21 Σεπτεμβρίου, 2012

ΤΕΡΑΣ ΛΟΧ ΝΕΣ ΠΑΡΟΥ - ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

τοιχογραφία bostopel

Ακόμη μπορούμε να επιλέξουμε: Συνύπαρξη πέρα από την παραφροσύνη τής βίας, ή βίαιη καταστροφή των πάντων. Αυτή την φορά μπορεί να βρισκόμαστε μπροστά στην τελευταία ευκαιρία για να την ανθρωπότητα μιας επιλογής ανάμεσα στο χάος και την κοινή μας ευθύνη για την διαμόρφωση μιας κοινωνίας ανθρώπων.

Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, "Πού οδηγεί ο δρόμος που ακολουθούμε;"


Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΠΡΟΣΒΛΕΠΩ - ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΔΟΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Όπως έχω ήδη ισχυρισθεί, θεωρώ ότι τα γεγονότα τής Πάρου σφράγισαν τις μετέπειτα πολιτικές εξελίξεις. Στόχος τους η δημιουργία ψύχωσης ενάντια στην παρουσία των μεταναστών εν Ελλάδι, ώστε να καλλιεργηθούν προϋποθέσεις πολλαπλών εμφυλίων συγκρούσεων. Η ακολουθούμενη μέθοδος είναι η αλλοτρίωση τού πατριωτικού φρονήματος τού κοινωνικού σώματος με την διοχέτευσή του σε σύνδρομα. Αφ' ενός στην κατεύθυνση τού εθνικού αποχρωματισμού, μέσω δήθεν "αριστερών" κομμάτων και οργανώσεων - μαϊμού, όπως ο Σύριζα κ.α. και αφετέρου στην πλήρη διαστροφή τού πατριωτικού φρονήματος με την μετάλλαξή του σε φυλετικό μένος και φασιστική ρεμούλα μέσω τής φαιοκοπράνου, ούτως επιλεγομένης "χρυσής αυγής", golden down βλαχαδερών και λιγδιάρηδων τής CIA. Δεδομένου, ότι στην προκειμένη φάση οι αλλοδαποί εν Ελλάδι απαριθμούν κυρίως περισσότερα εκατομμύρια ανθρώπων, οι οποίοι πρόσκεινται στον μωαμεθανισμό, αποβλέποντας στον παροξυσμό τού συγκρουσιακού κλίματος από πλευράς χειριστών τής κοινωνικής χειραγωγήσεως επιχειρήθηκε και επιχειρείται αυτοί οι άνθρωποι να οδηγηθούν μαζικά στην επιρροή τής σαρία και τού ριζοσπαστικού ισλάμ, το οποίο αποτελεί επίσης υποκατάστημα των δυτικών μυστικών υπηρεσιών, των "ισχυρών" χωρών τού ΝΑΤΟ.
Η δεοντολογία τής μανιχαϊστικής δυαρχίας, όπως αυτή εκδηλώνεται στην πρακτική των αποκρυφιστικών εταιριών, ως θρησκειολογικού τύπου βάσεως τής πολιτικής εξουσίας, οργανώνει την άνωθεν ελεγχομένη διαπάλη δυο εικονικώς αντιτιθεμένων αντιπάλων στρατοπέδων, τα οποία υπόκεινται σε ένα και το αυτό κέντρο σχεδιασμού. Στόχος του: η διάλυση τής Ελλάδος, μέσω τού φρούδου φανατισμού τού λαού, τον διαχωρισμό του σε αντιτιθέμενα μέχρις αμοιβαίας εξοντώσεως στρατόπεδα, τον αποπροσανατολισμό του από την μνημονιακή λαίλαπα, την καλλιέργεια μικροεγωισμού με την στροφή τής μίας ομάδος ενάντια τής άλλης ένεκα συντεχνιακών συμφερόντων σε φάση ολοκληρωτικής ανέχειας και η κάλυψη τής αιτίας που προξενεί την κακοδαιμονία, που είναι η πρόσδεση της χώρας σε εωσφορικά κυκλώματα και στους σκοταδιστικούς, ληστρικούς και επιθετικούς μηχανισμούς, που αυτά οργανώνουν και διοικούν.

Στην φάση του νεοταξικού "στάδιου ανάπτυξης τού συστήματος", το οποίο το ίδιο τιτλοφόρησε "ORDO EX CHAO", δυο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά στοιχεία, τα οποία το δομούν:


1. Το πρώτο αφορά την σφαίρα τής "ιδεολογίας", ή πιο απλά τής κτηνώδους προπαγάνδας.
Η "πολιτική τής σταθερότητας και ανάπτυξης", η οποία βασίστηκε πριν την διακύρηξη της "νέας τάξης" στον χωρισμό τής υφηλίου σε συμπεφωνημένες μεταξύ των "μεγάλων δυνάμεων" ζώνες επιρροής, κατηργήθη. Αυτό το καθεστώς είχε διακηρυχθεί από το δόγμα "Ζόννενφελντ και Γκρομίκο". Ο υποτιθέμενος διακηρυχθείς από αυτό "σεβασμός των συνόρων" ουδεμία σχέση είχε με το δικαίωμα των εθνών για αυτοδιάθεση, ή την εξασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητος των χωρών. Απλά, τα διεθνή κέντρα επιβολής δεν παρέμβαιναν αμοιβαία ο ένας στο οικόπεδο κηδεμονίας τού άλλου.
Ταυτοχρόνως κατηργήθη και το ισχύον αξιακό οικοδόμημα, το οποίον ήτο συνυφασμένο με την επιβολή των μπλοκ κυριαρχίας. Για το μεν δυτικό μπλοκ ίσχυε η αρχή τής επιλεγόμενης "ατομικής πρωτοβουλίας", ως κίνητρο για την "καταναλωτική ευημερία" τού 20% εις βάρος τού 80% και την δυνατότητα κοινωνικής ανέλιξης, μέσω τού κομματοσκυλισμού, τής μετοχής σε αποκρυφιστικά αδελφάτα, τής σύμπραξης με εγκληματικά κυκλώματα και τον οικονομικό ουρακοταγκισμό τής αναγωγής της μεγιστοποιήσεως τού κέρδους σε ύψιστο αγαθό.
Επειδή το μπάχαλο έπρεπε να φαίνεται προς τα έξω παστρικό, αλλά και επειδή επίσης ο κοινωνικός κορσές οδηγεί τα γεννητικά όργανα και των δυο φύλων, ή άλλως πώς τον ερωτισμό, τουτέστιν την δημιουργική δύναμη των κοινωνικών υποκειμένων σε μαρασμό, είχε επιβληθεί σε επίπεδο των ηθών ο συντηρητισμός, ή πουριτανισμός. Επρόκειτο για το "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" τής διπλής ηθικής τού "έξω κούκλα και μέσα πανούκλα", των ξενόδουλων αποκρυφιστών τής ροζαλίας. Μια μπατηρημένη ψευτοηθική τής δυσπλασίας ψυχονοσημάτων και οργανικών κόμπλεξ, η οποία γκρεμίστηκε σαν χάρτινος πύργος, όταν η ρεφορμιστική πτέρυγα τής μπίλντερμπεργκ κλήθηκε στα μέσα τής δεκαετίας του 60 να επιβάλει βήμα προς βήμα το μπαχανάλιο.

Το δε ανατολικό μπλοκ εφαρμόζοντας ολοκληρωτικό καθεστώς πλήρους υποταγής στην νομενκλατούρα προς πάσα κατεύθυνση, έβγαζε από την κολεκτιβιστική πρέσα τού Μάτριξ ανθρωπάρια ενιαίας κοπής. Στηριζόμενο στην μπαρούφα ότι "η κεντρική αντίθεση στην εποχή μας είναι η αντίθεση μεταξύ κεφαλαίου και εργασίας", σε φάση που το τραπεζικό κατεστημένο είχε υποβιβάσει το επενδυτικό κεφάλαιο σε μπακαλόγατο τού συστήματος και την πραγματική οικονομία σε μάρκες τού καζίνο τού τουρμποκαπιταλισμού, εφάρμοζε την αρχή τής "διεθνούς αλληλεγγύης" και τής "ταξικής αλληλεγγύης", τουτέστιν τον πλήρη πολιτικό ευνουχισμό των κοινωνιών, όπου έφθανε η επιρροή του. Εγκλωβίζοντας στα κομματικά κοτέτσια που ήλεγχε τον κύριο κορμό τού συνδικαλισμού, ο οποίος υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να προβάλει ένα κίνημα πραγματικών αιτημάτων, καθώς και μεγάλο τμήμα τής κοινωνικά ανήσυχης νεολαίας, η οποία εγκλωβιζόταν στα φεστιβαλικά πανηγύρια, εγγυόταν την "σταθερότητα" και την "ομαλή" λειτουργία τού συστήματος.

Αυτός ο "αγγελικός κόσμος" τής  άνωθεν στημένης "σταθερότητος" ξεκίνησε στα μέσα τής δεκαετίας τού 60 να γλιστράει βαθμηδόν προς το προγραμματισμένο μπάχαλο. Σεξουαλικοί "επαναστάτες", πρεζέμποροι έξω από τα σχολεία, κινήματα "γυναικείας χειραφετήσεως" που θεωρούσαν όλο το ανδρικό φύλο ρυπαρό κατ' αποκοπήν, χεβυμεταλλάδες με τραγιά, παπικοί κεφάλες δήθεν συνδικαλιστές στην Πολωνία, μουτζαχεντίν τής CIA στο Αφγανιστάν, γκομενιάρηδες - χούφταλα που το παίζανε πρωθυπουργοί, εμφανίσεις του Χένρυ Κίσσιγκερ με γυναικείο σουτιέν στην μποχέμιαν γκρουβ, ρεφορμιστές κάθε είδους και για οτιδήποτε, ξήλωναν βάσει σχεδίου τα ράμματα τής ρόμπας τού συστήματος, μέχρι την ολοκληρωτική διακήρυξη τής "νέας τάξης" στα τέλη τής δεκαετίας τού 80.
Οι ρώσοι και οι κινέζοι απέσυραν την ιδεολογία τού κομμουνισμού και η δύση απέσυρε την ίδια περίοδο την ιδεολογία του μεσσιανικού καταναλωτισμού. Το κενό ήλθε αρχικά να "καλύψει" ο σαλτιμπάγκος Μίλτον Φρήντμαν με την πραμάτεια του "νεοφιλελευθερισμού". Στην φάση που το ανατολικό μπλοκ αποδομούσε βήμα προς βήμα τον "υπαρκτό σοσιαλισμό" και την "κομμουνιστική" ιδεολογία, βγήκε ο εν λόγω κύριος να καταγγείλει, ότι η δυτικές χώρες ήσαν πολύ "κομμουνιστικές". Πολύ ανεπτυγμένο κράτος και πολύ ανεπτυγμένη κοινωνική μέριμνα οδηγούσαν λέει τις οικονομίες σε μαρασμό και τις κοινωνίες σε δυστυχία. Έτσι, ενώ τα κράτη ρουφούσαν αχόρταγα τα δάνεια των τοκογλύφων για την χρηματοδότηση τής διαφθοράς, των πολεμικών εξοπλιστικών προγραμμάτων, αλλά και των ίδιων των πολέμων, που είχαν αρχίσει να επιβάλλονται σωρηδόν με το πρόσχημα της "προασπίσεως των ανθρωπίνων δικαιωμάτων", ενώ τα αεροπλάνα έριχναν πανάκριβα βλήματα "υψηλής" τεχνολογίας στην θάλασσα, διότι είχαν μείνει δήθεν περισσότερο από ότι επιτρέπεται φορτωμένα, με βάση την "πανάκεια" του "φιλελευθερισμού" καταργούνταν το κοινωνικό κράτος και ξεπουλείτο η δημόσια περιουσία. Ταυτοχρόνως δραπέτευαν τα επενδυτικά κεφάλαια από τις παραδοσιακές βιομηχανικές χώρες προς τα Ελντοράντο απίθανα φθηνής εργατικής δυνάμεως στην άπω ανατολή, ενώ η τιμή του πετρελαίου πενταπλασιαζόταν με τεχνητό τρόπο.
Κράτη αποστεωμένα από την οικονομική τους βάση και υπερχρεωμένα για το γατί της χάϊδως, κοινωνικά συστήματα περίθαλψης, μέριμνας και παιδείας διαλυμένα, πραγματική οικονομία εξουθενωμένη στα ταχυδακτυλουργικά καπέλα των χρηματιστηρίων, αποδημία των επενδύσεων στα σύγχρονα βιομηχανικά νταχάου, διοχέτευση των κερδών σε απρόσιτες για τους φορολογικούς μηχανισμούς των κρατών off shore εταιρείες - γραμματοκιβώτια, οδήγησαν στο σημερινό ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝ καθεστώς των νεόπτωχων:  Η Berliner Zeitung τής 19ης Σεπτεμβρίου έγραφε φιλάρεσκα και ξεδιάντροπα, ότι το 50% τού γερμανικού πληθυσμού εισέπραξε κατά το προηγούμενο έτος το 1% τού παραχθέντος (δηλωμένου) εισοδήματος.

Είναι όμως εμφανές, ότι δεν επαρκεί η αδυσώπητη πτωχοποίηση τής κοινωνίας για να επιβληθεί το "ORDO EX CHAO", για να επιτίθεται ο ένας αδελφός με το ρόπαλο στον άλλον, για να ξεσκίζει η κοινωνία τις σάρκες της με μανία αυτοκαταστροφής.
Προς αυτήν την κατεύθυνση έπρεπε να κινηθούν οι "ιδεολογικοί μηχανισμοί" τού συστήματος για να παράγουν την "ιδεολογία" τού επιδιωκομένου κοινωνικού ζομπισμού.
"Καθηγητάδες" τής σφαλιάρας, ιδεολογικοί απόγονοι τού κατακαθιού της ψευτοφιλοσοφίας γκέοργκ φρίντριχ χέγγελ, ανήκοντες στους λεγόμενους "νεοχεγγελιανούς του στράους" και στους neocons, οι οποίοι κατοικοεδρεύουν στις αίθουσες μαζικού αφανισμού πληθυσμών τού πενταγώνου των ΗΠΑ, δρομολογήθηκαν γι' αυτό τον σκοπό. Φιγούρες, στις οποίες κάθε σοβαρός επιστάτης, ευρισκόμενος εκτός των διασυνδέσεων πονηρών κυκλωμάτων, δεν θα εμπιστευόταν ούτε την σκούπα από το κοτέτσι. "Ιδιοφυΐες" της οκάς, που κλήθηκαν να κάνουν "μεγάλες" προβολές στα επερχόμενα, "σταθμίζοντας" εγκαίρως - πριν από μάς για μάς - τις εξελίξεις της ανθρωπότητος. Άτομα, που το παρουσιαστικό τους θα γινόταν να αιτία να τους αρνηθεί την ανάθεση ρόλου ακόμη και ένας αλλήθωρος ιμπρεσάριος στην πιο άνοστη σαπουνόπερα ένεκα των ορίων σοβαρότητος, όπως ο "καθηγητής" Francis Fukuyama και ο μετά Χριστόν προ-φύτης Samuel Huttington. Λακέδες εντεταλμένοι να προ-φυτεύσουν προγράμματα στα μυαλά των αδαών.
Είναι απορίας άξιον, πώς άνθρωποι με σοβαρότητα - και εδώ για λόγους σεβασμού δεν θα αναφέρω ονόματα - τους απέδωσαν αξία, ισχυριζόμενοι ότι αυτοί πιστοποιούν βασικά σημεία δικών τους θεωρήσεων. Αυτό το δεδομένο όμως δυστυχώς, δεν παύει να πιστοποιεί την δική μας έλλειψη πολιτικής διορατικότητος, την δική μας αδυναμία να αξιολογήσουμε την διεθνή στρατηγική των αντιπάλων προς εμάς δυνάμεων.
Τόσο ο Φουκουγιάμα με το "Τέλος τής Ιστορίας" και το "State Building", όσο και ο Χάττινγκτον με την "Σύγκρουση των Πολιτισμών" πλάσαραν ως δήθεν ακαδημαϊκού χαρακτήρος διερευνήσεις περί των επερχόμενων, προγράμματα προαποφασισμένα από τα επιτελεία τής διεθνούς πλύσεως εγκεφάλων και προωθηθέντα μέσω τής κινητοποιήσεως δεκάδων χιλιάδων πρακτόρων για την επιβολή τής λαίλαπας τού "ORDO EX CHAO".
Για τους ως άνω "κυρίους" τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά των εθνών και των πολιτισμικών συμφύσεων δεν συμβάλουν στην αυτοσυνειδησία τους ως συγκροτημένα υποκείμενα, τα οποία καλούνται να διεκπεραιώσουν τα απαιτούμενα ενός κοινωνικού βίου, αλλά συνθέτουν αγεφύρωτα ρήγματα μεταξύ τους, που οδηγούν στην αμοιβαία αμφισβήτηση μέχρι πλήρους εξοντώσεως.
Αυτό που ονόμασε ο Ντοστογιέφσκυ "επιστήμη τού μίσους" σε όλη της την υπερβολή.
Το "Αγαπάτε Αλλήλους" διαστρέφεται σε "Αλληλοεξοντωθείτε".
Το "Καταπιεζόμενα Έθνη και Λαοί ενωθείτε" διαστρέφεται σε "Κανίβαλοι όλων των χωρών αλληλοφαγωθείτε".
Ολόκληρη η υφήλιος ωθείται προς των τελετουργικό βωμό ενός βρικολακιασμένου Φρειδερίκου Φελλίνι, ο οποίος καυτηρίασε τα αχαλίνωτα ενστικτώδη σύνδρομα τού μαζανθρώπου προς το "Μεγάλο Φαγοπότι" και τού τελευταίου ίχνους ανθρωπιάς, προς μια νύχτα μακράς διαρκείας των "μεγάλων μαχαιριών" μεταξύ των διαφόρων πολιτισμικών ομάδων, που απειλεί να επιβάλει το οριστικό έσχατο σκότος στα πλαίσια τού πολιτισμικού κύκλου που διανύουμε.

Θιασώτες της τα μομολα της Scull and Bones, τής "ισλαμικής αδελφότητος", τού πενταγώνου, της "al kaida", των γερακιών της ευρωπαϊκής ενώσεως που διέλυσαν τα εξωτερικά σύνορα και σύμπασα την κρατική κυριαρχία της Ελλάδος, οι αρχιτέκτονες τού μίσους και υποδαυλιστές τής αμοιβαίας αδελφοεξοντώσεως. Οι χοτζάδες του μίσους και οι "απελευθερωμένοι" τής τεχνητής εντάσεως, οι οποίοι φορούν άνωθεν φερετζέ και κάτωθεν στριγγάκι.
Αυτοί που υπέγραψαν την συμφωνία του Σένγκεν, αυτοί που οργάνωσαν το θέατρο τής ύβρεως τής επιχειρήσεως "ξένιος δίας", αυτοί που οργανώνουν δολοφονίες αλλοδαπών ως ξένοι πράκτορες, αυτοί που γυρίζουν μπουλούκι με τα ρόπαλα για να σακατέψουν τον όποιον ανυπεράσπιστο μετανάστη, αυτοί που περιφέρουν ατιμώρητοι από ένα κράτος - λακέ τα λάβαρα τής σαρία στους ιερούς χώρους τής πόλεως των Αθηνών.

Κόπροι που διαχέουν το μίσος.

Έναντι αυτών η πλειοψηφία τού ελληνικού λαού διατελεί σε στάση αμηχανίας. Ακόμη κάποιες ασυντόνιστες φωνές καταγγέλλουν, σε μια προσπάθεια να ανακόψουν δια βοής το επερχόμενο τσουνάμι.

Αλλά ακόμη υπάρχουν κάποιοι - όπως ο φίλος μου ΕργΔημΕργ - οι οποίοι φαντάζουν μοιραία γραφικοί όταν αυτοί προειδοποιούν με πλήρη αυτοπεποίθηση: "Προσέξτε διότι έχετε στοχοποιηθεί και θα δεχθείτε οδυνηρές συνέπειες".

Τι γίνεται τελικά; Πού βρισκόμαστε;

Για να τοποθετηθούμε σε αυτό το ερώτημα, φρονώ ότι είναι αναγκαίο να συνάγουμε το βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τα γεγονότα της Πάρου.
Ένα σημαντικότατο συμπέρασμα, που δεν κατέστη διαπιστώσιμο υποθέτω από πολλούς.
Πρόκειται για πολιτικό συμπέρασμα, η αξία τού οποίου επισκιάζει όλα τα υπόλοιπα. Γι' αυτό θα αναφερθώ εξαιρετικώς σε αυτό, πριν ασχοληθώ με οποιοδήποτε άλλο πολιτικό στοιχείο και πριν υπεισέλθω στα λοιπά εγκληματολογικού περιεχομένου καθέκαστα τής υποθέσεως, τα οποία σχετίζονται με άλλες πολιτικές πτυχές τού προβλήματος.
Με αυτήν την οπτική παρακάμπτω προσωρινά το δεύτερο χαρακτηριστικό στοιχείο τής "νεοταξικής" φάσεως μετά την ιδεολογία, το οποίο αφορά τα εφαρμοζόμενα μέσα, με το οποίο θα ασχοληθώ στο επόμενο κεφάλαιο.

