28 Ιουλίου, 2010

ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΣΕΧΤΕΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΩΡΟ - ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΖΟΚΟ ΝΤΙ ΜΑΝΟ MADE IN USA


Όπως έγινε αναφορά στις δύο προηγούμενες αναρτήσεις, τελικός στόχος της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια δεν ήταν το θύμα καθ' εαυτό. Αποδέκτης του μηνύματος τρομοκράτησης της τρομοκρατικής αυτής ενέργειας, η οποία υπήρξε χονδροειδώς απροκάλυπτα έργο των μυστικών υπηρεσιών, αποτελεί ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής προσωπικά.
Υπό αυτήν την έννοια οφείλουμε να ασχοληθούμε και με την προκήρυξη την οποίαν έστειλαν οι μυστικές υπηρεσίες με στόχο την ανάληψη της ευθύνης από το χαφιεδοφάντασμα της σέχτας και η οποία έτυχε ευρείας δημοσιεύσεως και προσοχής.

Το πρώτον ερώτημα, το οποίο προκύπτει από λογικής σκοπιάς αυτομάτως, είναι για ποιον λόγο εστάλη η προκήρυξη αυτή τώρα; Αφορά δηλαδή το συγκεκριμένο "timing", το οποίον δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Για ποιον λόγο άφησαν οι δολοφόνοι, αλλά κυρίως οι εντολοδόται τους, που κινούν παρασκηνιακώς τα νήματα, ένα ανενεργό διάστημα πέραν της εβδομάδος μεταξύ φόνου και ανάληψης της "πολιτικής(!!!)" ευθύνης;
Ή για να θέσουμε το ίδιο ερώτημα επί το ρεαλιστικότερον, για ποιον λόγο τελικά αναγκάστηκαν να βάλουν οι επιτελικοί των μηχανισμών εκφασισμού και διάλυσης τα ψυχανώμαλα στελέχη της υπερεσίας να συγγράψουν το "βαθυστόχαστο πόνημα", μετά από αδράνεια μεγαλυτέρα της εβδομάδος; Το οποίον αναγιγνώσκων πας σοβαρός αντιεξουσιαστής, που σέβεται την ιερή έννοια της αυτονομίας, αισθάνεται την ανάγκη να τραβάει τις τρίχες του με γάντια πυγμαχίας;

Πριν ασχοληθούμε με το κάργα "επαναστατικό" περιεχόμενο της προκηρύξεως - το οποίον καίτι βαθύτατα γελοίο - δεν παύει να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσους ασχολούνται επί υγιούς βάσεως με τις κοινωνικές ζυμώσεις, τις πολιτικές συγκρούσεις και τα τερτίπια της βαρέως εκφυλισμένης εξουσιαστικής νόσου, που λέγεται στημένη προβοκάτσια της τρομοκρατίας, ας κάνουμε μια αυτοψία της καταστάσεως επί των ημερών προ της δημοσιεύσεως της δήθεν προκηρύξεως:
Για όποιον πλοηγείται έστω και λίγο στο διαδίκτυο - το οποίο αποτελεί σαφώς τον σημαντικότερο δείκτη της ευαισθητοποιημένης κοινής γνώμης την σήμερον - υπήρξε φανερόν ότι:
Ένα ποσοστό 90% επί τον δημοσιευμάτων υπό μορφήν αρθρογραφίας, αναρτήσεων και σχολιασμού, θεωρούν την "σέχτα" εξάμβλωμα μυστικών υπηρεσιών, οι οποίες υποθάλπτουν την χώρα και τον λαό.
Ένα ποσοστό 99% των πολιτών καταδικάζει την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, ασχέτως του τρόπου που εκτιμά την παρουσία του στα μαζικά μέσα. Και επειδή στο διαδίκτυο τα γραπτά μένουν, εγκαλώ όσους διαφωνούν με αυτήν την εκτίμηση να παραπέμψουν σε δημοσιεύματα, που τεκμηριώνουν το αντίθετο.

