10 Φεβρουαρίου, 2013

I, Pet Goat II


Για πρώτη δημοσίευση στο φιλόξενο αυτό χώρο του πελαγοφίαλου, επέλεξα να μην δώσω προς στιγμή συνέχεια στη συζήτηση, μέρος της οποίας ήταν και η επιστολή μου προ 3-4 δημοσιεύσεων. Συνέχεια, εκτός απροόπτου, θα δώσω στην επόμενη ανάρτηση μου, όπου και θα επιχειρήσω να προσεγγίσω και κάποια από τα ανοιχτά ζητήματα που άφησε ο οικοδεσπότης στην προηγούμενη ("τί να μην κάνουμε") και παραπροηγούμενη (απάντηση στην επιστολή μου) ανάρτηση.

Τις επιλογές των θεμάτων άλλες φορές τις σχεδιάζω κι άλλες πάλι μου τις υποδεικνύουν οι προκλήσεις της ζωής.  Αυτή εδώ ήταν μία πρόκληση που δε μπορούσα να της αντισταθώ. 

I, Pet Goat II
Το video που θα σας παρουσιάσω είναι υπερθετικά φορτισμένο με συμβολικό περιεχόμενο και είναι αντικείμενο πολλών αντικρουόμενων ερμηνειών στο διαδίκτυο. Για να δούμε γιατί έχει προκαλέσει τόση φασαρία και να κάνουμε μία ακόμη προσπάθεια αποσυμβολισμού του. Έχω σημειώσει και έχω δώσει κάποιες πολύ βασικές δικές μου ερμηνείες, χωρίς να θέλω να εξαντλήσω την ανάλυση, κι έχω αφήσει κάποια άλλα σημεία ανοιχτά για τις επόμενες ημέρες, ώστε και με την ενδεχόμενη συμμετοχή του κοινού να συμπληρωθούν στην περιοχή των σχολίων. Ούτως ή άλλως το τελικό στάδιο της ερμηνείας σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις μορφοποιείται αποκλειστικά μέσα στο μυαλό του κάθε αποδέκτη, ανάλογα με τα random φίλτρα του και το ποιόν του.

Ιδού το κλιπάκι λοιπόν του Ηλιοφάντη, το οποίο λέει πως το έφτιαχνε για τέσσερα χρόνια.

 

Ας δούμε και το πρώτο video της σειράς:
 


Αποσυμβολίζοντας ...

 
Αναφορά στο άστρο του κυνός.

Το Heliophant είναι παραφθορά του "Ιεροφάντη" που συνδέεται με την 5η κάρτα των ταρώ. Ο ιεροφάντης είναι αυτός που εξηγεί τα ιερά πράγματα. Οι συντονισμένες ενέργειες με αυτή την κάρτα  είναι όλα τα Αβατάρας του Ινδουισμού  ή οι Άγιοι Πάντες αν θέλετε. Μεταξύ των Αβατάρας είναι ο Βίσνου, ο Σίβα, και η Κάλι  που εμφανίζονται είτε μέσω συμβόλων είτε άμεσα στο κλιπ.
 


Αναφορά στον Άτουμ  =811= ΙΑΩ και στον Ερμή (όχι τον χθόνιο).Ο Ατούμ κατέστρεψε τον κόσμο, με τον ίδιο τρόπο που κατέστρεψε ο ΙΑΩ Σαβαώθ την Βαβυλώνα.Με τον ίδιο τρόπο που περιγράφει η αποκάλυψη οτι θα καταστρέψει την νεα Βαβυλώνα ο θεός.


Στρατόπεδο συγκέντρωσης, Fema, αποδιοπομπαίος τράγος 666 είναι ο θεατής σε κατάσταση trance.



Puppeteer  και τα ζάρια του παιχνιδιού στο 3d matrix.

Κούκλα. Χρήσιμος ηλίθιος. Η περιγραφή που δίνει στο site o ηλιοφάντης για τον ΒΟ/Β: The left-right puppet and additional layer of disenfranchisement, keeping you distracted while Drako weaves his web.
 
Μασονική σκακιέρα= ψευδομυσταγωγικό τυπολατρικό στοιχείο. Το ίδιο και ο πεντάκτινος προβολέας.

Ο Bush χορεύει ελαφρά και λέει τυχαία πράγματα για να κρατά τις μάζες μακριά από την αλήθεια.
Τρομοκρατικά χτυπήματα και fake φυσικά φαινόμενα.









Η εξέλιξη ως τον Πεφωτισμένο (γράφημα), Ώρα,ολοκλήρωση.Το καπελάκι του Bush είναι κοροϊδευτικό για τα χαζά παιδάκια.

Force = -Force => God Force = -God Force

evoL = Love








Δίκερως
Δίκερως
Δήθεν  μονόκερως απόφοιτος

Καπηλεία, οικειοποίηση συμβόλων
Ύβρις, εμπαιγμός



Σκηνοθεσία

Η Αλίκη.
Η περιγραφή που δίνει ο Ηλιοφάντης στο site για την Lilly: And suddenly a startling realization arose in Lily: "This apple is not mine", she thought. "It belongs to someone else."

Τετραπλότητα, γνώση, η Αφροδίτη και το μήλο-καρδιοειδές, το κόκκινο «χάπι» του Αδάμ.
Rabbit hole, το λαγούμι του λαγού, σκουληκότρυπα.
Πτώση, ρήξη.
Πιθανότατα βρετανικό νόμισμα.

 
Γονιμοποίηση, Vishnou



 Φόβος

Ψαλμός 23









Ψαλμός τού Δαβίδ. Ο ΚΥΡΙΟΣ είναι ο ποιμένας μου• τίποτε δεν θα στερηθώ.
2 Σε βοσκές χλοερές με ανέπαυσε• σε νερά ανάπαυσης με οδήγησε.
3 Ανόρθωσε την ψυχή μου• με οδήγησε μέσα από μονοπάτια δικαιοσύνης, χάρη τού ονόματός του.
4 Και μέσα σε κοιλάδα σκιάς θανάτου αν περπατήσω, δεν θα φοβηθώ κακό• επειδή, εσύ είσαι μαζί μου• η ράβδος σου και η βακτηρία σου, αυτές με παρηγορούν.
5 Ετοίμασες μπροστά μου τραπέζι, απέναντι από τους εχθρούς μου• άλειψες το κεφάλι μου με λάδι• το
ποτήρι μου ξεχειλίζει.
6 Σίγουρα, χάρη και έλεος θα με ακολουθούν όλες τις ημέρες τής ζωής μου• και θα κατοικώ στον οίκο τού Κυρίου σε μακρότητα ημερών.



Διαμελισμός τυραννίας


Δίδυμοι πύργοι, Πύργος της Βαβέλ, Σόδομα και Γόμορα, καταστροφή του ναού του Σολομώντα, κάρτα 16, αποτυχία νοητικής διαχείρισης των ερωτικών δυνάμεων του Λόγου που συνεπάγεται φυσική καταστροφή.
Θλίψη
Η βάρκα-κιβωτός του Άνουβι-Χάροντα οδηγού των ψυχών στον Άδη,
 Άνουβις=ο πιστός σκύλος που φυλάει-οδηγάει τον τάφο-κιβωτό του Όσιρι(Ωρίωνα) = ο σκύλος του Σετ = Μικρή Άρκτος = σκήπτρο
 Αργώ = Κοσμικός Άξονας = κλίμακα της Ίσιδας, Δέντρο της Ζωής
Μύθος διδύμων Διόσκουρων (Άνουβις = αθάνατος, Όσιρις = θνητός)


CIA,Μαύρη αδελφότητα, αιματοβαμμένη ημισέληνος (δες και αποκάλυψη), τελετουργία στη κερασφόρος Αθώρ-Ίσιδα για:
α)το παιδί της σελήνης-moonchild β) για επικοινωνία-πρόκληση με τους θεούς-εξωγήινους
Οι επικυρίαρχοι του πετροδολλαρίου ή του  "χρυσού" (μαύρου)

Εξάκτινο άστρο Δαυίδ και έμμεση αναφορά στο Ισραήλ ή στον "εκλεκτό λαό". Στο site το άγαλμα της Ελευθερίας το λέει: “Lady Helotry” δλδ «η κυριά της σκλαβιάς».
Άνοιγμα ουρανών.


Έμβρυο μέσα στο αυγό.
Στην εσωτερική παράδοση ο συμβολισμός του φιδιού που περιτυλίγει το αυγό είναι γνωστός σαν το ορφικό Ωό.  Σύντομα μπορώ να πω πως αναπαριστά το σχεδόν αφανές σπόρο της Ζωής και την άπειρη ενδεχομενικότητα της δημιουργίας. Με άλλα λόγια ενώ αυτό το παιδί εμφανίζεται άμοιρο, πάλι έχει την δύναμη να φτάσει το πλήρη του δυναμικό.


Agent, software, παρασιτική αρπαγή του ελέγχου του νου.
Άνουβις.


Ήλιον, καρδιοειδές.
Το μάτι της συνείδησης του Ώρου, ηλιακός οφθαλμός, τρίτος οφθαλμός του παρόντος, κύστη ιχθύος (τομή κύκλων) που γεννά το καρδιοειδές μήλο. Το avatar του Χριστού
Η περιγραφή που δίνει ο Ηλιοφάντης στο site για τον “Fire of truth”:That's YOU!!! when you stand in the awareness of your sonship with the Divine and the brotherhood of mankind!!!
Η περιγραφή που δίνει ο Ηλιοφάντης στο site για τον Draco: The Sorcerer, the unseen hand and spirit of madness seeking ever more control through trickery, lies, poisons, false-flag events, wars, and mountains of beauracratic and legal framework to siphon off the energy of the inhabitants of the earth. He fears the light of day as he fears life itself, and operates in the shadows. His greatest power is his hold on the issuance of the currency.


Ένα από τα Πρόσωπα. H περιγραφή που δίνει ο Ηλιοφάντης στο site για τον Ludovic (πρέπει να είναι το μικρό όνομα του ίδιου του Ηλιοφάντη):In Latin, ludo means to play and ovis (ovum/ovis) can mean egg. The egg is a symbol of the potential, genetics, and of the soul. Ovis can also mean sheep in Latin. But in reality, Ludovic comes from a Germanic name meaning illustrious in combat.
O Draco έχει την πυραμίδα και τον πανεπόπτη οφθαλμό του Δολαρίου στο πηγούνι. Ελέγχει τη ροή χρήματος και αντιπροσωπεύει τους υβριστές ("Illuminati") με το ένα μάτι μόνο ανοιχτό.


Η προσοχή είναι στα εκτός. (markets plunge . war coverage)





Πολεμικό χτύπημα από stealth, "ufo".

Καταστροφή μουσουλμανικού ναού ή θρησκευτική καταστροφή.




Ένα από τα Πρόσωπα (αυτός που συμβόλιζε την θλίψη-πτώση νωρίτερα).
Θρηνούσα Αφροδίτη, Πενθούσα Δήμητρα, Παναγία, Δέσποινα των Στεναγμών, Χορηγός του άρματος της ψυχής (στο site την λέει Pieta, δες ομώνυμο έργο Michelangelo όπου παριστάνει την Παναγία η οποία μες την αγκαλιά της έχει το Χριστό ακριβώς μετά τη σταύρωση).
 Το avatar αυτό του Χριστού εμφανίζεται σχετιζόμενος με κάποιο σούφικο τάγμα, αφού αργότερα εκτελεί συγκεκριμένο μυητικό χορό.
Η περιγραφή που δίνει ο Ηλιοφάντης στο site για τον Aali: The whirling heart of Islam awakened to the one true God! He is free and needs no control.
Όπλα σε ανώριμα χέρια
Το τέλος του επικούρειου και του μαρξισμού. Η περιγραφή που δίνει ο Ηλιοφάντης στο site για τον Juan "Pepito": After years of economic exploitation and the environmental degradation, Juan "Pepito" has a decidedly sinking feeling.




Τίγρης. Η καρδιά της Κίνας ενάντια στο καθεστώς. Η περιγραφή που δίνει ο Ηλιοφάντης στο site για την Sun Sue: Opposing courageously those who would enslave her.


Κοσμικός κατεργάρης.
Ενορχηστρωτής.

