20 Ιουνίου, 2012

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΟΛΟΓΟΘΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ;

Σήμερα λίγο πριν την 3η μεσημβρινή ώρα παρέλαβε ο κ. Σαμαράς το χρίσμα του πρωθυπουργού από τον κ. πρόεδρο τής δημοκρατίας.
Είναι προφανές, ότι η εκτίμηση μου περί μη επικειμένης πρωθυπουργοποιήσεως τού εν λόγω πολιτικού δεν πραγματοποιήθηκε. Εικάζω, ότι το σύστημα μεθοδεύει προσεχώς την πρωθυπουργοποίηση της κ. Μπακογιάννη με άλλο τρόπο, ο οποίος μπορεί να γίνεται κατανοητός και να στηρίζεται στην γοργή αποδόμηση ενός προσώπου, το γόητρο τού οποίου έχει υποστεί στο πρόσφατο παρελθόν  ισχυρή κάμψη, ένεκα παλινωδιών στις πολιτικές επιλογές και τής στήριξης τού μνημονίου.
Παρ' όλα αυτά, έστρεψα την προσοχή μου εκ νέου προς την κατεύθυνση τής πολιτικής αστρολογίας, εξετάζοντας την στιγμή τής πρωθυπουργοποιήσεως. Δεν προτίθεμαι περί αυτού να γράψω πολλά, διότι οι λέξεις ενέχουν την δική τους δυναμική και στο παρόν ζήτημα εγκύπτουν τα παθήματα ενός λαού, ο οποίος δέχεται σφοδρότατη επίθεση.
Στρέφω απλώς την προσοχή σας στον διπλό σταυρό του εν λόγω ωροσκοπίου: Αντίθεση Σελήνης προς τον Πλούτωνα με τετράγωνο τού Ουρανού. Καθώς και αντίθεση των Δεσμών της Σελήνης προς τον Δία με τετράγωνο του Ποσειδώνος. Υπάρχει ένα μουσικό κομμάτι, το οποίο ονομάζεται "I could write a book". Εγώ όμως θα ρίξω σχετικώς προς ώρας παύση στο πεντάγραμμο...
Ψάξτε, εάν επιθυμείτε, την σχετική βιβλιογραφία ή το διαδίκτυο, αναφορικά με αυτές τις λίαν εύλογες πλανητικές θέσεις.
Θα επισημάνω μόνο  ένα: Τετράγωνο Πλούτωνος / Ποσειδώνος αντιστοιχεί σε ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Ο Γολγοθάς τού μνημονίου προσλαμβάνει με τις συγκεκριμένες επιλογές μάλλον και αυτήν την διάσταση.
Να ανεβάσει κάποιος την καρέκλα του στην κορυφή ενός όρους, ίσως αυτό να συνιστά μια επίδοση. Όταν όμως το όρος αυτό είναι ηφαίστειο, μένει να δούμε τις συνέπειες.

Το "Τόσο το καλύτερον, θα πολεμόμεν υπό σκιάν", ελάχιστοι τόλμησαν να το διακηρύξουν και να το κάνουν πράξη. Και διόλου τυχαίως αυτοί ήσαν Έλληνες μεν, Στρατηγοί δε.

Παρεπιπτόντως, διαβεβαιώνω τους φίλους και τις φίλες μου, ότι προσεχώς η πρακτική μου εναντίον του Μάτριξ θα προσλάβει σκληρότερο περιεχόμενο. ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ 

