04 Μαρτίου, 2010

ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ ΤΟ HAARP


... και είδον αστέρα εκ του ουρανού πεπτοκότα εις την γην,
και εδόθη α
υτώ η κλείς του φρέατος της αβύσσου...

"Αποκάλυψις" του Ιωάννου,
κεφ. Θ 1

Οι επισκέπτες που παρακολουθούν αυτήν την σελίδα, μπορούν να κατανοήσουν τον ισχυρισμό μου, ότι όταν πληροφορήθηκα για τον σεισμό στην Χιλή, αμέσως υποψιάστηκα το HAARP.
Η χρονική απόσταση μερικών εβδομάδων από τον τεχνητό σεισμό στην Αϊτή ήταν παράξενα πολύ μικρή. Σ' αυτές τις περιπτώσεις οι γνωσιολογικές δυνατότητες και η πρόσβαση που έχουμε στην άμεση πληροφορία είναι περιορισμένες. Υπάρχουν όμως αυτοί, που με συστηματικό τρόπο παρακολουθούν αυτά τα γεγονότα και που έγκαιρα προβαίνουν σε αποκαλύψεις. Όσοι διψούν για ενημέρωση, γνωρίζουν - ή και παρακολουθούν - τα αντίστοιχα έντυπα. Ειδικά τόσο η Ελλάδα όσο και η Γερμανία διακρίνονται για την δυναμική παρουσία τέτοιων περιοδικών. Η Γερμανία λόγω της θεωρητικής παράδοσης που χαρακτηρίζει τον χώρο και η Ελλάδα ένεκα του ανήσυχου πνεύματος που την διακρίνει. Πέραν αυτών, οι διαδικτυακές σελίδες που διέπονται από αντίστοιχη αναζήτηση, παρέχουν γρήγορη και τεχνικά εύκολη πρόσβαση σε τέτοιου είδους ενημέρωση.
Για αρκετό διάστημα αναζήτησα λοιπόν, μια απάντηση στο ερώτημα, που μόνιμα πλέον με απασχολούσε. Επισκέφτηκα συχνά όλες τις ανάλογες σελίδες που έχω εντοπίσει, έψαξα επισταμένα στο You Tube, χωρίς να μπορέσω να εντοπίσω κάποια πληροφορία. Ούτε οι Ρώσοι, που έχουν άριστη ενημέρωση και αμέσως στην περίπτωση της Αϊτής πρόβαλαν στο Moskow Today το γνωστό βίντεο με τον Τσάβες, έκαναν μνεία στο HAARP, όσο αφορά τον σεισμό στην Χιλή.

Σήμερα μπαίνοντας στην γερμανική σελίδα ενός Ρώσου μπλογκά, που παρακολουθώ με συνέχεια και που θεωρώ από τις πιο ενημερωμένες σε θέματα αποκαλύψεων, την greyhunter.blog.de προσέκρουσα απάνω στο θέμα, που θεωρούσα αυτονόητο, χωρίς όμως να είμαι μέχρι τώρα σε θέση να εντοπίσω τα ανάλογα στοιχεία.
Μεταβαίνοντας στο
You Tube, από όπου προήρχετο το βίντεο, που είχε αυτός αναρτήσει, συνάντησα ένα τεράστιο πλέον αριθμό βιντεοσκοπήσεων με αυτό το θέμα, μερικές από τις οποίες παραθέτω στην συνέχεια.

