23 Νοεμβρίου, 2020

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ

 

 Στους σχολιασμούς της προηγούμενης ανάρτησης κατατέθηκαν πολύ  γόνιμες αντιρρήσεις και χρήσιμα ερωτήματα, τόσο εδώ, όσο και στην δημοσίευσης της ανάρτησης στο ιστολόγιο diodotos-k-t.blogspot.com, στα οποία θεωρώ προσοδοφόρο να τοποθετηθώ περισσότερο διεξοδικά στα πλαίσια μιας ιδιαίτερης ανάρτησης. Τους λόγους αυτής της αναγκαιότητας θα εξηγήσω στην συνέχεια.

Επειδή όμως, η πορεία κατά την διαμόρφωση της προηγούμενης ανάρτησης με οδήγησε στην κατάθεση θέσεων και υποθέσεων γενικότερου, θεωρητικού χαρακτήρα, χωρίς να γίνει καμία αναφορά στον θέμα που ανακοίνωνε ο τίτλος της, δηλαδή στην ενημέρωση από τον Στηβ Μπάνον, ότι τις επόμενες ημέρες επίκειται να ανατραπεί η κυριαρχία της καμπάλ, θα προτάξω μια σύντομη αναφορά σχετικά εδώ. Εκτιμώντας, ότι άλλες διαδικτυακές σελίδες της εναλλακτικής ενημέρωσης έχουν επιτελέσει ήδη μια πολύ καλή κάλυψη της τρέχουσας επικαιρότητας, θα αρκεστώ εδώ σε μια σύντομη αναφορά σε κάποια δεδομένα, που ίσως να μην έχουν προβληθεί ακόμη, αλλά και για να καταθέσω μια προσωπική εκτίμηση σχετικά.


1. ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ακολούθως καταθέτω το τελευταίο βίντεο του Alex από το κανάλι "Frag Uns Doch", που διαθέτει καλή εσωτερική ενημέρωση και συνοψίζει σε αραιότερα διαστήματα το απαύγασμα των επερχόμενων εξελίξεων. Θα ήταν χρήσιμη η ενεργοποίηση των Ελληνικών υποτίτλων.


Στο προηγούμενο βίντεο του είχε ενημερώσει ο Alex, ότι αρμόζει να προσχθούν οι ημερομηνίες 23 Νοεμβρίου, που είναι η επέτειος της δολοφονίας του John Kennedy και κυρίως η 25 Νοεμβρίου, η θρησκευτική εορτή της Ευχαριστείας (Thanksgiving Day) διότι τότε πρόκειται να συμβούν σημαντικές εξελίξεις.

Σε αυτό το βίντεο αναφέρει ο ίδιος:                                                                                                                                     1. Η μήνυση για την καλπονοθεία έχει κατατεθεί στο ανώτατο δικαστήριο. Αυτό μπορεί να κάνει χρήση της δεδικασμένης απόφασης της 10.08.1970, ότι η νοθεία στις εκλογές συνιστά αδίκημα εσχάτης προδοσίας. Επίσης, η 14η Αλλαγή του συντάγματος των ΗΠΑ προβλέπει, ότι, όσοι κρίνονται ένοχοι για  αυτό το αδίκημα επιβαρύνονται επιπροσθέτως με ΌΛΑ τα αδικήματα του ποινικού κώδικα, ανεξαρτήτως του τρόπου που διέπραξαν την συγκεκριμένη εγκληματική πράξη. Πέραν αυτού ισχύει και το Προεδρικό διάταγμα α από το 1998, που έχουν προβάλλει ήδη αρκετοί ιστολόγοι, όπως ο Ανεξίμανδρος Αλέξανδρος με τον σύνδεσμο που ακολουθεί:

https://nikolaosanaximandros.gr/to-kryfo-oplo-tou-trump/

2. Σύντομα αναμένονται να πέσουν οι ιστοσελίδες των κοινωνικών δικτύων, και της βάσης καταχώρησης βιντεοσκοπήσεων της μονόπλευρης λογοκρισίας, όπως facebook, twitter, youtube κλπ. Ο Άλεξ καλεί αυτούς που τον παρακολουθούν να εγγραφούν μέλη στην βάση καταχώρησης βίντεο "Telegram", ώστε να εξακολουθήσουν να έχουν ενημέρωση. Θεωρεί επίσης επικείμενη μια πτώση του διαδικτύου συνολικά και τμήματος των τηλεπικοινωνιών.                                                                                                                                         3. Η πρωτοβουλία "World Freedom Allience", αποτελούμενη από χιλιάδες γιατρούς, δικηγόρους και δημοσιογράφους ετοιμάζει την παραπομπή όλων των υπευθύνων, που έλαβαν μέτρα ενάντια στον κοροϊδιό στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για πολλαπλά εγκλήματα.                                                                                                    4. Έχουν ξεκινήσει ήδη οι συλλήψεις πολύ μεγάλου αριθμού πολιτικών προσώπων, τραπεζιτών και δημοσιογράφων, τόσο στις ΗΠΑ, όπως και κάποιου μικρότερου αριθμού στην Γερμανία. Όπως ενημερώνει στο δεύτερο βίντεο (που δεν καταχωρώ εδώ λόγω χώρου) οι σελίδες που δείχνουν τις πτήσεις αεροπλάνων, παρουσιάζουν περίπου χίλια αεροπλάνα ημερησίως στις ΗΠΑ, που κατευθύνονται προς συγκεκριμένες φυλακές. Υπολογίζει, ότι εάν εξαιρεθούν οι πτήσεις συνοδείας και προστασίας, πρέπει να είναι χιλιάδες αυτοί που μεταφέρονται στις φυλακές.