Ζητώ συγγνώμη από τους επισκέπτες και τις επισκέπτριες της σελίδας, διότι και σε αυτή την ανάρτηση προέκυψε παρόραμα. Όπως φαίνεται από το ωροσκόπιο, το οποίο προηγείται , το τετράγωνο που σχηματίζει ο Πλούτων δεν είναι με τον Ποσειδώνα, όπως εσφαλμένα εντοπίζεται, αλλά με τον Ουρανό και αυτή ακριβώς η γωνία σηματοδοτεί ηφαίστειο. Ο Πλούτων συμβολίζει την βίαιη ενεργειακώς μεταλλαγή και μετουσίωση και ο Ουρανός την απότομη αλλαγή. ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ - ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΤΑΓΩΝ" - ΝΑ ΕΠΙΛΛΕΞΟΥΝ ΕΚΟΥΣΙΩΣ ΤΗΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΙΕΣΤΙΚΟΤΑΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑΓΩΝ. ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΜΕ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΛΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΙΕΣΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΤΑΓΟΙ".  Εάν συμπεριλάβουμε στην ερμηνεία και την αντίθεση της Σελήνης (η οποία σηματοδοτεί τον λαό) προς τον Πλούτωνα, σε τετράγωνο με τον Ουρανό, η συγκυρία φορτίζεται  ακόμη περισσότερο.
Ο Ποσειδώνας σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία. Αυτό σηματοδοτεί μια ακατάσχετη τάση για να σπάσουν τα δεσμά τής καθημερινότητος, πέρα από κάθε όριο υπομονής. Η φαντασία τίθεται πιεστικά σε κίνηση και  νέες ιδέες αποκτούν έδαφος. Η γωνία αυτή εμπερικλείει εν δυνάμει τον κίνδυνο, να μην εκτιμηθούν ορθά οι δυνατότητες και να μην αμφισβητηθούν όρια με συντεταγμένο τρόπο, με αποτέλεσμα να υπερισχύσει η υπερβολή. Εάν σε αυτή την φάση παρέμβει παράγων νουθεσίας, μπορεί η τάση που προδιαγράφεται, να στραφεί επιτυχώς προς την κατεύθυνση τής ανατροπής παρωχημένων και βάναυσα καταπιεστικών δομών. Σε αντίθετη περίπτωση απειλεί το χάος. Εάν συμπεριλάβουμε και τους Δεσμούς τής Σελήνης, οι οποίοι ενέχονται με αντίθεση και τετράγωνο στο σύμπλεγμα, αυτό σημαίνει, ότι απέναντι στην στιγμή τής πρωθυπουργοποίησης θα επέλθει μια βαθιά εσωτερική αποξένωση. Αυτή θα κινδυνεύσει να ταυτισθεί με τον άκρατο αμοραλισμό και την κατάφωρη παραβίαση των σταθερών τού κοινωνικού βίου. 
Το εν λόγω ωροσκόπιο περιέχει διπλό σταυρό (αντίθεση με τετράγωνο). Άρα ο Γολγοθάς σηματοδοτείται ενισχυμένος. Το σύμπλεγμα Πλούτωνος, Ουρανού, Σελήνης προσδίδει εκρηκτικές διαστάσεις. Το σύμπλεγμα Ποσειδώνος, Διός, Δεσμών της Σελήνης σηματοδοτεί βαθύτατη απόρριψη και απογοήτευση με ακατάσχετες ενέργειες αμφισβητήσεως.
Η νεοταξική δημιουργία χάους - ORDO EX CHAO - σε όλο της το forte.
Κάθε πρόκληση όμως εμπεριέχει και το σπέρμα της επιτυχούς της αντιμετωπίσεως:
Εξάγωνο Αφροδίτης, η οποία συμβολίζει την κοινωνία, με τον Ουρανό. Άρα εφ' όσον η κοινωνία το επιλέξει, μπορεί να αξιοποιήσει τον απότομο χαρακτήρα των άκρατα ενεργειακώς φορτισμένων αλλαγών προς το καλό και για τον εαυτό της.
Χαλαρή σύνοδος Διός Αφροδίτης. Σηματοδοτείται η δυνατότητα ευχέρειας τής  κοινωνίας προς επιτυχή επέκταση των στόχων της.  
Εξάγωνο μεταξύ Ερμού και Άρεος. Μια σοβαρότατη ευκαιρία να συντονιστεί επιτυχώς το πνεύμα με την δράση. Αυτό βεβαίως ισχύει για όλους τους ενεχόμενους, λαό και αντίδραση.
Και όλα αυτά επιστεγάζονται από το τεράγωνο Κρόνου Σελήνης. Τεράστιες δοκιμασίες για τον λαό. Οι μάσκες πέφτουν, τα ψέματα τελειώνουν, οι προκλήσεις μάς θέτουν ενώπιον του εαυτού μας.

ΦΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ, ΠΛΗΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΑΡΑΝΕ ΤΗΝ ΓΗ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΤΡΙ ΞΕΘΑΒΟΥΝ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ,  ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΝΩΘΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΙΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΚΠΟΙΗΘΟΥΝ.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ κι εδώ μπορείτε να βρείτε αρκετές αστρολογικές προβλέψεις και για τις τελευταίες εκλογές και για τις προτελευταίες.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ Ανώνυμος

Θερμά ευχαριστώ για τους συνδέσμους. Ας μην παραβλέπουμε όμως, παρ' όλες τις αστρολογικές αναφορές, ότι εμείς οι ίδιοι διαμορφώνουμε το πεπρωμένο. Και θεωρώ, ότι από αυτήν την σκοπιά ο κ. Σαμαράς πατάει επάνω σε σάπιο σανίδι, διότι στερείται πλήρως πολιτικού ήθους.

nikos είπε...

http://www.vetonews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10562%3A2012-06-17-07-14-22&catid=39%3Ahxitika&Itemid=64#.T96mN71uzP4.face

nikos είπε...

Ο Μητσοτάκης, το τέρας της Χρυσής Αυγής και τα συγκοινωνούντα δοχεία
http://kokinokamini.blogspot.gr/2012/06/blog-post_20.html?spref=fb

ΕργΔημΕργ είπε...

Τετράγωνο Ποσειδώνα-Πλούτωνα είχε και η επανάσταση του 1821!

(Αστρολογικοί πίνακες από εδώ: http://www.astro.com/ - εκεί που λέει "Ephemeris".)

ΕργΔημΕργ είπε...

Κατά τ' άλλα, η ψήφος αποδοκιμάζει μεν ...δημοκρατικώτατα (και αγρίως), αλλ' αφήνει ορθάνοιχτη την πίσω πόρτα...

...Μέχρι σημείου ν' απαιτεί φωνασκών ο "κύριος" Λο-Π-έρδος να ξαναγίνει υπουργός.

Είδες κόλπα οι ποδίτσες; Σε κυβερνάνε και με 12 τοις εκατό, άμα λάχει.

Υγ: Δεν αντέχω, θα ουρλιάξω:

ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ, ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΣ Μ.ΛΑΚΑΣ!

zoyzoy είπε...

Αυτό το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα πολύ το φοβάμαι για τις εξελίξεις παγκοσμίως.

Και
εδω είχε μια φοβερή ανάλυση ο Κ.Παίζης για τις εκλογές!
Το σίγουρο είναι ότι θα περιμένουμε πολλά αυτή την περίοδο ας μας λυπηθούν οι πλανήτες αφού οι πολιτικοί μας έχουν "γραμμένους" κανονικά!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Μποτίλια, γιατί θεωρείτε με τέτοια βεβαιότητα ότι ο Aντώνης Σαμαράς στερείται πολιτικού ήθους;

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ Ανώνυμος

Αγαπητέ/ή,

θα απαντήσω στην ερώτησή σας τις αμέσως επόμενες ημέρες - κατά τις δυνατότητές μου διεξοδικώς - με ιδιαίτερη ανάρτηση επί του θέματος (και σας παρακαλώ, ως είναι επόμενον, όταν αυτή αναρτηθεί, να αποστείλετε τις αντιρρήσεις σας, τις οποίες δεσμεύομαι και αυτές να αναρτήσω.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Μποτίλια, ευχαριστώ για την απάντηση.
Περιμένω να διαβάσω το άρθρο σας.

Μερόπη

nikos είπε...

Τι έγινε με το defencenet;
ΓΙΑΤΙ "ΕΠΕΣΕ" Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;