Ακόμη, οφείλω δεοντολογικά απέναντι στους φίλους επισκέπτες την ανάρτηση του τρίτου μέρους της αναφοράς μου στον σεισμό στην Αϊτή, που έχω προαναγγείλει. Στην ουσία, αυτή ήταν και η αναφορά με την οποία σκοπεύω να επιχειρήσω μια τεκμηρίωση, ως προς τους λόγους που πιστοποιούν την πρόκληση αυτού του σεισμού μέσω του HAARP. Επειδή όμως πολλοί άνθρωποι αγνοούν την ύπαρξή του, ή την γνωρίζουν μόνον κατ' ευφημισμόν, που ανάγεται σε κάποιους δήθεν αθεράπευτα προσκείμενους στην συνωμοσιολογία, θεώρησα σκόπιμο πριν αποδοθούν ευθύνες και ραδιουργίες στα αντίστοιχα κυκλώματα, να κάνω μια αναφορά στο ίδιο το σύστημα και την προβληματική που προκύπτει από τις εφαρμογές των τεχνολογικών ανακαλύψεων του Νίκολα Τέσλα. Εξ άλλου αυτή η θεματολογία έχει βρει ακόμη μια πολύ ελάχιστη προβολή στο διαδίκτυο, σε σύγκριση με την βαρύτητα που υπέχει.
Δυστυχώς, δεν κατόρθωσα να συμπληρώσω με το τρίτο μέρος την προσέγγιση αυτού του θέματος, αφήνοντας από την μεριά μου μια σειρά ισχυρισμούς χωρίς την προβολή των απαραίτητων αποδείξεων, με αποτέλεσμα να αφήσω αναπάντητο και κάποιο σχόλιο, που αμφισβητούσε την διανοητική μου υγεία και με ταύτιζε από πλευράς σκέψης με τους συμπαθούντες τις παρουσιάσεις του Δημοσθένη Λιακόπουλου.
Επειδή όμως γνωρίζω, ότι "πίσω έχει η αχλάδα την ουρά" και παρόλο που θα ευχόμουν χίλιες φορές να ήμουν αφελής, παρά να ισχύουν κάποιες απειλές και κάποιες καταστροφές, στις οποίες ταυτόχρονα με πολλούς άλλους φροντίζω να αναφέρομαι, ήταν βέβαιο ότι σύντομα θα δυνόταν η αφορμή να επανέλθω. Έστω και εάν οι παρεχόμενες δυνατότητες ενασχόλησης, σε συνδυασμό με την πληθώρα των θεμάτων που κρίνεται αναγκαία κάποια αναφορά, είναι δυστυχώς πολύ περιορισμένες.

Στην περίπτωση του σεισμού στην Αϊτή, οι ακράδαντοι λόγοι που οδηγούν στην δράση του HAARP αποτελούν μια ολόκληρη, μακρά αλυσίδα. Ο κυριότερη όμως απόδειξη εντοπίζεται στις χαρακτηριστικές για την δράση του HAARP αφύσικες ακτινοβολίες, που εμφανίζονται στο ουρανό, κατά την διάρκεια της καταστροφικής του επιβολής. Αυτές φωτογραφίζονται και βιντεοσκοπούνται, οπότε δεν χωράει αμφισβήτηση από όποιον δεν θέλει να μην παίρνει υπ' όψει του την πραγματικότητα.

Οι βιντεοσκοπήσεις που έγιναν αυτών των φαινομένων, πιστοποιούν τα ανάλογα και στην περίπτωση του σεισμού της Χιλής. Ανοικτό μένει τοιουτοτρόπως, όχι το τι, αλλά το διατί. Όμως "ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιον".

Το 1898 ο Νίκολα Τέσλα με ένα μικρό ταλαντωτή στο εργαστήριο του είχε μπορέσει να επιτύχει ένα μικρό τεχνητό σεισμό, προκαλώντας την δημόσια προσοχή. Η διαπίστωσή του, ότι κάθε ύπαρξη υφίσταται σε καθεστώς παλμών και με το φαινόμενο του συντονισμού μπορούν να μεταφερθούν τεράστια ποσά ενέργειας από ένα σύστημα σε ένα άλλο, αποσκοπούσε στην κατασκευή μηχανισμών για την παροχή δωρεάν ενέργειας. Μια εν δυνάμει ευεργεσία για την ανθρωπότητα.
Διαπιστώνοντας όμως ο ίδιος τις φοβερές συνέπειες των ανακαλύψεών του, είχε ισχυριστεί μπροστά σε έκπληκτους δημοσιογράφους, ότι στηριζόμενος στις ίδιες φυσικές αρχές θα μπορούσε να κόψει την γη στην μέση.
Εάν παρακολουθήσει κάποιος τα τεχνάσματα του FBI για την ιδιοποίηση των επιστημονικών καταγραφών του Τέσλα και τον προσεχή αποκλεισμό της πρόσβασης από αυτά από μη ανήκοντες στα κυκλώματα εξουσίας των ΗΠΑ, μπορεί να διαπιστώσει την οδό που ακολούθησε η πορεία αυτών των ανακαλύψεων στην συνέχεια.

Ο αστήρ αποτελεί σύμβολο φωτισμού, σύμβολο της δημιουργικής πορείας του πνεύματος. Η γη αποτελεί συμβολισμό στην χθόνια λατρεία της υλιστικής ιδιοποίησης της ύπαρξης από τα ένστικτα. Όταν ο αστήρ πέσει στην γη αποσκοπεί να ανακαλύψει το κλειδί του φρέατος της αβύσσου. Ήτοι τους δομικούς νόμους που διέπουν την ύλη και την ενέργεια, με στόχο την ιδιοποίηση αυτών νόμων στην οδό της ικανοποίησης του ενστίκτου καταστροφής, του ενστίκτου του θανάτου.
Οι προειδοποιήσεις του Ζίγκμουντ Φρόιντ στις αρχές του περασμένου αιώνα, δεν μπόρεσαν να αντιστρέψουν όσα αυτός εντόπισε και έγιναν πραγματικότητα στο τέλος του ίδιου αιώνα.
Ένας αιώνας μαζικής εξόντωσης πολέμων, επιβολής σκληρής πείνας και αθλιότητας για το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, δημιουργίας τεχνητών μικροβίων και επιδημιών, εμβολίων που καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα, του αψίνθου στο Τσέρνομπιλ, των δηλητηριωδών αερίων στο Βερντέν, των Ναπάλμ στο Βιετνάμ, των μεταλλαγμένων απάνω στα ράφια των καταστημάτων εμπορίας τροφίμων, της συντονισμένης καταστροφής των πολιτισμικών δεδομένων, της αναγωγής της έκλυσης των ηθών σε μαγκιά, της μετατροπής των κοινωνικών σχέσεων σε τηλεθέαση, της δοτής σύγκρουσης των πολιτισμών, της επιβολής του καταναλωτισμού ως υπέρτατου σταδίου χαράς και επικύρωσης. Δίπλα στην δική μας αδιαφορία, ενώ καθημερινά πλησιάζουμε όλο και περισσότερο την σκληρή πραγματικότητα των Ιππέων της Αποκαλύψεως.

Η ζωή δεν είναι άδικη. Δρέπουμε αυτά που σπέρνουμε. Στο κατώφλι της τρίτης χιλιετηρίδας, όπου η τεχνολογικές δυνατότητες της εξουσίας έχουν οδηγήσει ήδη σε ένα είδος τεχνοφεουδαρχίας της διεθνούς αλήτ, μέσω των τραπεζών, του πολυεθνικών πετρελαίου και του επιθετικού στρατοκρατικού συμπλέγματος, καταργώντας τις δομές της αστικής εξέλιξης, οδηγούν πλέον την αντίστροφη πορεία που που καταγράφεται προς μια νέα τεχνοδουλοκτησία, προσβλέποντας μεσοπρόθεσμα σε ένα νέο τεχνοπρωτογονισμό.
Οι ίδιες τεχνολογικές δυνατότητες ανοίγουν όμως τις θύρες μιας απρόσμετρα γρήγορης ροής της πληροφορίας και μιας πρωτοφανούς ευρύτητας στην δυνατότητα πρόσβασής της. Διότι η εξόντωση του Μινώταυρου στον Λαβύρινθο προϋποθέτει τον Μίτο. Η παλιά διαπίστωση ισχύει πάντοτε, ότι το εξουσιαστικό παρελθόν παρέχει το ίδιο το σχοινί για την κατασκευή της αγχόνης του. Όταν αρεσκόμεθα να φτιάχνουμε με αυτό το σχοινί κομπολόγια, ας μην αισθανόμαστε αδικημένοι, αμήχανοι, ανήμποροι, ελάχιστοι, χωρίς εξοπλισμό μπροστά στις προκλήσεις.
Διότι "Ουδέν κακόν αμειγές καλού" και "Όπου υπερίσχυσεν η αμαρτία, επερεπλεόνασεν και η Χάρις".

Εάν η ισχύει το ισοδύναμον ύλης και ενέργειας, τότε αυτά όλα είναι πληροφορία. Όχι όμως και η συνείδηση, που υπερβαίνοντας την γνώση δεδομένων, θέτει προ του διλήμματος της επιλογής. Ανάμεσα στην οδό της αρετής και την οδό της κακίας, η ανθρώπινη ύπαρξη αιωρείται έμπροσθεν της προκλήσεως του Ηρωισμού. Διότι οι ήρωες αποτελούν γόνους των θεών, στην πρόσκληση για θέωση.