Επί πλέον, η ανακοίνωση, ότι τα όπλα του φόνου ανήκουν στην "σέχτα", στάθηκε αφορμή για να συντελεστεί μια ευρεία καταδίκη από το σύνολο όσων με τον ένα ή άλλον τρόπο καταθέτουν εγγράφως τις απόψεις τους, αναφορικά με τους στόχους που έχει διακηρύξει το εν λόγω κύκλωμα οργανώσεως και εκτελέσεως δολοφονιών: Η στοχοποίηση δηλαδή της μικροαστικής τάξεως, η οποία αποτελεί τουλάχιστον το 70% του εγχώριου πληθυσμού καθώς και των Ελλήνων Πατριωτών (το ποσοστό των οποίων υπολείπεται βεβαίως με δραματικό τρόπο αυτού των μικροαστών).
Το γεγονός, ότι η "σέχτα" στοχοποιεί την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας, πρακτική η οποία ανταποκρίνεται αποκλειστικά στην προπαγάνδα του ξέφρενου μηδενισμού των νεοταξιτών (ιδέ και ανάρτηση περί σέχτας Γνωστικών), συμφώνως προς την στόχευση που διακηρύσσουν με το χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου "Τάξη από το χάος" οι "πεφωτισμένοι", έγινε αιτία, όχι μόνο για την ριζική τους απόρριψη, αλλά και για την απόρριψη ως ενεργούμενα μυστικών υπηρεσιών.

Οι μυστικές υπηρεσίες ως ένα από τα βασικά όργανα της υπερεξουσίας, η οποία έχει βάλει στόχο την πλήρη διάλυση της Ελλάδος και των Ελλήνων, αποφάσισαν να προωθήσουν ένα ολοκληρωτικό μηδενισμό, ο οποίος βραχυπρόθεσμα θα μπαχαλοποιούσε τα πάντα. Τοιουτοτρόπως επιχείρησαν να πλασάρουν μια μορφή τρομοκρατίας του πλήρους σαλταρίσματος, η οποία θα καθιέρωνε θεωρητικά και πρακτικά το ακαταλόγιστο, καταργώντας και τα τελευταία προσχήματα.
Πιστεύοντας ότι έχουν αλλοτριώσει και εκμαυλίσει πλήρως την Ελληνική κοινωνία, προωθώντας και επιβάλλοντας κάθε μορφή ασυδοσίας, είτε ως έκλυση των ηθών, είτε ως κομματοσκυλισμό και διαφθορά σε όλα τα επίπεδα, είτε ως ανούσια καταναλωτική πώρωση, ως κατάργηση της προστασίας του πολίτη από το έγκλημα, ψυχοφθόρα και εγκεφαλοαλλοιωτική μιντιοκρατία, πτυχιολαγνεία και αναρρίχηση, οικολογικό σοκ - καταστροφή του περιβάλλοντος με μόλυνση και τεράστιους εμπρησμούς δασών, μετατροπή των πόλεων σε ζούγκλες, διάδοση των ναρκωτικών, εκφυλισμό των κομμάτων σε πολιτικές χωματερές, πλήρη υποβιβασμό των κρατικών υπηρεσιών, θεώρησαν ότι θα ήταν δυνατόν να περάσει και η επιβολή του πλήρους μηδενισμού.
Εδώ όμως - όπως έδειξαν τα πράγματα - απέτυχαν. Και ήταν φυσικό να αποτύχουν, όσο αριστοτεχνικά και εάν είναι σε θέση να εφαρμόζουν την κοινωνική μηχανική. Διότι αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα, ανάλογο που θα αντιμετώπιζε ένας τυφλός, ο οποίος καταπολεμά τα χρώματα. Διότι οι εξουσιαστές διαχέονται ολοσχερώς από τον μηδενισμό και αγνοούν πλήρως τι είναι οι αξίες, διότι ουδέποτε τις έχουν βιώσει. Είναι σε θέσει να οικοδομούν με βάση τον πειρασμό, σε κάποιους που αμφιταλαντεύονται. Αξίες όμως, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί και ριζώσει σε πορεία χιλιετιών, τους είναι άγνωστες. Και δεν υπάρχει πανεπιστήμιο, το οποίο να μπορεί να διδάξει τους τυφλούς τι εστί χρώμα. Σε θέματα αξιών κρίνουν οι εξουσιαστές εξ ιδίων τα αλλότρια. ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟ ΒΙΩΣΑΝ.

Και άντε τώρα για να επιβιώσεις σαν δοτή μηχανή του κρεατοκυμά, να αλλάξεις άρδην την στημένη γραμμή. Να γιατί ξεσκίζεται η "σέχτα" στην δήθεν προκήρυξη να μιλάει για "άκρα συνέπεια". Ακριβώς δημιουργώντας μια μνημειώδη ασυνέπεια, η οποία για κάθε νοήμονα κραυγάζει.
Και με αυτές τις επιδόσεις απαιτούν οι χαφιέδες μισθό. Και μάλιστα χοντρό. Απαιτούν να δολοφονούν με τον πιο άνανδρο και ύπουλο τρόπο τα θύματά τους και να το παίζουν από πάνω και γενναία παλληκάρια.

