28 Μαρτίου, 2020

ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΚΑΝΤΖΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟΪΟΠρος Κώστα / Διόδοτος
Προς Διονύση Κλαδά / Μποτίλια στο Πέλαγος

26.03.2Q2Q!

Αγαπητέ Κώστα,
Αγαπητέ Διονύση,
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας, να ανοίξετε το κοσμοϊστορικής σημασίας θέμα του αγώνα που έχουν κηρύξει ο Τραμπ και η πολύ δυνατή ομάδα Q που βρίσκεται πίσω του και που σε συνεργασία με Πούτιν και Χι, δίνουν οριστικό τέλος στην καμπάλ/ το βαθύ κράτος που κρατά αιώνες τώρα σε σκλαβιά και ομηρία όλη την οικουμένη.

Χτυπιέται βαθειά στην καρδιά του: το Βατικανό και οι Ισουίτες, οι τοκογλύφοι, τα καρτέλ των όπλων, της φαρμακοβιομηχανίας, των Μ.Μ.Ε., της παιδεραστίας, του εμπορίου και εκμετάλλευσης παιδιών και γυναικών, του σατανισμού, της απίστευτης διαφθοράς, διάβρωσης και εγκληματικότητας που αιώνες τώρα και με ατέλειωτη βία, προσπαθούν να επιβάλουν στην ανθρωπότητα κλπ.

Συγχαρητήρια στη Ρίτα, σε σένα, σε όλους και όλες, αλλά και στο Διονύση, που προχωράει στη βαθύτερη ανάλυση, αλλά και που άρχισε πάλι να παρουσιάζεται ενεργά και δυναμικά. Μας έλειπε η παρουσία του τα τελευταία χρόνια! Και βέβαια σε χρειαζόμαστε Διονύση οπωσδήποτε, όπως και τον Εργοδηγό και όλους / όλες που ερευνούν σοβαρά την κατάσταση.

Παρακολουθώ το πρόγραμμα σχεδόν από την αρχή του, περίπου 3 χρόνια τώρα. Περίμενα όμως να μπει και κάποιος άλλος στο χορό, γιατί όλα αυτά που ασχολούμαι και εγώ, ανήκουν στο ίδιο πλαίσιο και από καιρό, είναι κατατεθειμένα ενόρκως εκεί που πρέπει – σύνολο 1200 σελίδες (δεν υπάρχουν ακόμα όλα στο διαδίκτυο για προφανείς λόγους) και συνεχίζω… Θα μας χρειαστούν όλα αυτά στην πορεία… Για την ώρα, αισιοδοξώ με κάποια ήδη ορατά αποτελέσματα…

Μέσα στο πρόγραμμα, με αρχιστράτηγο πλέον τον Τραμπ, βασική θέση έχει η απελευθέρωση της Γερμανίας, που θα φέρει και την απελευθέρωση όλης της Ευρώπης και όχι μόνο.

Τα στρατεύματα τα οποία έφθασαν από την Αμερική (δήθεν!) για να μετέχουν στην άσκηση DEFENDER 2020, μαζί και με το ΝΑΤΟ, θα γινόντουσαν στο έδαφος και της Πολωνίας – δηλ. πολύ κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία, μια και από παλιά, αιώνιος εχθρός του βαθέως κράτους, ήταν να μη δημιουργηθεί ποτέ συμμαχία Γερμανίας – Ρωσίας και που κατέληξε και στους δύο αιματηρότατους Παγκόσμιους Πολέμους. Αλλά και όνειρο και πάλι των ίδιων, ήταν ένας καινούριος πόλεμος με τη Ρωσία…

Τώρα, λόγω του κινδύνου της «Κορώνας», «αναζωογόνησαν» το παλιότερο πρόγραμμα SHAEF, το οποίο τότε είχε στόχο την απελευθέρωση της Γερμανίας, αλλά και της Ευρώπης, από το «μαύρο» καθεστώς του ναζισμού. Για το λόγο αυτό, το αρχικό πλαίσιο του λογότυπου ήταν σε μαύρο χρώμα, τα δε χρώματα του ουράνιου τόξου, συμβόλιζαν τις ελευθερώτριες συμμαχικές δυνάμεις.

Στη συνέχεια, το λογότυπο για τη φετινή ΆΣΚΗΣΗ, είχε αλλάξει και ονομάστηκε ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2020.

Και τώρα πλέον, με τον «μεγάλο κίνδυνο» του ιού, άλλαξε από τις 13. Μαρτίου 2020 και πάλι το λογότυπο. Τώρα έχουμε φόντο και πλαίσιο πλέον σε γαλάζιο χρώμα, και μαζί πάλι με το ουράνιο τόξο, να δηλώνεται ο σημερινός κύριος στόχος των συμμαχικών δυνάμεων, που είναι η απελευθέρωση της Γερμανίας και ολόκληρης της Ευρώπης από τη δικτατορία του βαθέως κράτους και της ναζιστικής Ε.Ε. / Γερμανίας.

Το όλο, εμένα μου θυμίζει Δούρειο Ίππο της Τροίας…. Αυτή τη φορά με Αρχιστράτηγο τον Τραμπ… και συνεργάτες τον Πούτιν και τον Χι. Μακάρι βέβαια να αποδειχθούν αυτά όλα στην πράξη ότι είναι έτσι……..

Πρακτικά όλα αυτά σημαίνουν:

Αποκατάσταση των όσων έχουν συμφωνηθεί από τους συμμάχους με το τέλος του 2ΠΠ και που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ έκτοτε, ιδιαίτερα το 1990, με το άνοιγμα του Τοίχους του Βερολίνου, που στην ουσία άνοιξε το δρόμο στην εδραίωση της πιο βαθειάς δικτατορίας του βαθέως κράτους και των καρτέλ σε όλη την Ε.Ε. και όχι μόνο.

Βασικός άξονας παραμένει πάντοτε, το ακόμα «ανοιχτό θέμα» της Γερμανίας, κλειδί στην απελευθέρωση όχι μόνο της ίδιας, αλλά και όλης της Ευρώπης και όχι μόνο, που σημαίνει:

Συνθήκη Ειρήνης μεταξύ Γερμανίας και άλλων 54 χωρών (και με την Ελλάδα, φυσικά)ρ με τα οποία βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση εδώ και 75 χρόνια (ανώτατο διεθνές νόμιμο χρονικό περιθώριο για την υπογραφή της είναι τα 60 χρόνια),

Επαναφορά της εδαφικής κυριαρχίας της Γερμανίας στα εδάφη της όπως υπήρχαν το 1937.

Εθνοσυνέλευση και ψήφιση καινούριου Συντάγματος.

Περαιτέρω αυτά σημαίνουν:

Τη διάλυση της Ε.Ε., ως ναζιστικού μορφώματος και προθάλαμου της παγκόσμιας διακυβέρνησης (βλ. παράνομη ΣΥΝΘΗΚΗ της ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ = καταναγκαστικός νόμος, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1, ΑΡΘΡΟ 10Α, ΠΑΡ. 2η, σελ. 2309 – 2310, ΦΕΚ 129Α / 3. Ιουλίου 2008) και βέβαια την επαναφορά των Εθνικών Κρατών, καταργώντας τις προσομοιώσεις τους ως ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, με επί πλέον σπάσιμο όλων των φορέων που έχουν μετατραπεί σε επί μέρους ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, με τον απώτερο στόχο το καλύτερο πλιάτσικο και ξεπούλημα τους.

Όμως εδώ: ΠΡΟΣΟΧΗ στο ΑΡΘΡΟ 2, ΠΑΡ. 2 /γ, σελ. 2457, της ίδιας ΣΥΝΘΗΚΗΣ, το οποίο μας λέει καθαρά τι μας περιμένει : «δια την καταστολήν, συμφώνως τω νόμω, στάσεως ή ανταρσίας». Με άλλα λόγια… θα τραβάνε όπλα εναντίον μας… όταν αντιδρούμε και διεκδικούμε το δίκιο μας.

Άρα προέχει η ασφάλεια των πολιτών, από τους τελευταίους βρυχηθμούς του τέρατος… που σημαίνει ότι από όλους / όλες εμάς, απαιτείται προσοχή και υπευθυνότητα στα λόγια και τις πράξεις μας και αποφυγή βιαστικών κινήσεων προς χάριν αυτής της ασφάλειας και προστασίας όλων μας.

Σημαίνει ακόμα:

Τη διάλυση του ΝΑΤΟ, ως ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του βαθέως κράτους σε όλα τα επίπεδα και «θεσμούς» τους.

Τη διάλυση της ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ / ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ/ ΠΡΩΗΝ ΚΡΑΤΩΝ, αλλά και ΚΑΡΤΕΛ και ΜΚΟ των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, όπως έχουν πραξικοπηματικά μετατραπεί και που είναι αυτή η ίδια η « ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ».

Ειδικότερα , τα ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, ιδρύθηκαν το 1942, από τον David Rockerfeller, ως ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ και ΔΙΚΑΙΟΥ της ΘΑΛΑΣΣΗΣ, σε συνδυασμό με το ΔΙΚΑΙΟ της ΘΑΛΑΣΣΗΣ της ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ / ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ. Από δε το 1946, ο «σκοπός» τους ήταν για να μας προστατέψουν από το μαύρο ναζισμό!

Την κατά μέτωπο επίθεση στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ του ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, τις ΛΕΣΧΕΣ και όλα ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ, ΣΤΕΜΜΑΤΑ κλπ. συμμορίες.

Επί πλέον, οφείλουμε να έχουμε υπ’ όψιν, βασικούς στόχους που τώρα βλέπουμε να υλοποιούνται και να είναι ήδη ορατοί, όπως:

Αλλαγή του τραπεζικού συστήματος, με κατάργηση του fiat money, και επαναφορά των μετάλλων, χρυσού, ασημιού, πλατίνας, κατάργηση πλαστικού χρήματος, σβήσιμο χρεών. Επανεκκίνηση του τραπεζικού/ οικονομικού /εμπορικού συστήματος πάνω σε νέες βάσεις.

Επαναφορά των εθνικών κρατών και συνόρων.

Κατάργηση μεταλλαγμένων, γεο - μηχανικής, αεροψεκασμών, εμβολίων, 5G κλπ., ισλαμοποίησης, λαθρομετανάστευσης, καταστροφής των λαών ειδικά της Ευρώπης με αντικατάσταση του πληθυσμού της από αφρικανούς και ασιάτες, μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, με παντός είδους γκαγκστερικούς τρόπους, τις ΑΤΖΕΝΤΕΣ 21, 30, 50, με τα φανερά αλλά και κρυφά τους κομμάτια.

Εθνικοποίηση τραπεζών, οργανισμών κοινής ωφελείας, συστήματος υγείας, συνταξιοδότησης, παιδείας, άμυνας, κλπ. κλπ.

Προστασία πολιτισμών, ιστορίας, θρησκείας, οικογένειας, υγείας κλπ.

Απελευθέρωση πολύτιμων τεχνολογιών για καλύτερη ζωή όλων μας.

Απονομή δικαιοσύνης και κατάσχεση περιουσιών και πολλά άλλα ακόμη.

Επαναφορά δικαιωμάτων των αυτόχθονων γηγενών λαών στις πατρίδες τους, στην ιδιωτική, εθνική, εθνικό ιδιόκτητη και δημόσια περιουσία τους.

Κατάργηση όλων των νόμων, συμβάσεων, συνθηκών και συμφωνιών που έχουν υπογραφεί από τις παράνομες ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΡΟΣΟΜΙΩΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ που δρούσαν και νομοθετούσαν ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ως κυρίαρχα κράτη, με ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ και ΟΧΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΛΑΩΝ, ψηφισμένα από νόμιμες Εθνοσυνελεύσεις τους.

Αυτό το πράγματι πολύ ευφυές και πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο – που κτυπάει την καρδιά του όλου καρκινώματος – και που στόχος του είναι η απελευθέρωση ολόκληρου του πλανήτη (αν δεν μας επιφυλάσσει άλλες εκπλήξεις, που τώρα δεν μπορούμε να δούμε.. ), αν πετύχει και το ευχόμαστε ολόψυχα, εμάς με το «άγριο θυμικό» στο οποίο είμαστε συνηθισμένοι, πρέπει να κρατηθούμε σε εγρήγορση και απόλυτη πειθαρχία, ώστε ανοιχτοί σε όλα τα καινούρια που έρχονται, με γνώση, περίσκεψη και απαλλαγή από αρνητικά φορτία του παρελθόντος, να πάμε σε ανθρώπινες και ειρηνικές σχέσεις πλέον με τους λαούς και να αποφύγουμε αιματηρές αντιδράσεις από τυχόν ανεγκέφαλους.

Τέλος, θα πρέπει επίσης να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί εμείς εδώ, έχουμε ακόμα και μετά το 1821, πολλά, μα πολλά ανοικτά νομικά / θεσμικά θέματα, που θα πρέπει να μας κάνουν ακόμα πιο προσεκτικούς, ώστε να μπορέσουμε αφ’ ενός να απαλλαγούμε από όλα τα έσωθεν καρκινώματα και όργανα εξολόθρευσής μας που μας έχουν επιβληθεί, αλλά και να προχωρήσουμε συνειδητά και ενωμένοι, με συνεργασία και αλληλοσυμπλήρωση, στην ποθητή αναγέννηση και ανασυγκρότηση της Πατρίδας μας, με τη δημιουργία γερών και δίκαιων βάσεων λειτουργίας των θεσμών, στην απόδοση ευθυνών και δικαιοσύνης.

Η συνάντηση των πρωτεργατών αυτής της μεγάλης αλλαγής, στις 9. Μαίου στη Μόσχα, ως Γιάλτα 2, πρέπει να μας ωθήσει σε μελέτη και δικών μας θεμάτων, αναφορικά με τα ιστορικά μας δεδομένα από το 1821 και μετά, αλλά και σχετικά με το Συνέδριο της Βιέννης το 1815 και τα τότε αποτελέσματά του.


Βενετία Κάντζια

Αθήνα, 26 Μαρτίου 2Q2Q

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/03/blog-post_3499.html

I.W.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας,
Την προηγούμενη εβδομάδα, είχαμε ανταλλάξει κάποιες απόψεις, σχετικά με τις πρόσφατες τοποθετήσεις σας, με το περιεχόμενο των οποίων διαφωνώ απολύτως.

Με είχατε ρωτήσει τι θα κάνω αν είμαι λάθος και σας είχα απαντήσει ότι θα ζητήσω συγγνώμη.

1η Απριλίου λοιπόν σήμερα και το ίντερνετ δουλεύει κανονικά.
Το ίδιο και τα κανάλια τηλεόρασης ραδιοφώνου

Ούτε παύση λειτουργίας τηλεπικοινωνιών, ούτε τίποτα.
Ούτε Τραμπ να ενημερώνει για σατανολάτρες, ούτε σύλληψη Ομπάμα, ούτε, ούτε ούτε ...

Αναμένω λοιπόν την νέα θέση σας.