Παρακολουθώντας σήμερα τις σελίδες που έχουν εσωτερική ενημέρωση, νομίζω ότι η σημαντική είδηση για τις 23.11, που αναφέρεται ο Άλεξ είναι αυτή που ακολουθεί και που οπωσδήποτε ο θόρυβος που αυτή προκαλεί είναι τεράστιος:

https://yournewswire.com/george-soros-arrested-in-philadelphia-for-election-interference-judge-orders-media-blackout/

George Soros Arrested in Philadelphia For Election Interference – Judge Orders Media Blackout

George Soros has been arrested and is currently being held in federal custody in Philadelphia. According to a recently unsealed indictment filed in the Western District of Pennsylvania, Soros has been charged with a number of serious crimes relating to the US election.

The indictment lists only on the criminal activity Soros participated in prior to the November election, such as wire fraud, identity theft, aiding and abetting, and damage to computers.

The FBI stated that the indictment will likely be updated to reflect election interference charges in relation to Dominion Voting, once the full scale of Soros’ operations has been exposed. Soros is currently being interrogated by the FBI.


2. ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΣΙΚΑΣΙΑ.
 
Εκτιμώ, ότι όχι μόνον η πρώτη εκλογή του Προέδρου Τραμπ το 2016 διεπόταν από διαδικασίες τελείως διαφορετικές, από ότι οι σχετικές εντυπώσεις, που ακόμη και το ίδιο το επιτελείο του άφηνε για λόγους σκοπιμότητος να κυριαρχούν στην επιφάνεια (όπως εξήγησα στην προηγούμενη ανάρτηση) αλλά το ίδιο ισχύει και για την πρόσφατη εκλογική διαδικασία. Δεν είναι μόνο η καλπονοθεία, που έστησε στην κυριολεξία ως φάρσα εκλογικής πρακτικής το βαθύ κράτος, αλλά και το show, που έχει αναγγείλει με πλήρη ειλικρίνεια το επιτελείο του Προέδρου και που κλιμακώνει καθημερινά, είναι εν τέλει κάτι τελείως διαφορετικό, από τις ερμηνείες, που η συντριπτική πλειοψηφία δίνει στα εκάστοτε συμβάντα. Η λαγουδότρυπα φθάνει σε πολύ μεγάλο βάθος. Στην σύγκρουση που γίνεται και οι δυο αντιτιθέμενοι κάνουν χρήση προμετωπίδων και προκαλυμμάτων, τα οποία σκόπιμα σηματοδοτούν τελείως διαφορετικές αιτιάσεις σχεδόν για όλες τις επιλογές τους, τόσο τις στρατηγικές, όσο και τις τακτικές. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το στρατόπεδο του Προέδρου, που καθημερινά πλέον προβαίνει σε πρακτικές τελείως μη αναμενόμενες, εκπλήσσοντας τόσο την κοινή γνώμη, αλλά,  όπως υποθέτω ταυτοχρόνως και το αντίπαλο στρατόπεδο. Το επιτελείο των αντιπάλων του βαθέως κράτους ξεδιπλώνει με αυτόν τον τρόπο μια απίθανα ευφυή στρατηγική, η οποία διαθέτει το προτέρημα αφενός ότι είναι άκρως αποτελεσματική, αλλά αφ' ετέρου είναι ταυτόχρονα τελείως απρόβλεπτη, προξενώντας αιφνιδιασμό στον αντίπαλο, έχοντας και το επί πλέον προσόν να γίνεται πολύ δύσκολα ερμηνεύσιμη. Έτσι, μέχρι να συνέλθει ο αντίπαλος από το προηγούμενο κτύπημα, έχει δεχτεί το επόμενο. Αυτή η τακτική των απανωτών κροσέ, σύμφωνα με τον όρο της πυγμαχίας, δεν αφήνει περιθώρια στον αντίπαλο να προσαρμόσει την δράση και τα σχέδια του, που η εν τέλη στρατηγική του στηριζόταν σε ένα και μόνο κτύπημα υπερβολικής έντασης (την διεξαγωγή και επιβολή της καλπονοθείας) με στόχο να θέσει τις Δυνάμεις του Προέδρου εκτός μέχης με νοκ άουτ.
 
Κρίνω λοιπόν σκόπιμο, η αναφορά που θα κάνω στα σχόλια που έγιναν, να έχει πρωθύστερο χαρακτήρα, προτάσσοντας την τοποθέτησή μου στο τελευταίο σχόλιο, που αφορούσε την απομάκρυνση της Sidney Powell από την ομάδα νομικής προστασίας του Προέδρου. Διότι θεωρώ από συστηματική σκοπιά λειτουργικά πιο αποδοτικό, πριν προβώ στην θεωρητική τεκμηρίωση των μη συμβατικών ερμηνειών μου της εκλογής του 1916, να παρουσιάσω τις εκτιμήσεις μου και για τις πρόσφατες εκλογές. Που χαρακτηρίζονται επίσης από ποιοτικές διαφορές απέναντι στον κοινωνικό μύθο, που καλλιεργούν ανεξαιρέτως όλοι οι συμβαλλόμενοι, επειδή κρίνουν, ότι εάν αποκάλυπταν την πραγματική τους ταυτότητα και τις εν τέλει επιδιώξεις τους, δεν θα ήταν δυνατόν να ανταποκριθούν επαρκώς, όσο αφορά την μέση αντίληψη, στις απαιτήσεις αυτής της σύγκρουσης.
 
Μέσα από αυτήν την συλλογιστική, καταθέτω εκ προοιμίου τα βασικά συμπεράσματα που συνάγω σχετικά, τα οποία θα προσπαθήσω να τεκμηριώσω, με όσα ακολουθούν στην συνέχεια. Εκτιμόντας, ότι το βάθος των ερμηνειών αφορά τρία διαδοχικά επίπεδα, ενώ οι μέχρι σήμερα συνομωσιολογικές θεωρήσεις έχουν επιτύχει να εισχωρήσουν μόνον μέχρι το δεύτερο. Με βάση πάντοτε την διαπίστωση, ότι οι Δυνάμεις που στηρίζουν τον Τραμπ δεν αποσκοπούν εν τέλει μόνον στην εκλογική επικράτηση, αλλά στον επαναπροσδιορισμό της συνολικής κρατικής δομής των ΗΠΑ.

1. Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ: Σε εξωτερικό πλάνο η σύγκρουση φαίνεται να διεξάγεται μεταξύ δημοκρατικού και ρεπουμπλικανικού κόμματος, δηλαδή μεταξύ νεοταξιτών που προωθούν την παγκοσμιοποίηση και πατριωτικών δυνάμεων, που αμφισβητούν την κυριαρχία του ολοκληρωτικού παγκόσμιου κράτους των μεγάλων τραπεζικών συγκροτημάτων. Σε δεύτερο βάθος η σύγκρουση αφορά  την αντίθεση μεταξύ των λεγόμενων "καλών" ή "White Hats" και του βαθέως κράτους, που εμφορούνται από σανατολατρεία. Σε τρίτο βάθος εγώ διακρίνω μια σύγκρουση θρησκευτικών ομοταξιών, η οποία επιρρεάζει σε πολύ συμαντικό βαθμό τις πολιτικές και κοινωνικές συγκρούσεις στον χώρο της δύσεως εδώ και αρκετούς αιώνες, χωρίς όμως να διακρίνεται ως τέτοια στην επιφάνεια των εξελίξεων, οποία θα αναφερθώ. Προς αυτήν την κατεύθυνση αξίζει να προσεχθεί η εμμονή με έμφαση του αποφοίτου κολλεγιόυ των ιησουητών Ντόναλντ Τραμπ στην υπεράσπιση του Χριστιανισμού, των ιερών ναών, το γεγονός, ότι αυτός κραδαίνει την Αγία Γραφή, καθώς και η υπεράσπιση, που αυτός δέχθηκε για τις επιλογές του στην "πανδημία" από τον επίσκοπο Vigano της καθολικής εκκλησίας. Όπως επίσης δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι η καμπάλ επέλεξε ως αντίπαλο του Τραμπ στις πρόσφατες εκλογές τον καθολικού θρησκεύματος Τζο Μπάιντεν, για να ανακόψει στο μέτρο του δυνατού την τεράστια συμπάθεια, που έχει ο πρώτος, μεταξύ των καθολικών στις ΗΠΑ, επειδή αντίτιθεται στις εκτρώσεις. Μέσα από αυτήν την  προβληματική ξεκίνησα να κατανοώ, ότι η αντίθεση καθολικών και προτεσταντών αρμόζει να αποτιμιηθεί σε τελείως διαφορετικά πλαίσια, από αυτά, που τα στερεότυπα μας έχουν εθίσει. Η πόλωση βρίσκεται εν τέλει αλλού και αφορά αντιθέσεις, που διεξάγονται στο εσωτερικό των δυο δογμάτων, διέποντας συμμαχίες δυνάμεων, που φαίνονται εξωτερικά ετερόκλητες.

                                            

 ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;


2. Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΜΠΛΟΚ):  Σε πρώτο πλάνο φαίνεται η ο διάχυτος σε όλους τους κρατικούς μηχανισμούς και τα μιντιακά συγκροτήματα συνασπισμός του βαθέως κράτους, ενώ από την άλλη βρίσκεται το επιτελείο της Διοίκησης Τραμπ και οι Q Anon, ως συνασπισμένη ομάδα του υγιούς τμήματος της ηγεσίας του στρατού και των μυστικών υπηρεσιών. Αυτό όμως που λειτουργεί, δρα και οργανώνεται με συγκροτημένο τρόπο ως βασικός οργανωτικός κορμός του Σχεδίου είναι ένα κοινωνικό κίνημα, βρισκόμενο τόσο μέσα, αλλά κυρίως εκτός κρατικών φορέων. Στα πλαίσια αυτής της κίνησης η έμφαση δεν δίνεται κυρίως στον δικαστικό αγώνα, που θα χρησιμοποιηθεί ως νομιμοποίηση αυτών που θα ακολουθήσουν, αλλά στις ειδικές δυνάμεις και στην κινητοποίηση της κοινωνίας, ώστε να ματαιωθεί η εμφύλια σύγκρουση, που προωθεί το βαθύ κράτος και να εξουδετερωθεί αυτό πλήρως, με δυναμικό τρόπο.   

Χαρακτηριστική ήταν προς αυτήν την κατεύθυνση η αντικατάση του υπουργού άμυνας από το στέλεχος των Green Beretts  Christopher Miller, ο οποίος είναι ειδικός στην οργάνωση αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων. Είναι τελείως πέραν κάθε πρακτικής, ένας πρόεδρος να αλλάζει υπουργούς μετά τις εκλογές, για το ελάχιστο διάστημα μέχρι να λήξη η θητεία του. Ο Christopher όμως έκανε μια πολύ χαρακτηριστική δήλωση μετά τον διορισμό του, όπως προκύπτει από το βίντεο, ο σύνδεσμος του οποίου ακολουθεί. Δήλωσε, ότι οι ειδικές δυνάμεις δεν υπάγονται πλέον στην διοίκηση του Πενταγώνου, αλλά παίρνουν διαταγές κατ' ευθείαν από αυτόν. Σε αυτά τα πλαίσια εντάσσεται και η πρόσφατη ανάκληση των στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ από το Αφγανιστάν και το Ιράκ, δυνάμεων που προφανώς είναι εξειδικευμένες στην αντιμετώπιση τρομοκρατικών κτυπημάτων.

https://beforeitsnews.com/military/2020/11/special-forces-assets-are-now-being-deployed-to-take-down-americas-domestic-enemies-traitors-mike-adams-videos-2485479.html

Το πλέον χαρακτηριστικό κροσέ που έπεσε πρόσφατα, αφορά την απομάκρυνση της Sidney Powell από την ομάδα νομικής προστασίας του Προέδρου, που κάθε άλλο παρά "εκδίωξη" λόγω διαφωνιών ήταν. Παρά τα όσα ανακοίνωσε η Μεγάλη Αλεπού των Αντιδυνάμεων Michael Flynn στο twitter, ότι δηλαδή η Powell απομακρύνθηκε από τον Trump από την νομική ομάδα (δήθεν) επειδή αυτή είχε ξεκινήσει δική της, ανεξάρτητη καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης, αυτό ήταν εμφανώς προσυνενοημένο μεταξύ των δυο και αποτελεί μέρος του Σχεδίου. Εάν προσπαθήσουμε να κοιτάξουμε πίσω από την κουρτίνα, μπορούμε να διακρίνουμε, ότι το "Σχέδιο" επεξεργάστηκε και συντονίζει μια Ανώτερη Αρχή, στην οποία συμμετέχουν ο Τζων Κέννεντυ τζούνιορ, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Μάικελ Φλυν, ο Ρόμπερτ Ντέιβις Στηλ και άλλοι. Η κεφαλή αυτής της κεφαλής όμως βρίσκεται μάλλον στο ινκόγκνιτο, χωρίς να αποκαλύπτεται. Αξίζει να προσέξουμε επίσης τον λόγο απομάκρυνσης, που ανακοίνωσε ο Μάικελ Φλυν. Τέτοιες ανακοινώσεις, πέραν ότι αποτελούν προτέσμα καπνού απέναντι στα πραγματικά γεγονότα για λόγους σκοπιμότητος, ταυτοχρόνως σκοπεύουν να αποκαλύπτονται και μεγάλες αλήθειες. Η οικονομική ανεξαρτησία, που πρόβαλε ο Φλυν, συνεπάγεται και οργανωτική ανεξαρτησία από την Διοίκηση Τραμπ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ, ΤΥΠΙΚΑ ΕΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΡΑΜΠ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΛΥΝ ΔΗΛΩΣΕ ΕΜΜΕΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

Για να κατανοήσουμε όμως ποιο είναι εν τέλη το "τέρας που υποσχέθηκε να αμολύσει η Powell "I WILL RELEASE THE KRAKEN", δήλωση προς την οποία όφειλε να διαφοροποιηθεί δημόσια ο Τραμπ, αξίζει να παρακολουθήσουμε το βίντεο που ακολουθεί:

                 


Στο βίντεο ανακοινώνει η Powell, ότι πίσω από την χειραγώγηση των εκλογών με το Dominion δεν κρύβονται μόνον στελέχη του δημοκρατικού ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. Άρα το τέρας του βαθέως κράτους δεν περίορίζεται μόνον σε αυτούς που στηρίζουν το δημοκρατικό κόμμα ΑΛΛΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΗΠΑ.  Η ΡΗΞΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΛΤΟ  ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ "ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ". ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ "WASP" (White Anglosaxon Protestands) και το συνασπισμένο με αυτούς ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΛΟΜΠΥ με το οποίο αποτελούν οι προηγούμενοι το ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ.