Το avatar του Χριστού είναι σε κατάσταση trance ύπνου ή διαλογισμού. Ο «εσωτερικός Χριστός» του καθενός.Έχει ζωγραφισμένο το 3ο μάτι ακριβώς στην επίφυση γεγονός που αναφέρεται σε πνευματικό φωτισμό. Το τρίγωνό πάνω από το μάτι αντιπροσωπεύει την θεικότητα και πως ο φωτισμός οδηγεί στην επαφή με την εσωτερική-θεϊκή φύση του ατόμου. Τα σύμβολα στο πρόσωπο του avatar του Χριστού εμφανίζονται ανεστραμμένα  και στο πρόσωπο του Draco επειδή εκείνος τα έχει διαφθείρει.




Επέρχεται το ημι-ξύπνημα του Ludovic
Πύλες
Πέρασμα
Πύρινος λόγος, σπορά, θα έπρεπε λογικά να βγαίνει από το 3ο οφθαλμό = κύστη ιχθύος . Όταν η φιγούρα του Χριστού εκπνέει το Πυρ της Αλήθειας κάποιες καταπιεσμένες, δυστυχισμένες προσωπικότητες ξαναζωντανεύουν. Ο Ludovic, το παιδί μέσα στο αυγό και ο Aali ο μικρός ανατολίτης ο οποίος φαινόταν νεκρός.


Γονιμοποίηση.
Επίφυση.
 «Είσοδος  
στο πηγάδι της ψυχής»


Σπήλαιο ασυνειδήτου ή μύησης
Δύο από τα Πρόσωπα:  Σίβα και Κάλι ταυτίζονται (Κάλι :Μαύρη μητέρα,σύζυγος  και Σίβα: Ο μετασχηματιστής).
 
Ακόλουθοι.


Υγρό στοιχείο σε αναταραχή.

Ο πύργος του ταρώ ως νοητικά οχυρωμένος πύργος , η εποπτεία της 3ης μορφής της γυναικός, ο χθόνιος Όλυμπος , Εκκλησία, Ευρώπη.


Το φάντασμα της ωραίας Ελένης, ο κλεμμένος θησαυρός, το χρυσόμαλλο δέρας, η κατώτερη θηλυκή πλευρά, η εξουσία των «πνευματικών δικαιωμάτων».

H περιγραφή που δίνει ο Ηλιοφάντης στο site για την Madam Q:Madame Q's point of suffering is sex. Is it repression or indulgence? We don't know. Yet there is definitely shame there.


Γονιμότητα, η εξουσία που γονιμοποιείται από το Πρόσωπο (νυμφίος).

Υγρό στοιχείο σε αναταραχή.

Και ο χορός συνεχιζεται.


Ξύπνημα.
ōrdō āb chaos = τάξη από το Χάος, συχνό μασονικό σλόγκαν.
Unplugged (δες Matrix), σπάσιμο της τυραννικής εποπτείας.

Συγκατάβαση.

Ο κοσμικός κατεργάρης διευθύνει το χορό των patterns / rings.
Ένα από τα Πρόσωπα: Περιστρεφόμενος Δερβίσης. Το παιδάκι εκτελεί την αρχαία τέχνη των περιστρεφόμενων μυστών του εσωτερικού τάγματος των Σούφι. Η αναγέννηση του αγοριού σημειώνει τη σχέση μεταξύ του και του εσωτερικού Χριστού, πράγμα που βεβαιώνει το κοινό στόχο των εσωτερικών σχολών που είναι η επαφή με τον θείο εαυτό. Και άλλων θρησκειών αφανή εσωτερικά ρεύματα  όπως του Ινδουισμού ,με τον χορευτή Σίβα, εμφανίζονται στο κλιπάκι.

 
Ανατολή της νοητικής μονάδος ως Πανσέληνος, Νέμεσις, ειμαρμένη, Ωραία Ελένη-Ίσιδα-Ιστάρ.




Ένα από τα Πρόσωπα. H περιγραφή που δίνει ο Ηλιοφάντης στο site για τον L'enfant bleu: The keeper of the flame.

Αστερισμοί




Αστερισμοί


Αστερισμοί



Αστερισμοί


Ένα από τα Πρόσωπα, αετός-φοίνικας.

Ένα από τα Πρόσωπα

Ο φύλακας του κατωφλίου τερατόμορφος όπως συνήθως. Εδώ με μορφή gargoyle.

Έξοδος από το Matrix της μυθολογίας-χρόνου του αιθερικού ιστού.

Οι λωτοί εδώ συμβολίζουν την πνευματική αφύπνιση.

Το Πρόσωπο, Όσιρις (Ρα και Ώρος με διαφορές φάσης), Ερμής , η επιστροφή του Οδυσσέα στη Ιθάκη, ο δρόμος προς την πνευματική ελευθερία.

Γκρέμισμα των παλαιών δομών.

Σφαίρα του κάλλους των ιδεών, καρδιακό κέντρο, Χρυσή Αφροδίτη-Ελένη,  Ίλιον, Κάμελοτ,  Πατρίδα – «η καρδιά της γαίας», «Μία χώρα ένας  Βασιλιάς», Έρωτας.








Γκρέμισμα των τριών Πυραμίδων (Βαβυλώνες) του Τρισήλιου (Ωρίωνας) και της μνήμης του θανάτου – κάτω κόσμου.
Η ουρά του Σκορπιού που οδήγησε τον Φαέθοντα σε πτώση θανάτου στις όχθες του Ηριδανού.

Υπάρχουν δύο τρόποι που μπορεί κανείς να επιχειρήσει να ερμηνεύσει το κλιπάκι. Ο εσωτερικός και ο εξωτερικός.  Στην εσωτερική ανάλυση όλα τα πρόσωπα που εμφανίζονται στο φιλμάκι μεταφράζονται σε  μέρη των μικρών εγώ του ίδιου του ατόμου (Ο gurdjieff μιλούσε μέχρι και για 987 τέτοια).  Ακόμη και φιγούρες όπως ο δρακονιανός puppeteer και ο draco μπορούν να ερμηνευτούν ως η τυραννία του ερπετικού εγκεφάλου. Παρόλο  που η κυρίαρχη προσωπικότητα στο video είναι το avatar του Χριστού, υπάρχει μία εμφανής υπόγεια σύνδεση, που υποβάλλεται μέσω ρυθμών και συμβόλων, τόσο με τον Ludovic, το παιδάκι που βγήκε από το αυγό, όσο και τον Aali, τον μικρό ανατολίτη που εκτελεί τον περιστροφικό χορό των δερβίσηδων. Τα πρόσωπα αυτά συμμετέχουν στα δρώμενα ως κεντρικοί χαρακτήρες ενός θεατρικού έργου ή μίας τραγωδίας αν θέλετε, και άρα μπορούμε να πούμε πως ως θέαμα είναι η ριζική παρότρυνση του έργου ώστε να συντελεστεί η θεατρική κάθαρση στο θεατή. Οι χορευτές που σχεδόν παράλληλα με την ιστορία συμμετέχουν με ακόμη πιο υπόγειο και αφανή τρόπο στην εμφάνιση των ρυθμών, είναι εκεί για να δείξουν πως υπάρχει άμεση συσχέτιση με ακόμη υψηλότερα patterns που συμβολικά συνδέονται με ουράνια πύρινη εστία. 

Στην εξωτερική ανάλυση, η οποία και γίνεται στον περισσότερο κόσμο ασυνείδητα, πραγματοποιείται  μία αντιστοίχηση της εσωτερικής ερμηνείας στα εκτός φαινόμενα. Η αντιστοίχηση αυτή της εσωτερικής ερμηνείας εναπόκειται στο πως είναι στημένα τα random φίλτρα του καθενός οπότε και οι αντιστοιχήσεις αποκλίνουν ανάλογα με το ποιόν του δέκτη (ένας φοβισμένος παραδείγματος χάριν άνθρωπος θα βλέπει παντού εωσφορίσκους και σατανικά λαγουδάκια).  Έτσι από την στιγμή που εμφανίζονται και ιστορικά πρόσωπα όπως ο Bush και ο Bin Laden ο θεατής μπαίνει πολύ εύκολα στη διάθεση να βρει τα ισοδύναμα όλων των συμβόλων και των προσώπων που βλέπουμε στο κλιπ. Ένας ακόμη παράγοντας πέρα από τα ιστορικά πρόσωπα που το ενισχύει όλο αυτό είναι και το πρώτο video της σειράς. Αυτά όλα είναι μέρος του μαγικού του. Από τη μεριά του καλλιτέχνη συντελείται η προσπάθεια της «οράσεως» των patterns, και άρα ουσιαστικά της προγνώσεως. Όσο το λοιπόν μία τέτοια δημιουργία αποτελεί αγαθή προβολή της προσωπικής οράσεως του καλλιτέχνη, καθίσταται αυτή και κάποιου είδους προφητικό. Αν από την άλλη, υπάρχει και δόλια παρεμβολή κατώτερων και ιδιοτελών σκοπιμοτήτων τότε αυτή καθίσταται μία κάποιου είδους παρέμβαση. 

Στην περίπτωση μας κατά την εκτίμηση μου το κλιπ παίζει διττό ρόλο , όπως λίγο ή πολύ όλα τα τέτοιου είδους αποκαλυπτικά ενεργήματα. Ένας αντιστοιχείται στην αγνή έκφραση του καλλιτέχνη. Αυτή όμως όντας συμβολικά δοσμένη, αποτελεί και παρέμβαση που ωθεί τον θεατή , ο οποίος δεν έχει πάει σε αυτά τα μήκη την όραση του, να ακυρώσει ή να εξαντλήσει φόβους και εφιάλτες ή όνειρα που συνδέονται με όσα βλέπει. Και να σκοπεύσει από την άλλη τελικά σε μία ακόμη βαθύτερη αναζήτηση ή κατανόηση. Κλείνοντας θα πω πως δε βρίσκω το περιεχόμενο του video συνωμοσιολογικό όπως ο περισσότερος κόσμος, αλλά ακριβώς το αντίθετο.


56 σχόλια:

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Νομίζω ότι πρόκειται για ένα σημαντικό μήνυμα κινούμενων σχεδίων.
Θέτοντας αυτό το θέμα τίθεται ταυτοχρόνως έμμεσα ένα πολύ βασικό ζητούμενο, στο οποίο αναμφίβολα έχουν γίνει κάποιες αναφορές στο παρελθόν, που αφορά τον τρόπο με τον οποίον επιχειρήθηκε ο άτομικός προγραμματισμός σε κοινωνικό επίπεδο με τα κινούμενα σχέδια.
Ο Γουώλτ Ντίσνεϋ εκφράζει τον πλέον γνωστό εκπρόσωπο αυτής τής επιχείρησης. Η αντίστοιχη μέθοδολογία υπήρξε ιδιαίτερα επικίνδυνη, διότι αφ' ενός μεν απεθύνεται σε παιδιά, αφ' εταίρου χρησιμοποιεί μια σημαντική η οποία εξωτερικά φαίνεται "άκακη" και απλή, ενώ είναι πολύ έντονα επεξεργασμένη.
Τα κινούμενα σχέδια μάς μεταφέρουν σκόπιμα στην παιδική ηλικία, επιχειρώντας να θέσουν εκτός λειτουργίας κάποια από τα κριτικά φίλτρα τής λογικής. Αναμφίβολα η θεματολογία τού "Ιεροφάντη" είναι πολύ προφανής, ώστε αυτή να μην καταστεί αμέσως αντιληπτή. Όμως παρ' όλα αυτά τα εκφραστικά μέσα δρομολογούν πάντοτε κάποιους μηχανισμούς που έχουν παγιωθεί κατά το παρελθόν στο ασυνείδητο.
Βρίσκω εύστοχη και επιτυχή την αποκωδικοποίηση επί μέρους εικόνων που επιχειρεί η ανάρτηση. Αυτό που θεωρώ ότι χρειάζεται μια εντονότερη επεξεργασία, είναι η σύνθεση τής αλλλουχίας των εικόνων σε κάποια γενική ερμηνεία, η οποία να προσπαθεί να εντάξει και τούς στόχους, ένεκα των οποίων κατασκευάστηκε και προωθείται αυτό το κλιπ.
Αν και για μια φορά ακόμη θέλω να αναφερθώ πιο εκτεταμένα σε θέμα που θέτει ο αγαπητός ΚΔ. σε πλαίσια εκτός σχολίων (κάτι που σκοπεύω προσεχώς να κάνω) εκ προοιμίου αναφέρω, ότι κατά την άποψή μου αυτό το κλιπ αξίζει να ειδωθεί μέσα από το πρίσμα τής συνωμοσιολογίας, καθότι προβάλλει κάποιους πολύ σημαντικούς στόχους, τούς οποίους έχει προγραμματίσει η αλήτ.

