητος, που χαρακτηρίζουν ένα θήλυ νεαρό Τσε Γκουεβάρα. Η Κάρολάιν επιχείρησε να επιδράσει στον Χαράλαμπο, με στόχο να αποεμπλακεί αυτός από το εγκληματικό κύκλωμα. Αυτός διαπίστωσε στην πορεία, ότι το ένδυμα αυτό είχε επικολληθεί στις σάρκες του. Οι αδίστακτοι εγκληματίες δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτε. Τα αντίστοιχα κυκλώματα τον πλησίασαν και τού είπαν ότι γνωρίζουν. Και επεδή είναι "άνθρωποι με ήθος" και "ψυχοπονιάρηδες" θα τού έδιναν μια ευκαιρία, πριν προχωρήσουν στα "απαραίτητα" μέτρα. Με αυτόν τον τρόπο έθεσαν σε δράση τις πρακτικές μαύρης μαγείας, με το καλύτερο χειριστή τού είδους. ¨Ομως στα πρόσωπα με ισχυρό ήθος, όπως η μικρή αγριόγατα, η οποία εξήλθε των γεννητικών αδένων ενός Βρεττανού επαγγελματία υψηλόβαθμου πολεμιστή, οι μαγγανίες δεν πιάνουν. Η Καρολάιν έχει στο γεννέθλιο ωροσκόπιό της σύνοδο των πλανητών Άρη και Πλούτωνα. Δυο ενεργειακά ηφαίστεια σε εναγκαλισμό. Έχοντας δώδεκα χρόνια διαφορά με τον Χαράλαμπο ανήκουν και ποι δυο στο κινέζικο ζώδιο τού πονηρού όφεως.

5. Ενώ υπήρχαν προφανώς και άλλοι που γνώριζαν, η Καρολάιν ήταν αυτή που έτυχε προγραφής. Ήταν η πιο επικίνδυνη. Ο κατάλληλος που θα μπορούσε να προβεί σε αποκαλύψεις ήταν ο πατέρας της. Οπότε οι εγκληματίες θα είχαν στο σβέρκο την Ιντέλιντζες και την Μ16. Ας μην βιαστούν όμως οι μαγκιόροι να χαρούν. Κάθε βετεράνος έχει σώσει ζωές συναδέλφων και διαθέτει στο περιβάλλον του τουλάχιστον δέκα πιστά κουμπούρια. Οι Κινέζοι λένε: "Όταν σερβίρεις στον εχθρό σου μακαρόνια, φρόντισε να είναι κρύα".

6. Οι διωκτικές αρχές επέβαλλαν στον Χαράλαμπο Αναστασόπουλο, ο οποίος ενδιαφέρεται προς στιγμήν αποκλειστικά ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ, ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ, υπό καθεστώς πίεσης τον συμβιβασμό να ομολογίσει με αντάλλαγμα να τού επιβληθεί αναλογικά ποινή μικρότερης διαρκείας, αναγνωρίζοντας τα ελαφρυντικά τού μη προσχεδιασμένου εγκλήματος, που έγινε εν βρασμώ ψυχής, με στόχο την συγκάληψη των ενόχων. Εκτιμώ, ότι θα τον εξαπατήσουν, διότι η παρουσία του έξωθεν σωφρονηστικού ΄ιδρύματος θα μπορούσε να αποβεί επικίνδυνη για κάποιος υψηλά ιστάμενους.

7. Οι διωκτικές αρχές "ξέχασαν" και "παράβλεψαν" αρκετά. Ελπίζω κάποια γερόντια στα προάστια τού Λονδίνου να μην αλλάξουν μάρκα μπίρας. Η εξουσία θολώνει μυαλά. Αλλά "όποιος γελάει τελευταίος, γελάει καλύτερα". Και η τρέλα δεν αποδέχεται συγγνώμες.

Και για να μην μείνουμε σήμερα χωρίς βίντεο, παραθέτω δυο μαγνητοσκοπήσεις με συνεντεύξεις έμπειρων ποινικολόγων, που αναφέρονται σε "λάθη" και "παραλείψεις" των διωκτικών. αρχών. Κάποιοι εκτός Ελλάδος ίσως τα παρακολούθησαν ήδη και με μεταφραστή google. Και ίσως περάσουν κάποια χρονιάρα μέρα και από την γυναίκα τού Καραϊβάζ για καφέ. Αλλά είπαμε: Λίαν συντόμως θα μπει γενικότερα τάξη, διότι είναι γούστο και καπέλο μου (λευκού χρώματος). 