 

3. ΟΙ ΣΤΕΛΕΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ "Wethepeople" ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ. 

Για την υπό εξέλιξη Νέα Μεγάλη Αστική Επανάσταση είχα ξεκινήσει μια ανάρτηση στις 10 Οκτωμβρίου 2018, αφουγκραζόμενος τα επερχόμενα, που είχε προκαλέσει τότε για τα δεδομένα αυτής της σελίδας μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτήν την παράθεση όμως αναγκάσθηκα να διακόψω, πέφτοντας σε καταστάσεις, που με κατέβαλλαν ενεργειακά και από τότε δεν αξιώθηκα να το συνεχίσω. Όμως το θέμα αυτό έχω επεξαργαστεί ήδη σε αρκετό βάθος. Ενώ δεν είναι εδώ και τώρα , η κατάλληλη στιγμή να επεκτείνω την αντίστοιχη αναφορά θα το πράξω σύντομα, διότι είναι κεντρικό θέμα για την νέα υπό διαμόρφωση παγκόσμια κατάσταση και αφορά τόσο την Διοίκηση Τραμπ, όσο και την Διοίκηση Πούτιν. 

http://bostopel.blogspot.com/2018/10/blog-post.html

Επιγραμματικά μόνο θα αναφέρω προς στιγμήν, ότι αναφορικά προς τα δεδομένα της κοινωνικής δυναμικής, δεν λαμβάνοται στον βαθμό που αρμόζει δυο πολύ βασικοί παράγοντες, που σχυμβάλλουν έντονα στην διαμόρφωσή της. Γενικά θεωρούμε, ότι η κοινωνική διελκυνστίνδα πολώνει από την μια μεριά το χρηματιστικό κατεστημένο των μεγάλων τραπεζών και των πολυεθνικών εταιρειών, που προωθούν την παγκοσμιοποίηση από την μια μεριά, καθόσον απέναντι τους βρίσκεται το σύνολο των κοινωνιών και λαοί. Όμως αυτές οι έννοιες "κοινωνία" και "λαός" είναι πολύ γενικές και δεν αποκαλύπτουν όλη την βασική σύνθεση των αντικρουόμενων δυνάμεων και συμφερόντων. Μια έννοια, η οποία τελικά συσκοτίζει τα δεδομένα, την οποίαν προωθήσαμε νυν και πρώην αριστεροί με χονδροειδή τρόπο, επιχειρώντας να δομήσουμε οράματα με κομπρεσέρ, εκεί που απατείται η μαεστρία μυτερής σμίλης, είναι η έννοια της "πλουτοκρατίας". Αυτή ρίχνει στο ίδιο τσουβάλι με τις πολυεθνικές εταιρείες και αυτούς, που ως οικονομικά υποκείμενα κατέχουν και διαχειρίζνται ποσά πολλών δεκάδων εκατομμυρίων, ενώ αυτοί ανήκουν εν τέλει στην μεσαία τάξη. Μπορεί μεν αυτοί να αποτελούν το ανώτερο, ή και ανώτατο τμήμα της, αλλά τα πλαίσια μέσα στα οποίοα λειτουργούν, τόσο τα οικονομικά, όσο και η πρόσβαση, που μπορεί αυτοί κατά κανώνα να έχουν σε κάντρα εξουσίας, είναι τελείως διαφορετικά από αυτά των πολυεθνικών εταιριών. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση σχετικά, ενός γερμανικού περιθωριακού κόμματος (Neue Mitte) που προπαγανδίζει πολύ εύστοχα και με ισχυρό δυναμικό την πολιτική ανατροπή (καταγγέλοντας πχ. την "πανδημία" ως αισχρή απάτη )στο οποίο έχουν τεθεί σε κίνηση, προφανώς με την στίριξη πολύ ισχυρών χρηματοδοτών, ηχηρά ονόματα δημοσιογράφων του επικοινωνιακού στρερεώματος, ότι δεν δέχονται ως μέλη άτομα που έχουν περιουσία άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ, διότι αυτοί ανήκουν στα καρτέλ.Βεβαίως από αυτήν το ανώτερο τμήμα της μεσαίας τάξης, που εκ των πραγμάτων υφίσταται την ισχυρή πίεση των πολυεθνικών και του διεθνούς χρηματιστικού κατεστημένου, εξεαιρούνται τα συγκροτήματα που έχει στήσει το ίδιο με σχετικά μικρότερο πορτοφόλιο, οι εταιρείες που ανήκουν σε εγκληματικά κυκλώματα κλπ. Αυτή η παρανόηση οδήγησε στην πολύ συχνά σκόπιμη παρανόηση, ότι ο Τραμπ εντάσσεται στο κατεστημένο των πολυεθνικών, ενώ ασυτός είναι ένας επιτυχημένος μεσοαστός. Υπάρχουν μεσοαστοί, με περιουσία περισσότερω εκατομμυρίων δολαρίων, οι οποίοι έχουν ξεπατωθεί στην κυριολεξία από τα τεχνάσματα της Wall Street, όπως το λεγόμενο "short Shelling", που εμείς κατατάσσουμε, λόγω της ψυχολογικής μονομέρειας, που μας προξενεί η οικονομική στενότητα των συνθηκών της ζωής μας, στην αντίπερα όχθη των νεοταξιτών. Συχνά όμως οι βασικοί αντίπαλοι της καμπάλ προέρχονται από αυτούς, διότι από την μια σε ποσοτική βάση το δικό τους δικύβευμα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό του μέσου πολίτη, ενώ ταυτοχρόνως διαθέτουν σημαντικούς πόρους για να αμυνθούν. Όπως θα δούμε στην συνέχεια, σημαντικά στελέχη του κινήματος "Wethepeople" προέρχονται από τα ανώτερα τμήματα της μεσαίας τάξης.