Κ.Δ είπε...

@Μποτίλια
Ή προβάλλει στόχους της ελίτ ή από την άλλη τους ακυρώνει. Είναι τόσο εμφανείς κάποιες αντιστοιχήσεις και είναι τόσο βεβαρημένο το clip συμβολικά που νομίζω πως θέλει να εκθέσει την εμμονή της ελίτ όπως λες στο μυσταγωγικό και την τελετουργία παρά να την διαφημίσει. Δηλαδή ίσως και να επιχειρεί να επαναφέρει τα σύμβολα στην αρχική τους διάσταση.

Κανείς πραγματικά δε ξέρει τις προθέσεις των δημιουργών από πίσω. Σε κάθε περίπτωση αξίζει διερεύνησης το πώς η προπαγάνδα ποντάρει ακριβώς πάνω στον κοινωνικο-ιστορικό προγραμματισμό και πως αυτός ουσιαστικά είναι και ένα τεράστιο κομμάτι της αυτοπαγίδευσης του σημερινού ανθρώπου.

PANDAROS είπε...

Αγαπητε φιλε ,το βιντεακι και ολη η αναλυση που εκανες μου φαινονται καταρχην σωστη. Εκει που διαφωνω ειναι οτι,αυτο δεν βγηκε απο απο μια ομαδα εσωτεριστων αλλα απο μια ομαδα σατανιστων![αυτος ειναι ο καλυτερος χαρακτηρισμος που μπορει να κανω ,γιατι μπορω να σου κανω και αλλους..]
Δεν μπορει τα παιδια μας να μπολιαζονται με υποσυνειδητα μηνυματα για χαρη της αφυπνισης, ετσι?Εδω ειδαμε ολες τις τασεις της νεας εποχης απο Θεους που λατρευονται στην Ινδια μεχρι και Αιγυπτιους Θεους...

Τους σπερνουν χυμα σε ενα παρθενο χωραφι [που ειναι η ψυχη των παιδιων μας ]και φυτρωνουν σαν παρασιτα και μαλιστα χωρις να εχουν την δυνατοτητα τα παιδια μας, να τους ψεκασουν με ζιζανιοκτονα, γιατι το μυαλο των παιδιων μας ,η γιατι οχι, ακομη και το δικο μας ακομη δεν μπορει να τα επεργαστει και να τα απορριψει...
ολα αυτα τα συμβολα των πλανητων σε πολυ μικρο φοντο ,τα τριτα ματια ,τους διδυμους πυργους, τους αβαταρς και ολα τα υπολοιπα που δειχνει, ειναι απιστευτο ενα μυαλο ενος παιδιου να τα επεργαστει,αρα τα τρωει σαν μασημενη τροφη και τελικα τα αποδεχεται,,

Η ,ας την πουμε ελιτ,γιατι για μενα ειναι καταθια , μας βγαζει γλωσσα και μας λεει.. ''εμεις ειμαστε αυτοι και σας καναμε αυτα και θα σας κανουμε στο κοντινο μελλον αυτα''.Δεν κρυβονται, γιατι δεν τους χρειαζεται πλεον, εκει ειναι και μας δειχνουν ακριβως που ειναι..
Αρα κατα την γνωμη μου, η προθεση των δημιουργων αυτου του φρικαλεου clip ειναι η υβρις τους στο ανθρωπινο γενος,γιατι κανενας απο αυτους που θα ηθελε να εκθεσει αυτην την συμμορια ανωμαλων δεν θα χρησιμοποιουσε ενα clip κινουμενων σχεδιων που απευθυνεται κυριως σε παιδια.
Αρα μαλλον εχει σκοπο να προγραμματισει τον νου των παιδιων μας, παρα να αποκαλυψει αυτην την συμμορια....

Κ.Δ είπε...

Πάνδαρε

Μπορεί και να είναι κι έτσι φίλε μου. Μπορεί δλδ να δηλώνουν ξάστερα και στα μούτρα των αφελών θεατών πως αυτοί είναι πίσω από όλα και δε κρύβονται. Αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος για κάτι τέτοιο.

Ποιοι είναι αυτοί που υπονοεί το clip ότι βρίσκονται από πίσω? Σίγουρα δεν είναι ο obama και o bush. Και σίγουρα απέναντι στον puppetter δρακονιανό αντιπαρατίθεται η Αλίκη και το μήλο κατ' αρχήν και ο Ludovic ως αναπάντεχο moonchild που χαλά τη μαγιά των επικυρίαρχων γινόμενος καθαρός του Χριστού δλδ και ένα με το avatar του (και ένα με τον aali). Άρα δεν φαίνεται να είναι οι υβριστές αυτοί που κάναν το video. Άποψάρα μου.

Δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το αν θέλει να προγραμματίσει μικρά παιδιά ή να ξεπρογραμματίσει τα μυαλά των "μεγάλων". Ή να ακυρώσει απλά το θρησκευτικό τρομοκρατικό χτύπημα στο οποίο αναφέρεται ή και το χτύπημα το οποίο κάποιοι βλέπαν ότι υπονοούσε για τους ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Είμαστε πλέον τόσο προγραμματισμένοι που αν μπορούσα να σβήσουμε από την μνήμη μας την αποκάλυψη του Ιωάννη και τη ξαναδιαβάζαμε, θα την βρίσκαμε εωσφορική.

PANDAROS είπε...

-Σατανιστες τους λεω, απο την οπτικη της λατρειας του αιματος που τοσο ειναι εθισμενοι...αλλα και εσυ,οπως το εννοεις δεν με χαλαει, το ιδιο μου κανει..


Τωρα, εσυ που μας εκανες μια τετοια αναλυση ,καρε-καρε, ρωτας εμενα ποιοι ειναι πισω απο αυτη?χαχαχχα,,
Εσυ ποιοι λες να ειναι πισω απο αυτο ?
Τιποτα αγαθα παιδακια που κοπτονται για το συλλογικο καλο και την αφυπνηση της ανθρωποτητας? Η εστω μερικοι μυημενοι καποιας υπερφωτεινης στοας που τοσο απλοχερα ξεμπροστιαζουν τους κακους δημιουργοντας αυτο το φρικαλεο clip?

Και βεβαια οχι,,πισω απο ολα αυτα ειναι οι ιδιοι και οι ιδιοι. πουεδω και τοσους αιωνες εχουν αιματοκυλησει το ανθρωπινο ειδος με συνεχομενες σφαγες και πολεμους και αλλες πραξεις τρομου λιγα λογια ειναι οι κακοι ,ειναι οι φυλακες που δεν αφηνουν τον ανθρωπο να εξελιχθει,μας θεωρουν κοπαδι τους...[Tους βαζω ολους σε ενα τσουβαλι και δεν μπαινω καν στον κοπο να τους διαχωρισω] ...που μας λενε ποιοι ειναι και τι κανουν και μας εχουν χεσμενους,,, ,τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο αγαπητε φιλε..

Κ.Δ είπε...

@Πάνδαρε
Χα, χα… με αυτό το σκεπτικό όλοι γινόμαστε μουτζαχεντίν και τρώες γινόμαστε.
Και ουδείς δικαιούται να μιλά…

Υπάρχουν φύλακες και φύλακες. Όταν συνειδητά εσύ, εγώ , ο μποτίλιας αποφασίζει, λέμε τώρα, να περιφρουρήσει κάτι, αυτό δεν τον κάνει ένα είδος φύλακα?

Ξέρεις πόσο εύκολα ένας αφελής και άσχετος που θα μπει εδώ μέσα μπορεί να μας κατηγορήσει και εμάς για πράκτορες που διαρρέουμε συνομωσιολογίες, αν ακούσει να λέμε και κάτι που πήρε το αυτί του στο λιακο-radio? Ο κάθε βλαμμένος μπορεί να κατηγορεί τον κάθε βλαμμένο για προβοκάτορα. Τι να λέμε τώρα.

Πετάω πέτρες στο γυαλό κι αυτές γυρίζουν πίσω
όλα τα λάθη που έκανα πρέπει να τα μετρήσω
κι αν ήταν όλα σφάλματα, σάλτα, ανώφελα άλματα
ποιός θα το βρεί να μου το πει


Πάντως για δικιά σου πληροφόρηση, υπάρχουν άτομα μεμονωμένα ανά τον κόσμο, που μπορούν να φτιάξουν έναν τέτοιο clip. Μη σου πω μπορώ να φτιάξω κι εγώ.

Ps* Κάπου πήρε το μάτι μου πάντως τον μετρέγια των έτσι να χορεύει ένα αντίστοιχο ζειμπέκικο με την ίδια φορεσιά του μικρού ανατολίτη.

Blackface είπε...

Πέντε μαστουρωμένοι κάθονταν σε μια αυλή, όταν μπήκε ένας ελέφαντας.

Ο πρώτος είχε μαστουρώσει από τον ύπνο και δεν είδε τον ελέφαντα αλλά ονειρεύτηκε πράγματα που δεν είναι πραγματικά για όσους είναι ξύπνιοι.

Ο δεύτερος είχε μαστουρώσει από τη νικοτίνη, την καφεϊνη, το DDT, τους υδατάνθρακες, την υπερβολική δόση πρωτεϊνών και τα άλλα χημικά που περιέχονται στη δίαιτα την οποία έχουν επιβάλλει στους μισοξύπνιους οι εξουσίες για να μην ξυπνήσουν εντελώς. «Έι,» είπε, «ένα μεγάλο ζώο που βρωμάει μπήκε στην αυλή μας.»

Ο τρίτος μαστουρωμένος είχε πιει χόρτο και είπε, «όχι, μάγκα, είναι το Παλαιό Κόμμα των Πνευμάτων στην αληθινή φύση του, η Σκοτεινή Νύχτα της Ψυχής,» και χαχάνισε σαν χαζός.

Ο τέταρτος μαστουρωμένος τρίπαρε με πεγιότ. «Δεν βλέπετε το μυστήριο διότι ο ελέφαντας είναι ένα ποίημα γραμμένο με κιλά αντί για λέξεις,» είπε και τα μάτια του χόρεψαν.

Ο πέμπτος μαστουρωμένος είχε πάρει LSD και δεν είπε τίποτα. Απλώς προσκύνησε σιωπηλά τον ελέφαντα ως Πατέρα του Βούδα.

Τότε μπήκε στην αυλή ο Ιεροφάντης και κάρφωσε ένα καρφί μυστηρίου στην καρδιά τους λέγοντας, «Είστε όλοι ελέφαντες!» Κανείς δεν τον κατάλαβε.

Ανώνυμος είπε...

Αν υπηρχαν βρωτοί (στα φανερά), υπαρχουν και σήμερα (στα κρυφά) ?
Αυτο που διαχειριζεται την μαριονετα θα μπορουσε να ήτο ο θυρευτής των βρωτών ?
και αν ναι, φτανουμε συντομα στο θερος ?
καλη σας μερα.

"ναι σε όλα" που λεγανε και οι 300

Ανώνυμος είπε...

Ξεκινώντας από λάθος εκκίνηση, καταλήγει κάποιος πάντα σε λάθος τερματισμό.

Ερώτημα. Η Βαβυλών ως πόρνη γυνή, πως συσχετίζεται με το ''λάθος'', ήτοι την καταστροφή των 2 Στηλών των Φώτων κατά Τόλκιν, γνωστή στους περισσοτέρους πολιτισμούς και ως ''κατακλυσμός''.

Τα υπολείμματα του ''κατακλυσμού'' πως σχετίζονται με τις δυνάμεις που προσπαθούν να αποτύχει το άλμα του ζερό...και από που αναδύονται;

Ποιά η διαφορά της Βαβυλώνος ως κάρτα 8 ή και 11 με την κάρτα 21 Κόσμος και ποιά της τελευταίας με την Κάρτα ΙΙΙ She.