Διότι κάθε πρόκληση αποτελεί ταυτόχρονα πρόσκληση επέκτασης και ανόδου. Δηλαδή υπέρβασης των ορίων μας, μέσα στην διαδικασία της 8ης ημέρας της δημιουργίας, όπου ο θάνατος του παλιού και η γέννηση του νέου δεν αποτελούν άσκοπα υπάρχοντες κρίκους μιας αλυσίδας αναπαραγωγής "ξένων" όντων μέσα στο σύμπαν. Και η τραγικότητα της ύπαρξης δεν χαρακτηρίζει κάτι διαφορετικό από την ένωση των σπαραγμένων τμημάτων του Διονύσου, μέσα στα σπήλαια της Αενάου Θεογονίας.

Τα χαρακτικά του Albrecht Dürer, που φτιάχτηκαν για να αποδώσουν τις παραστάσεις του κειμένου της Αποκάλυψης, στο κατώφλι της εποχής μας, με στόχο να προβληματίσουν και να νουθετήσουν, στέλνουν την τελευταία προειδοποίηση στολίζοντας εμπριμέ ταπέτες, δίπλα σε βαθιούς καναπέδες.

Η Τριαδικότις της Διαλεκτικής Υπέρβασης που προάγει το Ελληνικό Πνεύμα, ως ξεπέρασμα της δυαρχικής υποδουλώσεως, στην οδό της ανακτήσεως της πλήρους Αρμονικής Πληρότητος της Τετρακτύος, αποτελεί Συμπαντικό Νόμο και πόλο έλξης της Συνείδησης, του Θείου Κάλους μέσα στην δημιουργία.
Υπό αυτήν την έννοια, δεν καλούμεθα να κάνουμε επιλογές κάτω από την πίεση των διλημμάτων, αλλά να τα υπερβούμε στην μόνη αδιαπραγμάτευτα αληθή οδό, που φωτίζει ο Ήλιος της Δικαιοσύνης.
Διότι η Χώρα Ελλάς δύναται να υπάρχει πρώτιστα εντός μας, ως φωτοχυσία Πνευματική στην πρόκληση της Κοσμικής Νοηματοδότησης.

Ας γνωρίζουν οι "μεγάλοι αρχιτέκτονες" του HAARP, ότι "Ουδέν εκ του μηδενός γίγνεσθαι, ουδέν εις το μηδέν φθείρεσθαι".

Η Ελλάς θα νικήσει. Διότι ήλθε δια να νικήσει.













7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που μένει τώρα ειναι να κοιταζουμε τον ουρανό πανω απο τα κεφάλια μας; Μαλλον ειμαστε ο επόμενος στόχος...

Ανώνυμος είπε...

Μποτίλια μου το greyhunter.com εξαφανίστηκε από το χάρτη σαν την αιτή.

φιλοπατριας

Μποτίλια στο πέλαγος είπε...

@ Φιλοπατρία

Ζητώ συγγνώμη για την λανθασμένη αναγραφή του λινκ.
Η σωστή:
greyhunter.blog.de

Ανώνυμος είπε...

Viel danke mein freund botilia ;-). Alles claar?


filopatrias

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Μποτίλια. Ανέβηκε η στάθμη της θάλασσας στο Σαρωνικό και πλημμύρισε η παραλία μέχρι Πορτο Ράφτη. Το μυαλό μου χωρίς να το θέλω πήγε στο Haarp και σε αυτά που έχεις γράψει. Μπορεί να σχετίζεται;
@αλλενάκι

Ανώνυμος είπε...

Βίντεο από την Αίγινα με τα ψάρια να βγάζουν το κεφάλι έξω από το νερό για να αναπνεύσουν; Στο 2.50' του βίντεο.
Ίσως πειραματίζονται και στη θάλασσα.
http://www.youtube.com/watch?v=yDIQ_vJnHh4

Μποτίλια στο πέλαγος είπε...

@ Αλλενάκι, Ανώνυμος

Προφανώς τα φαινόμενα σχετίζονται με κάποιο τεχνολογικό σύστημα. Είναι ακραία παράξενα.
Επιφυλάσσομαι να εκφράσω μια γνώμη, αφού ασχοληθώ.
Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση.