07 Αυγούστου, 2020

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ - ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΠΑΡΩΝ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ

ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΕΡΜΑΓΕΔΩΝΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ           

Στην ανάρτηση από το GREEK NEWS ON DEMAND με τον σύνδεσμο που έπεται, παραθέτει ο Γιάννης Κουντούρης φωτογραφίες, που δημοσίευσε η ιστοσελίδα VETERANS TODAY και που δείχνουν τον πύραυλο με τον οποίον κτυπήθηκε η Βυρητός:                                                    

http://greeknewsondemand.com/2020/08/07/%cf%85%cf%80%ce%ad%cf%81%cf%85%ce%b8%cf%81%ce%bf-%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%80%cf%84%ce%b5%ce%b9-%ce%bb%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%ad/

 Επί πλέον:

ΣΤΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΑΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗΣ BILL RYAN ΤΟΥ PROJECT AVALON ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2010 !!! ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ "THE AGLO-SAXON CONSPIRANCY" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΤΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΒΥΡΗΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ:

 

 

   Υποστηρίζοντας την εκδοχή για το πρόσφατο κτύπημα στην Βυρητό, ότι αυτό δεν αποτελεί "ατύχημα", που προκλήθηκε από την απροσεξία κάποιων οξυγονοκολητών που πυροδότησε όγκους λιπάσματος αποθηκευμένους στο λιμάνι της, αλλά πρόκειται για στοχευμένο βήμα στην διαδικασία επιβολής του Αρμαγεδώνος από σατανολατρικά κυκλώματα, όπως περιγράφει τα πλαίσια αυτού τού σχεδιασμού ο Bill Ryan στο βίντεο που προηγείται, επιθυμώ να προτάξω επιπροσθέτως την υπόδειξη σε μια σειρά προηγούμενων αναρτήσεων σε αυτήν την σελίδα, που σχετίζονται άμεσα με το θέμα. Ένα θέμα, που χαρακτηρίζεται από πλείστες όσες σκοτεινές πλευρές. Πρόκειται για μια διαδικασία, η οποία προωθείται βήμα προς βήμα στα καταγώγεια τών αποκρυφιστικών εταιρειών, τα μέλη των οποίων δεσμεύονται σε αυτές με βαρύτατους όρκους πλήρους εχεμύθειας και πρακτική θανατώσεων, εάν προβούν σε αποκαλύψεις. Η λαγουδότρυπα φθάνει σε μεγάλο βάθος. Και ενώ καταγγέλονται από το κατεστημένο όσοι προσπαθούν να ερευνήσουν αυτά τα δεδομένα ως συνωμοσιολόγοι, ουδέποτε έδωσαν εξηγήσεις οι προωθημένοι εκπρόσωποι τού συστήματος, για ποιο λόγο δρουν αυτοί στα πλαίσια των αδελφάτων, στοών και λεσχών, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία ανήκουν, σε συνθήκες αυστηρής πλήρους επιβεβλημένης μυστικότητος.

    Με επανειλημμένες αναρτήσεις κατά την διάρκεια τών δώδεκα τελευταίων ετών έκανα συγκεκριμένες αναφορές στην φύση και την δομή τού ΜΑΤΡΙΞ, που μάς έχουν εγκλωβίσει οι εκπεσούσες δαιμονικές σκιές καθώς και στον εξοπλισμό, που μάς έχει δωρίσει το ΘΕΙΟΝ για τον απεγκλωβισμό και την απελευθέρωσή μας. Στις δυο παρελθούσες αναρτήσεις κατωτέρω υπάρχουν χαρακτηριστικές αναφορές σχετικά, για τούς φίλους και τις φίλες, που δεν έχουν παρακολουθήσει την πορεία αυτής σελίδας, εφόσον ενδιαφέρονται να ενημερωθούν με συμπυκνωμένο τρόπο σχετικά:

Ανάρτηση στις 16 Νοεμβρίου, 2015

ΠΕΡΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - ΕΚΤΟΝ ΜΕΡΟΣ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΕΚΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΣΠΕΙΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ;

 http://bostopel.blogspot.com/2015/11/blog-post.html

 και στις 14 Οκτωβρίου, 2016

ΑΡΜΑΓΕΔΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ - ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΕΡΟΣ

 http://bostopel.blogspot.com/2016/

   Σε πλήθος αναρτήσεων επί σειρά ετών, έκανα αναφορές ως ένθερμος υποστηρικτής, αλλά και ενεργά συνεισφέρων στην δημιουργική συγκρότηση τής συνωμοσιολογίας σε θέματα, που εν πολλοίς ευρίσκοντο πέραν τής σφαίρας ενημέρωσης τότε, αρκετά πριν ξεκινήσουν να παρεμβαίνουν οι μεγάλοι συνωμοσιολόγοι, που κυριαρχούν κατά τα τελευταία έτη στο διεθνές στερέωμα τής αφύπνισης. Τα τελευταία 35 χρόνια και πολύ πριν την λειτουργία τού διαδικτύου, έστρεψα την προσοχή και τις παρεμβάσεις μου στην συμβολή τού ξεσκεπάσματος τού κεκαλυμμένου σχεδίου και τής υπόγεια προωθούμενης πρακτικής εξανδραποδισμού τής ανθρωπότητος.

Με τέσσερεις αναρτήσεις με τίτλο Ο ΝΑΥΑΓΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ παρουσίασα την θεωρία περί ανακυκλώσεως τής ανθρωπότητος. Σύμφωνα με αυτή, η ανθρωπότητα ανακυκλώνεται ανά 25.000 περίπου χρόνια ολοσχερώς, με πρακτικές ανάλογες τού προαναγγελθέντος Αρμαγεδώνα για τον τρέχοντα ιστορικό κύκλο:

http://bostopel.blogspot.com/2012/09/blog-post_30.html

http://bostopel.blogspot.com/2012/10/blog-post_8.html

http://bostopel.blogspot.com/2012/10/blog-post_4345.html

http://bostopel.blogspot.com/2012/10/movie-1-from-denis-cladas-on-vimeo.html

   Αυτό που παρουσιάζουν τα ιερά κείμενα των λαών ως "βιβλικές", φυσικές καταστροφές, κατακλυσμοί και καταποντισμοί, οι οποίοι καταστρέφουν την μέχρι τούδε πολιτισμική ανάπτυξη των ανθρώπων, εξοντώνοντας την συντριπτική πλειοψηφία τους, προέρχεται σύμφωνα με την Θεωρία τής Ανακύκλωσης από ανθρώπινη παρέμβαση, όπου πίσω από το παραπέτασμα κρύβονται οι εκπεσσόντες δαίμωνες, για τούς οποίους αποτελούμε τροφή, εγκλωβισμένοι μέσα στο κοτέτσι τής ανθρωποφάρμας. Στην κορυφή τής αρμαγεδωνικής ιεραρχίας κινούν τα νήματα τα κρόνεια ιερατεία μέσω τών εωσφορικών μυστικών εταιριών και των προεκτάσεων τους στα πολιτικά, στρατοκρατικά, δημοσιογραφικά, χρηματιστικά επιτελεία, τα επιτελεία κοινωνικής χειραγώγησης, όπως οι ιθύνοντες τών συνδέσμων ελτζιμπιτάδων, εμάντσων, μπαχαλάκηδων, ΜΚΟ και τα επιτελεία θρησκοληπτικής χειραγώγησης, όπως η μουσουλμανική αδελφότητα, σιονιστές ραβίνοι, το βατικανό, κου κλουξ κλαν, μασόνοι παπάδες κάθε απόχρωσης κλπ. Ο αρμαγεδωνισμός έχει στόχο την καταστροφή των ανθρώπων και του εκάστοτε πολιτισμού, πριν οι άνθρωποι φθάσουν σε στάδιο πνευματικής ανάπτυξης, που θα τούς καταστήσει ικανούς να μπορούν να διακρίνουν ως "δεσμώτες" τούς Πλατωνικού Σπηλαίου, τούς "θαυματοποιούς", που νέμονται τού αίματος και τού κρέατός τους, τής ζωτικής σους δηλαδή ενέργειας, μετατρέποντας την καθημερινή ζωή σε κόλαση, την οποία μπορεί να υποστεί ο καθημερινός άνθρωπος μόνον σε συνθήκες ύπνωσης, που παρέχει το μπλε χαπάκι τού μάτριξ. Διανεμόμενο αυτό μαζικά από το σύστημα. Με αυτήν την θεωρία καταργείται τόσο η σύγχρονη γραμμική, όσο η κυκλική αντίληψη τού χρόνου, που κυριαρχεί σε κοινωνίες χωρίς πολιτισμική ανάπτυξη, εισάγοντας την αντίληψη τού χρόνου ως σπείρας. Μεταξύ των σπειρωμάτων παρεμβάλλονται οι εκάστοτε αρμαγεδώνες. Το χρονικό βήμα βίαιης λήξης τού εκάστοτε σπειρώματος, διαρκείας περίπου 25.000 ετών καθορίζεται από τούς εκπεσσόντες, όπως θα τεκμηριώσω στην επόμενη ανάρτηση, βάσει ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΣΗΜΕΡΙΩΝ. 

   Είναι αυτονόητο, ότι οι επικυρίαρχοι ΔΕΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝ τα σχέδιά τους. Αυτά που αφήνουν να διαρρέουν, ή που παρουσιάζουν ως παράξενες διακηρύξεις, γίνονται για λόγους ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ. Μέσα από αυτήν την οπτική θα πρέπει να αξιολογήσουμε και τις λεγόμενες "Πέτρες τής Γεωργίας". Ο αριθμός των 500.000 ανθρώπων, που αναγράφουν εκεί, ότι θα αφήσουν στην ζωή, αφού εξοντώσουν τα υπόλοιπα 6.5 δις (πάντοτε βεβαίως για... το καλό μας!) αποτελεί προπέτασμα καπνού για τα τσιράκια τους, που βαυκαλίζονται να εκτιμούν, ότι θα εξαιρεθούν τού παγκόσμιου μακελειού. Το δρεπάνιασμα όμως από τον ιλλουμινιστικό εξολοθρευτή έχει σχεδιαστεί ΠΛΗΡΕΣ και χωρίς εξαιρέσεις. Ακόμη χειρότερα εξαπατώνται, αυτοί που συμμετέχουν στα σατανολατρικά "μυστήρια" των αποκρυφιστών. Η υπόσχεση που τούς δίνεται σε αυτά, από τούς "θεούς" που βλέπουν με την χρήση αδρενοχρώματος, ότι εάν γίνουν κανίβαλοι, θα μείνουν αθάνατοι ως βρικόλακες, είναι παραπλανητική. Όταν περάσουν και αυτοί κάτω από το τελετουργικό εγχειρίδιο, αυτός που βλέπουν οι υπόλοιποι ως "θεό" με την μορφή αυτού που θυσιάστηκε, ως δήθεν αποκτήσαντα την αθανασία, δεν είναι παρά ένας από τούς εκπεσσόντες, που εμφανίζεται με το παρουσιαστικό τού θυσιασθέντος. Στην ευχέρεια των αιθερομορφών υπάρχει η δυνατότητα να μεταλλάσουν το παρουσιαστικό τους κατά βούληση. Γι αυτό και σε κάποιο Ευαγγέλιο ανακοινώνεται δια στόματος τού Χριστού: "Ακόμη και αν παρουσιαστεί μπροστά σας άγγελος τού θεού, προσέξτε πρώτα το συναίσθημα που αυτός σάς προκαλεί"

    Η αντίληψη, ότι το σχέδιο απολπηθυσμού αποσκοπεί στα να μην δαπανά η αλήτ παραγόμενα προϊόντα σε μάζες ανθρώπων, που δεν χρειάζεται πλέον, δεν ευσταθεί, δεδομένου ότι αυτή έχει υλιστική βάση. Τις προσεγγίσεις μου στήριξα πάντα στα πονήματα των μεγάλων εθνολόγων, όπως π.χ. "Η Αρχαία Κοινωνία" του L.H. MORGAN, των μεγάλων θρησκειολόγων, όπως π.χ. "Ο Χρυσός Κλώνος" του GEORGE FRAZER και τών μεγάλων Σοφών, όπως το "Ενάντια στους Γνωστικούς" τού ΠΛΩΤΙΝΟΥ. Χωρίς τα βασικά τής θρησκειολογίας δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε την ουσία τού γίγνεσθαι. Διότι σε αντίθεση προς τις ισχύουσες μηχανιστικές αντιλήψεις τού μαρξιστικοκαπιταλιστικού κατεστημένου την βάση τού κοινωνικού γίγνεσθαι δεν αποτελεί η οικονομία, αλλά οι θρησκείες. Και στην κορυφή των κέντρων αποφάσεων δεν βρίσκονται ούτε οι μεγάλοι χρηματιστές, ούτε οι μαρξιστικές κλίκες, αλλά τα εωσφορικά ιερατεία.

    Χαρακτηριστική για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την ανθρωπότητα και ΣΥΝΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ τα εωσφορικά κυκλώματα είναι οι κοσμογονικές τους αντιλήψεις, που στηρίζονται ΣΤΗΝ ΔΥΑΡΧΙΑ. Συμφώνως προς αυτήν τόσο το καλό, όσο και το κακό είναι ισοδύναμες δυνάμεις, που κυριαρχούν. Δίπλα στον ανώτερο "θεό" τού "καλού", ή ιεχωβά, υπάρχει και ο κατώτερος "θεός" του "κακού", ή δημιουργός, που έφτιαξε τον κόσμο. Γι' αυτόν το λόγο, όπως διδάσκουν, "πρέπει ο υλικός κόσμος να καταστραφεί". ΕΔΩ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΙΣΜΟΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ. Δεν ενδιαφέρονται για τον όποιο υλικό πλούτο βασικά. Αυτόν τον επιδιώκουν και τον αποκτούν ΜΟΝΙΜΩΣ ΜΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΜΕΣΑ μέ στόχο την εξαγορά των συνειδήσεων και τον εκχυδαϊσμό τής ψυχής των ανθρώπων. Γι αυτό το λόγο απαγορευόταν στην σέχτα των λεγόμενων γνωστικών, που αποτελεί την βάση των αποκρυφιστικών οργανώσεων (ιδέ και το γράμμα "Γ" μεταξύ του τεκτονικού συμβόλου γνώμονος και διαβήτη) να τεκνοποιούν. Αυτό που τούς ενδιαφέρει είναι το αίμα και το κρέας μας. ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΦΑΡΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΠΕΣΣΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Η σέχτα των "οφιτών" οδηγούσε γυναίκες σε εγκυμωσύνη και στην συνέχεια αποσπούσαν τα έμβρυα και αφού τα παρασκεύαζαν με μέλι τα έτρωγαν τελετουργικά. Αυτά τα στοιχεία υπάρχουν παρεμπιπτόντως σε κάθε εγκυκλοπαίδεια.

   Στην κίνηση τού ραβίνου Lubavitsch στις ΗΠΑ, που έκανε έντονη προπαγάνδα για τον αρμαγεδωνισμό πρόσκεινταν τα γεράκια τού πεντεγώνου Γούλφοβιτς και Πέρλε, αρχιτέκτονες του ολοκαυτώματος στο Ιράκ όπως και ο Νετανγιάχου. Απροκάλυπτος στόχος αυτών τών πλανητικών δημίων είναι εξαπόλυση τού τρίτου παγκόσμιου πολέμου με το πρόσχημα να εμφανισθεί ο "μεσίας".

    Εδώ είναι φρόνιμο να μην παρεξηγούμε τις θωπείες ούτε τού Τραμπ, ούτε τού Πούτιν με το Ισραήλ. Είναι και οι δυό μεγάλοι σκακιστές. Με την πολιτική τους απογύμνωσαν το ισραήλ γεωγραφικά από τούς συμμάχους του, το οποίον περιβάλλεται πλέον μόνον από άκρως εχθρικά κράτη. Οι μέρες των αρμαγεδωνιστών είναι πλέον μετρημένες. Δεν είναι διόλου τυχαίο, ότι ο Τραμπ αναφέρθηκε σε βομβιστική επίθεση μετά την έκρηξη στη Βυρητό, με αποτέλεσμα να τον αποκαλεί η κυβέρνηση του ισραήλ εχθρό. Ο Πούτιν είναι ηγέτης, που συχνά άλλα επιδυκνύει, αλλά άλλα πράττει. Οι Ρωσικές δυνάμεις στην Συρία έπραξαν πολύ ορθά, που δεν ανταποκρίθηκαν επιθετικά στις επανειλημμένες αρμαγεδωνικές επιθετικές ενέργειες του ισραήλ. Γνωρίζουν πολύ καλά την δουλειά τους. Το ίδιο έπραξαν και οι Ιρανοί ιθύνοντες, ενώ καίγονται πλέον συχνά στόχοι μέσα στο Ιράν. Οι ζυμώσεις στο Ιράν δείχνουν, ότι και εκεί οι αρμαγεδωνιστές μουλάδες απομονώνονται βαθμηδόν από αυτούς, που προσβλέπουν σε μια κοινωνία των πολιτών. Οι δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Μπανισάντρ, ότι  δεν υπάρχει πλέον περίπτωση να λάβει χώρα ένας παγκόσμιος πόλεμος, αποτέλεσε χαστούκι στούς ακραίους μουλάδες του σιιτικού νεοζοροαστρισμού. Γι αυτό τον κατηγόρησαν στην συνέχεια "ότι ασχολείται με μαύρη μαγεία". Ο "μεσίας" "μάντι" τον οποίον προπαγανδίζουν κάποιοι μουλάδες θα μείνει στα αζήτητα. Εδώ εφαρμόζεται από τις δυνάμεις που αντιμάχονται τον αρμαγεδωνισμό στις ΗΠΑ και την Ρωσία η αρχή: "Όταν σερβίρεις μακαρόνια στον αντίπαλό σου, φρόντισε να  είναι κρύα".