Ένας ακόμη παράγων, που ο ρόλος τους έχει παρανοηθεί, είναι οι κρατικοί μηχανισμοί, κυρίως τα σώματα ασφαλείας, οι υπηρεσίες κρατικής ασφάλειας και ο στρατός, που η "επαναστατημένη" μέση αντίληψη της δεκαετίας του '70 κατέταξε κατ' αποκήν και δίχως την παραμικρή αξαίρεση στην λεγόμενη "αντίδραση". Στο δεδομένο, ότι άνθρωποι που ανήλκουν σε αυτούς τους μηχανισμούς είναι αυτοί, που θα πυροδοτήσουν τις επερχόμενες ανατροπές, έχω αναφερθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις. Τα έθνη και οι λαοί υπό την γενική έννοια δεν διαθέτουν κάποια συγκεκριμένη οργανωτική δομή, που θα τους παρείχε την δυνατότητα να εφαρμόσουν υλικά μέσα στην διαδικασία της κοινωνικής ανατροπής. Αυτοί μπορουν να συμπαρασταθούν και να πλαισιώσουν, αλλά δεν μπορούν να θέσουν σε κίνηση τέτοιες διαδικασίες. Αυτό εξ άλλου πιστοποιεί σε περισσότερα βίντεο ο Robert Davis Steele, ως ανώτατο στέλεχος των υπηρεσιών ασφαλείας, που είναι ταυτοχρόνως ένας από τους κύριους συντελεστές στην διαδικασία αφύπνισης και ανατροπής στις ΗΠΑ. Τονίζοντας συνεχώς, ότι τα στελέχη σε αυτές τις υπηρεσίες είναι σε ποσοστό 90% άνθρωποι καλής θελήσεως, που βρίσκονται σε διευθαρμένους μηχανισμούς. Σαν παράδειγμα έχει φέρει την άρνηση των σερίφηδων να επιβάλλουν στους πολίτες τις αποφάσεις των κυβερνητών για την "πανδημία" στις πολιτείες που ελέγχει το δημοκρατικό κόμμα. Εάν δεν κατανοηθούν αυτά τα δυο δεδομένα, δεν είναι δυνατόν να γίνουν κατανοητές οι προθέσεις και η προέλευση των στελεχών, που πρόσφατα έθεσαν σε κίνηση το κίνημα "Wethepeople".

Στην συνέχεια θα απαριθμήσω αυτούς, που από τα στοιχεία που είναι αυτήν την στιγμή προσβάσιμα, εκτιμώ, ότι τίθενται επικεφαλείς αυτού του κινήματος.

Stephen Bannon. Ιρλανδικής καταγωγής, καθολικός, προερχόμενος από έργατική οικογένεια.

Στρατηγός Micheal Flynn. Ιρλανδικής καταγωγής, εκ των πραγμάτων καθολικός (δεδηλωμένος η μη). Δεξί του χέρι στο επιτελείο ήταν ο Ezra Cohen Wapnik, που προλογίζει τις ανακοινώσεις του Christopher Miller στο βίντεο που προηγείταο ο σύνδεσμός του. Εβραίος, προφανέστατα αντισιωνιστής και αντιαρμαγεδωνιστής, ως πρόσωπο της πλήρους εμπιστοσύνης του Φλυν.

John Kennedy junior. Ιρλανδικής καταγωγής, καταγωγής, καθολικός.

Robert Kennedy junior. Ιρλανδικής καταγωγής, καταγωγής, καθολικός.

Sidney Powel. Η γυναίκα αγριόγατα και νομικός με ψυχή λεοπάρδαλης, ειδική στο να αμολάει τέρατα. Πρόσωπο επιστήθειας εμπιστοσύνης του Ιρλανδικής καταγωγής Φλυν.


“I call these my attitude adjusters,” Powell says of her leopard print boots. “And I don’t mean my attitude.” 

Misty Keasler for POLITICO Magazine

  

 

 

 

 

Robert David Steele. Προταθείς για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης. Ανώτατο στέλεχος των υπηρεσιών κρατικής ασφάλειας (Οπότε είναι δύσκολο να βρεθούν στοιχεία αναφορικά με την οικογενειακή προέλευση και το θρήσκευμά του). Κάλεσε σε οικονομική στήριξη της Powell. Εννοείται, ότι αυτή δεν χρειάζεται χρήματα για να επιβιώση, ως ιδιοκτήτης μεγάλου δικηγορικού γραφείου στο Ντάλας. Οι πόροι πάνε στο κοινωνικό κίνημα.