 

 
 


Διακόπτω προσωρινά τήν συνέχεια αυτής τής ανάρτησης σε αυτό το σημείο, παραπέπομποντας στην ιδιαίτερα σημαντική και αποκαλυπτική σειρά των 5ου, 6ου και 7ου σχολίου σε αυτήν την ανάρτηση.

Φυσικά θα επανέλθω, αφού επαναδιατάξω τα στοιχεία που έχω συλλέξει σχετικά, αλλά και τούς συλλογισμούς μου, βάσει αυτών που ανέφερα στο 8ο σχόλιο.

9 σχόλια:

καρποζηλος είπε...

Αυτά που γράφεις στην παράγραφο 5 είναι όλο το ζουμί. Μόνο που οι αποκαλύψεις έχουν γίνει ήδη και δεν ήταν απλά μια πιθανότητα.
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/930199_anoixe-eisaggeliki-ereyna-gia-ypexairesi-2-ekat-eyro-apo
Κάτι μου λέει ότι όλα έχουν σχέση με το παγκάρι. Βλέπεις αμφότεροι οι του ζεύγους είναι "πιστοποιημένοι", το θύμα ανώτερης πιστοποίησης από τη βασίλισσα κάμπια και όχι από χρυσαλλίδες. Ο πατήρ "Αλοννησιώτης" (λέει ο Χίος) ήτο ανώτατος αξιωματικός στην επιτροπή εξοπλισμών, σα να λέμε στο ΚΥΣΕΑ. Στις εδώ επιτροπές, δεν μπαίνουν μάχιμοι βετεράνοι, αλλά ποδίτσες γραφειοκράτες που μαζεύουν ξύγκι στα επιτελεία. Να συμβαίνει αλλιώς στην Αγγλία; Δεν το νομίζω. Και το ξεβράκωμα που τους έκανε η στοά ενισχύει την πεποίθησή μου. Τα σφύριξε λοιπόν ο Μπάμπης στη σύζυγο -εμπιστευτικά ένεκα συζυγικής πίστης- και η σύζυγος τα σφύριξε στη βασίλισσα κάμπια. Οπότε και οι δύο ήταν προγεγραμμένοι: αυτή στη χώμα, αυτός στη φυλακή.

botilastopelagos είπε...

@ Καρπόζηλος

Αγαπητέ φίλε,
έχω εκφράσσει την ιδιαίτερη εκτιμήση μου στην ερμηνευτική σου οξυδέρκεια από παλαιότερα. Χαίρομαι λοιπόν, που συμφωνείς με τον κεντρικό άξονα και τής δικής μου ερμηνείας, που βρίσκεται μακράν τής πεπατημένης, ειδικά στο ζήτημα, ότι οι δύο σύζυγοι ήσαν ως το τέλος αγαπημένοι. Μια ενδοοικογενειακή σύγκρουση δεν καταργεί πάντοτε την βαθιά αγάπη, αλλά μπορεί να είναι ακριβώς έκφραση ισχυρής ανησυχίας και προσπάθειας μεταστροφής κάποιου, που βρίσκεται στην κόλαση.
Συμφωνώ επίσης με την αμφισβήτηση τού όρου "βετεράνος", χωρίς όμως αυτή να βρίσκεται έξω από την αρχική συλλογιστική μου. Εκτός από τούς μάχιμους βετεράνους υπάρχουν και οι γραφειοκράτες βετεράνοι των επιτελείων, που είναι κατά την γνώμη μου πιο επικίνδυνοι από τούς μάχιμους. Οι μπιστολάδες των επιτελείων έχουν διαφορετική εκπαίδευση και ψυχολογία. Χρησιμοποιούνται για καλυμμένες αποστολές, σκωτώνουν στην μάχη ακόμη και συμπολεμιστές τους, έχουν μάθει να εκτελούν αποστολές χωρίς αναστολές, στις οποίες δεν τούς απασχολεί η επιδιωκόμενη στόχευση, αλλά αποκλειστικά ο στόχος. Είναι λογικά επόμενο, η διεκπεραίωση τέτοιων σχεδίων, που έχουν εν τέλει ιδωτική αφετήρία αντεκδίκησης, μη προερχόμενη από επιτελικό σχεδιασμό, να χρειαστεί να περάσουν μέσα από δύσκολα φίλτρα ιθυνόντων. Αυτά, εάν δεν πεισθούν να συναινέσουν, κάποτε θα παρακαμφθούν. Γι αυτό έγραψα, ότι προφανώς θα απαιτηθεί χρόνος. Ενδιάμεσα ο σβέρκος των προγραμμένων θα συσσωρεύσει περισσότερο λίπος. Αυτό είναι όμως ιδιαίτερα μαλακή μάζα για το ατσάλι, το σχοινί και τον κόφτη καλωδίων. Ο πατέρας στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει τον υπέρτατο ρόλο τού επικεφαλής στην οργάνωση ενός πολέμου. Άρα διαθέτει το προνόμιο, να μην θυσιάσει όπως ο Αγαμέμνων την Ιφιγένεια.