    Δεν είναι δυνατόν όμως να επιβληθεί ο Αρμαγεδών χωρίς την δική μας συγκατάθεση και αποδοχή. Γι αυτό προτείνω να:

    Προβάλλουμε με την επίφυση μια αεροστεγή γυάλα επάνω από τούς αρμαγεδωνιστές. Με αυτόν τον τρόπο δεν μπορούν πλέον να δράσουν. Ανοίγουμε την βαλβίδα και εξάγουμε βαθμηδόν τον αέρα. Τους παρέχουμε ένα πολύ μικρό διάστημα για να μετανοήσουν, καθώς αισθάνονται το οξυγόνο να φθίνει. Εφόσον δεν συμορφωθούν όμως, αφαιρείται και ο υπόλοιπος. Η ΕΠΙΦΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ:

    Επανέρχομαι μετά την πρώτη αποπεράτωση αυτής τής ανάρτησης για να αναφερθώ στο εν τέλει ουσιαστικό ζήτημα της, όπως αυτό προαναγγέλεται από τίτλο της, βάσει κάποιων συμπληρωματικών στοιχείων, τα οποία έγιναν ενδιαμέσως προσβάσιμα.

   Παραθέτοντας  τον σύνδεσμο του Γιαννη Κουντούρη από το GREEK NEWS ON DEMAND και το βίντεο του Project Avalon, δεν υπεισήλθα διόλου στον χαρακτήρα τής επίθεσης που δέχθηκε η Βυρητός, διότι περίμενα μέχρι να βγουν στην επιφένεια κάποια επαρκή στοιχεία, τα οποία να στοιχειοθετούν επαρκώς αυτό το ζήτημα. Ενώ χύθηκε πολύ μελάνι δακρύων για τα θύματα τής επίθεσης, αλλά και για τις απειλές από τον νετανγιάχου και τον υπουργό "άμυνας" τού ισραήλ που προηγήθηκαν τής επίθεσης, ότι αναμένεται να προβούν σε μια τέτοιου είδους επιθετική ενέργεια, παρά τα παραπλανητικά τους δάκρυα μετά από αυτήν, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΜΙΣΗ ΒΥΡΗΤΟΣ, ΠΡΟΞΕΝΩΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΠΕΝΤΑΚΟΣΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 300.000 ΑΣΤΕΓΟΥΣ. Με ποιον τρόπο γκρεμίστκε τελικά μισή μεγαλούπολις;  

    Εκτιμούσα, ότι για να κατανοήσει κάποιος τον χαρακτήρα αυτής τής επίθεσης, είναι υποχρεωμένος να διαβάσει ανάμεσα στις γραμμές αυτών που γράφονται και λέγονται. Δεδομένου, ότι αυτοί που μπορούσαν να έχουν γνώση σχετικά, ή να προβούν σε ρεαλιστικές εκτιμήσεις μέσω τής τεχνογνωσίας τους, ακολούθησαν ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗΣ ΒΑΣΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ. Οι οποίες πρακτικές μπορεί κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες να είναι ίσως καλώς νοούμενες, ή θεμιτές, δεν βοηθούν όμως στο να βγούν τα δεδομένα στο φως.

    Εκτιμούσα επίσης, ότι μεταξύ αυτών, που είναι σε θέση να γνωρίζουν σχετικά, δεν εμπίπτουν η κυβέρνηση τού Λιβάνου και η Χισμπολά. Όπως ούτε και οι κατά άλλα πλήρως οργανωμένοι και αξιολογότατοι επιτελείς και διαχειριστές διαφωτιστικών ιστοσελίδων. Το κλειδί τών εκτιμήσεων δεν μπορεί να βρίσκεται αλλού από τα επιτελεία ισχυρών χωρών, που διαθέτουν ύψιστη τεχνολογία. Αυτές είναι οι ΗΠΑ, η Ρωσία και η Κίνα. Μια τέτοιου είδους παρέμβαση τών Κινέζων είχα αποκλείσει εξ αρχής. Οι Κινέζοι ιθύνοντες, όχι μόνον δεν οικοδομούν στην κινητοποίηση τής κοινής γνώμης, αλλά φοβούνται αυτήν και την αποφεύγουν. Ως φασίστες, προσδεδεμένοι σε σημαντικό βαθμό όσο αφορά μεγάλο τμήμα των κέντρων αποφάσεων στο ιλλουμινιστικό νεοταξικό κατεστημένο τού βαθέως κράτους, είναι επόμενο να κρατήσουν την πάγια κομφουκιανή στάση τής σιωπής και της ψυχρής "ευγένειας". Οι στρατιωτικοί τών ΗΠΑ που βρίσκονται σήμερα σε θέσεις - κλειδιά, στούς οποίους οφείλεται σε σημαντικό βαθμό η εξέγερση για το ξήλωμα τού βαθέως κράτους, μίλησαν μέσω τού Τραμπ. Κάνοντας όμως λόγο αυτός ανοικτά για βομβιστική επιθετική ενέργεια, την οποίαν για λόγους σκοπιμότητος απέδωσε στην Κίνα ή στο Ιράν, ενώ ο επιθετιστής σε μια τέτοια περίπτωση είναι ολοφάνερος, στην ουσία υπερέβη την πάγια πολιτική τής διοίκησης του, που συνίσταται σε ακραία φραστική στήριξη τού ισραήλ, ενώ στην πράκξη το υποθάλπτει, με την αποχώρηση τών στρατευμάτων τών ΗΠΑ από την Μέση Ανατολή και την γενικότερη στρατιωτική αποδέσμευση από την περιοχή. Γι αυτό τον λόγο αμέσως μετά επιχείρησε ο Τραμπ να μαζέψει τις εκτιμήσεις του, σχετικοποιώντες αυτές. 

    Δεν αμφιβάλλω, ότι μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας υφίσταται πλέον αγαστή συνεργασία σε γεωπολιτική κλίμακα στα πλαίσια τού σχεδιασμού τής λεγόμενης "πολυπολικής" κατανομής τής διεθνούς κυριαρχίας, που αμφότεροι οργανώνουν, παρά την αντιπαλότητα που αυτοί για λόγους σκοπιμότητος επιδεικνύουν, ώστε να κρατάνε με φίμωτρο τα τσακάλια περιφραγμένα, που τούς απειλούν, τούς δυσφημούν και τούς υποθάλπτουν. Όπως επίσης δεν αμφιβάλλω, ότι η τοποθέτηση τού Τραμπ έγινε στα πλαίσια καταμερισμού ρόλων και αποκαλύψεων σε συνενόηση με τον Πούτιν. Αυτό όμως που δεν μπόρεσα να δώ, ήταν κάποια διαφωτιστική δήλωση από την Ρωσία. Αυτή η πρακτική ήταν για μένα αναμενόμενη, δεδομένου ότι και ο Πούτιν παρουσιάζεται ως ο μεγάλος φίλος τού νετανγιάχου και τού ισραήλ, ενώσω όμως αυτός τοποθετεί δυναμίτη μκάτω από την καρέκλα του. Το όλο θέμα είναι άκρως λεπτό, καθόσον τα αρμαγεδωνικά πυρηνικά βρίσκονται ακόμη στην διάθεση τών σκληρών σιονιστών και στις καρέκλες τής ΕΟΚ κάθονται ακόμη τα νεοταξικά υποχείρια. Το σκάκι που παίζουν οι Τραμπ και Πούτιν είναι μεν πάρα πολύ αριστοτεχνικό, αλλά βρίσκεται ακόμη εντός επικίνδυνης περιοχής. Ίσως η κίνηση ματ να μην απέχει πολύ χρονικά, αναμφίβολα όμως προϋποθέτει ακόμη μια σειρά κινήσεων, που πρέπει να ολοκληρωθούν. Και ας μην παραβλέπουμε, ότι ο αντίπαλος τών αντιδυνάμεων δεν είναι μόνον η καμπάλ, αλλά και η κοιμωμένη πλειοψηφία με τις εν δυνέμει ανώμαλες και απροσδιόριστες συμποριφορές, που μπορεί αυτή να αντιδράση. Φυσικά αυτόν τον παράγοντα θα ανατρέψει ο σχηματισμός τής κρίσιμης μάζας των αφυπνισμένων, ο οποίος στην παρούσα φάση διογκώνεται με γεωμετρική ταχύτητα.       

     Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, περιμένοντας την αναφορά κάποιου, που θεωρούσα καθοριστική και στην οποία θα αναφερθά αργότερα, προσπάθησα να βγάλω άκρη από αυτά που γράφονταν σε δυο sites, στα οποία αποδίδω μεγάλη ερευνητική αξία. Το πρώτο εξ αυτών είναι το VETERANS TODAY, που παρουσίασε και τις φωτογραφίες  τών πυραύλων. Θεωρώ ότι η πηγή που προσκόμισε αυτές τις φωτογραφίες ως αναμφισβήτητο αποδεικτικό στοιχείο τής επίθεσης, δεν είναι τυχαία. Και ο νοών νείτω. Από την πρώτη φάση μετά την επίθεση, αυτή η σελίδα υποστήριξε την εκδοχή τής επίθεσης κάνοντας έντονα λόγο για πυρηνική βόμβα τέταρτης γενιάς, που δεν διασκρπά ραδιενέργεια. Η μικρή αύξηση τής ραδιενέργειας που καταγράφηκε μετά το κτύπημα από γεωλογικό σταθμό σε όλη την ευρωπαϊκή  ήπειρο δεν ήταν επαρκής, ώστε να αποτελέση αναμφισβήτητο κριτήριο. Έτσι οι διχογνωμίες και οι αμφιβολίες εξακολουθούσαν να εκφράζονται από περισσότερο ή λιγότερο ειδικούς και μη.

   Το δεύτερο site στο οποίο προσέτρεξα ήταν το gizadeathstar. com τού Joseph Farrell. Ο Farrell είναι πολύ δόκιμος ερευνητής, που έχει εισχωρήσει σε πολύ πρωτότυπα θέματα. Είναι βαθύς γνώστης τής θεωρητικής φυσικής, τής εναλλακτικής τεχνολογίας, τής πολιτικής, τής οικονομίας και τής συνωμοτικής θεώρησης τής ιστορίας. Πολυγραφότατος, έχοντας εκδόσει πλείστα όσα βαθυστόχαστα βιβλία, ενημερώνει μονίμως την ιστοσελίδα του σε θέματα ζωτικής σημασίας. Έχω παρουσιάσει πολύ παλαιότερα εδώ μια συνέντευξή του στο Project Avalon σε ανάρτηση με τίτλο "Το Κλειδί τού Αβύσσου". Ο Farell αναφέρεται διεξοδικά στο επιθετικό κτύπημα τής Βυρητού στην κάτωθι ανάρτηση:

https://gizadeathstar.com/2020/08/the-explosion-in-beirut/

Στα πλαίσια αυτής της ανάρτησης παρουσιάζει περισσότερα σενάρια για την φύση τού καταστροφικού βλήματος, παρουσιάζοντας με επιφύλαξη τέσσερα πιθανά σενάρια για το είδος του, με επικρατέστερη την εκδοχή ενός πυρηνικού βλήματος τέταρτης γενιάς. Ξεκαθαρίζοντας όμως, ότι στην συγκεκριμένη φάση τα στοιχεία που έχει στην διάθεσή του δεν επαρκούν, ώστε να εξαχθεί με βεβαιότητα κάποιο συμπέρασμα, παραπέμποντας την αξιολόγηση στο μέλλον, ίσως στην βάση κάποιων νέων δεδομένων.