Μια από τις πλέον ευαίσθητες κριτικές που έγιναν σε βάρος του φόνου, είναι ότι το θύμα ήταν αφύλακτο. Και να η "σέχτα" μετά κατεβατά αστυνομικού χαφιεδοδελτίου για τους μοτοσυκλετιστές που προστάτευαν το θύμα.
Εντάξει να δεχθούμε ότι οι "άνθρωποι" μισθό παίρνουν και προσπαθούν να συμμαζέψουν τα τερατώδη, μια και έχουν εργοδότη, που θα τους δώσει και την κόκα για να συνέλθουν από το αίμα. Η αστυνομία όμως γιατί επιβεβαιώνει τα γραφόμενα στην "προκήρυξη" με διακηρύξεις, ότι ένας από τους φύλακες του Γκιόλια ήτα αστυνομικός, αλλά "εκτός υπηρεσίας"; Τι θα γίνει ρε μάγκες τέλος πάντων; Δεν νομίζετε ότι το παραχοντραίνετε το δούλεμα; Γι αυτό τρώτε τα λεφτά του φορολογούμενου; Για να τσιμεντάρετε το προκάλυμμα της "σέχτας";

Και όσο αφορά τις περιγραφές από καουμπόικα σενάρια στην "προκήρυξη" για υποτιθέμενο σχεδιασμένο φόνο παρουσία των φυλάκων, δεν καταλαβαίνουν οι "εγκέφαλοι" της δήθεν επαναστατικής σεναριολογίας, ότι η σαπουνόπερα δεν κάνει ούτε για χασμουρητό; Τον δολοφόνησαν το Γκιόλια αφύλακτο, ναι ή όχι; Με τον Γκούφι και τον μικρό ταρζάν ποιον επιχειρούν να εντυπωσιάααααααασουν; Θρασύδειλοι, στυγνοί, ύπουλοι, άνανδροι, όπως ο κάθε χαφιές. ΔΙΟΤΙ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΟΥΛΙΑ.

Συγκρίνοντας την πρόσφατη "προκήρυξη" της "σέχτας" κάργα "επαναστατών" με τις προηγούμενες, ενώ διατηρείται ανέπαφος ο παιδαριώδης τρόπος γραφής και η προκλητικά ανεδαφική ποιότητα των "επιχειρημάτων", επιχειρείται μια στροφή 180 μοιρών όσο αφορά την στόχευση της οργάνωσης.
Γράφουν λοιπόν οι "εγκέφαλοι" της προκλητικά αντιλαϊκής, δολοφονικής μπουρδολογίας, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια της στροφής, που εξαναγκάζονται να προσποιούνται κάτω από την πίεση του κοινωνικού ξεράσματος:
"Έτσι από εδώ και πέρα θέλουμε να είμαστε τρομακτικά συνεπεις..."
Αντί στοχοποίησης της μικροαστικής τάξεως και των Ελλήνων Πατριωτών παρατίθεται στο εξής μια ακατάσχετη πολυλογία της συμφοράς ενάντια στην "άδικη την κενωνία" και μια καταγγελία των εργοδοτών για σκληρή αντιμετώπιση των εργαζόμενων. Με συμπέρασμα, ότι δεν χρειάζεται να δουλεύουμε. Ούτε λέξη για τα πραγματικά προβλήματα. Την τεράστια επίθεση που υφίσταται ο λαός από το ΔΝΤ. από τους αχθοφόρους της "νέας τάξης" διάλυσης των πάντων και της επιβολής παγκόσμιας δικτατορίας.
Αποτελεί πραγματικά πρόκληση ενάντια στους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, αλλά και τα εκατομμύρια των εργαζόμενων, οι οποίοι αισθάνονται ότι κινδυνεύει άμεσα η θέση της όποιας εργασίας κι αν έχουν στις συνθήκες μιας δοτής κρίσης, το "nichts tun", που διακηρύσσουν απεγνωσμένα και φιλάρεσκα οι απόγονοι των γερμανοτσολιάδων, για να αποκτήσουν και ψεύτικη επίφαση κουλτουριάρη της πλάκας. Όταν αυξάνονται οι αυτοκτονίες ανθρώπων, που δεν είναι σε θέση να προμηθεύσουν τρόφιμα στα παιδιά τους, ή να πληρώσουν το ενοίκιο της πτωχικής τους κατοικίας, γράφοντας οι μυστικές υπηρεσίες "αράχτε και πάρτε τα μπιστόλια" για να "λιγοστέψουν τα σκατά μέσα στον κουβά" φτύνουν στην κυριολεξία τον πτωχό λαό κατά πρόσωπο.