tuluba είπε...

προσπαθησαν παντως...
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/996454_glyka-nera-georgianos-kataggellei-oti-ton-vasanisan-stin

botilastopelagos είπε...

@ tuluba

Πολύ σημαντικό το δημοσίευμα που αναφέρεις. Δείχνει, ότι προσπάθησαν να πείσουν τον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο, ότι ήσαν πιστοί στο συμπεφωνημένο σενάριο, ενώ φαίνεται καθαρά, ότι η αρχική απόφαση ααφορούσε την σύλληψή και ενοχοποίησή του. Η εξαπάτηση είναι το πάγιο χαρακτηριστικό αυτών που υπηρετούν τα πνεύματα τού πονηρού. Τελικά ο εωσφόρος εξαπατά μέχρι και τον τελευταίο υπηρέτη του. Όπως έχω αναλύσει, η υπόσχεση για αθανασία που τους δίνουν, εάν αυτοί γίνουν βρικόλακες στα καταβάσια, είναι δούλεμα.

Ανώνυμος είπε...

Το ταπεινό μου σενάριο είναι κάπως διαφορετικό, αλλά στην ίδια ρότα.
Το κίνητρο της δολοφονίας ήταν αποκλειστικά το εμπόριο παιδιών και δη της μικρής Λυδίας- που τώρα κινδυνεύει 10 φορές περισσότερο!!!!
Εγώ δέχομαι ότι ο Αναγνωστόπουλος είναι μπλεγμένος σε όλες αυτές τις εγκληματικές ενέργειες... ΟΜΩΣ: είναι πολύ απίθανο η κοπέλα να ήθελε να τον ξεκόψει απ' αυτές - εκτός από μια που την αφορούσε αποκλειστικά αυτή και τα παιδιά της! Και εξηγούμαι: η νόρμα στους διεφθαρμένους μας καιρούς είναι οι περισσότερες κοπέλες- ιδίως σε μια ηλικία ανωριμότητας- να χαίρονται τη μεγάλη ζωή από τα λεφτά της κόκας που φέρνουν οι σύζυγοι. Ουκ ολίγα πορνίδια συνωστίζονται σε πασαρέλες και tv για τη μεγάλη ζωή. Εδώ η περίπτωση είναι εντελώς διαφορετική.
Δείτε τις φωτογραφίες της "ευτυχισμένης" τους ζωής: παντού αυτός μαγκωμένος κι η κοπέλα υπέρ του δέοντος διαχυτική: Αυτή είχε τσιμπίσει, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΕΞΑΡΧΗΣ... Για αυτόν ήταν απλά μια ΑΠΟΣΤΟΛΗ συμφωνημένη από τις δυο μασωνοοικογένειές τους.
Β.

Ανώνυμος είπε...

συνέχεια....
Πιστεύω πως κι οι δυο οικογένειες συμφώνησαν σε child grooming. Ο ''δολοφόνος'' επιλέχθηκε από τον Άγγλο γι' αυτόν ακριβώς το σκοπό με όλα τα ανταλλάγματα που μπορούσε να λάβει -πρόσληψη στην εταιρεία του Β-ρδ-γ-νη, αποστολή στη γετειρά του Liverpool για τελειοποίηση και και... Επίσης αμφιβάλλω αν το κορίτσι ήταν πραγματική κόρη του Άγγλου - οι αφηγήσεις της οικογένειας δεν συμπίπτουν με των κατοίκων για την άφιξη στο νησί, η φιλιππινέζα μάνα έχει και ελληνικό επώνυμο πέραν του πατρικού της, άλλο γάμο στις Φιλιππίνες....και και... Μάλλον η Φιλιππινέζα ήταν βιτρίνα για τα ανήλικα που έφερναν από τη συγκεκριμένη χώρα... Απλώς αυτός αναγνώρισε ως δική του την "κόρη" της "φροντιστού" του... Η κοπέλα έχει μυηθεί εντός της οικογένειας σε όλα τα τυπικά της στοάς: πρόσκοποι, θρησκειολογικά μαθήματα προ πανεπιστημίου, υποκριτική, επαφές και ταξίδια με εξωτερικό κλπ.
Με τις ευλογίες των οικογενειών και τις θεατράλ γητειές του δολοφόνου, το κορίτσι παγιδεύεται κι αρχίζει η περίοδος της ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ και εδώ ξεκινά η φάση ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΡΟΖΜΑΡΙ: κρυφός γάμος, σπίτι -μασωνικής αρχιτεκτονικής- σε απομονωμένο προάστιο, ενδεχομένως με μασώνους γείτονες, αποβολή(;)- ή απώλεια παιδιού που γεννήθηκε και παραδόθηκε κι εδώ κολλά ο ρόλος της μάγισσας- μαίας-υπνωτίστριας-χειρίστριας), καπάκι εγκυμοσύνη- πρόωρη γέννα (βίαια απόσπαση βρέφους σε τελετουργικό; που αφήνει και προβλήματα υγείας στο μικρό κοριτσάκι και υπέστη 2 χειρουργικές επεμβάσεις;;;;). Γιατί οι πεθερές αμφότερες δεν είχαν δει τη Λυδία παρά τη μέρα του φονικού η μια και της κηδείας η άλλη;; Γιατί οι στενές φίλες πληροφορήθηκαν την εγκυμοσύνη τη μέρα της γέννας;;;; Γιατί ο έλεγχος του Αναγνωστόπουλου στο κινητό της, στις μετακινήσεις της --πάντα παρουσία του-, η ύπαρξη τόσων καμερών μέσα στο σπίτι, το έξυπνο ρολόι για τη φυσική κατάσταση της κοπέλας ως "εκτραφείσας", τα χακαρίσματα των καμερών εξ' αποστάσεως μέσω διαδικτύου, οι καβγάδες, οι επιθέσεις με τσεκούρια γιατί ο έλεγχος μήπως μιλήσει το κόριτσι στον ιερέα (εκπομπή Νικολούλη) και αποκαλύψει τί;;; Ότι γεννά παιδιά, υφίσταται τελετουργικούς βιασμούς στη μασωνεία - για μένα είναι άγνωστο αν αυτά τα παιδιά ήταν/είναι του "δράστη". Γιατί να θέλει η κοπέλα να φύγει μαζί με το παιδί, αλλά δεν εμπιστεύεται κανέναν δικό της, ούτε φίλες, κλείνει ξενοδοχεία με σκοπό να διαφύγει στο εξωτερικό στην αδελφή της;;; Γιατί ο "δράστης" σκανάριζε επαύλεις σε απομονωμένες περιοχές Παλλήνη/ Πικέρμι; Η δε Σούδα ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ από μόνη της. Και έχουν γραφτεί πολλά για τα παιδιά που φυγαδεύονταν στις στρατιωτικές βάσεις συγκεκριμένης πρεσβείας στην Ουκρανία την εποχή που αυτή -η πρεσβεία- διεξήγαγε την πορτοκαλί επανάσταση και ξέρουμε όλοι τον πρέσβη του Ρότσιλδ που είχε αναλάβει τη "διαμετακομιδή του εμπορεύματος" και σε ποια δύσμοιρη πατρίδα εγκαταβιώνει και συνωμοτεί σήμερα... ανάθεμά μας!
Β.

Ανώνυμος είπε...

