31 Ιανουαρίου, 2016

ΦΟΡΜΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ;



1. Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΟΡΙΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ  

Θεωρήθηκε ότι ο υπερρεαλισμός κάνει χρήση τής υπερβολής ως εκφραστικό στοιχείο που προσβλέπει στην πρόκληση. Ο σουρεαλισμός όμως τής καθημερινής πραγματικότητος μοιάζει πλέον να ξεπερνά κάθε όριο προκλήσεων, από αυτά που επινόησαν κάποιοι καλλιτέχνες, που επιχείρησαν να αφυπνίσουν κάνοντας χρήση τής υπερβολής.
Μια σουρεαλιστική κινηματογραφική ταινία, η οποία στιγμάτισε τις ζυμώσεις στην ελλαδική πραγματικότητα, ήταν η "Οι Τεμπέληδες τής Εύφορης Κοιλάδας". Η νωχελικότητητα, η νοητική αδράνεια, η πνευματική οκνηρία, η φυγοπονία, η τάση προσαρμογής και η φιλαρέσκεια καλλιεργήθηκαν με συστηματικό τρόπο από τούς κρατούντες, αλλά δυστυχώς και υιοθετήθησαν από την κοινωνική πλειοψηφία χωρίς ενδοιασμούς επί διάστημα περισσότερων δεκαετιών. Αυτό δεν σημαίνει, ότι εξέλιπεν παντοειδώς η εγρήγορση και η διάθεση κριτικής σκέψεως από την χώρα. Η συρρίκνωσή τους όμως τούς προσέδιδε χαρακτήρα μικρής οάσεως μέσα σε αλματωδώς επεκτεινόμενη έρημο. Σαν κάποιος, ο οποίος έχει μαζέψει τα μπογαλάκια του και την έχει κάνει εδώ και μπόλικες δεκαετίες από την χώρα, κάθε σύντομος επάνοδός μου σε αυτήν σε αραιά διαστήματα στάθηκε μια ψυχρολουσία μεγαλύτερη από την προηγούμενη. Παρακολουθώντας τον λύκο στο οδοντιατρείο να τού κάνουν αναισθητικές ενέσεις στο στόμα, κατάλαβα, ότι πλησίαζε η στιγμή που θα τού έβγαζαν τα δόντια.
Εδώ και εννέα χρόνια, που δημοσιεύω σε αυτήν την σελίδα, αναφέρομαι συνεχώς στο πολλαχόθεν υποβόσκον εντόνως κλιμακούμενο ανθελληνικό κλίμα, το οποίον ήτο επόμενον κάποια στιγμή να βγεί στην επιφάνεια τών εξελίξεων. Στόχος του η εξουδετέρωσις τών Ελλήνων, με ενδιάμεσο στόχο την καταδάφιση τού ελλαδικού κρατιδίου. Φαινομενικώς το εγχείρημα αυτό στρέφεται εναντίον τής Ελληνικότητος. Κατ' ουσίαν όμως αποσκοπεί στην καταστροφή τής ανθρωπότητος συνολικώς, γι αυτό ακριβώς εστιάζεται πρωτίστως εναντίον τού βηματοδότου της, που είναι το Ελληνικόν Πνεύμα.
Οι υποτιθέμενοι ταγοί τού έθνους και τής κοινωνίας απεδείχθησαν ο ένας μετά τον άλλον λύκοι εν δορά προβάτου, ενεργούμενοι από σκοτεινά ανθελληνικά κυκλώματα, με αποκλείστικον στόχον τήν δια δολίων μεθόδων αποδόμησιν τού Ελληνισμού. Με ηχηρά συνθήματα και φανφαρονισμούς επέβαλαν τον εθισμό τού λαού στην φυγοπονία, στην επιδίωξη τής ποταπότητος, στην έλλειψη παιδείας, στον μονόπλευρο υλισμό, στον αμοραλισμό, στις τεχνητές πολώσεις τού κομματικού οπαδισμού, στην θρησκοληψία και στην κατεδάφιση τών αξιών, αποθρασώνοντας ή διαστρέφοντας τις κοινωνικές αξίες, την εθνική συνείδηση και τήν τάση για εσωτερική αναζήτηση και ανάταση.
Αυτό, που εδώ και δεκαετίες κατηγγέλθη αφυπνιστικώς ως σχέδιον παγκοσμίου επιβολής και εξανδραποδισμού (master plan), εξηγγέλθη στην συνέχεια απεριφράστως από τούς ίδιους τούς ατλαντιστάς ως "νέα τάξη" και σχέδιον "παγκοσμιοποίησης". Σε κάποια φάση εθεώρησαν τα εν λόγω ζωντόβολα τών κρονείων ιερατείων, ότι είχαν κατισχύσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε επαίροντο μέσω τών αληταμπουράδων τών καθικίων "σκέψεως" ("think tanks") περί "τέλους τής ιστορίας", "αναδόμησης αποτυχημένων κρατών" ("state building" - "failed states"), παρδαλές "επαναστάσεις" και πράσινα άλογα. Εθεώρησαν την οικουμένη ως μια μάζα πηλού μέσα στην παλάμη τους, στην οποία θα προσέδιδαν ευκόλως και ταχέως με ταχυδακτυλουργική άνεση και έπαρση το σχήμα που είχαν αποφασίσει, τουτέστιν το σχήμα απορρίμματος. Πλήρης μπαχαλοποίησις, επιβολή χάους αποκτήνωσις ηθών, έξαρση τής βίας σε υπερθετικό βαθμό,
καταβαράθρωσις τής οικονομίας, πλήρης δηλητηριασμός τής τροφικής αλυσίδας και τής ατμόσφαιρας με χημικές τοξίνες, επιβλαβή μικρόβια, νανορομπότ και μικροκύματα ελέγχου τής συμπεριφοράς, έξαρση τών ναρκωτικών, πλήρη χαφιεδισμό τών προσωπικών δεδομένων, αναμόχλευση μέχρις αμοιβαίας αλληλοεξοντώσεως τών θρησκευτικών παθών, μετατροπή ολόκληρων χωρών σε σεληνιακά τοπία με χαλιά βομβαρδισμών τών Β52 και ανατινάξεις "χειρουργικής ακριβείας", προσφυγοποίηση εκατομμυρίων ανθρώπων, μηχανισμούς φανατισμού ηλιθίων για την μετατροπή τους σε βομβιστές αυτοκτονίας, κατάργησις τού φυσικού διαχωρισμού τών ανθρώπων σε διαφορετικά φύλα, διαστροφικός πανσεξουλιασμός με κύρια κατεύθυνση χειραγωγήσεως τον σαδομαζοχισμό, παγκόσμια επιβολή τής μπότας τού πενταγώνου στο όνομα μάλιστα τής "προασπίσεως τών ανθρωπίνων δικαιωμάτων". Και last but not least τις ανθρωποθυσίες εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών, που εξαφανίζονται στην ευρώπη - και όχι μόνο κάθε χρόνο:

