08 Δεκεμβρίου, 2009

Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΙΑΣ









Σήμερα σκοτώθηκαν στην Βαγδάτη εκατό περίπου άνθρωποι από έκρηξη βόμβας. Διπλάσιοι τον αριθμό τραυματίστηκαν βαριά. Πολλά Γερμανικά ειδησεογραφικά μέσα επέλεξαν όμως να δώσουν και σήμερα το προβάδισμα στην προβολή όσων συνέβησαν στην Ελλάδα το παρελθόν Σαββατοκύριακο.
Είναι γνωστό, ότι τα ειδησεογραφικά μέσα στο εξωτερικό αναφέρονται σπάνια σε Ελλαδικά θέματα. Και τις φορές που το πράττουν, τα δημοσιεύματα έχουν καλυμμένη ή απροκάλυπτη αρνητική χροιά.
Με στόχο να βρω κάποιες φωτογραφίες για αυτήν την ανάρτηση, έδωσα στην μηχανή αναζήτησης το αντίστοιχο γερμανικό λήμμα για τα έκτροπα που είναι Randale. Οπότε κατακλύστηκα με αναφορές για την Ελλάδα. Σαν μην συνέβησαν πουθενά αλλού και ποτέ άλλοτε έκτροπα. Η αντίστοιχη δημιουργία ψυχολογικού κλίματος σχετικά με την 6η Δεκεμβρίου μεταφέρθηκε στην Γερμανία με την ρίψη πετρών σε αστυνομικό τμήμα του Αμβούργου προ ημερών, με ταυτόχρονη αποστολή προκήρυξης στον Γερμανικό τύπο από κάποιους που αυτοαποκαλούντο "Kokolofori".

Μια πάγια μέθοδος υποβιβασμού των κοινωνιών είναι η πόλωση, με την οποία προκαλούνται αναταραχές και έκτροπα.
Είμαι ο τελευταίος που μπορεί να αντίκειται στην διεκδίκηση καλώς νοουμένων δικαιωμάτων και στην δημόσια καταγγελία κακώς κείμενων καταστάσεων, που ταλανίζουν την κοινωνία. Και στην Ελλάδα αναμφίβολα η σήψη με πρωταγωνιστή το κράτος και τους "ταγούς" του στις υποθέσεις των πολιτών επεκτείνεται και βαθαίνει συνεχώς σε όλους τους τομείς.
Όμως, με συγκεκριμένες τοποθετήσεις ανέλυσα για ποιους λόγους θεωρώ προκατασκευασμένα και ξένα προς τα λαϊκά συμφέροντα τα έκτροπα, που έλαβαν χώρα τον παρελθόντα Δεκέμβριο. Αρχής γενομένης με την δολοφονία του Γρηγορόπουλου, η οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποδοθεί σε εξωστρακισμό σφαίρας του Κορκονέα, αλλά σε προγραμματισμένη δράση ακροβολισμένου επαγγελματία εκτελεστού. Καθώς και τον πλήρως άψογα οργανωμένο τρόπο που έδρασαν οι φορείς των εκτρόπων. Φυσικά σε μια τέτοιου είδους καταγγελία δεν συμπεριλαμβάνω τους νεολαίους ή μη, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν αυθόρμητα, για να διαδηλώσουν τον αποτροπιασμό τους ενάντια σε αυτήν την δολοφονία, αλλά και την αιτιολογημένη οργή τους απέναντι σε ένα σύστημα, που τους στερεί κάθε δυνατότητα αξιοπρεπούς επιβιώσεως και μελλοντικής προοπτικής.
Όμως με τα συγκεκριμένα γεγονότα δρομολογήθηκαν δυο στόχοι:
1. Η πτώση της κυβέρνησης υπό τον Κώστα Καραμανλή
2. Η καλλιέργεια της πόλωσης και προ πάντων του μηδενισμού, σε χώρους όπου οι μυστικές υπηρεσίες καλλιεργούν ως θερμοκοιτίδα ανάπτυξης της τρομοκρατίας.
Επί των δυο αυτών σημείων θέλω να επιμείνω και ξεκινάω από το δεύτερο:

