03 Δεκεμβρίου, 2009

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΟΣ

Όταν προβλήθηκε η στημένη πρόκληση γελοιοποίησης του κ. Β. Λεβέντη από τον "γίγαντα" της δημοσιογραφικής δεοντολογίας κ. Π. Παναγιωτόπουλο, με την τηλεοπτική δήθεν "συνέντευξη" που του πήρε, έτυχε να βρίσκομαι στην Ελλάδα και να το παρακολουθήσω. Στην συνέχεια έτυχε να έχω τηλεφωνική επικοινωνία με τον φίλο "ο Μήτσος", που πρότεινε σε πρόσφατο σχόλιο να το δούμε αυτό εκ νέου. Τον ευχαριστώ για την παραπομπή.
Οι θιασώτες του κιτρινισμού φρόντισαν να αφαιρέσουν τον ήχο από το επίμαχο τμήμα της αναπαραγωγής, που αποδεικνύει, ότι ενώ επιχείρησαν να γελοιοποιήσουν τον κ. Λεβέντη αυτοεξεφτυλίστηκαν οι ίδιοι.
Πράγματι έγινε η "κατάλληλη" επιλογή προσώπου για την προβολή των ανύπαρκτων "αρχών" και της κενής από περιεχόμενο "ιδεολογίας" στα μίντια.
Αυτός που έθετε θέμα υπεξαίρεσης κρατικών κονδυλίων που προορίζοντο για την προώθηση των εθνικών θεμάτων έπρεπε να γελοιοποιηθεί. Και οι εργολάβοι της γελοιότητος, όταν έρθει η ώρα αμοίβονται.
Η Ελλάδα ως χώρα όμως έχει προγραφεί από καιρό από την υπερεξουσία. Έτσι το χαμόγελο με το οποίο εισέρχονται οι "ταγοί" στα οφίτσια είναι άλλο από αυτό με το οποίο εξέρχονται. Αποδεικνύονται όλοι αναλώσιμοι. Και κάποτε έρχεται η στιγμή, που αποφεύγουν τα πολλά φώτα. Το ναρκωτικό του χειροκροτήματος - όπως κάθε ναρκωτικό - ακολουθούν οι καταπτώσεις.
Τα μιντιακά τεχνάσματα και οι επικοινωνιακές σκηνοθεσίες δεν μπορούν να σώσουν τον θλιβερό ρόλο των "πρωταγωνιστών", που αποδεικνύονται φτηνοί κομπάρσοι, όταν πέφτει η αυλαία. Ασχέτως εάν το πούμπλικο χειροκροτεί αμέσως μετά για την επόμενη παράσταση που στήνουν τα παρασκήνια.
Αυτοί όμως που εθίστηκαν στο "άρτον και θεάματα", να δούμε τώρα πως θα την βγάλουν, που ο άρτος κόβεται από τον σεναριογράφο. Θα χορτάσουν με το θέαμα, ή τα βαρέα όπλα, με τα οποία φρόντισε ο κ. Χρυσοχοΐδης να οπλιστούν οι δυνάμεις καταστολής, ετοιμάζουν το γνωστό "Κοντσέρτο", σε φάση που η πλατεία γέμισε από προβοκάτορες του Σόρος, τζιχαντιστές, ουτσεκάδες και άλλα ενεργούμενα των μυστικών υπηρεσιών των προστατιδών δυνάμεων.
Αλλά και κάποιους, που υποτίθεται ότι η "λαϊκή εντολή" απώθησε στον εξώστη, μάλλον θα τους δούμε γρήγορα σε πρώτο πλάνο, σε ρόλο ακόμη πιο νευραλγικό από αυτόν που επείχαν, επάνω στο παλκοσένικο, με την επερχόμενη κυβέρνηση γκρουπούσκουλων, ως απομεινάρια του δικομματισμού, στην φαρσοκωμωδία της "νέας αντιπολίτευσης".





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτα αγενής έως αλήτικη συμπεριφορά του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ. Έχουν περάσει αρκετά χρονάκια από τότε, αλλά πιστεύω ότι τα βασικά στοιχεία του χαρακτήρα κάθε ανθρώπου δεν μεταβάλλονται έτσι ώστε να ελπίζουμε ότι δεν θα ξαναδούμε παρόμοιες πίτσες και π..τσες στο μέλλον.

Αυτά τα βιντεάκια πρέπει να τα δούνε όλοι οι ψηφοφόροι τους.

ο Μήτσος

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν μου άρεσε, άλλος ένας φαφλατάς ερωτευμένος με την φωνή του.
Σαν βουλευτής εξακολουθεί να είναι αγενέστατος, ψεύτης ολκής και με φρασεολογία που θυμίζει αγροφύλακα του '50.
Παρ' όλα αυτά είδατε την πορεία του ενός και του άλλου, και με Σαμαρά ακάθεκτος ο κυριουλης.
Κρίμα για άλλη μία φορά αλλά αφού υπάρχει κόσμος που αποδέχετε Παναγιωτόπουλους......
Οργη