 http://tvxs.gr/news/kosmos/europol-pano-apo-10000-prosfygopoyla-exoyn-eksafanistei
Αυτόν τον οχετό υπέδειχναν και εξακολουθούν να υποδεικνύουν όλοι οι εγκάθετοι τού ρυπαρού κομματικού φάσματος στούς ιθαγενείς ως "απαύγασμα τού πολιτισμού", "κοινές ευρωπαϊκές αξίες", "κοινό ευρωπαϊκό σπίτι", "επιτεύγματα τής γαλλικής επαναστάσεως" (η οποία πέρασε από την λαιμητόμο το ένα τρίτο τού πληθυσμού ως ανθρωποθυσίες στον εξαποδώ). Εγκαλώντας ταυτοχρόνως το πόπολο να κουβαλάει στούς ώμους του την ταφόπετρα τής "ευρωπαίκής ένωσης" ως υποτιθέμενο ανώτατο θεσμό ανθρωπισμού και αξιών, μέχρι αυτό να πέσει νεκρό, οπότε δεν θα προκύψουν και έξοδα ενταφιασμού του.
Σε προηγούμενες αναρτήσεις ανέπτυξα διεξοδικώς τούς λόγους  και τούς τρόπους ένεκα και μέσω τών οποίων η ανθρωπότης αποτελεί ένα είδος κοτέτσι, με στόχο να εφοδιάζονται με ενέργεια οι σάποιοι. Αυτοί που δεν μπορούν να καταναλώσουν εμμέσως ή αμέσως ηλιακή ενέργεια - διότι αυτή τούς καίει - από τότε που ερρίφθησαν στα τάρταρα. Για την πλειψηφία τών "χειραφετημένων πολιτών" είναι πλήρως αδιάφορο, το γεγονός, ότι χιλιάδες συνάνθρωποί τους καταλήγουν κάτω από το τελετουργικό εγχειρίδιο, αρκεί αυτό να μην σκάει στον δικό τους λαιμό. Παραβλέπουν όμως το δεδομένο, ότι αυτή η διαδικασία μάς μετατρέπει όλους σε κτήνη και ότι παραβλέποντάς την δεν γινόμαστε στο ελάχιστο περισσότερο άνθρωποι.
Όσοι νομίζουν ότι ο Δημιουργός έπλασε τον άνθρωπο ως κτήνος και όχι κατ' εικώνα και καθ' ομοίωσιν πλανώνται. Διότι "Άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων, άλλα δε Θεός καλεύει".