Και το επιχείρημα, που προβάλουν τα πληρωμένα τσουτσέκια - απολογητές της παρακρατικής τρομοκρατίας - ότι οι εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι μπορούν να ζήσουν από ληστείες τραπεζών, οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι θα πρέπει να ιδρυθεί κρατικός φορέας, ο οποίος να φτιάχνει λίστες αναμονής, βάσει αριθμού προτεραιότητος και μορίων καταλληλότητος για την ανύπαρκτη πληθώρα των επίδοξων ληστών, που αναλογούν στο κάθε τραπεζοκατάστημα.

Οι λόγοι, για τους οποίους αποφεύγεται επισταμένα και σχολαστικά η παραμικρή αναφορά στο τεχνητό ξεπούλημα της χώρας στο ΔΝΤ. και τις απάνθρωπες συνέπειές του για τον λαό, είναι περισσότερο από προφανείς. Το μένος και η οργή του κόσμου βαθμηδόν διογκώνεται και όσο προχωράμε στην ένταση των συνεπειών, είναι επόμενο τα αυθόρμητα περιστατικά αυτοδικίας σε βάρος αυτών που κλιμακώνουν το ξεπούλημα, όχι μόνο να πληθαίνουν, αλλά κάποια στιγμή να προσλάβουν οργανωμένο χαρακτήρα. Και ενώ αυτό είναι σαφώς ηθελημένο από την κορυφή της εξουσίας, ώστε να καταστεί δυνατή η επιβολή καταστάσεως εκτάκτου ανάγκης και στρατιωτικού νόμου, τρομάζει τα ενδιάμεσα στελεχάκια του ανθελληνικού συστήματος, από επίπεδο ξεπουλημένου βουλευτού και κάτω, τα οποία τρέμουν μπροστά στην εκδήλωση της αυθορμήτου λαϊκής οργής και του μέσου ακόμη πολίτου, που φέρνουν σε απόγνωση.

Μέσα στην δύνη της πλήρους λαϊκής και κοινωνικής καταδίκης, στην οποία έχουν εκπέσει τα ανδρείκελα της σέκτας, γράφουν στην "προκήρυξη", μέσα σε ένα παραλήρημα πουλήματος τρέλας άνευ ορίων, δεδομένου ότι αυτός που πνίγεται στον οχετό της κοινωνικής καταδίκης μόνο από τα μαλλιά μπορεί να πιάνεται:
"Επιζητούσαμε το άλμα για τον ουρανό (!!!!!!!!!!!!!!!!!). Με το τρίτο μας χτύπημα, θέσαμε στον εαυτό μας το ζήτημα της αναβάθμισης της δράσης μας..."
Και δυο αυγά Τουρκίας, ρε τσουτσέκια. Σε ποια χώρα του κόσμου δολοφονεί ή κρατική έστω τρομοκρατία τον τυχαίο αστυνομικό, την καθαρίστρια του υπουργείου πορνείας, τον προϊστάμενο του ψιλικατζίδικου, επειδή "καταπιέζει τον υπάλληλο";