Lin Wood. Δικηγόρος της πρώτης γραμμής


 
Patrik Byrne. Ιρλανδικής καταγωγής, καθολικός. Εκατομμυριούχος, στελεχάρα της Μεγάλης Νέας Αστικής Επανάστασης. Δρ. της φιλοσοφίας από τα πανεπιστήμια MIT, Oxford και Cambridge. Πρώην διευθυντικό στέλεχος μεγάλης εταιρείας διαδικτυακής εμπορείας επίπλων καθώς και εταιρείας στολών προστασίας. Χρηματιστής σε κρυπτονομίσματα. Κάτοχος μαύρης ζώνης πολεμικών τεχνών ξυλοφορτώματος. Ξεμπρόστιασε, ξεφτύλισε και γονάτισε την Γουώλλ Στρητ σε καμπάνια και νομικό αγώνα που του κόστισαν 90 εκατομμύρια δολλάρια, ξεσκεπάζοντας το short shelling, που οδήγησε στην καταστροφή εκατοντάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ο άνθρωπος της Powell, που ως "μάγο των αλγορίθμων" πρότεινε αυτή στα μιντια, για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τα στοιχεία που έχει για την καλπονοθεία. Εννοείται, ότι αυτή απέφυγαν να τον καλέσουν. 
Λεβέντης στην κυριολεξία.
 

Ειρήσθω εν παρόδο, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ κατάγεται από την Βαυαρία και την Σκωττία, μέρη που κυριαρχεί ο καθολικισμός και ο πρεσβυτεριανισμός

Αυτά εν πρώτοις, ώστε να καθίστανται κατανοητοί σιγά - σιγά και οι ANONYMOUS, ως εμπροσθοφυλακή των δυνάμεων ενάντια στο συγκρότημα του Αρμεγεδωνισμού στην Δύση (για την Ανατολή θα γίνει ειδική μνεία) που συγκροτούν οι "WASP", οι σιωνιστές και τα παπικά ρωμαιοκαθολικά σκουλίκια.

Για λόγους μεγέθους κλείνω αυτήν την ανάρτηση εδώ. Για μια ακόμη φορά, δηλώνω, ότι όσα κατατίθενται εδώ, αποτελούν κατά μεγάλο μέρος προσωπικά συμπεράσματα του γράφοντος, Άρα χρήζουν ελέγχου χωρίς ενδοιασμούς και εκπτώσεις. Οπότε, εκφράζω εκ των προτέρων τις ευχαριστείες μου, για όποιες αντιρρήσεις προκύψουν.

Ζητώ συγγνώμη, που δεν ανταποκρίθηκα στα πλαίσια αυτής της ανάρτησης στην τοποθέτηση σε σχόλια καλών φίλων, όπως προανήγγειλα. Θα ανταποκριθώ όμως σε αυτό πολύ σύντομα. Έκρινα όμως χρονικά αναγκαίο, η εμβάθυνση που έγινε στις εκλογές του 2016 με αντισυμβατικό τρόπο, να συνεχιστεί και στις πρόσφατες εκλογές. Κανονικά θα έπρεπε να προσαρμόσω και τον τίτλο αυτής ανάρτησης στο περιεχόμενο της, όπως αυτή εξελίχθηκε. Όμως διατηρώ τον αρχικό τίτλο, ώστε να δείξω την ευγνωμοσύνη μου σε αυτούς που κατάθεσαν πολύτιμα σχόλια, τα οποία έγιναν αφορμή να κατανοήσω ένα σημαντικό συμπέρασμα, που προκύπτει από τις βασικές θεωρήσεις μου. Περί αυτών όμως θα επανέλθω.

6 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΡΟΣΕ! 🙂

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Φίλε Διονύση,
διόρθωσε στον τίτλο, γιατί κατά λάθος έγραψες "ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ" (που είναι για ουδέτερα) αντί ""ΠΡΟΕΔΡΙΑ"

botilastopelagos είπε...

Ευχαριστώ πολύ για την διόρθωση αγαπητέ Κώστα.

καρποζηλος είπε...

