08 Ιανουαρίου, 2021

ΑΠΟΛΕΙΠΕΙΝ Ο ΘΕΟΣ ΔΟΝΑΛΔΙΟΝ; ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΘΥΕΛΛΕΣ

1. ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ - ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ "ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ"

     Ομολογουμένως, αυτή είναι η πιο ευχάριστη ανάρτηση, που κάνω στην μικρή ιστορία αυτής της σελίδας για τον εξής λόγο. Κάθε φορά που ξεκινάω να να γράφω αναρωτιέμαι: "Άντε ρε τεμπέλη, να δω πότε θα βρείς κουράγιο να προχωρήσεις αυτό που άρχισες". (Περί ολοκληρώσεως ουδείς λόγος, μια και δεν αρμόζει να προσβάλλω ο ίδιος τον εαυτό μου). Οξειδώθηκα στην νοτιά των ανθρώπων, που λέει κι ο Μεγάλος ποιητής και η μακρυνή μανούλα είναι τόσο μακρυά πια - αλλά και τόσο κοντά. Αυτή την φορά όμως είμαι πασιχαρής, διότι γνωρίζω, ότι αυτήν την ανάρτηση το πολύ σε μια ώρα θα την έχω τελειώσει, ώστε να μην τυραννήσω ακόμη μια φορά, τους καλούς ανθρώπος, που έχουν την καλοσύνη - αλλά κυρίως την υπομονή - να διαβάζουν αυτά που γράφω. Τρίβω τα χέρια μου από χαρά, διότι αυτήν την ανάρτηση την είχα έτοιμη στο μυαλό μου εδώ και τέσσερεις μήνες, οπότε δεν μένει παρά να την αφήσω να τρέξει στο πληκτρολόγιο. Διότι κάποια πολιά πράγματα είναι τα καλύτερα. Αυτός είναι και ο λόγος, που ενώ δεν πίνω ποτέ αλκοόλ, εκτιμώ τα παλιά κρασιά ιδιαίτερα. 

     Τα σημαντικότερα πράγματα τα γνωρίζουμε ήδη από πολύ καιρό. Είναι γραμμένα στις γραμμές της παλάμης μας, όπως τραγουδάει ο Μαρκ Κνόπφλερ στο "Brothers in Arms". Εδώ και αρκετό καιρό είχα εμπιστευθεί σε ένα πολύ καλο φίλο, που είναι και ιστολόγος, ότι είμαι πεισμένος, ότι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ πρόκειται να είναι η γκαμήλα (ή καμπάλα) χάρις (επ' ευκαιρία, φίλε μου καλέ, σε ασπάζομαι). Αυτά είναι, για όσους ψάχνουν αρκετά στο διαδίκτυο, γνωστά από μήνες. Εννοώ, εμάς, που δεν διαθέτουμε εσωτερική ενημέρωση, αλλά ψάχνουμε να βρούμε άκρη ερευνώντας. Γιατί αυτοί που δημιουργούνε την ιστορία από πρώτο τραπέζι πίστα, τα γνώριζαν εδώ και δεκαετίες (Γεια σου Ηρωϊκή Προεδράρα, Ημίθεε!).

    Ο άνθρωπος τα ήξερε από νεότητά του, να πούμε. Γι' αυτό είχε επιλεγεί από το πεπρωμένο (και όχι μόνο) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ. Τεράστιο έργο. ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΥΝΑΜΕΩΝ. Υποκλείνομαι.

"- ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ...

- ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΔΕΣ..."

     Όσοι φίλες και φίλοι νομίζουν, ότι το Τραμπ, ή το επιτελείο του, εξεπλάγησαν, με όσαν όσα αποκαλύφθηκαν σχετικά με τον ρόλο της καμπάλ και των προδοτών τις πρόσφατες εβδομάδες, ή με την μαχαιριά στην πλάτη της δημοκρατίας από τον τελετουργικό μεγαλοβρικόλακα Mike Pence ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ας δουν το βίντεο που έπεται, το οποίο αναρτήθηκε στις 19.05.2016  (εάν δεν το έχουν σβήσει στο μεταξύ οι ιεροταξεταστές της χειραγωγημένης "ενημέρωσης").