Παρατήρηση

Από το κλιπ 55...αρχίζουμε και πάμε πίσω

Οπότε η σωστή αρχή είναι από το ΕΝ=55

Ερώτημα. Από που ξεκινά την πορεία του το άρμα;

Τι χαρακτηριστικά έχει το άρμα ως προς τα υλικά του και τα σύμβολά του;

Ο επιβάτης του, έχει σταυρωθεί, θα σταυρωθεί, έχει αναστηθεί, θα αναστηθεί, έχει αναληφθεί, θα αναληφθεί;

Μετά τις απαντήσεις...πάμε προς τα πίσω διότι ο Ομπάμπα, έπεται του Μπους και των Διδύμων Στηλών.

Ανώνυμος είπε...

και για να βοηθήσω...καταλήγουμε στον 666.

Ανώνυμος είπε...

από το 56, αρχίζει η διόρθωσις των σπασμένων βάζων.

Σπάσιμο που έγινε στην σφαίρα του Γκεμπουρά, ήτοι των Ουρανίων Χειρουργών που και στην εποχή μας θα κάψουν ότι περισσεύει. Εποχή, όπου χάθηκε η υπομονή με τα κατώτερα στοιχεία τα οποία και θα λάβουν το αντίτιμό. Η αυστηρότητα σε όλες τις εκφάνσεις θα αρχίσει να εμφαίνεται ολοένα και περισσότερο, μέχρι να αρχίσει η επιστρεπτική κίνηση προς το σημείο ισσοροπίας και την εκ νέου ανακύκλωση.

Ανώνυμος είπε...

από το 56 πάμε στο 88 ως ''αντίποδα'' του 0 του κατακλυσμού ή και 666.

Εκεί ακριβώς εμφαίνεται ξανά ως τελευταία προσπάθεια, παγωμένος...

Μετά τις απαντήσεις, μπορούμε να εκκινήσουμε προς τα πίσω, διότι χωρίς το invalides, δεν δύναται να υπάρξει ερμηνεία.

Ανώνυμος είπε...

Κλείνοντας δε το εισαγωγικόν, παρακαλούνται όσοι δύνανται να αποφύγουν τις επιφανειακές.

Γιατί ο τίτλος είναι Goat II; Που είναι το Ι.

Είναι Goat II, ακριβώς γιατί είναι 2 και μέχρι την τελική κρίση, απαγορεύεται η λοιδωρός.

Οπως 2 είναι οι Sith, 2 ο Melkor/Morgoth και ο Sarouman.

Αναμένονται όσες συνάψεις δύνανται να γίνουν να κατατεθούν, προς δημιουργία νέων ερωτήσεων και ουχί συμπερασμάτων, πέραν των εμφανών παρατηρήσεων.

Ευχαριστώ.

Κ.Δ είπε...

Ανώνυμος
Ωραία, άρα περνάμε στο βήμα που προτείνει ο Μποτίλιας να γίνει μία προσέγγιση της αλλουχίας των εικόνων ως συνέχεια και όχι ως απλή ανάλυση αποκομμένων καρέ.

Συνεχίζεται το λοιπόν


Ανώνυμος είπε...

both...

απλά διότι υπάρχουν και ενδιάμεσα μικρότερα τέλη και αρχές

δεν υπάρχει συνέχεια από την αρχή μέχρι το τέλος ελέω θυρών και δίθυρων και θυρεών.

Ανώνυμος είπε...

Η πορνη είναι θυμα η θύτης ?

Αυτος που κανει νταραβέρι με την πόρνη τι είναι?

Η εκπόρνευση ήταν το trigger για τον/τους κατακλισμό/ούς ?

Τα υπολείματα είναι δουλοι που γνωρίζουν.[1c opinion]

Για αποσαφήνισε τι εννοείς κλιπ 55?
Ο επιβάτης σταυρώνεται ,μπορεί , μπορεί και να μην αναληφθεί. [1c opinion]

Η φιγούρα του χρηστού παριστά τον άνθρωπο και το δρόμο της φώτισης ή τον αντίχριστο που θα εξαπατήσει και θα αντικαταστήσει όλες τις θρησκείες ?

Ανώνυμος είπε...

Αφου απευθύνθη πρόσκλησις,θά καταθέσω μία άποψη γιά τό πρώτο ερώτημα,το περί Τόλκιεν.Τά άλλα θέλουν πολύ μελέτη,και σήμερις ούκ εστί χρόνος.

Στή Δράμα,έχετε πάει ποτέ?

Υπάρχει ένας γάμος καί μία επίθεσις

η νύφη "χορεύει"μπροστά στούς θεούς.
ο νυμφίος εκοιμήθει

Τί σημαίνει εχόρεψε?
Τί σημαίνει εκοιμήθη?

Σέ ποιόν άλλον χορό κατά τάς γραφάς θά αντιστοιχούσε?
ένας άλλος χορός,μέ άλλη τέλεση,άλλον τελεστή-πρόσημο.

Τόλκιεν/Τούλκας/Αργοστόλι/Αιτωλία/
Τολό κ.λπ.

Ο Τολ

σε διάφορες εκφάνσεις,μέ διάφορους
τελ-εστές.

Η νύφη,στό όνομα αμφίβιου τής παιδικής
τά κόμικς τού προγραμματισμού πού φοβάται ο αγαπητός άλλος κύριος
αλλά και τού λιμναίου τού άλλου
παιδιόθεν γνωστά όλα
στήν άγρια εκδοχή,ζωολογικώς
θά λεγαμε πάσα μή ελληνίδα

ως εκ τούτου,και ένεκα ολισθηρού τού εδάφους,ζητώ συγνώμη από τούς αναγνώστες διά τό άγαρμπον τής γραφής.

Philemon,τίς

Ανώνυμος είπε...

Η πόρνη είναι μέρος.

Η Μαρία η Μαγδαληνή ήταν πόρνη.

Κάτωθεν δε της Μονμάρτης οι γυναίκες είναι ελευθέρων ηθών.

Το trigger ήταν η ορμή.

Για τα υπολείμματα...κουβέντα προς το παρόν.

Το κλιπ που εμφαίνεται το άρμα

Ο επιβάτης φοράει ήδη το αγκάνθινο στεφάνι. Το δε στεφάνι φέρει 72 αγκάθια.

Στο τέλος...σίγουρα έχει αναληφθεί.

Ενας είναι ο δρόμος.

Αν προσέξεις καλύτερα η διάδοση της δεύτερης εξήγησης...αφορά κάτι παιδιά του ιεωχωβά και λοιπά.

Δεν είναι ο σκοπός της κουβέντας όμως αυτός.

Ανώνυμος είπε...

Η Δράμα είναι μία εκ των 2 Ελληνικών πόλεων που δεν έχω επισκεφτεί ποτέ.

Χορός είναι αυτό που νοείς. Η καμπυλώδης κίνηση με τις στάσεις της.

Αν σου πω το εκοιμήθη...θα χαλάσει το παραμύθι. Αυτό δίδεται ατομικά άνωθεν.

Ο Τούλκας σε συγκεκριμένο χώρο κάνει για πρώτη φορά ''καλά'' τον Black Foe of the World και τον στέλνει επίσης σε συγκεκριμένο μέρος.

Σαφώς και την Εα...μπορείς να την βρεις ξεκινώντας από την πρώτη θέση και...προχωρώντας. Κεφαλληνία χωρίς Ιθάκη, είναι σαν σώμα χωρίς κεφαλή.


Σαν ντάτσμαν χωρίς μαργαριτάρι.

Ανώνυμος είπε...

η δε ευθεία χαράσσεται από την άμυνα μέχρι τον βράχο του ζωολογικού

η δε Βαβυλών προηγείται του Κόσμου

τι όμως κρατεί ?

το παπιγιόν δίδει την λύση της αοράτου

ή ο αφανής δικέφαλος

tuluba είπε...

Όλοι αναμασάμε την ίδια πλέον ιστορία ,λιλιθ,λιλ,βαβυλώνες,πτωσεις , 72 και άλλα ρυπαρά, ανάλογα με το μυητικό βαθμό (μας).
Όπως προαναφέρθηκε η προφητείες είναι προ-φυτέματα στη συνείδηση της πλέμπας έτσι ώστε να την εκπληρώσουν – οπότε και οι προφήτες είναι πιόνια .
Το θεμα μας είναι αν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς ?
Μπορεί από μόνη της η γνώση ότι παίζεται ένα παιχνίδι να το ακυρώσει ? Ή πολεμάμε να σώσουμε μόνο την ψυχή μας (έτσι ώστε να μην ξαναγυρίσουμε εδώ) . Αν ο μονος πολεμος ειναι της ψυχης , οποιοδήποτε ενασχόληση με το goat είναι αστοχη. Ας παιξουν αυτοι το παιχνιδι τους και εμεις το δικο μας.

Και κατι ακόμα , γιατι οι γράφοντες (όχι ολοι) που έχουν «ατομική ανωθεν» (φωτιση) γραφουν με “…” και χωρίς ειρμό? Αν θελουν να βοηθήσουν να μιλήσουν απλά, αλλιώς ας σωπάσουν. Αν θελουν να μαθουν να ρωτησουν. Αν θελουν επιβεβαιωθούν (εγω) είναι μακρια από αυτό που νομιζουν ότι είναι.
Καλημέρα

Κ.Δ είπε...

Guys, guys και όσοι ανώνυμοι, steady.
Έτσι χύμα δεν βοηθά κανέναν.Το thread είναι εδώ ανοικτό για όποιον θέλει.

Tuluba συμφωνώ για τα του αναμασήματος και της ψυχής. Όλοι δυστυχώς λόγω περατότητας και ατέλειας παίζουν ρόλο Ludovic πριν το σπάσιμο του plug 'n' play.

Θα σας πω λογικά το βραδάκι για τη Βαβυλώνα.

Ανώνυμος είπε...

Υπολείματα μπορεί να είναι και παλαιά αθάνατα τότε προγράμματα διεξόδου που τώρα έχουν γίνει κάστορες Μεροβιγγιανού τύπου.

Η πόρνη ως κατώτερη μορφή της γυνής μπορεί να είναι και θύμα αλλά ως κακός Άρης να είναι και θύτης ανακυκλώσεως.

Αυτός που κάνει νταραβέρι είναι νυμφίος του συστήματος της, που αναδύεται εκ του υποβάθρου λόφω ανακυκλώσεως του Όφι.

Το trigger μπορεί να είναι ο ύπνος του προηγούμενου ή η απόσυρση.

Η φιγούρα του Χριστού παριστά τον Αντί διότι εντάσσεται εντός ιστορικότητας, αλλά και τον άνθρωπο που επιστρέφει ως καθαρός. Ο ερχόμενος ή επιστρεφόμενος είναι πάντα ο “και ο αριθμός αυτου 2368”.

Ο επιβάτης ως θεατής δεν σταυρώνεται. Άλλος έχει σταυρωθεί για αυτόν.

Δικέφαλο λες τον 999?

Βράχο του ζωολογικού λες τον Όλυμπο του δημιουργού που ορίζει τα όρια της Ζίον?

Η Βαβυλών που βρίσκεται σε σχέση με το Βράχο?

Ανώνυμος είπε...

μπορεί να θέλουν και κάτι που πιθανότατα να αγνοείς ή να μην απευθύνονται προσωπικώς σε εσένα

τουλούμπα

Ανώνυμος είπε...


εφόσον ομιλείς για τον Μ

ποιοί είναι οι (1)+6+1 της ''άρνησης'' και της ''ανωμαλίας'' ?

όλοι εμφαίνονται
o DEM είναι ο (1)
άλλος ένας είναι ο Σεράφ
ο παππούς του συμβουλίου άλλος ένας
τους υπολοίπους βρες τους μόνος σου

Η Πόρνη προηγείται του Κόσμου. Οπως και η Αρτα είναι εντός της Εα. Υπάρχουν ιερές και ανίερες πόρνες.

Αυτό που νοείς ''Γυνή'' έχει διαφορά να γράφεται με μικρό ή μεγάλο Γ.

Ο Αρης από μόνος του...θα γινότανε το μη ον. Δεν είναι ποτέ μόνος του όμως. Πάντοτε πιάνεται με την Αφροδίτη που τον ισσοροπεί στα δίκτυα του κερατά.