Προ ημερών ενημερώθηκα από τα δημόσια μέσα, ότι η Μυρτώ είχε την πρώτη ανάκαμψη ερχόμενη σε πρώτη οπτική επαφή με το περιβάλλον και δείχνοντας τις πρώτες αντιδράσεις. 
ΕΙΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ, ΟΤΙ Η ΜΥΡΤΩ ΣΥΝ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩ - ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΑΥΤΗ ΥΠΕΣΤΗ - ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.
Η ΜΥΡΤΩ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΕΣΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΧΘΗ.
ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΗΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ.

Αναμφιβόλως η ανάκαμψις τής Μυρτούς οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στις προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών και νοσηλευτών, καθώς και στην αγάπη, την στοργή και την φροντίδα των γονέων της.
Όσο σημαντικά όμως κι αν είναι αυτά δεν επαρκούν για μια ανάκαμψη σε σχέση με την κακοποίηση που αυτή υπέστη.
Επί τού προκειμένου συμβάλλει ένας επί πλέον παράγων. Και αυτός είναι η συμπόνια που εκπορεύεται από εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, οι οποίοι εδονήθησαν από την βάναυση αδικία εις βάρος της. ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΕΝΕΡΓΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ.

Διέπραξαν ένα έγκλημα με στόχο να καλλιεργήσουν το μίσος.
Ως ένα βαθμό το επέτυχαν.
Αλλά ταυτοχρόνως έθεσαν σε κίνηση και μια τελείως διαφορετική διαδικασία.
Αυτή τής συμπόνιας χιλιάδων ανθρώπων, αυτήν τής αγάπης.

ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΒΛΕΠΩ.
ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Καλούμεθα να μην αντιτάξουμε στο μίσος το μίσος.
Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι προσεχώς μπορεί να κληθούμε να υπερασπίσουμε τα δίκαιά μας ακόμη και δια βιαίων μέσων, μέχρι τής χρήσεως όπλων και οπλικών συστημάτων.
Και σκοπεύουμε να ανταποκριθούμε στην πρόσκληση τής Πατρίδος και τού Λαού.
Γνωρίζουμε, ότι η εφαρμογή βίας αποτελεί το έσχατο μέσον και αρμόζει να εφαρμοσθεί μόνο εφόσον έχουν εξαντληθεί ΟΛΑ τα υπόλοιπα.
Η ιστορική πείρα έχει καταδείξει, ότι εφόσον εφαρμόσουμε με συνέπεια και φρόνηση ΟΛΑ τα υπόλοιπα μέσα, η άσκηση βίας καθίσταται στις πλείστες των περιπτώσεων αποφευκταία.
Εφόσον όμως αυτό δεν είναι δυνατόν να παρακαμφθεί, αυτή η ανταπόκρισή μας δεν είναι ορθόν να διακατέχεται από μίσος. 
Ακόμη και για τα τέρατα προσευχόμεθα.
Γνωρίζουμε όμως, ότι η ζωή των τεράτων, εφόσον αυτά δεν μετανοούν, είναι μάταιη και αποτελεί βάσανο και για τα ίδια. Οπότε, το να σταλούν στην ανυπαρξία αποτελεί ευεργεσία προς όλους. 

Άρα ορθώς κάποιοι έχετε προειδοποιηθεί εγκαίρως. 


2. ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

                                                                                       τοιχογραφία bostopel

Ο πολιορκητής τού πεπρωμένου γνωρίζει, ότι οι πράξεις του δεν μπορούν να έχουν κανένα νόημα. Με εξαίρεση ένας είδος πράξης: Αυτό που επιχειρεί να επαναπροσδιορίσει τον άνθρωπο και τον κόσμο.

Αλμπέρ Καμύ, "Ο Μύθος τού Σισύφου"

Όσα έγιναν στην Πάρο στα πλαίσια τής εγκληματικής ενέργειας αποτελούν σημαντικό τμήμα τής πρόσφατης ιστορίας τού τόπου. Κατά συνέπεια όλοι ενεχόμαστε σε αυτά ως πολιτικά όντα και εν δυνάμει πολιτικά υποκείμενα. Τα γεγονότα βαραίνουν στις πλάτες μας.
Στην ουσία, θύμα τής εγκληματικής ενέργειας δεν είναι μόνο η Μυρτώ, αλλά οι προεκτάσεις της επιχειρούν να τραυματίσουν βάναυσα ολόκληρη την κοινωνία. ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ. Και όταν αυτή ωθείται με την στρατηγική τού μίσους προς την κοινωνική θηριωδία, τότε το πρόσωπό της διαστρέφεται μετατρεπόμενο σε αιμοδιψές ρύγχος.   

Άνουβις: Το αιμοδιψές σκυλόμορφο είδωλο μπροστά από το αεροδρόμιο τού Ντένβερ: Το τεκτονικό κτίσμα με τις τοιχογραφίες, οι οποίες παριστούν την "αποψίλωση" των επί Γαίας ανθρώπων σε ποσοστό 95%.

Το δεύτερο χαρακτηριστικό τής σύγχρονης εποχής, η οποία αποκαλείται από τούς "πεφωτισμένους" "νεοταξική", αφορά τα μέσα, μέσω των οποίων επιχειρείται να διοχετευθεί στις ανθρωπομάζες η "ιδεολογία" τού μίσους, ως ψύχωση αμοιβαίας αυτοκαταστροφής.
Στην εποχή τής άνωθεν επιβεβλημένης "σταθερότητος" έκριναν σκόπιμο να κρατηθούν οι μάζες παθητικές. Γι' αυτό επιβλήθηκε ένα μαζικό μέσον, που παθητικοποιεί, που κατεβάζει την συχνότητα λειτουργίας τού εγκεφάλου από τα 13 Hz στα 9, επιχειρώντας να υποβιβάσει ταυτοχρόνως τις διαδικασίες τού εγκεφάλου σε πολύωρη πρόσληψη χειραγωγημένης εικόνας και ήχου επί καθημερινής βάσεως.
Η "νέα τάξη όμως που θα ξεπηδήσει από το χάος", δηλαδή το ολοκληρωτικό χάος, που θα επιβληθεί με το άνευ προηγουμένου μπάχαλο, προβλέπει να πάψουν οι μάζες να είναι κολλημένες μπροστά στην τηλεόραση και να τεθούν σε ένα ακατάσχετο αυτοκαταστροφικό και σπασμωδικό ακτιβισμό.
Γι' αυτόν τον λόγο επιβλήθηκε το διαδίκτυο.
Με τα στημένα "κοινωνικά δίκτυα" καλούνται οι μάζες να συμμετέχουν στο βαλς των βρικολάκων. "Πορτοκαλί επαναστάσεις", "αραβικές ανοίξεις", "κινήματα αγανακτισμένων" ροπαλοφόρων, μπαχαλάκηδες, SMS για "κινητοποίηση" ενάντια στην δολοφονία τού Αλέξη, η οποία δρομολόγησε την πτώση της "κυβερνήσεως" Καραμανλή και οδήγησε στην άνοδο των Παπαντρέα, Βενιζέλου, Πάγκαλου, Παπαδήμου, Σαμαρά, την υπουργοποίηση των "φοβερών ταλέντων" τού μνημονιακού "πατριωτισμού" Βορίδη και Γεωργιάδη, στο σημερινό "σχήμα" με τα τρία κεφάλια. και στην ανάδειξη ενός "κόμματος" με άπειρες "συνιστώσες" στοών τής τάξεως τού 1,5 στα εκατό σε "αξιωματική αντιπολίτευση".
Μέσω τού διαδικτύου επιχειρείται επίσης με ύπουλα έντεχνο τρόπο, να μετατραπούν άνθρωποι αναμφιβόλως καλής θελήσεως σε "χρήσιμους ηλιθίους", οι οποίοι πείθονται να σπρώξουν την προπαγάνδα των επικυριάρχων, ώστε αυτή να αποκτήσει πολύ μεγάλη δυναμική.

Ορθώς διεπιστώθη σε σχόλιο τής προηγουμένης αναρτήσεως, ότι οι επικυρίαρχοι κρατούν και το πεπόνι και το μαχαίρι, καθορίζοντας το πεδίο των εξελίξεων και σερβίροντάς μας. Αυτό το οποίον δεν έχει κριθεί ακόμη είναι ποιος θα πατήσει την πεπονόφλουδα, εφόσον "Ουδέν κακόν αμιγές καλού".

Συνεχίζεται...

90 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι πρέπει να έγινε και το άρθρο σου φαίνεται ημιτελές.

Δεν θέλω να γίνομαι ή να ακούγομαι παρανοϊκός, αλλά η αλήθεια είναι όπως την περιγράφεις ως τώρα και ας είναι ημιτελές αυτό που διαβάζω.

Με το «Η δεοντολογία τής μανιχαϊστικής δυαρχίας, όπως αυτή εκδηλώνεται στην πρακτική των αποκρυφιστικών εταιριών, ως θρησκειολογικού τύπου βάσεως τής πολιτικής εξουσίας, οργανώνει την άνωθεν ελεγχομένη διαπάλη δυο εικονικώς αντιτιθεμένων αντιπάλων στρατοπέδων, τα οποία υπόκεινται σε ένα και το αυτό κέντρο σχεδιασμού.» τα λες όλα και αυτό ουσιαστικά είναι το ζουμί σε πάρα πολλές συγκρούσεις, ειδικά τα τελευταία 180 χρόνια.

Τους αρέσει να ελέγχουν και την θέση και την αντίθεση ώστε το αποτέλεσμα, η σύνθεση να είναι η προβλεπόμενη, το καμπαλλιστικό Βαάς/Ιαχούμ/Σύνθεση Τρίτου Πυλώνα.

Για άλλη μια φορά όπως γίνεται τον τελευταίο μήνα, το άρθρο σου περιέχει στοιχεία από αυτό που γράφω (και το άρθρο μου είναι έτοιμο εδώ και 5 μέρες, απλά περιμένω την Δευτέρα)!

Να' σαι καλά φίλε, μακάρι το άρθρο αυτό να διαρρεύσει και σε κανένα κουφό αυτί μπας και σώσει κανένας άνθρωπος την ζωή του (τι να πω κι εγώ που η γυναίκα μου αρνείται να μπει στο μπλογκ μου)!

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Αγαπητέ colaphus,
παραμένοντας πιστός στην ορθή κριτική που γίνεται, ότι είμαι χαοτικός και αναβλησίας, διατηρώ εδώ κατά πάγια συνήθεια στο ίδιο δωμάτιο την κουζίνα και την τραπεζαρία. Έτσι σαν μάγειρας, κατά την διάρκεια τού μαγειρέματος δεν δοκιμάζω μόνος μου το φαγητό, αλλά αφήνω τον ντέτζερη ανοικτό για να παίρνουνε μυρωδιά και οι συνδαιτυμόνες.
Κακιά η συνήθεια, αλλά οι δίδυμοι είμαστε συνήθως του γρήγορου σερβιρίσματος, εφόσον το μαγείρεμα διαρκεί όσο χρειάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Πριν από τη Μυρτώ έχουν υπάρξει το 2012 35 εκτελεσμένοι Έλληνες και Ελληνίδες ηλικιωμένοι ως επί το πλείστον.
Ο πακιστανός είναι ακόμα ένας φονιάς.

Και από το 2000 οι εκτελεσμένοι από ξένους Έλληνες είναι 1500. Άνοιξε τα αστυνομικά αρχεία να ενημερωθείς.

Τι να κάνουμε τώρα που έχει έρθει στην Ελλάδα η πλέμπα της υφηλίου.

Ανώνυμος είπε...

Τον αποπροσανατολισμό και την άκρως διεθνιστική φιλο-λαθρομεταναστευτική στροφή την είχα διαβλέψει από το πρώτο άρθρο της σειράς για τον λαθροσκουπίδι.

Δεν είδα εγώ Έλληνες να σφάζουν όμως.

Ούτε προσφανώς έχεις γέροντα ή άμεση γνώση για το πως ζουν φυλακισμένοι και τρομοκρατημένοι μέσα στα σπίτια τους οι Έλληνες.

Ποιος διοργάνωσε δολοφονίες αλλοδαπών;

ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΣΥ; Ή ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΑΜΑΣΗΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ;

Αργόσχολη είπε...

Συγκινητικό ως προς τις μικρές νίκες του Καλού, όπου η αγάπη μπορεί να θαυματουργεί έναντι της αθεμιτουργίας και της πολυφωνίας του ορατού και αόρατου Κακού.
Για τα άλλα, εφόσον το Καλό αλλά και το Κακό το εισάγει ο άνθρωπος στον κόσμο, λόγω της δισυπόστατης φύσης του, οι συγκρούσεις μοιάζουν αναπόφευκτες και ιστορικά επαναλαμβανόμενες. Στο όριο του Ανθρώπου, έγκειται κάθε φορά το ερώτημα. Στο μέχρι πού και πόσο, όχι στο τι είναι ικανός να πράξει, λογω της ελευθερίας του.

ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ είπε...

@ Μποτίλια

Ευστόχως αναδικνύεις αυτό που αντιλαμβάνεται ο μέσος αναγνώστης, ότι μας οδηγούν σε εμφύλιο και αυτή είναι η μεγάλη παγίδα που πρέπει να αποφύγουμε...οι προβοκάτορες από ένθεν και κειθεν έχουν ξεκινήσει καιρό τώρα και οι προσπάθειες τους εντίνονται...το καλό είναι ότι ευτυχώς ως τώρα το ψάρι δεν έχει τσιμπήσει. Και σε όσους πουν ότι οι λαθρομετανάστες δεν αποτελούν μέρος του ελληνικού λαού, απαντώ οτι απ τη στιγμή που ζουν εδώ δίπλα μας, είναι στο ίδιο τσουβάλι με μας. Αν ζούσαν σε άλλη χωρα τότε δεν θα στοιχειοθετήτω εμφύλιος. Πλέον προσπαθούμε ν αποφύγουμε την "Αραβική (ισλαμική) Άνοιξη (χειμώνα) στην Ελλάδα"

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ... ΑΛΛΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΓΙΑ ΑΥΟΤΥΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΑΠΙΣΤΟΙ ΓΚΙΑΟΥΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΣΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ, ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ...

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας τον τίτλο νόμισα πως "ως Τέρας της Πάρου" αναφέρεσαι στον Νταλάρα. Κάπου εκεί έχει χτίσει το παιδί της αριστεράς (τσέπης) τραγουδώντας όλα τα χρόνια "τραγούδια για τη φτώχεια και την ξενιτειά"...

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Αξιότιμε Μποτίλια!

Η Μυρτώ έπεσε θυσιαζόμενη σαν άλλη Ιφιγένεια στην οργή της Αρτέμιδας για την κλοπή του Φωτός απο τον ίδιο της τον πατέρα Αγαμέμνονα....

Βάσει μίας μαντείας αν θυσίαζαν την τρυφερή ύπαρξη της Ιφιγένειας η Θεά θα μαλάκωνε και επιτέλους θα ανερείτο η άπνοια του Καιρού και θα μπορούσαν να αποπλεύσουν τα πλοία των αχαιών απο την Ταυρική προς την Τροία...
όταν η Ιφιγένεια με τον αδελφό της Ορέστη και τον φίλο του Πυλάδη καταδιωκόμενοι απο τον βασιλιά της Ταυρίδας Θόοντα (Κάποιες πηγές ταυτίζουν αυτόν τον Θόαντα με τον ίδιο που είχε φύγει κρυφά από τη Λήμνο με βοήθεια της κόρης του Υψιπύλης.) Αργότερα, όταν ο Ορέστης και ο Πυλάδης έφθασαν στη Ταυρική, ο Θόας θέλησε να τους θυσιάσει, σύμφωνα με το έθιμο του τόπου.
Οι δύο φίλοι όμως κατόρθωσαν να διαφύγουν με την Ιφιγένεια και το ξόανο της θεάς. Ο Θόοας τους κατεδίωξε μέχρι την πόλη Σμίνθιο της Τρωάδας, όπου ιερέας του Απόλλωνα ήταν ο Χρύσης γνωστός από την Ιλιάδα. Ο Χρύσης είχε μαζί του τον γιο της κόρης του της Χρυσηίδας και του Αγαμέμνονα. Το παιδί αυτό λεγόταν επίσης Χρύσης, μόλις έφθασαν οι φυγάδες καταδιωκόμενοι από τον Θόαντα, ο νεαρός Χρύσης τους συνέλαβε και ετοιμαζόταν να τους παραδώσει στον Θόαντα. Ο παππούς του τότε του απεκάλυψε ότι ήταν γιος του Αγαμέμνονα και συνεπώς ετεροθαλής αδελφός των δύο από τους τρεις συλληφθέντες. Κατόπιν αυτού, ο νεαρός Χρύσης σκότωσε τον Θόαντα και ακολούθησε τα αδέλφια του στις Μυκήνες.


Αγαπητέ Μποτίλια, δεν νομίζεις πως είναι πάρα πολλές οι συγκηρίες και οι συμπτώσεις που ταυτίζουν καταστάσεις, τόπους και ήρωες του χθές και του σήμερα;


Μάγια η Μέλισσα

PANDAROS είπε...

Μποτιλια
οι ιλλουμιναμασονοτετοιοι κανουν ακριβως αυτα που λες στο εντυπωσιακο κειμενο σου εχουν σκοπο να διχασουν τον ελληνικο λαο!!!!θελουν να μας μαντρωσουν μεταξυ της ψευδοκουλτουριαρας Αριστερας και της χρυσης αυγης-και η επιλογη αυτη φαινεται μονοδρομος γιατι τα ενδιαμεσα κοματα ειναι για πεταμα, οπως αποδειχτηκε με τις πραξεις τους-

αρα τι μενει;Το θαυμα, αγαπητε φιλε μου! Οπως λοιπον μας ειπες οτι οι ευχες και τα νοερα κυμματα αγαπης που εστειλε ολος ο ελληνικος λαος στο νεαρο κακοποιημενο κοριτσι ουσιαστικα το επαναφεραν στην ζωη,,,ετσι και εγω σου λεω οτι αυτο ειναι ενα ψηγμα απο τις απεριοριστες δυνατητες που εχει ο ελληνικος λαος!!! Ναι φιλε μου,οι ευχες αυτες ενεργοποιησαν-εστω και ευκαιριακα μονο μια απο τις δεκαδες μην πω εκατονταδες -πως να τις πω τωρα ,,υπεροντοτητες ; βαλτε οτι θελετε μετα εσεις -
...που φτιαχτηκαν απο τον λαο μας χιλιαδες χρονια πριν και συνεχιζουν να φτιαχνονται μεχρι σημερα ,,,,,,
εχουμε το πλεονεκτημα γιατι ειμαστε οι παλαιοτεροι ολων!!!
-Το θεμα ειναι να ειμαστε ενωμενοι καιολα θα γινουνε!
-
περιμενω την αρχη να την κανει το παπαδαριο του Αγιου Ορους εχουν τις τελετουργιες -και μαλιστα βαρβατες , εχουν τις προσευχες ,τις επικλησεις,, ειναι ολα γραμμενα
χαρτι και καλαμαρι,
περιμενω να οπλισουν πρωτοι αυτοι και οποιον παρει ο χαρος,,,εμ ο Αγιος ηθελα να πω,,χαχχαχαχ
Κατα την γνωμη μου τους εχουν χαλαρα ολους χωρις βοηθεια απο τους λεγομενους Εθνικους που κατα την γνωμη μου εχουν πιο δυσκολο εργο γιατι πρεπει να ξυπνησουν ξεχασμενες λατρειες ,δυσκολα πραμματα.....

Γνωριζοντας -και το γνωριζουν και αυτοι βεβαια -πως για να κατακτησεις τον ελληνα πρεπει πρωτα να κατακτησεις τους θεους του η εστω να τους εξευμενησεις οπως εκαναν και οι ρωμαιοι μην το ξεχναμε αυτο, αδελφια-ειμαι βεβαιος οτι θα κανουν μια τρυπα στο νερο δεν νικιωμαστε αδελφια με τιποτα οτι και να κανουν ,,,,
εμεις δεν ειμαστε Γιουκοσλαβια ,ενα τεχνιτο κρατος ,ουτε Συρια ειμαστε ουτε Μαροκο ουτε κατι κρατη της πλακας,,
πως να το πω αλλιως, εχουμε βαρια φανελα δεν μασαμε και δεν μας ακουμπανε οσο και να προσπαθουν
Η Παναγια μας βοηθαει οι Αγιοι μας και στην αναγκη εχουμε καβα και τους παλιους θεους...
Αυτοι τι εχουν?..,,

,,και παλι ενα μεγαλο μπραβο για τa γραφομενα σου μποτιλια,,

ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ είπε...