IN GOV MIKE PENCE HAS MURDERED 51 CHILDREN

     Σε αυτή την βιντεοσκόπηση δεν ξεσκεπάζεται ως τέρας τεραστίου μεγέθους μόνον ο κάργα επικεφαλής πλείστων όσων "χριστανικών" οργανώσεων, αλλά και μια ολόκληρη πολιτεία των ΗΠΑ, η INDIANA, ως κέντρο σατανολατρείας και τελετουργικών παιδοκτονιών. ΜΕ ΦΟΒΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΩΣΦΟΡΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. Όσοι εκτιμούν, ότι πρόκειται μόνον για βούρκο, που πρέπει να αποξηρανθεί, υποτιμούν τα πελάγη αθώου αίματος, που χύνεται με τον πλέον απαίσιο τρόπο, σε μια επί γης κόλαση, που οι γραβατωμένοι σατανάδες έχουν στήσει ως "πολιτεία". Πέραν αυτού έχει κυκλοφορήσει επανειλημμένα στο διαδίκτυο, τα βίντεο με τους φακέλους, που μοίρασε στα πρωτοπαλλήκαρα των αιμοποτών στην κηδεία του τζώρτζ μπους ο γιός του (τον οποίον παρέλαβε και ο Pence) με την προειδοποίηση "ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ".

 Αλλά και από πλευράς καμπάλ είναι αυτονόητο, ότι ήταν όλα επ' ακριβώς σχεδιασμένα. Με διάφορους τρόπους φροντίζουν να ενημερώνουν τα γουρουνόσκυλά τους, με τρόπο δήθεν "αθώο" και "παιδικό", όπως με τις "κάρτες των ιλουμινάτι" και τα εικονογραφημένα του "simpson´s".

https://www.ournewearthnews.com/2021/01/07/viking-guys-agent-provocateur-acting-profile-pulled-from-website-fortunately-here-is-a-screenshot-to-make-viral/

     Εξ άλλου το σχέδιο OPERATION OVERTHROW της βίαιης απομάκρυνσης του Προέδρου Τραμπ από τον Λευκό Οίκο είναι γνωστό από περασμένο Δεκέμβριο.  

OPERATION OVERTHROW: George Soros Funded ‘Transition Integrity Project’ Has Plan In Place To Remove Trump From Office Whether He Wins Or Not 

https://www.nowtheendbegins.com/democrats-george-soros-transition-integrity-project-has-plan-remove-trump-from-office-whether-he-wins-or-not/

 

2.  ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΑΡΧΗ. "TRUST THE PLAN".

