16 Φεβρουαρίου, 2010

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ - ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ


Σοβαρές σκέψεις σχετικά με την μέση κριτική ικανότητα, που χαρακτηρίζει κάποιες ιστοσελίδες με αναμφίβολα αγνό πατριωτικό προσανατολισμό, μου προξένησε η επικρότηση της κριτικής, που άσκησε ο επικεφαλής της ομάδας των "οικολόγων" Δανιήλ Κοέν Μπεντίτ σε βάρος (του ομογάλακτου του) Ιωσήφ Μπαρόζο και την δράση της Kommission, σχετικά με το Κυπριακό πρόβλημα.
Κάποιες από αυτές τις σελίδες επικρότησαν τον "κόκκινο" (σύμφωνα με τους προσδιορισμούς τους) Ντάνι - παρ' όλο που διακρίνονται για τον εν γένει αποστασιοποιημένο από τις αριστερές ιδέες προσανατολισμό τους - που κατηγόρησε για απραξία την Kommission, όσο αφορά το Κυπριακό πρόβλημα, σε συνδυασμό με τις υπέρογκες αμυντικές δαπάνες της Ελλάδας.
- Ότι ο "κόκκινος" Ντάνι υπήρξε μόνιμα υποστηριχτής των Σκοπίων στην αξίωσή τους να ονομάζονται Μακεδονία, δεν θέλησαν να το λάβουν υπ' όψει τους, πριν μοιράσουν συγχαρητήρια στο πρακτορείο του ΝΑΤΟ, που με τον πλέον γλοιώδη και απροκάλυπτο τρόπο προσπάθησε να νομιμοποιήσει την επίθεση του ΝΑΤΟ στην Γιουγκοσλαβία και την αιματοβαμμένη κατάληψη του Αφγανιστάν, με την μάσκα του δήθεν ανθρωπισμού.
- Ότι η ομάδα των Κοέν-Μπεντίτ και Φίσερ μετέτρεψαν το κόμμα των Πράσινων της Γερμανίας από πολιτική σύγκληση που βγήκε από το κίνημα ειρήνης, σε εργαλείο του μιλιταρισμού, δεν θέλησαν οι κατά τα άλλα συμπαθείς ιστολόγοι να το λάβουν υπ' όψει τους.
- Ότι ο εν λόγω κύριος και ο "πράσινος" συρφετός, όταν κάνουν λόγω για επίλυση του Κυπριακού, εννοούν την επιβολή του σχεδίου Ανάν, δεν θέλησαν να το λάβουν υπ' όψει τους.
- Ότι ο "κύριος" αλητάμπουρας έκανε παλιότερα οργανωμένη προπαγάνδα για την παιδεραστία κατά το θα "διαφθείρουμε τις κοινωνίες των γκιγιονίμ", όπως με το εικονιζόμενο βιβλίο του, δεν φρόντισαν να το λάβουν υπ' όψει τους. Εδώ βασικά τμήματα της ανόμαλης παιδόφιλης προπαγάνδας του κάργα "ανθρωπιστή": http://www.schweizerzeit.ch/0501/kinder.htm
- Ότι η κριτική του Κοέν-Μπεντίτ στον Μπαρόζο είχε στόχο την προώθηση του ομογάλακτού του Ιωσήφ Φίσερ στην προεδρία της Κομισιόν, δεν θέλησαν να το λάβουν υπ' όψει. (Στην κάτωθι διεύθυνση ανάλογο δημοσίευμα: http://www.abendblatt.de/politik/deutschland/article1125165/Cohn-Bendit-fuer-Fischer-an-EU-Spitze.html).

Το ίδιο χοντροκομμένη είναι και η βοήθεια που ήρθε να δώσει ο εν Μπίλντερμπεργκ αδελφός Πάγκαλος στον Σαμαρά, μετά την εξαγγελία των θέσεών του δεύτερου για το μεταναστευτικό, με την καταγγελία ότι "Ο Σαμαράς είναι χειρότερος από τον Καρατζαφέρη".
Πρόκειται για την πιο χοντροκομμένη φούσκα, με στόχο να αποδοθεί δήθεν "σκληρή" αντιπολιτευτική στάση στο πλέον αποφασισμένο και αποδοτικό στήριγμα του Πασόκ.
Στην φάση που το Πασόκ διαλύει κυριολεκτικά την Ελλάδα, η άτυπη συγκυβέρνηση του ομογάλακτου του Άμχερσντ, οδήγησε τους οπαδούς του Σαμαρά να τον εκλιπαρούν από τα φόρα να κρατήσει λίγο πιο σκληρή στάση. Μετά την κατακραυγή και την αδράνεια πολλών εβδομάδων, διακήρυξε στη Βουλή ότι "άμα εκλεγεί θα καταργήσει το νομοσχέδιο".
Δεν πάει να διαβάσει καλύτερα καμιά δημοσκόπηση; Παρά την πιο αδύναμη και πλέον ειδεχθή κοινοβουλευτική κυβέρνηση που είχε ποτέ η Ελλάδα, η δήθεν αξιωματική "αντιπολίτευση" βρίσκεται σε μόνιμη πτώση.
Κλιμακώνοντας την πιο προκλητική μονοκρατορία στο κόμμα της ΝΔ. και οδηγώντας την προγραμματισμένα σε διάσπαση και πλήρη διάλυση, στα πλαίσια επικυριαρχίας των γκρουπούσκουλων της "νέας μεταπολίτευσης" των ανεύθυνων μελλοντικών κυβερνήσεων συνεργασίας, ταΐζει παρηγόρια τους αδιόρθωτους καταναλωτές μυθευμάτων.

Το παραμύθιασμα φεύγει πλέον με το καντάρι. Η σοβαρότητα και η κριτική σκέψη μοιάζουν στον πολύπαθο αυτόν τόπο απόλυτα μειοψηφικό προνόμιο.

Καλά αυτοί που ξέρουν τι τρέχει και κονομάνε από το δημοσιογραφικό μπαλαμούτι. Οι αγνοί πατριώτες ιστολόγοι, που αναδεικνύονται σε ουραγούς της Μπίλντερμπεργκ, δεν αναλογίζονται τις ευθύνες τους;




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς...

Ανώνυμος είπε...

Πέστα μποτίλια. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί