22 Αυγούστου, 2011

ΤΟ ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ "ΜΕΣΩΝ"


Το παρόν ιστολόγιο ασχολείται περιθωριακώς μόνο με την επικαιρότητα, δεδομένου ότι δεν αποτελεί ενημερωτικό site και ο γράφων αποσκοπεί να θέσει προς προβληματισμό και συζήτηση γενικότερης υφής θέματα, τα οποία ενδημούν μεν στην επικαιρότητα και την διέπουν, αλλά στην ουσία αποτελούν δομικά στοιχεία των εξελίξεων ως "πράγματα πίσω από τα πράγματα".
Το τελευταίο τετραήμερο όμως εκδηλώνεται ένα λουτρό αίματος στην Τρίπολη, το οποίο οργανώνει αποκλειστικώς το ΝΑΤΟ και στηρίζεται αποκλειστικώς στην επιθετική στρατιωτική παρουσία του στην περιοχή, η οποία κατευθύνεται ενάντια στον Λαό της Λιβύης, χωρίς σημαντική συμμετοχή των λεγόμενων "αντικαθεστωτικών".
Πρόκειται για μια ψυχολογικού τύπου ύπουλη επίθεση, καθ' ότι το ΝΑΤΟ ως κυριότερος εκπρόσωπος του διεθνούς επιθετισμού, αδυνατεί εδώ και μήνες να καταβάλει την αντίσταση του λαού της Λιβύης. Το υπό εξέλιξη ύπουλο σχέδιο ψυχολογικού πολέμου προβάλλεται από τα καθεστωτικά μαζικά "μέσα" δημοσίου εκμαυλισμού και εκκενώσεως του εγκεφαλικού εντέρου ως υποτιθέμενη "νικηφόρα προέλαση των αντικαθεστωτικών δυνάμεων στην Τρίπολη", οι οποίες υποτίθεται ότι δήθεν βρίσκονται προ της καταλύσεως της κεντρικής εξουσίας στην Λιβύη. Αυτές τις "ειδήσεις" παραπληροφοριακού οχετού υιοθετούν όχι μόνο πληροφοριακές ιστοσελίδες της Ελλάδος, οι οποίες δεν διακρίνονται για κιτρινισμό, αλλά και κατά τα άλλα μάχιμοι και καθόλα φιλότιμοι ιστολόγοι, κατά την πάγια θλιβερή εδώ διαπίστωση: ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
Ενώ οι γερμανικές κριτικές ιστοσελίδες (κάποιες των οποίων παρατίθενται στους εδώ συνδέσμους) διαρρηγνύουν κυριολεκτικώς τα ιμάτιά τους ενάντια στην κλιμακούμενη εκστρατεία παραπληροφορήσεως, την οποία συντονίζει το ΝΑΤΟ, στην Ελλάδα επικρατεί μια θλιβερότατη αναπαραγωγή αυτού του στημένου σκηνικού πανταχόθεν.
Τοιουτοτρόπως, θεωρώ σκόπιμο να παρακάμψω προς στιγμήν τον επιλεχθέντα χαρακτήρα αναρτήσεων, για να προβληθεί από τα ταπεινά μέτρα του παρόντος ιστοχώρου η άλλη άποψη, η μη προαγόμενη από τα επιτελεία ψυχολογικού πολέμου.