συνέχεια...
Κατ' εμέ, ο ταχυδρόμος της Μαφίας που έγραψε ο Χίος και μάλλον γόνος μαφιοζοοικογένειας όπως γράφεται- ίσως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ο δράστης της δολοφονίας -πολύ χαζός για να το κάνει- κακή υποκριτική, τόσο που τον κατάλαβε κι η κουτσή Μαρία! Ίσως βέβαια αυτός να είναι κι ο ρόλος που του έχει αναταθεί... για να δείχνει περισσότερο δολοφόνος της διπλανής πόρτας. Το μόνο βέβαιο είναι η ψυχρότητά του: δεν αισθανόταν το παραμικρό για αυτή την κοπέλα, ούτε και για το παιδί. Ούτε τώρα, ούτε ποτέ. Η μόνη έγνοια του είναι να μείνει το παιδί στα χέρια του κυκλώματος ...με ό,τι αυτό συνεπάγεται -για να εκπληρωθεί η αποστολή του!
Η κοπέλα ΣΙΓΟΥΡΑ σκοτώθηκε σε σατανιστικό τελετουργικό -κανείς δεν εξήγησε τις κηλίδες αίματος και το αιχμηρό αντικείμενο που διαπίστωσαν ΕΚΑΒ και ιατροδικαστής, τα ίχνη που εξαφανίστηκαν από περισσότερους συμμέτοχους... με κάτι που "μύριζε σαν χλωρινή", μάρτυρας απειλήθηκε για τη μαύρη ΒΜW, που ξέρουν αριθμό αλλά ...άκρα του τάφου σιωπή.... σιγή και για τις τοξικολογικές εξετάσεις του θύματος... κουκούλωμα της αστυνομίας με διαπραγματεύσεις και βασανισμούς ποινικών... η "μάνα" που ενώ ήταν προβληματισμένη και με κατεβασμένα μούτρα στο νησί πριν από τη δολοφονία της "κόρης" ίσως μετά τις απειλές για φυγή του κοριτσιού, αλλά στην αστυνομία δήλωσε ότι δεν είχε αντιληφθεί τίποτα...άκουσον, άκουσον, μητρικό ένστικτο! Από που να το πιάσεις και να μην βγεί δυσωδία....
Το απλοϊκό, πλην άρρωστο όπως διαπιστώσατε μυαλό μου στο μόνο που δεν έχει ακόμα καταλήξει είναι αν ο "δράστης" ήταν διπλός πράκτορας: ξεκίνησε από εκείνη του πεθερού για να καταλήξει στην " της βάσης της Κρήτης"; Μπορεί ... Η κουλοκυβέρνηση πάντως θέλει να και θα τον ρίξει στα μαλακά... Ας μην ξεχνάμε ότι ο Χρυσός έχει πάρει υπό την εποπτεία του και τους τρείς κρίσιμους βραχίονες του κυκλώματος: ΕΥΠ, μαύρα ταμεία, ανήλικες πρόσφυγες... Τί άλλο να πω, η υπόθεση είναι καραμπινάτος Επστάιν. Έφυγαν οι σιωνιστοκαμπαλιστές από τη Νέα Βαβυλώνα και σιγά σιγά μαζεύονται εδώ: διαβατήρια στον Τομ Χανκς, και λοιπά χολιγουντιανά κτήνη που αγοράζουν οικόπεδα στα νησιά... εδώ στο ξέφραγο κι ισοπεδωμένο οικόπεδο...
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,
Β.

botilastopelagos είπε...