    Την λύση τού γρίφου περίμενα να παρουσιάσει ο "Kai από το Ανόβερο" στο βίντεο που δημοσιεύει κάθε Παρασκευή με τίτλο "Kaitag am Freitag" (Η Ημέρα τού Kai Κάθε Παρασκευή). Πράγματι ο Kai παρέχει στην πρόσφατη βιντεοσκόπησή του πληροφορίες, που είναι κατά την εκτίμησή μου ιδιαίτερα αποκαλυπτικές και αξιόπιστες σχετικά. Tον Kai έχω παρουσιάσει σε προηγούμενη ανάρτηση, όπου έγραψα σχετικά γι' αυτόν:

"Ο επόμενος που αμφισβήτησε μετωπικά την ειλικρίνεια και την σοβαρότητα τών Q Anon είναι ο Kai Orak , πολωνός με μόνιμη κατοικία στην γερμανία, που εμφανίζεται σε εβδομαδιαία βάση με βιντεοσκοπήσεις διαρκείας περίπου μιας ώρας, οι οποίες έχουν χαρακτήρα προβολής τών ειδήσεων τής εβδομάδας. Το μεγαλύτερο μέρος τής παρουσίασης αποτελείται από προβολή τού Kai Orak ενώσω αυτός αναλύει, ενώ σε μέρος της ενσωματώνονται εικόνες και τμήματα βιντεοσκοπήσεων από επίκαιρα συμβάντα, με δικό του σχολιασμό. Τα βίντεο αυτά αναπαράγονται από αρκετές σελίδες εναλλακτικής ενημέρωσης, που έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα. Ο παρουσιαστής εκδηλώνεται ως έντονος υποστηριχτής τών ρωσικών επιλογών και δρυμής κατήγορος τού ΝΑΤΟ, με μόνιμες πολύ σκληρές αιχμές ενάντια στην γερμανική κυβέρνηση. Κατά την εκτίμησή μου, η παρέμβασή του αποτελεί μια προωθημένη βάση ενημέρωσης τής ομάδας Πούτιν, που απευθύνεται στο γερμανόγλωσσο κοινό, μέσω ενός μεμονωμένου ακτιβιστή, ο οποίος διαθέτει άλλη ευχέρεια έκφρασης, από ότι τα επίσημα ρωσικά μέσα, που υπόκεινται σε σκόπιμους περιορισμούς".

Είναι λογικό και επόμενο, ο εν λόγω παρουσιαστής στα πλαίσια τής διανομής ρόλων να παρουσιάζεται ως έντονα αντιαμερικάνος για λόγους σκοπιμότητος, γι αυτό και εκφράστηκε εναντίον των Q Anon. Ο τυπάκος μπορεί να μου θυμίζει τον μανάβη τής γειτονιάς μου, δεν αμφιβάλλω όμως, ότι εάν παρουσιαζόταν σε κάποιο πανεπιστήμιο θα τον έκαναν αμέσως πρύτανη. Μπορεί να κάνει τον χαζό, δεν αμφιβάλλω όμως, ότι πρόκειται για ένα τετραπέρατο θηρίο τής προπαγάνδας, ένα προικισμένο αγκιτάτορα με άψογο υποκριτικό ταλέντο, που έχει από πίσω του ένα άψογο επιτελείο ικανότατων αφανών εκπαιδευμένων συνεργατών, με πολύ βαθιά ενημέρωση από υψηλά ιστάμενους φορείς. Έχω υποκλιθεί στο παρελθόν επανειλημμένα έμπροσθεν τής τσαρικής αστυνομίας Οχράνα και στο γνήσιο τέκνο της Ιωσήφ Στάλιν, που μυημένος μέσα στα ιερατικά σεμινάρια της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας για τον σκοτεινό ρόλο τών σατανιστών οδήγησε με την  Ελληνογενή και Ελληνοπρεπή ομάδα του, σαν αλεπού μοναδικής πονηρίας και οξυδέρκειας, αναμφιβόλως μέσω μαζικών εγκληματικών πράξεων, που κρίθηκαν όμως αναπόφεκτες, την Μητέρα Ρωσία στην σωτηρεία απέναντι στην ιλλουμινιστική ναζιστική απειλή με τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο και στην κυοφορεία τού εγγονού τού Σπυρίδωνα, τον Μέγιστο Ήρωα Ηγέτη Βλαδίμηρο Πούτιν. (Και πείτε λοιπόν οι αμφισβητείες, κατά πόσο το όνομα Σπυρίδων είναι ρωσικό).

   Ο Kai λοιπόν, έχοντας προφανώς εσωτερική ενημέρωση καταθέτει στο βίντεο που ακολουθεί από το 18:25 μεχρι το 14:27 λεπτό ότι το όπλο τής επίθεσης ήταν βόμβα ΑΕΡΟΖΟΛ.

 


   Το ωστικό κύμα αυτού τού είδους βόμβας δεν διαδίδεται οριζόντια, αλλά κατακόρυφα. Γι αυτόν τον λόγο προξενήθηκε κρατήρας βάθους γεγαλύτερου από 500 πόδια στο σημείο τής έκρηξης. Οι αντίστοιχες δονήσεις μεταφέρονται στην συνέχεια μέσω τού εδάφους σε τεράστιες αποστάσεις. Με αυτό το τρόπο υπέστησαν οι θεμελιώσεις τών κτηρίων στην περιοχή τής μισής Βυρητού τεράστιες δονήσεις, ανάλογες με αυτές ενός μεγάλου σεισμού. Με αυτόν τον τρόπο κατέρρευσαν δεκάδες χιλιάδες κτήρια και καταπλάκωσαν όσους βρίσκονταν μέσα και γύρω από αυτά.