Κινηματογραφικές ταινίες όπως "Οι Τεμπέληδες τής Εύφορης Κοιλάδας" και "Το Μεγάλο Φαγοπότι" μπορεί να δημιούργησαν αίσθηση και να απέσπασαν βραβεία την περίοδο όταν πρωτοπροβλήθηκαν, όμως πιστεύω, ότι τότε δεν κατέστη κατανοητό τότε το νόημά τους. Η υπερβολή, που εκτιμήθηκε ότι περιείχαν, προσελήφθη περισσότερο ως κομικό και όχι ως βαθύτατα δραματικό στοιχείο. Η πορεία όμως κατέδειξε, ότι η πρόκληση στην οποία αυτές οι τανίες αποσκοπούσαν ξεπεράστηκε κατά πολύ από την ίδια την ζωή. Ο σκηνοθέτης Marco Ferreri, πέρα από τα όποια σουρεαλιστικά εκφραστικά μέσα, αποδείχθηκε σκληρός και συνεπής ρεαλιστής, αποκαλύπτοντας με τιε ταινίες που έστησε καταλυτικά σπουδαίες διαστάσεις τής πραγματικότητος. Η επιπόλαιη ταχύτητα τής οπτικής τών εφησυχασμένων και αδρανοποιημένων κοινωνιών δεν ήταν ικανή να συλλάβει το νόημα που μετέφερε "Το μεγάλο Φαγοπότι" και πολύ περισσότερο η ταινία "Το κρέας", που πραγματεύεται το θέμα τού κανιβαλισμού στην σύγχρονη κοινωνία. Η τομή που επιχείρησε το "Μεγάλο Φαγοπότι" είναι ιδιαίτερα σημαντική. Ο λόγος που αποσκοπούσαν οι τέσσερεις χαρακτήρες τού έργου, μέσω τού οργίου τής ακόρεστης βουλημίας που πραγματεύεται η ταινία, δεν ήταν η ικανοποίηση εν τέλει κάποιου ηδονοθηρικού ενστίκτου. Στόχος τους ήταν η αυτοκτονία, να σκάσουν δηλαδή από το πολύ φαγητό. Οι σοφοί τού παρελθόντος προειδοποίησαν τις κοινωνίες με την διαπίστωση, ότι "Η αμαρτία γεννάει θάνατο". Κατ' ουσίαν θάνατος είναι και μια ζωή ανόητη, χωρίς περιεχόμενο, διεπομένη από την κενοδοξία, την σαχλαμάρα, την υποταγή και την φιλαυτία. Όταν επικύρωση τού βίου αποτελεί η επιδειξιομανεία, η ψευδής επιτυχία που στηρίζεται στον έντεχνο παραγκωνισμό τού άλλου, η επιφάνεια χωρίς ουσία, η παράδωση στην κυριαρχία τών ενστίκτων, η μικροψυχία και η τζάμπα μαγκιά. Δυστυχώς αυτές είναι οι "αξίες", με τις οποίες ιδαιτέρως κατά τις τελευταίες δεκαετίες μετά την ένταξη στην ΕΕ. γαλουχέστηκε η ελλαδική κοινωνία. Το πρόβλημα δεν είναι τελικά ούτε οι κότες, ούτε το κοτέτσι. Αυτά αποτελούν πεπρωμένο που μπορεί να ανατραπεί. Η συνταγή σαπίζει, όταν οι κότες νομίζουν ότι είναι αετοί.
Συχνά τίθεται προσφάτως το δίλημμα να παραμείνει η χώρα στην ευρωζώνη και την ΕΕ., ή να αποχωρήσει από αυτές ένεκα αιτιάσεων οικονομικής και διοικητικής υφής. Το σύστημα πρόβαλλε τούς απογόνους αυτών, που πριν μερικούς αιώνες αγνοούσαν τι εστί πηρούνι και την σύζυγό τους έπρεπε να την προβάρει την πρώτη νύχτα τού γάμου ο κατά τόπους φεουδάρχης, ως ανώτερους ανθρώπους και υποδείγματα πολιτισμού. Οι ιθαγενείς θαμπώθηκαν και πίστεψαν, ότι με τα καθρεφτάκια και τις χάντρες τις ΕΕ. θα μπορούσαν να κάνουν ακόμη μεγαλύτερες λεζάντες στα σκυλάδικα. Ακόμη κατηγορήθηκε η Ελλάδα, ότι εισήλθε με αλλοίωση τών οικονομικών της δεδομένων στην ΕΕ. Το δεδομένο, ότι έπιασε η ψυχή τού γηγενούς πληθυσμού μαλλί, όπως αυτό των γουναρικών που φόραγαν τα βαρβαρικά φύλα τών ευρωπαίων, όταν αυτοί ζούσαν επάνω στα δένδρα με τα πιθίκια, δεν μάς απασχολεί.


2. Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ

Από όσα αφήνει η συγκυρία να διαφαίνονται, μάλλον έχει φθάσει η ώρα για το μεγάλο φαγοπότι. Αφού διαλύθηκε η ελλαδική οικονομία με τα συνεχή κτυπήματα, αφού πτωχοποιήθηκαν  όλα σχεδόν τα στρώματα με την καταβαράθρωση μισθών και συντάξεων, αφού δημεύθηκε η ακίνητη περιουσία με την υπερφορολόγηση, αφού ετέθη η οικογενειακή στέγη υπό διαρκή επικείμενο κίνδυνο απαλλοτριώσεως από τα κοράκια τών τραπεζών, αφού κατέστη η γή μη καλλιεργήσιμος με το καθεστώς τών φόρων, δασμών και παραβόλων, αφού κατέστη ασύμφορος η άσκησις επιτθδεύματος για την πλειοψηφία τών επαγγελματιών, έφθασε προφανώς η ώρα να κτυπηθεί και το τελευταίο αποκούμπι τών ανθρώπων στην Ελλάδα με το κούρεμα τών καταθέσεων.
Ούτως ώστε εντός ολίγου η πλειοψηφία μα μην είναι εις θέσιν να αγοράσει ούτε ένα κομμάτι ψωμί. Εάν εξετάσουμε προσεκτικά την συγκυρία, μπορούμε να διακρίνουμε ότι τόσο το θέατρο τών κυβερνόντων, όσο και το θέρετρο των εξελίξεων αποκαλύπτουν ότι βρισκόμαστε εμπρός από αυτό το κτύπημα.







 
Συνεχίζεται...



13 σχόλια:

nikos είπε...

αναφέρομαι στις Σκουριές που ασχολούμαι τελευταία ,...ορυχείο και μάλιστα χαλκού χρυσού ουράνιου κλπ δίχως πατρίδα γίνεται ??

nikos είπε...

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΚΕΙ, ΒΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ;

Ποια γαμημένη Αρχή έδωσε άδεια να ψεκαστει η "επιμαχη περιοχή" της Χαλκιδικής με RoundUp;

Ποιο κάθαρμα ψεκαζει;

Υπάχουν "αγριοχορτα" και ξαφνικα τους επιασε πρεμουρα μην θεριέψουν;

Ποιός θελει να καταστρεψει τα μελισσια ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ώστε να μην εξεγερθουν "αργοτερα" οι εκατονταδες μελισσοπαραγωγοι;

(Οπου να ναι θα πεσουν οι φερετζεδες κι οι πολυποθητες αδειες θα δοθουν - συμφωνα με το σχεδιο- για να γεμισει η περιοχή αρσενικο και Θανατο)

Κουφαλιτσες "οικολογοι": Σε καλή μερια τα "δωράκια" που πηρατε για να κανετε μοκο...

Τώρα να σας δώ!

nikos είπε...

Η άδειες στην Εl Dorado θα δοθούν τον Μάρτιο.... Πανό κάτω γύρο στις 20 - 03 2016. ( η πληροφορία με κάθε επιφύλαξη )

Ανώνυμος είπε...

Και αν εμείς του Ελλαδικού χώρου θεωρούμαστε αχρείοι και ανίκανοι να προστατεύσουμε τα του οίκου μας λογω εκφυλισμού, απαιδευσίας και αναλγησίας και άρα το τραβάει ο οργανισμός μας ό,τι ακόμα σκληρότερο έρχεται, την περίοδο αυτή...
οι πληθυσμοί των μελισσών τί φταίνε;...και αναφέρομαι σε αυτό με αφορμή το σχόλιο του niko. Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο έγκλημα που επιχειρείται, αποτελεί ύβριν που λόγω του ότι τα καταστροφικά της αποτελέσματα είναι μη αναστρέψιμα, επίκειται άμεση τίσις εκ θείας νεμέσεως, αρχής γενομένης, γιατί όχι, από το κούρεμα καταθέσεων, το εναπομείναν στοιχείο της ψευδο-ομαλότητας στο ελλαδιστάν των τρυφηλών..

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

nikos είπε...

επιτέλους μετά απο χρόνια δικαιώνεται και ο archeopteryx
Στρεβλός ο τρόπος ανάπτυξης των ΑΠΕ, με «δεκανίκι» τις κρατικές ενισχύσεις


http://www.liberal.gr/arthro/31535/epikairotita/2016/streblos-o-tropos-anaptuxis-ton-ape-me-isondekanikisin-tis-kratikes-enischuseis.html

nikos είπε...

αι και γω

όπως ενημερώθηκα στην ΔΕΗ συγκροτήθηκε επιτέλους επιτροπή για την ποιότητα του λιγνίτη που παραδίνουν τα Ορυχεία στους Σταθμούς Παραγωγής (KJul και όχι τον.)
Άμα ο εργολάβος πληρώνεται "με το κιλο", συμφέρει να παραδώσει "χώμα" κι οχι κάρβουνο.
Πλήρωσε τον με το κιλοτζάουλ και θα δεις πώς μειώνεται το κόστος παραγωγής ρεύματος...Δεν το είχαν σκεφτεί οι Δεητζήδες μέχρι τώρα...... ή "συνέφερε" να μην το σκεφτούν;

nikos είπε...


Στην ΔΕΗ επιτέλους αντελήφθησαν έστω και αργά ότι εκτός από τον Τόνο υπάρχει και το Kjoule....

http://tokoutsavaki.blogspot.gr/2016/02/kjoule.html

Παναγιωτάκης Προεδρος ΔΕΗ : Για την επίτευξη των στόχων μας δεν υπάρχουν ταμπού
.............
—Το μεγαλύτερο πρόβλημα – πρόκληση είναι η μείωση της λιγνιτικής παραγωγής, η οποία από 30,5 TWH το 2009 έπεσε στις 19,5 ΤWH το 2015 με προοπτική τις 17-18 TWH το 2016, (κάτω από 34% στο σύνολο). Αν δεν ληφθούν δραστικά μέτρα, όπως ο επιβαλλόμενος συνυπολογισμός του ειδικού φόρου κατανάλωσης Φ.Α. στις προσφορές ένταξης. Η προβολή της εξέλιξης της λιγνιτικής παραγωγής για το 2030 κυμαίνεται από 14 TWH με το αισιόδοξο σενάριο μέχρι και κάτω από 12 TWH με το απαισιόδοξο. Κατά τη γνώμη μου η προοπτική αυτή είναι ζοφερή, όχι μόνο για τη ΔΕΗ άλλα και για την οικονομία της χώρας, της οποίας η εξάρτηση από εισαγόμενα καύσιμα και η έκθεση στις διακυμάνσεις των διεθνών τιμών θα αυξηθούν σε βαθμό πολύ δύσκολα διαχειρίσιμο.