Έχω αναπτύξει την άποψη μου - με βάση τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου γύρω από το συγκεκριμένο θέμα (διότι ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη) - ότι όσο αφορά τους τρομοκράτες - εκτελεστές πρόκειται κυρίως για στελέχη μυστικών υπηρεσιών, κυρίως της αλλοδαπής. Όμως αυτή η δραστηριότης δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει αληθοφανώς, εάν δεν συνοδεύετο ταυτοχρόνως και από άλλες πρακτικές εφαρμογής τρομοκρατικής βίας, ενόπλου και μη, δομώντας μια κλιμάκωση των ενεργειών και των εφαρμοζόμενων μέσων. Οι στοχευμένες δολοφονίες, ενώ αποτελούν μεν την κορυφή της τρομοκρατικής δραστηριότητος, συνοδεύονται από ενέργειες ήσσονος εντάσεως, όπως (κατά βαθμόν αγριότητος) οι ένοπλες ληστείες τραπεζών ή "απαλλοτριώσεις" (συμφώνως προς την γλωσσική δολιοφθορά που επεβλήθη) επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα και φρουρούς με στόχο την κλοπή όπλων και πυρομαχικών, βομβιστικές ή ένοπλες επιθέσεις με στόχο όχι πρόσωπα αλλά εγκαταστάσεις. Αυτές οι δραστηριότητες εμπίπτουν στην πρακτική ομάδων με σαφή συνωμοτικό χαρακτήρα και αυστηρότατη οργανωτική δομή. Σε αυτές είναι πρόδηλη κυρίως η συμμετοχή εγχωρίων ατόμων που δηλώνουν θιασώται της "ένοπλης λαϊκής πάλης" εκ των οποίων άλλοι είναι χαφιέδες και άλλοι όχι, παρέχοντες προκάλυμμα στους επαγγελματίες εκτελεστές, που αναλαμβάνουν το "χοντρεμπόριο" του αίματος.
Πέραν αυτών όμως των πρακτικών υπάρχουν και άλλες, οι οποίες ρευστοποιούν τα όρια μεταξύ της ενόπλου βίας και ενός χώρου ο οποίος εμφανίζεται λιγότερο αυστηρά οργανωμένος και σε τελευταία ανάλυση από πλευράς δομής αρκετά συγκεχυμένος, όπου στην κυριολεξία "χάνει η μάννα το παιδί και το παιδί την μάνα".
Η πλέον επικίνδυνη πρακτική, που εντάσσεται σε αυτήν την κλίμακα, είναι οι στοχευμένες , βιαιοπραγίες σε βάρος αστυνομικών με ρόπαλα, πέτρες, φιάλες με εύφλεκτα υλικά και άλλα αυτοσχέδια αντικείμενα, τα οποία χωρίς να συγκαταλέγονται στα συμβατικά όπλα, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό εναντίον αστυνομικών, οι οποίοι στην τρέχουσα φάση έχουν στοχοποιηθεί με συγκεκριμένο τρόπο. Την συγκεκριμένη στοχοποίηση έχουν αναλάβει εργολαβικώς οι τρομοκρατικές οργανώσεις αιχμής, με εγγράφους διακηρύξεις που αποστέλλουν στο τύπο μετά από δολοφονικές ενέργειες. Οι διεκπεραιωταί όμως των στοχευμένα επικίνδυνων τραμπουκισμών εναντίον αστυνομικών ανήκουν σε ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα ακτιβιστών βίας, που κάνουν χρήση τελείως διαφορετικών μεθόδων από πλευράς εντάσεως. Με αυτήν την έννοια έχει επέλθει μια επικίνδυνη ρευστοποίηση των ορίων μεταξύ τρομοκρατών, μπαχαλάκηδων και κοινωνικώς αντιφρονούντων.Διότι έχει τεράστια ποιοτική διάφορα η δόλια και προμελετημένη επίθεση σε όργανο της τάξεως με στόχο τον φόνο ή τον βαρύ τραυματισμό του από την αντίσταση που ασκείται π.χ. από αγρότες που διαμαρτύρονται ειρηνικά για να υπερασπιστούν το ψωμί των παιδιών τους, όταν αυτοί αμύνονται δυναμικά απέναντι σε βάρβαρη επίθεση των δυνάμεων καταστολής, που εξασκείται σε βάρος τους πέρα από κάθε όριο αναλογίας των προβεβλημένων μέσων.
Με τα κατσαρολάκια της κάθε συμπεθέρας, που μετατρέπονται σε οικοσκευές μαγειρεύματος εκρηκτικής σούπας, που σκάει μέσα σε κάποιο σκουπιδοντενεκέ για δημιουργία εντυπώσεων και τα συσσωρευμένα μπουκάλια, που ο ένας ισχυρίζεται ότι αποτελούσαν ευγενική πράξη ανακύκλωσης δίπλα στα καύσιμα της θερμάστρας χωρίς να υπάρχει θερμάστρα και ο άλλος καταγγέλλει ότι είχαν προορισμό τις βιαιοπραγίες, κατάφεραν πράγματι τα βαμπίρ της αποσταθεροποίησης να απλώνεται η σκιά του τρομοκρατικού κατεστημένου πάνω από τμήμα της νεολαίας. Το τραγικότερο όλων είναι, ότι η ρευστοποίηση των ορίων αυτών μετατρέπει ένα ολόκληρο χώρο κοινωνικής αμφισβήτησης - ορθής ή πλανημένης - σε εν δυνάμει φυτώριο στρατολόγησης από την μεριά των δολοφονικών δυνάμεων του σκότους.