Αυτός που αναδύεται εκ του χάσματος δεν ανήκει στην ανακύκλωση. Είναι εκεί μέχρι νεωτέρας (end of the days) σε όλες τις μυθολογίες. Και φυσικά δεν είναι νυμφίος του συστήματός της. Ενας είναι ο νυμφίος για όλα τα συστήματα.

Ηταν ξεκάθαρο. Η σκανδάλη...είναι το σκάνδαλον της ορμής προς κτίση. Το ποιός είναι σκάνδαλον για ποιούς και το ποιός μωρία για άλλους γνωστόν.

Μπούρδες. Αφενός δεν υπάρχει κάνενας Αντί πουθενά (υπάρχουν θηρία και ψευδοπροφήτες), αφετέρου δίδεις μία και μόνο ταυτότητα στις Θεϊκές Ιδιότητες/Αρετές. Τεραστία πλάνη. Υπάρχουν ταυτότητες που γνωρίζεις και άλλες που αγνοείς που συσχετίζουν και το 999 και το 888 και το 777 και το 666 και ότι θες...και πως άλλωστε.

Μπούρδες εις το τετράγωνο. Οταν στο πέρασμα υπάρχουν...διαταραχές του pattern π.χ. λιώσιμο πάγων...δεν υπάρχει θεατής. Το ερώτημα παραμένει. Η κίνησις με το άρμα προηγείται ή έπεται της σταύρωσης.

Μην μπερδεύεις τον Σταυρό με τον Εσταυρωμένο. Ο πρώτος πριν ήταν όνειδος (φρικώδης δύναμη)...τώρα πλέον τίμιος.

Δικέφαλος...είναι ο ''ανδρόγυνος'' του Ηλίου και της Σελήνης..και ας μην φαίνονται τα κεφάλια του, στο μέρος ''κάτωθεν'' αυτού.

Ο Βράχος του ζωολογικού είναι ο βράχος του ζωολογικού. Ανέβα πάνω του και χάραξε την κάθετο. Ο δε ζωολογικός κήπος...είναι κήπος ζώων, πως δύναται να έχει σχέση με τον Ολυμπο ?

Η Ζαϊόν είναι απέναντι στο τούνελ κάτω από την πορτάρα.

Η Βαβυλών είναι κάπου μεταξύ των άκρων της ευθείας...όπως και ο Κόσμος. Φεγγάρια μέσα σε κύκλους. Κύκλοι μέσα σε Ωά.

Ανώνυμος είπε...

Για να σε βοηθήσω πιότερο, υπάρχει και ρού Βαβυλών. Βρες την, πήγαινε για καφέ. Κατέβα από το α, περπάτα το πεδίο, θαύμασε την σχολή και ρώτα για την εκκλησία του Ηλία. Λίγο πιό κάτω θα την βρεις.

Πρόσεξε. Αλλο τα όρια τα περιστρεφόμενα, άλλο το σημείο εκκίνησης ενός ''σώματος'' και άλλο η κατάληξή του.



Σκέψου 3d.
Υπάρχει το πάνω και το κάτω σε σχέση με το flat των άλλων 4 κινήσεων.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ tuluba

Πιστεύω, ότι πράγματι η γνώση μπορεί να αναιρέσει τα σύνδρομα των προφυτευμάτων, υπό την προϋπόθεση, ότι αυτή είναι γνώση αληθής, τουτέστι προαγομένη από την αρετή.
Τόσο η αντίστοιχη διαδικασία, όσο και η κατανόησή της, δεν είναι διόλου απλή, δεδομένου ότι αυτή ενέχεται στο δράμα τής ιστορίας.
Αυτή η έρευνα αποτελεί συστατικό στοιχείο αυτής τής σελίδας.
Τα προφυτεύματα επιτελούν διπλό ρόλο: Αφ' ενός παρεμβαίνουν στην ιστορική διαδικασία μέσω κάποιων δυνάμεων, με στόχο να την αποτρέψουν να φθάσει στο τέλος της, δηλαδή να επιτελέσει τον σκοπό της. Αφ' εταίρου μάς δίνουν πληροφόρηση περί των σχεδίων κάποιων και μπορούν υπό αυτήν την έννοια να μάς αφυπνίσουν, μόνον όμως όταν εμείς ασχοληθούμε σοβαρά με την ερμηνεία τους.
Γι' αυτόν τον λόγο είναι σημαντική η ανάρτηση τού ΚΔ. Νομίζω, περισσότερο διότι έθεσε το παρόν ζήτημα και λιγότερο ένεκα των αποσμαστικών αποκωδικοποιήσεων, που αυτή προβαίνει.
Εδώ απαιτείται μια συνολική και λειτουργική ερμηνεία τού κλιπ. Όσο αυτή η προσπάθεια δεν επιχειρείται, τα υπόλοιπα κινούνται στην καλύτερη περίπτωση στην περιφέρεια τού ζητήματος, όσο αξιόλογα κι αν μπορεί(;) να είναι αυτά.


@ Ανώνυμος

Ο φίλος tuluba εξέφρασε τον εντοπισμό, ότι κάποια σχόλια εδώ δεν συνέχονται από νοηματική δομή και ως εκ τούτου δεν καθίσταται γενικώς κατανοητό το περιεχόμενο τους. Θεωρώ τον εντοπισμό αυτό προφανή.
Ο καθείς βεβαίως δύναται να σχολιάζει με τον τρόπο που επιθυμεί και να απευθύνεται εκεί που επιθυμεί.
Το αίτημα που προβάλλει ο tuluba, ότι εκεί που υφίσταται κάποιο νόημα, αυτό είναι δυνατόν να διατυπωθεί με κατανοητό τρόπο για όσους είναι διατεθημένοι να καταβάλλουν την απαιτούμενη μελέτη, είναι εύλογο. Άλλο το δυσνόητο και άλλο το ακατανόητο.
Πέραν αυτού, ο καθείς δύναται να κινείται στις σφαίρες που επιλέγει. Προσωπικά ουδέποτε θεώρησα την νοημοσύνη μου μέτρον τού σύμπαντος. Ευπρόσδεκτος είναι εδώ ο καθείς και οι συμμετέχοντες στον διάλογο έχουν τα ίδια δικαιώματα με κάθε άλλον. Όμως, δεν μπορώ να μην διαπιστώσω, ότι τουλάχιστον επί τού παρόντος, είμαι υποχρεωμένος να πορευθώ με όσους κατανοώ και με κατανοούν.

Ανώνυμος είπε...

Ραντεβού στο Τραλαλιστάν! Άιντε ρε "πλακίδια"...ξαναμπείτε στο μαντρί!
(Αφιερωμένο στους "κάργα" μύστες)

Ανώνυμος είπε...

Μπήκαμε (κάργα μύστης).

Ανώνυμος είπε...

Τουλούμπες είχε το καφενείο;(κάργα χύστης)

Ανώνυμος είπε...

Δείγμα πλακιδίων πιστοποιημένων από την Ανώτατη Διοίκηση, ISO κλπ. Αποτελέσματα εγγυημένα, θα πήξετε στα σχόλια ψαρούκλες!

http://www.google.gr/search?hl=el&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1280&bih=802&q=sample+circuit&oq=sample+circuit&gs_l=img.3...1571.8663.0.9311.25.16.3.5.5.0.179.1745.4j12.16.0...0.0...1ac.1.2.img.IVRPoZobxnc

tuluba είπε...

@ μποτιλια
“Τα προφυτεύματα επιτελούν διπλό ρόλο”(…)
Τριπλό θα έλεγα , υπαρχει και η περίπτωση εμβολιασμού της πλέμπας με τις παραγόμενες σκεπτομορφες των προ-φυτειών.
«λειτουργική ερμηνεία»
Δεν μπορουσε να ειπωθεί ορθότερα.
@ ΚΔ
Ασε τις βαβυλώνες (η προστακτικη με την καλη εννοια) , επι του πρακτέος , όχι τι θελουν να πετυχουν ,αλλα τι κανουμε.

@ ανωνυμος
«μπορεί να θέλουν και κάτι που πιθανότατα να αγνοείς ή να μην απευθύνονται προσωπικώς σε εσένα»
Συμφωνώ .αλλα με κουρασαν τοσα χρόνια.

Κ.Δ είπε...

@Μποτίλια
Συμφωνώ πως οφείλει κανείς να εντάξει την λειτουργική ερμηνεία του clip στον γενικότερο προβληματισμό του διανοητικού αγώνα και όχι αποσπασματικά. Αν θες αυτή η ανάρτηση αναδεικνύει το βάθος και τους τρόπους που μπορούν αφανώς να κινούνται τα πράγματα και καταδεικνύει το πολύπλοκο της διαδικασίας να ξεχωρίσει κανείς: τις πραγματικές προθέσεις πίσω από την έκθεση συμβόλων, από την προκατάληψη του δέκτη. Η αποσπασματική αποκωδικοποίηση δε λέει όντως απολύτως τίποτε εκτός ίσως από το να προσθέτει και άλλες πληροφορίες προς ανάλυση.

Έτσι όμως, είτε από τη μία το πάρεις δλδ (σύνδεση σε γενικά patterns) είτε από την άλλη (προσπάθεια διάκρισης και απόσπασης επιμέρους patterns) ο όγκος της ανάλυσης τείνει συνεχώς να αυξάνεται. Αυτό την κάνει τελικά να καταλήγει υπερβατική και ενίοτε ακαταλαβίστικη, δυστυχώς . Έτσι είναι, και μόνον όταν γίνει βιωματική, όταν τη νιώσεις τρόπον τινά να επαληθεύεται γίνεται κτήμα. Ή αν θες γίνεται σκάλα για κάτι πιο ψηλά. Σκάλα που στη πορεία την πετάς.

Τουλούμπα
Έχεις δίκιο να είσαι κουρασμένη. Ξέρεις η σύγχυση τρέφει τον απελπισμό. Το θέμα είναι να μην συγχύζεσαι και να μην εξαντλείσαι.(Στα λέω για να τα ακούω κι εγώ, μην νομίζεις). Δλδ πιστεύεις πως εδώ λέμε και τίποτε καινούριο? Τσου. Ούτε κάνουμε κάποια διαφορά. Αρκεί ο καθένας να σηκώνει ότι αντέχει. Ως εκεί. Με αυτό το σκεπτικό στη ζωή προσωπικά συνήθιζα να σηκώνω τις προκλήσεις αλλά μέχρι ενός σημείου. Επί παραδείγματι εδώ αδυνατώ να παρακολουθήσω πολλά από όσα μας λέγει ο φίλος μου ανώνυμος.
Θα κάνω στη συνέχεια του thread μία προσπάθεια σύνδεσης κάποιων επιμέρους σκέψεων μου σε όσα ειπώθηκαν, κι έπειτα θα ξεκουραστώ και θα επιλέξω άλλους δρόμους είτε για αυτοπροστασία είτε λόγω συγγένειας.

Όσον αφορά το τί κάνουμε που ρωτάς βιαστική έχω σε ανύποπτο χρόνο δηλώσει πως πρωτίστως ενδιαφέρομαι, αν είναι να κάνω κάτι, να περιχαράξω τα σύνορα που είναι να προστατέψω, και να ασκήσω αμυντική στρατηγική πλάγιων βημάτων που θα αφήνει πίσω ότι δε μπορώ να σηκώσω. Αυτή βέβαια μπορεί και να καταλήξει να εμφαίνεται ως διαγώνια εφόρμηση λόγω αύξησης αλλά αυτό για την ώρα δεν δύναμαι να σου το αναλύσω. Βλέπεις πάντως πως μιλώ πρωτίστως με κέντρο εμένα, και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Ανώνυμος είπε...

Και όμως θα όφειλες να ακολουθήσεις τα σκόρπια κλειδιά που απλόχερα σου δωθήκαν. Σχεδόν χύμα.

Κάποιοι ήδη προχώρησαν αρκετά. Βάλανε τα μεγάλα τρεε, επί χάρτου, χαράξανε τις ευθείες και τις καμπύλες, βρήκαν τα λάθη, τα ωά, τα φεγγάρια. Αρχίζουν και αντιλαμβάνονται και τον ανδρόγυνο και τον ουροβόρο έστω και σε πριμιτιβ στάδιο.

Αλλά υπάρχει κάτι που τώρα αρχίζεις να ανακαλύπτεις δειλά δειλά. Οτι υπάρχει και πίστη συντριβής.

Κάποτε όταν προχωρήσεις και εσύ θα ανατρέξεις ξανά εδώ. Οταν θα πειραματίζεσαι με τα καινούργια. Τότε θα πεις...μα κάτω από την μύτη μου να μην βλέπω.

Καλό είναι πάντως το ότι σκέφτεσαι να σταματήσεις το γράψιμο. Πτώση είναι άλλωστε το έχουμε ξαναπεί.

Κ.Δ είπε...

Αγαπητέ μου φίλε…

Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω βιώσει επανειλημμένες συντριβές επί μήνες τώρα λόγω δικών μου χιμαιρικών εμμονών που έχουν αφήσει κουσούρια που ακόμη δεν γιάτρεψα. Αν ακόμη γράφω στο’ χω ξαναπεί πως το κάνω για δικιά μου άσκηση και για χαβαλέ αν θες.

Άλλωστε όπως μου έδειξαν τελευταία οι συγχρονικότητες κανονικά δε θα έπρεπε να μιλάω καθόλου. Απλά είμαι ατελής και γουστάρω καμιά φορά αυτό το αλισβερίσι.

Χύμα δε θα το έλεγα που λέγεις. Αμφιβάλλω αν υπάρχουν άλλοι που καταλαβαίνουν παραπάνω. Φαντάσου ότι ένα τέτοιο thread ζήτημα να έχει 150 θεάσεις εκ των οποίων πρέπει να αφαιρέσεις τις 100 ας πούμε επιστρεπτικές.

Ξεκινώ να δίνω κάποιες σκέψεις σε όσα προηγήθηκαν.

Κ.Δ είπε...

Λοιπόν όπως φαίνεται από τα φυσικά φαινόμενα (και από τα τρομοκρατικά και τους πολέμους όμως) σε αυτό το πεδίο υπάρχουν και σήμερα βροτοί καθόλα φανεροί εκ του αποτελέσματος.

Όντως at least το κομμάτι του Bush θέλει να παίξει σε reverse.

Η ιστορία του Πύργου της Βαβέλ περιγράφεται μαζί με τον κατακλυσμό συμφωνώ. Το «λάθος» μπορείς ναι, να πεις ότι είναι η εξαρχής εκσπερμάτωση. Αλλά και πριν από αυτό υπάρχει το λάθος της ανομοιογένειας του Χάους φίλε μου. Όπως και να έχει όσο πίσω και να πας θα βρίσκεις την Ρήξη που οδήγησε στη Ρύση και κάθε φορά θα βλέπεις Δικέφαλο που λέγεις. Αλλά άνευ λάθους ξέρεις τι.

Οπότε τί να λέμε τώρα για το ποιος είναι θύτης και θύμα. Είναι θύτης ο χρόνος και θύμα ο χώρος ή το ανάποδο. Χαζά ερωτήματα γιατί δεν μπορεί μία μερικότητα να ορίσει αρχή (και η αρχή δε μπορεί να θέσει το ερώτημα τι είναι). Η μερικότητες απλά μπορούν να παρατηρούν έως ότου το ο χωροχρόνος αναδιπλώνεται στη Στιγμή όταν φτάνει στον πιο μακρινό ορίζοντα τους. Μην ξεχνάς πως η «πόρνη» καβαλά το αντιείδωλο, μιας και δε σε αρέσει ο άλλος όρος, και πως φυσικά αυτή ταυτίζεται τελικά με την Magna Mater. Αυτή «καβαλά», αυτός νωρίτερα και αργότερα εκσπερματίζει . Τι να λέμε τώρα έχουμε συνεχόμενη περιστροφή του δικέφαλου που λες μέσα στον ρούφουλα του χωροχρόνου που δημιουργήθηκε ελεώ ανομοιογένειας. Δεν έχει ποιος φταίει και ποιος το ξεκίνησε.

Η Βαβηλών ως μέγα πόρνη και ιέρεια σελήνης συνδέεται με την 11 κάρτα των ταρότ ως αγώνας με τον Δράκο. Οι Ηρακλείδες δλδ εναντίον του κόκκινου λέοντα. Με την κάρτα 8 το γυναικείο αρχέτυπο που συσχετίζεται είναι πιο κοντά στη θέμιδα και τον Άνουβι. Στην κάρτα 21 αντιστοιχεί στην Αθώρ σα κατώτερη μορφή. Η Αυτοκρατόρισσα (3) είναι η ανώτερη του γυναικείου αρχετύπου ως Έυα, Παναγία. (Μυητικά η κάρτες έχουν: 21, 8,11,3.)

Το άρμα ξεκινά από τον κάτω κόσμο (αποθήκη του Β?). Το άρμα είναι πύρινο σαν του Ηλία αυτό είναι γνωστό. Ο επιβάτης έχει ήδη διαμελισθεί σαν τον Όσιρι ή σταυρωθεί ή κρεμασθεί σαν τον Ωρίωνα στην κάρτα 12. Έπεται η κίνηση του άρματος της θυσίας. Όχι δεν έχει ακόμη αναληφθεί. Τα υπολείμματα που λέγεις θέλουν μεν να αποτύχει αυτός, αλλά αυτός δεν είναι ακόμη ο ζερό. Και δεν έχει ακόμη φτάσει στη κατανόηση.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη υπόθεση η άσκηση. Δοκίμασέ την όμως στον προφορικό λόγο. Θα εκπλαγείς από αυτά που θα λες και θα ανακαλύπτεις. Αλλο το λάλων...και άλλο το άλαλον.

Αντιλαμβάνομαι πολύ καλά τα γούστα. Και εγώ κάνω γούστα άλλωστε, όποτε κάνω πλέον.

Οταν αρχίζεις την λύση του σχεδιασμού...θα με καταλάβεις καλύτερα. Και εσύ με την σειρά σου θα δώσεις χύδην...σε άλλους.

Και ναι υπάρχουν πίστεψέ με. Ευχάριστη έκπληξις.

Ξεκίνα

Κ.Δ είπε...

Αύριο πάλι τώρα έχει ματσάκιον και ξεκούραση. Καληνύχτα σε όλους

Ανώνυμος είπε...

Μμμμ...better.

Για να αρχίσεις τον σχεδιασμό θα πάρεις υπόψιν σου την αρχή.

Αρχή...που ουδέποτε υπήρξε γιατί πάντα έτσι ήταν.

Παίρνεις λοιπόν την αρχή μετά την δημιουργία Ουρανού και Γαίας που είναι άπαξ.

Επανάληψη αυτού που ουδέποτε έγινε πας να κάνεις δηλαδή.

Για αυτό ο σχεδιασμός είναι κάτω από την ΙΙΙ.

Η πρώτη ρύσις δεν είναι εκσπερμάτωση όπως την νοείς. Πηγάζει εκ καρδίας.
Οι δεύτερες...μία είναι αφανής και μία εμφαίνεται δια του στοΜίου ως Λόγος.

Πως διανοίγεται το στόμιον ? Brutal ή ήπια ? Ενας πολιορκητικός κριός ή ο σκάραβας έχει έμπροσθεν του κάτι. Πως προέκυψε μηχανικώς αυτό ? Αμα τη προβολή τους, χωρίζονται τα δύο ? Τι τροχιές ακολουθούν...αν μιλάμε για τροχιές.

Ο Πύργος...μάλλον υπάρχουν πύργοι και πύργοι. Πολλοί αναρωτήθηκαν για τους δίδυμους

από τον παίκτη που έγραψε τα 9 πρόσωπα Εκείνου...μέχρι τον αείμνηστο τον mr. Angel.

Οπως υπάρχουν μονό κα δί και τρίκεροι. Ποιά η διαφορά ερμαφρόδιτου και ανδρογύνου ?

Ο Πυρ-γος..ούτως ή άλλως σχετίζεται με το πυρ. Της βαβ-ελ σχετίζεται με το βάου και το ελ, όπως και η Βαβ-υλώνη είναι μιά γούρνα βαβ. Τι είναι το βαβ ξέρεις στο αόριστο. Να δεις τα σχήματα της ελληνικής.

...ή κοίτα τα χαρακτριστικά του νομού Ηλείας...;-)

Δεύτερο πολύ σημαντικό στον σχεδιασμό είναι το ότι πρέπει να συγκεράσεις αναγκαστικά κάθε δοσμένο σύστημα και κάθε λεπτομερειακή σοβαρή πληροφορία.

Χωρίς το τρι, τα rings, την dark side και τις κινήσεις...δεν

Το λάθος που προηγείται (εσκεμμένα ή όχι θα το βρεις εσύ...γιατί έχει τον ρόλο του) έχει να κάνει με αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=TSaO9VGjLXc

και είναι αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=RZn825jemqk

η αυτό κοντά στο καφέ...

http://4.bp.blogspot.com/_UlbPELhrHhY/Sp3srg86ctI/AAAAAAAAAE4/PcSShEczIJc/S700/Les+Invalides+Church.jpg

Φυσικά ο Πύργος σχετίζεται με αυτό...άλλωστε κοιτώντας την κάρτα δεν βλέπεις εκείνη να σώζεται από εκείνον έχοντας φάει την σφαίρα από τον agent ?

Εκεί υπάρχει ''λάθος επιλογή''...για τον silent watcher του αντισύμπαντος της μοναξιάς

http://association.tarotstudies.org/images/73f.jpg

αλλά βλέπεις και αυτό

http://association.tarotstudies.org/images/73g.jpg

άλλωστε η δράση στο κλιπ αρχίζει με κάτι towers

Δεν ξέρεις τι είναι χάος για αυτό μην μιλάς καλύτερα. Είσαι τελείως out πίστεψέ με, όπως και πολλοί πριν. Οπως και εγώ.

Οταν κατανοήσεις τι είναι...θα με καταλάβεις.

Ανώνυμος είπε...

Τρίτον

Στον σχεδιασμό σου...θα πρέπει να λάβεις υπόψιν τις 6 κινήσεις. Βάλε και τις πυρ-αμ-ίδες μέσα. Up-down, right-left, front-back και την 7η του απερίγραπτου και να σκεφτείς ότι όλα γίνονται...από έξω προς τα μέσα, από μέσα προς τα έξω...και από μέσα/έξω προς έξω/μέσα.

Τότε θα κατανοήσεις και τους όφεις και τους δράκοντες και τα λοιπά θηρία.

Τέταρτον ανέβα στον βράχο και αγνάντεψε, στο φωνάζω μήνες τώρα...για τον πύργο in vain

Tράβα καλύτερα στα βράχια, τσακίσου και σπάσε πέτρες ως κατάδικος.

εδώ είναι:

http://www.manuelcohen.com/reportages/_1313692770/big/Pano_3685_3688_N.jpg

Να ξέρεις ότι Εκείνος είναι Βασιλεύων προς της έμφασης του άναρχου φωτός.

Η πόρνη κρατά ποτήριον και κάθεται επί θηρίου επτακέφαλου και δεκακέρατου

Τι έκανε άλλωστε ο Αλέξανδρος ? Την κατάκτησε και μέθυσε από το ποτήρι της...

Στις μέρες μας...πέφτωντας τα δίδυμα έσπασε και ένα ring pass not αλλού, κερδίζοντας έτσι ο ''μέθυσος'' την επανεμφάνισή του ως μονόκερως...και κάτι παραπάνω

Οσον δεν σχεδιάζεις θα παλεύεις στους ωκεανούς.

...μην μπερδεύεσαι ακόμα με τους αλχημικούς όρους. Αυτή που ανέφερες είναι πιό κάτω στο κέντρο του ωού.

Το ρούφηγμα σε δομή κενού...δημιουργεί συγκεκριμένες πτυχώσεις

Το ίδιο και το φύσημα.

Μετά εμφαίνονται ο σκάραβας και η μπάλλα του στον ''χώρο'' που έχει ήδη ανασκαφεί με διαφορετικές πυκνότητες.

Το 11 και το 8 έχουν να κάνουν με την Δικαιοσύνη και την Βαβυλώνα. Στο μάτριξ όποτε εμφανίζονται υπάρχει fight.

Γιατί όμως μπερδεύονται όπως και το 4/17 ?

Απλά γιατί...αλλάζουν οι κλίσεις. Αλλά αυτό θα το βρεις στην ώρα του.