Οι νεοταξίτες με τις αρμάδες τους και με το σκυλολόι της Αλ Καίντα, που βάπτισαν "αντικαθεστωτικούς", βιάζονται να κλείσουν το μέτωπο της Λιβύης για να ανοίξουν τα επόμενα, τα οποία βρίσκονται πολύ πλησιέστερα στην Ελλάδα, με πρώτο την Συρία, αλλά και αρκετά άλλα, τα οποία σύντομα θα μας διδάξουν τις συνέπειες δεκαετιών καιροσκοπισμού της ελλαδικής πολιτικής αναισθησίας, προσκυνήματος των νεκροθαφτών του έθνους και ανακήρυξης των λύκων σε "συμμάχους" και "προστάτες" του τόπου.
Όποιες κι αν είναι οι εξελίξεις στην Λιβύη, στην ουσία για τα μέτρα κάθε κάθε ανθρώπου, ο οποίος διαθέτει στοιχειώδη νοημοσύνη και δεν ακροβατεί σε επιδοτούμενα ξενόδουλα ιδεολογήματα, το ΝΑΤΟ με την εκστρατεία εναντίον της Λιβύης, η οποία ονομαστικώς βωμολόχησε και σε βάρος του Ομηρικού Έπους "Οδύσσεια", ξεφτιλίστηκε κατά κράτος. Μια κολοσσιαία πολεμική μηχανή πλουσίων κρατών, τα οποία ρημάζουν οικονομικώς την οικουμένη, υφαρπάζοντα τον παγκόσμιο πλούτο με το καρότο και το μαστίγιο και αριθμούν εκατοντάδες εκατομμύρια υπηκόων, αδυνατούν να καταβάλουν την αντίσταση ενός λαού μόλις τεσσάρων εκατομμυρίων. Επικεφαλής τους ένας αγαπητός από τον λαό ηγέτης, ο οποίος οδήγησε την χώρα όχι μόνο σε ευημερία, αλλά και ως είναι φυσικόν διένειμε σε όλους τους ενήλικες αυτόματα πυροβόλα όπλα. Αυτός, τον οποίον οι ΝΑΤΟικοί αποκαλούν "δικτάτορα" και "αντιλαϊκό στοιχείο". Οπότε σύντομα θα δούμε και πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.


Το ΝΑΤΟ συνήθισε μια ζωή να "μάχεται" έναντι δοτών και ουσιαστικά ανύπαρκτων αντιπάλων. Με τον βομβαρδισμό αμάχων από πιλότους ανείπωτης δειλίας, με τις λεγόμενες παράπλευρες απώλειες, οι οποίες δεν είναι παρά με ακρίβεια προετοιμασμένες τρομοκρατικές ενέργειες σε βάρος γυναικόπαιδων, οι οποίες στοχεύουν να κάμψουν το φρόνημα αυτών που δέχονται τις επιθέσεις, το ΝΑΤΟ αποτελεί απρόσκοπτα διεθνή εγκληματικό οργανισμό, με στόχο την επιβολή παγκόσμιου απροκάλυπτου φασισμού. Εάν υπήρχε πραγματική απόδοση διεθνούς δικαίου, αυτή την στιγμή τόσο οι λεγόμενοι ηγέτες των ισχυρών κρατών, κυρίως του ΝΑΤΟ, όσο και αυτοί που κινούν όπισθεν τα νήματα, θα σάπιζαν πίσω από τα σίδερα ένεκα εγκλημάτων πολέμου.
Για πρώτη φορά όμως έχουν απέναντί τους ένα αποφασισμένο λαό με τον ηγέτη του, ένα αντίπαλο, ο οποίος δεν είναι μια μαριονέτα, που έστησαν οι ίδιοι, για τον "κατατροπώσουν" στην συνέχεια, παραβιάζοντες ανοιγμένες θύρες.