  Τα γεγονότα των τριών τελευταίων ημερών, από την 6η Ιαννουαρίου και εντεύθεν, στάθηκαν αφορμή για να απογοητευτούν προσωρινά αρκετοί υποστηρικτές της Προέδρου και να περιέλθουν σε στάση αμηχανίας, νομίζοντας, ότι η πρωτοβουλία των κινήσεων βρίσκεται πλέον στην διάθεση της καμπάλ και ότι ο Πρόεδρος, βρισκόμενος μπροστά σε αδιέξοδα, επέλεξε τακτική υποχώρησης, ίσως για να μην επιφορτιστεί το κόστος μιας αιματηρής εμφύλιας σύγκρουσης. Τέτοια συμπεράσματα είναι άκρως βεβιασμένα και κρίνοντας επιφανειακά δεν λαμβάνουν υπ' όψει το κυριότερο, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. Μετά την  προσχεδιασμένη κατάληψη του Καπιτολίου από τις ορδές της καμπάλ σχηματίστηκε γενικότερα η λανθασμένη εντύπωση, ότι η καμπάλ βρίσκεται σε επάλαση και ο Πρόεδρος σε αναδίπλωση. Οι αντιδράσεις του Προέδρου στο πραξικόπημα της κοινής συνδρίας του Κογκρέσου και της Γερουσίας, που επικύρωσαν αυτοεξευτελιζόμενοι την καλπονοθεία, ήταν επόμενο να προσαρμόζεται στην πρακτική, την οποία αυτός ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ είχε ακολουθήσει μέχρι τότε. Δηλαδή την ΠΛΗΡΗ προσαρμογή στους κανόνες της εξωτερικά νομότυπης διαδικασίας, έστω κι αν αυτή ήταν νοθευμένη πέρα ως πέρα. Μέσα από από αυτήν την πρακτική, θεωρήθηκε εν πολλοίς, ότι η αναφορά κατά την διάρκεια του λόγου, που αυτός εκφώνησε μπροστά στον Λευκό Οίκο στις εκατοντάδες χιλιάδες των υποστηρικτών του, ότι είναι αποφασισμένος να επιμείνει ως το τέλος και να μην συνθηκολογήσει ποτέ, ένα είδος βερμπαλιστικής εμμονής, που θα αναθεωρείτο στην συνέχεια στην πράξη. Σε αυτήν ΤΗΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ της συμπεριφοράς τού Προέδρου συνέβαλαν αποφασιστικά η καλπονοθεία που έγινε στις εκλογές της Giorgia, η δήλωση του Προέδρου, ότι "θα συμβάλει στην ομαλή μεταβίβαση της διακυβέρνησης" και η δήλωσή του, ότι θα ιδρύσει νέο κόμμα, με στόχο την κάθοδο στις εκλογές το 2024. Αυτά προξένησαν την εντύπωση, ότι δήθεν ο Πρόεδρος έχει ήδη συνθηκολογήσει απέναντι στην επάλαση των δυνάμεων του βαθέως κράτους, ότι η συνέχιση της Προεδρίας Τραμπ είναι ήδη μια χαμένη υπόθεση και ότι η κοινωνία των ΗΠΑ καλείται πλέον να επιλέξει μεταξύ του "μαυρου χειμώνα", με τον οποίον απειλεί ο μπιντές και μιας αυθόρμητης, αναρχούμενης, χωρίς σχέδιο, οργάνωση και συγκροτημένη ηγεσία εξέγερσης των πολιτών, στην οποία, στην καλύτερη των πιθανών περιπτώσεων, μπορεί να είναι κάποια συμμετοχή μονάδων ή μεμονωμένων στελεχών του στρατού σε χαοτική βάση.

      Εάν προσέξουμε τον λόγο του Προέδρου στο ράλυ της Γεοργίας, μπορούμε να εντοπίσουμε ότι αυτός περιέχει μια ανελέητη σπόντα. Την οποία επανέλαβε και στον λόγο του μπροστά στον Λευκό οίκο στις 6 Ιανουαρίου και η οποία Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΔΙΟΛΟΥ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΝΟΜΟΤΥΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΠΖΕΙ. Ενώ μέχρι το συγκεκριμένο σημείο η εκφορά του είναι καταγγελτική και αποκαλύπτει διαθέσεις ενός ανθρώπου, που υποστεί φοβερές αδικίες, ξαφνικά γίνεται πρόσχαρος και χιουμοριστικός, με το εξής αστείο: "Γιατί δεν βοήθησαν τελικά με την ίδια καλπονοθεία την χίλαρυ στις εκλογές του 2016; ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΧΑΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ: "Μα πού βρίσκεται τελικά αυτή η γυναίκα; Τελευταία δεν την βλέπω να εμφανίζεται πουθενά!".  Κάνοντας αυτήν την διαπίστωση οι εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές του ξεσπούν σε άνευ προηγουμένου ιαχές θριάμβου.

