22 Δεκεμβρίου, 2014

ΨΥΧΩΦΕΛΗΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΙΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

Με την ακόλουθο ανάρτηση απεφάσισα να παραβώ δια μόνην και μιαν φοράν την πάγιαν συνήθειά μου να προβάλλω αποκλειστικώς δια λόγους ψυχωφελούς αναπλάσεως τον μυθιστορηματικό ήρωα Σέρλοκ Χολμς τού συγγραφεώς Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόυλ. Φρονώ, ότι όσοι έχουν εντρίψει στις περιπέτειες τού περιωνύμου αυτού ιδιωτικού ντεντέκτιβ, έχουν κατανοήσει τα μάλα σχετικώς με την εγκληματικήν φύσιν τις επιλεγομένου λαμογιάς. Ιδιαιτέρως το πόνημα "Ο Όμιλος τών Κοκινομάλληδων" (The Read Headed Legue) συμβάλλει παραγωγικώς ώστε να κατανοήσωμεν εις βάθος τον ρόλον μας ως πρόβατα.
Κατ' εξαίρεση αυτήν την φορά θα προβάλλω μια άλλη προσωπικότητα, η οποία με επηρέασε με ανεξίτηλο τρόπο και συνέβαλλε και αυτή καταλυτικώς στην πορεία των πολυετών μελετών μου εις την συγκρότησιν τού πνευματικού μου διακόσμου. Πρόκειται δια τον Λούκυ Λουκ. Ανασύρω την στιγμήν αυτήν εις την μνήμη μου την έκφρασιν ενός πιτσιρικά, όταν αυτός δια τής κάτωθι ρήσεως προέβαινε σε παραδόσεις αυτογνωσίας ενώπιόν μου:
"Μπάρμπα, νομίζεις ότι τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν πολλά πράγματα. Άν γνώριζες όμως πόσα καταλαβαίνουν τα μικρά παιδιά..."
Επί τού προκειμένου πρόκειται για την περιπέτεια τού Λούκυ Λουκ "Ο Δικαστής". Επιτρέψατέ μου να καταστήσω εκ προοιμίου σαφές, ότι ο Λουκυ Λουκ είναι φανταστικό δημιούργημα και ουδέποτε υπήρξε στην πραγματική ζωή. Ως εκ τούτου τα όσα εξιστορεί η βιντεοσκόπηση, η οποία ακολουθεί, δεν δύναται να έχει την παραμικρή σχέση με πραγματικά πρόσωπα και συμβάντα τού προσφάτου ή απωτέρου παρελθόντος. Η προβολή τού πονήματος τούτου επιχειρείται άνευ υστεροβουλίας και μόνον δια λόγους επαυξήσεως τού κατανυκτικού κλίματος, το οποίον οφείλει να μάς διακατέχει μέρες πού ναι.Εφόσον η προβολή τής βιντεοσκοπήσεως αυτής αποδειχθεί το όντι ψυχωφελής, υπόσχομαι να προβώ και σε αισθητική - καλολογική ανάλυση τής άλλης περιπέτειας τού Λούκυ Λουκ προσεχώς υπό τον τίτλον "Ο Χρηματισμός τών Ντάλτον". Δια τούς επιθυμούντας να ασχοληθούν προκαταβολικώς και με αυτό το πόνημα, δύνανται να το μελετήσουν εις την ιστοσελίδα youtube.com.

2 σχόλια:

nikos είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=WNbcS4lRNNo

nikos είπε...

καλη χρονια