@ Μποτίλια

περιμένω το σκάιπ σου για την εκπομπη

@ Πανδαρο

Πραγματικά με εντυπωσίασε το σκεπτικό σου, τελικά είμαστε πολλοί με όμοιες σκέψεις...Όλο το σκηνικό που περιγράφεις θυμίζει την κατάκτηση του euro το 2004, απλώς επειδή εμείς το γουστάραμε...έγιναν αυτά που έπρεπε για να το πάρουμε. Συμφωνώ απολύτως αδερφέ. Ώρα να κάνουμε πάλι το θαύμα μας...ή μάλλον τα θαύματα μας...

PANDAROS είπε...

,,αχχαχαχα ναι φιλε μου , το 2004 ημουν στην αιγινα τοτε στο εξοχικο μου
και ξαφνικα στις 12 το μεσημερι την μερα του τελικου αρχισαν να βαρανε η καμπανες σε ολες τις εκκλησιες της αιγινας πηγα και ρωτησα τον παπα της Αγιας κυριακης[που ειναι ακριβως διπλα μου] και ειπε οτιο χριστοδουλος ειχε δωσει εντολη σε ολο το παπαδαριο της ελλαδας να κανει λειτανιες και προσευχες στην Παναγια για να παρει η ομαδαρα την κουπα!!!

εσεις τι νομιζεται ρε, οτι την κουπα την πηρε ο ο γιγαντας ο Καρα και ο τσολιας ο δελλας?χαχαχαχχαχ
εδω ρε σεις βαραγανε οι τσεχοι και καποια ανωτερη δυναμη τραβουσε τα δοκαρια!!!!!3 ειχαν!! και ειχαν χασει 100 ευκαιρες ο νικοπολιδης επιανεστην εξοδο αερα και κοιταγε την μπαλιτσα αβοηθητος να μπαινει μεσα και ξαφνικα αναπηδουσε στο χορτο και εβγαινει εξω σαν να την επρωχνε ενα αορατο χερι,!!!,,χχαχαχα και στην τελευταια Φαση του ενας Αγγελος εκανε το κορνερ και ενας αλλος Αγγελος το καρφωσε !!!-ετσι για να μαθουν ολοι ποιοι καθαρισαν το ματσακι,,

Θα με ρωτησει κανεις τι πηνεις ρε και δεν μας δινεις?χαχαχχα Ασχολουνται οι Αγγελοι, και δεν ξερω ποιες αλλες δυναμεις, με το ποδοσφαιρο?.Ααχολουνται αδελφια με οτι τους πει το παπαδαριο!..ειναι καλοι επαγγελματιες δεν διαχωριζουν τις δουλειες και λενε''' αυτη μου κανει και αυτη μου ξινιζει'''
...γιαυτο σας λεω φιλοι τους εχουμε ανετα τους ιλλομινατομασονοτετοιους, αρκει να ειμαστε ενωμενοι και αν εχουμε πιστη στο πεπρωμενο μας,,




..

Ανώνυμος είπε...

Συν Αθηνά φίλε Πάνδαρε, συν Αθηνά!

Και μία ενδιαφέρουσα υποσημείωση: Το νοητικό δίκτυο που περιγράφει ο Εργ ότι χρησιμοποιούμε, πόσο σίγουροι είμαστε πως δεν ήταν προϋπάρχον (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, υπάρχουν πολλοί πιθανοί κατασκευαστές);

Δράκοντας είπε...

Αγαπητέ μου φίλε, το κείμενό σου με βρίσκει να συμφωνώ στα πλείστα των λεγομένων σου.

θα σταθώ όμως στην διαπίστωση σου ότι ο στόχος όλου αυτού του συρφετού των οργανώσεων μαϊμού και της θρησκευτικής και πολιτικής εξουσίας που κατευθύνεται από εγχώρια και ξένα κέντρα μυστικών υπηρεσιών έχει ένα και μόνο στόχο: Την διάλυση της Ελλάδας, και την δημιουργία προϋποθέσεων που θα μας οδηγήσουν σε ένα νέο εμφύλιο.

Κόμματα τύπου ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ακροαριστερά και ακροδεξιά μορφώματα) που από την ανυπαρξία έφτασαν να αποτελούν πολιτική πρόταση διακυβέρνησης δείχνουν ποιος τι και γιατί δεν θέλει την Ελλάδα ενωμένη.

Σύντομα η Ελλάδα παραδομένη και οικονομικά εξαθλιωμένη με εκατομμύρια ισλαμιστών (πολλοί από τους οποίους είναι φανατικοί φονταμενταλιστές)και πλείστων άλλων εθνοτήτων στο εσωτερικό της δύσκολα θα αποφύγει τα χειρότερα που δυστυχώς είναι ακόμα μπροστά μας.

Καλό κουράγιο σε όλους μας.

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.eu/2012/09/h-diethnis-ton-agoron-echei-pontarei-sto-islam-ta-resta-ths/

Ανώνυμος είπε...

Επεισοδιακή η πορεία των μουσουλμάνων στην Ομόνοια - Συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ και έσπασαν καταστήματα και αυτοκίνητα!!!

http://www.newsit.gr//default.php?pname=Article&art_id=164193&catid=3

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ colaphus

Αγαπητέ φίλε,
ξάχασα στην προηγούμενη τοποθέτηση να σού ζητήσω μια παράκληση, παρόλο που επί τού θέματος αυτού δεν μού πέφτει λόγος, αλλά μια και έτυχε να το αναφέρεις:
Σε παρακαλώ θερμά, να μην παρενοχλείς την σύζυγό σου με το μπλογκ σου. Σαν σχετικά παλιός μπλόγκερ, αλλά και επί 33 χρόνια παντρεμένος, θεωρώ σκόπιμο, ότι αποστολή μας είναι να υπεραγαπούμε τις συζύγους μας και να τις φροντίζουμε με όλα τα παρεχόμενα μέσα σαν μικρά παιδιά.
Κατά τα άλλα ισχύει και γι' αυτές η αρχή τής καθολικής εκκλησίας όσο αφορά τον πάπα: "Πρώτος μεταξύ ίσων", δια τής μεθόδου τής γάτας.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ Πρώτος(η), δεύτερος και τρίτος ανώνυμος(η)

Τα σχόλια σας θα αναρτηθούν στην συνέχεια τής πραγματείας επί τού θέματος και θα τοποθετηθώ σε αυτά εκεί.


@ ΑΟΡΑΤΟS

Φίλτατε,
δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι οι μετανάστες αποτελούν τμήμα τού Ελληνικού λαού.
Ζω ως μετανάστης στην Γερμανία επί σαράντα έτη, μέλος τού γερμανικού λαού όμως δεν θα γίνω ποτέ, ούτε με σφαίρες.
Πλην όμως και οι μετανάστες είναι άνθρωποι. Και αυτό ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Άρα στην περίπτωσή τους επιβάλλεται ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όποιος αμφισβητεί αυτήν την αρχή είναι ρατσιστής και τίθεται αυτοδικαίως εκτός ορίων του Ελληνικού Ανθρωπιστικού Πνεύματος.

Απόψει το βράδυ σου αποστέλλω μέιλ με την διεύθυνσή μου στο skype. Για μια ακόμη φορά θερμά ευχαριστώ για την πρόσκληση.


@ Μάγια η Μέλισσα

Αγαπητή φίλη,
βεβαίως αναγνωρίζω μια διαχρινικότητα στην λειτουργεία των συμβόλων. Στο συγκεκριμένο όμως συσχετισμό που καταθέτεις, αδυνατώ να αναγνωρίσω, πού αυτός εκδηλώνεται, καθ' ότι ο μύθος - ενώ αναφέρεται σε κάποια μυθικά γογονότα - δεν φέρει συγκεκριμένο χρονικό προσδιορισμό. Ίσως με κάποιες περισσότερες επεξηγήσεις από εσένα μπορέσω να κατανοήσω πού βρίσκονται οι ομοιότητες, στις οποίες αναφέρθηκες.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ PANDAROS

Αδελφέ,
αναφορικά με το θαύμα συμφωνώ πλήρως.
Διαφωνώ ριζικά με την αξιολόγηση, στην οποία προβαίνεις, αναφορικά με την ορθόδοξο χριστιανική εκκλησία και τούς "εθνικούς".
Θεωρώ, ότι η εκκλησία είναι έντονα ετερόκλητη και λειτουργούν εντός αυτής διαχρονικά ριζικά αλληλοσυγκρουόμενες κατευθύνσεις.
Πολλές φορές έτυχε Μεγάλοι Άγιοι να καταδιωχθούν βάναυσα από το εκκλησιαστικό κατεστημένο, όπως ο Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής, ενώπιον τού οποίου με ευλάβεια υποκλείνομαι καίτοι δεν τυγχάνω χριστιανός.
Περί τεκτονισμού πληροφορήθηκα για πρώτη φορά από τα βιβλία τού ηγουμένου αρχιμανδρίτου Χαραλάμου Βασιλοπούλου, τον οποίον δολοφόνησαν και τον οποίον ευγνωμονώ.
Όσο αφορά τούς λεγόμενους "εθνικούς", αυτοί είναι στην συντριπτική πλειοψηφία τους τέκτονες, άρα επικίνδυνοι. Δες: περιοδικό "Ιχώρ", περιοδικό "Δαυλός", "Ιδεοθέατρον". Ο μακαρίτης Ιωάννης Φουράκης προέβη σε βαρύτατες καταγγελίες όλων αυτών, τις οποίες αυτοί άφησαν - γι ευνόητους λόγους - αναπάντητες.

Θεωρώ σκόπιμο να επιδιώκουμε έρευνα σε βάθος για όλα και να μην γενικεύουμε αβασάνιστα.
Ο καταγγελτικός λόγος προϋποθέτει ΑΚΡΙΒΕΙΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. Σε αντίθετη περίπτωση παρέχουμε πυρά στούς αντιπάλους.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ Δράκοντας

Οπωσδήποτε, η υποτίμηση τού ισλαμικού κινδύνου είναι σήμερα εγκληματική.
Πολύ περισσότερο εγκληματική όμως είναι η αποσπασματική της αντιμετώπιση, χωρίς αυτή να τοποθετείται στα πλαίσια που αυτή λειτουργεί. Το αποτέλεσμα μιάς τέτοιας πρακτικής είναι να σπρώχνονται όλοι οι Μουσουλμάνοι στην αγκαλιά τής σαρία, ώστε να ενισχύεται η σύγκρουση. Αυτό ακριβώς επιδιώκει κατ' εντολή των "πεφωτισμένων" η φαιά κόπρος.
Επί τού θέματος προκύπτουν σοβαρά ζητήματα στρατηγικής και τακτικής, στα οποία θα αναφερθώ στην συνέχεια τής ανάρτησης.


@ προτελευταίος Ανώνυμος

Το άρθρο τού Θράκα στο Τρωκτικό είναι αναμφίβολα ενδιαφέρον, αλλά θέτει πληθώρα ιστορικών ζητημάτων, ώστε να μην χωρά μια τοποθέτση σχετικά σε σχόλιο. Αναφορικά με αυτά υπάρχουν και άλλα πονήματα.
Σε αυτά τα θέματα εκπροσωπώ τελείως προσωπικές θέσεις, τις οποίες παρουσιάζω και επεξεργάζομαι βαθμηδόν εδώ. Όσοι παρακολουθούν σχετικά με συστηματικό τρόπο
τα εδώ γραφόμενα, νομίζω ότι μπορούν να διακρίνουν ενδιαμέσως τουλάχιστον το περίγραμμα.


@ τελευταίος ανώνυμος

Αυτά είναι αναμενόμενα και πέφτουν σαν ώριμα φρούτα.
Τα έχω θέσει εδώ και χρόνια, άλλο εάν κάποιοι έρχονται εκ των υστέρων για να πουλήσουν οπώρες στον μανάβη.
Εάν οι κ.κ. νομίζουν, ότι το θέμα θα λύθεί σπρώχνοντας όλους τούς μουσουλμάνους στην αγκαλιά τής σαρία, ας επιλέξουν άλλους αφελείς για "εθνική ηθική διαπαιδαγώγηση".
Είμαι εδώ και σαράντα χρόνια ενεργώς ενταγμένος στο λαϊκό - πατριωτικό κίνημα, ώστε να να μην καταπίνω μασημένες σαχλαμάρες άλλων ΑΣΧΕΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

όπως πολύ σωστά λες "40 χρόνια στη Γερμανία δεν νοιώθω ούτε είμαι Γερμανός"

έτσι λοιπόν και οι μουσουλμάνοι ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΙ

άλλωστε η χώρα αυτή απελευθερώθηκε από μωαμεθανοκρατία

Ανώνυμος είπε...

Δεν λυγάνε τα ξεράδια και πονάνε τα ρημάδια
κούτσα μια και κούτσα δυο στης ζωής το ρημαδιό
Μεροδούλι ξενοδούλι δέρναν ούλοι οι αφέντες δούλοι
ούλοι δούλοι αφεντικό και μ' αφήναν νηστικό
και μ' αφήναν νηστικό

Ανωχώρι κατωχώρι ανηφόρι κατηφόρι
και με κάμα και βροχή ώσπου μου 'βγαινε η ψυχή
Είκοσι χρονώ γομάρι σήκωσα όλο το νταμάρι
κι έχτισα στην εμπασιά του χωριού την εκκλησιά
του χωριού την εκκλησιά

Άιντε θύμα... άιντε ψώνιο... άιντε σύμβολο αιώνιο
αν ξυπνήσεις μονομιάς θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς
θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς

Και ζευγάρι με το βόδι άλλο μπόι κι άλλο πόδι
όργωνα στα ρέματα τ αφεντός τα στρέμματα
Και στον πόλεμο όλα για όλα κουβαλούσα πολυβόλα
να σκοτώνονται οι λαοί για τ' αφέντη το φαΐ
για τ' αφέντη το φαί

Άιντε θύμα... άιντε ψώνιο...

Koίτα οι άλλοι έχουν κινήσει έχει η πλάση κοκκινίσει
άλλος ήλιος έχει βγει σ' άλλη θάλασσα άλλη γη


Αγαπητέ Μποτίλια, οι στίχοι του Βάρναλη με την θεϊκή φωνή του αξέχαστου Ξυλούρη, ειδικά αυτή την εποχή είναι το απόλυτο εργαλείο... για την υπέρτατη δόνηση και ενεργοποίηση του συλλογικού ασυνειδήτου του λαού μας.

Μπορεί όπως γράφεις, κάποιοι να καθορίζουν τις εξελίξεις σύμφωνα με τα γούστα... και τα συμφέροντα τους, ωστόσο κανένας μα κανένας δεν μπορεί πραγματικά να γνωρίζει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και τί είδους αποτέλεσμα θα έχουν οι εξελίξεις αυτές...
Ο μόνος που γνωρίζει είναι ο θεός!

Mara

Ανώνυμος είπε...

Μποτίλια,

Με δουλεύεις μου φαίνεται. Εκεί που λέω «τώρα δεν γίνεται να συμπέσουν τα θέματα με τον Μποτίλια», γιατί επιτέλους τελειώνω μια δουλειά που έγραφα από την άνοιξη ουσιαστικά, πριν και ξεκινήσω το μπλογκ, και το μετουσιώνω σε μία σειρά άρθρων, νάτος, τσουπ. Το σχόλιο που συμπυκνώνει το τι θα πραγματεύονται τα επόμενα άρθρα μου.

Ρε, καμιά κρυφή κάμερα έχεις στο γραφείο μου;

:)

Ανώνυμος είπε...

"Every last traitorous soul shall fall."

http://www.youtube.com/watch?v=nX0lQaXaGGU&feature=related

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ ανώνυμος

Μήπως διαβάζεις λίγο επιλεκτικά, δηλαδή αυτά που προτιμάς και τα υπόλοιπα τα ρίχνεις κάτω από το χαλί;
Αυτό που έγραψα, ότι δεν αισθάνομαι γερμανός, σού άρεσε και το είδες. Το "έτσι λοιπον" είμαι παρείσακτος, από πού το συμπέρανες;
Τα ανθρώπινα δικαιώματα που ανέφερα, τα προσπέρασες. Δεν σού κάθονται, διότι δεν συνάδουν με τα ρόπαλα των ξυρισμένων κεφαλιών.
Κατά τα άλλα νομίζεις, ότι κάνεις συζήτηση. Ότι προβάλεις "επιχειρήματα".
Η συζητήσεις δεν γίνονται επιλεκτικά, με στόχο να διαστρεβλώσουμε αυτά που λέει η άλλη πλευρά. Ή αναφερόμαστε στα επιχειρήματα που ετέθησαν και προσπαθούμε να τα ανατρέψουμε με αντεπιχειρήματα, ή δουλευόμαστε.
Όταν σκάνε τα ρόπαλα στην ράχη ανυπεράστιστων έγινες δικαστής και δήμιος για να τιμωρήσεις "αντιπροσωπευτικά" άλλους για εγκλήματα που διέπραξαν άλλοι, επειδή αυτοί τυχαίνει να έχουν το ίδιο χρώμα δέρματος, ή ίδια εθνοτική προέλευση; Εάν αυτό δεν είναι ρατσισμός και καήθεια, που στο τέλος θα κληθεί να την πληρώσει όλος ο Ελληνικός λαός, εφόσον σπρώχνετε όλους τους μετανάστες στην επηροή τής σαρίας, τότε πες μου εσύ τι είναι.
Και τού "παρείσακτος" τι έπεται; Η βίαιη έξωση με αντιποίηση αρχής;
Και πιστεύεις, ότι μπορείς να πουλήσεις αυτήν την σαβούρα σε μένα με στήριξη στα δικά μου λόγια;

Εάν διαβάσεις προσεκτικά την ανάρτηση, ίσως διαπιστώσεις ότι δεν πριμοδοτώ την ανεξέλεγκτη φυσική βία.
Και οι εγχειρήσεις δεν γίνονται με τον γκασμά. Διότι είναι τελείως άλλο, το να αναλάβει το κράτος με τις υπηρεσίες που διαθέτει την έντεχνη εξόντωση των πρακτόρων τής σαρία, ώστε εν πρώτοις να ελεγχθεί η κατάσταση από έκτροπα και άλλο να σκάνε τα ρόπαλα των ξυρισμένων κεφαλιών στις ράχες ανυπεράσπιστων ανθρώπων.
Ακόμη δεν θα σού πω πώς ονομάζεται το πρώτο και πως το δεύτερο.

Ανώνυμος είπε...

Οι "ανώνυμοι", που δεν τολμούν να σχολιάσουν "επώνυμα" εδώ, αλλά προτιμούν να φανατίζουν αλλού, αντικατοπτρίζουν τον φανατισμό που κουβαλάνε τα ξυρισμένα κεφάλια, εντέχνως καλυμμένα κάτω από τον μανδύα του "μεγαλοπατριώτη".

Θα μου πεις πάντα έτσι ήταν, αλλά μέχρι να εκδηλωθεί ο φορέας που θα κάλυπτε τον φανατισμό τους, το έπαιζαν μετριοπαθείς.

Ακόμα και σήμερα, λένε ότι όλοι θα κριθούν στην πορεία, λες και δεν υπάρχουν προφανή δείγματα της αγυρτίας του φορέα που υποστηρίζουν.

Αγαπητέ μποτίλια, δεν πρόκειται ποτέ να αντιπαρατεθούν με επιχειρήματα, διότι ούτε τα ανέχονται αλλά και ούτε εξυπηρετούν το μίσος και τον φανατισμό που αντιπροσωπεύουν.

Ανώνυμος είπε...

πλακώσαν και οι εφεδρείες απευθείας από το ιντιμέντια

Ανώνυμος είπε...

εν πάσει περιπτώσει αγαπητέ Μποτίλια εδώ λήγει η διαδικτυακή μας σχέση

δεν σου κρατώ κακία για τους χαρακτηρισμούς, εσένα ειδικά.

παρείσακτος δεν είσαι εσύ, εδώ υπήρξε παρανόηση, αλλά δεν είναι της παρούσης

νάσαι καλά!

καλή συνέχεια στη διεθνιστική πορεία!

mnk είπε...


Ο δικηγόρος του διαβόλου ερωτά:

1)Είμαστε α)σε εμπόλεμη κατάσταση; β)υπό κατοχήν; γ)υπό καθεστώς εισβολής, εποίκισης, εξανδραποδισμού και γενοκτονίας σε εξέλιξη;

2)Στην περίπτωση που βρεθούμε σε κάποια απ' τις ανωτέρω καταστάσεις, ποια είναι η αρμόζουσα συμπεριφορα: α)εφαρμογή κανόνων αστικού δικαίου; β)αναμονή κι υπομονή μέχρι να βάλουμε στο χέρι τους ηθικούς αυτουργούς/υποκινητές/εντολοδότες; γ)σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω; δ)συλλογική άμυνα με κάθε μέσον;

(Ερώτηση προς άπαντες)

Ανώνυμος είπε...

Όσον αφορά τον ανώνυμο που χρησιμοποιεί ως επιχείρημα το ιντυμίντια, θα του έλεγα ότι με την απάντησή του επιβεβαιώνει την έλλειψη κάποιου επιχειρήματος για τον τρόπο που ερμηνεύει την ανάρτηση του μποτίλια.
Η δήλωση τύπου, όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας είναι ανθέλληνας, διεθνιστής και λοιπά εδώδιμα αποικιακά, είναι μία τακτική βολικού χαρακτηρισμού προκειμένου να αποφευχθεί αντιπαράθεση που πιθανότατα θα εμπεριέχει και κοινές πρακτικές.
Στην περίπτωση που είναι ο ίδιος ανώνυμος με τον από κάτω, αυτό σημαίνει ότι γνωρίζονται με τον μποτίλια οπότε και δεν με αφορά.

Ανώνυμος είπε...

@mnk

Δεν χρειάζεται να γίνεις δικηγόρος του διαβόλου για να ρωτήσεις, και να πάρεις απάντηση, σε κάτι που υφίσταται.
Στο πρώτο ερώτημα πιστεύω ότι ισχύουν και τα τρία σε διαφορετικές μορφές αλλά με στόχο εμάς.
Στο δεύτερο ερώτημα απαντώ αντίστοιχα:
α)πλάκα κάνεις,
β)ίσως σε ένα σοβαρό κράτος, με την διαφορά ότι δεν θα άφηνε να εξελιχθεί σε τόσο μείζον πρόβλημα,
γ)αυτή η λύση αφορά το ιντυμίντια και τις συνιστώσες που ο ανώνυμος τσουβαλιάζει
δ)εδώ που φθάσαμε είναι απαραίτητη, αλλά σηκώνει μεγάλη κουβέντα το εάν πρέπει, και ποιος θα ηγείται σε αυτήν την ενέργεια.
Η συλλογική άμυνα εάν προερχόταν από το κράτος, θα είχε συμπαραστάτες την πλειοψηφία των πολιτών.
Από την στιγμή όμως που το κράτος είναι απών, δεν σημαίνει ότι οι κάθε τυχάρπαστοι, προσωπική μου άποψη, δικαιούνται να τραβήξουν μπροστά και οι υπόλοιποι να ακολουθούμε δίνοντάς τους αρμοδιότητες και δικαιοδοσίες που ούτε τις αξίζουν αλλά ούτε θα τις διαχειρισθούν προς όφελος του συνόλου.
Εάν μπορούσε να σχηματοποιηθεί συλλογική άμυνα εκ των ενόντων (των ίδιων των πολιτών), που θα ενεργούσε και ως μέτρο πίεσης προς το κράτος, θα ήταν ίσως το καλύτερο.
Επειδή όμως, η πλειοψηφία κοιμάται τον ύπνο του φοβισμένου και του λοβοτημένου, μένει ερώτημα που σηκώνει κουβέντα και χαίρομαι που την ανοίγεις, αρκεί να μην ενοχλεί τον μποτίλια.

mnk είπε...


@ Ανώνυμε,
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Θα θέσω άλλο ένα υποθετικό ερώτημα, προς άπαντες:

Αν (υποθετικώς) κατά την διάρκεια της γερμανικής κατοχής δεν δρούσε καμία άλλη αντιστασιακή οργάνωση πλην της οργάνωσης Χ, ποιά θα ήταν η πρέπουσα συμπεριφορά για έναν ειλικρινή πατριώτη: α)να συμμαχήσει με την Χ και να συνδράμει στις ενέργειές της, έστω εν αναμονή σχηματισμού άλλης περισσότερο οικείας ιδεολογικά αντιστασιακής οργάνωσης; β)να απέχει από κάθε οργανωμένη (ή μη οργανωμένη) πράξη αντίστασης, εν αναμονή σχηματισμού άλλης περισσότερο οικείας ιδεολογικά αντιστασιακής οργάνωσης;

mnk είπε...


Υ.Γ. Αν ο Πελαγοφύαλος ενοχλείται από την παράθεση αυτών των ερωτημάτων (που δεν το νομίζω):
1)Θα ήταν ανακόλουθος με τον εαυτό του.
2)Δεν έχει παρά να το δηλώσει. ;)

PANDAROS είπε...

Αδελφια
εχω την εντυπωση πως ο σκοπος του μποτιλια -συμφωνα μετα γραφομενα του παντα- δεν ειναι ο διχασμος των ελληνων.....σε ασπρους και μαυρους

Αλλο, λιωσιμο ολοι οι ξενοι και κυριως οι μουσουλμανοι και αλλο ο σεβασμος των ανθρωπινων δικαωματων ,,,,
δεν μπορουμε να βρουμε ακρη καπου στην μεση? γιατι να υπαρχει το διπολο καλο- κακο?
ετσι οπως παμε σε λιγακι -γιατι προβλεπω πως θα ειναι λιγα τα ψωμια του Σαμαρα - θα εχουμε κυβερνηση ΑΛΕΞΗ με αξιωματικη αντιπολιτευση τον,,,,ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ!!!!εκει παει η δουλεια

βεβαια ολοι εχουν δικιο αναλογα με την σκοπια που το βλεπεις ,,,οι αριστεροι προτασουν τον διεθνισμο και τα δικαιωματα της εργατικης
ταξης ,,,και οι ακροδεξιοι προτασουν τα δικαιωματα των ελληνων εις βαρος των ανθρωπων αυτων που ηρθαν [ετσω και με καταχθονιο τροπο]
σε αυτην την πολυπαθη χωρα.]
-Συμφωνω με ολους εσας ,οταν λετε οτι λογω θρησκειας, αυτα τα ατομα δεν θα ειναι ποτε κοντα στον ελληνικο τροπο σκεψης
αλλα μηπως πρεπει να τονισουμε γιατι το επισημο κρατος δεν κανει τιποτα για να ενσωματωσει ηδη απο το δημοτικο σχολειο την ελληνικη παιδεια-αν υπαρχει πλεον αυτη στα σχολεια μας-
στα παιδια αυτα?
-μολις μαθουν τα ηθη και τα εθιμα μας ,πολλα παιδια -δεν εχω την απαιτηση για ολα -θα συμβιωσουν αρμονικα μαζι μας γιατι αν τα εχουμε στο φτυσιμο θα μας φτυσουν στο μελλον και αυτα,,
Η ακρα δεξια εκει πονταρει αδελφια ,στην ηθελημενη ανυπαρξια?-ειμαι βεβαιος γιαυτο - του κρατους...
εχω την αισθηση οτι οι σκοτεινες δυναμεις την πατροναρουν για να μαντρωσουν EKEI καθε πατριωτικο στοιχειο

ακριβως τα ιδια γινεται στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ ,,,προσπαθουν να μαντρωσουν καθε ριζοσπαστικο στοιχειο της χωρας μας σε αυτην την παραταξη
τα εχουν υπολογισει ολα τα λαμογια της νεας ταξης, πονταρισαν στο ασπρο -μαυρο
΄΄΄΄ολα εμεις και τιποτα εσεις,
σας στελνουμε στα ακρα να σας ελεγχουμε, και αν δεν μπορεσουμε για διαφορους λογους΄, βαραμε και εναν εμφυλιο για να κουμπωσει η δουλεια,,,σας εχουμε του χεριου μας,΄΄΄΄αυτα λενε και γελανε τα λαμογια
να γελασω και εγω τωρα?,,χαχαχχαχαχαχχαχα Ξεχασατε το zero αρχιολαμογια που αυτο παιρνει ολο το χαρτι!!!!

πισω εχει η αχλαδα την ουρα μαγκες της νεας ταξης,,,λογαριαζεται χωρις τον ξενοδοχο που στην περιπτωση αυτη ειναι ο ελληνικος λαος,οσο και να προσπαθησετε η συμπονια των ελληνων στον αδυναμο ανθρωπο ειναι ακομη εδω , μπροστα σας!!!!

πονταρουμε λοιπον στο zero και θα σας παρουε τα σωβρακα ,
Η Παναγια ειναι μαζι μας παρολο που την καντηλιαζουμε καθε μερα[οπως καιτην μανουλα μας βεβαια απο αγαπη φυσικα..χαχαχχα,,,] αυτη εκει βραχος,,,διπλα μας σαν την μανουλα μας ,δεν αλλαζει στρατοπεδο ,,θα τους λιωσει, αν μας ακουμπησουν, και το ξερουν καλα αυτο, τα αρχιλαμογια


ΦΩΤΕΙΝΗ είπε...

Καλησπέρα !πιστευω πώς σε ολα τα ερωτήματα ο Μποτίλιας εχει απαντήσει στην ανάρτησή του[μάλλον ειχε προλάβει την οποια δημιουργία ερωτημάτων]!
Αγαπητή μου m.n.k η απάντηση σε ολα τα ερωτήματά σου ειναι αυτονόητη[ποτέ "σφαξεμε Αγα να αγιάσω..ποτέεε!!]..θά αμυνθούμε,αφου εχουμε εξαντλήσει ολα τα υπόλοιπα!αλλά πως;,οπως τονίζει ο Μποτίλιας και ειναι και η δική μου αποψη.."Εφόσον όμως αυτό δεν είναι δυνατόν να παρακαμφθεί, αυτή η ανταπόκρισή μας δεν είναι ορθόν να διακατέχεται από μίσος.
Ακόμη και για τα τέρατα προσευχόμεθα."
Θα αμυνθούμε mnk μου,αλλα χωρις το μίσος να αγγίξει την ψυχή μας,ωστε μετα οσοι επιζησουν να μπορουν να δουν το φως!Θα αμυνθουμε,σαν Ελληνες κι η Παναγια μαζί μας[που λεει κι ο πιο πάνω σχολιαστής]

Ανώνυμος είπε...

@ mnk

Θα προσπαθήσω να προσεγγίσω και όχι να απαντήσω, το ερώτημά σου δεδομένου του ότι απαντήσεις σε υποθέσεις, και μάλιστα σε παρελθόντα χρόνο, σε καμμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν τον ενεστώτα χρόνο, ούτε τις εν γένει συνθήκες και σε καμμία περίπτωση δε ανθρώπους και νοοτροπίες.
Οι διαφορές σε μία τέτοια προσέγγιση, αντιλαμβάνεσαι ότι είναι πολύ μεγάλες.

Εάν λοιπόν κατά την γερμανική κατοχή, δρούσε μία και μόνο αντιστασιακή οργάνωση, και εάν δεν είχε ως προμετωπίδα την όποια ιδεολογική σημαία, η πρέπουσα συμπεριφορά ενός ειλικρινή πατριώτη θα ήταν:
α)η σύνταξη μαζί της, με σκοπό την βέλτιστη συσσώρευση δύναμης.
β)η δημιουργία διάσπαρτων πυρήνων με κοινούς στόχους και συντονισμό, εάν και εφόσον το απαιτούν οι συνθήκες, με σκοπό την βέλτιστη ευελιξία.
Δεν αναφέρω άλλα, διότι δεν έχω τις γνώσεις.

Όποιος περιμένει να σχηματισθεί ιδεολογικά προσκείμενη οργάνωση στα «πιστεύω» του, μπορεί να κρυφθεί μέχρι να περάσει το «κακό», ή να γίνει δωσίλογος.
Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια, η οργάνωση να αποτελείται από καθαρούς αγωνιστές και όχι από επιτήδειους μεταπράτες.
Η ιστορία μας διδάσκει, ότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο στην δημιουργία αντίστασης, αλλά στην διαχείρηση των αποτελεσμάτων της, όσο αυτή μεγαλώνει και δυναμώνει.
Άρα, το πρόβλημα έγκειται στην όσο το δυνατόν καλύτερη και ευκρινέστερη κατανόηση του παρελθόντος, όσον αφορά αίτια και αποτελέσματα, καθώς και την καθαρή σκέψη και πράξη όταν αυτή χρειασθεί άμεσα.

Επαναλαμβάνω ότι οι σημερινές συνθήκες και όσον αφορά τα άιτια αλλά και όσον αφορά την αντίληψη και την βούληση της πλειοψηφίας, απέχει μακράν από την κατοχή του 40.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ Ανώνυμος (περί τέλους διαδικτυακής συνεργασίας και λοιπά)

Εκλεκτή μου φίλη:

Σχολιάζεις σε αυτήν την σελίδα εδώ και χρόνια, άρα την γνωρίζεις καλώς, ως και την γενικότερη διαδικτυακή παρουσία μου.
Οι σχολιασμοί σου υπήρξαν πάντοτε απέναντι στον γράφοντα πλήρεις συμπαθείας, φιλικότητος και εκτιμήσεως, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που προηγούνται στην παρούσα ανάρτηση. Άρα σού οφείλω προσωπικώς μεγάλες ευχαριστείες, εξίσου και για την προβολη που μού έχεις κάνεις στην σελίδα σου, αλλά και για την στήριξη που παρείχες στούς σχολιασμούς μου σε σελίδες μεγάλης επισκεψιμότητος.
Συχνά πρόβαλες ακόμη με παραπομπές περισσότερες αναρτήσεις μου σε άλλες σελίδες ωε υποδειγματικές επί συγκεκριμένων θεμάτων ή σε περιπτώσεις υιοθεσίας θεσεών μου από τρίτους τις οποίες πρόβαλλαν ως δικές τους, υιοθέτησες και πρόβαλλες στο παρελθόν επάξια δικές μου θέσεις αιχμής, που αντιφάσκουν κατάφωρα στον κοινωνικό μύθο, που εγώ αποκλειστικώς παρουσίασα.
Άρα δεν θα ήταν διόλου υπερβολική η εκτιμήσή μου, ότι εκ των πραγμάτων κατέστεις σημαντικός σύμμαχος και φίλη, με εξαίρετο εκφορά έναντι όσων προβάλλω.
Κατά συνέπεια εσύ οικοδόμησες όλη την βάση, ώστε να δικαιούμαι να σε θεωρώ σε διαδικτυακό επίπεδο πρόσωπο σημαντικότατο, όπως θεωρώ τούς στενούς μου φίλους και φίλες εκτός εικονικής πραγματικότητος και κάποιους εκ των συγγενών μου.
Πλην όμως η όλη ιστορία περιέχει δύο μαγάλα αγκάθια:
1. Δεν επιτρέπεται να προβούμε σε προσωποληψία. Αυτό θα ήταν προσβλητικό έναντι τής ωριμότητός, αλλά και των διαθέσεών μας.
2. Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο σχόλιο, βρισκόμαστε σε πόλεμο, άρα ισχύει καθεστώς εκτάκτου ανάγκης.
Αυτά δεν επιτρέπεται βεβαίως να σημαίνουν, ότι καθίστανται οι φίλοι μας "αναλώσιμοι" έναντι σκοπιμοτήτων. Τουναντίον, με βάση την αρχή "Προασπίζεσθαι τούς ενομοτάρχας" απαιτείται να υπεραμυνώμεθα αυτών ανεξαρτήτως κόστους.

Συνεχίζεται...

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Συνέχεια προηγούμενου.

Αφού λοιπόν γνωρίζεις πολύ καλά τα δεδομένα αυτής τής σελίδας, ότι ουδέποτε μέχρι σήμερα - με εξαίρεση το πρότελευταίο σχόλιό μου σε απάντηση τού δικού σου σχολίου - προέβην στο παρελθόν σε προσωπικές αντεκλήσεις.
Δεν συμμετέχω στο διαδίκτυο για να χαλάω την ζαχαρένια μου, ΕΧΩ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, και διαθέτω όλην την άνεση, ώστε να δύναμαι να χειρίζομαι τα θέματα που αναφέρομαι επαρκώς και - κατά την εκτίμησή μου - αποτελεσματικώς, χωρίς να υφίσταται ανάγκη να προσβάλω κανένα επί προσωπικού.
Αυτή όμως η πρακτική - δυστυχώς ως προς την δική σου εκτίμηση, αλλά ευτυχώς ως προς την δική μου - δεν μπορεί να ισχύσει στην δική σου περίπτωση. Είτε το επιθυμώ είτε όχι, οφείλω να σε ραπίσω από συμπάθεια, εκτίμηση και βαθύτατο αίσθημα αλληλεγγύης.
Ο Άγιος Πατήρ έστρεψε στην προσοχή μας, ότι "τα αμαρτήματα διαπράττονται λόγω, έργω, ή διανοία". Και η λεκτική χρήση των ροπάλων, ιδιαιτέρως στην δημόσια εκφορά, καθίσταται το ίδιο βιαία όσον και η σιδηρά τοιαύτη.
Και επειδή ισχύει το "ρόπαλον έδωκες, ρόπαλον θα λάβεις" ως συμπαντικός νόμος αμοιβαιότητος, ιδιαίτερα στην περίπτωση, που η βία εξασκείται αδιακρίτως και αδίκως ως πώρωσις, οφείλω να παρέμβω μέ τα παρεχόμενα μέσα, έστω κι αν έχω προσωπικό κόστος.
Επειδή ποτέ δεν μπορώ να αμφισβητήσω, ότι είσαι άνθρωπος καλής θελήσεως, οφείλω να σε υπερασπισθώ τελείως διαφορετικά από τον τρόπο με τον οποίον χειρίζομαι και θα χειρισθώ τούς ιθύνοντες, τού πολιτικού χώρου με τον οποίον συντάσσεσαι.
Αυτούς τούς αφήνω στο έλεος τού συμπαντικού νόμου τής αμοιβαιότητος των ροπάλων. Προσωπικά αρνούμαι να κρατήσω ρόπαλον εναντίον ουδενός. Εγκαλώ τον Νού, όστις είναι το ισχυρότερον όλων των όπλων, εξού και ο εντοπισμός μου, ότι ουδέν υφίσταται πλέον αδυσώπητον των μαθηματικών.

Συνεχίζεται...

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Συνέχεια τού προηγούμενου

Εκλεκτή φίλη μου:

Επίτρεψέ μου να παραθέσω ως σύντομη ανακεφαλαίωση τα μέτρα που κλιμάκωσα στην περίπτωσή σου, στην προσπάθειά μου να αντιπαρέλθω ενώπιόν σου στις προκείμενες επιλογές σου:
- Προ μηνών κατέθεσα σχόλιο σε ανάρτησή σου με την επισήμανση ότι ο πόλεμος αποτελεί ΤΕΧΝΗ, η οποία ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ.
Πολεμιστής είναι αυτός ο οποίος έχει πιεί ήδη τόνους βοθρόνερου στα έλη των πολεμικών διεργασιών. Η διοξίνη αποτελεί βασικό στοιχείο τού αίματός του. Αυτή τρομπάρεται από την καρδιά του, φιλτράρεται από τούς νεφρούς του και ζωογονεί βασικότατα όργανα τού σώματός του. Δεν μπορεί όμως να διέλθει δια τού αιθερικού κέντρου του λαιμού, ώστε να ανέλθει στην περιοχή εντός τού κρανίου. Η επίδρασή της στον εγκέφαλο προκαλεί βραχυκύκλωμα και μεταλλαγή λειτουργιών.
- Στο πρότελευταίο των επικριτικών σχολίων μου αυτής τής αναρτήσεως προέβην σε αναφορά, χωρίς να υποδεικνύω αμέσως τον αποδέκτη της, ότι η είσοδος στα επιτελικά γραφεία σχεδιασμού επιχειρήσεων δεν επιτρέπεται να είναι αποτέλεσμα αυθαιρέτου αποφάσεως, η οποία ελήφθη ευκαίρως ακαίρως.
Επειδή η google, ή ο όποιος μηχανισμός τής παγκοσμιοποίησης δίνει την ευκαιρία σε όποιον διαθέτει υπολογιστή και διαδικτυακή σύνδεση να φτιάξει ένα μπλογκ, ή επειδή έδρεψες χειρικρότημα από αφερέγγυους "καλοθελητές" (ή δεν σε προειδοποίησα εγκαίρως στην αλληλογραφία, ότι αυτοί που πάσχιζες να δικαιολογήσεις δεν εκπροσωπούσαν αυτό που ευαγγελίζοντο;) δεν επαρκεί ώστε να αισθάνεσαι καταξιωμένη, για να με εγκαλείς να προσέξω "το αστυνομικό δελτίο".
Δεν τυγχάνω ούτε αφελής, ούτε αδαής, ούτε πάσχω από έλλειψη ενημέρωσης.
Πολιτική, η οποία στηρίζεται αποκλειστικά στο αστυνομικό δελτίο, καθότι τα 2/3 των αναρτήσεων τού μπλογκ σου κατά την διάρκεια των τελευταίων μηνών παρήγαγανν κάποια μονοσήμαντη πλευρά τού αστυνομικού δελτίου, παρόλο που θεωρείς ότι προβάλεις τα "πιο σημαντικά" γεγονότα, είναι επιεικώς παιδαριώδης.
- Στο τελευταίο κατακριτικό πλέον σχόλιο μου χαρακτήρισα την πολιτική άκριτης και στερούμενης ουσιαστικής πολιτικής ανάλυσης οικοδομήσεως μίσους και ψυχώσεων ως "σαβούρα". Ο χαρακτηρισμός ήταν επιεικής και τόνισα ταυτοχρόνως, ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση αρμόζουν βαρύτεροι χαρακτηρισμοί. Χαρακτηρισμοί τούς οποίους δεν αποδίδω σε σένα, διότι σέβομαι και εκτιμώ την λοιπή προσφορά σου.
Όμως δεν γνωρίζω κατά πόσο άλλοι έχουν, ή θα έχουν τα ίδια ελατήρια με εμένα. Γι ένα σε διαβεβαιώ: "Το σύνολο τού ελληνικού λαού" είναι κάτι πλήρως διαφορετικό, από αυτό που εννοείς.
Εξ' άλλου ποτέ το ορθόν δεν κρίνεται με βάση την αρχή τής πλειοψηφίας. Συχνά υπήρξαν πλειοψηφίες, οι οποίες επέλεξαν την καταστροφή.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Συνέχεια τού προηγούμενου