Τι είναι Σελήνη ?
Για να σε βοηθήσω...ως ανιχθών ή αντιγή...είναι πάντα παράδεισος.

http://www.fantasylands.net/varie-cose/VALINOR3EL.GIF

Η Αρτα εν γένει την πρώτη περίοδο...? τι σχήμα έχει.

Ολα τα υπόλοιπα τα μπλεγμένα ελέω άγνοιας μου θυμίζουν εσένα προ δεκαετίας αμούστακον μειράκιον που μόλις διάβασε αξιώτη να αμολάει μπιζέλια στα πεδία.

Ασχολίαστα αυτά.

Σωστά πας να πιάσεις κάτι. Είναι heavy black...το σκάφος, οπότε ξεκινά από εκεί που τελειώνει κάτι άλλο.

Βρες την εκκλησιά του Λούη και θα δεις καλύτερα...ως Λιούκ που σηκώνει ένα πετραδάκι.

Η 12...δεν είναι η ολοκλήρωση του μαγικού έργου τσου
και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά του Ορθοδόξου, από τον πάραδοξο αλχημιστή που τελειώνει εκεί.

Μεγάλη παγίδα αυτή.

Δεν θα σου το επεξηγήσω...θα βρεις τις δίθυρες μόνος σου, όταν λύσεις το παπιγιόν της αόρατης σεφιράς.

Συνέχισε όμως...εις αύριον

κάποτε θα σταματήσεις τα ΜΑΤΣ :-;

Καληνύχτα

Blackface είπε...

Η απάντηση του ανώνυμου από ότι καταλαβαίνω προηγείται της ψιλοανάλυσης του ΚΔ. Τώρα να ρωτήσω κι εγώ την κοτσάνα μου στους φίλους. Ο Ηλίας ανελήφθη ή δεν ανελήφθη?

Ο ΚΔ πάντως λέει για το avatar της κιβωτού ότι ακόμη δεν ανελήφθη, αν καταλαβαίνω καλά. Το avatar σε ποιο σημείο του video ανασταίνεται αν στο τέλος γίνεται η ανάληψη?

Ανώνυμος είπε...

και μην ξεχνάς...fight και flight...είναι πολύ κοντά.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και ανελήφθη. Ως πατέρας μας κοιτά από ψηλά και μας αγαπά. Και θα επανεμφανιστεί με τον Ιωάννη τότενες.

Το τέλος του κλιπ, είναι η είσοδος στην αντιχθώνα...που είναι ο προορισμός του ανθρώπου. Φαίνεται και στο καρπουζοειδές σχήμα άλλωστε του ορίζοντα.

Οντως σε ποιό σημείο ανασταίνεται ? Είναι σημείο ή σημεία και πως εμφαίνεται στα διαφορετικά πεδία αν ισχύει το δεύτερο.

Ανώνυμος είπε...

με τη λογικη αυτη των αναλυσεων,ο καθενας μπορει να ερμηνευσει οτι θελει οπως θελει.
τελειος λανθασμενη,σε σημειο καψιματος.
ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται,ξεκολλατε!!

Κ.Δ είπε...

@Ακριβώς άνω ανώνυμος
Μα έτσι είναι φίλε μου στη τελική. Ο καθείς λέει ότι θέλει και ο καθείς καταλαβαίνει ότι θέλει. Είπαμε δεν είπαμε?

Πετάω πέτρες στο γυαλό κι αυτές γυρίζουν πίσω
όλα τα λάθη που έκανα πρέπει να τα μετρήσω
κι αν ήταν όλα σφάλματα, σάλτα, ανώφελα άλματα
ποιός θα το βρεί να μου το πει



@Φίλος ανώνυμος
Αγαπητέ μου το ματς δεν ήταν παρά αφορμή αυτοπροστασίας (δεν έχω καν tv). Βλέπεις έχει ανέβει γενικά η φωνή στο δεξί κανάλι και κοντεύει να σκάσει ο ους από την ένταση 10 μήνες τώρα. Οι εργαστηριακές δείξαν και μπουκωμένη υπόφυση οπότε οφείλω εκ των πραγμάτων να δώσω χρόνο στο 6ο και να ψάχνω για εναλλακτικές.

Όχι όχι εγώ δεν είπα πως η 12 είναι η ολοκλήρωση. Έχω κι εγώ σμαράγδινο excel-όφυλλο: 12, 10, πέπλο, 14, Κάλλος, 8,9,Αυστηρότητα, 11, Έλεος, 6, πέπλο, 17, 7, 5, Κατανόηση, 3, Σοφία, Ντάατ, 2 , 1, 0

Η δικιά μου αυτοκράτειρα είναι κάτω από τις 3 πρώτες. Στις 3 μπαίνει η αρχιέρεια. Βλέπεις επίσης πως η κατανόηση έρχεται μετά την κιβωτό-άρμα. Και βλέπεις ακριβώς πριν ότι έχει αφετηριακή σχέση με τον πιστό σκύλο της Αρτέμιδος για αυτό υποθέτω κατ' αρχήν σχέση με τον Β κι έπειτα με ότι αυτός συνδέεται. Είπαμε όμως δεν διεκδικώ κάποια ευρεσυτεχνία ούτε το αλάθητο.

Για τα άλλα χρειάζεται χρόνος και ηρεμία. Οπότε προσεχώς. Όσον αφορά τον σχεδιασμό, τον νοείς σαν έξοδο από τον ωκεανό ε?


You do realize...
You won't be able to
bring about justice and
security wandering
around without killing.
Can you?

When one person kills,
resentment is born.


Just let people kill themselves.

Until that ideal is severed.
That is the purpose of my sword.


Pretty words, I'll
give you that.

Going to wander off again?

Ανώνυμος είπε...

Καιρός σου ήταν. Οπότε να περιμένεις τα events. Για να το προχωρά σιγά-σιγά (περιττό να σου πω ότι θα κάνεις δεκάδες τέτοια). Υπάρχουν σε κάθε μικρό τρι, τρία πέπλα.

Και επειδή είσαι σε λάθος δρόμο (το πέρασα και το περνώ και εγώ και όλοι όσοι προσπαθούν το λύσιμο του ουροβόρου), θα σου δώσω ένα tip. Εκείνη είναι η ‘γυνή η ενδεδυμένη τον ήλιον’. Η επόμενη παράλληλη είναι επίσης γυνή ενδεδυμένη άλλο ήλιον...και πάει λέγκολας (Μην ψάχνεις δηλαδή στο Τιφαρέτ τον ήλιο, αλλά την Πύλη προς).

Επειδή σκέφτεσαι ακόμα 2d, όταν συναντάς παρακάτω πάλι τους κρατήρες…απλά συναντάς το ίδιο και πάλι. Ο κύκλος ή η σφαίρα έχει πόλους. Η 2 είναι κάθετη στην 3. Άλλο η Καλυψώ και άλλη η Ελένη Κύκνου.

Όχι δεν γίνεται το Κέτερ, Μαλκούτ και τούμπαλιν. Χωρίς το Γεσούντ δεν πας πουθενά.

Ούτε η αόρατη είναι ‘μετά’ τον Δία. Τσου. Σκέψου 3d και όχι 2d. Μπες στην κοιλιά του Λεβιάθαν…αναγκαστικά θα πρέπει να μπεις, όπως και στην ουρά του.

Το άρμα σε πάει στην κατανόηση, γιατί κάνει το πέρασμα της Αβύσσου. Η κατανόηση είναι λίμνη, γούρνα, λώνη, ring. O β είναι η αποθήκη των ψυχών. Βαρύτατος και σκληρότατος…. Για να σπάσεις την ανακύκλωση…από αυτόν πρέπει να 'διαφύγεις' έναντι.

ΕΠΙΤΟΜΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ είπε...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΔΙΟΤΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΡΗΣΞΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΜΙ ΤΟΥ ΟΜΑΡ

- - - - -

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02476 ] [ 2012.10.29 00:00 ]

H & M PALESTINE LATUFF 2010 - ΑΝΤΙ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΚΑΤΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΕΝΤΕ (5) ΑΚΤΙΝΕΣ ΦΩΤΙΑΣ & ΚΑΠΝΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ

ΕΔΩ:
http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2012/10/29/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2012-10-29_00-00.htm#plohghsh_03

- - - - -

PANDAROS είπε...

ποτιλια

Το εχω ηδη γραψει στην προηγουμενη αναρτηση μου ,οτι αυτο το βιντεακι ειναι σατανικο. Ο μαιμου χριστος η η τελος παντων ο αβαταρ οπως τον λενε μερικοι φιλοι εδω που τον βλεπουμε πανω σε βαρκα στο βιντεακι ειναι καργα μαστουρωμενος,εγω μολις τον αντικριζα η πρωτη ερωτηση που θα του εκανα ειναι το πινει και δεν μας δινει και σε εμας....χαχαχχαα
-βεβαια πολλοι απο εδω θα μου πουν οτι ειναι σε θεση βαθειας πνευματικοτητας κ.λ.π αλλα επιτρεψτε μου να ειμαι πεζος -

αναφερες την Αλικη ,αν μιλαμε για την ιδια στο βιντεακι ,δεν πρεπει να ξεχναμε ο ο συγγραφεας του βιβλιου που ανδερεται σε αυτην , ο κληρικος Charles Lutwidge Dodgson,ηταν διαβοητος παιδεραστης του κερατα, καθως και ροδοσταυρος..αρα το κοριτσακι- η Αλικη - που μας το διχνει διπλα σε κατι μπλε στρουμφακια- ανθρωπακια με βουλωμενο στομα?-δεν ξερω .. ,αν κρινω και απο θλιμενο υφος της.θα ειχε υποστει τα χιλια μυρια απο αυτους τους διαολους και φυσικα ηταν προγραμματισμενο μεσω σεξουαλικης κακοποιησης,και βεβαια θα παρατηρησατε οτι στο πατωμα που καθετε εχει ασπρα και μαυρα πλακακια μασονικης στοας,εγω τα λεω πλακακια σκακι ,το κοριτσακι ειναι μια νοητικη σκλαβα,,
και να η αποδειξη.. δειτε παρακαλω ολοι σας αυτο το λινκ με την ζωγραφια που εκανε ενα δολοφονημενο και σεξουαλικα κακοιποιημενο παιδακι η Sarah Pafne
..προσεξτε τα ασπρομαυρα πλακακια

http://ellisctaylor.homestead.com/SARAHSPAINTING.html

το μηλο δεν ξερω αν συμβολιζει τον Απολλωνα που λεει ο μποτιλιας -μου φαινεται χλωμα..δτην συγκεκριμενη στιγμη συμβολιζει παντως τα ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΠΙΣΘΕΙΑ[παρατηρηστε ενα κομμενο μηλο στην μεση ] να το γραψω sic -και τα αντρικα βεβαια- γιατι το κοριτσακι το πεταει μολις ανοιξε η κοκκινη πορτα στο βαθος, αν το παρατηρησετε προσεκτικα ποιος κερατας να εμπαινε αραγε? [δεν μας το διχνει το βιντεο....
ολοι φανταζομαστε τι θα παθαινε σε λιγο αυτο το δυστυχο πλασμα απο αυτα τα καθικια,,

το μηλο λοιπον παει σε ενα σημειο με κατι γραμματα αλλα επιδη ειμαι θεοστραβος θα παρακαλεσω τους φιλους να μου πουν τι γραφει ..
μετα απο αυτο βγαινουν τα φιδακια [ολοι ξερουμε τι ειναι αυτα ].και ενας λωτος,που συμβολιζειβεβαια στον βουδισμο, την φωτηση....ποια φωτηση ομως ?,,,την φωτηση που προερχεται απο εναν τελετουργικο βιασμο .το ανοιγμα του τριτου ματιου μεσα απο τις διαβολικες αυτες τελετουργιες? .που να ξερω? και να σας πω την αληθεια δεν το εχω δοκιμασει,,χαχαχχαχαχ..

ετσι απαντω και στον αγαπητο ΚΔ που ελεγε, αλλα λογια να αγαπιομαστε για το μηλο και την Αλικη ελεγε οτι αυτα τα συμβολα ειναι ανασταλτικος παραγοντας σε αυτο το σατανικο clip...


εγω απο ταρω και τετοια δεν ξερω και σας διαβαζω με προσοχη ακομη και εσενα ανωνυμε που τα κανεις τσουβαλι ολα..,πραγματικα με εχεις μπερδεψει, αλλα οταν βλεπω το προφανες ειμαι υποχρεωμενος να το γραψω εστω και αν σας κουρασω ,,













Παπαθεμελής είπε...

Είναι σαφές ότι πρόκειται ένας συγκερασμός από μπουρδολογίες του Κ.Δ. Και καλά ...αποσυμβολισμός ενός ανόητου βίντεο...έλεος

"Μύθος διδύμων Διόσκουρων (Άνουβις = αθάνατος, Όσιρις = θνητός)"

Με συγχωρείς αλλά τι μπούρδες είναι αυτές; Ο Όσιρις ανεστήθη, δεν ήταν θνητός.
http://en.wikipedia.org/wiki/Osiris_myth#Death_and_resurrection_of_Osiris

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ PANDAROS

Καλέ μου φίλε, νομίζω ότι εξ όσων ανήρτησα, προκύπτει αναμφιβόλως η συμφωνία μας, όσο αφορά την γενική εκτίμηση.
Ας μην υποτιμούμε όμως τα πράγματα: Για να φτιαχτεί αυτό το κλιπάκι συνεργάστηκαν τουλάχιστον 25 επαγγελματίες και ειδικοί ολκής (τουλάχιστον από τα όνόματα που αναγράφονται στο τέλος. Κατά συνέπεια, αυτό περιέχει πάρα πολλές μπανανόφλουδες και δεν είναι δυνατόν να αναλυθεί, ούτε να αναιρεθεί το μήνυμα που προωθεί χωρίς προσπάθεια.
Ξεκινήσαμε ήδη. Και θα την ολοκληρώσουμε την εργασία σύντομα.

The great brotherhood είπε...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ Αδελφο.

Θέλετε να γίνετε μέλος του Illuminati ως αδελφότητα που θα σας κάνει πλούσιους και διάσημους στον κόσμο και θα έχετε τη δύναμη να ελέγχετε τους ανθρώπους που βρίσκονται στην κορυφή του κόσμου. Είστε επιχειρηματίας ή γυναίκα, καλλιτέχνης, πολιτικός, μουσικός, μαθητής, θέλετε να είστε πλούσιοι, διάσημοι, ισχυροί στη ζωή, να γίνετε μέλος της λατρείας της αδελφότητας Illuminati σήμερα και να λάβετε άμεσα και πλούσια ποσά. 2 εκατομμύρια δολάρια σε μία εβδομάδα και ένα δωρεάν σπίτι. οπουδήποτε κι αν επιλέξετε να ζήσετε σε αυτόν τον κόσμο και λάβετε επίσης 20.000.000 $ το μήνα σε μισθό% 2026

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ILUMINATI.

1. Ανταμοιβή $ 800.000 USD

2. Ένα νέο Elegant Dream CAR αξίας 500.000 $ USD

3. Το σπίτι των ονείρων σας που αγοράσατε στη χώρα που επιλέγετε

4. Ένας μήνας διακοπών (πλήρως πληρωμένος) στον τουριστικό προορισμό των ονείρων σας.

5. Ένα έτος πακέτου συνεργασίας γκολφ

Θεραπεία 6.V.I.P σε όλα τα αεροδρόμια στον κόσμο 7. Μια συνολική αλλαγή στον τρόπο ζωής 8. Πρόσβαση στο Bohemian Grove

9. Μηνιαία πληρωμή 99.000.000 US $ στον τραπεζικό λογαριασμό σας κάθε μήνα ως μέλος

10. Ένας μήνας σηματοδότησε μια ημερομηνία με τους 5 καλύτερους παγκόσμιους ηγέτες και τις 5 καλύτερες διασημότητες στον κόσμο.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε μαζί μας στο σατανικό σύμβολο της μεγάλης αδελφότητας των Illuminati, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω email collonburr3@gmail.com

Harris είπε...

Η μαρτυρία μου για το πώς έγινα μέλος του Illuminati. Θέλω να ειδοποιήσω τους ανθρώπους που θέλουν να συμμετάσχουν στον μεγάλο φωτισμό, για το πώς με βοήθησε ένα εξαιρετικό μέλος του Illuminati. Το όνομά του είναι ο κ. Felix. Βοηθώντας μου να ξανακερδίσω τη ζωή μου από το στάδιο του θανάτου αφού απολύθηκε για περίπου 5 χρόνια και έξι μήνες. Αφού απάτησαν τόσα πολλά μέλη του Illuminati. Ήμουν απελπισμένος, οικονομικά κάτω όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά μια μέρα, καθώς έκανα περιήγηση στο Διαδίκτυο, συνάντησα τη θέση του μέλους του Μεγάλου Illuminati, κ. Felix, λέγοντας ότι μπορείς να είσαι διάσημος, πλούσιος και επιτυχημένος στη ζωή από μέλος του μεγάλου Illuminati, αμέσως ήρθα σε επαφή και Του εξήγησα τα πάντα και με πρότεινε και βοήθησα και πληρώνω για τη φόρμα εγγραφής μέλους που θα χρησιμοποιηθεί για να με ξεκινήσει, και με ξεκίνησε η μεγάλη παγκόσμια τάξη του Illuminati. Στη συνέχεια μου έδωσαν όλες τις οδηγίες και μου είπαν ότι όλα τα νέα μέλη επιβραβεύονται με το ποσό των 1.000.000 δολαρίων ΗΠΑ σε μετρητά μετά την έναρξη. Με τη βοήθεια του κ. Felix. Μου ξεκίνησαν πλήρως ως πλήρες μέλος του Illuminati. Εάν έχετε αποτύχει σε απατεώνες στο παρελθόν, ή αυτή είναι η πρώτη φορά που ψάχνετε κάποιον να σας βοηθήσει να γίνετε μέλος, η συμβουλή μου για εσάς είναι να δοκιμάσετε τον κ. Felix. Είναι η καλύτερη σας ευκαιρία να γίνετε αυτό που επιθυμείτε για τη μελλοντική σας ζωή, Επικοινωνήστε μαζί του Email: felixmorganilluminati@gmail.com ή WhatsApp +2348056051569.

illuminati temple666 είπε...

Γεια σας, Θέλετε να γίνετε μέλος του Illuminati και να γίνετε πλούσιοι, διάσημοι και ισχυροί; για την υπόλοιπη ζωή σου ? Πλεονεκτήματα που δόθηκαν σε νέο μέλος που συμμετέχει στο Illuminati Brotherhood !!!
στον τραπεζικό σας λογαριασμό $ 50.000.000USD ......
Εβδομαδιαίος μισθός 600.000 $ ...
Αξία αυτοκινήτου 400.000 $ USD .......
Σύμβαση ανάθεσης αξίας 200.000.000 δολαρίων ΗΠΑ ...
Ένα σπίτι σε οποιαδήποτε χώρα της επιλογής σας. Και δωρεάν βίζα στη χώρα των ονείρων σας. Ο συνολικός τρόπος ζωής αλλάζει; αν σας ενδιαφέρει, WhatsApp μέσω: +33758476136 ή στείλτε μας email στο: illuminatitemle666@gmail.com

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΜΑΣ .......
Προσοχή στους απατεώνες !!!!!!

Χαλάζι ..................

Adamsscott είπε...

Επικοινωνήστε με τον κ. David Mark στο email joinIlluminati1122@gmail.com ή Whatsapp +2348140101327, Γεια σε όλους το όνομά μου είναι Adams scott, είμαι από την Ιταλία, δίνω μια μαρτυρία για το πώς εντάχθηκα στην αδελφότητα των illuminati, προσπαθούσα να γίνω μέλος αυτής της οργάνωσης για αυτό πολλά χρόνια τώρα, με εξαπατούσε ψεύτικος πράκτορας στη Νότια Αφρική και τη Νιγηρία, ήμουν αδύναμος, δεν μπορούσα πια να ταΐσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου και προσπάθησα να βγάλω χρήματα με κάθε τρόπο, αλλά μάταια, φοβόμουν να επικοινωνήσω με οποιονδήποτε illuminati πράκτορας επειδή έχουν φάει τα χρήματά μου, μια μέρα έπεσα πάνω σε μια ανάρτηση κάποιου που έδινε μια μαρτυρία ευχαριστώντας έναν άντρα που ονομαζόταν David Mark που τον βοήθησε να ενταχθεί στην αδελφότητα των illuminati, μετά κοίταξα το email του άνδρα και τον αριθμό τηλεφώνου που ήταν γραμμένο εκεί , φοβήθηκα να επικοινωνήσω μαζί του γιατί με απάτησαν πολλές φορές απατεώνες και έφυγα με τα χρήματα, τότε ήμουν πολύ μπερδεμένος και έτσι αποφάσισα να επικοινωνήσω με το άτομο που έλαβε την κατάθεση και του τηλεφώνησα και επικοινώνησα μαζί του στο τηλεφωνήματα πριν άρχισε να μου λέει τη δική του ιστορία για το πότε ήθελε να γίνει μέλος, μου είπε τα πάντα να κάνω, μετά αποφάσισα και τηλεφώνησα στον πράκτορα Ντέιβιντ Μαρκ και μου είπε τα πάντα να κάνω και μυήθηκα, παραδόξως μου δόθηκε η επωφεληθείτε από το ότι είμαι νέο μέλος της μεγάλης αδελφότητας των illuminati, ήμουν πολύ χαρούμενος, για όσους από εσάς προσπαθείτε να γίνετε μέλος αυτής της οργάνωσης, αυτή είναι η ευκαιρία σας για να γίνετε μέλος ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο κ. David Mark στο email joinIlluminati1122@gmail.com ή στον αριθμό WhatsApp +2348140101327

Adamsscott είπε...

Επικοινωνήστε με τον κ. David Mark στο email joinIlluminati1122@gmail.com ή Whatsapp +2348140101327, Γεια σε όλους το όνομά μου είναι Adams scott, δίνω μια μαρτυρία για το πώς μπήκα στην αδελφότητα των illuminati, προσπαθούσα να ενταχθώ σε αυτόν τον οργανισμό τόσα χρόνια τώρα , με εξαπάτησαν ψεύτικοι πράκτορες στη Νότια Αφρική και τη Νιγηρία, ήμουν αδύναμος, δεν μπορούσα πια να ταΐσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου και προσπάθησα να βγάλω χρήματα με κάθε τρόπο, αλλά μάταια, φοβόμουν να επικοινωνήσω με οποιονδήποτε πράκτορα των illuminati γιατί έχω φάει τα λεφτά μου, μια μέρα έπεσα πάνω σε μια ανάρτηση κάποιου που έδινε μια μαρτυρία ευχαριστώντας έναν άντρα που τον έλεγαν Ντέιβιντ Μαρκ που τον βοήθησε να ενταχθεί στην αδελφότητα των illuminati, μετά κοίταξα το email του άνδρα και τον αριθμό τηλεφώνου που ήταν γραμμένο εκεί. φοβόμουν να επικοινωνήσω μαζί του γιατί με απάτησαν πολλές φορές απατεώνες και έφυγα με τα χρήματα, τότε ήμουν πολύ μπερδεμένος και έτσι αποφάσισα να επικοινωνήσω με το άτομο που κατέθεσε και του τηλεφώνησα και επικοινώνησα μαζί του σε τηλεφωνικές κλήσεις πριν άρχισε τ λέγοντάς μου τη δική του ιστορία για το πότε ήθελε να ενταχθεί, μου είπε τα πάντα να κάνω, μετά αποφάσισα και τηλεφώνησα στον πράκτορα Ντέιβιντ Μαρκ και μου είπε τα πάντα να κάνω και μυήθηκα, παραδόξως μου δόθηκε το πλεονέκτημα που ήμουν νέο μέλος της μεγάλης αδελφότητας illuminati, ήμουν πολύ χαρούμενος, για όσους από εσάς προσπαθείτε να γίνετε μέλος αυτής της οργάνωσης, αυτή είναι η ευκαιρία σας να εγγραφείτε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο κ. David Mark στο email joinIlluminati1122@gmail.com ή στον αριθμό WhatsApp +2348140101327

(/) είπε...

Σχόλιο 56=Νς
5+6(Νς)
ΑΙ Ν ΙΑ ς