Τα στρατόπεδα σαφώς και δεν είναι κομματικά. Όποιος αποκαλεί τον Τραμπ ρεπουμπλικάνο είναι τουλάχιστον άμπαλος. Πριν 20 χρόνια θα τον αποκαλούσαν κομμούνι και δεν θα του επέτρεπαν να περάσει ούτε από το πεζοδρόμιο. Ο Τραμπ είναι ο "τρίτος δρόμος": το ικανό μούτρο που βάζουν μπροστά στα δύσκολα. Οπότε σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα. Όμως τα μούτρα τα σκουπίζουν γρήγορα, πολιτικά και ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ. Όπως τους αντίστοιχους δικούς μας Μεταξά και Τάσσο Παπαδόπουλο. Έτσι κρύφτηκαν πίσω από τον Τάσσο οι δούλοι του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ για να σώσει το ψευδοκράτος τους από τον Ανάν. Εφ' όσον οι ίδιοι είναι φύσει και θέσει αδύνατον να αμφισβητήσουν τα αφεντικά τους. Όμως η ζωή του Τάσσου, πολιτική και εγκόσμια, κράτησε μόλις 4 χρόνια. Στην Κίνα τον ξεπάστρεψαν, η χήρα του τα λέει, όχι οι "συνωμοσιολόγοι". Και οι συμπτώσεις φυσικά και δεν είναι τυχαίες.
Τα ίδια βήματα δυστυχώς ακολουθεί και ο Τραμπ. Τα ερείπια των ρεπουμπλικάνων -που άφησαν πίσω τους οι Μπους, Τσένυ εντ κόου- τον έβαλαν να συμμαζέψει ό,τι μπορεί από τη λαίλαπα Ομπάμα. Πιθανότατα και κάποιοι δημοκρατικοί, όσοι παρέμειναν από την επέλαση της τζιχάντ του νεοταξικού μαρξισμού στο κόμμα. Ίσως και η ΑΜ ο Κίσσινγκερ, που πορεί να είναι ένα κυνικό κάθαρμα, αλλά ψυχοπαθής μεσσιανιστής δεν είναι (νομίζω). Στόχος να απεγκλωβίσει την Αμέρικα από τις έχιδνες Κλίντον και Μέρκελ, να περικόψει τον ατελείωτο πόλεμο, να ακυρώσει τις ατελώνιστες εισαγωγές από Κίνα και Γερμανία που θα εξαφάνιζαν την αμερικάνικη βιομηχανία (και την ελληνική γεωργία: για να αδειάσει η Γερμανία τις σακαράκες της στις ΗΠΑ, θα άδειαζε η Καλιφόρνια και οι Φλώριδα τα οπωρικά και τα κρασιά τους στην Ευρώπη και την Ασία), να στήσει ένα παράλληλο πατριωτικό κράτος στο στρατό και τις μυστικές υπηρεσίες έναντι των ερπετών του Σόρος. Προφανώς και έκανε ατελείωτους συμβιβασμούς. Όμως η "δημοκρατία" των αλγορίθμων καταμέτρησης, της επιστολικής και ηλεκτρονικής ψήφου και των ετεροδημοτών (ελληνική πατέντα, και οι έσχατοι σε Καρπενήσι και Ρέθυμνο έσονται πρώτοι.) δεν ανέχεται αυτά τα μούτρα για πολύ. Και επειδή έχουν και ρεύμα, τους εξοντώνει και βιολογικά για να μην επιστρέψουν. Εξ'ού και το "γιου αρ φάιερντ": απολύεσαι αλλά και σε τουφεκάμε. Θα ανακάμψει ο Τραμπ; Θέλει να ανακάμψει; Η αποδοχή του στην ψήφο των απόντων λέει όχι. Από την άλλη, πρέπει να έχει καταλάβει ότι ή θα νικήσει ή θα πεθάνει. Το παιχνίδι είναι όλα για όλα. Η ιστορία λέει λίγα τα ψωμιά του. Θα καταφέρει να ανατρέψει την ιστορία; Στο θεολογικό γήπεδο, δεν ξέρω αν υπάρχει το "καλό" απέναντι στην σατανική ελίτ και στον απόπατο που μας βυθίζει, ή απλά το ένστικτό της επιβίωσης, η οργή και η αντίδραση των ανθρώπων που πατάνε στη γη. Όπως έλεγε και ο Πατσίνο: "Θα πνίξουμε τον κόσμο στο σκατό, μέχρι ν' ανεβεί στον ουρανό." Έτσι κι έγινε. Ο βόρβορος έφτασε στα ψηλά πατώματα και οι κατέχοντες αντιδράσανε.

botilastopelagos είπε...

@ καρπόζηλος

Πολύ δυνατό σχόλιο. Κατά την εκτίμησή μου διαθέτεις ισχυρή, ανατρεπτική, αντισυμβατική σκέψη, άρα κατέχεις επάξια την θέση σου στο ριγκ των ιδεών, άσχετα εάν δεν συμφωνούμε πάντοτε. Εξάλλου, το αντίθετο θα ήταν η πιο βαρετή περίπτωση. Αποτελεί τιμή για μένα, να σχολιάζεις αυτά που γράφω.
Στο σχόλιο αυτό διαπιστώνεις δεδομένα, που δεν έχω αποτολμήσει να αναφέρω ακόμη. Το θέμα που θέτεις στο κλείσιμο του σχολίου, είναι πολύ εύστοχο, αλλά και σπουδαίας θεωρητικής υφής. Η σχέση θρησκείας και ενστίκτου. Πάνω σε αυτό έχω κάνει αρκετές σκέψεις και έχω διαμορφώσει κάποια άποψη. Οπότε, και αυτό το δυνατό φινάλε θα απασχολήσει την σημερινή μου ανάρτηση, που τοποθετείται σε θέματα που τέθηκαν στα σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Mein freund botilien ta tilefona sou exoyn allaxei? Den mporo na afiso oute minima.


Filopartia-Kosta