Ισχυρίζεσαι ότι τα περί "παρείσακτου" αποτελούν παρεξήγηση.
Όμως έγραψες:
"όπως πολύ σωστά λες "40 χρόνια στη Γερμανία δεν νοιώθω ούτε είμαι Γερμανός" έτσι λοιπόν και οι μουσουλμάνοι ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΙ".
Τουτέστιν ΟΠΩΣ εγώ ΕΤΣΙ και αυτοί.
Τα γραπτά μένουν.
Όταν μου την πέσανε προ ετών τα ξυρισμένα κεφάλια στην Γερμανία - τουτέστιν τα νεοναζιστικά καθίκια - για να με κακοποιήσουν, "έτυχε" να έχω μαζί μου κατσαβίδι. Όταν καταλάβανε ότι θα τούς έστελνα στην μαμά τους σουβλάκι, έκλασαν μαλί.
Προ ετών επίσης, επιτέθηκαν στον φίλο μου Γιώργο Ζ. και τού έσπασαν για πλάκα τα μπροστινά δόντια. Από τότε κυκλοφορεί ο Γιώργος με μια γυάλινη μασέλα, που όταν την βλέπω κατανοώ καλώς γι ποιον λόγο δεν περιορίζομαι πλέον στα κατσαβίδια.
Βεβαίως, όσοι ελπίζουν να τούς χειριστώ με κατσαβίδι, ας ψάξουν να βρούνε κάποιον μηχανικό.
Τις δυνάμεις που διαθέτω, θέλω να διοχετεύω για να πράξω το καλό και να βοηθήσω πάσχοντας. Με την ίδια άνεση όμως μπορώ να τις χρησιμοποιήσω και διαφοριτικά.
Και στο είχα γράψει παλαιότερα:
Όταν φθάσει η ώρα τής θερμής σύγκρουσης με τους αντιπάλους μου, θα ήταν ιδιαίτερα σώφρον, πρόσωπα που δεν ενέχονται στην σύγκρουση θέσει και φύσει ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ.
Εσύ προσωπικά χαίρεις - και θα εξακολουθήσεις να χαίρεις - ασυλίας από εμένα, παντού και πάντοτε.
Όμως, μακάρι να ήμουν μόνος σε αυτό το αλισιβερίσι. Και μακάρι να μπορώ να ελέγχω τον κάθε χοντροκέφαλο. ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΑΚΡΕΣ.
Και οι φίλοι σου, όταν έκανε η τζιχάντ την πρώτη διαδήλωση στην Αθήνα, αντί να κατεβάσουν όσο πιο πολύ κόσμο μπορούσαν σε αντιδιαδήλωση, τρέχανε στις Θερμοπύλες, για να ανάψουν δάδες, τότε, όταν έπρεπε με μια λαοθάλασσα να πνιγεί το κακό, πριν προλάβει να γιγαντώσει.
Μην αισθάνεσαι λοιπόν ισχυρή με ξένες - ανύπαρκτες - πλάτες, διότι κάποιοι πελαγοφίαλοι θα κληθούν να καθαρίσουν και για σένα την κρίσιμη ώρα.

Και εάν τελείωσε για σένα ή όποια διαδικτυακή συνεργασία μας ήδη, για μένα δεν τελείωσε.
Διότι τούς φίλους και τις φίλες εξακολουθώ να τούς αγαπώ πάντοτε, να τούς φροντίζω και εάν χρειαστεί να τούς παιδεύω από συμπάθεια, άνευ χρονικών ορίων.
Εδώ είναι Ελληνικό διαδίκτυο. Δεν είναι παίξε γέλασε.

mnk είπε...


Εγώ τις μόνες διαφορές που βλέπω ανάμεσα στο τότε και το τώρα, είναι:
1)Πως αυτή τη φορά δεν είχαν την ευπρέπεια να μας κυρήξουν επίσημα τον πόλεμο, αλλά προτίμησαν να μας πιάσουν στον βαθύ ύπνο.
2)Πως τότε δεν υπήρχε το εύρος της σημερινής πληροφόρησης που μας δημιουργεί σύγχυση και αβουλία.
3)Πως αυτή τη φορά δεν βρέθηκε ένας φασίστας κυβερνήτης να πει ΟΧΙ.

Κατά τα άλλα και τότε και τώρα, κάποιες ελιτ σχεδίασαν, χρηματοδότησαν και πυροδότησαν την αιματοχυσία, στα πλαίσια του "Μεγάλου Έργου".

Και τότε και τώρα, η πλειοψηφία του στρατού εισβολής οδηγήθηκε στο πεδίο της μάχης εξαναγκαστικά μεν, καθοδηγούμενη από ινστρούχτορες που την εγκεφαλοπλένουν και την εξαγριώνουν δε.

Και τότε και τώρα, κάποιοι "διεθνιστές" επικαλούνται την "αδερφοσύνη των λαών", ενώ οι "δημοκρατικοί" στήνουν εμφύλιους.

Κατ' εμέ τα πράγματα είναι απλά και πρακτικά: Καθ' ον χρόνον οι "καθαροί αγωνιστές" το συζητούν και το αναλύουν, οι "επιτήδειοι μεταπράτες" πράττουν, ενώ η γενοκτονία βρίσκεται εν πλήρη εξελίξει. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Από λόγια χορτάσαμε.

*(Και φυσικά, η άμυνα δεν μπορεί παρά να εμπνέεται από αγάπη για τους οικείους και τους ομοεθνείς και από θυσιαστικό πνεύμα υπέρ αυτών. Ουαί στους επιτιθέμενους, που στερούνται οιασδήποτε ηθικής νομιμοποίησης. Σύμφωνα και με το διεθνές δίκαιο, αποτελούν νόμιμους στόχους.)

mnk είπε...


@ Πελαγοφύαλε,
αφού διάβασα την τελευταία απάντησή σου στην άγνωστη σε μένα σχολιάστρια κι έμαθα τα περί κατσαβιδιού και ξυρισμένων κεφαλών, θα ήθελα να σου θέσω ένα ερώτημα: Η Ελληνική παροικία στην Γερμανία δρα βιαίως, ως στρατός εισβολής και εποικισμού;

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Και μια ακόμη "λεπτομέρεια", σχετικά με το "καλή συνέχεια στην διεθνιστική πορεία".
Με διαβάζεις ανελλιπώς, αλλά δεν με κατανοείς πάντοτε, διότι αυτά τα έχω γράψει ήδη:
Ο ειλικρικής και συνειδητός πατριωτισμός επιβάλει και προϋποθέτει τον διεθνισμό. Και ο ειλικρινής και συνειδητός διεθνισμός προϋποθέτει τον πατριωτισμό. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ.
Εάν ταμπουρωθούμε στην πλατεία τού χωριού μας, εκτός από βλαχαδερά τού θανατά, είμαστε και τελειωμένοι.
Το ζήτημα τής λαθρομετανάστευσης το επέβαλε η ευρωπαϊκή ένωση και το ΝΑΤΟ. Δεν μπορώ να διακρίνω, πού και πότε αντιπαρατέθηκες σε αυτά, ποια ιστορία αγώνων ενάντια στην εξάρτηση από ξένα ανθελληνικά κέντρα σε διακρίνει. Διότι αυτά δεν ξεκίνησαν όταν ξεκίνησε η λαθρομετανάστευση, αλλά πάνε πολύ πίσω.
Χτυπάτε το σαμάρι, για να πονέσει ο γάιδαρος.
Οι πράκτορες της σαρία, οι εγκληματίες που ήσαν έγκλειστοι στις αλβανικές φυλακές και ξαπόλυσε ο μπερίσα με εντολή τής CIA στην Ελλάδα, οι αλλοδαποί υπάλληλοι τής διεθνούς των ναρκέμπορων, το trafficking τής πορνείας, δεν αποτελούν το σύνολο τών μεταναστών στην Ελλάδα.
Η Ελλάδα έχει σαφέστατα χοντρο πρόβλημα με την μετανάστευση και πρέπει να δοθεί λύση. Αυτή η λύση δεν δίνεται όμως κατ' αποκοπή με την μηχανή τού κυμά. Ούτε και δικαιούσαι να απαιτείς ως προϋπόθεση για να πάρει κάποιος νόμιμη άδεια παραμονής στην Ελλάδα, στην βάση μιας συμφέρουσας για την χώρα μεταναστευτικής πολιτικής, η οποία να σέβεται ταυτοχρόνως τα ανθρώπινα δικαιώματα, αυτός να ασπάζεται εκ προοιμίου τις ιδεολογικές σου αντιλήψεις. Οφείλεις να απαιτήσεις ΝΑ ΤΙΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ, ΕΦ ΟΣΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ.

ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ: ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΠΟΛΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΤΑΝ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΚΙΑ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2006 ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ FEHRBERLINER PLATZ.

Παλικάρια, η συνέχεια επί τής οθόνης.
Καλά νεύρα σας εύχομαι.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ mnk

Παρακαλώ ένας ένας. Φυσικά έχω διαβάσει προσεκτικά όλα τα σχόλιά σου και απαντώ λίαν ευχαρίστως σε όλους και σε όλα.
Ας ξεκινήσω όμως από το τελευταίο:
Ο εποικισμός αποτελεί μαζικό φαινόμενο.
Στην μηχανή τού κυμά μπαίνει όμως ένας ένας.
Είσαι βέβαιη, ότι η Άγιες Εικόνες που έχεις αναρτήσει στο μπλογκ σου συμφωνούν να φάει ένα παιδί ανεξαρτήτως εθνικότητος ένα ξυράφι στην πλάτη;
Και τι έκανες για να μην συμβεί αυτό; Διότι εκεί οδηγούμεθα.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Δηλαδή εσύ τού επικιστή, καλή μου φίλη, τού σπας τα δόντια;
Ή όταν έρθουν να λιώσουνε το παιδί μου, όποιος κι αν είμαι, όπου κι αν είμαι, δεν θα βγάλω κατσαβίδι;

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Στον φίλο που έκανε αναφορά στο Indimedia απαντάω, ότι όταν εγώ εδώ και χρόνια έγραφα ενάντια στον Σόρος, όταν οι περισσότεροι τον νόμιζαν ότι ήταν μάρκα πούρων, αυτός πήγαινε να εισπράξει μισθό "πατριώτη".

mnk είπε...


@ Πελαγοφύαλε
Οι Άγιες Εικόνες λένε "όταν σε ραπίσουν στο ένα μάγουλο, γύρνα και το άλλο", εν αναμονή τής μετά θάνατον ουράνιας βασιλείας, κατά το "σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω". Πλην όμως, όπως λέει και το άσμα, "αχ ουρανέ, πόνε μακρινέ[...] μάννα μου είναι η γη".

Ξέρεις, φαντάζομαι, πόσα "ανεξαρτήτως εθνικότητας" παιδιά έφαγε λάχανο ο Κωλοκοτρώνης στην Τριπολιτσά. Δεν έμαθα να τον έχουν αφορήσει. Μήπως να περιμένουμε πάλι 400 χρόνια, μέχρι που να ταιριάξει ξανά στους παγκόσμιους σχεδιασμούς της ελίτ;

Συγχέεις την εμπόλεμη κατάσταση, με τις πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου. Άλλοι είναι οι νόμοι της ειρήνης κι άλλοι του πολέμου.

Σε διαβεβαιώ πως έκανα ο,τι περνούσε απ' το χέρι μου κι ακόμα περισσότερα, σε καιρούς που οι συμπολίτες μου έψαχναν για φτηνό εργατικό (κι όχι μόνο) κρέας. Φυσικά απέτυχα, όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα. Γι' αυτό αναγκάστηκα να καταφύγω πρόσφυγας σε μικρή επαρχιακή πόλη, για να διασώσω την σωματική ακαιρεότητα την δική μου και του παιδιού μου. Πλην όμως, δεν μέμφομαι όσους δρουν έστω και λανθασμένα κατά την γνώμη μου, αλλά μέμφομαι και υποπτεύομαι όσους ροκανίζουν τον χρόνο, τη στιγμή που ο λαός μου σφάζεται κι εξανδραποδίζεται.

Αν πρέπει να επιλέξω ανάμεσα στις σφαγμένες γιαγιάδες και τα "ανεξαρτήτως εθνικότητας" παιδιά, θα επιλέξω προτίστως τις γιαγιάδες, διότι αυτές είναι ο λαός ΜΟΥ και διότι αυτές δεν άφησαν το σπιτάκι τους για να πάνε σε ξένες πατρίδες να σφάζουν τα παιδιά των γηγενών.

Αν οι "ανεξαρτήτως εθνικότητας" θέλουν ν' αποσείσουν την συλλογική ευθύνη του εισβολέα, ας στραφούν κατά των ομοεθνών τους κι ας τους ελέγξουν. Αυτά έχει ο επιθετικός πόλεμος, έχει ρίσκα, με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.

Ας αντιστρέψω το ερώτημα: "εσύ τι έκανες στον πόλεμο μπαμπά";

Θα σταματήσω εδώ, διότι άρχισα πάλι να σε εκνευρίζω. Φιλιά!

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ mnk

Αναλόγως με τον τρόπο που θέτουμε ερωτήματα, επιχειρούμε να δομήσουμε την λογική τού προλήματος,
Ήδη από την πρώτη ανάρτηση τόνισα, ότι το βασικότερο ζητούμενο στην προσέγγισή μας, οφείλουμε να είναι το να δούμε τα προβλήματα συνολικά, στην ενιαία τους σύνδεση και όχι αποσπασματικά.
Στην πρώτη περίπτωση επιχειρούμε να δομήσουμε λειτουργική πολιτική ανάλυση. Στην δεύτερη λειτουργούμε με την διαδικασία των ΜΜ"Ε' και αναπαράγουμε εγκεφαλοσυναισθηματικά σύνδρομα.

Παρ' όλα αυτά υπεισέρχομαι στις ερωτήσεις που έθεσες:

1. Σε εμπόλεμο κατάσταση βρισκόμαστε ανέκαθεν. Σήμερα βρισκόμαστε στην πρώτη φάση τής πλέον κρίσιμης μάχης αυτού τού πολέμου.
Γεννοκτονία δεν έχει ξεκινήσει ακόμη στην παρούσα φάση, σαφώς όμως επίκειται.
Η μέθοδος, η οποία ακουλουθήθηκε βασικά ήταν η εθνική μετάλλαξη τού εγχώριου πληθυσμού. Οι μοχλοί που εφαρμόστηκαν ήταν πολλοί και διάφοροι. Διαστροφή τής ιστοριογραφίας, επίθεση στην γλώσσα, πρόταξη τής κονόμας, τού βολέματος και τού κομματοσκυλισμού ως αντικοινωνικές και ανθελληνικές επίκτητες συμπεριφορές.
Αυτή η διαδικασία αφελληνισμού κορυφώνεται στην σύγχρονη φάση με την επιχείρηση μετάλλαξης τού πατριωτικού φρονήματος των Ελλήνων. Αφ΄ενός σε ναζιστικό, σατανιστικό, ρατσιστικό με την "χρυσή αυγή", αφ' εταίρου σε αντεθνικό με την μαϊμού αριστερά, Σύριζα, "Κ" Κ "Ε" και λοιποί.
Αναμφόβολα υπάρχει και εποικισμός, βίαιη επιχείρηση βάναυσης αλλοιώσεως των δημογραφικών - εθνοτικών δεδομένων και κλιμάκωση εμφυλίου πολέμου. Νομίζω όμως ότι σχετικά με αυτό παράθεσα στην ανάρτηση αναλυτικώς την άποψή μου.
Αλλά και διάλυση τής Εθνικής Άμυνας, διάλυση της οικονομίας, υπερχρέωση της χώρας και των πολιτών, καλλιέργεια κοινωνικής απογνώσεως, κτάργηση πάσης υποτιθέμενης αξιοπιστίας τού υπάρχοντος πολιτικού χώρου, τουτέστιν διάλυσις των πάντων. Και αυτά προέρχονται ΟΛΑ από ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. Δηλαδή είναι αλληλένδετα.

2. Επειδή βρισκόμαστε κάτω από την απειλή σχεδόν όλων όσων παρέθεσς ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΜΥΝΑ.
Διαφωνώ με όλους τούς τρόπους που απαρίθμισες. Διότι παρέλειψες τον - κατά την άποψή μου - βασικότερο:
Αυτός είναι ο δ) στην απαρίθμισή σου, με μια ευαίσθητη αλλαγή:

Συλλογική άμυνα με κάθε ΘΕΜΙΤΟΝ μέσον.
Διότι ο σκοπός ΔΕΝ αγιάζει όλα τα μέσα.

Συνεχίζεται...

mnk είπε...

Υ.Γ. (και το βουλώνω)
Δηλαδή εσύ τού επικιστή, καλή μου φίλη, τού σπας τα δόντια;
ΝΑΙ, αν δρα παρά την θέληση και χωρίς την συναίνεση των γηγενών. Το Βερολίνο, απ' ο,τι έχω ακουστά, είναι Γερμανική πόλη και δεν βλέπω τον λόγο να μετατραπεί σε ελληνική, κινέζικη, μαλαισιανή ή αρειανή αποικία.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ mnk

Κατ' αρχήν δηλώνω, ότι δεν εκνευρίζομαι καθόλου. Αλλά και δεν χαρίζομαι έναντι απόψεων προωθήσεως αναξελέγκτου βίας.
Εάν ήταν να εκνευρίζομαι, θα είχα παραφερθεί πρωτίστως εναντίον άλλων ανθρώπων, που μού έχουν κάνει προσωπικές επιθέσεις καταμαρτυρώντας, ότι έκλεψα ταμεία συλλογικών οργάνων, που διαδίδουν ότι ζω από κοινωνικό βοήθημα, ότι με θρέφει η γυναίκα μου, ότι είμαι τρελός κλπ. Δεν εκνευρίζομαι, διότι δεν αποδίδω αξία στα προσωπικά. Η συζήτηση εδώ είναι ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ. Και παρακαλώ όποιον την αντέχει να προσέλθει, εδώ είμαι. Πραότος, με τα τσιγάρα μου, τους καφέδες μου, τα ναργιλεδάκια μου και τον τζουρά μου.
Και δεν κολλάω και στην καρέκλα που κάθομαι. Ας την παρουν οι νεώτεροι. Το χώμα τού Βερολίνου βρωμάει, αλλά όταν πω αντίο, θα το μυρίζουν οι άλλοι.
Τώρα, εάν δεν υπάρχουν σχόλια, πάλι δεν έχω κανένα πρόβλημα, διότι έχω και χόμπια.

Ως προς το ότι αγωνίζεσαι για το παιδί σου, σε καθιστά αξιέπαινη. Γι αυτό σε θαυμάζω ειλικρινά, διότι αγαπούσα και γω πολύ την μητέρα μου, που έφυγε. Και είμαι βέβαιος, ότι είσαι μια εξαίρετη μητέρα και εύχομαι ολόψυχα ο Θεός να σού δίνει δύναμη σε αυτήν την μητρική αποστολή. Για μένα η μητρότητα είναι ότι ωραιότερο υπάρχει, διότι προσφέρει την άνευ όρων και προϋποθέσεων αγάπη, την οποία θεωρώ ως βασικότερη Θεία Ενέργεια.

Προσωπικά με αξίωσε και μένα ο Θεός να έχω ένα παιδάκι, σήμερα 31 ετών, αλλά αγαπώ όλα τα παιδιά, όλου τού κόσμου, αγαπώ και τις γιαγιάδες, και εάν έμπαινα στην δύσκολη θέση να αποφασίσω να ζήσει ένα παιδί ή μια γιαγιά, δεν γνωρίζω τι θα αποφάσιζα, άρα αδυνατώ να αντιπαρατεθώ επ' αυτού.

Συνεχίζεται...

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ mnk

Με τα "το βουλώνω" και τα έτσι, μάλλον εσύ εκνευρίστηκες...
Άσε που σπας και δόντια, ενώ εγώ έχω σπάσει τα σχεδόν όλα τα δικά μου με το τσιμπούκι και την τελευταία φορά που πήγα στον οδοντογιατρό το 1987 με ξένη κάρτα υγείας, ενός που ήταν 7 χρόνια μικρότερος από εμένα, όταν ο γιατρός μού είπε "Βρε παιδί μου πως είναι έτσι χάλια το στόμα σου τόσο νέος", τού απάντησα ότι παίρνω ναρκωτικά, για να μην φέρει την αστυνομία, επειδή έκανα απάτη με ξένη κάρτα υγείας.

Όσο αφορά την παρατήρηση, ότι το Βερολίνο είναι γερμανική πόλη, θέλω να πώ, ότι δυο φορές είδα εδώ τούς δρόμους γεμάτους με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να δονούνται.
1. Όταν έπεσε το τείχος.
2. Όταν η Ελλάδα πήρε το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Κάποιοι μου λέγανε ότι ο κόσμος κατέβηκε στούς δρόμους για τον Ρεχάγκελ, αλλά εγώ παντού ελληνικές σημαίες έβλεπα.

Ανώνυμος είπε...

Α-
Φίλε Μποτίλια καλημέρα,
Ομολογώ είναι ζόρικα τα πράγματα, ζόρικοι γίνονται και οι διάλογοι, και η Ζωή και όλα. Νομίζω στην ανάρτησή σου αναφέρεσαι σε αντίδοτα. Στέκομαι στην «πολιτική της Αγάπης», με Α κεφαλαίο όταν είναι αυτή που πρέπει. Συμφωνώ πως σε μία πολιτική που εκπορεύεται από σκοτεινά πνευματικά πεδία οφείλουμε να αντι-προτάξουμε μία πολιτική εκπορευόμενη από την καθαρότητα που μόνο η πραγματική Αγάπη μπορεί να αποκαλύψει στον άνθρωπο.

Ποια αγάπη όμως; Απορία μου, μόνιμη και βασανιστική είναι, αν οφείλουμε σήμερα να κρυφτούμε από την Αγάπη για να προστατέψουμε τις Ιδέες και να νικήσουμε τα τέρατα, ή αν οι πράξεις, λέξεις και κινήσεις αγάπης και κατανόησης είναι η πραγματική επίθεση στο Κακό που μας περικύκλωσε. Δεν ξέρω αν υφίσταται όμως αυτή η Δύναμη μέσα μας, έτσι ώστε να είναι πραγματική η «επίθεση Αγάπης» και όχι ένα πείραμα που θα μας καταστήσει ακόμα πιο ανίσχυρους απέναντι σε εκείνους που απροκάλυπτα πια, προτάσσουν εναντίον μας την ΩΜΗ ΒΙΑ, όποιας μορφής, όχι κατ’ ανάγκη φυσικής.

Διαβάζοντας τα γραφόμενά σου για την ενεργειακή υποστήριξη προς την μικρή Μυρτώ, αλλά και τα σχόλια του Αόρατου και του Pandarou, σκέφτηκα το ακόλουθο άρθρο, θεωρώ πως περιγράφει πολύ καλά την δύναμη του ενεργειακού πλέγματος που ενεργοποιείται μέσω μιας συλλογικής σκεπτομορφής, ειδικά όταν υπάρχει εν-θουσιασμός και ανάταση ψυχική. Το ίδιο βέβαια ίσως ενεργοποιείται και από την ΟΡΓΗ, και αυτός είναι ίσως ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΑΣ σήμερα.

http://chemtrailsnews.blog.com/%CE%A4%CE%BF-%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1/

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι πλέον ιδιαίτερα πνιγηρό. Είναι σαφές πως οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες παίζουν ερήμην τους οι περισσότεροι τον ρόλο που τους «ανέθεσαν» οι σκοτεινοί και λοιποί «φίλοι του ανθρώπου». ΟΜΩΣ. Δικαιούμαστε να μην τους αποδίδουμε και αναγνωρίζουμε την δική τους ατομική ευθύνη ; Όταν προβαίνουν σε βανδαλισμούς, σε εγκλήματα, όταν προσεύχονται στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου κάτω από το πανό με τον εκτελεστή με το τσεκούρι και την αλυσοδεμένη γυναίκα, ή στην πλατεία Ομονοίας όπως πρόσφατα, και περιφέρουν πανό με αναγραφές υπέρ του Ισλάμ και κατά της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας, εκείνη την ώρα αγαπητέ μου Μποτίλια, εγώ τουλάχιστον αδυνατώ να σκεφτώ τις σκοτεινές πολιτικές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και εκείνων που κρύβονται πίσω από αυτές τις ενώσεις, πίσω από την κουρτίνα, ή τουλάχιστον αδυνατώ να σκεφτώ μόνο αυτήν την διάσταση, και εξοργίζομαι με εκείνους που αντικρύζω μπροστά μου.

Είναι τόσες οι στρεβλώσεις και τέτοια η ιδεολογική πίεση που οι νεοταξίτες έχουν ασκήσει πάνω μας που δυσκολεύομαι να ξεκολλήσω και να ξεχωρίσω τον ανθρωπισμό από την θυματοποίηση, ΠΛΕΟΝ. Εννοείται πως κανένας άνθρωπος, κανένας λαός δεν είναι κατώτερος ή ανώτερος από τον άλλον, εννοείται πως όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαιώματα, επίσης όμως διαφαίνεται πως η πλειοψηφία των παρανόμων μεταναστών δεν δείχνουν σεβασμό για την Ελλάδα -στην οποία και εισήλθαν παράνομα-, τους Νόμους και τους κανόνες της. Θεωρώ πως οι περισσότεροι πρέπει να απελαθούν ή να τους επιτραπεί να «δραπετεύσουν» για αλλού. Βέβαια φρόντισαν οι ελληνό-φονοι, στο Δουβλίνο, να μας παγιδεύσουν για μια ακόμη φορά. Ας το ανατρέψουν αυτό που υπέγραψαν, πριν ανατραπούν. Αν προλάβουν. Θέλουν δεν θέλουν, αν θέλουν να ελαφρύνουν την θέση τους, και την ΤΙΜΩΡΙΑ τους.

Και πάλι είναι σαφές πως την ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ έχουν οι ελληνόφωνοι (ή ελληνόφονοι;) δήθεν κυβερνώντες των τελευταίων ετών (ή δεκαετιών;), εκείνοι επέτρεψαν και εξέθρεψαν το φαινόμενο. Εννοείται προς όφελος των μεγαλοεργολάβων, διακινητών, κυκλωμάτων μεσιτικών και άλλων, ναρκεμπόρων, νταβατζήδων, και λοιπών τεράτων. Σκοτεινών, όπως πάντα. Αυτό όμως δεν αναιρεί, κατά την γνώμη μου, και την ατομική ευθύνη κανενός.

Ανώνυμος είπε...

Β-
Γι’ αυτό η Χρυσή Αυγή (αναρωτιέμαι αν έχει σχέση με το Τάγμα της Χρυσής Αυγής αλλά και από που χρηματοδοτείται) ανεβαίνει στην μολυσμένη και βιασμένη συνείδηση του κόσμου, που μπουχτισμένος και κατατρομοκρατημένος από την εγκληματικότητα και την ανομία βλέπει κινήσεις που δίνουν μια αίσθηση απόδοσης «δικαιοσύνης» (;), απομονώνοντας το σύμπτωμα από την αιτία και ευρισκόμενοι, όλοι μας, υπό την αναμφισβήτητη επιρροή ενός κατ’ επανάληψη ερεθισμένου θυμικού. Διευκρινίζω πως δεν την συμπαθώ την Χρυσή Αυγή, οι υμνητές του Χίτλερ και εκείνοι που χτυπούν γυναίκες σε τηλεοπτικά στούντιο με απωθούν, σε βαθμό κακουργήματος. Περαιτέρω δεν πιστεύω σε καθαρότητες αίματος, αλλά στην ζωντάνια και συνέπεια του Πνεύματος.

Και συμφωνώ πως ο πατριωτισμός έχει ως στόχο την προστασία του Έθνους, με απώτερο και ΤΕΛΙΚΟ στόχο την σύμπραξη, συνύπαρξη, αλληλεπίδραση και ΔΙΑΛΟΓΟ με τα άλλα Έθνη. Τα κλειστά συστήματα είναι καταδικασμένα να πεθάνουν. Και ειλικρινά δεν θα ήθελα μια Ελλάδα κλειστοφοβική, θα έπρεπε να την ονομάσουμε αλλιώς, αν έκλεινε τα παράθυρα. Σίγουρα δε, δεν θεωρώ πως ο ανθρωπότυπος του χρυσαυγίτη είναι ο «ιδανικός» Έλληνας, όπως φαίνεται να ισχυρίζεται ο πρόεδρός τους. Με λόγια ή με έργα.

Από την άλλη όμως, αυτήν την στιγμή η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι, απορώ πως ακόμα υπάρχει, και υπάρχουμε, μέσα σε τέτοιο καθεστώς απόλυτης ανομίας, παρανομίας, κατάρρευσης θεσμών και ισορροπιών. Προσωπικά δεν με βάζω καν στο δίλημμα να επιλέξω ή την ασυδοσία ή τις τακτικές της ΧΑ, όπως τουλάχιστον «παρουσιάζεται» αυτό το τεχνητό εννοείται δίλημμα. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο, αξίζει στην Ελλάδα.

Κανόνες χρειαζόμαστε, και σεβασμό σε αρχές, ΑΞΙΕΣ, νόμους και ΙΔΕΕΣ, μετά όμως την απόλυτη χαλάρωση των απαραίτητων κανόνων, φοβάμαι ότι για να ισορροπήσουμε ΕΚΕΙ που πρέπει, θα περάσουμε από στάδια ιδεοληπτικά και ψυχαναγκαστικά. Δηλαδή βίαια. Αν στην μια πλευρά της τραμπάλας έχει στρογγυλοκαθίσει ο Οβελίξ, δεν απαιτείται ένας Μπένι, έστω, από την άλλη για να ισιώσει το πράγμα;
Απαιτείται, δεν τον επιθυμούμε. Γιατί πόσοι πραγματικά έχουν συναίσθηση του τι ΕΣΤΙ ΑΓΑΠΗ ώστε να επιμείνουν στο φρένο της βίας ; Φοβάμαι πως είναι ελάχιστοι. Και ζώντας κι εγώ με την θηλιά της ψυχικής βίας στον λαιμό τα τελευταία 3 χρόνια, δεν απορώ με αυτό το γεγονός. Και λυπάμαι ειλικρινά που δεν απορώ γι’ αυτό, φαίνεται πως κανείς δεν γλυτώνει από την υιοθέτηση του ψυχρού βλέμματος του τέρατος όταν το αντικρύζει για καιρό. Ίσως κάποιοι ελάχιστοι να υπάρχουν, λυπάμαι που δεν μπορώ να ανήκω στην ομάδα αυτή. Να έχω πραγματική κατανόηση και όχι θυμό, ελεγχόμενο έστω, πάντως θυμό. Και όχι ιδιαίτερη κατανόηση για τα ακατανόητα που μας επιβλήθηκαν.

Αναρωτιέμαι τέλος μήπως το αντίδοτο στην επιθυμητή των σκοτεινών «πανθρησκεία» θα ήταν τελικά η «α-θρησκία». Ας κόψουν το «όπιο» οι λαοί, τότε ίσως αναγκαστούν να «σκεφτούν» αντί να «ακολουθούν» και να φοβούνται, άρα και να χειραγωγούνται, τόσο τέλεια και με τόσο εντυπωσιακό τρόπο, όπως βλέπουμε σήμερα.

Για τώρα χαιρετώ αγαπητέ μου φίλε, πάντα με εκτίμηση. Και προβληματισμό που πάντα αποκομίζω από τις σκέψεις σου.
Καλημέρα σε όλους.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Και επειδή ουδόλως ενοχλούμαι από τα ερωτήματα που βάζεις, ας τοποθετηθώ συντόμως και στο θέμα που έθεσες για την Χ.
Κατ' αρχήν η ερώτησή σου είναι υποθετική και εκτός πραγματικότητος. Άρα, εάν η γιαγια μου είχε καρούλια θα ίσχυαν και τα ψευτοδιλήμματα τού Σαμαρά.
Να ενταχθώ σε μια ξενοκίνητη οργάνωση για να διώξω ένα ξένο κατακτητή, για μένα αποτελεί ματαιοπονία.
Σε μια τέτοια περίπτωση θα κοπίαζα για να δοθεί μια γνήσια πατριωτική διέξοδος. Αυτή θα ήταν η μόνη μου ελπίδα και αυτήν θα προσπαθούσα να πραγματοποιήσω.
Εσύ μου προτείνεις να είμαι μια ζωή συνοδοιπόρος τού κάθε χαφιέ και κάθε παλαβιάρη. Το αρνούμαι. Αγωνίζομαι κι ας πεθάνω όρθιος και ολομόναχος. Και ας με πούν και βλάκα.
Πιστεύω όμως στις δυνάμεις τού λαού.
Πιστεύω όμως στο Θαύμα.
Πιστεύω στο όμως Θεό.
Πιστεύω στον Ελληνισμό.
Γι αυτό λέει:
"Εκεί που τα έσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η η σκλαβιά..."
Και "Ει Κύριος μεθ' ημών, τις καθ' ημών;".

Ρωτάς και τι "έκανες στον πόλεμο μπαμπά".
Να σου απαντήσω ευχαρίστως:
Πότιζα λουλούδια. Διότι γνωρίζω εκ πείρας, ότι ένας πολεμιστής χρειάζεται και την αρρωγή και προστασία τού Θεού των Λουλουδιών.
Τον ευγνωμονώ. Με έσωσε την κρίσιμη ώρα από τα νύχια των εχθρών.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ mnk

Θα σού ζητήσω κλείνοντας ολόθερμα μια χάρη:
Να μην τοποθετηθώ στο:
"Ξέρεις, φαντάζομαι, πόσα "ανεξαρτήτως εθνικότητας" παιδιά έφαγε λάχανο ο Κωλοκοτρώνης στην Τριπολιτσά".
Διάβασε εάν θέλεις το "Διηγήσεις Ελληνικής Φυλής" για να δεις τι είδους άνθρωπος ήταν ο Γέρος και πόσα έτη φωτός απέχει από το κακέκτυπο που ταλανίζει τις σκεπτομορφές σου.

Σε ευχαριστώ ολόθερμα για τα φιλιά.
Μαλλιοτραβιόμαστε, αλλά στο τέλος δεν μπορείς να κρύψεις το μεγαλείο τής ψυχής σου. Διότι η Μάνα έχει το μεγαλείο.
Και εγώ σε φιλώ με το παιδάκι σου.
Με εμπνέετε, διότι η στοργή είναι ότι ωραιότερο δημιούργησε ο Πλάστης.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Λοιπόν Ρίκα,

1:25 για μένα, 2:25 για σένα.
Πάνω που έλεγα να βάλω λίγο τον Πάριο στο κλείσιμο αυτής τής ωραίας βραδυάς για να σπάσω την πίσσα των 50 τσιγάρων, συν ένα φτηνό πούρο τής συμφοράς, μού την έπεσες με τον πάντοτε διακριτικό, ευγενικό και μεστό σου τρόπο.
Θα ανοίξω και γω τώρα κανένα ουϊσκυ μετά από αποχή στο αλκοόλ 31 ετών και θα παραμιλάω όπως το φιλαράκι μου ο PANDAROS. Αλλά τώρα σκέφτηκα το guarana. 24 ευρώ το πλήρωσα, για να δουλεύω στις 6 το πρωί και όχι για να σχολιάζω την νύχτα. Αλλά στην δική σου περίπτωση επιβάλλεται η εξαίρεση. Να φτιάξω ένα τσάι και επανέρχομαι.

mnk είπε...

Μια τελευταία διευκρίνηση, προς αποφυγή περερμηνειών.
Δεν είμαι υπέρ της βίας και δη της ανεξέλεγκτης. Το αντίθετο. Πλην όμως, είναι παλαιώθεν γνωστό πως όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος.
Όχι, δεν έχω εκνευριστεί καθόλου. Όταν κι αν χρειστεί να σπάσω δόντια ή κεφάλια, δεν θα το κάνω καθόλου υπό το καθεστώς οργής. Θα το κάνω νηφάλια κι ενσυνείδητα. Από αγάπη.
:D

(Υ.Γ. Για τον Γέρο τι εννοείς; Πως ήταν μοβώρος, αγύρτης ή άγιος; Δεν νομίζω να ήταν τίποτα απ' αυτά. Πάντως, καλώς ή κακώς τα "ανεξαρτήτως εθνικότητας" τα έσφαξε. Δεν έμεινε ρουθούνι. Αυτά είναι τα ρίσκα όταν κάνεις κατάληψη σε ξένο σπίτι.)

Ανώνυμος είπε...

Πάμε γυρεύοντας Μποτίλια, να δούμε πως θα ξυπνήσουμε το πρωί, σε 4 ώρες θα πρέπει να ξυπνήσω άμα κοιμηθώ, σ΄ευχαριστώ πάντως για την υπομονή αναμένω τώρα λοιπόν τις σκέψεις σου, τι να τον κάνουμε τον ύπνο όταν έχουμε ωραίο διάλογο κι αύριο το βράδυ βράδυ θα είναι.
Κι εγώ που υπέθετα ότι η μέρκελ τα έχει πιο φτηνά τα πραγματάκια, εδώ το παίρνω 14 ευρώ. Προς το παρόν. Είναι όμως πολύ καλό.
Αν πάντως πας για ουίσκυ, δες την συνταγή της Χριστίνας, δίπλα, με το κοτόπουλο, αξίζει...(!)

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ mnk

Αν διαβάσεις το "Διηγήσεις Ελληνικής Φυλής", που υπαγόρευσε ο Γέρος στον Τερτσέτη, σχεδόν στις πρώτες σελίδες θα βρεις μια διήγηση, που περιγράφει μια περιπλάνηση τού Κωλοκοτρώνη με κάποια μέλη τής οικογένειάς του σε κάτι βράχια για να βρούνε τροφή.
Κάποια στιγμή τούς έστησαν τούρκοι καρτέρι και σκότωσαν τον θείο του και κάποια ξαδέρφια του. Ο Κολοκοτρώνης με ένα ακόμη κατάφεραν να διαφύγουν.
Την ίδια νύχτα περιφερόμενοι είδαν κάπου μια φωτιά. Πλησιάσανε προσεκτικά και είδαν αυτήν την ομάδα των Τούρκων να κοιμούνται.
Ο άλλος είπε στον Κωλοκοτρώνη:
- Ευκαιρία να τούς ξεκάνουμε όλους στα γρήγορα.
Και ο Κωλοκοτρώνης απάντησε.
- Ας τους. Δεν κάνει να χαλάσουμε ανθρώπους την ώρα που κοιμούνται.

Ο Γέρος μπορεί να σκώτωνε εκατοντάδες για πρόγευμα. Εάν όμως έβλεπε κάπου να περπατάνε μερμύγκια, θα πήγαινε από την άλλη μεριά τού δρόμου για να μην τα πατήσει. Δεν είναι εύκολο να κατανοήσουμε την παλικαριά, τον ανθρωπισμό, την μεγαλοψυχία και τον σεβασμό στην ζωή που απέδιδαν τέτοιου είδους Κορυφαίοι Άνθρωποι.
Πιστεύω, ότι ο Κωλοκοτρώνης δεν μπορεί να είναι και το καλύτερο παράδειγμα, για να τεκμηριώσουμε το αναπόφευγο αναγκαίων πράξεων.

mnk είπε...

Ο Γέρος μπορεί να σκώτωνε εκατοντάδες για πρόγευμα. Εάν όμως έβλεπε κάπου να περπατάνε μερμύγκια, θα πήγαινε από την άλλη μεριά τού δρόμου για να μην τα πατήσει. Δεν είναι εύκολο να κατανοήσουμε την παλικαριά, τον ανθρωπισμό, την μεγαλοψυχία και τον σεβασμό στην ζωή που απέδιδαν τέτοιου είδους Κορυφαίοι Άνθρωποι.
Πιστεύω, ότι ο Κωλοκοτρώνης δεν μπορεί να είναι και το καλύτερο παράδειγμα, για να τεκμηριώσουμε το αναπόφευγο αναγκαίων πράξεων.


Ίσα-ίσα, μιά χαρά παράδειγμα τον βρίσκω. Ενίοτε, ακριβώς από σεβασμό στη ζωή, μπορεί να επιβάλεται να σκοτώσεις εκατοντάδες. Από αγάπη. :)

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ Ρίκα

Αγαπητή φίλη,
την συνταγή την είδα προηγουμένως.
Και επειδή κατάντησα κοτόπουλο, το ουίσκυ θα το αποφεύγω.