 Trump: Hillary's real quiet now

 

      Εφ' όσον ο Πρόεδρος είχε στόχο να αποσθρθεί υποχωρώντας, δεν θα προκαλούσε την καμπάλ με τόσο έντονο τρόπο, μιλώντας στην κυριολεξία για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Στον λόγο του της 6ης Ιανουαρίου η δήλωση για την εξαφανισμένη χίλαρυ (η οποία στην ελάχιστη των περιπτώσεων έχει συλληφθεί, εάν δεν είναι ήδη νεκρή, λόγω στερητικών συνδρόμωγν...) είναι ακόμη πιο άμεση. Δεν παραθέτω το αντίστοιχο βίντεο λόγω μακράς διάρκειας, όσοι επιθυμούν όμως μπορούν να ψάξουν το συγκεκριμένο σημείο. 

      Αλλά και η δήθεν ανάκτηση τής πρωτοβουλίας κινήσεων με την κατάληψη του Καπιτωλίου από προβοκάτορες της ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΦΙΑΣΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΟΥ. Η δολοφονία της υποστηρίκτριας του Προέδρου κατά την διάρκεια των γεγονότων, που όπως αποδείχθηκε ήταν αξιωματικός της αεροπορείας, καταδεικνύει, ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΗΤΑ ΓΝΩΣΤΗ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ. Όπως καταθέτει στο κάτωθι βίντεο ο CHARLIE WARD, ο οποίος διαθέτει εσωτερική ενημέρωση και είναι ένας από τους βασικούς ανεπίσημους διαύλους διάχυσης πληροφοριών των Αντιδυνάμεων στο διαδίκτυο, στην κατάληψη είχαν διεισδύσει ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, που δρόντησαν μέσα στην αναπουμπούλα να πάρουν μαζί τους τους φορητούς υπολογιστές από το γραφείο της πελόζι.

Robert David Steele: Charlie Ward & Simon Parkes What Happened on 6 January, What Happens Next, Trump Prevails! - Must Video

https://robertdavidsteele.com/charlie-ward-simon-parkes-what-happened-on-6-january-what-happens-next-trump-prevails/

      Εάν υποθέσουμε, ότι ο Πρόεδρος έχει στό να συνθηκολογήσει, για πιον λόγο να προέβησαν οι δυνάμεις που τον στηρίζουν στην περεταίρω συλλογή πειστηρίων, μέσω της απόσπασης των υπολογιστών της πελόζι από το γραφείο της και μάλιστα μέσω μιας ενέργειας, η οποία στερείται εν τέλει νομότυπης διαδικασίας και αποτελεί τυπικά απροσχημάτιστη αυθαιρεσία; Οι Αντιδυνάμεις γνώριζαν εκ των προτέρων, ότι η προπαγάνδα της καμπάλ θα επικεντρωνόταν σε δράση υποτιθέμενων οργισμένων ορδών υποστηρικτών τού προέδρου, παρακάπτοντας από ήδη κεκτημένη ταχύτητα την δυνατότητα, να στοχοποιήσουν μια οργανωμένη επιχείρηση ειδικών δυνάμεων. Σε αυτό το βίντεο αποκαλύπτεται επίσης, ότι οι Δυνάμεις του Προέδρου δεν απότρεψαν σκόπιμα την ματαίωση της καλπονοθίας στην Γεωργία, ώστε να μπορέσουν να εντοπίσουν την ΒΑΣΗ, μέσω της οποίας διεξέγεται η καλπονοθεία. Με αυτόν τον τρόπο εντόπισαν ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ. Με αυτό τον τρόπο ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΑΛΛΑ ΦΙΛΙΚΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. Μα αυτό τον τρόπο δεν ξεσκεπάστηκε ήδη μόνον όλο το θεσμικό κατεστημένο των ΗΠΑ σχετικά με τον πρεοδοτικό ρόλο, αλλά και νατοϊκή πέμπτη φάλλαγα, απαξιώνοντας το σάπιο διεθνές κατεστημένο της δυτικής συμμαχίας.

    ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΩΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ. ΑΥΤΟΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ Η ΚΑΜΠΑΛ ΣΕ ΔΟΚΑΝΟ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ.