   Ο Kai, κρατώντας τα προσχήματα απέδωσε την επιθετική αυτή ενέργεια στις ΗΠΑ, χωρίς να θίξει ευθύνη τού ισραήλ. Ισχυρίστηκε, ότι ο στόχος τής επιθετικής αυτής ενέργειας στρεφόταν ανάντια στην Κίνα, ώστε να μην μπορέσει να καταλήξη ο Οδός τού Μεταξιού, που αυτή προωθεί, στο λιμάνι τής Βυρητού, όπως έχει προγραμματισθεί. Εάν ισχύουν όμως αυτοί οι ισχυρισμοί, τότε γιατί έσπευσε ο Τραμπ να κάνει αναφορά σε επιθετική βομβιστική ενέργεια, ενώ όλοι οι υπόλοιποι αναφερόντουσαν σε ατύχημα;

    Είπαμε: Ο καθένας κάνει την δουλειά του. Ο Kai κάνει την δική του και εμείς την δική μας. Όμως χωρίς την παρέμβασή του δεν θα ήταν δυνατόν να κατανοήσουμε τα βρωμερά εγκλήματα των αρμαγεδονιστών.

   Οι αρμαγεδωνιστές κατάφεραν με ένα σατανικό σχέδιο, ως σατανολάτρες, μέσω ενός, ή δυο βλημάτων, τα οποία δεν ήσαν πυρηνικά να καταστρέψουν μισή πόλη και να προξενήσουν τεράστια καταστροφή, βομβαρδίζοντας ένα μόνον σημείο. Σε άρθρο εφημερίδας τού ισραήλ, που πριν μερικές ημέρες από τον βομβαρδισμό, προανήγγειλε αυτήν την ενέργεια, έθεσε ένας Λιβανέζος σε σχόλιο το ερώτημα για ποιον λόγο το ισραήλ για να εκδηκηθεί την Χισμπολά προτίθεται να μακελέψει κατ' απποκοπή και χωρίς την παραμικρή διάθεση χιλιάδες Λιβανέζους, ενώ πολλοί είναι αυτοί στον Λίβανο, που εχθρέβονται την Χισμπολά. Η απάντηση στο ερώτημα είναι ότι οι αρμαγεδωνιστές δεν μισούν αποκλειστικά κάποια ομάδα ανθρώπων, αλλά αποβλέπουν στην εξόντωση ολόκληρης τής ανθρωπότητος.

  Η σιγή που κράτησαν και εξακολουθούν να κρατάνε αυτοί που γνωρίζουν, προωθώντας ή αναπαράγοντας την ψευδή εκδοχή τού "ατυχήματος" αποτελεί αιτία, ώστε να αποθρασύνονται οι ένοχοι και να θεωρούν την αρμαγεδωνική κλίκα αήτητη, ετοιμάζοντας προφανώς αυτήν την στιγμή το επόμενο πιο καταστροφικό κτύπημα, στα πλαίσια ακόμη μεγαλύτερες προκλήσεις για την επιβολή τού τρίτου παγκοσμίου πολέμου. "Ο πνυγμένος όμως από τα μαλιά πιάνεται". Γνωρίζουν πολύ καλά, ότι η καμπάλ και τα κρόνεια ιερατεία, τών οποίων αυτή αποτελούν την αιχμή τού δόρατος δέχονται αυτήν την στιγμή πληθώρα θανατηφόρων πληγμάτων. Οι δυο μεγάλοι τών Αντιδυνάμεων, που αυτήν την στιγμή τούς χαμογελούν και τούς θωπεύουν, ακονίζουν τα δόντια τους. Και πριονίζουν την καρέκλα τους με σύστημα και υπερβολική προσοχή. Γνωρίζοντας, ότι η εγχείρηση για την εξόντωση τού τέρατος απαιτεί τεράστια μαεστρία, διότι αυτοί κάθονται επάνω σε ποσότητα πυρηνικών όπλων, η οποία είναι επαρκής για να καταστρέψει την ανθρωπότητα και τον πολιτισμό επάνω στην Μάνα Γη. Στην ουσία πρόκειται για τον έσχατο και άκρως επικίνδυνο εκβιασμό της καμπάλ έναντίον τών Αντιδυνάμεων. Υπό αυτήν την έννοια το νυστέρι αυτών, που αναμφίβολα θα εξουδετερώσουν το τέρας, επιτρέπεται να φθάει μέχρι πριν τον πυροκροτητή. Το έσχατο κεφάλι της λερναίας ύδρας παραμένει ακόμη βαθιά θαμμένο στην γη. Όμως η θέση που αυτό βρίσκεται, έχει πλέον εντοπισθεί. Ο Ηρακλής ακονίζει την σπάθα και ο Ιόλαος άναψε τον δαυλό. Σε αυτά τα βάθη δεν μπορούν όμως τα βαμπίρ να τελετούργήσουν απρόσκωπτα. Το αδρενόχρωμα, που έχουν στην διάθεσή τους, φθίνει συνεχώς, μέσω τής απελευθέρωσης τών παιδιών στα τούνελ. Ταυτόχρονα όμως η επίθεση στην Βυρητό, όπως δείχνει βίντεο στο διαδίκτυο, ήταν γνωστή στους ιθύνοντες των ΗΠΑ μέσω μηχανισμός που χειρίζονται REMOTE VIEWING. Ταυτοχρόνως εκατοντάδες Σαμάνοι στην σιβηρία και χιλιάδες ειδικοί τού ψυχοτρονικού πολέμου στην Ρωσία τραβάνε το αιθερικό χαλί κάτω από τα πόδια των Αρμαγεδωνιστών.Επίσης οι αποκριφιστικές εταιρείες στην Κίνα, που διαθέτουν χιλιάδες εκτελεστές σε όλα τα μέρη, έχουν πλέον αφυπνιστεί. Οι αρμαγεδωνιστές δεν έχουν άλλη επιλογή, από το να βαυκαλίζονται, ότι η μοσάντ μπορεί να παραβγεί στην CIA, την GRU (ως διάδοχο υπηρεσία της KGB) και την εταιρεία του Λευκού Δράκου. Το τέλος των αρμαγεδωνιστών είναι ήδη προδιαγεγραμμένο. Το ερώτημα είναι πόσο αίμα θα χρειστεί να καταβάλλει η ανθρωπότητα μέχρι την οριστική της επικράτηση και την εξόντωση τού τέρατος.

    Αλλά όπως ειπώθηκε προηγουμένως, τα ενορατικά όπλα, που βρίσκονται στην διάθεση κάθε μικρού ανθρώπου, που έχει όμως αγνή καρδιά, είναι ισχυρότερα τής καταστροφικής μανίας τών βρώμικων μέσων τών σατανιστών. Η αλήθεια θα βγεί στο φως και η τιμωρία τους είναι αναπόφεκτη. Για μια υφήλιο, όπου τα εγκληματικά βαμπίρ δεν έχουν θέση. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΙΑ.

Όπως έγραψα σε άλλη ανάρτηση, η δύναμη τής Θεοτόκου, που έχει αγκυρωθεί στα πεδία πληροφορίας, από χιλιάδες αγνές ψυχές, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΜΑΧΗΤΗ. Μην επιτρέψετε η Εορτή της ΥΠΕΡΜΑΧΟΥ να μαγαριστεί. 

Καλή Εγρήγορση - Καλή Κινητοποίηση - Καλή Λευτεριά.

7 σχόλια:

tuluba είπε...

καλη λευτεριά φιλε μου , καλη δυναμη.

Ανώνυμος είπε...

τελικά μποτίλια, μετά από τόσα χρόνια που γυρνοβολάς στα ιντερνέτια, το μόνο που κατάφερες είναι να κάψεις εγκεφαλικούς νευρώνες και συ, όπως τόσοι και τόσοι της γενιάς σου. αποδεικνύεται δλδ ότι η πληροφορια 9 στις 10 δεν κάνει καλό, απαιτεί άλλης ιδιομορφίας νόες από τους ήδη υπάρχοντες για να ταξινομηθεί. κρίμα και φαινόσουν ταλαντούχος..ίσως εξαιτίας του ας πούμε ιδιάζοντος λογοτεχνικού στίγματος που σε χαρακτηρίζει..περαν αυτού όμως, πας κουβά..

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

@ Ανώνυμον

ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

Εσύ πάλι κωστάκι τη γλυτώνεις,δεν έχεις κάψει εγκεφαλικούς νευρώνες γιατί αυτό απαιτεί να έχεις καταρχήν..Νευρώνες..και συ δεν έχεις.Ο Διονύσης μπορεί να έχει μπουρδουκλωθεί εγκεφαλικά, αλλά όπως και να το κάνουμε έχει ένα κιμπαριλίκι,τον σεβεσαι τον άνθρωπο κι ας έχει κάψει φλάντζα.Εσενα σου δώσανε μερικά μπόνους αστειότητας στο blog σου τα κραγμένα trolls με τα κεφαλαία,ενισχύοντας το bad & karakitsch trip σου και την είδες οπλαρχηγός ντολμαδάκης του Internet,άμα δεν υπήρχαν κι αυτά το πολύ πολύ να ήσουνα μούτσος γιουβαρλάκης πολύ λέω.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Δεν το σώνεις, εκτός κι αν μάς πεις τί θεωρείς άκυρο από αυτά που λέει το άρθρο. Βλέπω πάντως ότι τσούζει και ο Διόδοτος. Και δεν είναι οι 4 μεγαλογράμματοι που τον έχουν φέρει σε ψηλή αναγνωσιμότητα. Μάλλον οι υπόλοιποι 9 χιλιάδες καθημερινώς, που κι αυτούς μπορεί να θεωρείς κιτς, αλλά δεν τούς ενδιαφέρει η γνώμη σου.

Ανώνυμος είπε...

υποθάλπω [ipoθálpo] -ομαι Ρ αόρ. υπέθαλψα, απαρέμφ. υποθάλψει, (παθ. μόνο στο ενεστ. θ.) : συντηρώ ή τροφοδοτώ κρυφά κτ. το οποίο είναι ή θεωρείται κακό (νοσηρή κατάσταση, μίσος κτλ.): Yποθάλπει την έχθρα. Yποθάλπουν την εξέγερση. ~ εγκληματία, του παρέχω κάλυψη, στέγη, τροφή, προστασία. Kατηγορήθηκε ότι με τα άρθρα του υπέθαλπε την τρομοκρατία.

[λόγ. < ελνστ. ὑποθάλπω, αρχ. σημ.: `ζεσταίνω από μέσα΄]

http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%AC%CE%BB%CF%80%CF%89&dq=

---------

υποσκάπτω [iposkápto] -ομαι Ρ αόρ. υπέσκαψα, απαρέμφ. υποσκάψει, παθ. αόρ. υποσκάφθηκα, απαρέμφ. υποσκαφθεί : για ενέργειες που συστηματικά και ύπουλα ή αδιόρατα φθείρουν, κλονίζουν κτ.: H κακή διατροφή υπέσκαψε την υγεία του. Οι πράξεις του υποσκάπτουν το κύρος του θεσμού της δικαιοσύνης. Πρόσεξε, γιατί με τη στάση σου υποσκάπτεις τη θέση σου.

[λόγ. < αρχ. ὑποσκάπτω `σκάβω λαγούμι΄ (η μτφ. σημ. ελνστ.)]

http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%AC%CF%80%CF%84%CF%89&dq=


μνκ

Ανώνυμος είπε...

υπονομεύω [iponomévo] -ομαι Ρ5.1 : επιδιώκω να βλάψω κτ. ή κπ. ύπουλα και μεθοδικά σε μια μακροχρόνια συνήθ. διαδικασία: ~ τη θέση / το κύρος κάποιου, υποσκάπτω. Οι ενέργειες αυτές υπονομεύουν τη δημοκρατία / την οικονομία.

[λόγ. < ελνστ. ὑπονομεύω (αρχική σημ.: `σκάβω υπονόμους΄)]

http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%8D%CF%89&dq=


μνκ