Η συγκεκριμένη καμπάνια, η οποία ξεκίνησε το προηγούμενο Σάββατο 19 Αυγούστου φέρει την την επωνυμία "Mermaid Down", αποτελείται από δυο σκέλη: Ένα προπαγανδιστικό και ένα πολεμικό-επιχειρησιακό. Η επιλογή της εκάστοτε επωνυμίας δεν είναι καθόλου τυχαία και ο αποσυμβολισμός της είναι χαρακτηριστικός για τον αποκρυφιστικό χαρακτήρα και τα εωσφορικά ιερατεία, τα οποία ευρίσκονται πίσω από τους επιθετιστές. Η εμμονή στο "Down", όπως και στην περίπτωση της "Οδύσσειας", η οποία αποτελεί την γενικότερη επωνυμία του ανθρωποχασαπιού, ανάγεται με οδηγό την "χρυσή αυγή" του αρχιεωσφοριστού Αλάιστερ Κρόουλυ στο λυκόφως των λυκανθρώπων της τελετουργικής αιμοποσίας. Το χαμηλό εκείνο φως μέσα στις υπόγειες στοές, όπου τελούνται οι ανθρωποθυσίες. Όσοι πιστεύουν ότι ο "Λύκιος Δίας", που είχε το "ιερό" του στην Λέρνη (εξ ου και η λερναία ύδρα) εξέλιπε, πλανάται. Το "εκ της θαλάσσης προερχόμενο θηρίον, του οποίου η πληγή θεραπεύθηκε" είναι πλήρως παρόν, ελέγχον όχι μόνο τους αποκρυφιστές του ΝΑΤΟ, αλλά όλα τα διεθνή κουμάντα, επανεμφανίζεται, με στόχο να πάρει την ρεβάνς ενάντια στην πολιτισμένη ανθρωπότητα. Το καπελάκι του πάπα Ρώμης, η λεγόμενη "τιάρα", η οποία απεικονίζει κεφαλή ιχθύος, αυτό ακριβώς το θηρίο συμβολίζει και την επιστροφή του, με στόχο την δημόσια και απροκάλυπτη επανακαθιέρωση των ανθρτωποθυσιών, συμφώνως προς τους σχεδιασμούς των εωσφοριστών. Οι γοργόνα συμβολίζει τις Βαβυλωνιακές θεότητες, οι οποίες εξήλθον της θαλάσσης και εγέννησαν το μολόχ.

Το επιχείρηση "λυκόφως της γοργόνας" ξεκίνησε το Σάββατο 19 Αυγούστου με μια καμπάνια παραπληροφόρησης των μαζικών μέσων μιντιακού οχετού των εωσφοριστών (ας μου επιτραπεί εδώ η παρατήρηση, ότι μια συνεπής λειτουργική ορολογία προϋποθέτει την αντικατάσταση του όρου "ιμπεριαλισμός" από τον όρο εωσφορισμός) ότι οι "αντικαθεστωτικοί", τα ενεργούμενα δηλαδή του διεθνούς τζιχαντισμού, ως μορφώματος των δυτικών μυστικών υπηρεσιών, και τα φασιστικά στοιχεία, τα οποία περιμάζεψε και εξόπλισε το ΝΑΤΟ, είχαν καταλάβει την πόλη Ζλιτάν και την πόλη Ζαβία. Η δεύτερη είναι ιδιαίτερα σημαντική, διότι βρίσκεται επί της οδού, η οποία συνδέει την Τρίπολη με την Τυνησία, η οποία αποτελεί την μόνη χώρα από την οποία μπορεί να εφοδιάζεται η Λιβύη τρόφιμα και φάρμακα.
Στην ουσία αυτό που συνέβαινε, ενώ οι πατριωτικές δυνάμεις ήλεγχαν πάνω από το 80% αυτών των πόλεων, έχοντας απωθήσει τις δυνάμεις των εισβολέων, το ΝΑΤΟ προέβη σε ανθρωποχασαπιό αμάχων από αέρος με ελικόπτερα απάτσι και βομβαρδισμούς. Ιδιαίτερη ανδρεία, εάν δικαιούμεθα να χρησιμοποιούμε πλέον αυτήν την λέξη, έδειξαν οι γυναίκες στις μάχες υπερασπίσεως της Ζαβία.
Ιδιαζόντως ειδεχθές έγκλημα αποτελεί ο βομβαρδισμός της συνοικίας Μαγέρ στην Ζλιτάν, στην οποία δεν υπήρχαν στρατιωτικοί στόχοι και είναι μια αστική περιοχή. Οι "ήρωες" του ΝΑΤΟ εφήρμωσαν ακόμη μια φορά την πάγια πολεμική τακτική τους. Προσχεδιασμένη πολυπληθής εξόντωση αμάχων. Ο κανιβαλισμός του "πολιτισμένου κόσμου" σε όλο το μεγαλείο του.
Αυτή ήταν η πρώτη φάση της επιχείρησης ψυχολογικού πολέμου τρομοκράτησης του αγωνιζόμενου λαού και παραπληροφόρησης περί δήθεν ήττας των πατριωτικών δυνάμεων.
Την ίδια νύκτα ανακοίνωνε ο Υπουργός Υγείας της Λιβύης την στυγνή εξόντωση 1300 πολιτών και τον βαρύ τραυματισμό 5000 μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά στους δρόμους από αεροπορικές δυνάμεις των εισβολέων. Κατά τα άλλα το ΝΑΤΟ παρεμβαίνει για να "προασπίσει" τον λαό της Λιβύης. Αν μας είχαν μείνει τρίχες, θα τις ξηλώναμε. Μιλάνε για δημοκρατία, φοράνε γραβάτες, το παίζουν "πολιτισμένοι", το παίζουν "ανεπτυγμένοι", καθισμένοι επάνω σε μια τεχνολογία αυθαίρετης εξόντωσης των πληθυσμών, η οποία ρουφάει τον ιδρώτα ολόκληρης της ανθρωπότητος, διανέμοντες ναρκωτικά, εξαθλίωση, κοινωνική απόγνωση και επιλεκτικό καταναλωτικό εκμαυλισμό μέσα στις ζούγκλες των πόλεων, όπου οι πολίτες περιέρχονται σε μια όλο και μεγαλύτερη εξάρτηση από τις συφιλιδικές ντομάτες του Βελγίου, τα σάπια άλευρα των κινέζων και τα χασίσια του μπαφόκ.

Την ίδια ημέρα (19 Αυγούστου) ξεκίνησε η "επιχείρηση σειρήνες". Υπό αυτόν τον όρο, δρομολογώντας οι ανθέλληνες εωσφοριστές ένα ακόμη τερατοσύμβολο από την Οδύσσεια, εννοούνται τα μεγάφωνα των τζαμιών, όπου έχουν τον έλεγχο τζιχαντιστές. Αυτά καλούσαν σε ανατροπή του καθεστώτος, απευθυνόμενοι με ειδική φρασεολογία σε άτομα, τα οποία είχαν παρασκευαστεί προηγουμένως από εκπαιδευμένους χοτζάδες με πλύση εγκεφάλου. Στην προκειμένη περίπτωση επρόκειτο κυρίως περί εφήβων, οι οποίοι ξεχύθηκαν πάνοπλοι στους δρόμους. Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για ένα ύπουλο σχέδιο του ΝΑΤΟ, δεδομένου ότι ο Λιβυκός στρατός έχει λάβει εντολή από το επιτελείο των επιχειρήσεων να μην πυροβολεί εφήβους. Οι έφηβοι πυροβολούσαν προς πάσα κατεύθυνση, κυρίως εναντίον αμάχων.
Ταυτοχρόνως ΝΑΤΟικά πλοία εκφόρτωναν στα παράλια της Τρίπολης βαρύ οπλισμό και οχήματα, όπου αποβιβάζοντο ξενόφερτοι τζιχαντιστές της Αλ Καίντα, κυρίως από το Αφγανιστάν.

Κατά την διάρκεια της Κυριακής (20 Αυγούστου) η κατάσταση είχε σταθεροποιηθεί προς όφελος των πατριωτικών δυνάμεων. Την νύκτα όμως της Κυριακής ξεκίνησε μια μεγάλη επίθεση ελικοπτέρων απάτσι, αφού προηγουμένως είχαν χρησιμοποιηθεί οι αφιονισμένοι έφηβοι για τον εντοπισμό των εστιών αντίστασης των πατριωτικών δυνάμεων. Τα ελικόπτερα χτυπούσαν συντονισμένα αμάχους, ενώ χιλιάδες πτήσεις βομβαρδιστικών έγιναν για τον βομβαρδισμό κατοικημένων περιοχών για να τρομοκρατηθούν οι κάτοικοι της Τρίπολης.
Από τον στόλο των εισβολέων αποβιβάστηκαν τζιχαντιστές με στολές τού Λιβυκού στρατού και της αστυνομίας, καθώς και κινηματογραφικά συνεργεία τού ψυχολογικού πολέμου, τα οποία μαγνητοσκοπούσαν στημένες σκηνές μαχών, που προβλήθηκαν στα σκουπιδοκάναλα με στόχο την καμπάνια παραπληροφόρησης. Ταυτοχρόνως αυτά μετέδιδαν, ότι οι "αντικαθεστωτικοί" είχαν καταλάβει το αεροδρόμιο της Τρίπολης, ενώ αυτό ηλέγχετο πλήρως από τις πατριωτικές δυνάμεις.
Όλοι οι κάτοικοι της Τρίπολης έλαβαν στα κινητά τηλέφωνα ένα SMS, το οποίο "ενημέρωνε" σχετικά με την δήθεν συντριβή των πατριωτικών δυνάμεων, ότι δήθεν ο Καντάφι είχε διαφύγει στο εξωτερικό, ενώ δήθεν οι τρεις γιοί του είχαν συλληφθεί.
Η καμπάνια παραπληροφόρησης ως επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου επεκτάθηκε και στα διεθνή σκουπιδομίντια, τα οποία ανακοίνωναν την "πτώση του καθεστώτος" της Λιβύης.

Στην συνέχεια ο ηγέτης του Λιβυκού λαού Καντάφι απεύθυνε ραδιοφωνικό μήνυμα προς την δημοσιότητα, στο οποίο δήλωνε, ότι βρίσκεται στην χώρα και συντονίζει την αντίσταση των πατριωτικών δυνάμεων εναντίον των εισβολέων. Τόνισε, ότι η Τρίπολις δεν είναι Βαγδάτη και ότι οι νέοι εισβολείς πρόκειται να έχουν την ίδια μοίρα με τους ιταλούς, που προηγήθηκαν.


Το θέμα αυτό συνεχίζεται με αναρτήσεις που ακολουθούν

Σάββατο


A fake



Midnight August 31



Media feeds fear



Ο δήθεν συλληφθείς από τους εισβολείς του ΝΑΤΟ υιός του ηγέτου Καντάφι Σαίφ Καντάφι διαδηλώνει θριαμβικά για την άκαμπτη αντίσταση του Λιβυκού λαού στους δρόμους της τρίπολης εχθές τα μεσάνυκτα, κονιορτοποιώντας την φτηνή προπαγάνδα των σκουπιδομίντια.


3 σχόλια:

Ο νοών...νοείτω είπε...

Εάν το εχθρικό μόρφωμα προς τον ελεύθερο άνθρωπο, που ονομάζεται ΝΑΤΟ, καταφέρει και αυτή την φορά να επιβάλλει, με την τεχνολογία και τα φορτία θανάτου που έχει σε αφθονία, το δίκαιο των παράπλευρων απωλειών, τότε ετοιμαστείτε να δείτε την "γειτονιά" μας με άλλο μάτι.

Το μήνυμα που στέλνει κάθε φορά μία εμπλοκή του, σε κάποια γωνιά του κόσμου, είναι ξεκάθαρο.
"Είστε τόσο ασήμαντοι, που σας κάνουμε να αισθάνεστε σημαντικοί για να μπορούμε να σας εξαφανίζουμε ενώ εσείς πανηγυρίζετε".

Ανώνυμος είπε...

Τήν περίμενα τήν "αλλη αποψη" σε αυτήν την σελίδα και δικαιώθηκα...οχι απλά γιά την σαφή εκθεση τών τεκταινομένων αλλά και γιά τήν σύνδεση με τίς απαρχές τού προβλήματος στά βάθη τών αιώνων..δυστυχώς η Λέρνη εχει επιζήσει και στό λυκόφως τών αποκρυφιστικών στοών καποιοι, οι ιδιοι πάντα,διά των διεθνων οργανισμών,οπως το ΝΑΤΟ-που δέν ειναι τιποτε αλλο,παρά οι απολήξεις τους επι του φυσικού πεδιου,ή απλοί εντολοδόχοι τους-επεξεργάζονται τα σχεδια εξόντωσης ολων μας..κυρίως ημών των κατοικούντων πέριξ τής Μεσογείου..αχ αυτή η μέση γή!!εαν γνωρίζαμε την Ελληνική μυθολογία ,θα γνωρίζαμε σε βάθος τα γεωστρατηγικά και γεωπολιτικα σχεδια τών κρατουντων....κι αν δεν ειχαμε τοσο απότομα αποκοπει απο τις παραδόσεις μας,θά θυμομοσταν τουλάχιστον,τίς παροιμίες τής γιαγιάς μας..π.χ."οταν ακούς τά οργανα στήν αυλή του γείτονα περίμενε,ερχονται και στήν δική σου"..και στίς δυο περιπτώσεις θα ειχαμε αξιολογήσει σωστα ,τι ακριβως μας συμβαινει αυτην την στιγμή και τι να περιμένουμε λείαν συντόμως ,οπως και το πώς να αντιδρουσαμε.....
Μπράβο σου κι ευχαριστουμε....να εισαι καλά

xrhxa είπε...

Καλησπέρα...

Όταν βρισκόμαστε σε παρέα και αναλύουμε την πολιτικοοιοκονομική κατάσταση στην Ελλάδα κτλ και γίνεται αναφορά στις πηγές πλούτου που έχει η χώρα μας, εγώ σφίγγομαι και το δηλώνω....

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός της "άνοιξης των Αράβων" που ζούμε τον τελευταίο χρόνο, και ούτε ανεξάρτητο από την επικείμενη εκμετάλλευση των αποθεμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου της Μεσογείου....ίσα ίσα είναι απ'ευθείας συνδεδεμένο...
Αν δει κανείς που εξάγεται ο μαύρος χρυσός και τι πολιτικοοικονομική κατάσταση επικρατεί εκεί και σε κάθε "εκεί" θα καταλάβει ότι οι πλούτοι αυτοί συνδέονται μόνο με βάσανα για τους ιθαγενείς....

Οι χώρες του πετρελαίου είχαν ανέκαθεν καταπιεστικά καθεστώτα , σειρά μας....αφού στο μέλλον μάλλον θα γίνουμε κι εμείς τέτοια χώρα, είμαστε ήδη σε πορεία υποχώρησης όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και όλων των δημοκρατικών αξιών....

Το μεγαλύτερο τέρας που έχει να αντιμετωπίσει ο άνθρωπος είναι η ανθρώπινη απληστία ....απληστία τόσο για τον πλούτο όσο περισσότερο για την εξουσία....εμείς σήμερα όχι μόνο καμία δύναμη δεν έχουμε να επηρεάσουμε την μοίρα του κόσμου....αλλά ούτε την ίδια την δική μας μοίρα σαν χώρα δεν μπορούμε -όχι να αλλάξουμε- να επηρεάσουμε προς το καλύτερο.....ένα μικρό προτεκτοράτο με ξένη δοτή εξουσία....όσοι μπορούν να φύγουν φεύγουν πανικόβλητοι....


Ο Καντάφι είχε όραμα να κάνει: Αφρικανική Ένωση...
Αφρικανική κεντρική τράπεζα...
με Παναφρικανικό νόμισμα διεθνών συναλλαγών και να καταργήσει το δολάριο στην χρήση αυτή...

Επίσης...είχε και τα χρήματα για να πραγματοποιήσει τις επιλογές του, σε αποθέματα χρυσού στην Λυβική τράπεζα, που φτάνουν σε τιμές πριν την κρίση γύρω στα 400 δις δολάρια...σήμερα με την τιμή του χρυσού στα ύψη μπορεί να ξεπερνούν τα 700 δισ δολ σε χρυσό...

Αν υλοποιούταν τα σχέδια του οι ΗΠΑ και η Ε.Ε. θα έχαναν την κότα με το χρυσό αυγό, γιατί ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του ΑΕΠ τους είναι από την στυγνή εκμετάλλευση( κλοπή) των πρώτων υλών και του εμπορίου τους από τις αφρικανικές χώρες....

Τώρα θές να το πεις οργάνωση στοών...θέλεις να το πεις δυτικές κυβερνήσεις...θέλεις να το πεις ανθρώπινη απληστία...δεν ξέρω τι να πω, εγώ...τα δεδομένα είναι αυτά...