    Διαπιστώνουμε στα τελευταία βίντεο του "Χ22 Report", που είναι η βασική ανεπίσημη σελίδα των Δυνάμεων του Προέδρου, ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Η ΚΑΜΠΑΛ ΗΤΑΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ Κ:ΑΙΡΟ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ. Με κωδικοποιημένα μηνύματα έχουν εξαγγείλει οι Q εδώ και χρόνια τα αντίμετρα των Αντιδυνάμεων, όπως την επικείμενη μετάβαση του Προέδρου από την στρατιωτική βάση επικοινωνιών στο Τέξας, που βρίσκεται τώρα, στην βάση του Camp David. (Ιδέ και το ακόλουθο βίντεο).

https://rumble.com/vcj2vb-ep.-2372b-shot-heard-around-the-worldit-had-to-be-this-waythe-crime-of-trea.html

ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΧΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΛΑΤΟ ΦΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ, ΟΤΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΘΥΕΛΛΑ. ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΩΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΣΑ.

Πριν κλείσω, δεν μπορώ να αποφύγω μια μουσική αφιέρωση στην καμπάλ. Το μόνο πράγμα που την εγκρίνω χωρίς εκπτώσεις, είναι ότι έβγαλαν στην φόρα τον κερασφόρο, αποκαλύπτοντας τον χαρακτήρα τους. Ας αποχαιρετήσουν λοιπόν τον κόσμο, που πλέον βήμα προς βήμα θα χάσουν ανεπιστρεπτί.
6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ και QAnon
μέσα από το πρόσωπο του Ν. ΤΡΑΜΠ ο Πρόεδρος της ΑΜΕΡΙΚΗΣ

https://en.wikipedia.org/wiki/QAnon#/media/File:QAnon.svg


https://banner2.cleanpng.com/20180324/htw/kisspng-soviet-union-hammer-and-sickle-clip-art-soviet-union-5ab710071efcb5.2440941515219466311269.jpg

Ποιος δεν θα ήθελε έναν τέτοιο Πρόεδρο και ένα κίνημα υπέρ της ελευθερίας των ανθρώπων από την σκλαβιά του παγκόσμιου συνωμοτικού σχεδίου.
Σε ΕΝΑΝ κόσμο που ο ΜΕΣΣΙΑΣ αμφισβητείται εμείς ψάχνουμε τον ΜΕΣΣΙΑ.
Κινήματα επαναστάσεις πρόσωπα και συνταγές θεοποίησης ανθρώπων θα ΥΠΑΡΧΟΥΝ .
Ιδικά στην χώρα μας την ΕΛΛΑΔΑ πλέον υπάρχει κορεσμός, μην απορήσεις ότι ίσως κάποια στιγμή θα τσακωνόμαστε ποιος θα πάρει το αξίωμα.

https://i.pinimg.com/originals/19/20/a4/1920a42c2dbf23e6f3c24ab4fe401cf9.jpg
Αντί ΝΑ ΔΟΥΜΕ ποιο βαθιά το θέμα εμείς νομίζουμε ότι ο ΜΕΣΣΙΑΣ, ο γήινος, ο θεόσταλτος, ο άχρονος μέσα στο γήινο πεδίο που σε φευγαλέες συχνότητες είπε ορισμένα προφητικά όπως και πολύ άλλοι δεν καθιστούν αυτόν παρθενογέννητο, μόνον το ΠΑΣΟΚ είχε αυτόν το χαρακτηρισμό σαν κίνημα, και το πληρώνουμε μέσο των ορφανών της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ των άσωτων ορφανών, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΤΡΑΜΠ, και οι υπόλοιποι είναι ότι τα ορφανά του ΕΚΠΤΩΤΟΥ πήραν το ΑΞΙΩΜΑ από αυτούς που το είχαν!!!!!
Η πλανητική επιστημονική φαντασία μας έχει πει …..δώσε μια ΕΛΠΙΔΑ στον πονεμένο άνθρωπο να νομίζει ότι ΠΑΛΕΥΩ γι’αυτόν αλλά στην ΟΥΣΙΑ η ΜΑΧΗ είναι ανάμεσα στους ίδιους…..
Στην ουσία το ψέμα δεν υπάρχει, η αλήθεια αδυνατεί να εισχωρήσει σε μας, όπως και εγώ αδυνατώ να δω τους ΜΕΣΣΙΕΣ να μιλούν για ΟΥΤΟΠΑ στον χώρο της ανωμαλίας.
Ναι πιστεύω ότι υπάρχουν σημεία και καταστάσεις που ξεφεύγουν από τα γεγονότα του STATUS QUO και επέρχεται διόρθωση από το σημερινό επίπεδο ανωμαλίας…… το περίφημο recet δεν τίποτε άλλο από την αλλαγή πλεύσεις…… που στην περίπτωση μας, θα ΥΛΙΟΠΟΙΗΣΗ και θα επαναφέρει το STATUS QUO.
Στο πρόσωπο του προέδρου του ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥ έχει στηθεί όλο το σχέδιο.
Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος σχεδιασμός, το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει,….. όταν το πλανητικό σώμα έχει διαβρωθεί και ένας άλλος αντίπαλος προσπαθεί να πάρει την κυριαρχία είναι φυσικό να δημιουργούνται ΗΓΕΤΕΣ ροπής.
Αν ο λαός πιστεύει σε κάθε παρθενογέννητο, μηχανισμό ή πρόσωπο ΟΤΙ μπορεί να τον βγάλει από το τέρμα της ακολασίας του την ΣΚΑΒΙΑ, μεταφράζοντας το σε ΧΡΗΜΑ = ελευθερία τότε δεν ΥΠΑΡΧΗ ΜΕΣΣΙΑΣ είναι σχεδιαΣΜΟΣ !!!!!
Η περίπτωση του πολιτικού προσώπου στην ζωή μας δεν μπορεί να επιφέρει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ κατά του ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ γιατί είναι ΔΟΜΗΜΕΝΟ από την ΝΕΜΕΣΗ εξου και ή ΜΗ ολοκληρωμένες ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ των ΛΑΩΝ όπως των ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ από ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ διότι η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ναι μεν ΤΥΦΛΗ αλλά είναι ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ από τα ΙΕΡΑΤΕΙΑ !!!!!
ΠΑΝΩ σε αυτήν την ΔΟΜΗ όλοι είμαστε ΔΟΥΛΟΙ των κινημάτων και βλάσφημοι της ΠΡΟΟΔΟΥ και των ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ μας ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ …..ακόμα κι οι λέξεις μας ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ …..πρόοδος ατομική, συλλογική = τι;
Στον πνευματικό μου προσανατολισμό ΔΕΝ επιβάλω να ακόλουθο το ΣΥΝΟΛΟ του κινήματος;
Το κίνημα δεν έχει σχέση ……με ΤΙΠΟΤΕ στην ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ με το ΕΓΩ μου.
Η πηγή να ακολουθώ την αληθινή κατάσταση μίας ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ στα ΓΕΓΟΝΟΤΑ στο πρόσωπο ενός ΗΓΕΤΗ ενός ΠΡΟΕΔΡΟΥ δεν διαφέρουν με την αντίδραση για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αντί Προέδρου είχαμε ΛΑΟ.
Σήμερα όμως η αντίδραση πέρασε στην λήθη.
Όπως κ ο Μεσσίας στην λήθη του χρόνου ……αλλά αυτός που την διατηρεί την αλήθεια δεν είναι ο ΠΙΣΤΟΣ ούτε ο Q.
ΕΙΝΑΙ ο ελάχιστος < αρχαία ελληνική ἐλάχιστος

Ήταν ελάχιστοι αυτοί που έφτασαν στην κορυφή.
Use your illusion 9-1-2021

καρποζηλος είπε...

Στο πρώτο βίντεο λέει ότι τα παιδιά τα προμηθεύει η πολεμική αεροπορία. Να έχει σχέση με αυτό η αεροπορίνα που έφαγε μολύβι; Να ήταν ξεμαγάρισμα και όχι αθώο θύμα; Ξέρουμε αν έχει κάνει στην Ιντιάνα;

botilastopelagos είπε...

@ use your illusion

Συμφωνώ, αγαπητέ φίλε, ότι όταν υπερασπιζόμαστε το αυτεξουσιό μας, υπερασπιζόμαστε το αυτεξούσιο της πλάσεως. Αρκετές φορές διαβηκα και διαβαίνω σε μονοπάτια, που άνοιξαν άλλοι σε τούτο το νεκροταφείο αυτοκινήτων. Όμως μονίμως κρατάω σφικτά με θαλπωρή την φωτογραφία της μάνας μου. Και αφού κόπηκε ο αφαλός, είμαι πια εγώ και όχι κάποιος άλλος.
Ο Μεσσίας είναι εντάξει παιδί. Κάποιος μικρός σαμουράι πρέπει αναπόφευκτα να πουλάει φιστίκια και σόδες στο μπαρ της κολάσεως. Όχι για να ξεδιψάνε, αυτοί που επιλέξανε πρώτο καζάνι πίστα. Όπως και να το κάνουμε, μονάχα στην βράση κολλάει το σίδερο.

@ καρπόζηλος
Και στην προηγούμενη ανάρτηση και σε αυτήν το σχόλιο σου επιμένει να προβληματίζει και να αμφισβητεί. Άρα, φύσει και θέσει αμφότερα αξιόλογα και δημιουργικά.
Ίσως με την γυναίκα να συνέβησαν τα γεγονότα κάπως διαφορετικά. Εάν θέλεις, δες αυτήν την άνάρτηση στον Διόδοτο και το σχόλιο που άφησα.
https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/01/m-cia.html

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ
( botiliastopelagos)
Για μένα άνθρωποι σαν εσένα και πολλοί άλλοι, είναι πολύ μπροστά από εμένα σε γνώσεις και στην έκφραση του λόγου.
Ήρθα εδώ να σχολιάσω και όχι να φέρω ανέμους γιατί γνωρίζω το τι έχεις τραβήξει και ο ίδιος.
Είναι τιμή μου που με άκουσες και μου απάντησες ακόμα και αν είμαι λάθος.
Εγώ δεν είμαι κατά των σκέψεων αυτών που γράφονται εδώ και εκεί, ….και δεν θα προσβάλω κανέναν.
Απλά βλέπω την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να έρχεται από άλλον δρόμο δια των καταστάσεων οι οποίες δρομολογήθηκαν !!!!! ….. στην περίπτωση όπως τώρα με τον Ν.ΤΡΑΜΠ.
Απλά η επιλογή το μήλο της Έριδος που κρατούσε ο ΤΡΑΜΠ το ΑΦΗΣΕ να κατρακυλήσει ώστε να το δουν οι καλεσμένοι θεοί και να το ζηλέψουν.
Ότι έρχονται καλύτερες μέρες έρχονται ……αλλά δια ροπάλου ΗΡΑΚΛΗ και ΑΧΙΛΛΕΑ.

Σε ευχαριστώ και θα ήθελα πολύ να σου αναρτήσω άλλα 2 σχόλια στην συνέχεια του 1 σχολίου το οποίο δεν το έκανα χθές για να μην καταχραστώ το βήμα σου επλίζω να καταλάβεις τι ήθελα να πω σε αυτά τα σχόλια
Για μια ακόμα φορά σε ευχαριστώ
Use your illusion