@ Β

Αξιότιμε κύριε / κυρία,

επειδή γνωρίζω ως ένα βαθμό τον εαυτό μου, έχω διαπιστώσει, ότι οι γενικά αγνές προαιρέσεις μου, με έχουν οδηγήσει στο να λειτουργώ περισσότερο με καλοπιστία παρά με καχυποψία. Αυτή η ιδιότητα, μού προσδίδει μια σχετική αφέλεια, που έχω ομολογήσει εδώ συχνά και που δρα ανασταλτικά, για κάποιον που επιθυμεί να ασκεί την συνομωσιολογία. Παρ' όλο που έχω ασχοληθεί και μελετήσει επισταμένα επί δεκαετίες σχετικά με αυτόν τον κλάδο, η φαντασία μου εξακολουθεί να προσκρούει σε κάποια όρια, σχετικά με την δυνατότητα ρεαλιστικής διαπίστωσης τού βάθους και τού εύρους, που διέπουν συχνότατα την ανθρώπινη κακεντρέχεια και υπουλία μέσα στο κολασμένο κοτέτσι τού μάτριξ. Ενώ διαθέτω τις θεωρητικές προϋποθέσεις, συχνά ο ψυχικός προσανατολισμός μου με εμποδίζει, να κάνω συνεπή εφαρμογή των επιγνώσεών μου στο συγκεκριμένο περιβάλλον. Πρακτική του βίου μου στάθηκε μόνιμα να συμπαρίσταμαι και να βοηθάω ανθρώπους στο μέτρο τού δυνατού, αλλά μέχρι σήμερα αποπειρώμαι να συγκρουστώ με το κακό αποκλειστικά σε θεωρητικό επίπεδο, παρόλο που δεν δίστασα ποτέ να στρατευθώ επώνυμα και από υπεύθυνες θέσεις σε κινήσεις που στόχευαν σε ανατροπές. Ο Νίκος Εγγονόπουλος, αναφερόμενος σε κάποιο ποίημα σχετικά με μια ηρωική φυσιογνωμία, έγραψε: "Το χέρι σου σκορπάει το καλό και το κακό". Για να σάς το γράψω χωρίς περιστροφές: Είμαι ένας αφελής άνθρωπος αγνών διαθέσεων, που μόνον το καλό επενέργησα, όποτε μπόρεσα να το κάνω. Δεν μού λείπει η τόλμη, να κατανομάσω πρόσωπα και πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο και να συγκρουστώ χωρίς εκπτώσεις μαζί τους, όμως η νοητική, παραστατική μου ικανότηττα με ωθεί να διακρίνω περισσότερο το καλό, παρά το κακό, προσκρούοντας σε όρια. Γηράσκω αεί διδασκόμενος, με την ελπίδα να μπορέσω να ξεπεράσω αυτόν τον περιορισμό.
Γράψατε στην αρχή των σχολίων σας: "Το ταπεινό μου σενάριο είναι κάπως διαφορετικό, αλλά στην ίδια ρότα". Επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, θεωρώ, ότι το σενάριό σας δεν είναι απλά κάπως διαφορετικό, ούτε βρίσκεται στην ίδια ρότα με το δικό μου. Είναι πολύ περισσότερο βαθύ και εν τέλει πολύ περισσότερο ρεαλιστικό από όσα εγώ εξέθεσα. Επειδή έχω συνειδητοποίησει την αδυναμία που πρανάφερα, εχθές το απόγευμα δεν συνέχισα αυτήν την ανάρτηση, αλλά προσπάθησα να ανασύρω και να θέσω σε κίνηση, αυτό που μπορώ να προσεγγίσω και που σχετίζεται με σκληρότερη θεώρηση τής ρυπαρότητος. Έτσι κατέληξα σε τρία βασικά συμπεράσματα, που όμως δυσκολευόμουν να αποδεχθώ πλήρως:
1. Η σύγκρουση τού συζύγου με την σύζυγό του δεν μπορούσε να αφορά παρά μόνον τον βρέφος.
2. Ο Χ.Α. ενέχεται σε διαδικασίες παιδοβιασμών, στις οποίες πιθανόν να είχε σκοπό να εκθέσει το βρέφος, ίσως στην Κρήτη.
3 Ο Χ.Α. εντάχθηκε στην συγκεκριμένη δικαδικασία στο παρελθόν από τον πατέρα τού θύματος.
Υπό το καθεστώς τών προηγούμενων βαθιών συλλογισμών μου διάβασα εχθές μετά τα μεσάνυκτα τα σχόλιά σας, τα οποία στηρίζονται και σε μια πολύ καλύτερη γνώση τού συγκεκριμένου γεωγραφικού χώρου, που αυτήν που μπορώ να έχω εγώ, εντείνοντας ισχυρότατα τις υποψίες μου.
Σας ευχαριστώ θερμά, για την τιμή που κάνατε σε αυτήν την σελίδα να καταθέσετε τις απόψεις σας (και) εδώ. Κάποια ερωτηματικά σε ανάλογη κατεύθυνση έθεσε σε ανάρτηση του και Ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ, στην οποία παρέπεμψε με σχόλιό του ο φίλος Κώστας στην προηγούμενη ανάρτηση, τα οποία όμως δεν διαθέτουν την ευκρίνεια τής εκδοχής, που εσείς περιγράψατε.
Εννοείται, ότι εδώ είσθε περισσότερο από ευπρόσδεκτος.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

"...ο Χρυσός έχει πάρει υπό την εποπτεία του και τους τρείς κρίσιμους βραχίονες του κυκλώματος: ΕΥΠ, μαύρα ταμεία, ανήλικες πρόσφυγες... Τί άλλο να πω, η υπόθεση είναι καραμπινάτος Επστάιν. Έφυγαν οι σιωνιστοκαμπαλιστές από τη Νέα Βαβυλώνα και σιγά σιγά μαζεύονται εδώ: διαβατήρια στον Τομ Χανκς, και λοιπά χολιγουντιανά κτήνη που αγοράζουν οικόπεδα στα νησιά... εδώ στο ξέφραγο κι ισοπεδωμένο οικόπεδο..."


Τά 'πε ΌΛΑ!!!