Σημαντικό ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ αρωγό στην στρατηγική της απορρόφησης αδαών και ανωρίμων από την μεριά των σκοτεινών κυκλωμάτων της τρομοκρατίας, θεωρώ κάποιους δήθεν "low and order" κοινωνικούς προβοκάτορες, που ταυτίζουν εκ συστήματος τον δολοφόνο της σέχτας με τον παραστρατημένο νεολαίο μπαχαλάκια, συμβάλλοντας με την πρακτική τους να οδηγείται όλο και περισσότερο ο δεύτερος στην επιρροή του πρώτου. Και εξήγησα προηγουμένως ότι έχουν παρασκευασθεί σκοπίμως και εντέχνως όλα τα κατάλληλα ενδιάμεσα στάδια για να φτάσει αυτός από την κοινωνική δυσφορία στον πολιτικό μηδενισμό και στην συνέχεια από το βάπτισμα πυρός χαμηλής εντάσεως στην ολοκληρωτική τύφλωση της δολοφονικής μαριονέτας.

Οι καλολαδωμένοι μηχανισμοί στρατολόγησης από το ένα στάδιο στο επόμενο, που στελεχώνονται από δεκάδες, παρασκευασμένους για τα κατώτερα στάδια και εκπαιδευμένους για τα ανώτερα στάδια, ινστρούχτορες της πλύσης εγκεφάλου, συνεπικουρούνται από τρεις βασικές ομάδες:
1. Σημαντικά πολιτικά πρόσωπα, που με την δραστηριότητα του ξεπουλάνε την χώρα, εκμηδενίζοντας κάθε είδους αξιοπρεπούς επιβιώσεως για τον λαό και την νεολαία.
2. Τους δήθεν "προοδευτικούς" προβοκάτορες που δικαιολογούν ή εξυμνούν τα αδιέξοδα της απροκάλυπτης βίας, ως μέσον προώθησης κοινωνικών και πολιτικών στοχεύσεων.
3. Τους κοινωνικούς προβοκάτορες, οι οποίοι ως ανευθυνοεπεύθυνοι σε θέσεις - κλειδιά μετατρέπουν τις δυνάμεις της τάξεως σε δυνάμεις ειδεχθούς καταστολής και κρατικούς κουκουλοφόρους.
4. Τους κοινωνικούς προβοκάτορες, που ως "πολιτικά" πρόσωπα εντόνως προβαλλόμενα από τα σκουπιδομίντια χύνουν σκοπίμως με κάθε παρεχόμενη ευκαιρία λάδι στη φωτιά, με εμπρηστικές και προβοκατόρικες δηλώσεις ως δήθεν υπερασπισταί της εννόμου τάξεως, αλλά στην πράξη ως δεκανίκια της προώθησης της κοινωνικής οργής, του μηδενισμού και της κοινωνικής απαξιώσεως.

ΦΡΟΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

Νομίζω ότι αξίζει μια εκτίμηση του συγκεκριμένου τρόπου εφαρμογής αυτών των γενικώς κλιμακούμενων μέτρων, που έχουν ως στόχο την μετατροπή της Ελλάδας σε χώρα της παρειάς (βεβαίως και ο προκείμενος χαρακτηρισμός χρήζει συγκεκριμένου προσδιορισμού, που θα επιχειρηθεί μελλοντικώς) στην περίπτωση των εκτρόπων του παρελθόντος Σαββατοκύριακου σε ξεχωριστή (λόγω έκτασης) ανάρτηση.
Με ξεχωριστή αναφορά θα επιχειρήσω να εμβαθύνω και στους λόγους που μέσω των εκτρόπων κλιμακώθηκε η πτώσις της κυβερνήσεως του Κώστα Καραμανλή, του μόνου ίσως μεταπολεμικού Πρωθυπουργού, που διέθετε στοιχειώδη εντιμότητα - πέραν των ανεπαρκειών και των συμβιβασμών του - και που πολέμησε μέχρις εσχάτων εναντίον της πολώσεως, γινόμενος μάρτυς υπέρ της κοινωνικής συμφιλιώσεως και γαλήνης, με αποτέλεσμα να τον περιγελάει σήμερα η κάθε πολιτική κοκότα για τα πέντε κιλά που έβαλε παραπάνω από την στενοχώρια και τις πρόσθετες ρυτίδες που αυλακώνουν την μειλίχια φυσιογνωμία του.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου γράφεις:
"Όμως με τα συγκεκριμένα γεγονότα δρομολογήθηκαν δυο στόχοι:
1. Η πτώση της κυβέρνησης υπό τον Κώστα Καραμανλή......"
Και εγώ όποτε διάβαζα κάτι αντίστοιχο δεν έπαψα να αναρωτιέμαι γιατί να ήθελαν την πτώση του ΚΚ αυτός δεν είναι πού
1) στο σχέδιο ΑΝΑΝ είπε ότι τα "θετικά είναι περισσότερο από τα αρνητικά σημεία"?
2)Δεν αποδέχτηκε την επίσκεψη του Ερντογάν στην Θράκη "στους Αδελφούς του τούρκους" όπως τους έλεγε 2 μήνες μετά την εκλογή του το 2004?
3)Δεν έχρισε την Ντόρα υπουργό Εξωτερικών αν και ήξερε τις δηλώσεις της υπέρ του ΑΝΑΝ αλλά ας πούμε δεν πειράζει υπήρχαν οι εσω-κομματικές ισορροπίες που έπρεπε να κρατησει στην αρχή αλλά μετά γιατί δεν την καρατόμησε (αντι-πυραυλική, αναγνώριση του Κόσσοβο κλπ.)
3)Ποιός ο λόγος της κουμπαριάς με τον Ερντογάν (αντε να πούμε στο πλαίσιο φιλίας όπως το ζεμπέκικο του ΓΑΠ) αλλά τι την ήθελε την επίσκεψη στην Τουρκία ενώ δεν την είχε επισκεφθεί Έλληνας Πρωθυπουργός από το 1959 και προσκύνησε το μνημείο του Κεμάλ
4) Δέχτηκε να αρχίσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας το 2006 χωρίς καμία προϋπόθεση από μεριάς μας π.χ. άρση του casus beli, υφαλοκρηπίδα κλπ.
5) Υπογράφει τη σύμβαση πλαίσιο των Αγωγών με Ρωσία και παγώνει οποιαδήποτε εξέλιξη αυτών δηλ. τις επι-μέρους συμβάσεις για την υλοποίηση του Εργου
6) Του πετάει στα μούτρα ο Σρέντερ την λέξη Μακεδονία σε συνάντηση και δεν τον διορθωνει, το ίδιο κάνει και ο Πούτιν και αυτός στον κόσμο του παρουσία δημοσιογράφων….
7) Για πρώτη φορά η Ελλάδα δέχεται Τούρκους δασκάλους και τουρικά βιβλία ενώ έχουμε μειονότητα μουσουλμανική
8) Επί των ημερών του διαλύθηκαν τα σύνορα και η εισροή λαθρο-μεταναστών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Ποτέ δεν ενεργοποίησε την συμφωνία του 2003 μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας για επανα-εισροή στην Τουρκία, ποτέ δεν το έθεσε στην ΕΕ
9) Σκάνδαλο υποκλοπών!!!!! στο αρχείο. Τον εκβίαζαν? ας έβγαινε και να έλεγε παραιτούμαι κ εκβιάζομαι όλος ο κόσμος ήταν μαζί του, η απραξία δεν δικαιολογείται και τελικά όπως αποδείχθηκε και σε άλλα λιγότερα καυτά θέματα ότι έτσι είναι ο τύπος του και δεν οφειλόταν σε κανένα εκβιασμό
10) Οι πράκτορες αλώνιζαν όλη την επικράτεια και η ΕΥΠ χρησιμοποιείται για τηλ. υποκλοπές στις γκόμενες των υπουργών (μην τους κερατώνουν), σε απόλυτο νιρβάνα και ξεχαρβάλωμα και η υπηρεσία της ατι-τρομοκρατικής (πληρώσαμε πάρα πολλά για 150-200 περιπου άτομα αν θυμάμαι καλά να εκπαιδευτούν στο εξωτερικό)

Ανώνυμος είπε...