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ και QAnon
μέσα από το πρόσωπο του Ν. ΤΡΑΜΠ ο Πρόεδρος της ΑΜΕΡΙΚΗΣ 2
Τι είναι ΗΡΩΣ μετά από ένα γεγονός, όταν εγώ αργότερα τον γκρεμίζω στην λήθη, αυτόν τον άγνωστο στρατιώτη τον πολέμαρχο για το ΔΙΚΑΙΟ των ΛΑΩΝ και των ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
Με ένα κίνημα ισοπεδώνω ότι δόμησα πάνω στις ΑΞΙΕΣ.
Ένας ΗΓΕΤΗΣ δεν ισοπεδώνει και ένας ΛΑΟΣ δεν ανεξαρτητοποιείται από αυτόν ποτέ.
Υπάρχει ο γραπτός λόγος το ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Ο λόγος αυτών, στην Διακήρυξη του Συντάγματος.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΥΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ.
Όταν δεν υπάρχουν αυτά, το πρόβλημα είναι ανάμεσα στους δύο.
Μια εσωτερική παράβαση στους ΚΑΝΟΝΕΣ μια παράβαση ανάμεσα στους ποιο αδύνατους.
Όποτε ο ΗΓΕΤΗΣ όπως και ο ΜΕΣΣΙΑΣ
ΟΦΕΙΛΟΥΝ να ΠΡΑΞΟΥΝ
ΑΠΑΝΤΟΥΝ, ξε-ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ = ΑΛΗΘΕΙΑ και ενεργοποιούν τον ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ πρώτα στην ΕΞΟΥΣΙΑ μετά στον ΛΑΟ και στο ΙΕΡΑΤΕΙΟ = ΔΙΚΑΙΟ πνευματικό
Δεν χρειάζεται ο ΗΓΕΤΗΣ να πει περισσότερα…… η ΕΞΟΥΣΙΑ το κατάλαβε ο ΛΑΟΣ επίσης και το ΙΕΡΑΤΕΙΟ.
Το ΙΕΡΑΤΕΙΟ ως διαχειριστής του ηγέτη και λαού κατάλαβε άμεσα την ΑΛΗΘΕΙΑ, και ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ τον συκοφάντη ηγέτη ή λαό ως ΠΡΑΞΙΚΟΜΑΤΙΑ.
Στην περίπτωση D.TRUMP δεν υπάρχει τίποτε, υπάρχει μια κίνηση ΜΑΤ ΜΑΤΡΙΞ "Ο βασιλιάς είναι αβοήθητος" μία απειλεί φαινομενική για το ΣΥΣΤΗΜΑ ρολάρισμα ή τρολάρισμα για τον ΟΜΑΛΟ σχεδιασμό της επανεκκινήσεις.
Οπότε οι τρείς παραπάνω είναι μία ωραία ατμόσφαιρα ΕΞΟΥΣΙΑ ΛΑΟΣ ΙΕΡΑΤΕΙΟ.

https://i.pinimg.com/736x/c5/cd/18/c5cd18098deacd5a3e3c43b25a9d1ed9.jpg
Γιατί οι ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ γήινες υπέρ δυνάμεις απειλούνται μεταξύ τους και όπως λέμε τρίτος δεν χωρεί.
Use your illusion 10-1-2021

Ανώνυμος είπε...

Ο σκληρός εμφύλιος των ΗΠΑ εξελίσσεται σε ...Παγκόσμιο Πόλεμο !!!
1821-2021 ΕΛΛΑΔΑ
200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

https://discovernafplio.gr/sites/default/files/2020-02/xGreece-2021-1.jpg.pagespeed.ic.kvYaCFX2m_.jpg

Μετά από κάθε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ακόλουθη ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ!!!!
Τα περί επαναστάσεως για εμάς τους Έλληνες, όσο και να προσπαθούν οι προοδευτικοί να βρούν ταξικό προσανατολισμό επειδή έτυχε, σε άλλους, να ξέρουν ότι η διαφορά με τους άλλους ήταν η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ο ΘΑΝΑΤΟΣ δια μέσου του ΘΕΟΥ ….. τα ξένα κέντρα, η φιλική εταιρεία, και οι υπόλοιποι μεσάζοντες το γνώριζαν ότι ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ χωρίς τον ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα μπορούσε να γίνει.
Με την ελευθέρωση της ΕΛΛΑΔΟΣ θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν τα σημερινά τους σχέδια!!!!
Και ΕΜΕΙΣ τους ΑΠΑΝΤΑΜΕ μα η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ δεν ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ !!!!