Το θέμα είναι πολύ συγκεκριμένο, για τα επιχειρισιακά επιτελεία, που πλέουν με τις σχεδίες τους επάνω σε λίμνες αίματος. Εδώ που πάμε, δεν φοβόμαστε εκ των πραγμάτων πλέον τίποτε. Έρχονται τα ναπάλμ και τα Β52, οπότε δεν μας πτοούν τα στρατιδικεία, να μάς ξιλώσουνε τα γαλόνια, ή να μας στείλουν στο εκτελεστικό. Αυτά έχουν καταντήσει πλέον λεπτομέρειες.
Ως ήδη προγραμμένοι, αποφασίζομεν και διατάζομεν, που έλεγε και ο φίλος μου ο Γιώργος (φαντάζεσαι τον παπαδόπουλο με γυαλιά ηλίου το βράδυ να τραγουδάει μπλουζ και να τού πετάνε από κάτω ντομάτες;). Με πλήρη βεβαιότητα και χωρίς σούξου μούξου, όπως αρμόζει σε αποφασισμένους ανθρώπους, που το μόνο γλέντι που τούς απομένει, είναι να πουλήσουν το τομάρι τους σε μια αξιοπρεπή τιμή, μαζεύοντας Ευρώ, τα οποία όμως δεν θα μπορέσουν κάποιοι να ευτελήσουν, ενώ κάποιοι άλλοι θα τρέχουν για εθνικό νόμισμα.
Το θέμα είναι διττό:
1. Η αρχειακή πλευρά.
Εάν παραβιάσουμε τις αρχές μας, σβήσαμε. Καλύτερα πτώματα και ορθοί, παρά ζωντανοί και να σερνόμαστε.
Οι αρχές θα ζούνε πάντοτε, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Οι εικόνες αποκτούμε νόημα, μόνον εφόσον μετέχουμε αυτών.
Έστω κι αν εμείς σβήσουμε στο τζάμπα και βερεσέ, οι Αρχές θα ξαναφτιάξουν ανθρώπους, οι οποίοι θα θριαμβεύσουν, μόνο και μόνο επειδή εμείς - ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ - δημιουργούμε ΚΙΝΗΣΗ. Η Κίνηση εκπορεύεται από το νητό πεδείο. Αυτό υπογραμμίζει ο Άγιος Μάξιμος Ομολογητής, αναφερόμενος στον Πλωτίνο. Ο Λόγος είναι αδύνατον να μας διαψεύσει ποτέ, εφόσον τον επικαλούμεθα να μάς δονεί. Είναι αδύνατον να διαψεύσει τον Εαυτόν Του. Αυτή είναι η Βεβαιότης τού Θαύματος. Γι αυτό είπε: "Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, ο Λόγος θα μείνει εις τούς αιώνας".
Αγκαλιά με τον Λόγο. Όχι φοβίες, μεμψιμοιρίες, μισόλογα.
Αποφασίζομαεν και διατάζομεν. Και όποιος αντέξει.

2. Η πρακτική πλευρά.
Ο ουσιαστικότερος νόμος τού πολέμου είναι να προσπαθήσουμε να αποδυναμώσουμε όσο μπορούμε περισσότερο τον αντίπαλο.
Δεν τού κάνουμε δώρα. Θα πέσουμε επάνω του, εφ' όσον πρώτα τον αποδυναμώσουμε όπως μπορούμε.
Εάν στείλουμε όλους τούς Μουσουλμάνους στην επηρροή τής σαρία και των ριζοσπαστών, χαθήκαμε πριν δώσουμε καν την μάχη. Αυτό επιχειρούν οι "χρυσαυγίτες". Πάκτωση των ισλαμιστών και διχασμό των Ελλήνων.
Ματαιοπονούν. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ.

Στο ζήτημα της συγγένειας "χρυσής αυγής" και "golden down", πρέπει πρώτα να ερμηνεύσουμε τι σημαίνει "χρυσός", "λευκός", "πεφωτισμένος" και "αυγή", "λυκόφως", "λύκος", "πρωινός αστήρ" κλπ.
Άρα πάμε για αύριο.
Καλή μας νύχτα.
(Την συνταγή θα την μελετήσω αύριο, παρόλο που δεν τρώω κρέας και δεν πλησιάζω ουίσκυ. Επειδή με προτρέπεις και εκτιμώ την πένα τής Χριστίνας.
Αλλά στο σπίτι που μένω εγώ, απαγορεύεται να μπει γυναίκα στην κουζίνα. Είμαι κοτόπουλο, αλλά υπερασπίζομαι τα αποκλειστικά ανδρικά δικαιώματα στις υψηλές τέχνες).

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ να συνεχίσουμε αύριο, δηλαδή ...σήμερα, δεδομένης της σοβαρότητας των δεδομένων και των σκέψεων που παραθέτεις, είναι θέματα που χρειάζονται επεξεργασία, άρα και χρόνο. Δύο σκέψεις μόνο για τώρα.

Σχετικά με το 1.- Έτσι πρέπει να γίνει, αναρωτιέμαι μόνο το ΠΩΣ έτσι όπως έχουν δημιουργήσει, μέσω των επαναλαμβανόμενων ψυχικών σοκ, μια περίεργη άπνοια στην σκέψη μας, και ξέρουμε πόσο γρήγορα αναλαμβάνει τα ηνία το θυμικό όταν η σκέψη μπλοκάρει. Σαν κακιά πεθερά που εμφανίζεται όταν η νύφη δεν είναι πολύ καλά (κι ας με συγχωρήσουν οι καλές πεθερές, υπάρχουν κι αυτές, συνήθως όταν είναι μακριά).

Σχετικά με το 2.- Πιαστήκαμε στον ύπνο, δεν γνωρίζουμε πραγματικά τι εστί Ισλάμ, ποιες είναι οι σέχτες του, τα παρακλάδια του, οι διδασκαλίες του, άρα και πόσο «μέσα» στον κάθε μουσουλμάνο «βρίσκεται», και «τι». Εντυπωσιακές είναι πάντως οι αντιδράσεις και η βιαιότητα των ανθρώπων αυτών ως αντίδραση στην κακόγουστη και ύπουλη ταινία με τον Μωάμεθ. Γι’ αυτό αναφέρθηκα σε Αθρησκία, δεν βλέπω που έχουν ωφελήσει τον Άνθρωπο οι θρησκείες. Όπως είπε κάπου ο Ελύτης, δεν θυμάμαι σε ποιο έργο του, κρύβουν τον Θεό. Και καλά μάλιστα, απ΄ότι φαίνεται σήμερα.

Σχετικά με τον Γκόγκο τον Παπαδόπουλο : Εννοείται μπορώ να τον φανταστώ να τρώει ντομάτες στην μούρη τραγουδώντας κάτι που μοιάζει με μπλουζ, σε σκυλάδικο όμως, και πάντα με γυαλί ηλίου βραδυνό, κάτι σαν τον Μπουγά, άνευ πούρου. Ιδανικό άσμα το δήθεν «Πατρίς, Θρησκεία Οικογένεια», με την μπάντα του Μίκυ Μάους και τον Γκούφυ στο σαξόφωνο !
Συμφωνώ τέλος πως το κρέας και το αλκοόλ είναι νόμιμα «ναρκωτικά», κι ας είναι τόσο διαδεδομένα. Δεν βοηθάνε το «όχημά» μας να παίρνει μπρος όπως του πρέπει. Γούστα είναι αυτά βέβαια, αλλά τα καμμένα πτώματα και τις ουσίες δεν τα θεωρώ ιδανική ούτε πρέπουσα τροφή. Για σκέψη. (η συγκεκριμένη συνταγή πάντως είναι λίγο επικίνδυνη να μην μείνει η κουζίνα όρθια...)

Περισσότερα αύριο σχετικά με τις σκέψεις και αναφορές σου. να τις σκεφτώ πρώτα. Και επί της «Χρυσής Αυγής». Και της ΚΙΝΗΣΗΣ.

Καληνύχτα κι από μένα για τώρα, και καλό ξημέρωμα !
Ας ελπίσουμε να κυλήσει ήρεμα η μέρα αύριο εδώ με τις πορείες και την απεργία και να μην έχουν ετοιμάσει τα κόλπα τους οι γνωστοί-άγνωστοι, με τόσους αγνώστους που έχουμε κιόλας.

ΕργΔημΕργ είπε...

Καλημέρες!

Διάβασα ένα χαριτωμένο κάπου: ότι τα γυαλιά ηλίου, που θα φορούσε ο "μπλουζίστας" Ζώρζ Παπαντό, είναι μάρκας ..."Περιπτερέημπαν"!

Υγ: Γιά το τί δει πράξαι... ετοιμαστήτε και γιά τη δική μου εκδοχή!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, βλέποντας ότι η συζήτηση έχει χτυπήσει κόκκινο να πετάξω μερικές παραμέτρους στο τραπέζι:

Προς αυτούς που θέλουν να ασκήσουν βία:

Δεν βλέπετε ότι το παιχνίδι είναι στημένο; Δεν βλέπετε τις αναφορές της Διεθνούς Αμνηστείας που είναι για γέλια και τα δελτία ειδήσεων που είναι για κλάματα; Δεν βλέπετε πως έχουν πλάτες από πίσω τους και όχι μόνο αυτό, αλλά οι ίδιοι αυτοί σας εξωθούν να ασκήσετε βία; Με λίγα λόγια, θα κάνετε ακριβώς αυτό που θέλουν για να προχωρήσει το σχέδιό τους και σας πληροφορώ αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, πως δεν είναι καθόλου ευνοϊκό για την Ελλάδα.

Προς τους «ας πιάσουμε χέρια τραγουδώντας Τζων Λέννον και καπνίζοντας μπάφους»:

Ωραία η αγάπη, αλλά πρέπει να αποτελείται από ζευγάρι· όταν μόνο ένας από τους δύο αγαπά τον άλλον, ενδέχεται να κερατωθεί ουκ ολίγες φορές, και εν τέλει να βρεθεί καταχρεωμένος και χωρίς σπίτι!

Για τον Κολοκοτρώνη, με την mnk είμαι. Έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Σφαγέας ο αμυνόμενος δεν μπορεί να είναι ποτέ (ναι, βάζω και τις πολυδιαφημισμένες «φοβερές σφαγές» της Τριπολιτσάς μέσα, που μία μέρα στο Βερντύν ή Στην Σομ είχαν περισσότερες απώλειες). Κάνει αυτό που πρέπει για να αμυνθεί. Τέλος.

PANDAROS είπε...

καλημερα,απεργια σημερα,-ειναι η πρωτη φορα που συλλογος εκτελωνιστων που ειμαι μελος απο το 1992 εκανε απεργια!!!!ψαχνω να βρω ποιος φουρνος γκρεμισε,,,χαχαχχα αφου τα αρχιλαμογια του κλαδου μου αποφασισαν να μην κατεβουμε στην δουλεια
στο θεμα μας εμεις οι ελληνες απο τα αρχαια χρονια εκτος ελαχιστων περιπτωσεωνειμαστε καταδικασμενοι να αμυνομαστε,μαλλον ειναι στην μοιρα μας...

ομως παρολο που οι ελληνες προετασαν το πνευμα δεν επαψαν ποτε να ασχολουνται και με το σιδερο,ηταν ας πουμε πρωτομαστορες στα πολεμικα αλλωστε -και αυτο ειναι γεγονος αν δεν εχεις στρατο ,δηλαδη ανεξαρτησια ,δεν μπορεις να αναπτηξεις και να τελειοποιησεις πνευμα ,παραδειγματα πολλα,η αθηναικη δημοκρατια π,χ ειχε πανισχυρο στρατο ελιωνε τους παντες και τα παντα και βαση αυτης της σταθεροτητας αναπτηχθηκε και τελειοποιηθηκε αυτο που ολοι θαυμαζουμε μεχρι και σημερα οταν βλεπουμε αυτα τα λαπμπρα επιτευματα του πνευματος,,
ο πολεμος εχει πολλη κτηνωδια δεν μπορεις να πολεμας εναν απολιτιστο με το ΄σεις και με το σας... θα σε φαει λαχανο και θα κανεις τις διαλεξεις σου στον εβδομο ουρανο μαζι με τους αλλους διανοουμενους που θα εχουν σφαξει οι βαρβαροι

αρα στον πολεμο εναντιων αυτων θα εισαι βαρβαροτερος του βαρβαρου .αλλιως την εκατσες την βαρκα... μολις τον καθαρισεις θα μπορεσεις να ασχοληθεις ανετα μετα του πνευματος,,,,
Αλλο ομως ο πολεμος αδελφια και αλλο αυτο που παει να γινει στην πατριδα μας με τους ανθρωπους που ηρθαν με αυτον τον σκοτεινο τροπο για να αλλιωσουν την ελληνικη ταυτοτητα του τοπου μας,,,
πρεπει να ενταχθουν οπωςδηποτε στην κουλτουρα μας,και μετα θα ξεχασουν και τις σαριες και ολα αυτο το κακο συναπαντημα που τους κυνηγαει ,,,,
αν ηταν φτιαγμενοι με δουλιτσα και ζουν ησυχα και ανθρωπινα θα γελανε και αυτοι με την ταινια του μωαθεθ που βγαλανε τα αρχιλαμογια,,
αν ομως ειναι στην γωνια πεινασμενοι ,πουθεναδες ,,,περιθωριακοι τοτε και θα κλεψουν και θα σκοτωσουν καιθα κανουν οτι αλλο σκεφτουν για να εκφρασουν την απογνωση τους,,,
τωρα θα μου πειτε τα ιδια δεν συμβαινουν με ενας τους ελληνες?δεν μας εχει στην απεξω το ιδιο το κρατος? δεν μας κανουν περιθωριακους σαν και αυτους,,,δεν τρεχουμε πισω απο την χρυση αυγη και πισω απο τους τσιπρες?..
εχετε απολυτο δικιο αλλα εμεις ειμαστε ελληνες κατοικοι της ελλαδας και θα βρουμε την ακρη
ειμαι βεβαιος γιαυτο,,,
,,,

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ colaphus

Κατά την γνώμη μου, αγαπητέ φίλε, όσοι ισχυρίζονται, ότι ο Κωλοκοτρώνης "σκότωνε μικρά παιδιά από αγάπη" δεν είναι απλώς τελείως ανιστόριτοι, αλλά είναι και διαστροφείς τής ιστορικής πραγματικότητος.
Όσο αφορά αυτούς, που επιχειρούν να μού δώσουν μαθήματα περί αναγκαιότητος εφαρμογής τής βίας ματαιοπονούν, καθ' ότι στο παρελθόν υπήρξα στέλεχος κόμματος, το οποίο προπαγάνδιζε την δια βιαίων μέσων κατάλυση των δεσμών ξένης εξαρτήσεως της Ελλάδος.
Το έγραψα ήδη: Όσοι επιχειρούν να πουλάνε αγγούρια στον μανάβη βρίσκονται εκτός σοβαρότητος.
(Τα ανωτέρω δεν ισχύουν για εσένα προσωπικώς, αλλά γράφονται εν κατακλείδι για την χθεσινή συζήτηση, ως και για την αναφορά σου στον Κωλοκοτρώνη).

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ.: Το μπλογκρόλλ σου μήπως έχει κολλήσει; (σβήσ' το αν θέλεις αυτό το σχόλιό μου, δεν θέλω να κάνω διαφήμιση του μπλογκ μου, διόρθωση θέλω να κάνω).

Χριστίνα είπε...

Αγαπητέ Μποτίλια,
Διαβάζω , όσο προλαβαίνω, τις αναρτήσεις σου οι οποίες είναι γεμάτες γλαφυρότητα σε περιγραφή αλλά και ρεαλισμό. Σαφώς δεν τις παλεύω πάντα διότι θέλουν καθαρό μυαλό για να τις αναλύσει κάποιος και τον τελευταίο καιρό έχω ένα σύννεφο γκρι μέσα στους λοβούς τους εγκεφάλου μου το οποίο τείνει να πιάσει όλο το καύκαλο με αποτέλεσμα να κινδυνεύω να χάσω και την λίγη φαιά ουσία που μου έχει απομείνει μετά από τους ενδελεχείς αεροψεκασμούς που τρώμε τα τελευταία χρόνια
Εν προκειμένω όμως και επειδή (δημοτικιά πόσο δεν την λατρεύω :P) θεωρώ πως το παιχνίδι είναι στημένο και απ αρχής προδομένο και πουλημένο θα ήθελα να πω την φτωχή μου γνώμη.
Αναφέρεσαι στο θέμα τις βίας ή καλύτερα του μίσους που καλλιεργήθηκε ανάμεσα στους Ελληνες και στους μετανάστες με αφορμή το έγκλημα της Πάρου. Ενα μίσος το οποίο εντέχνως καλλιεργείται χρόνια τώρα ώστε οι λίγοι , οι πολύ λίγοι οι οποίοι είναι γνωστοί να μπορέσουν να επιβληθούν και να επιβάλλουν τα άρρωστα θέλω τους επι των ανθρώπων μιας και δεν υπάρχει περίπτωση με βάση την προσωπικότητας τους να αναγνωριστούν ή να γίνουν αποδεκτοί. Βλέπεις το χειρότερο ον ο άνθρωπος επισφράγισε με την παρουσία του την καταστροφή του πλανήτη εν τη γεννέσι του .
Παρά το γεγονός ότι θεωρώ φτιαχτές τις θρησκείες καθώς είναι μέσω χειραγώγησης . Παρά το γεγονός ότι ακόμα και τα κόμματα, αποκόμματα ,και ανταύγειες αποχρώσεις και χρώσεις μαζί με τις πολιτικές τους επίσης είναι φτιαχτά βδελύγματα άρρωστων μυαλών θεωρώ πως λόγω τις μοναδικότητας του ατόμου / ανθρώπου , θα πρέπει να κάνουμε μια παραδοχή : Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, σε τίποτα ….

Χριστίνα είπε...

Κάνοντας λοιπόν την παραδοχή αυτή αμέσως δεχόμαστε το καλό και το κακό , έτσι υπάρχει και η ισορροπία μέσω των μερικών ανισορροπιών , το όμορφο και το άσχημο το έξυπνο και το χαζό τον κομπλεξικό και μη. ΜΕ ένα δεδομένο αποτέλεσμα : όλοι θέλουν να επιβιώσουν ….
Το κακό ξεκινάει από την de facto Πλέον κατάσταση ότι άλλοι θέλουν απλά να επιβιώσουν χωρίς να σκοτώσουν κανέναν καθότι η γη μπορεί να μας χωρέσει όλους , κάποιοι επειδή έχουν ανάγκη την εξουσία ώστε να αναγνωρίζονται μέσω αυτής μιας και αλλιώς είναι απλά μηδενικά στα τόσα δις νούμερα που υπάρχουν , σκοτώνουν και ισοπεδώνουν όσους νιώθουν ότι μπορεί εν γένει να τους επιβληθούν

Όντας ένας απλός άνθρωπος , έτσι θέλω να πιστεύω για μένα, δεν με ενδιαφέρει αν ο διπλανός μου είναι άσπρος κόκκινος κίτρινος μπλε. Αν είναι μουσουλμάνος , σηίτης, Ινδός . Αν πιστεύει στο Θεό τον Αλλάχ τον Βούδα ή όποιον επιλέξει . Όμως απαιτώ όταν έρχεται στο σπίτι μου να σέβεται αυτό που βρίσκει….. Εξ’ ου και διαχωρίζω την μόρφωση από την εκπαίδευση. Εκπαίδευση μπορούν να έχουν όλοι μόρφωση όμως ;
Από την στιγμή που κάποιος έρχεται στο σπίτι μου με το έτσι θέλω , έχω το δικαίωμα να αντιδράσω . Πόσω δε μάλλον όταν θέλει και να λειτουργήσω με τον τρόπο που λειτουργεί εκείνος . Δεν με ενδιαφέρει αν οι μεγάλοι κανόνισαν τα πράγματα , δεν με ενδιαφέρει αν οι μεγάλοι κανονίζουν τι μάζες ..Θέλω να ελπίζω ότι θα παλέψω να μην ενταχτώ σε αυτές . Με ενδιαφέρει να μπορώ να ζω στον τόπο που γεννήθηκα με τον τρόπο που έμαθα και να τον αλλάζω επειδή το επιλέγω και επειδή μου το επιβάλλουν. Αρα μιας και είμαι γέννημα θρέμμα Εξαρχιώτισα , μιας και μεγάλωσα σε μια οικογένεια με πολύ αυστηρές αρχές αλλά λόγω επαναστατικού πνεύματος ασχολήθηκα πολύ διαβάζοντας αντίθετα προς αυτούς βιβλία , ενώ ταυτόχρονα οι φίλοι μου ήταν από όλες τις παρατάξεις θα πω τούτο και μόνο . Τον ηλίθιο και τον αγράμματο μπορώ να τον καταλάβω και να τον συμπονέσω όμως αυτούς που μέσω αυτών υποστηρίζουν την ηλιθιότητας τους και επιμένουν να θεωρούν πως το δάχτυλο θα σώσει το φεγγάρι όταν όλοι λένε ότι το φεγγάρι δεν σώζεται έτσι τους θεωρώ εχθρούς μου. Αρα ξεκινώ από τον ηλίθιο τον οποίο απομονώνω για να μη κάνει κακό στον εαυτό τους και μετά πάω στον πίσω από αυτόν.
Αν όμως δεν απομονώσω τον ηλίθιο πως θα βρω ποιος τον ενισχύει ; Από την άλλη αν κάποιος δεν γεννηθεί ηλίθιος αλλά λόγω καταστάσεων γίνει στην πορεία της ζωής του γιατί θα πρέπει εγώ να αντιδρώ με τον τρόπο του για να ζήσω αρχίζοντας να αναρωτιέμαι αν εγώ είμαι η χαζή που τον βλέπω ηλίθιο και όχι αυτός που λόγω του γεγονότος ότι ακολουθεί τον όχλο θεωρεί τον εαυτό του έξυπνο και μένα βλαμμένη;
Ρήση : η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό τη κότα.
Συμπέρασμα : ότι και αν κάνουν οι Σαύρες που μας κυβερνούν πίσω από τις θρησκείες και τα κόμματα . Εχουμε νου και γνώσι , όποιος επιλέγει να ακολουθήσει την Σαύρα είναι άξιος της μοίρας του . Κανείς δεν είναι αράπης και κανείς ρατσιστής όταν έχει ανάγκη να επιβιώσει στο σπίτι του που ξαφνικά γέμισε χωρίς την άδεια του ακάλεστους…
Στο τέλος οι λίγοι θα κάνουν την ανατροπή , οι πολλοί θα γίνουν οι ακρίδες και θα αφανιστούν ….. Οι λίγοι θα ηρωποιηθούν και θα δολοφονηθούν γιατί όλοι θέλουν να κοιτάνε το φως αλλά ελάχιστοι έχουν τα κότσια να τυφλωθούν προς χάριν του…

Χριστίνα είπε...