10) Οι πράκτορες αλώνιζαν όλη την επικράτεια και η ΕΥΠ χρησιμοποιείται για τηλ. υποκλοπές στις γκόμενες των υπουργών (μην τους κερατώνουν), σε απόλυτο νιρβάνα και ξεχαρβάλωμα και η υπηρεσία της ατι-τρομοκρατικής (πληρώσαμε πάρα πολλά για 150-200 περιπου άτομα αν θυμάμαι καλά να εκπαιδευτούν στο εξωτερικό)
11) Άδεια ατζέντα, ο Πρωθυπουργός με τα λιγότερα ταξίδια στα φόρουμ του Εξωτερικού, παντελής απουσία της Ελλάδας από ΕΕ κ αλλού. Μόνο στα απολύτως απαραίτητα
12) Άκουσες τίποτα 5,5 χρόνια για την Κύπρο και την Ελλάδα στο πλευρό της??? Πρώτη φορά δεν υπήρχε αυτή η Ελλάδα αλλά μόνο Ταλατ – Χρυστόφιας κ Τουρκία
13) Εργασιακό ωράριο πρωθυπουργού 9:30-14:00!!! ακόμα και ο δημόσιος υπάλληλος που τόσο βρίζουμε έχει 7:30-2:30

14)α)Επί ημερών του ο κόσμος καταχρεώθηκε με το ξεσσάλωμα των τραπεζών, ακόμα κ επί Σημίτη έπαιρνες δάνειο έως 24,000 ευρώ ότι άλλο ήθελες να αγοράσεις έπρεπε να είναι από δικά σου κεφάλαια.
β)Τα καρτέλ μεγαλούργησαν εις βάρος του απλού κόσμου
γ) η φορολογική ψαλίδα αντιστράφηκε εις βάρος των κατώτερων τάξεων κλπ.
με λίγα λόγια διαλύθηκε η ραχοκοκαλιά των μικρο-μεσαίων
15) Από την σύσταση του ελληνικού κράτους το έλλειμμα ήταν έως το 2004, 170 περιπου δις και μέσα σε 5,5 χρόνια το διπλασίασε ενώ ήταν η χώρα μας 2 φορές υπό επιτήρηση και χωρίς κανένα μεγάλο Έργο (εκτός του Μαλιακού) αντίθετα πουλήθηκαν ΟΤΕ, Ολυμπιακή κλπ.
16) Σε μία νευραλγική γεωγραφική θέση όπως την Ελλάδας είναι ποτέ δυνατόν να παραδίδεις το μανατζμεντ του ΟΤΕ (και με αστείο τίμημα) ενώ πριν λίγα χρόνια είχε φροντίσει αυτός ο οργανισμός να εξαπλωθεί γύρω από το μουσουλμανικο τόξο? δηλ. εξαγορά του Αρμένικου, Ρουμάνικου, διείσδυση στη ΦΥΡΟΜ κλπ. και ενώ ο ελληνικός λαός πλήρωσε την εξάπλωση και ενώ έγινε η απόσβεση κ θα είχαμε πλέον και υψηλά κέρδη εκτός της "στρατηγικής" υπεροχής στο χώρο τον πουλάς για πλάκα???
17) Ετοιμάζεσαι να πουλήσεις το νερό της Μακεδονίας ενώ γνωρίζεις ότι το νερό είναι από τα κρίσιμα θέματα αν τον κόσμο και εκεί θα παιχτεί τα επόμενα χρόνια η ανεξαρτησία του κάθε κράτους ??
(συνεχεια παρακάτω)

Ανώνυμος είπε...