Εφόσον τελικός στόχος της δολοφονίας δεν ήταν το ίδιο το θύμα, αλλά απεσκοπείτο να τρομοκρατηθεί άλλος δια του φόνου, είναι φυσικόν επόμενον να μην δύνανται οι "συγγραφείς" του "πονήματος" να εφεύρουν κάποια λογικοφανή αιτίαση για την σκοπιμότητα του εγκλήματος.
Έτσι προβάλουν το επιχείρημα ότι αυτός ήταν ορθόδοξος και πιστός, διότι πάγαινε στον Εφραίμ. Αφήνοντας εν πρώτοις κατά μέρος, κατά πόσον είναι ορθόδοξος και πιστός ο Εφραίμ και η κλίκα του, ερωτώ:
Ποιος θα παραμείνει εν ζωή, ρε καθάρματα, εάν εξοντωθούν οι ορθόδοξοι και οι πιστοί που πηγαίνουν στην εκκλησία;
Τα ανεγκέφαλα επέλεξαν εξ αρχής την τερατολογία.
Σίγουρα η κοινωνία εν Ελλάδι έχει υποστεί βαθυτάτη πνευματική καθίζηση. Να θεωρεί όμως τις αλογόμυγες ιπποποτάμους, δεν έφτασε ακόμη.
Μηδενιστές μέχρις εσχάτων, δολοφόνοι εκ του ασφαλούς, ανδρείκελα της εξουσίας, πωρωμένοι και θρασείς άνευ αναστολών, εξαπολύουν νοητικές μπαρούφες, οι οποίες είναι χειρότερες και από τις πληρωμένες δολοφονικές σφαίρες του συστήματος ξενοδουλείας, υποτέλειας, διάλυσης και ξεπουλήματος των πάντων.
Συνεπικουρούμενοι από τις δήθεν αριστερόστροφες πρακτοράτζες, που κάνουν λόγο στα φόρα για Μπακούνιν, Νετσάγιεφ και άλλα ευτράπελα, με στόχο να προσδώσουν στην σέχτα επίχρισμα δήθεν "αντιεξουσιαστών".
Αλλά συνεπικουρούμενοι και από τους γόνους πρώην ταγματασφαλιστών, που θέλουν σώνει και καλά να καταλογίζουν την "σέχτα" στην αριστερά, το τελευταίο υπό αποσύνθεση πολιτικό πτώμα. Εμμένοντας ότι θα υπάρξει ακόμη απέναντί της κρατική ανοχή, Διότι το κράτος είναι "καραμανλικό", ή "σοσιαλιστικό", διαβρωμένο από "αριστερούς". Και αντίδραση θα υπάρξει "όταν γίνει η Ελλάδα Βυρητός". Έτσι προετοιμάζουν ψυχολογικά επί μισθώ την κοινή γνώμη, για την επιβολή του ήδη αποφασισθέντος στρατιωτικού νόμου, σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, μετά την δοτή πυρηνική σύγκρουση στην Μέση Ανατολή.

Κάνουν οι ανεγκέφαλοι στο κλείσιμο της "προκήρυξης" του θανατά αναφορά στην αυτονομία. Τι σχέση έχει αυτονομία με το πούλημα τρέλας, δεν εξηγούν. Ο πνευματικός πατέρας της Αυτονομίας Κορνήλιος Καστοριάδης ξεκαθάρησε, ότι η Αυτονομία δεν σημαίνει ασυδοσία, αλλά ΝΟΜΟ τον οποίον ο ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ θέτει αυτόβουλα ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ.
Διακηρύσσουν, ότι επαναστατικό υποκείμενο δεν είναι πλέον το "προλεταριάτο", αλλά "όλοι εμείς", για να παρουσιάσουν μέσα στην κατακραυγή για τον νεοταξίτικο μηδενισμό τους μια ψευτοθεωρία με έμμεση μνεία στο "κοινωνικό εργοστάσιο" και την "Autonomia Operaia" του Antonio Negri. Μήπως τελικά βρίσκονται οι ίδιοι στον πάτο του κουβά;

Σίγουρα ζούμε σε μια φάση του πλήρους εκπεσμού. Βάλτε όμως, ρε μάγκες, δυο χαφιέδες της προκοπής να μας πίνουν το αίμα. Αυτοί δεν κάνουν ούτε για να ξύνουν πατσές στην ντίσνεϋλαντ.

ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ:

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ
ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟ:

ΕΛΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
ΒΟΗΘΑΤΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑ ΑΣΦΥΞΙΑ

ΕΛΕΟΣ
ΡΟΥΦΙΧΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΟΠΡΑΝΟ

3 σχόλια:

Ο νοών...νοείτω είπε...

Και κάτι, πέραν των όσων εύστοχα και εύγλωττα αναδεικνύεις.

Την ίδια ημέρα, το πρωί, στο ραδιόφωνο έλεγαν ότι, πηγές της Αστυνομίας θεωρούσαν σχεδόν αναγκαία την ύπαρξη προκύρηξης διότι διαφορετικά θα...ήταν πρόβλημα..

Τελικά πόσο ηλίθιους μας θεωρούν;
Κάποιος...έγραφε ότι δεν είναι ανίκητοι.
Ναι, δεν είναι, αλλά μας παίζουν..χαλαρά, και με λιγότερους παίκτες.
Αλλά βλέπεις προηγείται η εύρεσις βενζίνης.
Μείναμε από καύσιμα;;;;

nikos είπε...

αδελφέ σέχτα ..η σχιζοφρενία της αντικατασκοπίας... αυτός είναι ο Συνταγματικά κατοχυρωμένος ρόλος

nikos είπε...

παραπέρα ..τι κρύβεται .. επιμελώς στα ανώτερά και ανώτατα εξουσιάστηκά στρώματα .. σεξισμός .. ζωοφιλία ..και ότι χειρότερο ανθρώπινο ένστικτο ..