.....Με ενδιαφέρει να μπορώ να ζω στον τόπο που γεννήθηκα με τον τρόπο που έμαθα και να τον αλλάζω επειδή το επιλέγω και OXI επειδή μου το επιβάλλουν....


ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΌΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ (ΟΕΟ)

Χριστίνα είπε...

Και μιας και μίλησες για Πάριο στην αγαπημένη μου και μοναδική καρδιακή φίλη, εκπληκτική αρθρογράφο και άξιο Ανθρωπο Ρίκα ...Ολα αυτά είναι και ακόμα περισσότερα.. Με το α κεφαλαίο αλλά και το φ κεφαλαίο γιατί είναι Φίλη.... Το τραγούδι που θεωρώ ότι είναι απο τα κορυφαία που έχει πει τώρα τελευταία και το οποίο για μένα είναι σταθμός (η Ρίκα γνωρίζει) είναι το εξής :

http://www.youtube.com/watch?v=-i7ULCQc9qc&feature=player_embedded

Χριστίνα είπε...

Και να είδες τι παθαίνω εεε ...ΜΕ τέτοια φίλη που εύχομαι όλοι να έχουν τέτοιους φίλους η Ελληνες θα ζήσουν ,και δεν θα επιβιώσουν γιατί μπορούν να σκέφτονται , πράττουν μαζί και οχι καπελώνοντας ο ένας τον άλλον ...Συλλογικό πνεύμα = δύναμη ψυχής = δύναμη καρδιάς = δύναμη που χαρίζεται , δεν αντλεί και όμως αντλείται...Για ΜΙΑ φίλη όχι πολλές .

mnk είπε...

Να, βρε Πελαγοφύαλε, γιατί δεν μπορούμε να συνενοηθούμε! Εγώ δεν υπήρξα ποτέ στέλεχος κώματος, βιαίου ή μη, ούτε μέλος, ούτε καν οπαδός. Δεν κατέχω, λοιπόν, τους κώδικες.

~PEACE BROTHER~

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ Χριστίνα

Χαίρομαι να σε διαβάζω.
Σε ευχαριστώ για τoν σύνδεσμο τού άσματος. Η δική μου διαδρομή ήταν λίγο διαφορετική. Μια πόλη έκτισα και γω, αλλά συχνά δεν είχα ούτε για το ενοίκιο.


@ mnk

Μού φτάνει ότι κάποιες φορές μού ρίχνεις τα ωραιότερα. Το "peace brother" με έφτιαξε και έφυγα με feeling.

Ανώνυμος είπε...

Άτιμη ζωή μας τρώει την μέρα και γινόμαστε βαμπίρ για τα ουσιαστικά. Καλησπέρα κι από μένα.

Εργοδηγέ, αν το γυαλάκι είναι Περιπτερέημπαν, απαραίτητο αξεσουάρ και μια τσιχλόφουσκα να γλυτώσουμε και την ηχορύπανση !
Σχετικά με την άνω ανάρτησή σου, δύο σκέψεις σύντομες αυτήν την στιγμή, ψάχνω χρόνο όπως πάντα να τα μελετήσω τα δεδομένα που παραθέτεις, όντως έχει επέλθει μια περίεργη αλλαγή ενέργειας τα τελευταία χρόνια, για τα λοιπά που γράφεις μπορείς να δώσεις κάποια στοιχεία μελέτης, μου ακούγονται πολύ ωραία για να είναι αληθινά, βέβαια ίσως γι’ αυτό να είναι και ΑΛΗΘΙΝΑ. Ίδωμεν.


Χριστινάκι μου με σκλαβώνεις, αμοιβαία τα αισθήματα ! Δεν βρίσκονται εύκολα άνθρωποι σαν εσένα, τυχεροί όσοι μπορούν να το αναγνωρίσουν αυτό, οι άλλοι δεν μας αφορούν. Τυχερή κι εγώ που σε έχω στην ζωή μου !(καλέ γιατί με λες αρθρογράφο, πότε έγραψα εγώ άρθρα, ότι βολτάρει στο κεφαλάκι μου γράφω, αυτο-ψυχοθεραπεύομαι και επι-κοινωνώ, άρα υπάρχω...και μαθαίνω, και καταλαβαίνω ότι μπορώ, και ξε-μπερδεύομαι, όσοοοο μπορώ, λίγο – λίγο, όχι πολύ).


Φίλε Μποτίλια στο Πέλαγος, το πέλαγος των ερεθισμάτων εδώ μέσα είναι πολύ βαθύ και τα κύμματα πολύ ζωντανά.
Επί των θεμάτων που έθεσες χθες, αποφασίζουμε και διατάζουμε, ΝΑΙ, γι’ αυτό επιμένω να αποενοχοποιηθούμε για να μπορέσουμε να δούμε καθαρά την πραγματικότητα και να μας δώσουμε την αξία που το σύστημα και οι θλιβεροί ακόλουθοί του προσπαθούν να μας στερήσουν. Αυτή η κοινωνία είναι γεμάτη ενοχικούς καταπιεσμένους και συμπλεγματικούς ανθρώπους, που κάνουν μόνιμα την δίαιτα της πάπιας, τρώνε τα πάντα και κάνουν μετά την πάπια. Και προσπαθούν να μας πείσουν για την κομψότητά τους, αγνοώντας ότι βλέπουμε τον ατελείωτο όγκο τους. Γι’ αυτό και σε ένα επίπεδο επιβιώνουν πολιτικά τόσο άθλια ανθρωπάκια. Άνθρωποι που κοροϊδεύουν τον εαυτό τους έχουν ανάγκη να «εκπροσωπούνται» από μετριότητες. Εδώ εμφανίζεται, όπως πάντα, η έννοια της ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Σκέφτομαι την αναφορά σου στις ΑΡΧΕΣ, αν όντως είναι αιώνιες, αν τα αρχέτυπα είναι πάντα ζωντανά και τα καλούπια ουσιαστικής ύπαρξης πάντα παρόντα, τότε είμαστε ΑΣΦΑΛΕΙΣ. Όταν λέω είμαστε, δεν αναφέρομαι στην ατομική μας ύπαρξη απαραίτητα,αλλά σε αυτό που ονειρευόμαστε και διεκδικούμε, κι ας το ζήσουν άλλοι, επόμενοι. Όποιος έχει την τύχη να συναναστρέφεται μικρά παιδάκια, καταλαβαίνει πως δεν δικαιούμαστε να είμαστε απαισιόδοξοι. Η Ζωή μας μιλά μέσα από την ύπαρξή τους, και θεωρώ πως ο Λόγος τους κρύβει διαμάντια ουσίας.

Άρα, ναι, ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ. Δεν σταματάμε πουθενά και δεν επιτρέπουμε να μας κόψουν τον δρόμο που η Ψυχή μας προτάσσει, άνθρωποι που ζητούν επιβεβαίωση της άρνησής τους απέναντι σε οτιδήποτε ζωντανό και παλλόμενο και πραγματικό. Το πολιτικό σύστημα θα πέσει, γιατί είναι ήδη νεκρό.

Όλα αυτά όμως θα αλλάξουν, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. «Θέλουμε» δεν θέλουμε. Από μόνη της έρχεται αυτή η αλλαγή, και όποιος την αναγνωρίζει την καλωσορίζει, και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΟΒΟ. Απέναντι στο καινούργιο.

Σχετικά με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Δεν είμαι σε θέση να ξέρω αν μπορεί μια άλλη Πρόταση Ζωής να σβήσει τις καταγραφές πολλών εξ αυτών, έτσι κι αλλιώς κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Σίγουρα οι γενικεύσεις είναι λάθος, τις έχουμε όμως και ανάγκη για να ερμηνεύσουμε αυτά που βλέπουμε, στερούμενοι σχετικών γνώσεων, προσωπικά ούτε το «Πιστεύω» δεν ξέρω, που να ξέρω τι λέει το Ισλάμ, και ποιο, και ποιων, και ποιας χώρας. ΟΚ, ο ρόλος των χρυσαυγιτών, ο κρυφός, της «κορυφής» ίσως, είναι σαφής, η ακροδεξιά είναι ερωτευμένη με την ακροαριστερά, δεν υποχρεούμαστε όμως να παρευρεθούμε στον γάμο, οι μπομπονιέρες κρύβουν χειροβομβίδες, όσο γρηγορότερα το καταλάβουμε, τόσο καλύτερα. Για τις έννοιες της ονομασίας της Χρυσής Αυγής, των όρων που ανέφερες, αναμένω πληροφορίες και αναλύσεις, υποψίες έχω, αισθήσεις και ενδείξεις, και ξέρω πως η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας, γι’ αυτό αναμένω στοιχεία από επαϊοντες, ότι μπορείς να αναφέρεις σχετικά, ευπρόσδεκτο είναι, όπως πάντα.

Αυτά για τώρα. Χαιρετώ και εύχομαι καλό βράδυ !

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ Ρίκα Κ.

Αγαπητή φίλη,
ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι είμαι επαΐων, ιδιότητα που αρνούμαι. Αντιλαμβάνομαι τον εαυτό μου, ως συμμετέχοντα στο μυθιστόρημα "Άνθρωποι σε Μπελάδες". Είμαι το πολύ αχθοφόρος, πιστεύοντας ότι "το αγώι ξυπνάει τον αγωγιάτη". Πιστεύω ότι πράγματι οι αρχές είναι αιώνιες. Εάν δεν υπήρχε το αιώνιο ως ιδιότητα και τού παροδικού, αυτό θα κατέληγε έρμαιο τού πεπρωμένου. Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι ως παροδικά όντα με μετοχή στην αιωνιότητα είμαστε α-σφαλείς. Τουναντίον, το σφάλειν υπάρχει ως δυνατότητα μέσα σε όλους μας, όπως και η α-σφάλεια. Διότι το αιώνιο υπάρχει μέσα στο παροδικό κυρίως ως πρόκλησις, ή ορθότερα ως πρόσκλησις. Εάν η πρόσκλησις γίνει αποδεκτή, τότε πιστεύω ότι γινόμαστε α-σφαλείς, διότι το αιώνιο - ως φύσει αληθές - αποκλείεται να σφάλει.
Πώς μπορούμε όμως να προσβλέπουμε στο αιώνιο, εφ' όσον ο συσχετισμός μας ενεργείται ως προς το παροδικό;
Αυτό μπορεί να συμβεί, εφόσον προσβλέπουμε στην ενότητα παροδικού και αιωνίου. Ενότης όμως σημαίνει επιστροφή στό Ένα, δηλαδή απλότης.
Σκοπίμως δεν γράφω την απλότητα με κεφαλαίο Α. Αυτή η λέξη περιέχει ένα απέραντο μεγαλείο αφ' εαυτής.
Α-Π-Λ-Ο.
Το Α είναι η Αρχή.
Το Π είναι η Πύλη.
Το Λ είναι η ενεργειακή ακίς.
Το Ο είναι η Πληρότης.
ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΛΘΟΥΜΕ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΟΝΟΝ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ.
Στην ουσία, πέρα από τις αρχές δεν υπάρχει τίποτε. Αυτό που υφίσταται μόνον κατά την περιπλάνηση πέραν αυτών, είναι η αυταπάτη τής ύπαρξης στα πλαίσια της ανυπαρξίας. Η ΟΥΣΙΑ είναι μετοχή στο είναι. Ο γραμματικός τύπος τής μετοχής, αποκαλύπτει τον πραγματικό τρόπο τής ουσιαστικής φανέρωσης της ζωής και τού ειναι ως ΜΕΤΟΧΗ. Πρόκειται για την μετοχή στην αιωνιότητα, στις αρχές. Η αιωνιότης βρίσκεται εδώ, μπροστά μας. Μετοχή στις αρχές δεν σημαίνει την αναζήτησή τους, αλλά την αδιαπραγμάτευτη ταύτιση με αυτές.
Γιατί και με ποιο τρόπο;
Διότι δεν είμαστε με τίποτε διατεθειμένοι να ανταλλάξουμε την απλότητα με οτιδήποτε άλλο.
ΔΙΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ.
Αγαπώ την ζωή - απλά.
Αγαπώ τούς ανθρώπους - απλά.
Δεν αποδέχομαι την αδικία - απλά.
Δεν ξεπουλάω την αγάπη μου - απλά.
Αγωνίζομαι για ένα καλύτερο κόσμο - απλά.
Αγωνίζομαι μέχρις εσχάτου συνεπείας για την διάσωση των αρχών μου, οι οποίες είναι οι αρχές όλων, ανεξαρτήτως εάν αυτοί ταυτίζονται με αυτές.
Δεν επαρκεί η αποδοχή των αρχών.
Δεν μπορεί να είμαστε οι μισοί μέσα και οι μίσοί έξω από την πύλη.
Η πύλη δεν χωρίζει διαφορετκούς χώρους. Μετουσιώνει δια τού Λ το Υ σε Η. Π-Υ-Λ-Η. Πρόκειται για ένα και τον αυτό χώρο μετουσιώσεως τού ψιλού Υ (παροδικού) σε μακρόν Η (αιώνιο).
Δεν πρόκειται για πύλη μετανοίας.
Πρόκειται για πύλη απλουστάτης ταυτίσεως, αδιαπραγματεύτου προσκολλήσεως.
Χωρίς τις αρχές δεν υπάρχω.
Με τις αρχές είμαι πλήρως α-σφαλής, δηλαδή πλήρης, ακόμη και εντός των όρίων, που "η ανάγκη μας όρια δεν έχει" ως το άσμα μελωδεί.

Ανώνυμος είπε...

Ποια δομή εσωτερική μας κατευθύνει σε λάθος πεδία αντίληψης και κάνουμε το απλό τόσο ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ; Το σφάλειν είναι ισοδύναμο του λάθους, ή απλά δοκιμές που μας αποκαλύπτουν τα σημεία που λαχταρούν για αλλαγή, δια του μη επιθυμητού αποτελέσματος; Ποιες όμως είναι οι προϋποθέσεις σωστής ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ του σωστού και λάθους για εμάς ; Είναι λάθος και κακό αυτό που απειλεί το κακώς εννοούμενο εγώ μας, αυτό που μας προκαλεί να αναπτυχθούμε, αυτό που μας ξεβολεύει ; Είμαστε σε θέση να αντιλαμβανόμαστε το «καλό» μας ;
Την πλήρη εικόνα δεν μπορούμε να την δούμε.
Τους ορισμούς δεν μπορούμε να τους ορίσουμε.
Αν το «Αγαπώ την Ζωή» για εμένα προϋποθέτει τον θάνατο των άλλων, σύμφωνα με μια εσφαλμένη αντίληψη της πραγματικότητας και ίσως ένεκα ψυχοσυναισθηματικών και πνευματικών προβλημάτων, πως διασφαλίζεται η απλότητα και η διαχρονικότητα των Αξιών;
Χωρίς την ύπαρξη των ανθρώπων μπορούν να επιβιώσουν οι Αξίες ; Είναι εκείνες υπηρέτες μας ή εμείς εκείνων ; Δεν ρωτώ άλλα προς το παρόν, είσαι δεν είσαι επαΐων αγαπητέ φίλε μου στα θέματα αυτά, σίγουρα κατανοείς περισσότερα γι’ αυτό και μπορείς και τα θέτεις ως ερωτήματα, και προκαλείς ερωτήματα.
Έτσι κι αλλιώς, ένα που ξέρω καλά είναι πως ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αφεντικό, κάτι λάθος έχετε. Το Μεγάλο φαγοπότι δεν είναι του δάσκαλου Φελλίνι αλλά του λιγότερο γνωστού Μάρκο Φερρέρι.

Φιλάκια

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Θέλω να ενημερώσω την ιστολόγο "αλλενάκι", η οποία δεν είχε την ειλικρίνεια να σχολιάσει με το διαδικτυακό της όνομα σε αυτήν την ανάρτηση, υπογράφουσα ανωνύμως και η η οποία δήλωσε σε προηγούμενο σχόλίο της, ότι "δεν μού κρατάει κακία", μετά τις αναρτήσεις που ακολούθησαν εις βάρος μου:

http://allenaki.wordpress.com/2012/09/26/%CE%BF-%CE%B5%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%BD%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%87%CE%B8%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B5/


http://allenaki.wordpress.com/2012/09/27/%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%B9%CE%BA-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CE%B1/

η ασυλία την οποία τής είχα εξασφαλίσει αίρεται.
Κατά συνέπεια φέρει προσεχώς ευθύνη για λόγους και πράξεις έναντι εμού,την οποίαν δεν σκοπεύω να παρακάμψω.

Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Το ήθος και η γραφή της, χαρακτηρίζουν τις προθέσεις και τους σκοπούς της.
Ότι αποκαλύπτεται είναι προς γνώση και συμμόρφωση, για αυτούς που αφελώς αρνούνται να σκεφθούν μόνοι τους.

mnk είπε...

Μα βρε Μποτίλια.... Αφού το Αλλενάκι δεν διευκρινίζει συγκεκριμένο πρόσωπο σε καμία απ' αυτές τις αναρτήσεις, εσύ από που το συμπέρανες πως μιλάει για σένα;

Ο νοών...νοείτω είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ mnk

Διάβασε τις αναρτήσεις προσεκτικά πριν γράψεις:
Αναφέρεται τελείως στγκεκριμένα στα σχόλιά μου που απαντώ σε αυτήν και πού προηγούνται:
"“Σαβούρα” και “παιδαριώδης” η αποκάλυψη των εγκλημάτων τους".
Από εκεί και πέρα δεν έχει το θάρρος να με κατονομάσει, διότι αρκετοί από αυτούς που διαβάζουν τα σώψυχά της στο δήθεν ιστολόγιο με γνωρίζουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και με ΕΚΤΙΜΟΥΝ αρκούντως.
Κάποιος την παρακάλεσε να αναφερθεί σε ποιόν αναφέρεται και αυτή απέφυγε επισταμένα.
Φυσικά τρέμει να δώσει παραπομπή στις αναρτήσεις μου που την επέκρινα, διότι τότε ακόμη και οι πλέον αφελείς μπορούν να κατανοήσουν ποιος είναι ο επικίνδυνα κακοήθης τής περιπτώσεως.
Εάν θέλεις σώνει και καλά να αμφισβητείς αυτά που είναι ολοφένερα, είναι δικαίωμά σου. Αλλά ο κόσμος δεν είναι τόσο αφελής, ώστε να μην βλέπει τα ολοφάνερα.
Περιτόν να αναφέρω, ότι οι απειλές που δέχθηκα από διαδικτυακά ψώνια στα εκεί σχόλια είναι "απείρου κάλους".
Ο άλλος υπογράφει, αφού αππειλεί ότι "θα με μετατρέψει σε ...υδρατμούς" και με ..."σέβας". Μιλάμε για χοντρή ψυχασθένια.

Ο νοών...νοείτω είπε...

Καλό θα είναι να μην ασχολούμαστε με έριδες αλλά με ανεύρεση λύσεων.
Όποιος δεν μπορεί να δεχθεί τον άλλον ας συνεχίσει στον δρόμο που διάλεξε.

Ο νοών...νοείτω είπε...

@mnk
Όσον αφορά αυτά που λέει ο μποτίλιας, έχει απόλυτο δίκαιο.
Οι συσχετισμοί των σχολίων εδώ και των αναρτήσεων εκεί είναι ενδεικτική.
Τέτοιο μένος πάντως δεν το περίμενα.

Ο νοών...νοείτω είπε...

Μποτίλια, το σχόλιο για τους υδρατμούς αναφέρεται στον πρόεδρο της πακιστανικής κοινότητας και όχι σε εσένα.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ Ο νοών...νοείτω

Αδελφέ, χάρηκα που δηλώθηκες.
Συμφωνώ μαζί σου.
Καλή καρδιά και προχωρούμε. Ότι οικοδομεί ο καθείς στην ζωή, το βρίσκει μπροστά του.
Στην ουσία, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Ο νοών...νοείτω είπε...

Αδελφέ καλημέρα και καλή συνέχεια.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ Ο νοών...νοείτω

Αδελφέ σε ευχαριστώ για τις ευχές σου.
Πιστεύω ότι πέρα από όσα συνέβησαν, το αλλενάκι παραμένει δικός μας άνθρωπος και κάποια μέρα θα επανέλθει στην βάση της.
Καλή δύναμη.