19) Φτάνει τουρκική φρεγάτα έως την Τζιά και δεν ανοίγει μύτη? Επιτρέπουμε την κάθοδο υπουργικού αεροπλάνου της ΦΥΡΟΜ στην Κέρκυρα με τα διακριτικά Δημ. της Μακεδονίας. Επιτρέπουμε διέλευση της Τουρκικής αεροπορική εταιρίας Πηγασος μέσω Αθήνας για τα κατεχόμενα!!! (ευτυχώς αντέδρασαν οι κύπριοι
20) Οι παραβιάσεις στο Αιγαίο την τελευταία 5ετία έχουν ξεπεράσει κάθε ρεκόρ, καμία ενίσχυση της άμυνας και ξεχαρβάλωμα όλων των μονάδων εκτός των Αθηνών όπου έχει ενισχυθεί με πλήθος από στρατευμένα νιάτα
21) Δεν υπάρχει οικονομικός δείκτης δηλ. ποσοτικό κριτήριο αλλά και ποιοτικό που η Ελλάδα να μην έχει κατρακυλήσει στον πάτο
22) Σε έρευνα το 2004 το σεντιμεντ-ψυχολογικό των Ελλήνων ήταν πρώτο ανάμεσα στην Ευρώπη και το 2009 τελευταίο, μεγάλο θέμα το σεντιμεντ για την οικονομική μηχανή ενός λαού αλλά κ την κοινωνική συνοχή του
κλπ. κλπ. κλπ. αυτά είναι μερικά που άμεσα σκέφτηκα χωρίς να αναφέρω τα σκάνδαλα μιας και πάντοτε είχαμε
ΑΛΛΑ φίλε μου πέσμου που στο καλο εμπόδισε ο ΚΚ το "αισχρό" κεφάλαιο όχι την υγιή ελεύθερη αγορά ώστε να θέλουν να τον ρίξουν?
Που χάλασε χατίρι και όρθωσε το ανάστημα του σαν Πρωθυπουργός της χώρας ενάντι των ξένων συμφερόντων?? (στο βέτο του Βουκουρεστίου? εκτός από τους Οικολόγους αν ήταν κυβέρνηση ακόμα κ ο ΣΥΡΙζα θα έλεγε όχι από την στιγμή που έχει εναν Κουβέλη στις τάξεις του)
Που στο καλό βγήκε μπροστά μία φορά ΕΚΤΌς ΑΠΌ ΤΟ ΝΑ ΚΑΛΎΨΕΙ τα ρεμάλια τους υπουργούς του???
Ξέρεις πολύ καλά ότι όταν διαλύεις την οικονομία σου μετά δεν έχεις κανένα διαπραγματευτικό πλεονέκτημα και είσαι ευάλωτος στα ξένα συμφέροντα. Απόδειξη ότι γίνεται αυτές τις μέρες με τους Διεθνής Οίκους αξιολόγησης και ακόμα δεν άρχισαν μία προ-γευση μας δίνουν. Ξέρεις τι είναι να διαλύεις την οικονομία της χώρας σου από κακοδιαχείριση και μόνο πρίν ακόμα εμφανιστεί η παγκόσμια κρίση??? Δήλωση Αλογοσκούφη τον Ιούνιο του 2008 «πιάσαμε πάτο» και με τον Αλμούνια να τον ξεσκίζει λέγοντας «τα δικα σας ελλείμματα δεν έχουν σχέση με την κρίση»!!
Και αυτός ο άνθρωπος τσάκισε την οικονομία της χώρας, τσάκισε την μικρο-μεσαία τάξη είτε μισθωτούς είτε οικογενειακές επιχειρήσεις, τσάκισε την ψυχολογία του Έλληνα και την κοπάνησε νύχτα.
Πραγματικά κάθε φορά που διαβάζω ότι οι ξένες δυνάμεις τον χτυπούσαν απορώ γιατί να το έκαναν, ο άνθρωπος έστρωσε με την αδιαφορία του κόκκινο χαλί σε ότι εχθρικό μέτωπο είχε η Ελλάδα. Και ας πούμε ότι ναι οι ξένες δυνάμεις ήθελαν την πτώση του αυτός σαν Πρωθυπουργός γνωρίζοντας ότι οι «θέσεις» του (???) δεν θα ήταν αρεστές ΤΙ ΕΚΑΝΕ για να θωρακίσει την χώρα απέναντι στις «επιθέσεις»?????

Συγνώμη για την κατάχρηση και το μεγάλο σχόλιο αλλά σήμερα ξανα-διαβάζοντας αυτό έκανα ΜΠOYM αν και ξέρεις την αγάπη και τον σεβασμό που σου έχω
"ορΓη"

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασα να γράψω ότι κατά τ' άλλα μαθαίνω από τις αναλύσεις σου και δυστυχώς όπως γνωρίζεις το "προγραμματακι τους" συνεχείζεται και εντατικοποιήθηκε με την εισφορά και των Διεθνών οίκων και πλέον πλαγιοκοπούμαστε πανταχώθεν και απο κουκουλο-μπαχαλάκιδες και από χαρτογιακάδες-μπαχαλάκιδες
ΟρΓη

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με την Οργή ...