Ανώνυμος είπε...


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ
http://akouei.blogspot.gr/2016/02/blog-post_68.html

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

nikos είπε...

Το Μνημόνιο (ένα είναι στην ουσία) πέτυχε πλήρως...Άλλωστε, από το 2011, προσωπικά έλεγα πως ο στόχος του δεν είναι η δημοσιονομικη προσαρμογή και η ανταγωνιστικοτητα της Ελληνικής Οικονομίας,αλλά η πλήρης διαρραγη του Εθνικού και του Κοινωνικού μας Ιστού...Πλήρης επιτυχία λοιπόν...Ή μάλλον σχεδόν πλήρης...Η ολοκλήρωση θα έρθει (μετά το κλείσιμο των Βορείων συνόρων μας) με την μετακίνηση των Τουρκικών συνόρων,δυτικότερα...Μέχρι τον 25ο Μεσημβρινό...

nikos είπε...

είμαστε στην μέση μιας επανάστασης που θα μείνει
σαν η
μετα-βιομηχανική…ή ψηφιακή
το ζητουμενο κάθε τεχνολογικής επανάστασης..
και εποχής..
είναι να καταργήσει
τα προηγούμενα δεδομένα…
και να μειώσει αυτό που λέγεται
“θέσεις εργασίας”
η βιομηχανική κατάργησε τεραστιο αριθμό θεσεων εργασίας…
μόνο που…..
αυτό αφορούσε
τα άλογα..
και δεν είχαν τρόπο να διαμαρτυρηθούν..
γιατί η αντικατασταση του αλόγου απο την μηχανή..
ήταν το ζητούμενο του αιώνα…
το δυστύχημα
απ ότι κατάλαβες…
είναι ότι πάλι θα καταργηθούν εκατομμύρια θέσεις..
μπορεί και η ίδια η εργασία..
μόνο που σήμερα….
είσαι ο αμεσα προτεινόμενος..
για κατάργηση..

nikos είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Πόσα χρονια πουλούσαν χωμα ως λιγνίτη στην ΔΕΗ κι εμεις πληρώναμε;;;
http://olympia.gr/2016/02/21/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%87%CF%89%CE%BC%CE%B1/#more-564979

ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΛΧΑΣ είπε...

"ΚΑΛΧΑΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00005 ] [ 2012.05.05 00:00 ]

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΩΜΗΣ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ ΗΡΩΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΘΗΛΕΩΣ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΣΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ - Η ΣΑΛΩΜΗ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΧΟΡΟ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ ΗΡΩΔΗ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΖΗΤΑ "ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ" Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΔΗ ΗΤΑΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ - ΤΟ ΨΕΥΔΟ-ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΗΛΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΔΡΩΝΤΑΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΩΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ

http://kalxas.pa-sy-a.gr/2012/05/05/00-00/pa-sy-a_kalxas_2012-05-05_00-00.htm#plohgos_05

ΕΠΙΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ είπε...

ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΤΕ ΝΑΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00087 ] [ 2015.07.05 24:00 ]

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 05-07-2015: ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΤΟΥ "ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" - ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΝ ΑΥΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" - ΑΝ.ΕΛ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΣ "ΝΑΙ" Ή ΕΝΟΣ "ΟΧΙ" - ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΕΝΑ "ΠΑΓΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΠΟΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΙΑΣ "ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ" Ή ΜΙΑΣ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ" - ΗΤΟΙ: "Η ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ - ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑ"

http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2015/07/05/24-00/pa-sy-a_anakoinwths_2015-07-05_24-00.htm#plohgos_03